v 9 2019

Diskutera veckans händelser här...
25/2-1/3
 
Fortfarande gäller en vänlig ton och inget prat om framtiden.
Hjälp varandra med svar på någons frågor ❤️

v 8 2019

Då fortsätter vi såhär. Det känns fortfarande konstigt att titta på serien utan att behöva komma ihåg vad man ska skriva men det är rätt skönt att slippa ångesten över att få till ett inlägg. Speciellt när det återigen är en olycka med och annat elände.
 
Diskutera veckans händelser här...
18/2-22/2
 
Fortfarande gäller en vänlig ton och inget prat om framtiden.
Hjälp varandra med svar på någons frågor ❤️

Nya tag

 
Tack för alla fina kommentarer ❤️
Eftersom det är svårt att bara avsluta tvärt så gör jag ett nytt försök på ett annat sätt.
 
Diskutera veckans händelser här...
11/2 - 15/2
 
Fortfarande gäller en vänlig ton och inget prat om framtiden.
Hjälp varandra med svar på någons frågor ❤️
 
Tack
/Marie

Sista inlägget

 
 
Jag har beslutat att ta en paus i skrivandet.
 
Serien ger mig inte så mycket glädje längre,
alldeles för mycket tråkigheter när ingen får vara lycklig en längre tid.
 
I 10 år, precis idag, startade jag denna blogg.
Ni har gett mig massa glädje under åren
men jag märker att intresset sviker även bland er.
 
Jag kanske kommer tillbaka snart, om abstinensen blir för stark.
 
Tack alla läsare och ni som kommenterat!
 
Lev väl och bråka inte med varann 😉
 
/Marie
 
💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

Naughty Nylons

Inskrivet lördag 9/2 kl 17:42
 
Samson får veta av Sam att Lydia har lämnat dem på grund av hon vill inte utsätta dem för oron för att hon kanske har cancer. Han säger åt sin far att prata med henne igen och när de sedan ses så lyckas Sam få fram att han inte vill vara utan henne trots att hon kanske är sjuk. Lydia och Sam blir sams igen.
 
Chas och Paddy åker till barnmorskan för att lyssna på Margaritas hjärtljud. Först hör de inget på en bra stund så Chas får panik men sedan kommer ljudet och de andas ut av lättnad.
 
Laurel råkar få veta av Brenda att Bob inte jobbar på kaféet längre men hon låtsas som om hon redan visste det. Hon konfronterar Bob när hon kommer hem och får veta att han inte ville säga något för att inte oroa henne. Bob ska iväg på en jobbintervju på Naughty Nylons där han jobbade tidigare.
 
Faith ordnar ett stort kalas för att fira Margaritas namngivning. Chas hade velat ha ett litet firande bara så det blir inte så lyckat. Chas och Paddy bestämmer sig för att skippa namnet Margarita och kalla barnet för Grace istället.
 
Joe berättar för Debbie att Priya jobbar åt honom nu istället för Graham. Debbie blir inte så glad över detta.
 
Bob går på intervjun men det går inte så bra så han får inte försäljarjobbet. Han säger dock inte det till Laurel. Hon träffar Nicola för en tjejkväll. Nicola frågar Laurel om hon ångrat sig angående förhållandet till Bob. Laurel svarar att hon funderat på det och inte vetat hur hon skulle göra. Givetvis hör Bob detta för han kommer hem precis men han smyger ut igen så han hör inte fortsättningen att hon älskar honom.
(Ska han hoppa i säng med Brenda eller någon annan nu?)
 
Rebecca försöker ta sig loss från kedjorna men lyckas inte.

Jobb på olika sätt

Inskrivet kl 21:41
 
Sam konfronterar Lydia och får veta att hon ska göra en biopsi angående leverfläcken på foten. Han bryter ihop men lugnar sig och följer med henne till sjukhuset. När de är klara så återstår bara väntan på provsvar i ca två veckor. De bestämmer sig för att inte oroa Samson i onödan och därför ska Lydia flytta därifrån.
 
Pete upptäcker bilarna i Moiras lada och när Ross kommer så skäller han ut sin bror. Rhona som varit på gården ser Ross och följer efter honom. Hon blir besviken på både Pete och Ross men hon lovar att inget säga om bilarna.
 
Bob upptäcker att kaféet inte alls går ihop och de ligger efter med alla räkningar. Han erbjuder sig att inte jobba där längre så de sparar in en lön. Bob säger att han kan leta efter annat jobb istället.
 
Rhona väntar på att det ska komma en vikarie till veterinärkliniken. Han ska jobba istället för Paddy som ska ägna sig åt Chas och det som komma skall. Paddy säger åt vikarien att det inte behövs. Han erkänner för Rhona att han vill fortsätta jobba. Hon råder honom att prata med Chas vilket han gör och Chas är förstående och säger att han måste göra det han mår bra av.
 
Joe ser Priya i Davids butik och han erjbuder henne jobb på Home Farm som hans personliga assistent. Priya tackar ja och får i uppdrag att skriva en arbetsbeskrivning.
 
Polisen håller koll på verkstan för de har fått ett anonymt tips om att en stulen bil ska finnas där. Cain märker att de sitter i en bil ute på vägen så han frågar Ross om vad som händer. De hinner precis byta ut regskylten på bilen innan polisen knackar på. Polisen kollar upp numret och ser att det inte är en av de stulna bilarna så de går därifrån.
 
Ross säljer bilarna och övertalas till att även ta lite knark som betalning. När han kommer hem märker Rhona och Pete att han verkar glad igen och när han efter en stund kommer ner något påtänd så är han ännu gladare.
.

Lite mer oro kan behövas

Inskrivet kl 20:42
 
Lachlan försöker övertyga Robert om att Rebecca kanske stuckit för att hon mår dåligt för hon orsakade kraschen. Han letar efter Sebs pass när gästerna är på väg att gå hem från festen men han hittar det inte. Sedan åker han till Rebecca för att slänga till henne lite ätbart för han ska vara borta i fyra dagar. Det Lachlan inte vet är att Faith ordnat så Belle får ledigt från Granny Clegg så de kan fira Lachlans födelsedag i 10 dagar.
 
Graham försöker utmana Cain men Chas stoppar dem. Då är Graham så full att han knuffar undan henne. Paddy och Cain blir rasande men Chas säger åt dem att låta bli Graham.
 
Joe får veta att Graham är full och ställer till det. Han hittar Graham utefter vägen och försöker få med honom hem men Graham är så full av raseri att han börjar misshandla Joe som sedan blir liggandes livlös på marken.
 
Sam får samtal om att Samson och Lydia är på sjukhus efter olyckan i trappan. Medan Sam och Zak väntar på Lydia som är inne hos läkaren så pratar de med Samson om hur Alice mådde innan hon dog och nu verkar Samson acceptera läget.
 
Lydia får veta att ett födelsemärke hon har på benet måste kollas för det ser inte bra ut. Hon säger inget till Sam och Samson för hon vill inte oroa dem. Hon bryter ihop när de står vid Alices grav och de nämner ordet cancer. (Varför kan inte någon få vara lite lycklig ett tag, alltid massa cancer och otrohet hela tiden)
 
Ross vill ha mer pengar ur verkstans kassa så Cain blir irriterad. Det gör att Ross lovar att han kommer att göra så de tjänar massor med pengar.
 
Robert frågar Victoria om hon vill bli hans bestman och Aaron frågar Liv om hon vill bli hans bestman och båda tjejerna tackar ja.
 
Graham ber folk i byn om ursäkt för sitt beteende under sin fylla men han minns inte vad som hänt. Megan blir orolig för honom så hon söker upp Joe för att få honom att hjälpa Graham att söka hjälp men Joe vill inte längre.
 
Sam och Zak ser att Lydia får ett sms som påminnelse om hennes läkartid hos dermatologen. När Sam frågar henne om sms:et hon fått var viktigt så svarar hon att det bara var om ett städjobb.
 
Graham bönar och ber Joe att ge honom en chans till men Joe vägrar. Han säger åt Graham att söka hjälp på den klinik han pratat om men att inte återvända när vistelsen är över. Joe vill aldrig mer se Graham.

En dag med flera mördare

Inskrivet kl 22:39
 
Samson kontaktar Joe för att få hjälp att anordna ett välgörenhetslopp för att hedra minnet av hans mamma Alice som dog för 12 år sedan. Tidningen kontaktas och de vill göra en intervju med Sam och Samson.
Sam blir orolig och ledsen så han erkänner för Lydia att han gav Alice den dödande dosen med smärtstillande.
 
Lachlan råkar få möjlighet att passa Seb så han tar med sig barnet till Rebecca så hon får säga hej då till sin son. Rebecca vägrar utan talar bara om hur mycket hon älskar honom. Rebecca lyckas övertala Lachlan att inte döda henne utan han ska hjälpa henne försvinna utomlands.
 
Chas lurar iväg Robert och Aaron till en restaurang inne i stan för en lunch. Robert får motorstopp på samma rastplats där de kysstes första gången och nu avslöjas planerna för deras frieri som var samma tanke. De återvänder till byn mycket lyckliga då de ska gifta sig.
 
Sam berättar för Samson om hur det gick till när Alice dog. Samson kallar sin far för mördare och tror att Alice skulle ha levt om inte Sam gett henne smärtlindringen. Han blir så besviken så han springer iväg.
 
Graham börjar minnas sitt förflutna för det är årsdagen hans fru och ofödda barn dog. Han börjar supa i sin ensamhet.
 
Chas ordnar en överraskningsfest hos Aaron och Robert. Alla kommer dit för att fira förlovningen.
 
Lachlan läser Rebeccas anteckningsbok när Lydia kommer hem. Hon ser detta och plötsligt tar hon boken och säger att Robert kan titta i den för att försöka förstå var Rebecca är. Hon går till festen och lämnar anteckningarna till Robert.
 
Megan försöker få tillbaka Frank när hon ser honom ensam på puben men han verkar inte intresserad.
 
Lachlan kommer till festen för att säga hej då till Seb för han ska hälsa på Belle hos Granny Clegg. Robert som läst boken frågar vad Rebecca kan ha menat med att "hon gjorde det" som det står i boken. Lachlan svarar att det var Rebecca som orsakade olyckan.
 
Lydia som letar efter Samson kommer hem och hittar honom i trappan. Han håller boken som Alice gjort till honom, i handen. Lydia försöker förklara att Sam inte är någon mördare. Då knuffar Samson henne så hon ramlar ned för trappan och blir liggandes på golvet.
 
Graham kommer till puben något onykter. Megan blir orolig och det stör Frank. När Graham är kaxig mot Victoria går Frank fram till Graham som slår ned honom på en gång. Precis då kommer Cain in och ska lägga sig i bråket och det gillar Graham.

Två frierier men en tanke

Inskrivet kl 22:37
 
Aaron planerar att fria till Robert och han berättar för Liv om att fria på parkeringsplatsen utefter vägen där de kysstes första gången. Liv säger att de kan åka till ett tivoli som svepskäl.
 
Robert blir orolig för Rebecca så han ringer polisen som kommer dit och ställer frågor. Plötsligt ringer Rebecca och säger att hon är i Wales hos en vän men hon kan inte prata mer just nu. I själva verket är det Lachlan som ringer och spelar upp en röstinspelnng han precis gjort. Rebecca hålls fången i en lada långt bort från alla.
 
Jessie säger åt Daphne att låta bli hennes pojkvän annars lär hon behöva nya tänder. Marlon hör detta och blir glad över att bli kallad Jessies pojkvän. Från och med nu ser de sig som ett par och Marlon berättar detta för April. April ger genast Jessie massa regler att förhålla sig till om hon ska träffa Marlon.
 
Charity ringer Irene som kommer och pratar med Ryan. Först är Irene ledsen och arg över att Ryan vill flytta för hon är rädd att han aldig vill träffa henne mer. Ju mer de pratar med varann ju lättare blir stämningen och tillslut är de alla sams och Ryan kommer att bo kvar hemma. Irene säger även att hon förstår varför Charity vill vänta med att berätta för sin familj.
 
Robert frågar Chas om han får fria till Aaron och han berättar att han tänker fria på den parkeringen där de kysstes första gången. Chas som vet vad Aaron planerar håller masken och ger sitt tillstånd bara de gifter sig innan Margarita föds.
 
När Robert kommer hem och talar om att de ska på en restaurang han bokat bord på så försöker Aaron att övertala Robert att de ska till tivolit istället men det går inte Robert med på.
 
Lachan besöker Rebecca igen och han vet inte riktigt vad han ska göra med henne. Hon lyckas få honom att ta det lugnt och prata. Lachlan öppnar sig och berättar sanningen om bilolyckan och Gerry. Rebecca blir förtvivlad men lovar att inget säga för vem skulle tro henne så virrig som hon är. Lachlan ska gå och när Rebecca säger att Seb behöver sin mamma så svarar Lachlan "varför det? Jag har klartat mig mycket bättre utan min"

18 år, dagbok och kafékalas

Inskrivet kl 22:05
 
Lydia hittar Rebeccas dagbok i Lachlans bil. Han säger att hon måste ha tappat den där tidigare, någon dag innan hon stack. Lydia verkar inte riktigt tro honom.
 
Ryan kommer tillbaka till byn och träffar först Ross men efter det träffar han Charity. Han vill ha kontakt med henne men gör det i smyg då hans mamma inte skulle gilla detta. Charity lovar honom att hon ska berätta sanningen i alla fall för hennes familj, nästa dag på ett stormöte.
 
Sarah vill fortfarande inte oroa sin mamma men Samson ber henne berätta sanningen. Debbie ser att Sarah och Samson pratar i smyg så hon frågar Samson om vad när de kommer hem. Han orkar inte hålla tyst så han säger att Sarah inte vill oroa henne om ångesten inför operationen.
 
Jessie firas på kaféet. Daphne har bara ögonen för Marlon och det irriterar Jessie. Efteråt frågar Daphne Jessie om Marlon är upptagen och hon svarar ja. Jessie erkänner för Marlon vad hon sagt och att hon har känslor för honom så hon gjorde det för att hon var svartsjuk. Det slutar med att Jessie följer med Marlon hem över natten. Dagen efter går Marlon runt på små moln, dansandes och leendes.
 
Lachlan fyller 18 år och firas på puben. Han säger att han fått sms från Rebecca när Lydia påpekat flera gånger att Rebecca borde komma hem för att fira honom. Lydia tittar på sms:et men säger sedan att vem som helst kan ha skickat detta.
 
Debbie kommer till puben och meddelar Charity att allt är jobbigt just nu med all oro både från Jack och Sarah. Det gör att Charity säger till Ryan att hon inte kan träffa honom för hon är sjuk.
 
Vanessa stämmer träff med Irene för att prata om att Ryan och Charity ses. Irene blir förbannad och litar inte på Charity eller Vanessa. Ryan kommer dit där de är och han förklarar för sin mamma att han inte vågat säga sanningen.
 
Ryan kommer till Charity och berättar att hon hjälpt honom massor. Nu har han bestämt sig för att söka egen bostad i närheten av byn.
 
Marlon är i köket på puben och jobbar. Daphne kommer in och förklarar för honon att hon vill ha honom. Sedan kysser hon honom på munnen precis när Jessie kommer in.
 
Robert och Liv har varit på puben för att fira Lachlan men Robert får ingen ro när Rebecca saknas. De går hem till henne och letar efter något som kan säga var hon är. De hittar något och går tillbaka till puben. Där säger de högt och tydligt att Rebecca kan inte vara på Ibiza för hennes pass är hemma!
(Har vi sett att Lachlan mördat Rebecca eller är det bara en antydan? Kan hon leva fången någonstans?)

RSS 2.0