Vill inte ha uppehåll nu!!!

Idag var det bara massa polisförhör...  Bob blev arresterad för mordet på Tom.
Terry packade ihop och drog i väg från byn..

De flesta var chockade... några sörjde...

Någon mer än jag som tyckte att den ena polisen, som förhörde folk i partytältet, var lik förra polisen i serien - Angie Reynolds?

Som vanligt efter en sån här stor händelse så var avsnittet ganska segt... likadant efter husraset... men de måste ju få sörja lite innan de börjar intrigera igen...


Jag önskar er en trevlig sommar, titta gärna in här för jag kommer att byta omröstning snart..


Det började och slutade på samma sätt..

Som befarats så hände det Tom King något...är han död? Det var ju så många som ville ha bort honom...

Idag var det fullt med underbara kommentarer i serien...

"är Terry olycklig på julen...ska jag ringa glitterpolisen?".. Jamie bittert vid Dawns grav
"jag vill julgurgla lite snabbt"  Val på väg till bröllopet  stannar till på puben först
"jag tvättar hellre dina kalsonger" Chas ville inte ha pappa Shadrack sällskap
"släng dig i väggen David Beckham".Lisa när hon ser Zac ombytt för bröllopet
"hon får åtminstone inte sig själv som svärmodern från Hades"... Perdy angående Rosemarys val av man
"det är så provinsionellt att låta sin fästman vänta vid altaret"...Rosemary till Perdy (som tydligen varit sen till sitt eget bröllop)
"hon måste ha klätt sig i mörkret" Val om Rosemarys röda klänning och vita pälshatt+vit boa
"en blandning mellan Satan och jultomten" Erics kommentar om kläderna
"hon behöver horn och en svans" Sandys kommentar till Erics ord
"rött och vitt på ett bröllop...en dödskyss"...Bettys förfärade min sa allt...
"hon kunde inte utmana ödet mer om hon gick ut i snöstorm naken" Betty om att det var liljor i kyrkan
"jag kände en gås springa över min grav"... Laurel efter Bettys uttalande
"alla är på Home Farm och dansar med Pol Pot och  Eva Braun" Chas om varför julen är inställd
"vi har många bittra erfarenheter, och vi vet att Askungen blir dumpad av prinsen  när rumpan börjar hänga" Chas full och ledsen, beklagar sig för Eli
"hämta en stege åt honom" Jimmy King lite sarkastiskt när Tom skall kyssa bruden
"vem tror du att du är...Tony Soprano"...Kelly till Jimmy som ska prata affärer med sina bröder istället för att umgås med henne
"har han berättat om när han försökte komma ner i sin svärdotters trosor" Jimmy till Rosemary när han är besviken på att Carl kommer att ta över företaget"
"ta med ett par strumpor, tack!" Len fick sms från vad han trodde var Pearl och snäll som han är så lämna han strumpor på Home Farm
"när man sett en chipolata har man sett alla"... Chas när hon råkat hälla sin drink på Alexis (någon Rosemary ville att Carl ska träffa men han vill inte) istället för på Carl som duckar undan
"det slår säkerligen hans nya brud när hon grubblar över fullbordandet" Sandys kommentar efter att Rodney precis sagt att du är inte den första som fantsierar att få Tom king på knä... till Ashley
"ni ser bra ut när ni har tvättat er" Rosemary till Dingles på bröllopsfesten
"dör jag nu så dör jag lycklig..väldigt lycklig" Tom ,precis innan han ska smita upp till sin fru, till Zac
"jag är bartender, inte yrkesmördare. Jag kan inte ens spola ner en spindel"... Bob om sitt misslyckade försök att slå ihjäl Tom


Jos mamma dök inte upp... oväntat? Nej
Terry slår till och träffar både Ashley och Tom...utanför kyrkan
Belle var otroligt gullig när hon sjöng sin sång.
Chas avslöjade allt om att hon fått pengar av Tom för att hålla sig borta från Carl.
Bob och Jamie smyger runt på Home Farm för att hämnas på Tom
Alla som kan tänkas vilja ha bort Tom hade en eller annan orsak till att vara där just då..

Och Tom släpper in någon...för att i nästa stund flyga ut genom fönstret... vad hände?

Inte många avsnitt kvar...

...innan det blir uppehåll!
Enligt Tv-planeten så kommer det att visas ett dubbelavsnitt i dag och ett enkelavsnitt i morgon sen blir det uppehåll,
UNDRAR HUR LÄNGE???

Jag som tänkte be er kära läsare att uppdatera mig när jag är på semester nästa vecka men nu slipper ni ;)

Alla som inte hatar Tom klappar nu!

Tom verkar göra sig ovän med alla just nu... utom Rosemary.
Carl kom hem och fann att Chas inte bodde på Home Farm längre. Självklart ville han veta vad som hänt. Han kan inte acceptera hennes brytning utan någon förklaring så han ger sig inte. Tillslut lyckas han nästan få ur henne hela sanningen. Skitförbannad som han blev, dels besviken på Chas som "tagit emot mutan" och dels på sin far som mutat, rusar han iväg och skäller ut Tom.
Tom erbjuder Carl att ta över hela företaget King´s & son för att han verkar mest pålitlig. Tyvärr hör Jimmy det och springer till Matthew och skvallrar.
Alla tre sönerna verkar nu vilja ha bort Tom av olika orsaker.

Tom hör även när Rosemary och Grayson snackar om byggarbetarna så hon känner att hon måste berätta att han är bög. Gayson...mer passande namn ;)...ser inte ut som en bög tycker Tom men då svarar hon "att de kommer i alla former" =)

Len och Pearl försöker pigga upp Edna men hon känner inte för en massa jultrams. De ger inte upp och när Pearl gått till jobbet försöker Len berätta för Edna hur han egentligen känner och då blir hon skitförbannad.
Men efter att Tom hälsat på hos henne och bjudit in henne på bröllopet så börjar hon sakta men säkert att våga sig ut i byn igen.

Kelly springer runt och visar sin djupa urringning.. killarna blir galna på puben... även Paddy som inte kan låta bli att titta så till och med Betty fick komma och ställa sig emellan ;)

Terry fick ett kort med en hälsning från Jean som är i Marocko. Men han kan inget göra... hon har ju antagligen stuckit därifrån redan så det är ingen idé att åka dit för att leta.

Jo fick en gammal mc av Andy och Katie. Hon blev riktigt glad =) men jag undrar hur hon gjort med sin mamma, har hon verkligen bjudit dit henne eller är det bara en bluff...så hon kan säga att mamman fått förhinder och skiter i Jo... så får hon lite mer sympatier från de andra.

Just nu verkar det som om stämningen byggs upp... alla hatar Tom. Det är precis som en gammal Agatha Christie deckare.. alla hotar honom och har sina egna motiv till att få bort honom... men vem kommer att göra det???

Vivvy-gosi-snosa och Bobby-bubbel-gubbe

Vivs och Bobs namn på varann när de äntligen sågs igen.. =)

Idag var det mycket om de där barnen... som jag inte gillar..
De har ju rymt från sin släkting och hamnat i Emmerdale där de snodde bröd från Bob och fångat en hare. Eli hittade dem i stugan...nåja rucklet som ligger i skogen. Deras farbror kom för att hämta dem men de ville givetvis inte åka med utan stanna hos Donna... och så...bla bla bla bla...
Marlon och Donna rymmer med barnen men blir haffade av polisen... Barnen förs bort och Donna är så besviken på Marlon som startade det hela att hon lämnar honom.

Belle saknar skolan och Lisa försöker lära henne saker men ger snabbt upp. Ingen verkar vara någon bra lärare... Belle får besök av en skolkompis, Jade, som tycker att det inte är lika roligt i skolan längre när Belle inte är där... fröken gråter ju inte ens varje dag. Jade berättar att det ska vara julfest i skolan och undrar om Belle kommer dit. Nix nej säger Zac och Lisa men de ordnar en egen julfest hemma så Belle inte ska vara så besviken. Som tomte kommer Shadrack in.. fyllerapar som bara han kan.... just en fin tomte =)

Rosemary fixar och donar inför bröllopet och Zac har fått order att agera vakt så inga oinbjudna kommer dit. Han fick bra betalt och en massa julmat till familjen för att ställa upp.

Stackars Chas som ställt till det så... Carl vet inget men är orolig när hon inte svarar så han är på väg hem...

"jag ska lära Belle allt om lobotomi..."

Tom träffade Jamie som precis skulle åka iväg i en taxi för att leta rätt på den försvunna förmannen. Eftersom Tom var misstänksam började han fråga ut Jamie om vart han skulle. Stackars Jamie vågade ju inte säga som det var så han sa att han skulle till en kompis i London och bl.a. besöka Harrods.  Då sa Tom att han kände dörrvakten där... vad hette han nu?... ja just det, Connor Franklin, bor numera i St Tropez. Han visste vad Jamie tänkte göra och sa till om att förmannen blivit flyttad till annan ort. Så Jamie stannade hemma.
Chas blev tillsagd att flytta från Home Farm eftersom hon svikit  Kings genom att snoka fram fakta om förmannen. Hon fick en check på 10 000 £ och villkoret att lämna Carl utan att säga som det var för i så fall skulle Carl bli utslängd och inte få någonting av familjen. Jag trodde aldrig att hon skulle ta emot checken. Det hann bli lite fighting mellan Rosemary som slet tag i Chas hår så Chas blev vild och tog strypgrepp på tanten. Sen var det bara att packa väskorna...

Diane fick sina cyklar så hon skulle dra med sig hela familjen ut på tur. Victoria slapp undan. Men tyvärr så ramla Diane när hon skulle tävla med Daz om vem som var snabbast. Hon klarade sig utan större skador som tur var. Jack blev lite orolig och sa till henne att nu fick hon lugna ner sig lite.

Belle var uttråkad och längtade tillbaka till skolan men Zac tyckte inte det var någon bra idé. Det slutade med att Zac fick göra matte och rättstavning och Belle rätta hans prov. För att ge Zac en chans att visa vad han är bra på så skulle han lära Belle lite om botanik - flora och fauna- men han visste inte vad det var.  All denna kunskap gjorde honom trött så han behövde en öl på puben. Belle hade lärt sig att "män är värdelösa allihop" som hon sa till Lisa.
Efter ölen fick Zac bråttom att lära Belle  lite lobotomi...;D
Det visade sig att han kunde lite nordisk mytologi, att mistelns bär är asagudens "Friggas" tårar för hon var ledsen för hennes son, Balder, blivit dödad av en mistelpil.

Bob och Jamie vill hämnas Kingarna eftersom de gett pengarna till Jean utan deras accepterande. De tände eld på den stora reklamskylten vid vägen och Chas fick skulden för det.
Jimmy dejtar Kelly för att det retar hans far...och för att han är så lättlurad och tror på det hon säger honom. Både Jimmy och Chas antydde att det vore det bästa om Tom försvann i en brand eller så.
Hmmm... undrar om det inte händer honom något snart....

Liliths barn har rymt från deras släkting så de dyker nog upp i Emmerdale snart igen...

Tom gillar inte bögar...det sa han till Grayson!... Hahhaaaa han vet inte hur det ligger till....

"du har all rätt att säga vad du tycker men skicka honom inte till sjukan"

Diane fick lugna ner Chas för hon blev så förbannad på Kingarna som betett sig så nonchalant mot Jamie när han kommit för att inte anta budet. Då fick han veta att hans mamma redan accepterat det.
Jean som nu hade 200 000 £ packade väskan för att fly ifrån byn. Hon hämtade TJ hos Terry som inget anade och drog till flygplatsen. Terry blev vansinnig när han träffade Jamie och fick reda på vad som hänt. De åkte till flygplatsen för att stoppa henne med kunde inget göra. Jean hade dessutom snott Terrys pass som hon kastade i soporna. Muppungen reagerade inte ens när hans pappa kom efter dem och ropade, slog ner en väktare och blev haffad av polisen. Det enda han sa var "daddy" lite lamt... vafaan, vilken unge som helst hade ju vrålat som en gris...

Chas lurade Jimmy att avslöja vad förmannen som försvann hette och vart han tagit vägen. Jamie blev glad för det men familjen King fick bråttom att kalla till familjeråd. Nu ska de göra allt för att få Chas till att flytta från Home Farm och lämna Carl.

Victoria sitter på puben och dricker mineralvatten när en ung kille börjar flirta med henne. Jack kommer in och blir arg, skäller ut grabben för att han flirtar med en 12-åring...fast han trodde hon var 16 även om hon försökt få honom att tro att hon var 18.

Paddy och Toni hade en liten dejt med middag och vin. Sen satt de i soffan och Toni gjorde roliga grimascher...hon hade fått kyckling mellan tänderna och då brukar hon göra så utan att tänka sig för... hahahaa Paddy trodde hon var galen..

" 'Majs ljuva knoppar...' går inte det på tv?"

Jimmy försökte muta till sig Kellys kärlek, först med shopping inne i stan för att köpa "de där svindyra skorna". men innan de kom iväg fick han avbryta för att luncha med familjen, det var viktiga saker på gång...
Matthew hade fått Chas till att bjuda in hela Kingsfamiljen på lunch. Om han hade gjort det själv så hade ingen dykt upp men eftersom Chas lurade de andra så kom de.
Det Matt ville få fram var att Rosemary sålt Oakwell house och alla hennes företag har gått i konkurs. Tom och Rosemary talade ut om alla lögner och bröllopsplanerna fortsatte...
Jimmy stack iväg för att träffa Kelly igen men råkade ta fel och krypa ner hos Emily som var hemma och vilade på soffan. Hon fick en jättechock =) Eftersom det inte blev något för Jimmy denna gång så försökte han dagen efter igen. Lyxig lunch hemma hos Kelly. Servitör och trerättersmiddag.  Sen skulle Jimmy vara lite romantisk och uppvakta Kelly med lite poesi han hittat på Internet... en dikt av Shakespear om "majs ljuva knoppar..." men Kelly var inte imponerad.
Bob kom och blev rosenrasande när han såg Jimmy hos Kelly så Jimmy fick lämna huset igen...utan att ha fått nåt..

Kings mutade Jamie för att han inte ska anmäla dem angående Dawns Han vill ha pengarna men Bob vill gå till rättegång för sakens skull, även om det inte ger mer pengar.
Jean smög iväg till Tom och accepterade budet...

Diane flippar ur mer och mer. Flirtar med Rodney och vill prata om det som var förr, struntar i baren och åker och shoppar i Hotten. När hon inte är ute och lever livet så gjorde hon frukost till Victoria som blivit vegetarian så hon ville inte ha bönor, tomat och ägg som legat på samma tallrik och fått djurjuice på sig... Hahahaa djurjuice!

Hari kom hem från sin mamma men Paddy väntade på Toni så han hade inte tid att riktigt bry sig.
Toni kom sen hem från Portugal och de var lite vilsna när de skulle hälsa på varann. Ingen av dem vågade kramas... fast de ville det... sen säger Toni att hennes bikini är jätteliten och frågar om hon ska visa det för Paddy. Hans min när han låtsas galen var rätt rolig...

"ett litet bröllop med ca 100 släktingar och 150 nära vänner..."

Rosemary fick bråttom att få Tom att tänka på bröllop efter att Chas pikat henne om att det inte kommer att ske. Tom ville ha det snart så juldagen skulle passa bra, Ashley hade inte tid men biskopen skulle viga dem då.

Belle blev tillfälligt avstängd från skolan men Zack sa att hon slutade omedelbart för att få hemundervisning. Han lärde henne hur man räknar matte...iallafall hur oddsen blir om man satsar på hästar... eller hur mycket fyra karpar väger... praktisk matte men Belle började längta tillbaka till skolan.

Diane julpyntar ännu mer, så mycket att Val befarar att folk kommer att få epileptiska anfall... men Diane vill bara fira ordentligt eftersom det är den andra julen i rad som hon överlevt  (först cancern och sen husraset.)

Bob planerar att hämnas på Kingarna men Terry försöker avstyra det. Nu ska han förstöra bröllopsfesten på något sätt, krossa alla rutor... rasera tältet... eller ha laxermedel i maten.. Bob är som besatt men det återstår att se om det blir någon hämnd.
Jean muttrar och tar hand om TJ. Idag sa muppungen flera ord! Jag tror att alla  som såg och hörde det blev lika förvånade..

Jimmy vill ha lite närhet med Kelly och mutar henne med shopping och lunch... men hon vill ha respekt så han får inte som han vill... Hon fick dock parfym och en snygg klänning.


Den snyggaste mannen i Emmerdale enligt er läsare är:
Eli Dingle som fick 38% av rösterna, näst snyggast är:
Scott Windsor med 33%, därefter var det ett långt hopp ner till:.
Matthew King med 12% av rösterna.
Resterande män fick typ en röst var Totala antalet röster var 42."Jag har försökt att konkastrera mig..."

Det sa Belle när hon hade fått skäll för att hon misskött skolan... Hon är ju bara för söt! Att det är tråkigt i skolan gör henne busig... självklart måste man liva upp tillvaron med lite bus...som att dra Nicole Platt i håret. Eller ta bort "barnspärren" på datorn i skolan så Jade Calvert kan titta på nakna damer =)

Marlon ringde socialen så de kunde hämta barnen och lämna de hos någon släkting till deras far istället. Donna blev jätteledsen. Han gjorde det för att Donna inte skulle offra sin polisutbildning för barnens skull.

"Hennes skratt får mina tänder att ila" sa Grayson om Perdys väninna Vanessa. Hon skulle dit på fest men han hittade en ursäkt så han slapp följa med. Istället åkte han in till stan för att hitta spänning i en mörk park.  Där blir han nedslagen av tre böghatare men räddad av Paul som varit på en misslyckad dejt.
Ska de två bli ett par nu???

Diane pyntar hela puben full med julpynt. Massor med glitter och lampor. Hon vill ha fler blinkande lampor och en ren utomhus med det gillar inte Val.
"Mer lampor och det blir så varmt här att vi måste gå runt i badräkt" säger Betty samtidigt som hon gör simrörelser med armarna. Den tanken gillade inte Val heller =)

Rosemary försökte få Tom att anställa hennes föredetta hushållerska men han är nöjd med Pearl.

Nu har det gått flera dagar sen vi såg något av Eric och hans nyfunna son David.

                                                                                                                                                                                                                    

Undrar vem det är som vill se Jo som Miss Emmerdale för någon försvarar henne rätt bra....

"Du är Rhett och jag är Scarlett och jag vill ha en passionerad kyss..."

Gsmlingarnas försök att ta sig in hos Edna lyckades =) Att stå på trappan och försöka att inte synas i fönstret för att sen pressa sig in när hon skulle gå ut. De skulle bli bra dörrförsäljare...
Ashley fick prata av sig och Edna fick känna sig lite behövd så båda mådde nog lite bättre efter det samtalet.
Så visade det sig att Laurel var gravid, inte så oväntat men däremot att hon börjar tvivla på att Ashley skulle vara "fel" man... Ashley tvekade om han ville ha barn... men sen blev det lyckligt till slut och båda blev såååå glada.

Kelly anmälde Paul och Emily till en datingsajt... trodde hon att de skulle jubla? Emily?
Hahaha vilken gubbe Paul fick till dejten...  och att sen stå med notan efter den misslyckade lunchen var väl ingen höjdare.. att Emily ställde upp på det trodde jag aldrig.

Åhh vad jag tycker kusinbarnshistorien är trist!

Eli snodde Scotts bil och Debbie såg det men tjallade inte utan ville ha en del av vinsten.

Diane stoppade  Jack med citatet från rubriken här... hon ville ha lite passion av sin bonde sen gick hon ut och gungade i parken =) sen gick hon till puben och söp sig full med Rodney...

Big Brother i kyrklig version

Ja då skulle man rösta ut en av apostlarna, i alla fall om Ashley skulle locka folk till sitt bönemöte. Det var ju endast fem tappra åhörare för resten av byn var på Laurels välgörenhetsmaskerad. Lite kul var det ändå när Ashley försökte överrösta musiken i från partyt.

Marlon och Donna fick en tomt för att bygga hus på och 4 barn. Ja det var ju kusin Lilith som åkt dit för bankrån och hennes barn måste ta vägen någon stans. Det gick ju bra förra gången när det bara var en vecka men nu vet man ju inte hur länge de stannar.

Jo hjälper till som en galning. Det kändes nästan som om det blir något mellan henne och Andy... igen.

Eli och Jasmine? Jag har sagt det förr...och jag tror fortfarande att det kommer att bli något mellan dem. Två söta cowboys...den onde och den gode...men ingen är den fule.

VAR DET ETT GRAVTEST SOM SKYMTADE FRAM UR INNEHÅLLET I LAURELS VÄSKA???

Ny omröstning, damernas tur!

Rösta fram vem som blir Miss Emmerdale!

Resultat av förra röstningen om vem som är snyggaste mannen kommer senare...

Marlon och Paddy spelar luftgitarr

Jahapp..så fick Paddy och Toni ihop det igen.. fast de försökte flirta med andra på krogen. Men varför fick Toni så bråttom hem från Paddy? Kommer hon tillbaka efter ha träffat Latisha i Portugal?
Mig gör det inget om hon stannar där borta.

Hur sjutton kunde småflickorna komma in på nattklubben? Även om de hade biljetter så såg de inte speciellt vuxna ut.

Det såg fruktansvärt roligt ut när Marlon försökte pigga upp Paddy, först med luftgitarr...Paddy rocka loss... WOW!
och sedan med bilbana =) men när Toni messat honom och sagt att hon älskar honom så dansade han ut ur rummet.. pussade till och med på Jack på vägen ut.

Jo måste vara ensam.. hur hon än gör så blir det illa.. ibland är hon genomgående snäll för att det passar henne, sen ger hon ett tjuvnyp...ja eller ett piskrapp som idag så Katie ramlar av hästen.

Belle har ett och annat att förklara för sina föräldrar som upptäckt att hon varit på samtal i skolan med Shadders som  "pappa".

Jasmine och Eli?... Jaaa det blir nog något där också.. hon verkar falla för de struligaste dinglarna.

Ashley går runt och känner sig rätt obehövd.. Laurel fixar allt.. till och med de nära samtalen man "ska ha" med en präst.

Nåja nu är det paus tills måndag..
men det kommer upp en ny omröstning i helgen (hoppas jag)

Ha det gott!

"jag vet vilka Bono är"

Det var Ashleys svar när Laurel ville ha en lite mer "funky" kyrka och Jasmine sa att man måste ha en välgörenhetsgala eller liknande för att få ihop pengar till kyrkan, precis som Bono gjorde...Live aid...

När hissen på varuhuset hade fastnat fick Paddy chansen att  prata ut med Toni...om sin kärlekslösa far... som tog livet av sig.  Precis när han skulle till att kyssa henne så kom brandmännen och fick upp dörrarna.

Jo kände väl lite av dåligt samvete för att proverna sabbats så när Jack skulle betala veterinärräkningen och inte ville betala hela summan så la hon till de 60 £ som saknades... helt ur egen ficka! Sen erbjöd hon sig att vara barnvakt till Sarah, skriva adresser på Katies pr-utskick, gå på auktion me Jack och jag vet inte vad...

Eric gav David en chans...för att kunna göra ett DNAtest i smyg.. som var negativt men när han fick veta att David hade ärvt massa pengar efter sin mor bestämde sig Eric för att inget säga. Antagligen har han fått fel hårstrå att testa så svaret blev fel... eller?

Jason de Renard, det var Shadracks hippa namn på 60-talet...när han dejtade "mrs Burgess" Belles lärare..
Belle ja... får tillsägelse om att hon är uppkäftig och inte lyssnar...  ja hon har svar på tal. Hon lovade till och med att Shadrack skulle få en hela whisky om han låtsades vara hennes pappa på mötet med läraren.. och då visar det sig att de haft ett förhållande för länge sen.

Käre far...

.. jaa de var ju rätt lika, Eric och David.
Jag fattar inte att Eric inte blev glad... men det kanske inte var väntat för han är ju rätt kall.

Nu skriver jag inte så mycket om gårdagens avsnitt eftersom det kommer nya snart.

Kul med Kellys och Pauls vattenkrig... tills Emily kom. =)

Belle är ju så himla söt... fast hon skolkar från skolan... låtsas vara sjuk... hahahaa... fast jag hade ju aldrig accepterat det från mina egna barn men Belle är det ok! =)

David Metcalfe ramlar in

Kunde inte kolla på HTG igår så jag har bara sett de avsnitten än...

Igår började Kelly styra med Emely om att ha stora sovrummet i huset och E fick ta vindsrummet för Kellys skor skulle inte få plats där.

Sandy kom hem full och Betty blev besviken så Alan skulle trösta henne och helt plötsligt fick han för sig att kyssa henne. Det gillade inte Betty så hon var helt förstörd efteråt. Alan packade ihop sina saker och flyttade ut.

Carl och Chas ville måla om sitt rum på Home Farm med det gillade inte Rosemary så C&C började kolla efter ett eget hus.

Jo sabbade några prover Paddy tagit på Andys får så han fick göra om allt. Eftersom den medicinska behandlingen då försenades så hann några får dö.

David Metcalfe dök upp. Del blev vän med honom. Han fick jobb som chaufför hos Pollard.
Vem han är?
Någon som letar efter sin far han aldrig sett.
Spekulationerna om vem det kan vara pågår. Jag tror på Alan.. men han kan vara för gammal så det kanske är Eric eller Bob?

Nu ska jag kolla på dagens avsnitt..

"ta med eget ljud då"


Det sa Jimmy till Kelly när han ville åka ut med bilen och hångla lite...och hon ville inte lyssna på gubbrock. Men det blev ingen tur på landet då bröderna behövde träffas hemma för att höra en stel Tom fria till Rosemary.De hade redan bestämt att hon skulle flytta in och nu ville han visa sina barn att det var allvar. Chas slog huvudet på spiken när hon sa att Rosemary inte hade pengar att hålla Oakwell Hall i topp. Chas tyckte Rosemary var slampig med de andra ville inte hålla med riktigt... "men allt är slampigt i hans ålder" svarar hon då =)
Matthew tyckte att det enda som fattades var en svensk aupair... någon frivillig kanske?

Jamie snokade runt på kontoret men Chas upptäckte honom och sedan även Carl. Givetvis fick Jamie sparken men Chas övertalade Carl att låta honom få en chans till. Man kan ju undra varför?

Louise allt mer desperat och vill ha en man... men inte Paddy för såå desperat är inte... Hari är hos sin mamma... eller?

Alan sitter och deppar... det ser ut som om han sitter i nattskjortan på puben...

Paul fick hyreskontraktet på Victoria cottage men han får inte hålla några transvestitkonferenser där...
Kelly trodde hon skulle få flytta in med Emily och Paul, så hon planerade in ett varmbad utomhus. Emily var inte så förtjust i tanken på att tvätta sig på allmän plats... men hon behövde ju inte oroa sig eftersom huset är för litet för att låta Kelly bo där.

"Om man spolar ner honom i toaletten...

...så kommer han upp med guldkedjor"...sa Hopes om Tom King. Men ändå tjatade Jamie till sig ett jobb där...som sopgubbe! Hahahahaaa....

Mycket kärlek idag... Pearl ville tillbaka till Len men han är kär i Edna. Så mycket att han smällde till Tom rätt i nyllet.
Kelly flirtar med Jimmy för att få en "sugar daddy"... efter att hon blivit utslängd hemifrån när hon sagt att hon inte gillade Dawn medans hon levde och nu gillar hon henne ännu mindre.
Betty var snäll o go mot Alan för han begravde Terrence.

Visst ja..Kelly han även med att flirta med Horton...men han dumpade henne efter en natt..

Missade att tala om igår att Bob försökte köra över Tom...men missade och sen backade för att göra om det...
Jimmy kastade sig över Tom och räddade honom...


Bob goes bananas

Jaa det var väl ungefär vad som hände idag. Bob börjar bråka om bygget igen. Jimmy var nära att erkänna allt...
Jag är lite trött på allt tjafs om husraset...

Kan inte komma ihåg vad som hände idag förutom att Laurel och Paul flytta ihop i Victoria cottage.
Louise och Diane/Val tjafsar om kunder...
Edna går runt och ser bedrövad ut..

Nää det hände nog inte så mycket idag.

"Hennes vänner kallar henne Smisk"

Daz träffade sin pappa i fängelset. Men han vill inte ha något med honom att göra längre även om Billy Hopwood vill försöka få en bättre kontakt med sin son.
Kelly blev orolig när hon fick veta att Billy kanske skulle släppas fri snart. Det var ju han som sköt hennes pappa, Vic Windsor.

Tom fick dit Peter Birch och det fick Edna att berätta sin hemlighet för honom och med den hemligheten kom även att Tom var ansvarig för 3 människors död.
Det gjorde att undersökningen tog fart och det kom gubbar till kontoret för att förhöra Jimmy King angående den falska rapporten.

Viv vill anlita en doula som ska hjälpa henne vid födseln

Jag tycker det ser ut som Perdy och Grayson ler hela tiden fast de bråkar om otrohet.

Val och Diane var som två fnittriga skolflickor när de skulle charma poliser på stationen. När det inte funkade blev Diane en stenhård affärskvinna som skulle styra puben med järnhand. Därav Vals kommentar om att hon kallades "spanky". Polismannen blev också lite intresserad så han kom till puben för en öl.. lite besviken på att Jack var hennes man.


Resultatet av förra omröstningen, vem saknar du av dem som dött, blev:
Max King 27%
Seth Armstrong 25%
Butch Dingle 20%
Tricia Dingle 16%

Dawn var det bara en som saknade och Jacks förra fru Sarah var det två som saknade...
totalt var det 51 st som röstat.
Tack för det! =)

"ohämmat fårsex säljer tydligen bättre än dina brott"

Säger Marlon till Val när han läser tidningen om att det är fåravelsdag i dalen... =)

"mina grabbar kan ha lyckats, framåt Kristi stridsmän"  sa Grayson när han hörde att Perdy kanske är gravid...men sen fick han veta att han kanske inte var den ende som kunde vara pappa utan att även Matthew varit framme.

Edna brottas med sitt samvete och vill berätta om vad hon vet om den förfalskade rapporten om olyckan. Hon t.om. blev ovän med Tom och ser honom med nya ögon. Tom hotar med att berätta hennes hemlighet om hon gör något dumt. Hon blev ändå vän med Jimmy som verkar vilja lätta sitt hjäta och berätta.

Diane kom tillbaka, Bernice mådde bättre nu.

Dazs pappa vill inte skriva på adoptionshandlingarna.

Marlon och Donna blev av med barnen när mamman kom och hämtade dem. Som tack fick de en ask full med sedlar.
Åhh det skulle jag behöva nu...

Vinlotteri med vinst varje gång

Jasmine vill att hennes föräldrar ska hjälpa Donna och Marlon att bygga ett hus.

Adam hängde sig i cellen... Förstår inte varför Isla är så upprörd, hon gjorde ju inte saken bättre i rättegången..

Stackars Edna som trodde Tom menade henne när han berättade att han funnit kärleken.
Alla sönerna sprudlade av glädje när han tillkännagav sin kärlek för Rosemary,  eller kanske inte riktigt sprudlade...
Edna blev helt förstörd fast hon försökte hålla masken..
Hon blev ändå rätt effektiv på kontoret efteråt, det måste ha varit besvikelsen som satte fart på henne. Att hon sen var så insatt i datorer att hon fattade vad som laddades ner förvånar mig.

Louise ordnade lotteri med vinst varje gång för att kunna kringgå alkoholregeln om att endast sälja till hotellets gäster..
Otroligt att det funkar..

Eli super Jasmine full på puben och Louise blir glad att hon kan sätta dit Val för att servera mindreåriga... och när polisen är där kommer Jamie in med svartspriten... Inte Vals dag som polisen säger...

RSS 2.0