Snälla och illvilliga

Inskrivet kl 23:24
 
Tracy har ännu inte svarat ja på Davids frierier men hon utser Carly till tärna och de åker till stan för att köpa klänningar.
 
Liv vill inte gå till skolan för hon ska ju ändå ärva massa pengar snart. Chas säger åt henne att de pengarna får hon inte kontroll över förrän hon fyller 18. Robert erbjuder att skjutsa Liv till skolan men hon tar bussen, eller rättare sagt går hon till skroten. Där hittar hon en fyrhjuling hon blir intresserad av för hon vill rusta upp den och sälja den sedan. Adam som är på skroten säger åt henne att sluta drömma.
 
Kerry fortsätter att vara Dan till lags och gör lunchlådor till honom när hon inte är upptagen med att förföra honom. Dan säger till Ross att han är orolig över att Kerry är så snäll.
 
Vanessa hämtar sin far och han vill stanna till på puben när han kommer till byn. De är precis på väg att gå när Tracy och Carly kommer in. Carly som sett Vanessas bil utanför hennes hus trodde att de skulle undvika Frank om hon gick till puben. Tracy får syn på sin far och hon blir väldigt besviken över att få reda på att han ska bo hos Vanessa. Charity däremot är glad över en ny man i byn.
 
Lisa, Zak och Jermaine är på sjukhuset och medan Jermaine är hos Belle så får Lisa och Zak prata med läkaren. Han säger att Belle kommer att flyttas till Surrey, massa mil bort, eftersom de inte har möjighet att ha kvar henne på sjukhuset.
 
David försöker övertala Tracy att ge sin far en andra chans och han jämför med när han träffade Eric första gångerna och det inte gick så bra men nu har de en fantastisk kontakt.
 
Dan frågar Ross om råd hur han ska hantera Kerry som är överdrivet snäll. Därefter kommer Kerry till Ross och säger att hon tänker berätta för Dan om vad som hänt. Ross säger åt henne att låta bli för det kommer inte göra Dan lyckligare utan snarare krossa honom. Kerry säger att hon måste vara ärlig för hon förtjänar inte Dan.
 
Tracy kommer in på puben och precis då hör hon Frank säga till Vanessa att hon är det som betyder allt för honom. Tracy går ut men David övertalar henne att försöka ge Frank en chans ändå. När hon kommer in igen så ber Frank om ursäkt men han pussar bara Vanessa på kinden.Tracy sitter sedan med dem och David och Eric. När hon får tillfälle så tar hon Erics kreditkort.
 
Lisa får veta att Belle ska flyttas till ett annat sjukhus redan nästa dag. Hon får panik och börjar ringa runt för att höra om det finns någon privatklinik där Belle kan få plats och dessutom ringer hon banken för att försöka ta lån för att kunna bekosta vården. Tyvärr är det svårt för henne att få några lån.
 
Priya är orolig för Rakesh som inte hör av sig men när han väl ringer så har hon inte hört det. Hon bestämmer sig för att försöka sälja huset själv medan han är i Lahore. Leyla lovar att hjälpa henne genom att bjuda in ett gäng byggherrar på mingel.
 
Ross ringer till Kerry för att be henne hålla tyst. Hon kommer fram till att hon inte ska säga något för att inte såra Dan. Precis då kommer Dan ned för trappan och hör henne, han smyger upp igen men nästa dag konfronterar han henne. Kerry låtsas inte förstå men tillslut säger hon att hon pratade med Ashley om deras problem. Ashley som står vid bardisken kan inte säga så mycket eftersom han tror att han glömt samtalet men ha erjbuder dem ett nytt samtal tillsammans alla tre. De träffas hos Ashley för att prata om vad Dan gjort med Nicola och hur det påverkat dem. Efteråt säger Dan att från och med nu vill han att de är ärliga mot varann och Kerry håller med.
 
Tracy stämmer träff med sin far på kaféet. När han beställer kaffe så lägger hon Erics kreditkort i Franks ficka på kavajen som ligger på soffan.
 
Eric upptäcker att hans kreditkort är borta. Givetvis leder Tracy dem till vilka som satt vid samma bord när kortet försvann. Eric ringer polisen som kommer till puben och arresterar Frank. De hittar kortet i hans ficka. Frank säger att han är oskyldig medan han förs bort. Vanessa säger till Tracy att det viktiga är att de håller ihop nu när de äntiligen hittat varann.
 
Tracy mår dåligt efter det hon gjort så hon erkänner för David. Han blir besviken över att hon är så illvillig. David går ifrån henne och säger att han inte vill gifta sig med henne längre.

27 ballonger och 27 paket

Inskrivet kl 23:03
 
Tracy fyller år så David har ordnat 27 presenter och lika många ballonger.(Lite kul att det är den 27:e idag när det sänds här i Sverige)  Vanessa har ordnat ett 90-talskalas på puben. Tracy blir glad ända tills Vanessa ska ge henne en rosa jeep eftersom hon hört att den försvann när Tracy var liten. Tracy får ett utbrott och skäller ut Vanessa för att hon fått all uppmärksamhet när de var små. (Det är ju inte Vanessas fel) Tracy går därifrån och David går efter för att trösta henne. Hon erkänner att hon är avundsjuk för att Vanessa fått så mycket under uppväxten.
 
Vanessa pratar med sin far i telefon och säger att han kan få bo hos henne när han blir fri nästa dag men bara under villkoret att han behandlar Tracy med respekt och med lika värde
 
Belle snor mat ifrån ett kafé och ägaren pratar med henne och erbjuder henne mer mat. Hennes röster säger att hon borde gå därifrån och inte lita på någon men Belle följer med och får en portion mat. Hon ser sedan ägaren prata med en polis så hon rusar ut och springer iväg.
 
Lisa börjar jobba igen även om det inte går så fort. Jai som är tillbaka försöker få henne att gå hem men det vill hon inte. När hennes mobil ringer vill hon inte svara. Joanie svarar och ger Lisa luren för det är polisen som ringer. De meddelar att de hittat Belle.
 
James och Emma åker iväg på semester. Moira önskar dem lycka till och det förbryllar Emma.
 
Rakesh säger att han ska åka till sin morbror och moster i Lahore och när han kommer hem ska han vara den äkta make som Priya förtjänar.
 
Zak, Lisa och Jermaine kommer till sjukhuset. De får träffa Belle ett tag. Belle får ett utbrott och är sedan rädd för Lisa som hon tror ska döda henne.
 
Tracy söker upp Vanessa och får se att Johnny fyller ett år. Hon ber om ursäkt och vill gottgöra Vanessa genom att ordna kalas på puben.
 
Liv skolkar från skolan men Aaron tror på hennes ursäkter. Han planerar att åka till Frankrike för ett samarbete med en fransk skrotfirma. Robert vill följa med och de bokar resan. Chas får veta att Liv skolkat så Aaron måste egentligen prata med läraren vid ett möte. Robert erbjuder sig att stanna hemma och ta hand om Liv, med hjälp av Chas så Aaron kan åka iväg.
 
Vanessa kommer med Johnny till kalaset på puben. Det är fullt med fok och de har det trevligt. Hon blir tvingad av Carly att försöka prata med Tracy om att deras pappa ska komma dit men hon lyckas aldrig få fram något.
 
Ross och Dan äter lunch på puben och det oroar Kerry att de två är så nära vänner nu. Plötsligt dyker det upp en clown och Ross börjar känna obehag. Clownen är en strippa men det missade Tracy när hon bokade honom.
 
Tracy är glad över att ha fått en familj så hon säger till Vanessa att de måste ta igen alla förlorade år så det är dags att sluta tänka på pappa och det han gjort.
 
Läkarna undersöker Belle och ställer massa frågor om hennes röster hon hör. Hon blir återigen aggresiv när hon ser Lisa längre bort. Hon kommer att bli kvar ett tag på sjukhuset.
 
Lisa, Zak och Jermaine kommer hem och Lisa tycker att Jermaine verkar konstig. Hon tvingar honom att säga vad han är orolig för och då berättar han att om Belle är schizofren så kommer hon aldrig bli botad utan måste medicineras för resten av livet.

En rosa jeep

Inskrivet kl 22:22
 
Kerry gör allt för Dan och Nicola gör allt för Jimmy. De ses sedan alla fyra på puben så Kerry tycker att de ska sitta vid samma bord. Det blir lite pinsamt så Nicola och Jimmy går därifrån.
 
Ross söker upp Moira och skäller ut henne för vad hon gjort. Det gör att hon säger till James senare att hon vill sälja gården och flytta.
 
Priya köper en resa till Rakesh så han kan hälsa på sin dotter i Lahore. Han blir inte alls glad utan skäller ut Priya.
 
David söker upp Vanessa för att be henne försöka bli sams med Tracy. Vanessa vägrar och hon har heller ingen lust att fira Tracy som fyller år nästa dag.
 
Letandet efter Belle fortsätter. Polisen kommer och talar om att det är färre poliser som deltar eftersom de behövs på annat håll. Joanie föreslår att de ska gå ut med en efterlysning i tv men även det vill polisen vänta med.
 
Belle lever på gatan och hon har väldiga problem med att Ellie försöker styra hennes liv.
 
James försöker övertala Moira till att inte sälja gården. Han erkänner för henne att han älskar henne och alltid har gjort det. Moira blir arg och säger åt honom att släppa de tankarna på en gång.
 
Jimmy försöker bygga ihop sitt skjul med det blir snett så han går iväg och surar. Nicola hittar honom i Ashleys piratskepp. Hon lyckas få ut honom därifrån och de blir sams igen.
 
Priya är ledsen över att Rakesh inte verkar vilja ha henne även om han säger att han vill det. När hon försöker få honom till att ha sex så lyckas han inte få till det. Hon tror att han inte attraheras av henne längre så efter en middag på puben så kräks hon utanför deras hus när inte Rakesh ser.
 
James är på väg att tala om för Emma att de borde ta det lugnt i förhållandet och med husköpet men hon får panik när hon tror att han tänker göra slut. Det slutar med att han lovar henne att vara kvar och att de kanske kan flytta in på nya gården tidigare än beräknat.
 
Vanessa kommer in på salongen när Tracy precis får en hårtvätt så Tracy ser henne inte. Bernice och Tracy pratar om födelsedagar så Vanessa hör om Tracys berättelse om en Barbiejeep hon fått men som pappan tagit tillbaka efter några dagar. Det gör att Vanessa smyger ut från salongen och söker upp David för att hon vill vara med och göra Tracys födelsedag speciell. Hon vill återgälda den Barbiejeep hon fått en gång som liten som då varit Tracys från början.
 
Adam och Holly lovar att hjälpa sin mor på gården om hon behåller den.
 
Lisa säger att hon vill börja jobba för hon tror inte Belle kommer att komma hem igen.
 
Belle ligger och halvsover utanför en port inne i stan. Tre unga killar går förbi henne och sliter ifrån henne jackan hon har som täcke.

Taxi 6 x2

Inskrivet kl 21:43
 
Kerry och Dan bråkar. Nicola och Jimmy bråkar. Kerry bråkar med Nicola.
 
Rhona lämnar Leo till Marlon så Paddy ska få träffa honom innan han flyttar. Hon åker till Italien med Pierce.
 
Aaron, Marlon och Chas har ordnat med en tysk ölkväll för Paddy så han ska känna sig hemma. Paddy beslutar tillslut att stanna.
 
Moira och James har varit hos advokaten för att prata om värderingen av James del av bondgården. På väg hem blir de ståendes ett tag för en åsna står mitt på vägen. Det slutar med att James och Moira hånglar avklädda i baksätet i en av taxibilarna. Hon glömmer sin bh när hon plötsligt får bråttom därifrån.
 
Kerry super sig full och flirtar med Jimmy som först blir lite smickrad men sedan säger stopp. Hon ber då Ross att köra henne till stan. Han får fel på bilen så Kerry flirtar in sig hos honom och de har sex i den andra taxibilen.
 
Priya blir frustrerad över att Rakesh inte vill vara med henne och hellre sover på soffan. Han säger att det inte är något utan bara råkat bli så.
 
Rishi frågar Priya om de ska ta en order på att göra erotisk choklad. Joanie hör att de behöver ny personal så hon säger till Lisa att tänka på sitt jobb. Lisa blir förbannad för hon tänker inte jobba förrän Belle kommit till rätta.
 
Kerry kommer hem på morgonen efter att ha festat under natten. Hon råkar höra om vadet mellan Pete och Ross så hon blir jätteledsen.
 
Pete hittar en bh i en av taxibilarna. Han ger den till Emma. Sedan hör han från Ross att Ross vunnit vadet och när de ses på verkstan inser Pete att Ross varit med Kerry.
 
Moira och James bestämmer sig för att ingen ska få veta vad som hänt mellan dem. Hon säger att Emma skulle bli förtvivlad om hon fick veta. (Jag tror snarare att Emma blir ett riktigt psykfall...)
 
Jimmy förlåter Nicola och hon vill gottgöra honom med ett nytt skjul till tomten.
 
Kerry berättar för Bernice om vad som hänt och hon säger att ingen ska få veta något.
 
Dan och Kerry blir också sams. Hon förlåter honom för att han kysst Nicola.
 
Emma konfronterar familjen angående bh:n som hittades. Hon tror det är Ross dejt som glömt den men han säger att han inte hade den bilen. Emma inser att någon ljuger men då säger Ross att bh:n kan ha legat kvar sedan förra erövringen häromdagen.
 
Ross söker sedan upp James på gården. Han frågar vems bh:n är. James nekar först och säger sig inte veta med sedan erkänner han att han kysst Moira men att inget annat hände. Ross blir vansinnig över att James återigen sviker Emma, för förra gången hade hon fått ett psykbryt och försökt ha ihjäl sin son. Han säger att han tänker inte hjälpa James längre.

Massa kyssar på villovägar

Inskrivet kl 22:21
 
Laurel föder barn i soffan hemma med Ashleys hjälp. (Ja det var en väldigt ren och fläckfri förlossning). Det kommer en barnmorska dit och kollar till barn och moder. Båda mår bra och Laurel och Ashley bestämmer att flickan ska heta Dotty efter hans mamma.
 
Paddy och Rhona träffas för att prata ut. När hon säger att det är dags att gå vidare så pussar Paddy henne men hon drar sig undan direkt och talar om för honom att hon är lycklig med Pierce.
 
Kerry har fått hjälp av Amelia att ordna schemat så hon hinner inte lyssna på Dan som ska iväg till första arbetsdagen på vårdhemmet.
 
Charity försöker fortfarande att få Cain till att visa att de är ihop inför alla men Cain är så besviken på henne att han packar väskan och drar.
 
Dan kommer hem från vårdhemmet och han mår lite dåligt då en kvinna dött. Kerry som fått problem med schemat Amelia gjort har återigen inte tid att lyssna på honom så han går över till Nicola. Nicola blir glad och säger åt Jimmy att gå ut med barnen. Dan och Nicola sitter och pratar och plötsligt kommer de så nära att de kysser varann. Precis då kommer Elliot hem och ser dem.
 
Paddy nämner sin kyss med Rhona för Rishi och Jimmy när de ses på puben. Pierce som också kommit dit får då höra att Paddy kysst Rhona. Paddy ber om ursäkt och säger att det var hans fel och han kommer inte göra om det eftersom Rhona sagt åt honom att hon är lycklig med Pierce.
 
Pierce går hem och när Rhona kommer hem konfronterar han henne om kyssen. Hon hade nämligen inget sagt tidigare. Rhona ber om ursäkt och Pierce låtsas vara glad men när Rhona går ut så kramar han sönder ett vinglas så han får skärsår i handen.
 
Ross och Pete tävlar om vem som kan ragga upp en tjej först. De slår vad om 100£.
 
Emma säger åt James att han måste prata med Moira om hans del av gården. James känner att det inte är läge eftersom Moira är ledsen över skilsmässan och hon har problem med inhyrd arbetskraft på gården. Han säger ändå till henne att han vill sälja sin del eftersom han och Emma vill satsa på Wylies gård. Moira svarar att hon ska prata med advokaten i morgon.
 
Elliot är tvär och bråkig när han är på lekland med Rodney. Väl hemma försöker Nicola att prata med pojken och det visar sig att han är sur för kyssen han sett. Nicola förklarar att Dan bara försökt att göra munmotmunmetoden för att lära sig livräddning.
 
Paddy känner att han inte har något kvar i byn så han funderar på att flytta till Tyskland för alltid. Marlon blir ledsen och ber Rhona att prata med Paddy så han kanske kan stanna. Rhona pratar med Paddy och ber honom att tänka på Leo. När Pierce får veta att hon träffat Paddy igen blir han svart i blicken men säger att allt är okej.
 
Pierce bokar en resa för Rhona och honom till Italien och de ska åka nästa dag. Rhona inser att de ska vara borta tills Paddy eventuellt flyttar men blir sedan ändå glad över resan.
 
Nicola och Jimmy går till kaféet med barnen. Dan, Kerry och Amelia kommer dit och när han ser att Nicola kysser Jimmy så vill han inte vara sämre så han kysser Kerry. Elliot ser det och pikar honom om att Dan övar munmotmun idag igen precis som med Nicola. Dan erkänner för alla att han kysst Nicola. Kerry blir ledsen och går därifrån. Hon har väldigt svårt att förlåta honom.
 
Jimmy är också väldigt besviken och han är orolig över att Nicola kunde ha gått ännu längre om de inte blivit avbrutna eller att om hon gjort det en gång så kan hon göra det fler gånger. Nicola nekar givetvis och säger att det aldrig skulle bli så. Jimmy säger att deras äktenskap är över sedan går han upp till övervåningen.

Gräsklipparmuseum

Inskrivet söndag 23/4 kl 22:26
 
Polisen kommer för att förhöra Lachlan då de blivit tipsade om att han sköt sin morfar. Lachlan blir nervös men klarar av frågorna. Efteråt söker han upp Robert på skroten och hotar honom men Robert håller sig lugn. När Robert frågar Lachlan om hans pappa och om han vet vad hans mamma gjorde mot hans pappa så blir Lachlan intresserad. Robert berättar om att Chrissie lånat Donny pengara han skulle betala tillbka till en skurk men att Chrissie anlitat någon som stal pengarna från Donny. Liv ser dem.
 
Både Cain och Moira får sina skilsmässopapper på varsitt håll och båda ser ledsna och besvikna ut men när Cain försöker säga något till Moira på puben så ber hon honom att skriva på så snabbt som möjligt,
 
Harriet kidnappar Laurel och för henne till en picknick Ashley ordnat med massa godsaker och ett par musikanter som spelar gitarr och sjunger. Laurel säger att hon aldig varit såhär lycklig.
 
Kerry passar på att tjata till sig förmansjobbet så Rishi säger att hon får prova på det genom att göra schemat för nästa månad hemifrån. När hon sitter vid datorn inser hon att hon inte har en aning om hur hon ska göra.
 
Lachlan är rasande på sin mamma och han konfronterar henne genom att fråga om var hans pappa är eller om han ens lever.  Chrissie försöker försvara sig men Lachlan är irriterad över att hon alltid manipulerar alla för att få som hon vill.
 
Robert får veta av polisen att Lachlan svarat så att de kan ha svårt att gå vidare i fallet. Han säger till Aaron att de ska ligga lågt ett tag för att få Chrisse och Lachlan att avslöja sig.
 
Charity kommer över till Cain på Dingles gård. Hon vill förföra honom och när han är uppe på övervåningen passar hon på att smsa till Moira från Cains mobil. När Cain kommer ned så kastar sig Charity på honom och börjar förföra honom. Plötsligt kommer Moira dit och blir jätteledsen över att se dem tillsammans på soffan. Charity hade smsat Moira och bett henne komma. Moira lämnar ringarna på bordet och går Cain säger inte så mycket men hans blick är inte glad. Han lämnar Charity på gården
 
Laurel är på jobbet och Kerry vill att Laurel visar henne hur man gör schema för de anställda. Plötsligt får Laurel värkar så Rishi får köra henne till sjukhuset. Där visar det sig att det inte var så allvarligt så Ashley som precis kommit dit får åka hem med Laurel. Väl hemma är hon glad över att Doug är med barnen så hon kan ta det lugnt.
 
Paddy är besviken över att Marlon är vän med Pierce. Han är även besviken över att aldrig få tid att prata enskilt med Rhona. När hon sedan smsar honom och säger att de behöver prata så blir han glad och tror att det är ett gott tecken.
 
Lachlan skäller ut Liv som undrar hur han mår. Han ser ned på henne för att hon har en pedofilpappa och en mamma som lämnat henne. Liv blir ledsen och går hem.
 
Ashley är på övervåningen och tappar upp ett bad åt Laurel så han hör inte när hon börjar få värkar och vattnet går. När han kommer ned så hinner han inte ringa efter en ambulans för Laurel tror att babyn kommer nu.

Bråck, en trimmer och en mobilserenad

Inskrivet kl 23:14
 
Kerry har inte så mycket arbetslust men ändå suktar hon efter Laurels jobb som arbetsledare. Laurel som snart ska vara mammaledig säger till Kerry att hon inte tänker vara borta de sex månader hon har rätt till för Rishi har bett henne komma tillbaka tidigare. Kerry beklagar sig för Ashley och de konfronterar Rishi som går förbi. Rishi nekar och precis då kommer Laurel och erkänner att hon ljugit för Kerry.
 
Paddy ska slåss med Pierce och efter lite flaxande så säger Paddy till Pierce att sticka för det är fortfarnde hans hus. Rhona försöker stoppa Paddy och tillslut får Marlon ta med sig en ledsen och besviken Paddy hem.
 
Chrissie har kommit till salongen och Bernice erbjuder henne ett glas vin och ansiktsbehandlingar. I smyg ska Bernice spela in samtalet med Chrissie och hon ställer sedan frågor om Andy. Chrissie håller fast vid att Andy är skyldig. Harriet (jag hade glömt bort att hon fanns, var har hon varit?) kommer in på salongen och hon vill också vara med att prova ansiktsbehandlingar. Bernice blir full och plötsligt blir hon aggresiv mot Chrissie och hotar henne med en hårtrimmer.
 
Lachlan umgås med Liv när Lawrence kommer hem. Lawrence gillar inte att Liv är där men för att inte göra Lachlan mer upprörd så föreslår han att de ska gå ut och spela cricket. Plötsligt får Lawrence väldigt ont och ramlar ihop. Liv och Lachlan ringer efter ambulans.
 
Paddy ska göra allt för att få sitt gamla liv tillbaka. Det innebär att när han hör sin och Rhonas låt på radion tar han sin mobil och skyndar sig för att spela låten för Rhona under hennes sovrumsfönster. Hon blir irriterad och talar om att det inte ens är deras låt från bröllopet. (Någon som hörde vilken låt Paddy spelade?)
 
Zak får tag på buketten som Paddy tänkt ge till Rhona. Det blir Joanie som får buketten istället, tillsammans med en ursäkt för att han ljugit för henne.
 
Cain lyckas återigen övertala Charity till ett möte på verkstan men när hon väl kommit dit ledsnar hon på att få kläderna förstörda av olja så hon säger att hon vill att han bjuder henne på middag och hotell om det ska bli en nästa gång.
 
Lachlan köper flygbiljett till Bangkok för att hälsa på sin pappa.
 
Lawrence har fått komma hem från sjukhuset för det vara bara ett bråck han fått.
 
Paddy blir sur för att alla verkar gilla Pierce så han tvingar Marlon till att också följa med så de kan se hur Pierce är när han tränar med Carly. De fyra ger sig ut på en cykeltur. Paddy är helt slut när de kommer tillbaka men han är fortfarande irriterad på Pierce som är så vänlig mot alla, inklusive Paddy.
 
Chrissie kommer till salongen och då passar Bernice på att be om ursäkt. Hon erkänner att hon tror på Chrissie eftersom Andy visat våldsamma tendenser förut.
 
Robert blir orolig när han förstår att Lachlan tänker åka till Thailand för att träffa sin pappa. Han lyckas få Lachlan till att berätta vad som hänt men precis då kommer Chrissie och Lachlan in på puben för att tala om att Robert är avslöjad. Chrissie är rasande över att Robert försökt lura hennes son. Robert märker hur nervös Lachlan är så han inser att grabben kommer att bryta ihop snart och berätta sanningen. Robert hotar med att ringa polisen, för att se hur Lachlan reagerar.

Tysk salami

Inskrivet kl 22:44
 
Megan säger till Holly att det inte är någon rehabklinik så Holly får inte jobbet. Dock ändrar sig Megan efter ett tag och söker upp Holly för att erbjuda henne jobb igen.
 
Lisa och Jermaine åker för att identifiera kroppen som hittats. Zak får veta det så han åker också till bårhuset. Han och Lisa går sedan in hand i hand medan Jermaine väntar utanför. De kommer ut och Lisa gråter men det är inte Belle som hittats död.
 
Robert berättar för Bernice att han försöker få Lachlan till att försäga sig så de kan hjälpa Andy. Han ber även Bernice att hålla tyst så det inte avslöjas, så de måste leva som vanligt. Bernice har dock en plan, hon lyckas efter många om och men boka in Chrissie för några skönhetsbehandlingar, som tack för att hon fått tillbaka lokalerna till skönhetssalongen
 
Lisa, Zak och Jermaine kommer hem från bårhuset. Joanie säger till Lisa att hon är ledsen och att hon vet hur det känns det de går igenom. Lisa blir rasande och skäller ut Joanie. Då säger Joanie att hon visst vet eftersom hon varit på bårhuset och identifierat sin dotter en gång i tiden, sedan går hon därifrån.
 
Pierce börjar träna med Carly men det gillas inte av Rhona. Hon blir misstänksam och när Carly börjar skicka sms till honom är Rhona nära att kolla hans mobil. Rhona erkänner det på en gång och hon säger att hon inte orkar med en otrohetsaffär till. (Är hon skild från Paddy eller bara separerad?) Pierce säger att han inte vill vara otrogen för han älskar henne. Hon blir glad och säger att hon älskar honom.
 
Lachlan umgås en hel del med Liv som kommer till Home Farm.
 
David påpekar att Tracy har samma sätt att ta undan håret från ansiktet som Vanessa.  Det gör Tracy irriterad och när hon hör från Brenda att Vanessa brukar beställa samma sak som Tracy så blir hon inte gladare.
 
Zak tröstar Lisa när alla gått hem. Hon somnar så han ringer till Joanie och säger att han ska ut och leta efter Belle tillsammans med Sam hela natten fast han stannar hos Lisa
 
Paddy kommer hem en vecka tidigare än planerat. Ingen är hemma hos Rhona så han går till Marlon men där kommer han precis när Marlon och Carly är nakna i vardagsrummet. De får klä på sig och Paddy får komma in för att prata. Marlon hinner inte säga något om Rhona och Pierce. Paddy är övertygad om att han vill leva med Rhona och Leo resten av sitt liv.
 
Joanie träffar Sam och får veta att han inte varit med Zak under natten. Hon konfronterar Zak när han kommer hem så han blir tvungen att erkänna. Joanie blir ledsen för att han ljugit eftersom hon hade förstått om han varit kvar efter den jobbiga dagen.
 
Paddy har gått hem igen men ingen är hemma. Stax efter kommer Rhona och Pierce hem men de ser honom inte så de börjar kyssa varann. Paddy tittar på dem förvånat. Då ser de honom...

Tre olika otrohetsaffärer, nästan...

Inskrivet kl 21:44
 
Letandet efter Belle fortsätter. Lisa ger sig med ut och låter Zak stanna hemma för att vila upp sig.
 
Rakesh kommer till Home Farm för att vara med Chrissie men hon säger att hon ångrat sig. Han lyckas ändå hålla sig kvar genom att övertala henne om att han verkligen vill ha henne. När Chrissie får tillfälle så fotar hon honom när han kysser hennes hals. Rakesh inser att han blivit lurad och Chrissie hånar honom. Han får panik och tar tag om hennes hals. Chrissie blir rädd och säger att han ska få pengarna trots allt. Hon tömmer kassaskåpet gråtandes och han får pengarna och går.
 
Holly säger att hon lyckats ändra tiden med Megan så hon kan följa med Moira till sjukhuset för att få svar på HIV-testet. Moira säger att hon inte behöver sällskap utan kan åka själv. Holly går till verkstan och ber Cain att prata med sin fru men han säger bara att hon får söka upp honom själv om hon vill något. Medan Cain pratar med Holly så sitter en avklädd Charity i en bil inne i garaget.
 
Dan och Nicola fortsätter att ge varann blickar och se olyckliga ut när den andra är nära sin respektive.
 
Joanie försöker få Zak att koppla av genom att ha sex med honom. Det gör att han inte hör när Belle ringer honom. Efteråt så upptäcker Zak meddelandet Belle lämnat på hans mobil och han förösker ringa henne. Belles mobil ligger ute på gatan bakom några soptunnor men hon syns inte till.
 
Carly bjuder hem Rhona och Pierce på middag hemma hos Marlon. Allt för att hon ska kunna berätta för Pierce om en triathontävling hon ska delta i. Han är intresserad av att själv vara med.
 
Pryia får höra av Rakesh att problemen med pengarna som saknades från kontot är löst för banken hade gjort fel. Han vill inte ha sex med sin fru utan drar sig undan.
 
Moira får positiva besked på sjukhuset så hon skyndar sig att skjutsa Holly till arbetsmötet hos Megan. Holly är sen men lyckas övertala Megan att ge henne en chans att fotografera bröllopen. Megan tvekar ju först men Holly säger att hon är ren från drogerna sedan länge.
 
Megan får höra på puben att det går rykten i byn att Moira och Holly är inblandade i någon HIV/droghistoria. Holly erkänner då att Moira stuckit sig på en spruta och att hon själv inte varit ren så länge som hon sa tidigare.
 
Lisa blir vansinnig när hon hör att Belle hört av sig men att Zak varit upptagen av annat när hon ringde. Sedan kommer polisen och talar om att de hittat en kropp i närheten där Belles telefon hittades men de vet inte vems kropp det är. Lisa får panik och känner att hon måste åka till brottsplatsen. Zak följer med henne men de får inte se något. Hon säger att hon kommer aldrig förlåta honom om det hänt Belle något.

Gå runt i cirklar

Inskrivet söndag 16/4 kl 08:55
 
Tack för alla fina påskhälsningar. Hoppas ni har en trevlig helg =)
/Marie
 
Vanessa lovar Chas att inte ställa till med fler bråk på puben.
 
Dan söker jobb som volontär på ett vårdhem för att få erfarenhet. Kerry blir sur eftersom det inte ger något betalt. Först måste han bara bli godkänd på slutprovet så kan han söka tjänsten.
 
Rakesh kommer till Home Farm med kontraktet på husförsäljningen men Chrissie skriver inte på utan hon river det. Rakesh blir förbannad men hon säger att han bröt sin del av avtalet därför kan hon inte hålla sitt löfte.
 
Chas varnar Cain för Charity och hon håller ett öga på dem båda när de är på puben. Cain försvarar dock Charity för att hon hjälper till att leta efter Belle. De andra i Dinglesklanen blir förvånade över att Cain plötsligt ändrat sig.
 
Priya ser Chrissie dricka champagne på puben. Hon tror att Chrissie firar att köpet har gått igenom men Chrissie talar om att det aldrig blev av. Priya söker upp Rakesh som måste erkänna att de inte sålt huset. Hon tror att det är Chrissie som är intresserad av Rakesh och att det är därför hon affären inte blivit av så hon går tillbaka till puben och skäller ut Chrissie för att ha flirtat med en gift man. Rakesh försöker få bort Priya därifrån innan Chrissie säger för mycket.
 
Vanessa försöker bli sams med Tracy genom att bjuda på kaffe och kaka men Tracy är inte intresserad utan kör ut henne.
 
Chrissie träffar Rakesh och säger att hon trots allt vill ha en natt med Rakesh. Om han går med på att tillbringa en enda natt med henne så kommer hans pengaproblem att lösas.
 
Cain säger åt Charity att komma till verkstan när han är där och sedan sliter han in henne och låser dörren för att de ska få vara ifred. Efteråt säger han åt henne att glömma det som hänt.
 
Dan klarar sitt slutprov och han får jobbet på vårdhemmet. När han kommer hem och vill fira säger Kerry åt honom att lugna ned sig eftersom Zak mår så dåligt över att Belle är försvunnen. Zak känner det som om de bara går runt i cirklar, precis som Belle sa till sig själv när hon klev av bussen.
 
Nicola ska ut med familjen men hon retar sig på Jimmy hela tiden så han tar barnen och går iväg så hon får vara i fred. Hon möter Dan som firar ensam så hon bjuder hem honom och de dricker vin tillsammans. De blir lite onyktra men har kul ihop. De märker att de dras till varann så Nicola  avbryter allt och ber honom att gå.
 
Priya kan inte betala en faktura från fabrikens konto för att det inte finns pengar kvar. Hon upptäcker att kontot har bytt lösenord och banken vill inget säga. Rishi försöker också få reda på vad som hänt. De säger åt Rakesh att kolla upp kontot då han har ett direktnummer till banken.
 
Holly lyckas tjata till sig en provfotografering av ett bröllop hos Megan.
 
Charity kommer till verkstan och förför Cain trots att hon sagt att nästa gång de har sex ska det vara i en säng.
 
Rakesh känner sig så trängd att han kontaktar Chrissie och säger att han kommer över till henne ikväll.
 

Syskonkärlek

Inskrivet fredag 14/4 kl 17:09
 
Marlon tar avstånd från Carly efter att Bob pratat med honom. Carly blir jätteledsen och skäller ut Bob.
 
David friar genom att ett flygplan får skriva frågan "Marry me Tracy" i luften. Tracy hinner precis se resterna av orden. Hon svarar inte men han går ändå med på att låta hennes pappa får flytta in hos dem och att han ska be Leyla flytta till Vanessa.
 
Polisen kommer till fabriken för att fråga Rakesh om vad som hände i cellen när Andy rymde. De har med sig en övervakningsfilm där Rakesh beter sig misstänkt men det finns inget ljud så polisen har inga bevis. Chrissie kommer till kontoret och får veta av Priya vad som händer.
 
Marlon får meddelande på en hemsida där han efterlyst Belle om att hon synts till i horkvarteren i Hotten. Han och Sam ska åka dit och när Charity hör det följer hon med eftersom hon är bekant med området. De går runt och delar ut flygblad men Sam lyckas bara ge bort massa pengar till uteliggarna han tycker synd om och Marlon ältar problemen med Carly så Charity säger åt dem att åka hem igen.
 
Leyla hör att Tracy stämmer träff med någon Alex så hon talar om för David att Tracy är otrogen. David tror henne inte.
 
Tracy har åkt till sjukhuset och sitter vid sin fars sjuksäng. Vanessa kommer dit och ser henne där. Hon tror att Tracy är ute efter att flirta in sig hos Frank och de båda tjejerna börjar tjafsa med varann. Frank vaknar till och säger att de är syskon. Tjejerna har svårt att acceptera detta så de fortsätter att tjafsa med varann. Tracy säger att hon tänkt låta deras pappa flytta hem till dem men nu har hon ångrat sig, sedan går hon därifrån med David som precis kommit dit med Leyla. Leyla får veta att Alex är en av sköterskorna hos Frank.
 
Charity hittar tjejen som tipsat om Belle men hon är för borta i knarkdimmorna för att ge klara svar. När Charity ska gå så kommer det en kille hon känner igen. Det är en man som Cain sett till att ha hamnat i fängelse. Mannen blir hotfull och ska hämnas på Charity. Hon springer upp för en trappa upp i huset och låser in sig i ett rum. Mannen följer efter och börjar slå sönder dörren.
 
Chrissie är orolig för att Rakesh inte håller sin del i deras deal och att han lät Andy fly. Hon kommer att se till att han förstår att en deal är en deal och att man måste hålla det.
 
Cain tror inte på Charity när hon ringer efter hjälp. Han tror att hon försöker lura honom som häromdagen. När Sam sedan råkar nämna var de varit och att de lämnat henne ensam så åker Cain dit för att leta efter henne. Charity försöker flirta in sig hos mannen för att få en chans att fly. Cain kommer som en räddande ängel och hotar mannen med mer elände om han visar sig igen.
 
Cain är förbannad på Charity så han säger åt henne att ta bussen hem. Hon är på väg att göra det men han ändrar sig. De åker iväg så de ser inte att Belle kliver av bussen och är alldeles förvirrad. Hon pratar med sig själv och vet inte var hon är.
 
Marlon ber Carly om ursäkt och de blir sams. Sedan kommer Bob och ber om ursäkt han med.
 
Vanessa och Tracy ses på puben och de fortsätter att bråka med varann. Denna gång börjar de till och med att slåss.
 
Charity har fått slag på ryggen av mannen i knarkarkvarten så hon har ont. Cain hjälper henne och de sätter sig i verkstan. Hon tycker synd om sig och ber om ursäkt för att hon gjort fel även om hon menade väl. Det slutar med att de kysser varann.

En liten person med en stor mun

Inskrivet torsdag 13/4 kl 22:12
 
Alla i Dinglesfamiljen är sura på Jermaine. Han får inte följa med ut och leta efter Belle och Lisa säger åt honom att flytta för han bör inte vara kvar när Belle kommer hem. Jermaine flyttar till värdshuset så länge.
 
Carly får höra att Belle är försvunnen så hon skippar dejten med Pete för att hjälpa till i skallgången. Hon får gå med Marlon och de två ger sig ut i skogen. De småtjafsar med varann som vanligt och Marlon snubblar och gör sig illa. Carly bär hem honom och hjälper honom med ett kylförband. Hon erkänner sina känslor och då säger Marlon samma sak.
 
Lachlan hittar Belles jacka i skogen. Han ringer Zak som kommer på en gång, tillsammans med Sam. Zak blir först förbannad och tror att Lachlan gjort något men lugnar ned sig sedan.
 
David säger till Tracey att han inte vill att Frank ska flytta hem till dem för Jacobs skull.
 
När Tracey kommer till kaféet hör hon att Leyla och Vanessa kallar henne för lycksökande slinka. Hon blir förbannad och säger att David har inte mycket pengar eftersom han bara har massa skulder.
 
April råkar nämna för Bob att Carly och Marlon är kära i varann. Bob blir upprörd och försöker tala Carly till rätta. Han säger att hon borde tänka på April.
 
Cain blir besviken när han inser att Charity vetat om Belles icke-graviditet. Han säger att hon är en skam för släkten som inget sagt och han vill att hon drar i från byn.
 
David har ringt radion för att skicka ett frieri till Tracey via ett radioprogram. Tyvärr är Tracey så upprörd över tjejernas ord så hon stannar inte kvar i butiken för att höra frieriet.
 
Ronne meddelar Lawrence att han måste till Spanien för att hjälpa sin bror som råkat ut för en olycka och som inte har någon försäkring. Det gör att Lawrence sätter in pengar på Ronnies konto så han kan hjälpa sin bror hem igen.
 
Jermaine möter Charity på busshållplatsen och han övertalar henne till att stanna i byn precis som hon tidigare under dagen hade övertalat honom att stanna kvar för Belles skull.
 
Vanessa är tveksam till att hälsa på sin pappa när de ska väcka honom ur medvetslösheten.
 
Charity återvänder till puben och säger till Cain att hon ska göra vad hon kan för att allt ska bli rätt igen.

EllieBellie

Inskrivet kl 21:49
 
Lachlan är nära att bryta ihop. Han vill inte gå på en familjemiddag som Diane anordnar. Plötsligt hör han något som rasar i huset. Chrissie går och kollar vad det kan vara och Lachlan är övertygad om att det är Andy som kommit tillbaka för att avslöja honom. Chrissie säger att det var en lampa som blåst omkull för att ett fönster varit öppet.
 
Robert har smygit runt på Home Farm för att ta ett foto av ett foto som Lachlan har bredvid sängen. Bilden är på Lachlan och hans far. Robert använder bilden för att få Lachlan att svara på "Dannys" mail. Det lyckas och Lachlan svarar att han saknar sin far.
 
Carly vill gå ut och festa med Vanessa men det slutar med att Carly går till puben med Pete och Vanessa går på barntimme på kaféet. Carly säger till Pete att hon bara vill ha roligt för hon är inte ute efter ett förhållande, samtidigt har hon svårt att inte titta på Marlon.
 
Jermaine träffar Angie på puben och hon säger att hon vill ha allt efter skilsmässan. Belle kommer dit och Angie går därifrån. Belle visar Jermaine en ultraljudsbild och hon säger att hon redan varit på besöket. Jermaine blir besviken över att inte ha fått chansen att följa med.
 
Angie upptäcker att hon glömt sin väska på puben så hon går tillbaka. Inne på toaletten hör hon Belle prata med Ellie om att hon inte är gravid utan tvingats ljuga om det.
 
Moira får höra att Cain och Charity har skumraskaffärer på gång. Hon försöker övertala Cain till att låta bli men han tänker inte sluta om hon ändå inte vill ha honom tillbaka. Moira ber honom att tänka på Kyle åtminstone.
 
Charity ordnar kläder för att hon och Cain ska lura datanördar på konferens. Hon får åka iväg själv till en början men när hon är på plats så sms:ar Cain och säger att han inte kommer. Charity blir besviken men bestämmer sig för att göra något på egen hand. Hon flirtar in sig hos en man men sedan ringer hon Cain och ber honom hjälpa henne.
 
Angie avbryter firandent på puben. Dingles firar för de fått se Belles bild från ultraljudet. Angie säger vad hon hört på toaletten och alla blir arga på henne för att hon ljuger. Belle får panik och rusar därifrån.
 
Cain kommer och räddar Charity från mannen på hotellet men inser ganska snabbt att hon lurat honom att komma dit. Charity drar iväg Cain för att kyssa honom i städskrubben men då blir han förbannad och går iväg. Han talar om för henne att Belle ljugit om graviditieten. Charity låtsas som om hon inte veta något. Cain tror henne inte eftersom Belle haft en ultraljudsbild på Noah. Charity säger att Belle måste ha stulit den.
 
Belle mår fruktansvärt psykiskt och kommer in på kaféet där barntimmen håller på. Hon bryter ihop och sätter sig på golvet och gråter. Megan ringer till Lisa och Dingles kommer för att hämta Belle. De åker hem och bäddar ned Belle så hon ska få vila. Lisa är rasande på Jermaine som inte sett några som helst tecken på att Belle varit nära ett sammanbrott De har ringt efter sjukvårdare men när personalen kommer så har Belle rymt.

På rymmen med Andy

Inskrivet söndag 9/4 kl 22:18
 
Det är Bernice som knackar på och vill komma in i ladan där Andy gömmer sig. Hon vill följa med honom när hon får höra att han ska rymma och hon har till och med tagit med sig passet. Robert lämnar dem och de kan åka iväg i hennes bil.
 
Vanessa är hos sin pappa på sjukhuset och han pratar om ett minne när de var på semester i Skegness men Vanessa har aldrig varit där. Hon blir besviken men just då får han ett anfall av något slag. Vanessa går därifrån och bestämmer sig för att hon inte ska besöka honom någon mer gång.
 
David har fått cellgifter och Tracey som är med honom vill inte besöka sin far. De möter Vanessa som har bråttom därifrån.
 
Chrissie söker upp Rakesh och skäller ut honom för att han låtit Andy rymma. Hon tror i alla fall att han kan vara skyldig till det.
 
Carly och Marlon fortsätter att småtjafsa med varann.
 
Bernice känner att hon trots allt inte kan lämna Gabby i sticket så hon beslutar sig för att inte följa med Andy på rymmen, Hon vinkar av honom när han snor en lastbil vid en rastplats.
 
Tracey pratar minnen med David från en semester i barndomen, då hon varit lycklig och de var i Skegness. Det gör att hon beslutar sig för att hälsa på sin pappa på sjukhuset trots allt. Eftersom han fått ett anfall är han fortfarande inte vid medvetande. Tracey ser en påse med foton från förr. Det är bilder med pappan och ett barn, Tracey känner igen sig själv och blir glad. Hon säger sedan till David att hon vill att hennes pappa bor hos dem när han kommer ut.
 
Belle är orolig för hon måste göra ett ultraljud. Ellie försöker övertala Belle till att kasta sig ned för en trappa för att fejka missfall. Precis när Belle står uppe i trappen kommer Jermaine hem. Han är på gott humör och har köpt en spjälsäng. När han gått till jobbet får Belle ett psykbryt och slår sönder speldosan på spjälsängen.
 
Lawrence erbjuder Bernice att hon får tillbaka lokalen till salongen. Hon går med på det om hon får betala hyra. Hon kommer till Home Farm för att skriva på kontraktet och Chrisse får bli vittne. När Bernice gått så är Chrissie rasande på sin far och hon pratar om det som hänt, bland annat om att Lachlan är skyldig och hennes hat mot Andy och Bernice. (Det hade varit kul om Bernice lämnat en bandspelare på inspeling där på kontore)
 
Aaron vill inte att Liv umgås med Lachlan men givetvis lyssnar hon inte på honom. Hon kommer till Home Farm och får veta att Lachlan fått sms från sin pappa som skriver att de kan hålla kontakt via hans nya e-mail.
Samtidigt sitter Robert vid sin dator och har skapat ett nytt mailkonto.

Falskpassbutiken

Inskrivet kl 21:59
 
Chrissie njuter av att se när hon kan sätta dit Andy. När han inser att han ligger illa till så hotar han med att stanna tills polisen kommer eftersom han har mindre att förlora än Lachlan som då kan bli indrgen. Chrissie tar en förskärare och hugger sig i armen precis när hon hör att polisen är utanför och hon ger Andy kniven som tar emot den förvånat men sedan skriker hon på hjälp. Andy förstår allvaret och springer därifrån.
 
Cain ber Charity att gå när Moira gått. Hon försöker vara kvar genom att erbjuda honom ett jobb men han blir förbannad så Charity går.
 
Moira erkänner för James att hon egentligen inte vill skiljas men att hon måste efter det Cain gjort.
 
David säger att han tänkt be Leyla vara best man eller best lady men han ångrade sig efter att hon och Vanessa bråkat med Tracey.
 
Andy springer genom skogen men halkar till i leran på vägen när en bil kommer. Det är Robert för att Victoria ringt honom. Robert lovar att hjälpa Andy så de båda kan ge igen på Chrissie sen.
 
Tracey får samtal om att hennes pappa varit i slagsmål och nu ligger han på sjukhus.
 
Charity ber Ross ordna ett jobb till henne och Cain eftersom hon lovat Cain det.
 
Andy gömmer sig i en lada så Robert kommer dit med lite kläder och ett falskt pass men Andy vill inte åka någonstans utan foton på barnen. Robert säger att han inte kan starta Andys mobil för då kommer polisen att hitta honom.
 
Carly och Marlon bestämmer sig för att hon inte ska träffa April så mycket för att inte förvirra barnet. April är besviken över att Pearl är barnvakt och inte Carly. Hon låser in Pearl i ett rum. April söker sedan upp Carly för att fråga om hon inte tycker om henne längre. Carly berättar att hon och Marlon bråkat om vuxensaker så därför kan de inte ses så mycket.
 
Vanessa vill inte hälsa på sin pappa.
 
Chrissie kommer till puben och hon gråter för hon är orolig för Andy.  Robert kommer in och ser hennes skådspel. Han lyckas ta Dianes handväska och går in i rummet bakom puben men Aaron ser det. Robert berättar för Aaron vad som hänt. Aaron blir orolig för vad som kan hända Robert om han blir avlöjad för att ha skyddat en rymling. Robert tar nycklarna till värdshuset ur väskan.
 
Ross lyckas få Charity att erbjuda honom 25% av jobbet om han fixar något men när han fixat det så får han passa Moses och Charity säger att han får 5%.
 
Bernice ser Andys väskor med kläder som Diane hämtat på Home Farm och hon luktar på kläderna sedan klär hon på sig hans kläder men avbryts när Robert kommer dit för att hämta foton på barnen. Bernice gömmer sig så Robert inte ser henne.
 
Vanessa besöker sin far på sjukhuset trots allt.
 
Robert åker till ladan och berättar för Andy om vad Chrissie gjort och sagt på puben och att alla tror på henne. Plötsligt bultar det på dörren.

Först vitaminer och kolhydrater sedan en sockerchock

Inskivet kl 22:54
 
Det fiinns ingen ansökan om borgen för Andy så han blir kvar i häktet tills rättegången. Familjen är i uppror och ber Rakesh hjälpa Andy.
 
Frank berättar för David om varför han hamnade i fängelset. Han hade träffat en kvinna som någon man rörde och då knuffade Frank mannen som slog i skallen i trottoaren. Frank kallar sin dotter Teenie.
 
Dingles ber Lisa behålla namnet då hon är som en extramamma för dem. Hon går tillslut med på att fortsätta heta Dingle.
 
Cain kommer in på puben för att prata med Moira. De har svårt att prata där så Cain erbjuder sig att skjutsa hem henne. Han upptäcker att hon ska bli hämtad av James och då blir han sur och drar.
 
Andy är orolig för att den som sköt Lawrence kommer ge sig på Chrissie. Rakesh råder Andy till att rymma från häktet för det är enda sättet att bli fri. Andy knuffar sedan Rakesh när vakten öppnar dörren och sedan rusar han ut och iväg
 
Belle är nervös när Jermaine kommer hem och är orolig för hennes hälsa. Han vill att hon bokar läkartid och hon går tillslut med på det.
 
David erkänner för Tracey att han träffade hennes pappa. Hon blir jätteledsen. När David berättar om breven så vet hon inte vad han pratar om för hon har inte fått några. Tracey berättar att hennes pappa svikit hennes mamma och familjen.
 
Någon ringer Vanessa och kallar henne för Teenie, det är Frank. Hon blir skärrad och vill inte ha med honom att göra. (Han är alltså pappa till både Vanessa och Tracey men har ingen kontakt med Tracey?)
 
Andy som ligger på flaket på en bil hör familjen diskutera hans flykt och att han borde återvända självmant.
 
Polisen söker efter Andy vid Home Farm men får höra att någon som liknar honom är vid färjelägret så sökande flyttas dit.
 
Leyla säger att lokalerna Tracey kanske velat boka för bröllop är bokade långt fram i tiden. Allt för att David ska få tid på sig att verkligen känna att det är rätt med Tracey.
 
April bjuder in Carly till hennes kalas. När kalaset är så säger April att det är två år sedan hennes mamma dog och att hon skulle välja Carly som ny mamma.
 
Andy kommer till Home Farm när han ser att Chrissie är ensam hemma. Han berättar att han är säker på att det är Lachlan som sköt Lawrence men att det är Lawrence som försöker sätta dit honom. Andy säger att han måste rymma men han vill att Chrisse följer med honom. Han säger att han älskar henne. Chrissie säger ja och ber honom att hämta hennes laptop i vardagsrummet.
 
David vill inte vänta med bröllopet tills någon lokal är ledig så de kan tänka sig ett partytält men då säger Leyla att det kommer att bli massa orkaner i vinter. David tar Leylas kalender och inser att hon lurat dem, att lokalerna inte alls är fullbokade.
 
Vanessa kallar Tracey för en slampa som förstör för alla och då börjar såskriget på puben.
Tracey är rädd för att bli som sin far som förstör andras liv, därför säger hon nej till Davids frieri.
 
Moira kommer hem till Lisa för att prata med Cain. Hon vill ha pengar för räkningarna. Cain gör en överföring och sedan vill han att de går till puben men hon säger att hon vill att de skickar in skilsmässohandlingarna. Charity är där och hör allt.
 
Andy märker på Chrisse att hon är nervös och han kollar vart hon ringt och då inser han att det var hon som satte dit honom. Chrissie säger att det tog lång tid för honom att förstå det men att hon gjorde det för att han låg med Bernice.

Var elak för att vara snäll

Inskrivet kl 22:39
 
Jermaine kommer hem på morgonen efter bröllopet. Han är bakfull och har Zaks gamla keps på sig. Lisa erbjuder sig att ta med sig den till puben. När hon kommer dit ser hon alla plakat som är kvar efter festen och både Zak och Joanie är där och hjälper till med städningen. Lisa gratulerar dem och ger honom kepsen och går därifrån. Zak säger till Chas att han är glad över att Lisa hanterar allt så bra.
 
Rhona ber Pierce att läsa horoskopet i dagens tidning. Han skrattar åt henne men säger att det står att hon måste vara elak för att vara snäll. Rhona förstår först inte men när Pierce gått ser hon att hon fått ett stort "grattis på bröllopsdagen"kort från Paddy. Det gör att hon säger till Pierce att hon ska berätta för Paddy om att hon är ihop med Pierce så inte Paddy har falska förhoppningar.
 
Rakesh frågar ut Lachlan och när Chrissie kommer blir hon förfärad. Rakesh märker att Lachlan är nervös men Chrissie förklarar det med att allt är så jobbigt just nu.
 
David fortsätter fråga Tracey om att gifta sig men hon säger nej eftersom hon inte har någon familj att bjuda. När hon är med Leyla och Megan för att få tips om bröllopsplanering så passar David på att besöka Traceys pappa Frank i fängelset. David är nervös men frågar Frank om han kan tänkas komma på bröllopet om han får permission. Frank svarar att han ska tänka på det om Tracey svarar på hans brev. Han har skrivit till henne att han kanske blir frigiven snart.
 
Zak söker upp Lisa för att tacka henne för allt hon gjort för honom och Joanie. De kommer fram till att fortsätta vara vänner som ställer upp närhelst det behövs. Han ska krama henne som tack men hon backar.
 
Chrissie och Rakesh kommer in på puben och ser Ronnie. Hon blir rasande och börjar anklaga Ronnie för att vara skyldig till att ha skjutit hennes far. Ronnie blir förbannad och går ut. Chrissie och Rakesh följer efter men då säger Ronnie att Rakesh bör tänka sig för innan han anklagar en oskyldig. Chrissie fortsätter säga att Ronnie är skyldig men då säger Rakesh att han är Ronnies alibi. Hon märker att det är något som Rakesh och Ronnie inte säger så när hon är ensam med Ronnie lite senare så låtsas hon veta vad som hänt och därmed pratar Ronnie om branden och att Rakesh är skyldig till försäkringsbedrägeri.
 
Lisa och Joanie möts i väntrummet på vårdcentralen. Båda reser sig upp när de ropar upp Mrs Dingle. Det gör att Lisa bestämmer sig för att ta sitt flicknamn istället. Belle blir jätteledsen. De andra i Dinglesklanen får veta det av Jermaine och de blir också upprörda. Lisa får komma till puben för att förklara sig. Hon berättar att hon hette Greaser tidigare och det ska hon ta tillbaka. (Hette hon inte Clegg eller var det efter ett tidigare giftemål? Jag trodde hon hälsade på sina släktingar när hon rest till mamma Clegg)
 
Rakesh inser att Lachlan är skyldig men när han konfronterar Chrissie så säger hon att hon vet om hans försäkringsbedrägeri. Hon lovar att vara tyst om han ser till att Andy blir inlåst för alltid. Chrissie erbjuder sig även att köpa hans mark där husbygget är så han slipper de problemen om han lovar att Andy åker i fängelse.
Chrissie skyddar sin son med alla medel. (Precis som Rakesh skyddar Kirin för olyckan som dödade Tess)
 
Holly säger till Cain att han är som hon, som förstör för sig själv för att inte bli lycklig. Hon säger åt honom att försöka få Moira tillbaka för det är ju det han vill.
 
Det är dags för de inledande förhören för Andy. Chrissie kommer till värdshuset för att fråga om någon av Diane, Doug eller Victoria behöver skjuts men Adam skjutsar dem. Bernice är där och de alla får höra av Chrissie att Andy faktiskt hotat Lawrence tidigare och att polisen måste ju bara göra sitt jobb.
 
Rakesh möter Andy innan de ska in till domstolen. Han råder Andy att erkänna brottet för att få ett lindrigare straff för annars kan han bli sittande i fängelse resten av livet. Hur skulle det påverka hans barn...
 
Domaren frågar Andy om han ser sig som skyldig eller oskyldig. Andy tvekar länge innan han svarar att han är oskyldig. Rakesh blir svettig och Chrissie ser sur ut.

Fria igen...och igen...och igen...

Inskrivet kl 21:21
 
David fortsätter att fria till Tracey som fortsätter att säga nej. Hon är inte redo men David är säker på att hon kommer att säga ja så småningom så han börjar planera för bröllopet. Han ber Leyla om hjälp som lovar att hjälpa honom när det blir dags.
 
Pierce påminner Rakesh om att tiden går och James och Emma ska ha sina pengar. Rakesh går till Chrissie för att be henne betala advokatkostnaderna för Andy direkt istället för att gå via advokatkontoret men hon har redan betalt räkningen. När han kommer hem får han veta att Rishi behöver hjälp med bokföringen.  Rakesh erbjuder sig att hjälpa till och det leder till att Rishi ger honom tillgång till alla bankkonton. Plötsligt får James och Emma sina pengar.
 
Chrissie vill att Lachlan följer med och hälsar på Andy i häktet. Han vägrar utan han vill hellre åka iväg ett tag så han har letat rätt på en lägerskola som skulle passa honom. Chrissie vill att han är hemma när Lawrence kommer hem.
 
Lawrence kommer hem och han är fortfarande bitter över det som hänt och att Lachlan inte verkar ångerfull. Han blir förbannad när han hör att Chrissie funderar på att låta Lachlan åka till en lägerskola. Lawrence tycker inte Lachlan ska komma undan så lätt.
 
Joanie tvekar till att gifta sig efter det hon hört Zak säga. Kerry hjälper henne dock att sminka sig och Belle kommer dit men hon är nära ett sammanbrott. Joanie pratar med henne när Kerry inte är nära.
 
Lachlan hör Victoria prata om att Andy sitter anklagad för något han inte gjort. Det gör att han följer med Chrissie till fängelset för att träffa Andy. När de kommer dit är Lachlan nära att erkänna men Chrissie stoppar honom så Andy får bara höra att Lachlan vet att Andy är oskyldig.
 
Andy pratar med Rakesh och ber honom att undersöka vad Lachlan menat. Han tror inte att Chrissie vet något.
 
Lawrence får veta att Lachlan var nära att erkänna och plötsligt så kramar han om grabben och säger att de är en familj och de kommer att hålla ihop.
 
Zak väntar på Joanie inför bröllopet men hon är försvunnen. Många av gästerna hjälper till att leta efter henne och Kerry berättar att hon vet vad han sagt om Lisa när han var full. Zak ringer och ringer till Joanie men hon svarar inte.
 
Joanie söker upp Lisa och ber henne om ursäkt. De sätter sig och tar några shots ihop och pratar ut. Joanie säger att Lisa kan stoppa hela bröllopet om hon säger till. Hon berättar att Belle erkänt att det var hon som förstörde klänningen. Lisa säger att hon inte vill ha tillbaka Zak utan det tillhör det förflutna. Det gör att Joanie kommer till kyrkan och bröllopet blir av. Precis när Zak svarar ja till Joanie så kommer Lisa in i kyrkan. Det blir jobbigt för henne så hon går ut igen, gråtandes.
 

RSS 2.0