Hur hittade du hit?

Jag vill bara tacka alla för att ni visar er uppskattning för bloggen. Det värmer och betyder väldigt mycket för mig att få veta att det är så många som gillar bloggen och HTG.
 
När det precis blivit uppehåll så ramlar det in flera nya besökare, för det märks ganska tydligt i besöksstatistiken.
I måndags, 17:e, hade jag rekord i unika besökare. 824 st mot tidigare rekord på 422 st, det är nästan en fördubbling. Förra rekordet var när det precis hade blivit uppehåll efter mordet på Tom King, den 20/6-11.
I vanliga fall är det runt 200-300 unika besökare varje vardag, lite färre besök under helgerna.
 
Nu blir jag lite nyfiken på hur du hittade hit? Skriv gärna och berätta.
 
Trevlig midsommar till er alla, vare sig ni firar eller inte!
/Marie

Ett andra bröllop

Det är dagen för Ashleys och Laurels ceremoni. Han ger henne ett halsband på morgonen. När Sandy ser det säger han att det inte räcker för att reparera ett dåligt förhållande. Han säger även till Laurel att det är fel av henne att gå igenom denna ceremoni när hennes hjärta tillhör en annan.
 
Marlon sjukskriver sig denna dag eftersom han inte orkar med att ordna med maten till Ashelys och Laurels mottagning. Moira, Diane och Rachel tar hand om maten istället. Ashley kommer in med köpta bakelser med hans och Laurels ansikten på. Han vill att de serveras istället för en tårta. Först blir han upprörd när han hör att Marlon sjukskrivit sig eftersom han tror att det är för att förstöra för dem men när han får veta att tjejerna tar hand om maten så lugnar han ner sig.
 
Jai är tillbaka på jobbet eftersom han känner att om han är borta kommer misstankarna mot honom att bli värre. Han hinner inte vara där länge förrän han hör av Lisa att Cains bil har hittats på en bilskrot. Jai blir orolig och drar iväg för att få reda på mer. Givetvis blir det massa snack på arbetarna och det gör Nikhil irriterad så han säger åt dem att plocka ner juldekorationerna för julen är inställd.
Gennie skäller ut honom och säger att arbetarna faktiskt ställt upp, att utan dem hade inte företaget klarat sig. Efter ett tag så ändrar sig Nikhil och säger att han uppskattar arbetet. De får plocka upp dekorationerna igen.
 
Polisen knackar på hos Ashley och berättar att hans far råkat ut för en olycka. Han åker iväg till polisstationen för att hämta upp Sandy som varit lite onykter och ramlat omkull.
 
Laurel är hemma hos Nicola för att göra sig i ordning. Nicola frågar åter igen om det här är det Laurel verkligen vill. Laurel svarar att hon svikit Ashley så mycket att nu ska hon gottgöra honom resten av livet. De går sedan iväg tillsammans till kyrkan.
 
Paddy och Rhona går till puben och får veta att Marlon är sjuk. Rhona börjar genast att misstänka sambandet med att Marlon är hemma och hans kärleksbesvär. Hon och Paddy skyndar sig till Marlon och de ser att han sitter och spelar tv-spel och inte alls verkar speciellt sjuk. Rhona frågar om det är Laurel som är Marlons kärlek och han erkänner. Marlon ältar om sina känslor och att Laurel inte är kär i Ashley. Det slutar med att Rhona går iväg till ceremonin medan Paddy är kvar hos Marlon.
 
Bröllopsgästerna väntar men Ashley syns inte till. Rodney och Jimmy har fått veta att Sandy är hemma men att Ashley har gått iväg för ett tag sedan.
Ashley har gått till kyrkogården och står vid Daniels grav. Efter en stund går han och sätter sig på en bänk. Carl som också varit vid gravarna kommer och sätter sig hos honom. De båda pratar om kärlek och svek eftersom Carl tänker på Chas som svek honom för ett år sedan.
 
Rhona som märker att Ashley saknas skyndar sig till Marlon för att berätta det. Marlon blir rasande över att Ashley sviker Laurel på detta sätt. Han känner att han ska kämpa för Laurel och han är på väg att gå till kyrkan men Paddy stoppar honom på vägen. De går hem igen men när Paddy hämtar öl i köket så försvinner Marlon.
 
Laurel tröttnar på att vänta på Ashley så hon säger till alla gästerna att det inte blir något men precis då kommer Ashley tillbaka. Ceremonin kan börja som planerat, något senare bara.
 
Marlon kommer till kyrkan när bröllopssällskapet står utanför och fotograferas. Han stannar till och blir ledsen över det han ser.
 
Andy och Alicia ser när Sarah och Jacob gör julpyssel. Jacob skvallrar att Andy bjudit över dem till Debbie för julfirande. Alicia blir inte alls glad först men inser sedan att Andy vill göra julen speciell för Sarah. Hon säger sedan att de kan fira en egen jul hemma dagen efter.
 
Polisen söker upp Pearl igen för att få ett nytt vittnesmål eftersom hon sett Jai borta vid Cains verkstad.
 
Amy får ett brev från sin mamma. Hon är inte intresserad av att läsa det.
 
Efter ceremonin samlas sällskapet på puben. Ashley håller tal och säger att trots att äktenskapet har varit i gungning så har de löst problemen eftersom det är sann kärlek mellan dem. Laurel ser inte lika övertygad ut.

Rachel säger till Laurel att det är hennes fel att Marlon mår dåligt eftersom hans hjärta är krossat av en hjärtlös slyna.
 
Rhona som varit på mottagningen kommer tillbaka till Marlon och Paddy. Hon har med sig ett matpaket från Diane. Marlon blir inte gladare av att se bakelserna med bilden på Ashley och Laurel.
 
Charity och Jai har varit på puben för att visa upp sig bland byborna. Hon säger till Jai att försöka bete sig normalt. De går sedan hem och träffar Gennie och Nikhil. När Nikhil gått upp och Charity åkt för att hämta mat så säger Jai till Gennie att han är orolig för sin bror. Han säger att han alltid funnits för Nikhil men snart kanske han inte kan det eftersom han riskerar att åka i fängelse.
 
Efter mottagningen så återvänder Ashley och Laurel hem. Sandy gillar fortfarande inte att Ashley förnyat löftena med Laurel. När hon gått upp för att natta Gabby så säger Sandy till Ashley att samma sak upprepar sig som med hans förra fru. Hon hade också haft en affär med kocken på puben. Ashley blir rasande, han tar tag i Sandy och skriker att han ska sluta lägga sig i. Sedan går han upp medan Sandy står kvar chockad.
 
Ja idag fick vi se Alan och Noah som några frågat efter. Även Lizzie har återkommit (igår) och Jacob var ett tag sedan vi såg. Var var Leo när Paddy och Rhona skulle på ceremonin och Marlon var "sjuk"?
 

 
Nu är det uppehåll i flera månader. De som vill får givetvis titta in här emellanåt för vi kan alltid diskutera HTG ändå.
Ha en trevlig sommar allihop!

Snart jul, ännu en katastrof på gång?

Laurel talar om för Sandy att den andra prästen, Jude, kommer hem till dem senare för att diskutera ceremonin och då vill hon att Sandy håller sig borta. Givetvis vägrar Sandy.
 
Edna ser Ashley och Laurel ute på gatan och hon talar om för dem att Betty inte kan komma nästa dag när de har ceremonin eftersom hon ska på kryssning med Biff och hans familj. (Någon som kommer ihåg Biff? Han jobbade som chaufför till Lady Tara och hade en affär med henne. Han är till höger om Zak uppe i headern)
 
Aaron är hos Cain som nu vaknat till liv. Läkaren berättar att rehabiliteringen kommer att ta tid eftersom skadan på benet är så stor. Det kan till och med ta upp till 18 månader innan Cain kan gå ordentligt. Detta besked är inte vad Cain vill höra och han säger flera gånger att han aldrig kommer att låta det ta så lång tid. Sedan säger han till Aaron att inget säga till någon annan. Tyvärr pressar Chas Aaron om hur det är med Cain så han berättar det för henne.
 
Amy nämner att babyn kallas för Kyle till Val och Eric. Val blir genast jätteglad och tycker det är ett passande namn. Amy säger då att det är ingen idé att vänja sig vid namnet eftersom de nya ägarna kommer säkert att ändra namn på honom.
 
Lisa kommer in på kontoret på fabriken och hon berättar att en sats av godiset smakar illa. Nikhil vill inte ta itu med saken på en gång men tillslut går han med på att smaka. Hans min säger att det smakar illa men han medger inte det.
Gennie ställer upp för Nikhil som kämpar med chefsskapet. När han stannar för att jobba över så gör hon det med. Efteråt så försöker hon få honom att tänka på något annat än att Jai har problem.
 
Diane och Val har varit ute och shoppat. Val har köpt ett kramdjur till Kyle trots att Diane sagt att det inte kanske är så bra. Val säger då att hon kommer att göra allt för att det här ska bli den bästa julen någonsinn och det med eller utan Kyle. Amy står i trappan och hör allt.
 
Adam pratar med familjen för att de ska ta ställning till om Moira får komma dit och fira jul med dem. John säger att det får de bestämma men Holly tvärvägrar.
 
Nicola pratar med Jimmy och hon ber honom att prata med Ashley. Hon säger att Ashley har det jobbigt just nu och behöver muntras upp och framför allt någon att prata med. Det gör att Jimmy ordnar en "svensexa" och bjuder in några av männen i byn.
 
Pollards åker till sjukhuset för att hälsa på Kyle. Amy är med och först tvekar hon till att hålla honom men Val lyckas få henne att ändra sig. Efter en stund säger Amy att hon kanske behåller honom trots allt.
Eric säger senare till Amy att det är hon som bestämmer och att hon inte ska behålla Kyle bara för att göra Val glad.
 
Prästen Jude kommer hem till familjen Thomas. Han märker på en gång att stämningen inte är så glädjefull som han förväntat. Sandy muttrar om att detta är rena farsen. Ashley försöker hålla humöret uppe och Laurel är rätt tystlåten.
 
Jimmy, Carl och Rodney är på puben och de väntar på att Ashley och Jude ska komma. När alla är samlade så börjar de dricka. Stämningen är väl inte riktigt på topp men Jude lyckas ändå att dricka en del. När Ashley återvänder från toaletten hör han att Jimmy pratar med Rodney och Carl om att Ashley har det jobbigt hemma och att det inte är så problemfritt i äktenskapet. Ashley blir irriterad och går hem. Han skäller ut Laurel och Nicola som är där. Ashley säger att han kände sig förnedrad när alla andra vet om hans problem och värst var att Marlon var där och hörde allt.
 
Ashley är förbannad och går iväg till kyrkan. Han sitter och ber när Marlon kommer in. Marlon försöker be om ursäkt men Ashley är inte intresserad. Det slutar med att Ashley skäller ut Marlon som går därifrån. Ashley blir kvar ledsen och förbannad...
 

Lögn eller sanning

Amy som gått hem till Debbie för att prata får veta hur Debbie kände det när hon fött Sarah. Hon berättar att det var jobbigt och att hon trodde det var det bästa att Emily tog hand om Sarah men att man kan ångra sig. Efter samtalet så träffar Amy Belle och hon får veta att familjen Dingles är välkomna att titta till babyn på sjukhuset.
 
Eric och Val är på sjukhuset för att hälsa på babyn. Val är ivrig till att han ska få ett namn snart. Eric försöker påminna henne om att inte fästa sig vid barnet eftersom Amy troligen kommer att adoptera bort honom.
 
Charity och Jai är på väg för att hälsa på Cain. Han tvekar men hon är säker på att de måste göra det. De möter Chas utanför sjukhuset och hon är upprörd över att de kommer dit. Jai stannar kvar vid bilen medan tjejerna går upp till sjuksalen. Charity vill genast veta vem som attackerade Cain. De frågar honom om det var hon som gjorde det och han svarar att det inte var det. Charity blir lättad men när de frågar Cain vem som attackerat honom så svarar han att det var Jai. Charity blir vansinnig och ber honom att säga ärligt vem det var istället för att förstöra för henne. Det blir kaos i sjuksalen och de får gå därifrån.
Chas ser Jai utanför och hon skriker till honom att vara på sin vakt eftersom polisen snart får veta att det var han som slagit ner Cain.
 
Ashley är sur för att Laurel kommer hem sent efter att ha varit hos Nicola och för att hon inte ringt och talat om var hon är. Laurel ber om ursäkt men han är på dåligt humör. Hon försöker få honom att förstå att hon inte vill förnya löftena förrän de har ordnat upp det mellan dem för just nu är stämningen inte så bra. Ashley blir ännu mer förbannad och förklarar för henne att han behöver förnya löftena för att kunna gå vidare och ordna upp problemen mellan dem. Laurel går tveksamt med på hans krav.
 
Chas berättar för Declan och Katie på puben att Cain vaknat och pekat ut Jai. Amy hör det och får bråttom.
Val sitter vid datorn och letar namn till babyn. Hon vill kalla honom Alfie och när Amy kommer hem frågar hon henne om det namnet. Amy blir irriterad och säger att hon inte ska behålla barnet så därför spelar det ingen roll vad han heter.
 
John träffar Declan på puben och han tackar Declan för att inte ha köpt gården. Declan säger att det kan vi kalla dagens goda gärning och att John ska vara tacksam för att kunna behålla gården eftersom annat har han inte lyckats behålla...
 
Nikhil är orolig för att Jai ska åka in i fängelse. Jai försöker övertyga sin bror om att han är oskyldig. Nikhil hoppas på att bilen inte kommer att hittas för då ligger Jai illa till.
För att vara på den säkra sidan får Nikhil ta över i företaget. Gennie försöker få honom att inse att det kommer att gå bra och att hon är stolt över honom.
(Har de ändrat om i själva fabrikslokalen utanför kontoret? Det har under en tid sett annorlunda ut, förut fanns det ett löpande band där arbetarna satt på varsin sida längs med men nu är det flera små bord där arbetet pågår. Eller är det bara en annan sal?)
 
Debbie besöker Cain på sjukhuset och hon ber honom att säga sanningen när hon frågar honom om vem som gjorde det. Cain fortsätter att hävda att det är Jai. Debbie går sedan över till Chas för att fråga om hon tror att Charity varit delaktig och Chas svarar att hon tror det.
Debbie söker upp Charity för att få veta om hon visste om att det var Jai. Charity försöker förklara att hon inte visste något och att Jai är oskyldig. Debbie ber henne sluta ljuga och skydda Jai.
 
Adam har fixat en julgran men Hannah är inte på humör att klä den eftersom hon vill att Moira skall vara med precis som förr. Holly blir upprörd och säger att det inte kommer att ske. Det gör att Adam söker upp Moira och frågar henne om hon kan tänka sig fira jul med dem om han kan övertala John att gå med på det.
 
Eric ber Amy att prata med Val som tror att Amy kanske kommer att behålla barnet. När Val kommer in i rummet ber Amy om ledigt för att åka till sjukhuset. Val blir överlycklig och vill följa med men Amy föredrar att åka ensam.
 
Amy kommer till sjukhuset och hon går in till Cain. Hon säger att hon hoppas att han lider och har ont, att han mår lika dåligt som han fått henne att må. Hon är på väg att dra ut sladden till en apparat men ångrar sig eftersom hon anser att han inte är värd det. Sedan säger hon att hon kanske behåller sin son och Cain kan inte göra något åt det. När Amy gått ut öppnar Cain ögonen.
 
Amy går sedan till salen där babyn ligger. Hon pratar med sköterskan och får veta att de kallar honom Kyle. Sedan står hon länge vid den lilla sängen och håller Kyle i handen. Zak som kommit ser henne. När Amy går ut ur salen stoppar Zak henne. Han försöker tala om för henne hur viktig hans nya barnbarn är för honom, att han måste ha en bild i huvudet på hur han ser ut för om några veckor är det försent och då kan han inte längre se honom. Amy blir irriterad för att Zak försöker manipulera henne till att behålla barnet så hon går därifrån men hon är inte oberörd av det han sagt.
 
 
 

Minnas eller inte?

Aaron har suttit på sjukhuset vid Cains sida hela natten. Zak är också där när Chas kommer över. Zak skyller på att han ska gå iväg för att handla en smörgås. Han blir borta ett bra tag och när Chas ser honom så undrar hon vart han varit eftersom han inte ens har någon smörgås med sig. Det visar sig att Zak suttit utanför avdelningen för nyfödda bara för att få en skymt av Amys baby.
 
Jai och Charity kommer till verkstan där Debbie är. Debbie frågar Charity om hon ska följa med till sjukhuset igen och det får Jai till att undra vad som händer. Han blir irriterad över att hon inte sagt något om det tidigare.
Jai konfronterar Charity och hon erkänner att hon varit oroiig för att Cain ska vakna efterson hon också varit på platsen när han slogs ner. Hon säger att hon helst ser att han dör. Jai erkänner då att han varit så förbannad på Cain att han tänkte mörda honom och det gjorde att han mixtrade med bromsarna på Cains bil men att han sett till att någon forslat bort bilen efter att Cain blivit nedslagen.
 
Laurel och Rhona är på cafét och de diskuterar hur Laurels klänning ska se ut när hon förnyar sina löften med Ashley. Laurel är inte på humör att ha något speciellt eller dyrt. Marlon kommer in och hon blir tyst och nämner att hon inte vill fira så stort.
 
Debbie träffar Lisa som får veta att Belle skolkat från skolan för att åka till sjukhuset med Sean. Lisa blir förbannad och kontaktar Ali för att be henne säga till Sean att hålla sig borta från Belle. Ali tycker att det är Lisas jobb att säga till Belle att hålla sig undan istället. När Ali berättar det för Ruby så erkänner Ruby att Sean tagit bilen igen. Ali blir givetvis förbannad på sin son men Ruby får henne till att lugna ner sig eftersom Sean börjat acceptera Ruby i familjen efter det.
 
Marlon möter Laurel ute på gatan och han är frustrerad över situationen. Han försöker förklara för henne att det är jobbigt och att han inte klarar av att se henne när hon ska erkänna sin kärlek för Ashley. Hon svarar att det är bättre att han inte kommer på ceremonin. Han säger att han inte tänker göra det eftersom han inte är någon maschokist.
Laurel som är på väg till Nicola är väldigt upprörd. När tjejerna sedan är ensamma så erkänner Laurel att hon tänkte lämna Ashley men att hon ändrade sig. Nicola får veta allt om Laurels känslor för Marlon och hon har svårt att tro att det är sant. Hon frågar sedan Laurel om det verkilgen är så bra att förnya löftena. Nicola säger till Laurel att hon kan ljuga för alla andra om sina känslor men inte för sig själv.
 
Aaron sitter vid Cains sjuksäng när han upptäcker att Cain håller på att vakna. Han kallar på sköterskorna.
Chas, Debbie, Lisa och Zak skyndar sig till sjukhuset när de får veta vad som hänt.
Marlon berättar det för Charity som inte alls ser så glad ut.
 
Declan möter Adam på puben. Han kan inte låta bli att pika Adam för att John bett om att sälja gården. Adam tror inte det är sant. Han frågar sin far när han kommer hem och får då veta att det stämmer. Adam blir besviken över att John inget sagt tidigare. Precis då kommer Holly in och berättar att Cain vaknat. John blir lättad och rusar iväg. Adam tror att det är för att Cain kan rentvå Johns namn men Holly tror att det är för att John är lättad över att det inte är mord.
 
Diane och Rodney funderar på vad de ska ge Laurel och Ashley men de kommer inte på något lämpligt. Efter lite tänkande så kommer de på att de ska ge Marlons mat till mottagningen. Marlon blir inte glad.
 
Aaron och Zak pratar med varann i sjuksalen. Zak tycker att det hade varit bättre om Cain dött men Aaron håller inte med. Zak varnar Aaron för att bli lik Cain.
 
Chas sitter vid sjuksängen och pratar med sin bror. Hon frågar honom om han minns vem som attackerade honom och tillslut så nickar Cain.

Busungar

Debbie upptäcker att Cains bil är stulen. Hon ber Cameron att lämna Sarah medan hon letar efter försäkringen.
Charity söker upp Debbie men Debbie vill inte ha henne där eftersom hon tror att Charity är skyldig till misshandeln av Cain.
 
Debbie berättar för Cameron att det är dags för Andy att komma över eftersom hon har ägglossning just nu. Han tycker inte om läget men har inget val mer än att acceptera det.
 
John blir släppt mot borgen. När han kommer hem är Moira där. Hon har hjälpt till men han vill att hon går så inte barnen får fel signaler om att det är bra mellan dem.
 
Georiga, Rishi och Priya kommer till Jai eftersom Nikhil ringt och berättat vad som hänt. De är oroliga och Georgia skyller allt på Charity.
 
Ashley planerar inför andra vigseln med Laurel. Hon är tveksam och skyller på att både han och andra präster har mycket att göra just under julen.
 
John hoppas på att Cain kommer att vakna snart eftersom han är den ende som kan rentvå honom. Han berättar även det för Charity när de ses på cafét. Hon inser att det kanske inte är bra eftersom hon verkar tro att det var Jai som gjorde det.
 
Charity åker till sjukhuset för att kolla hur Cain mår. Debbie kommer dit och ser henne. Eftersom det inte är läge att bråka i sjuksalen så accepterar Debbie att Charity är där. Läget för Cain är stabilt och nu väntar de på att han ska väckas.
 
Sean lovar Belle att fixa in henne på sjukhuset för att titta på Amys baby. Han snor bilnycklarna ur Rubys väska och åker iväg med bilen. Belle och han lyckas smita in på avdelningen där och de tittar till babyn innan en sköterska kommer och kör ut dem. På vägen ut möter de Debbie och Charity som besökt Cain. Debbie lovar att kanske inget säga till Lisa om Belle går direkt tillbaka till skolan.
 
Ruby upptäcker givetvis bilstölden men säger inget till polisen eller Ali. Hon får rådet av Bob att struliga tonåringar skall utpressas för att de ska göra som man vill så hon säger till Sean när han kommer hem att han ska ge henne en chans i familjen utan att gnälla annars kommer hon att berätta för Ali att han tog bilen utan lov. Han går med på det på en gång och när Ali kommer så går han iväg för att ordna med maten.
 
Aaron kommer hem tidigare än beräknat. Han vill hjälpa Debbie i verkstan nu när hon har annat att tänka på. Först vill han prata med Adam. Aaron möter John och Adam på gatan och han är säker på att John är skyldig eftersom Moira haft ihop det med Cain.
 
John är orolig för gårdens framtid eftersom risken finns att han åker i fängelse även om han är oskyldig. Han söker upp Declan för att tacka ja till erbjudandet om att sälja gården till honom. Declan tackar nej, han vill inte ha den längre...
 

Polisförhör

En nedblodad Jai kommer in på puben för att berätta för Charity vad som hänt. Hon blir alldeles förskräckt. Holly hör också vad som hänt så hon går hem och berättar det för familjen. John som kommer hem blodig på handen efter smällen han gett Cain säger inte så mycket mer än att han måste iväg igen.
 
Amy står och tjuvkikar bakom några buskar när ambulansen åker iväg med Cain. Debbie följer med i ambulansen.
 
Polisen kommer och hämtar både Charity och Jai på puben. De blir arresterade båda två.
 
Debbie och Zak är på sjukhuset och de får veta att Cain har svåra skallskador och skador på benen. Läkarna måste göra fler undersökningar för att få veta mer om hur allvarligt läget är.
 
Polisen går runt i byn och frågar ut byborna om vad de vet. Pearl berättar givetvis att hon sett Jai utanför verkstaden tidigare på kvällen.
Polisen kommer även till gården för att prata med Bartons. John är inte hemma men Holly, Adam och Hannah är hemma. Holly säger att John gjort sig illa på taggtråd och därför har han lämnat blodspår hemma. När polisen gått så blir det osämja mellan Adam och Holly eftersom hon ljugit för polisen.
 
Debbie är på sjukhuset när Chas och Cameron kommer dit. Hon får veta av dem att Charity blivit arresterad och hon blir inte förvånad.
 
Eric och Val är oroliga för Amy och när hon väl dyker upp så blir de förvånade över att hon inte verkar det minsta ledsen eller orolig över vad som hänt med Cain.
 
Polisen förhör Charity och Jai var för sig. De är övertygade över att någon av dem är skyldig och att de skyddar varann. Charity blir frigiven efter ett tag och hon åker till byn för att prata med Debbie. Nikhil blir inte alls glad över att se henne fri medan hans bror fortfarande sitter inne.
 
Charity åker till sjukhuset för att träffa Debbie. Debbie blir sur när Charity inte ens bryr sig om att fråga hur det står till med Cain.
 
Efter ett tag släpps även Jai fri. Charity söker upp honom och ber om att få flytta hem igen eftersom hon inte kan bo hos Dingles. Nikhil protesterar men Jai säger att några dagar ska väl gå bra att hon bor där.

Polisen kommer och arresterar John efter att de pratat med Moira som erkänt att John bråkat med Cain tidigare under kvällen. De säger att åtalet kan bli mord om inte Cain överlever...
 
 

Ilskan gror och någon får nog

Tyvärr så försvann hela mitt inlägg för igår så det får bli en kortare resumé.
 
Eric och Val vill verkligen ställa upp både för Amy och den lilla babyn.  De berättar även att de pratat med socialen om att adoptera Amy så det var därför Laura, socialtanten, var där.
 
Nu börjar alla i byn inse vad Cain gjort och många är väldigt förbannade på honom. Bland annat Priya som fått veta av Jai att det var Cains barn som hittats i telefonkiosken. Även John, Moira, Adam, Zak, Sharmas, Chas, Charity och Hazel har något som de ogillar med honom och flera av dem har indirekt hotat honom att något kommer att hända.
 
Debbie får veta om babyn och hon får nog och försöker kasta ut Cain men han vägrar flytta.
 
Jai vill inte ha Cain med på köpet så han gör slut med Charity och hon flyttar hem till Dingles. Cain ser henne ute på gården och hon är rätt förbannad på att han lyckats förstöra hennes liv. Cain säger att han älskar henne mer än någonsin. Hon ber honom dra åt helvete.
 
Idag:
Polisen kommer och söker Cain. Det visar sig att Jai anmält honom och Cain blir arresterad. Det tar inte lång tid innan han släpps och det stör Jai. Charity försöker prata med Jai om att Cain inte får komma emellan dem och att hon kommer att göra vad som helst för att hindra honom från att förstöra för dem. Jai vill ändå inte försöka igen med Charity så han säger att det är slut mellan dem.
 
Belle skäller ut Amy och säger att hon är lika dålig som Cain, att de beter sig på samma sätt. Detta sätter spår i Amy som mår ännu sämre för nu inser hon att hon ljugit, stulit och sedan lämnat sitt barn för att dö.
 
Katie försöker prata med Declan och hon erkänner att hon en dag kan tänka sig ta på sig ringen han gett henne men inte förrän hon slipper gissa sig till vad han tänker.
När Katie gått kommer Hazel till Home Farm. Hon är där för att säga till att det är en läcka i taket på övervåningen i huset hon hyr. Declan är inte intresserad av att ta tag i det. Hazel ser lådan med Mias saker och hon börjar prata med Declan. Först är han få ordig men hon ger sig inte. Hon bjuder in sig på en kopp te, sedan pratar hon om att det inte är någon idé att försöka få Declan att må bättre eftersom hon vet att det inte går. Sedan så får hon honom att förstå att det kommer att vara svårt att leva som förut för känslorna kommer alltid att finnas kvar men att man måste låta det ta tid.
 
Cain går till puben så fort han blivit släppt hos polisen. Ingen av de andra byborna blir speciellt glada när de ser honom och då vill han givetvis fira med champagne men Moira vägrar att servera honom det. Han fortsätter att vara stöddig men när en efter en av byborna säger att de går därifrån om Chas serverar honom något så får han lugna ner sig. Han går iväg men kommer strax tillbaka. Cain säger till alla att de inte är bättre än vad han är, eftersom de gjort massa fel så som knarkat, skattefifflat, legat med sin mans bror... Chas ber honom att gå därifrån och tillslut så gör han det.
 
Debbie har packat väskan åt Cain så när han kommer hem får han den sedan säger hon åt honom att sticka. Givetvis vill han inte det men när han märker hur arg Debbie är så tar han väskan och går, samtidigt säger han att han gör det för att han vill inte för att han måste.
 
Cain går till puben för att fråga Chas om han får bo där men hon nobbar honom. Han frågar Katie som också nobbar honom. Då kommer han på idén om att han ska bo hos Marlon. Han kan inte låta bli att reta John som sitter där och man ser att John blir mer och mer irriterad. När Cain går så följer John efter. Det blir bråk mellan männen ute på gatan och Moira försöker stoppa dem. 
 
Plötsligt på kvällen är flera av dem som är förbannade på Cain ute för att tänka eller söka upp honom
Cain går ute på byvägen när någon dyker upp bakom honom. Han hinner precis vända sig om när han blir nedslagen med ett järnrör (?) och misshandeln fortsätter.
 
Cameron som är på väg hem kommer körandes på vägen. Han upptäcker att något har hänt och stannar därför bilen. Cameron ser Jai vid Cains blodiga kropp. Jai säger att han kom precis och tänkte bara flytta på kroppen. Cameron ringer efter ambulansen och han säger att han tror att Cain är död...
 
 
De har verkligen lyckats bygga upp en "mordhistoria" med många misstänkta som har anledning till att skada/mörda Cain.
 

 
I morse såg jag på nyhetsmorgon på tv4 där de diskuterade världens bästa (skrivna) tv-serier genom tiderna. Experterna i Usa hade valt Sopranos till etta. Eftersom tittarna i Sverige fick maila in deras egna förslag så hade väldigt många sagt Hem till gården.
Det tycker jag var kul =D
 
I morgon är det uppehåll i serien men på fredag är det som vanligt. Nästa vecka är sista veckan innan sommaruppehållet.

En son

Belle får veta vad som hänt i byn. Hon förstår genast vems babyn är men säger inget. Zak ser på henne att hon är orolig och tillslut lyckas de få Belle till att prata och tala om att det är Amys son. Hon säger dock inget om vem som är barnets far.
 
Moira står och packar väskan medan Holly frågar ut henne om Cain. Holly blir mer och mer hatisk men Moira får nog och skriker att Holly ska sluta.
Hannah försöker få Moira att stanna och hon ber sin far att säga något men John är tyst. Adam skjutsar Moira in till byn och där träffar hon Marlon som genast erbjuder henne att bo hos honom.
 
Hazel mår dåligt och tankarna på babyn finns där hela tiden. Hon tror nästan att det var ett tecken på att hon skulle få behålla bebisen men inser att hon inte kommer att få det.
 
Val och Eric skyndar sig till sjukhuset och de väntar där med David. Läkaren berättar att Amy mår trots allt bra efter förlossningen. Val och Eric får gå in till Amy och det blir känslosamt inne i salen. Val gråter och ber om ursäkt för att de inte funnits där för Amy och Amy ber om ursäkt för det hon gjort. Eric frågar vem som är far till barnet men Amy vill inte berätta det så hon säger att hon inte känner killen.
 
Hela byn har snart fått veta vad som hänt även om de inte vet vems barnet är. Victoria blir misstänksam och försöker få tag på Amy. Diane får sedan veta det från Val och då berättar hon det för Vic som råkar säga att hon trodde att Amy hade gjort abort.
 
Jimmy och Nicola sitter på puben och pratar om Cameron och sjuka Sarah. När Nicola får veta att de försöker få ett nytt syskon till Sarah börjar hon prata om att Angel borde också få ett syskon. Jimmy är inte alls lika säker på att det är en bra idé.
 
Belle mår dåligt och tillslut så måste hon berätta det hon vet. Zak blir rasande när han får veta att Cain är far till barnet och att han hotat Amy till att göra abort.
 
Val är förtjust i babyn och vill att Amy börjar tänka på ett namn men hon vill inte det eftersom hon är säker på att hon ska adoptera bort pojken.
De kommer hem och får besök av socialen men Amy har inte ändrat sig, hon ska adoptera bort barnet. Amy går sedan ut för att sms:a Vic men då kommer Zak. Val ser Zak och undrar vad som händer. Zak säger till Amy att berätta allt innan någon annan gör det och det leder till att Eric och Val får veta vad Cain gjort. De lovar att hjälpa Amy och barnet hur det än blir i framtiden.
 
John ser Cain vid verkstan och han är irriterad men precis då kommer Zak. John frågar Zak om han är stolt över sin hemförstörande son och Zak svarar att han inte är det. John lovar att det inte är slut med problemen med Cain sedan går han därifrån.
 
Belle träffar också Cain och hon berättar om att hans son är född. Cain blir först chockad men inser sedan att Amy inte gjort abort.
 
Adam tar en öl med Alex på puben. När de ser Moira så blir Adam påmind om att han är förbannad på Cain och går därför ut. Han lovar att hämnas på Cain någon gång.
 
Zak söker upp Cain och han är rasande. Lisa stoppar honom från att göra något dumt. Cain fortsätter att vara arrogant och hånflinar. Det gör Zak än mer förbannad och när Cain kallar honom för pappa så svarar Zak att "Du är inte min son längre" .
 
 

RSS 2.0