Ett barn försvinner

Inskrivet fredag 2/2 kl 15:01
 
Jag kanske har blandat ihop gårdagens och dagens avsnitt lite eftersom jag såg alla på en gång.
 
Rhona blir förhörd och undersökt men när förhören blir jobbiga vill hon avbryta. Hon åker hem. Pierce är hemma men hon säger åt honom att försvinna. Han gör dock inte det utan försöker få henne att förstå att de kan åka på bröllopsresa ändå. Hon går för att hämta Leo hos Marlon. Marlon märker genast att inte allt står rätt till men Rhona låtsas att det bara blivit fel med resebokningen.
 
Vanessa träffar Victoria och ber henne prata med Adam som varit rätt upprörd.
 
Lydia, som dejtat Paddy och Rishi, hör att det behövs en ny städerska på fabriken så hon går dit och städar gratis. Det gör att Jai anställer henne direkt. Hon blir glad och börjar lägga märke till Sam. Lydia frågar Lisa om Sam är singel.
 
Jai hämtar Nell från sjukhuset där hon varit efter en överdos. Hon får bo hos honom även om Priya inte vill ha en knarkare i huset.
 
Kerry får tag på en nidvisa om Nicola från den förra städerskan. Hon spelar låten i fabriken inför personalen som skrattar gott. Nicola kommer in och blir rasande. Jai visar Nell fabriken och ger sedan henne pengar för att hon ska köpa smörgåsar till personalen.
 
Lachlan har fått i uppdrag av Ronnie att laga svinstian som han körde sönder. Ronnie säger åt Lachlan att be Zak om ursäkt men det blir lite halvhjärtat bara. Lachlan ber sedan Belle om ursäkt men hon märker att han körde sönder svinstian med flit och då blir hon besviken, precis när hon börjat gilla honom igen.
 
Victoria söker upp Adam och ber om ursäkt. Hon ber att de ska vara ihop igen och tillslut går Adam med på det. De går till puben och där råkar Victoria höra när Vanessa lovar Adam att inget säga till Victoria om vad som hänt.
 
Pierce hånar Rhona när hon säger att han våldtagit henne. Han frågar henne var polisen håller hus. Sedan talar han om att hon kommer inte att bli trodd eftersom de haft våldsamt sex förut och att hon varit med på det. Domstolen skulle kunna få se sexvideon de spelade in. Han påpekar att ingen kommer att tro henne om hon gör en anmälan.
 
Megan har massa möten men måste hämta Eliza akut från förskolan då det är en vattenläcka där. Hon är så stressad att hon glömmer barnet i bilen. Mötet går bra och Frank kommer dit för att fira med henne. Jai ringer och frågar hur det gått med barnvakt och då kommer Megan ihåg att barnet är kvar i bilen. Megan rusar ut och upptäcker att bildörren är öppen och Eliza är borta.

Fel bröllopsgåva av sin man

Inskrivet fredag 2/2 kl 10:46
 
Rhona ska gifta sig med Pierce och hon väntar in alla gäster utanför kyrkan. Paddy kommer dit och vill ge henne sin mammas gamla halsband eftersom enligt tradition ska bruden ha något gammalt. Rhona tackar först nej men tar sedan emot gåvan då Paddy säger att Leo valt ut den och varför ska halsbandet bara ligga i byrålådan. Hon byter ut sitt halsband hon fått av Pierce till det gamla.
 
Victoria är ledsen och super sig full på puben. Hon sitter med Rebecca och blir otrevlig när Adam kommer in tillsammans med Ronnie. Adam orkar inte höra hennes anklagningar så han går därifrån. Han köper öl i Davids butik och möter Vanessa som också känner sig ledsen eftersom det är Rhonas bröllopsdag. De går hem till Vanessa och spelar tv-spel och dricker öl. Han närmar sig henne och de kysser varann men Vanessa sansar sig och drar sig undan. Adam ber om ursäkt och går därifrån.
 
Lachlan drar iväg med bilen och träffar Belle. De åker hem till henne och pratar. Zak kommer hem (jag tänkte på om det skulle vara fel men det kan ju tänkas att Zak stod utanför ett tag för att hänga upp något eller ordna något innan han kom in, eller?) Han blir förbannad och vill inte alls att Lachlan är där och drar med Belle på dåligheter. Lachlan blir sur och drar iväg med bilen. Han kör in i grishagen. Zak blir vansinnig när han ser vad som hänt
 
Chrissie försöker försvara sin son igen men Ronnie blir förbannad på henne eftersom Lachlan aldrig behövt ta ansvar över något eller ens kämpa för att få något han vill ha. Hon vill inte förstå vad han menar men Ronnie har ett förslag.
 
Rhona och Pierce har mottagningen på puben. Efter en kort stund drar han iväg med henne för att ge henne en bröllopspresent. Det visar sig att han köpt kliniken i Lakes utan att vänta på att de skulle prata med varann. Rhona blir irriterad och det leder till bråk. Pierce blir våldsam och sliter sönder halsbandet hon fått av Paddy sedan våldtar han henne. Efteråt är han som vanligt och vill få det till att hon ville.
 
Rhona låtsas ställa sig i duschen och smiter ut. Pierce upptäcker det och går till puben men hon är inte där. Han firar lite med de andra. Rhona har tagit taxi till polisen där hon gör en anmälan. De börjar undersöka henne och är väldigt försiktiga.

Manipulation på hög nivå

Inskrivet  torsdag 1/2 kl 13:57
 
Lachlan är sur och tvär. Det enda han säger är att han ska flytta hemifrån och skaffa sig ett jobb. Inte ens när han får en Porsche av Chrissie så är han nöjd, säger knappt tack. Chrissie försöker ändå få Leyla till att ge honom en praktikplats. Hon ger även Leyla massa pengar för det men Leyla vill inte ha med Lachlan att göra så hon säger det högt, att Chrissie försökt muta henne för ett jobb. Det gör inte förhållandet mellan Lachlan och Chrissie bättre.
 
Pierce mamma Martha försöker prata med Rhona men säger inte allt till henne och hon ber Rhona att fråga Pierce om vad som hänt. Pierce söker upp sin mamma på värdshuset för han vill att hon försvinner ur hans liv. Rhona får två olika uppfattningar om Pierces uppväxt och när hon pratar med honom blir han arg för att hon misstror honom. Han säger att de inte kan gifta sig längre. Han tycker hon påverkas av alla andra hela tiden och bryr sig mer om vad hennes vänner vill.
 
Tracy fortsätter att  försöka sälja sina 5000 exemplar av sin bok hon beställt. Hon tar hjälp av Pearl som berömmer boken och tror att de kan sälja den tillsammans.
 
Adam är på dåligt humör och han pratar med sin mamma medan Victoria pratar med Diane. Victoria får rådet att adoiptera, eftersom man kan älska ett barn som inte är sitt eget och det är hon och Adam bevis på. Adam säger till sin mamma att han aldrig kommer kunna älska någon annans barn så han kan inte gå med på adoption. När Adam och Victoria ses så gör han slut med henne för han inte kan ge henne det hon vill ha. Victoria bönar och ber att han ska stanna kvar.
 
Rhona pratar med Paddy efter att Pierce lämnat henne. Paddy lovordar henne och säger att vilken man som helst är galen som överger henne och att han insett det försent. Paddy erkänner att han älskar Rhona men att han vill att hon gifter sig med Pierce. Han säger att deras kyss bara var en fyllegrej. Pierce som är hemma hör allt men visar sig inte.
 
Pierce kommer in till Rhona när Paddy gått. Han frågar henne om hon suttit där alldeles ensam. Rhona svarar inte på det utan säger bara att hon vill gifta sig med honom och tänker göra allt för honom även om det innebär att hon måste offra sina vänner.
 

En buss full av galningar

Inskrivet tisdag 30/1 kl 22:24
 
Chrissie ordnar med mat och blommor för att Lachlan ska komma hem. När hon kommer till Home Farm är han redan där. Hon får inte krama honom för han drar sig undan.
 
Adam har svårt att hantera sina känslor över att han inte kan få barn. Han super sig full och blir otrevlig på puben. Victoria ber honom lugna ned sig men han skriker ut att han "skjuter lösa skott". Han blir inte gladare av att Victoria tjatar om IVF eller donationer.
 
Cain och Harriet fortsätter att träffas i smyg. Hon får veta att han svikit Debbie och barnen kvällen innan för att han inte dök upp på deras middag.
 
Tracy blir så till sig av alla bra recensioner så hon vill ordna en träff med alla läsare. När David råkar skriva sådant hon inte publicerat så räddar Leyla honom med att någon hackat Tracys sida. David och Leyla blir oroliga när de ser att konstiga typer börjar ge Tracy goda recensioner. Tracy ser fram emot att träffa alla fans men David försöker stoppa henne genom att påpeka att det kan vara 200 galningar som dyker upp. Tracy får David att erkänna att han skrivit till henne och hon erkänner att hon skrivit själv för att lura honom och Leyla.
 
Bob har ont i ryggen och får en stark salva av Emma. Dock missar han att tvätta händerna efter att ha smörjt in sin rygg så när han ska kissa får han problem.
 
Ross försöker få Moira att ge honom pengarna för hans del av gården.
 
Pierce träffar en gammal vän som är mäklare. Han visar Rhona ett hus i  en stad längre bort dit han vill att de flyttar och börjar om. Rhona är inte alls beredd att flytta så hon vill prata om det efter bröllopet.
 
Vanessa ser att Pierce vän ger honom ett brev som Pierce river sönder och kastar. När Pierce gått tar Vanessa brevet och kontaktar brevskrivaren.
 
Rhona har sin möhippa på puben med några av kvinnorna i byn. När det blir för närgångna frågor går hon ut en sväng, Nicola följer efter och får veta att Rhona tvivlar på Pierce. Hon är ledsen också för att han inte har någon familj eller vänner som vill komma på bröllopet. Nicola övertalar Rhona till att känna efter själv utan att bry sig om vad andra tycker.
 
Jimmy får order av Nicola att ta hand om Pierce svensexa. De sitter först hemma hos Jimmy och tar en öl sedan lyckas Pierce manipulera Jimmy till att de ska gå till puben där Rhonas möhippa är.
 
Rhona blir glad när Pierce dyker upp på puben. Precis då kommer Vanessa och har med sig någon. Det är Pierce mamma och hon kommer gärna på bröllopet. Pierce ser inte alls glad ut.

Nutella eller novell

Inskrivet tisdag 30/1 kl 16:13
 
Arthur är ledsen och besviken över att Gabby ska åka till Australien. Han vill inte säga hej då men hon pratar med honom och talar om att han kommer alltid att vara hennes bror.
 
Vanessa och Rhona bråkar på kliniken. Vanessa kan tänka sig att jobba så att de inte behöver ses. Pierce visar sedan Rhona massa kliniker i Skottland som han vill rekommendera Vanessa. När Vanessa får reda på det blir hon förbannad och pratar med Paddy som pratar med Rhona. Rhona säger åt Pierce att inte pusha Vanessa till något hon inte vill.
 
Pierce får konstiga samtal som han smyger med. Han förklarar för någon att han ska gifta sig snart och inte vill ha med den som ringer att göra.
 
Finn frågar Rebecca om hon vill investera i taxiföretaget. Hon går med på det men när Ross får veta det säger han åt henne att behålla pengarna. När han berättar det för bröderna blir de frustrerade eftersom de behöver en bil till. De kommer fram till att hjälpa Moira på gården för att få ihop mer pengar.
 
Cain förhörs och får veta att Harriet angivit honom. Han söker upp henne och säger att han berättat att hon var med honom när de åkte från brottsplatsen. Harriet blir orolig så hon är på väg att åka till polisen för att ange sig själv. Cain stoppar henne och talar om att han inte är någon som tjallar på andra. De kysser varann igen.
 
Debbie får höra att Harriet ändrat sin redogörelse hos polisen angående Cain. Hon frågar sin far vad som står på och han erkänner att de ses. Debbie bjuder över Cain på middag på gården men han ska jobba på verkstan. I själva verket träffar han Harriet.
 
Tracy fortsätter skriva på sin nutella...eller novell. David, Vanessa och Leyla vågar inte säga hur dåligt det är.
 
Diane erbjuder Victora och Adam att betala för fertilitetstest på en privat klinik. Det visar sig att det inte är något fel på Victoria men att Adams spermier är dåliga. (Gjordes det ingen test när Johnny blev sjuk och det kom fram att Kirin var pappa?)
 

Att ta farväl

Inskrivet tisdag 30/1 kl 14:58
 
Ashley begravs och alla sörjer på sitt sätt. Harriet tar hans prästrock och tänder ljus i kyrkan i sin ensamhet efteråt. Hon märker inte att ärmen börjar brinna men lyckas släcka den i tid.
 
Laurel somnar på soffan och drömmer om en frisk Ashley som tar farväl av henne. Hon försöker hålla honom kvar i drömmen men efter ett tag vaknar hon. Laurel är ändå väldigt nöjd efteråt.
 
Sarah och Faith diskuterar operationer och om man verkligen behöver bröst.
 
Adam och Victoria går till läkaren för att kolla upp fertiliteten men de kommer att få vänta i två år innan utredning sker.
 
Finn får röja upp bland skulderna taxiöretaget har eftersom det blivit eftersatt när han var bortrest.
 
Bernice vill få bättre kontakt med Gabby så de båda ska åka till Australien för att träffa Dee Dee.
 
Harriet upptäcker Cain i kyrkan när hon har gudstjänst. Efteråt så pratar hon med honom och han säger att han fixat bromsarna på hennes bil. De kysser varann men blir avbrutna av Emma som kommer tillbaka till kyrkan. När Harriet fått iväg Emma så ser hon att Cain gömt stöldgods i kyrkan och att det var därför han var där. Hon blir rasande och säger åt honom att gå.
 
Eric bjuder Faith på en drink och Debbie säger att de verkar komma bra överens. När Eric kommer hem tar han en drink och tittar på ett foto på Val.
 
Polisen kommer till puben för att hämta Cain till förhör. Harriet ser detta...

Enchiladas och Bratwurst

Inskrivet kl 22:38
 
Både Robert och Ross får veta att Rebecca ska göra abort senare samma dag. Ross erkänner för henne att han inte är redo för att bli far igen. Robert väljer att möta upp henne utanför kliniken efteråt. Hon är ledsen och berättar att hon måste vänta en månad innan de kan göra något. De börjar tjafsa med varann och tillslut går hon iväg gråtandes. Ross som också åkt dit stannar en bit ifrån när han ser bråket.
 
Harriet planerar begravningen efter Ashleys önskemål i tt brev. Hon säger till Marlon som kommit till kyrkan att Ashley önskar Enchiladas och Bratwurst till gästerna. Marlon reagerar men Harriet skrattar och läser vidare att Ashley visste att Marlon skulle reagera. Harriet fortsätter berätta men bryter sedan ihop. Ashley har önskat att bli utburen till låten "Highway to hell" men hon vet inte om hon kan låta det ske eftersom det är deras låt, en låt de hade ihop när de var tillsammans.
 
Faith flirtar med Rishi och de dricker en massa champagne. Hon tar med sig honom hem men när det börjar hetta till i soffan så beslutar hon sig för att berätta om sin dubbla mastektomi. Rishi får panik och rusar därifrån.
 
Adam talar om för Victoria att han efter det som hänt är redo för att skaffa barn och han vill att de gör en utredning om varför det varit svårt.
 
Ross söker upp Rebecca som berättar att hon fortfarande är gravid. Han säger inget om att han var utanför kliniken. Ross gör slut med henne och säger att det var ju aldrig riktigt allvarligt mellan dem.
 
Pete och Ross sitter på puben och pratar om de ekonomiska problemen taxifirman har. Alla viktiga brev har adresserats till Finn så massa räkningar har förblivit obetalada då Finn är på andra sidan jorden. Ross får en idé när han ser Robert och Aaron komma in på puben. När Robert är ensam går Ross fram och säger att han vet att det är Roberts barn Rebecca väntar eftersom han såg dem utanför kliniken. Robert förnekar det men när Ross börjar kräva pengar för att inget säga till Aaron så betalar Robert halva summan.
 
Aaron pratar med Liv som berättar om mammans benbrott. Det gör att Robert övertalar Aaron om att de ska åka till Mauritius på en försenad bröllopsresa och samtidigt passa på att hälsa på Liv och Chas.
 
Kyrkan blir full av folk när Ashleys begravning är.  Doug håller ett fint tal. När det är dags att bära ut kistan så har Harriet valt att spela "Spirit in the sky" istället. Ute på kyrkogården håller Arthur ett tal men blir så ledsen att han rusar iväg. Laurel hittar honom vid piratskeppet. De pratar lite minnen och hon påminner Arthur att han fortfarande har sin familj kvar.
 
Sandy blir lättad när han får höra, att Ashley skrivit i sitt avskedsbrev, att han inte behöver vara med på begravningen.Det gör att Sandy sitter och tittar på filmen Ashley spelat in. (Ska han nu få se Emmas erkännande?)
 
Eric är på puben och han retar Rishi för att inte fått till det med Faith. Rishi ska förklara vad som hände men Eric förstår inte så Rishi höjer rösten när han talar om att Faith inte har några bröst och att han då inte kunde hantera den infomationen. Precis då kommer Faith in och hör allt. Hon blir ledsen och går till toaletten för att gråta.
 
Aaron och Robert åker iväg på sin resa precis framför ögonen på Ross som väntar på andra hälften av sina utpressarpengar.
 
Ross är besviken över att inte fått ihop hela summan av Robert. Han och Pete berättar för Emma när de är på puben att taxibolaget går dåligt på grund av att Finn är försvunnen. Precis då kommer Finn in på puben.

Vem är pappan, del 742

Inskrivet kl 21:45
 
Gabby rusar iväg när hon får veta att hennes far dött utan att hon hunnit träffa honom. Jacob hittar henne vid bron och han försöker trösta henne.
 
Faith får ta hand om Sarah medan Debbie ska iväg med Jack. Sarah och hon leker att de är i Miami så de byter om till sommarkläder, solglasögon och hattar. De tar varsin solstol och dricker drinkar, nåja apelsinjuice. De skrattar och skämtar. Debbie kommer hem och är först sur men sedan faller hon in i leken hon med.
 
Victoria skäller ut Ross för att inte bry sig om Rebecca som är gravid. Aaron och Robert som precis går förbi hör henne. Ross som inte förstår först inser sedan vad Victoria säger. Han blir förbannad och konfronterar Rebecca som försvarar sig med att hon knappt vet om hon vill behålla barnet. Ross lovar att ställa upp för henne vad hon än väljer.
 
Aaron ska iväg till psykologen för samtal. Han vill inte åka själv men Robert måste ordna en sak först. Aaron blir besviken men Robert lovar att skynda sig.
 
Gabby är ledsen och anklagar Bernice för att hållit henne borta från Ashely när han dog. Diane förklarar att ingen visste att det skulle gå så fort.
 
Jai har kontakt med Nell i telefon. Rakesh hör honom och varnar honom återigen. Jai försvarar sig med att han tänker finnas där för henne för han vet hur mycket det betyder.
 
Robert träffar Rebecca och hon säger att det är hans barn hon väntar. Han hotar henne med att det blir inte kul för henne om hon berättar för Aaron om det. Robert säger att han aldrig älskat henne och aldrig kommer att göra det utan han har bara utnyttjat henne när han mått dåligt.
 
Emma kommer hem och hon är säker på att gud hjälpt henne vid olyckan så nu ska hon konfirmera sig.
 
Adam som hittar en positivt gravtest i Victorias väska blir överlycklig men när Victoria sedan säger att hon inte är gravid för att hon fått mens så försöker han trösta henne.
 
Robert kommer sent till Aarons möte med psykologen men hinner ändå vara med och stötta. Aaron blir glad och säger att han skulle inte klara sig utan Robert.  De går till puben för att fira men när Rebecca ser dem går hon därifrån.

Vila i frid Ashley Thomas

 Inskrivet söndag 21/1 kl 20:05
 
Aaron ber om ursäkt för slaget och han verkar ha glömt att Rebecca sagt något till honom. Robert låtsas som ingenting. De går tillsammans och tittar på deras hus som renoveras. Aaron berättar om hur dåligt han mått när han blev inlåst i cellen där Gordon tagit livet av isg.
 
Pierce gör allt för att komma nära Rhona igen och hon verkar ha lugnat ned sig. Vanessa kommer för att kolla hur hon mår men Rhona kör iväg henne. Pierce råder Rhona att säga åt Vanessa att sälja sin del av kliniken så de inte behöver jobba ihop.
 
Marlon läser för Ashley ur minnesboken. När han ska gå ber Laurel honom att komma tillbaka med alla deras vänner.
 
Faith blir full på kalaset och börjar bråka med Charity. Debbie blir besviken och tar med sig Sarah hem.
 
Jai är glad över att Nell kommer till byn och träffar honom. De träffar Rakesh som senare frågar Jai vem det var som var med honom Jai berättar att han träffat henne vid mötet och Rakesh varnar honom för att det är en ung sårbar tjej med problem. När Nell sedan dyker upp på fabriken alldeles blodig i ansiket får hon följa med Jai hem för att omplåstras. Hon misstar hans vänlighet och är på väg att pussa honom men Jai drar sig undan.
 
Victoria märker att Rebecca mår dåligt på puben och att hon inte dricker alkohol. Hon ger sedan Rebecca ett av sina gravidtester. Rebecca är gravid och inte alls glad. Victoria blir lite avundsjuk eftersom hon själv försöker bli gravid. Rebecca får bråttom därifrån när Aaron och Robert kommer hem.
 
Laurel har varit och handlat och upptäcker när hon kommer hem hur Gabby sitter och läser för Ashley. Sedan träffar Gabby Bernice och hon ber mamman berätta om när de var en familj. Gabby är orolig för att inte få tillräckligt med tid ensam med sin far.
 
Jimmy, Bob, Rishi, Doug, Marlon och Sandy är hos Ashley och pratar gamla minnen om mansklubben de startat. Arthur är där och männen bjuder in honom till klubben. Sen kommer även Harriet, Nicola, Diane och Brenda. De läser ur boken och pratar om gamla minnen. Det är livat och glatt. Sedan går alla ut för att ha ett piratslag. Laurel blir ensam med Ashley. Hon pratar med honom och plötsligt vaknar han till och tar av sig syrgasmasken. Han ler och säger hennes namn, tar hennes hand. Laurel blir rörd och antagligen förvirrad av alla känslor så hon går upp för att hämta kuddar åt honom, som om inte de tre kuddarna han har skulle räcka. Ashley ser sig om på alla foton sedan dör han. Laurel kommer ned och lägger sig bredvid honom.
 
Utanför leker Ashleys vänner i piratskeppet.
 

Välkommen hem!

Inskrivet lördag 20/1 kl 10:55
 
Harriet märker att Ashleys vänner har svårt att veta hur de ska göra nu när han kommit hem så hon föreslår att de ska skriva i en minnesbok om sina minnen med honom. Marlon har problem med formuleringen eftersom han inte vill påpeka att han stulit Ashleys fru en gång i tiden.
 
Victoria märker av den konstiga stämningen mellan Robert och Vanessa så hon frågar sin bror om varför. Robert svarar att han förstört en affärsuppgörelse för Rebecca.
 
Gabby tycker det är jobbigt att vara hemma och vänta på att hennes far ska dö. Bernice tröstar henne och säger att det är svårt för alla. Hon talar om att hon faktiskt varit förälskad i Ashley en gång i tiden, de har ju varit gifta och fått henne, Gabby.
 
Faith dekorerar puben inför festen. Hon flirtar med en förvånad Robert.
 
Vanessa kan inte släppa det att Pierce ljuger för Rhona även om Paddy påpekar att det kanske är Rhona som ljuger för Vanessa. Hon går in till Rhona och Pierce när de går ut och hon letar reda på hans dator. Vanessa hittar videon och ska skicka den till Pearl och Paddy via mail. Precis då kommer Pierce hem så Vanessa stänger igen laptopen och rusar in på veterinärkliniken. Pierce ser sin framtagna dator och inser vad som precis händer och han kan inte stoppa det.
 
Jai ska gå på NA-möte och han försöker få tag på Nell som inte svarar. Han går in på mötet och när han ser att hon redan sitter där så blir han glad.
 
Pearl är på puben när hon får mailet från Vanessa Hon vet inte hur  man öppnar en bilaga så Adam och Ross hjälper henne. De ser sexvideon på Rhona och Pierce. Rhona som också är på puben rusar ut, Vanessa försöker förklara sig och Pierce som precis kommer in märker uppståndelsen
 
Rhona får veta att Pierce sparat videon för att han gillar henne så mycket. Hon säger åt Vanessa att de inte är vänner längre och hon ber Pierce att lämna henne. Han försöker få henne att ändra sig men Rhona står på sig, hon vill inte vara nära honom.
 
Sarah kommer hem med Charity. Faith bjuder dem på festen på puben.
 
Robert hämtar Aaron utanför fängelset. Han förvarnar om överraskningsfesten. Allt går bra även om Aaron inte känner sig allt för bekväm men när Rebecca går fram och pratar med honom så blir han arg och rusar ut. Robert följer efter och ser att Aaron har svårt att andas. Aaron vänder sig sedan om och slår till Robert.

En farmor vill fira

Inskrivet torsdag 18/1 kl 21:45
 
Pierce lyckas övertala Rhona till att välja Carly som brudtärna istället för Vanessa.
Vanessa blir ledsen och pratar med Paddy om hur Rhona blir påverkad av Pierce. Sedan ser Vanessa att Pierce tittar på porrvideon han och Rhona spelat in och som han sagt att han raderat. Hon vänder sig återigen till Paddy som råder henne att bara vara Rhonas vän så hon kan finnas där när det behövs.
 
Tracy är ledsen över alla dåliga recensioner för boken så David och Frank skriver massa positiva kommentarer anonymt. Då blir Tracy glad igen och bestämmer sig för att skriva mer, en trilogi minst.
 
Cain får veta att Faith haft cancer och hon fortsätter att tala om att hon inte vill ha något medlidande. Det borde väl Cain förstå om någon.
 
Debbie börjar kalla Faith för farmor (Nana) och det syns att Faith gillar det. Faith vill därför ordna en fest för Sarah som ska få komma hem snart. Eftersom Aaron släpps samma dag vill hon ha festen på puben, även för honom.
 
Laurel får veta att Ashley inte kommer att bli bättre för medicinen verkar inte som de önskar. Det handlar bara om några dagar som han har kvar att leva.  Hon bestämmer att han ska få åka hem för att dö hemma.
 
Sandy super sig full på puben för att trösta sig efter vetskapen att hans son snart ska dö. Han får sällskap av Doug.
 
Gabby får panik när hon får veta att hennes far ska komma hem för att dö. Jacob försöker trösta henne.
 
Ashley får komma hem och ligger i en säng i vardagsrummet så familjen kan vara nära.

Nelly...lik Holl...

Inskrivet kl 18:58
 
Laurel får ett samtal om att Ashley hamnat på sjukhus. Hon åker dit och upptäcker att Ashley inte vill åka in på röntgen. Det visar sig att Ashley fått lunginflammation och måste ligga kvar för behandling.
 
Jai upptäcker att hans plånbok saknas när han ska gå hem från mötet. Utanför möter han Nell, tjejen som påminner om Holly. Han konfronterar henne direkt och hon nekar men när han hotar med polis så får han tillbaka plånboken. Han bjuder henne sedan på lunch på puben.
 
Faith talar om för Moira om sin cancer och att hon inte vill ha medlidande så därför vill hon inget säga till barnen.
 
Moira sammanför Chas och Faith för att de måste prata men precis när Faith börjar så ringer Chas mobil. Det är en vän till Sandra, Livs mamma, som talar om att Sandra ligger svårt skadad  på sjukhus efter en vespaolycka.
 
David blir sur för att Tracy använt en bild på hans nakna rumpa som bokomslag utan att fråga. Han vänjer sig dock med tanken och börjar själv att titta på bilden, ofta. Tyvärr så får deras bok inte så goda recensioner så Tracy funderar på att skriva allt själv utan Pearl.
 
Moira ger sig inte utan berättar för Chas om Faiths cancer. Chas söker upp Faith för att prata men inte ens nu går det bra.
 
Nell söker upp Jai och de fikar tillsammans. Han är tydlig mot henne att han aldrig kommer att ge henne pengar utan han kan betala en måltid eller så men hon kommer inte få pengar. Nell blir sur och rusar därifrån.
 
Chas blir den som får följa med Liv till hennes mamma på sjukhuset utomlands. Robert måste vara hemma när Aaron släpps.
 
Arthur får följa med till sjukhuset och han är orolig för sin far som låter konstigt när han måste ha syrgasmasken på sig.  Laurel lovar honom att Ashley kommer att bli bra igen.
 
Faith och Moira pratar för Faith tror inte det kan bli bra igen mellan henne och Chas. Moira blir arg eftersom Faith inte inser att hon har sin dotter så nära ändå och kan ändra så relationen blir bra för det kan inte Moira göra med sin dotter som är borta för alltid. Faith är orolig för operationen eftersom hon fick hjärtstillestånd under förra operationen.

Pilla lite

Inskrivet kl 21:04
 
Moira har delade känslor när artikeln om Holly har kommit med i tidningen.
 
Arthur låtsas vara frisk för att Laurel ska kunna åka till Ashley på sjukhemmet. Hon vill inte ha sin far som barnvakt så Arthur får följa med. Tyvärr är Arthur dålig så han får inte vara nära Ashley.
 
Carly berättar för April om rädslan när hon förlorade sin son. April är mycket förstående och de blir sams.
 
Bernice bestämmer sig för att åka till Australien för att hälsa på Dee Dee.
 
Harriet försöker vara oberörd när Cain är i närheten. (Lite kul att se Harriets min när Moira säger att Harriet ska låta Cain pilla lite för att det ska bli bra. Moira menade givetvis på bussen)
 
Jai går på ett Anonyma narkomaner möte och möter en tjej som påminner om Holly.
 
Debbie försöker få Chas att prata med Faith. Först går det inget bra men när Chas släpper på spärren och de ska kramas så drar sig Faith undan. Chas blir återigen besviken.
 
Doug, Diane och Bernice ordnar en talangshow för att glädja Laurel. Nicola, Arthur och Sandy är med för att showa.
 
Faith är ensam på sin kammare och då klär hon av sig för att titta på sina bortopererade bröst. Hon bestämmer sig för att boka tid för en rekonstruktion. Chas ser broschyren och tror genast att Faith ska göra en skönhetsoperation och hon blir rasande. Chas vägrar att lyssna på Faith som blir kvar ensam gråtandes
 
Bob hälsar på Ashley och det blir sång och glädje tills Ashley faller ihop när han hostar blod.
 

En präst som kör flyktbilen

Inskrivet söndag 14/1 kl 20:04
 
Marlon försöker få tag på Carly men det hörs dåligt. Plötsligt kommer hon in bakvägen. Hon har bestämt sg för jobbet men ville säga det direkt till honom. Carly är inte beredd att vara mamma till April.
 
Ashley mår dåligt när det blir för hög ljudnivå hemma när Dotty skriker. Han blir arg och ber Laurel att ta honom hem.
 
Harriet hör Cain prata med en av sina skumma vänner och hon råder honom att tänka på Kyle åtminstone.
 
Carly pratar med Bob efter att Marlon berättat för honom om vad hon tänker göra. Hon skyller på att hon gör som han alltid gjort, lämnat sin familj. Han förklarar att det inte är rätt väg alltid. Carly berättar gråtandes om sitt barn som inte finns längre. Hon tar på sig skulden över att Billy drabbades av plötslig spädbarnsdöd.
 
Grace på sjukhemmet lovar Laurel att Ashley inte ska kunna rymma igen. Laurel ser sedan glädjen i Ashleys ögon när han sjunger och dansar med andra patienter.
 
Polisen nämner för Harriet att de är mobiltjuvarna på spåren och att de ska överraska dem i morgon vid ett troligt inbrott i Hotten.
 
Bob rusar iväg för att hämta Marlon för att prata med Carly men när de återvänder till kaféet är hon borta.
 
Harriet söker Cain på verkstan men han är inte där. Dan erbjuder sig att hjälpa henne med bussen som plötsligt startar fast hon sagt att den var trasig och att det var därför hon sökte Cain. Hon åker in till stan för att varna Cain men då har han redan stulit nya mobiler. Han säger åt henne att köra iväg med honom eftersom han inte kommer åt sin bil. Precis då kommer polisen.
 
Marlon berättar för April att Carly åkt, att det är för alltid antagligen. Bob tar på sig skulden eftersom hon tagit efter hans vanor.
 
Bernice glömmer bort att hon har två döttrar, även om Dee Dee är i Australien. Hon har precis sagt att ett medium spått att hon skulle få två döttrar och hon tänkte att det var fel.
 
Diane erbjuder sig att passa barnen om Laurel vill jobba. Laurel ska åka till vårdhemmet men måste hämta en sjuk Arthur från skolan. Han är sedan ledsen för att hon inte hann hälsa på Ashley.
 
Faith bjuder Pearl och Kerry till ett riktigt medium i stan. Hon vill gottgöra alla som hon lurat. Chas vill ändå inte lyssna på henne. Debbie lovar Faith att hjälpa henne med kontakten med Chas.
 
Bob vill åka till Billys grav så Marlon följer med honom. När de kommer fram sitter Carly vid graven. Bob förklarar att man mår så mycket bättre med familj och vänner runt om kring sig.
 
Harriet är rasande på Cain när de kommer tillbaka till kyrkan. Hon vill inte att han gömmer tjuvgodset där.
 
April är inte så glad över att se Carly men det är för att hon är orolig för att Carly ska lämna dem igen och för att hon ljuger.
 
Cain söker upp Harriet i kyrkan för att kolla att hon inte tänker skvallra. Hon blir förbannad och säger åt honom att aldrig blanda in henne igen i sina skumraskaffärer. Plötsligt kysser de varann men Harriet drar sig undan. Cain tittar leende på henne sedan går han därifrån.

Tidsskillnad i Bristol efter Brexit

Inskrivet kl 22:26
 
Laurel är rasande på Bob och Jimmy för att de inte sagt till att Ashley mådde dåligt när de lämnade honom. Hon inser sedan att det var dumt att skälla ut dem. Precis när hon nämner att Ashley kan få ett anfall och dö där ute i ensamheten kommer Doug hem med Arthur. Arthur blir givetvis upprörd när han hör detta.
 
Faith fortsätter sin seans men Chas avslöjar henne genom att visa Ednas dagbok. Alla blir väldigt sura på Faith som försvarar sig med att hon gör allt för att samla in pengar till Sarah.
 
Harriet försöker be Cain att lamna tillbaka väskan med stulna mobilerna men han vägrar. Han säger att han gör vad som helst för sin familj. Harriet tar då väskan och rusar ut ur kyrkan och sätter sig i den nya bussen kyrkan precis köpt. Hon hotar med att åka till polisen. Cain försöker stoppa henne men hon lyssnar inte även om han hotar med att bränna ned kyrkan.
 
Emma står i mörkret och ser att Faith är ensam på en bänk i byn. Hon tar en tegelsten och går mot Faith men plötsligt kommer Harriet och råkar köra på Emma med bussen. Ambulans tillkallas och polisen kommer. De hittar väskan.
 
Bernice råkar försäga sig angående Carly så Marlon pressar henne till att säga sanningen. Han blir besviken över att Carly lämnat honom utan att säga något.
 
Liv är ledsen och orolig över att Aaron kommer att vara arg på henne när han släpps för att hon skvallrat på honom om hans droganvändande. Robert förklarar att hon gjorde helt rätt.
 
Laurel hör att Doug säger till Diane att det kanske är bäst för alla om Ashley går bort. Hon blir rasande på sin far. Ashley kommer hem med en präst som hittat honom bakom en kyrka. Laurel blir lättad men säger åt Doug att gå därifrån.
 
Harriet förhörs av polisen. När Can sedan frågar henne vad som hänt så säger hon att hon ljög och sa att hon hittat stöldgodset och var på väg till polisen med dem. (Är det något på gång mellan Harriet och Cain?)
 
Faith följer med Moira till sjukhuset för att hälsa på Emma. Emma blir ensam med Faith som säger att hon vill ha 10 000£ för att hålla tyst om vad som sagts i kyrkan. Plötsligt tappar Faith en pillerburk och Emma inser att Faith är beroende av tabletter men försöker dölja det. De båda kommer överens om att inte avslöja varann. Faith säger även att om Emma jävlas så kommer hon att dö men så länge allt är lugnt kommer alla att få fortsätta tro att James tog livet av sig.

Kontakt med de döda

Inskrivet torsdag 11/1 kl 20:31
 
Carly packar sin väska men hon har inte sagt vart hon ska till Marlon. Han och April tror att hon ska till en kompis i England. Bernice lämnar lite drickspengar efter möhippan och inser att Carly är på väg till Spanien.
 
Sandy fyller år så Jimmy, Rishi och Doug firar honom. Böb kommer hem med Ashley som mest ser förvirrad ut. De fikar lite och när Ashley ser sina gamla prästkläder skiner han upp. Laurel kommer hem med barnen. Hon blir förskräckt men barnen blir glada. Efter stund åker Jimmy och Bob tillbaka med Ashley till vårdhemmet.
 
Faith bestämmer sig för att anordna en seans på puben utan att fråga Chas först. Efter många om och men så får hon ändå hålla till på puben. Emma protesterar men det hjälper inte.
 
Ashley blir förtvivlad när Bob och Jimmy lämnar honom på vårdhemmet. Han har fortfarande sina prästkläder på sig. När han ska gå till sångsamlingen så ändrar han sig och går ut när en besökare är på väg in på hemmet.
 
Cain har en väska med stöldgods som han gömmer i kyrkan eftersom polisen genomsöker byn efter spår av Ashley.
 
Emma börjar bli orolig när det närmar sig seansen. Hon går till kyrkan för att be om förlåtelse av gud för att hon knuffat James från bron. Hon erkänner allt och plötsligt stängs en dörr igen. Emma rusar ut men kan inte lokalisera vem som varit i kyrkan.
 
Jimmy och Bob erkänner för Laurel att Ashley inte mådde så bra när de lämnade honom.
 
Faith håller seansen på puben. Det är fullt med folk och den första hon får kontakt med är Edna men när hon sedan får kontakt med James får Emma panik. Hon rusar fram till Faith och väser frågande om det var hon som var i kyrkan. Faith erkänner att hon hörde allt.
.

Have faith in Faith

Inskrivet k l22:16
 
Robert får samtal från Aarons advokat om att överklagan har gått igenom och det betyder att Aaron kommer att bli fri om några veckor. Chas ska besöka sin son i fängelset och Robert vill följa med för att vara den som berättar om vad han gjort. När de kommer dit så ber Aaron gråtandes om ursäkt för hur han var vid senaste besöket. Robert är på väg att erkänna att han varit med Rebecca men Chas stoppar honom så erkännandet blir att han slagit sönder lägenheten.
 
Marlon fyller år och Carly ger honom en pizzaugn. Hon förklarar för honom att hon inte tänker åka till Spanien, så hon river itu visitkortet med teleonnumret till tjejen som ville anställa henne. Bob, Brenda och Paddy kommer på besök och medan de är ute för att baka pizza så är Carly och April inne för att baka en tårta. April tar en godis som råkar fastna i halsen. Medan hon kippar efter luft så står Carly som förstenad. Marlon kommer in och räddar April. Carly blir helt förstörd och rusar ut.
 
Harriet tar med sig Ednas dagbok för att läsa ur den när hon besöker Ashley. Jimmy följer med henne och blir lite förvånad över vad Edna skrivit om honom. När de ska gå vill Ashley följa med dem hem.
 
Faith är på puben och pratar med Bernice och Kerry. Emma hör dem också. Faith låtsas kunna prata med de döda. Emma säger att det är fel och okristligt att lura folk på detta sätt. Bernice ber sedan Faith att hålla en seans. Faith som råkar få höra att Harriet har Ednas dagbok med allt som hänt i byn under lång tid, lyckas ta sig in i kyrkan och stjäl den ur Harriets väska.
 
Robert pratar med Rebecca och ber henne att inget säga. Hon säger tillslut att hon har inget att vinna på att berätta för alla. (Nu fattas det bara att hon blivit gravid, antingen med Ross eller Robert)
Hon träffar sedan Ross och han säger att hon kan höra av sig om hon vill ses igen.
 
Faith har sin seans på puben och hon låtsas få kontakt med Leonard så Pearl får sig en hälsning. Hon fortsätter att låtsas få kontakt och plötsligt får hon konstig röst och avslöjar Pearl som jobbat i en reception på en bordel. Bernice vill att Faith ska hitta något om henne också eftersom hon tror att hon varit en indian i ett tidigare liv för att hon gillar curry. Plötsligt börjar Faith att prata med James för att ge en hälsning till Emma men det bryts. Emma ser skärrad ut och går därifrån.
 
Carly tror att hon är en dålig mor som inte kunde göra något när April satte i halsen. April är sur på henne som inte gjorde något när hon hölll på att kvävas. Hon tror att Carly hatar henne. Marlon försöker få Carly till att förstå att allt är lugnt och alla blir sams. Carly förklarar att hon älskar April.
 
Robert ser Ross och Rebecca hångla med varann på puben så han går därifrån.
 
Männen i byn vill överraska Sandy som snart fyller år. De planerar att ta med sig Ashley hem för att Sandy ska få fira med honom.
 
Brenda pratar med Carly och berättar hur svårt det är att vara mamma till någon annans barn så när ingen ser så ringer Carly till Spanien för att tacka ja till jobbet. Hon skall vara där redan i morgon.
 
Peter H, jag kan inte ändra vare sig att det sparas eller att man slipper bevisa att man är en robot.

En duell som inte blev av

Hoppas att ni har haft det bra under ledigheten.
Nu var det dags igen och med två avsnitt om dagen ser det ut som.
Jag får se vad jag hinner och orkar med.
 
Inskrivet kl 19:18
 
Robert skäller ut Aaron i fängelset men Aaron förnekar att han tar droger. Tillslut måste han erkänna och berättar att han finansierar det med att hjälpa till med langningen. Robert blir så besviken över Aarons nonchalans så han går till deras hus, slår sönder massa saker, super sig full och messar Rebecca.
 
Carly pratar med April om städandet och inser att Marlon kanske har rätt, att hon är en slarver. Hon bestämmer sig för att städa upp.
 
Laurel tar med sig Jimmy, Doug och Bob för att besöka Ashley. De har piratkläder med sig och Ashley skiner upp men ser förvirrad ut. Laurel försöker tala om för honom att hon kommer att resa iväg.
 
Både Rishi och Eric flirtar med Faith men hon kan inte välja så hon säger att de får slåss om henne. Rishi och Eric går hem till Eric för ingen av dem vill förlora en vän.
 
Lisa är besviken över överraskningskvällen Zak ordnat. Han blir ledsen för att inget han gör duger. Lisa säger då att han ska sluta anstränga sig utan vara som vanligt. Hon blir nöjd när hon sedan ser att han lagat soppa, bara till sig själv.
 
Rebecca träffar Ross på puben men får bråttom därirån när Robert hör av sig. Hon kommer till bygget och när Robert säger att det är slut med Aaron kan hon inte stå emot när han gör närmanden.
 
Chas kommer hem från Prag. Hon märker direkt att något hänt så Robert berättar om Aarons knarkande. Chas blir rasande för att Robert inte sagt något tidigare. Robert försöker förklara så Chas lugnar sig.
 
Carly är på salongen hos Bernice när ett gäng tjejer i ett möhippegäng kommer in. Bernice har glömt att de bokat så hon säger åt Carly att hjälpa till. Det går så bra när Carly blir lekledare, så Bernice hinner sköta behandlingarna, så hon blir erbjuden jobb i Malaga på ett hotell som nöjeschef.
 
Rebecca är sur för att Robert inte svarar eller hör av sig. Hon dumpar Ross och söker upp Robert som ångrar det som hänt mellan dem. Rebecca hotar med att berätta för alla även om Robert ber henne låta bli för Aarons skull.
 
Robert erkänner för Chas att han legat med Rebecca. Chas blir förbannad och ger honom en örfil. Hon säger att hon haft rätt om honom hela tiden och han inte ändrat sig. Sedan söker hon upp Rebecca och skäller ut henne också.
 
Chas är hemma och tar ett glas vin när Robert kommer hem. Hon kastar ut honom och säger att hon måste berätta för Aaron om vad som hänt.

RSS 2.0