Skvaller i byn

Inskrivet kl 22:21
 
Holly ringer någon efter mer knark. Moira vill sedan följa med Holly till stan för shopping men Holly hittar på ursäkter. Hon har inte tillräckligt med pengar till langaren men när han hör att hon jobbar på festivaler vill han att hon säljer piller åt honom.
 
Cain erkänner för Moira att han slagit till doktor Bailey men han är säker på att doktorn aldrig skvallrar.
 
Pete berättar för familjen att han tänker flytta till Vanessas hus för att bo med tjejerna.
 
Ashley fortsätter att sura för att han inte får träffa barnen ensam, eller åtminstone Arthur. Han följer dock med Gabby för att köpa ridkläder. När de kommer hem får han höra från Nicola att nu är det damernas tur att låna piratskeppet.
 
Brenda ser Jermaine på mottagningen och frågar honom om hans sår har med Belle att göra. Precis då kommer Belle in och säger att Angies bil är utanför. Angie kommer in och talar om att Jermaine inte är välkommen på kliniken längre och inte hemma heller.
 
Vanessa går inte med på att bygga en väg i Traceys rum så Pete kan flytta in. Hon säger åt Tracey att flytta eftersom hon inte betalat hyran men Tracey lyckas sedan övertala Vanessa att få bo kvar.
 
Doktorn är irriterad på Belle för han har förlorat jobbet, ja hela hans rykte som läkare är förstört på grund av deras relation så han vill inte se henne mer. Belle blir förtvivlad.
 
Brenda skvallrar om doktorn och Belle när Lisa kommer in på kaféet. Lisa vänder och går ut igen.
 
Lachlan ber Belle om ursäkt och säger att det inte är hennes fel för hon är bara ett offer
 
Pete återvänder hem och får höra att James och Emma flyttar istället.
 
Belle kommer hem och är förbannad på Lisa och Cain för att de tvingar henne att överge mannen hon älskar. När Lisa och Cain går till puben ringer Belle till polisen och talar om att hon vet vem som misshandlade doktor Bailey.
 
Holly ringer Simon som är hennes langare och säger att hon inte kan sälja piller från hennes kompis foodtruck så hon vill lämna tillbaka drogerna.
 
Cain ber Holly gömma skjortan med blod som ligger i tvättkorgen när han ser att polisen kommer till gården. Hon hinner precis ta skjortan och lägga ned den i sin väska tillsammans med knarket när de kommer in. Cain säger åt Holly att öppna verkstan så kommer han dit senare.
 
Sam som var på gården när polisen kom skyndar sig till Lisa och Belle för att beräta vad som hänt. Han tror att det är doktorn som tipsat polisen.
 
Finn får trafiktillståndet som gör att de kan öppna sin taxifirma. Han har redan gjort flygblad som ska delas ut. Ross är besviken över att hans tillstånd inte kommit.
 
Rakesh får mail från Kirin som är i Sydamerika och han saknar Johnny och 20 000£  Rakesh är orolig för att tappa kontakten med Kirin om han betalar allt på e gång.
 
Moira får höra vad som hänt när hon kommer till verkstan. Hon vill slänga skjortan men Holly vill inte släppa väskan. Moira tar väskan ändå för hon vill inte att Holly blir inblandad i detta. Hon skäller sedan ut Cain för att dragit in Holly.
 
Lisa inser att det var Belle som ringt polisen när de pratar med Charity och Marlon. Belle erkänner och säger att hon gör det igen om det behövs. Charity blir förbannad och försöker få Belle att förstå att hon gjort fel och att doktorn hade inte gjort samma sak för henne. Hon får med sig Belle hem till henne.
 
Moira berättar att hon slängt skjortan i papperskorgen utanför puben. Holly får pengar av Cain som tack för hjälpen och hon får bråttom iväg.
Holly kommer försent till soptunnorna utanför puben för sopbilen har precis varit där och hämtat soporna.
 
Ross är inte lika ivrig på att dela ut flygblad som de andra och Emma. Finn säger åt honom att jobba eller så får han inte vara med i företaget. Ross får uppdraget att åka in til stan och flirta in sig hos massa receptionister så de anlitar deras företag.
 
Lisa kommer till puben för att prata med Belle. Belle bestämmer sig för att flytta och Charity erbjuder sig att låta henne bo där ett tag men det går inte Lisa med på.
 
Simon kommer för att hämta sina piller men Holly har dem inte eftersom hon tappat bort dem. Han blir rasande för att han litat på henne. Nu ligger han illa till för om han inte betalar de som gett honom drogerna så kommer de att jaga honom och tillslut henne också.
.

Magsjuka, skumgummivapen och blodiga händer

Inskrivet kl 21:56
 
Angie blir hysterisk när hon ser Belle och medan Jermaine försöker lugna ned sin fru så tar Belle sin handväska och sticker. Han vill inte anmäla Belle för polisen.
 
Diane saknar männen på puben. Då inser Nicola, Kerry och Laurel att deras män är borta, antagligen tillsammans.
 
Belle söker upp Lachlan och skäller ut honom. Han är beredd att ta skulden om polisen kontaktas även om han riskerar att åka i fängelse. Lachlan erkänner att han älskar Belle.
 
Det är fullt krig mellan barnen och männen när kvinnorna kommer till Ashleys och Laurels hus. Nicola råkar avslöja att Jimmy skulle passa Ashley.
 
Carly kommer in på puben med April. Hon är orolig för att April har förstoppning så hon frågar Marlon om några tabletter hon hittat i skåpet. Marlon tar asken och går till köket. Han lägger ned lite av medicinen i Pierce mat men ångrar sig och ställer såset åt sidan. Victoria som hjälper honom råkar ta såsen till pajerna hon gjort. Marlon går ut i puben för att ta tillbaka pajerna som gästerna fått. Carly har precis börjat men Eric har ätit klart sin.
 
Belle erkänner för Lisa att hon haft en affär med Jermaine och att hon ljugit om förföljelsen. Polisen kommer hem till dem och frågar ut Belle om inbrottet hos doktor Bailey. Belle erkänner även för polisen att hon haft ett förhållande med honom. Hon följer med till polisen och berättar att hon var där men inte att hon förstört något.
 
Holly vill inte följa med när Cain och Moira ska till puben. Cain kommer tillbaka efter ett tag så Holly gömmer knarket hon har. Han säger att han är glad att hon kommit på fötter igen men precis då får han meddelande om att Belle blivit arresterad.
 
Angie erkänner för sin man att hon ringt polisen för att hon tycker synd om Belle som behöver hjälp.
 
Laurel kan inte berätta för Ashley att han inte får vara ensam med sin son. Ashley känner sig som ett barn när alla ljuger för honom. Laurel förklarar tillslut att socialarbetarkvinnan sagt att Ashley inte får vara ensam med sin son. Ashley tycker det är rätt om det skyddar sonen men han är besviken över att Laurel ljugit för honom.
 
Cain väntar på Belle och Lisa hemma hos dem. Belle säger att hon behöver inte deras hjälp för hon har Jermaine och han kommer att ställa upp för henne. Hon är övertygad om att Jermaine kommer hjälpa henne även om Lisa tror att det var han som ringde polisen. Lachlan kommer dit men Belle vill inte ha hans hjälp.
 
Vanessa vill ha hyran av Carly.
 
Charity får höra att April blivit dålig i magen av pajen och strax efter kommer Eric till puben och säger samma sak.
 
Lachlan går hem till Jermaine och säger att han vet om honom och Belle. Han erkänner även att det var han som gjorde inbrottet men Jermaine säger åt honom att gå innan han ringer polisen. Angie står inne och försöker höra vad de pratar om.
 
Angie söker upp Belle för att höra hennes version. Jermaine försöker stoppa henne. Han är snabb att tala om att Belle är förvirrad och behöver hälp och att han förlåter henne för förföljelsen och inbrottet. Åter igen säger Belle att hon ljög och att hon inte haft med honom att göra men då inser Angie att det är lögn. Jermaine fortsätter att neka och Belle börjar gråta.
 
Pierce söker upp Marlon för att prata och Marlon erkänner på en gång att han lagt medicinen i maten men ångrat sig. Charity hör det.
 
Jimmy och Dan står utanför Ashleys hus och försöker få honom att förstå att de haft kul ihop med herrklubben. Ashley är inne och vill inte öppna men när de är på väg att gå så skjuter han skumgummikulor på dem.
 
Angie förklar för Belle att Jermaine inte kommer att vara med henne, han var beredd att låta henne hamna i fängelse. Angie går därifrån och lämnaar Jermaine.
 
Pierce försvarar Marlon och puben när Eric kommer och klagar på deras mat. Han lyckas få Eric att inte stämma dem för 150£. Marlon tackar Pierce efteråt.
 
Jermaine sitter i bilen ensam när han får ett sms från Belle som vill ses. Han blir glad men Cain dyker upp och sliter ut Jermaine ur bilen.
 
Vanessa ger Tracey fem dagar på sig att betala hyran. Pete som kommer in suckar över sin familj så Tracey erbjuder honom att hyra halva hennes rum.
 
Marlon säger till Rhona att njuta av semestern hon ska ha med Pierce.
 
Ashly är fortfarande besviken över att Laurel inte sagt sanningen till honom.
 
Belle saknar sin mobil. Lisa försöker trösta Belle med att Jermaine inte var rätt för henne. Cain kommer hem till dem och lämnar Belles mobil på bordet och säger att han raderat Jermaine ur mobilen. Sedan går han och tvättar bort blodet från sina händer. Belle åker till sjukhuset och hittar Jermaine i en sjuksäng. Hon tror att han haft svårt att säga sanningen men han har fortfarande henne vid sin sida.
 

Jag har det på tungan

Inskrivet söndag 26/2 kl 21:31
 
 
Moira får biljetterna till en konsert istället för de biljetter som Holly tappade bort. Hon och Cain ska gå på konserten medan Holly är barnvakt till Kyle.
 
Ashley vill att de har ett kodord för att få komma in i piratskeppet när det är kortkväll. Han kommer inte på vad han tänkt ut så det slutar med att Dan bestämmer "jag har det på tungan" som lösenord
 
Chrissie är orolig för att det är hennes fel att Bernice och Lawrence verkar ha problem. Hon tror att hennes jagande efter sin biologiska pappa rivit upp massa sår så hon vill prata med Bernice. Andy råder henne att låta bli.
 
Belle vill fira att hon mår bra och kommit över Jermaine så hon vill tacka sin mamma med att bjuda på middag på restaurang. De går till den fina restaurangen som Belle var på med doktorn. Innan de hinner beställa dyker Jermaine och Angie upp. De ser inte Lisa och Belle förrän Belle försöker gå därifrån och välter massa glas. Angie blir rasande över att Belle förföljer dem och skäller ut henne. Lisa blir förbannad och säger åt Angie att inte prata så till hennes dotter. När de kommer hem är Lisa arg för hon tror att Belle valt att gå till just den restaurangen för att träffa Jermaine. Belle nekar givetvis.
 
Holly är barnvakt och när hon lagt Kyle så blir drogbegäret för stort så hon går ut och letar i soporna efter det lilla paketet hon kastat. Hon hittar det och går iväg till ladan. När hon är drogad och ska gå in kommer hon inte in genom dörren för den är låst så hon måste slå in ett fönster. Cain och Moira kommer hem senare på kvällen och de får förklaringen att Holly låst sig ute när hon skulle kasta soporna. Cain tror henne inte utan säger att hon måste göra en drogtest nästa dag. Moira blir irriterad för hon litar på sin dotter.
 
Kerry vill umgås med Dan men han har gjort upp planer med gubbarna för att ha en spelkväll. När männen sitter i piratskeppet kommer Arthur, Amelia och April med varsin dammsugare. Arthur har sett på Ghostbusters att man kan dammsuga upp spöken. Dan som öppnar får en attack av en dammsugarslang rätt på halsen så det blir ett stort märke. När Kerry senare ser Dans hals på puben tror hon att det är ett sugmärke från någon annan kvinna. Han förklarar att det är hon som gjort det kvällen innan.
 
Bernice får blommor skickade från Lawrence.  Chrissie inser att något är galet men det vill inte Bernice erkänna. När Chrissie gått pratar Andy med Bernice. Han undrar vad hon håller på med för hon leker med hans känslor så fort han träffar någon. Bernice säger att hon bara var förvirrad ett tag för hon har det bra hos Lawrence och hon vill inte att något ändras, speciellt för Gabbys skull. Andy ber då Bernice att aldrig mer lägga sig i hans liv.
 
Doug upptäcker att Ashely och männen gömmer sig i piratskeppet för att få en stund med varann i lugn och ro. Han får i uppdrag i inträdesprov att stjäla barnens leksaksvapen. När Amelia och Arthur och några till dyker upp vid skeppet så blir de ivägjagade av de vuxna med leksaksvapnen i högsta hugg.
 
Lachlan försöker få Belle till att förstå att doktorn bara utnyttjar henne men hon är säker på att det är riktig kärlek mellan dem och att de kommer snart att bli ihop. Belle träffar sedan Jermaine i bilen utanför byn. Hon ber honom om ursäkt och säger att hon inte alls visste att de skulle till samma restaurang. Belle är orolig för att Jermaine ska göra slut men han säger att han älskar henne och att hon bara får vänta ett tag tills det lugnat ner sig. (Jag tycker Belle lät som Kelly när de satt i bilen)
 
Cain, Moira, Holly och Kyle är på puben för middag. När Cain säger att de ska gå hem för det är dags för Holly att göra sitt drogtest så blir Moira irriterad och en diskussion uppstår mellan dem. Holly passar då på att gå på toaletten med Kyle. De återvänder hem allihop och Holly går upp till toaletten för sitt test och hon har fått med sig en liten burk med kiss ifrån Kyle. Hon tackar honom och säger att det är deras hemlighet. Eftersom drogtestet är negativt så måste Cain sluta begära fler tester för Moira tycker att det räcker nu.
 
Marlon irriterar sig på Pierce som verkar vara bäst på allt. Marlon pratar med Vanessa och han kallar Pierce för Mr Perfekt.
 
Lachlan skickar ett mms på en bild utanför doktorns hus till Belle. Hon kommer dit och upptäcker att Lachlan gått in och börjat slå sönder saker där. Belle ber Lachlan sluta men han fortsätter att kasta saker i väggen. När han hittar en solsemesterbokning i paret Baileys namn som är bokad så sent som i morse så tror Belle att det är Angie som gjort bokningen. Plötsligt hör de att Jermaine och hans fru kommer hem så de smiter ut bakvägen. Belle upptäcker att hon glömt sin handväska inne i huset så hon går in igen. Då möter hon Jermaine och Angie...
 
 
Såpa fantast, nu hoppas jag att det funkar att kommentera i länken "Framtiden". Konstigt nog var inlägget markerat att man inte skulle få kommentera, fast jag vet inte när det blivit så eftersom det gått att kommentera tidigare. Så nu har jag skrivit en kommentar men den hamnade i spamfiltret så man såg inte den förrän jag godkände kommentaren, fattar  dock inte varför.
 

Bränn bort din hjärtesorg

Inskrivet kl 22:11
 
Chrissie blir förvånad när Bernice är hemma men Lawrence åkt till Dubai. Bernice skyller på att det var en jobbresa så hon ville inte följa med. Hon börjar dricka tidigt på dagen. Nicola undrar vad som händer och Bernice får det att verka som om att Lawrence varit otrogen.
 
Belle träffar Lachlan på kaféet och han undar var doktorn är. Belle försvarar Jermaine och säger att han har mycket att tänka på just nu så de hinner inte ses.
 
Bernice konfronterar Ronnie som berättar om att han och Lawrence blev förälskade när de var yngre. Efteråt går hon till puben för att dricka ännu mer. Rakesh kommer dit och ber henne ge Sam nycklarna till grävmaskinen.
 
Cain passar Kyle men måste iväg för att kolla ett bråk på verkstan. När han åker från gården så råkar han slarva när han stänger grinden så massa får smiter iväg.
 
Dan är klar med sjukvårdsutbildningen.
 
Holly får jobb med att hjälpa Victoria i foodtrucken.  Hon ska få följa med till olika marknader och sen även till festivaler.
 
Charity har dubbelbokat så det blir firande av drottningen och Moses på samma gång på puben.
 
Aaron och Robert kommer hem från semestern. Charity berättar för dem vad som hänt med Chas.
 
Bernice som är jättefull går till grävmaskinen och startar den. Hon kör in i husbygget och river alla ställningar.
 
Cain kommer hem och blir förbannad när Holly passar Kyle. Han hade bara lämnat sonen och tagit för givet att Moira skulle passa honom men hon behövde gå och ta in fåren. Moira ber Cain att acceptera Holly precis som han börjat acceptera Kyle.
 
Belle ser bilder på Internet på Jermaine och hans fru när de är på fest och verkar ha trevligt ihop.
 
Bernice bryter ihop när hon är hemma och hör Andy och Chrissie som skrattar och har kul ihop när de kommer hem. Nästa morgon mår hon inte så bra och hon får bråttom iväg när hon hittar nycklarna till grävmaskinen i väskan,
 
Arthur måste hålla sig vaken så inte piratspökena tar honom.
 
Rakesh ser vad som hänt vid bygget och han anklagar Ronnie som nekar.  Han ger Ronnie sparken. Bernice får bråttom iväg när hon hör dem på kaféet. Hon går hem och gråter. Andy kommer in i köket på Home Farm där hon är och hon berättar för honom vad hon gjort på fyllan. Ronnie kommer in. Han är rasande och anklagar Bernice och Lawrence för de förstörda byggnadsställingarna men då tar Andy på sig skulden. De söker upp Rakesh och berättar Andys historia. Ronnie vill dock inte ha jobbet tillbaka.
 
Tracey ger Belle råd att bättra på sin karma för allt verkar i olag. De kommer fram till att de ska bränna saker som tillhört den man som krossat deras hjärtan. Lisa är med dem och bränner Zaks keps.
 
Rishi hör när Dan, Rodney och Jimmy smider planer. Han får veta att de har ett ställe där de får vara ifred. Senare ses de i piratskeppet och dricker sprit och spelar kort tillsammans med Ashley. De är högljudda så Arthur som hör dem blir livrädd.
 
Holly får betalt av Victoria efter arbetsdagen så hon åker till stan för att shoppa.
 
Moira blir orolig när hon hör att Holly åkt till stan med massa pengar. Holly svarar inte när de ringer henne så Moira blir alldeles skräckslagen. När Holly väl kommer hem utan shoppingpåsar så blir Moira vansinnig och börjar kolla om Holly tagit droger eller har något i väskan. Moira hittar konsertbiljetter som Holly köpt istället för dem som försvann. Holly blir rasande när Moira inte litar på henne och hon rusar ut. Hon tar fram ett paket med droger ur fickan men slänger paketet efter en viss tvekan i soporna.
 
Andy vill veta vad som hänt eftersom han tagit på sig skulden. Han missar ett möte med Chrissie och någon kommande affärspartner. Bernice berättar för honom om att Lawrence är gay och att han varit ihop med Ronnie. Hon är ledsen för hon känner sig lurad och utnyttjad, allt för att hon inte vill vara ensam. Andy tröstar henne och plötsligt kysser de varann. De hinner precis släppa taget när Chrissie kommer in och hämtar vin. Chrissie tar med sig Andy upp till sovrummet och Bernice står kvar i köket.

Lögner och förnekelser

Inskrivet kl 22:48
 
Charity kommer upp på morgonen och ser att det är krashat i hela puben. Chas vill inte ringa polisen för hon tror att det är hon själv som orsakat allt. Hon tror att hon har posttrumatisk stess igen.
 
Emma erkänner för sönerna att hon bara fejkat sin sjukdom för att de skulle stanna. De blir rasande och litar inte alls på henne när hon säger att hon aldrig mer ska ljuga. Hon föreslår att hon ska lämna dem och ingen säger emot henne.
 
Nicola ser att Bernice är lite rödflammig i ansiktet så hon frågar henne hur det vara att ha sex med sin man. Bernice undviker att svara. Lawrence tackar sedan sin fru för att hon inte sa saningen.
 
Lisa får skilsmässopapprena och känner det som ett misslyckande.
 
Chas får en panikattack i bilen så Emma som är utanför hälper henne. Emma råkar berätta att hon vet om graviditetsmisstanken  när Charity kommer för att hjälpa Chas. Chas vill till sjukhus innan hon skadar någon. Emma ordnar en plats på ett sjukhus och lovar att skjutsa Chas dit.
 
Nicola berömmer Lawrence för att ha tillfredsstält Bernice när de ses i butiken och Ronnie hör det.
 
Holly har klarat nio drogtester i rad. Moira vill att de slutar med dessa tester och Cain säger att det är upp till henne.
 
Zak frågar Cain om att passa Kyle medan han och Joanie ska resa bort men Cain vill inte.
 
Emma gosar med Moses som precis vaknat när hon skulle gå. Hon gråter när hon tar farväl av babyn så James ser.
James förstår sig inte på henne eftersom hon är underbar mot Moses och hon hjälpte Chas men han kan ändå inte lita på henne. James erkänner att han såg den kvinnan han älskar när hon pratade med Moses. Emma säger att hon gör galna saker för sin familj
 
Andy upptäcker att Bernice är ledsen så han får henne att prata ut. Hon erkänner att Lawrence inte är intresserad av att ha sex med henne. Precis då kommer Lawrence in och säger att de ska åka till Dubai på en andra smekmånad på en gång.
 
James förlåter Emma och vill att hon slutar förstöra för dem Han upptäcker att hon inte har ringen på sig. (Den ligger på glasskärvorna i puben). Hon blir glad när James vill ha henne kvar. När han ber henne ta på sig ringen så vill hon kolla hur det är med Chas först.
 
Lisa bryter ihop när hon läser skilsmässopaprena. Hon kanske skaffar sig nya grisar istället för en ny man. Lisa tycker att det räcker med barn och barnbarn att ta hand om.
 
Lawrence strimlar gamla brev och foton Han hittar asken med machettknapparna han fått av Ronnie och i dokumentförstöraren fastnar ett kärleksbrev men Bernice ser inte vad det är så Lawrence säger att det är matchprogram från fotbollsmatcher.
 
Charity ber Emma om hjälp med både Moses kalas och ta had om puben en liten stund medan hon och Marlon tar hand om Chas. Emma hittar ringen precis innan Marlon kommer ut till puben igen.
 
Lisa och Sam möter Ronnie som fångat Alfie som smitit. Sam lämnar dem så de kan prata. Lisa och Ronnie har roligt och de retas med varann även om hon får veta att han är gay.
Lisa berättar det för Bernice som plötsligt inser något. Bernice söker upp Ronnie och säger att hon förstått att han inte kom till byn för Chrissies skull.
 
Cain kommer till puben för att Chas ringt och berättat hur hon mår. Han ska köra henne till sjukhuset och i byn ser de Emma. Chas tackar henne.
 
Bernice konfronterar Lawrence som knappt kan titta på henne. Hon fortsätter att tala om att hon förstått det han vägrar erkänna. Lawrence blir arg och rusar ut när hon läser det trasiga brevet som fastnat i dokumentförstöraren. Han vägrar erkänna att han är gay även om Bernice ber honom prata med henne för hon varit i samma situation förut. Lawrence säger att det var Ronnie som hade känslor inte han. Bernice undrar varför Lawrence sparat breven så länge om de inte betydde något Hon frågar om han älskade Ronnie förut men Lawrence kan inte svara nej. Bernice säger åt Lawrence att åka på semestern själv, att hon går iväg nu och när hon kommer tillbaka ska han ha åkt.

En läkare helt utan heder

Inskrivet kl 22:41
 
James övar på frieriet medan han kör bil. Han kör nästan på Chas som hinner hoppa undan. Chas verkar något förvirrad och har lite ont i handen så James kör henne till sjukhuset och han blir orolig när hon är ovanligt tyst. Chas erkänner för honom att hon kanske är gravid.
 
David vill inte vara ihop med Tracey nu när han är dålig
 
Jacob blir irriterad på Lachlan när de ses på kaféet. Tracy kommer precis in och avstyr ett bråk. Jacob hatar fortfarade Lachlan efter det som hände med Alicia.
 
James bjuder över Chas på en fika så hon kan göra testet i lugn och ro. Han ställer in lunchen med Emma som givetvis blir besviken eftersom hon klätt upp sig och förväntar sig något speciellt. Finn som sett James och Chas tillsammas gör allt för att Emma ska hålla sig kvar på puben.
 
Chas blir överlycklig när testet visar sig vara negativt. Hon säger också att hon inte medvetet gick framför bilen. James erkänner för Chas att han tänker fria till Emma.
 
Tracey påpekar för Jacob att han varit en idiot som städat som en galning, börjat röka och bråka med alla. Hon berättar att David börjar tappa håret. Tracey säger åt Jacob att vara som vanligt för då kommer David att vara som vanligt.
 
Jacob går till Leyla för att raka av håret så han har samma frisyr som David snart. David kommer till salongen för att de bett honom komma dit och då passar han också på att raka av sig håret men först vill han ta ett foto på dem tre. Tracey som går förbi utanför hör deras skratt från salongen.
 
Finn råkar nämna att James setts ihop med Chas tidigare under dagen. Emma går hem och James ber om ursäkt för den inställda lunchen och när han går upp så hittar hon gravtestet i soporna.
 
Chas har mardrömmar.
 
James erkänner att ha träffade Chas men att det var för att hon fortfarande var uppriven efter rättegången
 
Emma beklagar sig för Jermaine eftersom han borde vara expert på otrogna män. Hon varnar honom för att Belle är en Dingle så när hon blir vuxen kommer hon bli farlig. Jermaine försvarar Belle och säger att hon är vuxen redan nu. James kommer dit med Emmas lunch som hon glömt hemma men han får köra henne hem då hon inte mår så bra.
 
Bernice ser när Lawrence visar Ronnie hur grävskopan fungerar eftersom han haft problem med den. Lawrence lovar att det ska komma en ny grävmaskin senare istället för den gamla. Efteråt bjuder Ronnie Lawrence på en juice på puben. De pratar gamla minnen och Ronnie visar att han har kvar klockan han fått av "Larry".
 
Emma kommer in på puben och ser James stå och prata med Chas. Emma ramlar ihop så James hjäper henne hem. Han blir orolig och vill att hon går till en annan läkare än Jermaine men det vill inte Emma. James söker upp Jermaine för att höra hur Emma mår. Jermaine går ut från kontoret och hintar om att James "inte" får kolla Emmas journal. James upptäcker att Emma aldrig tagit några prover.
 
James konfronterar Emma om att hon aldrig var riktigt sjuk men hon säger att hon gått till en privatäkare. Han tror henne inte så hon erkänner att hon sagt att hon var sjuk för att Pete skulle stanna. Emma frågar James om gravtestet. Hon tror honom inte när han säger att Chas och han bara är vänner.
 
Lawrence går hem och kysser Bernice och talar om hur mycket han älskar henne.
 
Emma erkänner för James att hon är paranoid, att det är därför hon ljuger. James berättar att tänkte fria till henne för han älskar henne men nu tvekar han. Han ber henne berätta för sönerna om vad hon gjort men han kan ändå inte stanna kvar. Emma säger åt honom att gå tillbaka till Chas. James går iväg och Emma står kvar och gråter.

Manipulationer

Inskrivet kl 22:20
 
Lisa säger till Zak att hon tror att Belle söker efter en faderfigur i doktorn.
Belle säger att de kan fråga Charity eller Rakesh om hennes förhållande för de vet om allt.
 
Marlon vill berätta för Paddy men Rhona säger att det är taskigt eftersom Paddy är ensam och 100 mil hemifrån.
 
Jermaines fru söker upp Belle på fabriken och Rakesh är där så han talar om att han träffat dem på fabriken men att han inte sett att något verkligen hände även om Belle såg ut att klä på sig. Angie tror fortfarande att allt bara är Belles fantasi. Hon säger att Jermaine är beredd att förlåta allt om Belle söker professionell hjälp.
 
Emma och James bjuder Charity till Moses födelsedagskalas. Charity säger att hon redan ordnat ett speciellt kalas när Moses fyller ett år. Emma blir väldigt besviken.
 
Chas träffar polisen i Davids affär. De har trevligt och Chas skrattar mycket. Hon bjuder hem honom men när de ska gå upp till hennes rum råkar han ha ned en låda med gamla foton. Chas får ett utbrott och säger åt honom att gå sedan kastar hon fotona i papperskorgen.
 
Lachlan söker upp Belle för att kolla hur hon mår men hon vill inte prata med honom. När han gått kommer Jermaine in. Han ber om ursäkt för det han sagt men han var rädd för att förlora sitt jobb. Jermaine säger att han blivit förhälskad i Belle. Han ångrar sig att han sårat henne. Hon vill att han säger sanningen men det kan han inte för då kan han bli av med sitt jobb och dessutom hamna i fängelse.
 
David vill träffa Amba trots att hon är förkyld. Jacob förösker skydda David med att erbjuda sig att ta hand om Amba. David blir irriterad och ber Jacob ta det lite lugnt. De sitter sedan ute och pratar och David säger att Jacob överdriver med sitt beskydd. När David går så tar Jacob ett paket cigaretter från ett bord på uteserveringen.
 
Paddy ringer via datorn och märker att Marlon verkar nervös. Han ser att Rhona är där också så han säger att han saknat henne. Marlon skyller på dåligt internet så de bestämmer att de får höras senare. Han säger sedan till Rhona att han inte kunde säga sanningen till Paddy.
 
Emma säger till James att de bara leker familj, att de har inte ens ett eget hem eller är gifta på riktigt.
 
Jermaine säger att Belle kan erkänna att hon förföljt honom och söka hjälp och på det viset vinner de lite tid och kan fortsätta ses. Lisa, Zak och Cain kommer in. Cain blir rasande och kastar sig över Jermaine men Belle ber honom sluta för hon har ljugit, hon säger att det är sant att hon har stalkat doktorn.
 
Justin, polisen Chas träffade, kommer dagen efter för att kolla att hon mår bra. Hon tackar för det men säger att hon inte är redo för att träffa någon nu.
Charity försöker övertala Chas att ändra sig men Chas säger att hon bara drar till sig psykopater. Aaron kommer in och ser fotona i papperkorgen. Han plockar upp dem men Chas vill inte ha dem hos sig. Hon tror att Aaron hatar henne för allt som hänt.
 
Lachlan vill inte låta Jermaine komma undan men Belle hotar med att aldrig mer prata med honom om han gör något.
 
Tracy ser Jacob som ska tjuvröka så hon drar med sig honom till David som blir rasande. Jacob tycker det är hans rätt att förstöra sitt liv precis som David som inte aktar sig för infektioner.
 
Chas har dåligt samvete för att hon övergett Aaron som liten så han blev kvar hos monstret till far. När Aaron åkt iväg på minisemester med Liv och Robert så börjar Chas att supa sig full.
 
James bestämmer sig för att köpa en ring och fria till Emma för att få henne att bli gladare.
 
Rhona är grinig på jobbet så Vanessa försker prata med henne. Rhona är orolig för att Pierce kommer att lämna henne för att han tror att hon bara utnyttjar honom för att ge igen på Paddy. Vanessa tröstar Rhona och de blir vänner igen.
Pierce ber om ursäkt när han träffar Rhona och de blir också vänner igen.
 
David berättar för Tracey om att Jacob håller på att göra honom galen eftersom han är orolig för att det ska sluta som med Dylan. Hon säger att Jacob är en fin tonåring och inte alls som hon, så berättar hon om när hon var ung och plötsligt kysser David henne.
 
Lisa och Zak säger åt Belle att hon måste prata med Angie och lova att det inte upprepas.
 
David och Tracey ligger i soffan och hånglar när hon plötsligt får en stor hårtuss i handen. Han blir förtvivlad när han inser att nu kommer håret att ramla av.
 
Chas är stupfull och håller låda på puben. Charity hjälper henne in i lägenheten när det blir för mycket. När Charity gått tar Chas upp ett gravtest ur väskan.

Sexy detective

Diskutera dagens enda avsnitt här..
Nästa vecka verkar bli normal med två avsnitt varje dag =)
 
Inskrivet kl 22:07
 
Marlon är förbannad på Rhona som är ihop med idioten Pierce.
 
Robert hotar med att ringa ett enda samtal för att få Noah att försvinna men om Noah är snäll mot Liv och aldrig mer skickar sådana sms så kommer inget att hända.
 
Eric blir arg på Lachlan som hostar nära David. David försvarar Lachlan med att grabben bara satt en oliv i halsen. Jacob undrar varför Eric blir arg och han inser att David inte mår så bra. David berättar sanningen om infektionsrisken. Jacob säger åt David att inte vara i affären då.
 
Polisen som haft hand om Aarons fall kommer till pube och bjuder ut Chas på en drink. Chas skakar på huvudet åt Charity som hänger i närheten och det får polisen att tro att hon tackar nej till honom.
 
Belle möter Lachlan och hon gillar inte att han gnäller om Jermaine. Lachlan säger att det är inte hans problem längre utan Cain kommer att ta hand om det.
 
Jermaine och hans fru kommer in på läkarmottagningen och upptäcker att Cain sitter vid skrivbordet. Cain frågar rakt ut hur länge Jermaine legat med "min lillasyster"? Cain visar dem bilden och precis då kommer Belle in. Jermaine säger att han inte rört henne men Belle ber om ursäkt för det som hänt. Han säger att Belle förföljer honom.
 
Rhona söker upp Marlon precis när Vanessa är med honom i pubköket. Marlon är rasande över att Pierce är nära Leo. Dessutom är Marlon orolig för hur Paddy ska ta detta.
 
Jermaines fru tror inte på Belle men när han inte kan förklara varför han inget sagt tidigare om att Belle förföljer honom så börjar hon misstänka att det inte stämmer. När Belle börjar tala om ett ärr som Jermaine har och en hemlig tatuering så säger Jermaine att hon sett honom när han är ute och joggar. Cain och Belle går därifrån och Cain säger åt Jermaine att det blir synd om honom om han ljuger.
 
Jacob vill inte att Priya och Amba träffar David eftersom han är rädd att de kan smitta honom.
 
Belle säger till Cain att allt hon sagt är sant och hon vill inte att han berättar för hennes mamma. Cain säger att de måste berätta.
 
Charity försöker övertala Chas att ringa polisen. Chas vill inte men tillslut så tar Charity Chas mobiltelefon och först lägger in polisens nummer i mobilen under namnet "Sexy detective" och sedan ringer upp honom och ger Chas mobilen när polisen svarar. Chas pratar med honom och bestämmer att de ska ses.
 
Cain frågar om Lachlan sett något mer än det som syns på fotot. Lachlan svarar att Belle erkänt och det borde väl räcka. Då berättar Cain att Jermaine nekar och kallar Belle för en galen stalker.
 
Rhona ber Marlon inte beräta för Paddy men Marlon har svårt att lova något eftersom det är hans vän.
 
Cain berättar allt för Lisa. Belle som är på väg hem hör det och att det inte finns några bevis eftersom alla sms är raderade. Belle blir besviken när de tvivlar på henne.

Hatsms från oväntat håll

Inskrivet kl 21:26
 
Robert har inte lust att prata med Aaron. Han är rädd för att hamna i fängelse även om Aaron inte tror att det blir så. Robert är fortfarande besviken på att Aaron inte berättade på en gång när han fick veta att Liv låg bakom Ryans erkännande.
 
Pierce har bokat bord på restaurang i stan till honom och Rhona för en lunch. Hon är mest orolig för att någon ska få syn på dem.
 
David kommer blek och matt till Leyla tillsammans med Jacob. De skämtar och sminkar David så han ska få lite mer färg. Jacob blir på bättre humör men David vill inte att Amba ser honom när han mår dåligt.
 
Noah berättar för Robert att Liv tagit sin väska och stuckit.
 
Belle ber Lachlan om ursäkt och lovar att de kan ses en annan dag. När hon tackar nej till en träff nästa dag så säger Lachlan att han vet vems hennes vän är och att hon bör komma till Home Farm om hon vill att det ska förbli en hemlighet.
 
Vanessa och Marlon blir förvånade när de inser att Pierce och Rhona ska äta lunch på annat ställe än puben. När Rhona och Pierce gått så berättar Vanessa för Marlon om hur hotfull Pierce var för att få veta var Kirin är. Marlon vill att Rhona får veta hur Pierce är men då säger Vanessa att hon redan vet om det.
 
Belle kommer till Home Farm och får se bilderna Lachlan har Hon blir besviken när hon tror att Lachlan ska utpressa henne för att de inte har sex. Lachlan säger att han vill bara hjälpa henne. Han ber Belle om ursäkt och att han inte borde ha fotat dem. Lachlan säger sedan att allt kommer att ordna sig och att alla kommer att förstå när det kommer fram.
 
Lachlan hotar med att låta Cain få veta vem Belle träffar. Belle bönar och ber att han ska låta bli för hon och Jermaine älskar varann. Hon försöker övertala honom till att de ska hitta på något nu på en gång, gå på bio till exempel. Lachlan tackar ja till erbjudandet när han får välja film
 
Pierce vill åka på semester med Rhona men hon tvekar. Han tror att det är för att han går för fort fram men hon kysser honom och de hamnar i soffan. Marlon kommer in när de precis är klara.
 
Robert hittar Liv i cricketpaviljongen. Hon sitter och tittar på gamla foton. När hon får ett hatsms så berättar Robert att den som skickar sms:en gör det för att få henne att bli osäker.
Liv ber om ursäkt för att hon fått Ryan att ange Robert men att hon försökt att stoppa honom.
 
David pratar med Eric. Han vill inte att Jacob får veta att han är infektionskänslig just nu.
 
Lachlan ser Jermaine och frun ute på stan. Han ser hur paret kysser varann så han ringer återbud till Belle.
 
Robert träffar Aaron på puben och Aaron tackar för att han blivit sams med Liv. När Robert går iväg så krockar han med Noah som tappar sin mobil. Robert tar upp den och ser att det är Noah som skickat hatsms:en till Liv.
 
Lachlan träffar Cain på puben så han talar om vem Belle träffar. Han säger att det är dr Bailey och visar fotona. Lachlan berättar att doktorn och Belle ligger med varann.

Flera som döljer sina relationer

 
I morgon och på fredag är det endast ett avsnitt
 
 
Inskrivet torsdag 16/2 kl 09:12
 
April vill att Pierce kommer på middag hos dem när Rhona och Leo ska komma. Marlon blir inte allt för glad.
 
Lachlan frågar ut Belle om hennes pojkvän och hon säger att de bara pratat för det är slut. Hon går med på att följa med Lachlan på en konsert nästa dag. Belle ser Jermaine prata med Cain och hon blir orolig och går fram till honom. Han säger att det bara var ett vanligt samtal med en patient. Lachlan ser dem.
 
Cain erkänner för Moira att han gjort fel när det gäller Moiras dotter. Han litar dock inte helt på Holly men Moira gör det. Holly går med på att göra ett drogtest och ursäktar sig med att det kan finnas spår av droger fortfarande. Cain försvarar sig med att man inte kan lita på en knarkare för de ljuger även om de inte vill.
 
Liv vill inte att Robert följer med till begravninen. Han erkänner för Aaron när Liv gått att hon är jobbig och ser ut som döden men det är Aarons familj och nu ska de koncentrera sig på famljen, de tre tillsammans. Liv hör det.
 
Chas följer också med till begravningen. Liv går ut när begravningsförrättaren pratar om Gordon så Robert följer efter henne. Hon erkänner att hon inte var beredd att de skulle prata om honom utan att de bara skulle kremera honom. Han tröstar henne så hon undrar varför han är så snäll. Robert säger att hon är viktigast av allt i Aarons liv just nu så det är bra om de kommer överens. Liv lovar att de ska kunna prata utan att bråka. Robert går tillbaka in medan Liv ringer Ryan och lämnar meddelande på mobilsvararen om att han inte ska göra det de kom överens om och att han inte får några pengar.
 
Aaron säger några ord till Gordon och det blir inga snälla ord. Liv kommer in och han säger att det bästa med allt är att han fått kontakt med sin syster igen.
 
Jermaine vill prata med Belle så de åker iväg för hon är rädd att Cain kan se dem. De åker till en fin restaurang. Han vill inte att det tar slut på grund av att Belle är rädd för Cain. Jermaine säger att han behöver Belle och att de måste ses för det de har är så speciellt. Belle lovar att de kan ses i morgon.
 
Liv försöker återigen ringa Ryan när de kommer tillbaka till puben efter begravningen. Precis när hon kommer tillbaka till Aaron och Robert så kommer polisen för att arrestera Robert för att ha förhindrat rättvisan. Aaron frågar Liv om hon pratat med Ryan och hon erkänner att hon trodde Robert låg bakom de elaka sms:en men att hon insett att det var fel så hon har försökt få kontakt med Ryan flera gånger under dagen.
 
Aaron berättar för Liv att han blir ledsen om Robert får fängelse, hur allvarligt det är det hon gjort.
 
Pierce försöker få Marlon att ställa in middagen men April ser fram emot det så det går inte. Sedan vill Pierce få tips att Marlon om matlagning eftersom Pierce vill bli kock.
 
Tracey och Carly lyckas övertala Vanessa att ta en tequilashot och tjejerna vill att hon följer med ut senare på kvällen. Vanessa tvekar men går med på det också.
 
Belle får följa med Jermaine hem medan ha duschar och byter om. Hans fru ska vara borta till nästa dag. Belle går runt och berömmer det fina hemmet. de går upp till övervåningen tillsammans. Efteråt så kollar han med henne att hon glömt något som frun kan hitta. Hon blir ledsen men han lovar att de slipper allt smygande sen i framtiden.
 
Robert blir släppt och berättar att polisen saknar bevis men att han ligger illa till ändå. Han förstår inte varför Ryan skvallrar nu när han fått betalt för att inget säga och när han kan få fängelse själv. Robert inser att det är Liv som ligger bakom och när han förstår att Aaron vet om det och inget sagt blir han besviken och går därifrån.
 
Rhona försöker prata med Vanessa på kaféet men så kommer Pierce in så Vanessa går.
 
Lachlan får återbud av Belle via sms så han går till Cain och frågar hur hon mår eftersom hon är sjuk. Han säger att Belle mår bra så Lachlan säger att då är hon väl med den där killen igen. Cain börjar ställa frågor men Lachlan vill inte svara eftersom han inget vet.
 
Pierce gör en blå sagotårta till April som blir överlycklig. De har en trevlig middag när Vanessa kommer för att lämna Johnny. Hon ändrar sig när hon ser att Pierce är där.
 
Jermaine släpper av Belle en bit utanför byn men blir irriterad när hon tänker kyssa honom i bilen.
 
Tracey erbjuder sig att stanna hemma så Vanessa kan gå ut med Carly.
 
Rhona är glad att Pierce lyckats bli vän med Marlon genom att ha Star Trek som gemensamt intresse.
 
Belle kommer hem och Cain är där så han frågar om hon mår bättre. Lisa och han ställer frågor om vad hon gjort och hon ljuger om att hon varit med tjejerna. Hon ger dem mobilen och ber dem ringa någon av tjejerna för att kolla men det vill de inte.
 
Lachlan sitter hemma och tittar på en bild han har på datorn, en bild på Belle och Jermaine nära varann i bilen.
 

Ännu ett avbrott

Idag sänds inga avsnitt av HTG, fortfarande pga skidor...
 
Endast ett avsnitt på torsdag och fredag men i morgon är allt som vanligt.

Pojkar eller män

 
Endast ett avsnitt idag måndag, torsdag och fredag, inget alls i morgon tisdag men onsdag är som vanligt.
 
Inskrivet kl 21:55
 
Holly är ledsen för att Cain inte kommit hem under natten för då finns det ingen som stöttar Moira.
 
Liv anklagar Robert för att ligga bakom det falska Gordonkontot som skickar sms till henne. Aaron frågar henne när de är ensamma men hon vet inte vem det kan vara som skickar dessa sms. Hon ber sedan Aaron följa med på begravningen.
 
Arthur vill inte leka i piratskeppet längre. Han vill göra något annat med April. Hon vill leka där men Arthur säger att det är ett spökskepp. Inte blir det bättre när Sandy berättar om spökskepp som dykt upp från ingenstans och lyst upp himlen.
 
Charity är skadeglad när Cain kommer med packad väska till puben och söker Chas. Hon inser att han har problem med Moira.
 
Brenda frågar Belle om pojkvänner och Belle svarar att hon inte är intresserad av pojkar. Lachlan berättar sedan  för Belle att Brenda tror Belle är lesbisk. Han frågar henne vem hon är ihop med men hon vill inget säga. När Jermaine kommer in på kaféet så får Belle brått ut. Jermaine ångrar sig och skyndar efter henne.
 
Moira berättar för Adam att Cain inte orkat med och stuckit. Adam blir förbannad och söker upp Cain på puben och skäller ut honom för han skulle inte lämna Debbie i sticket. Han säger att Moira kommer alltid att stötta sin dotter.
 
Ryan dyker upp när Liv ska städa upp utanför huset hon hade fest i. Hon konfronterar honom om Robert mutat honom att ljuga i rätten. Nu vill hon att han hjälper henne att sätta dit Robert.  Liv vill att Ryan säger sanningen och för det ska han få 50 000£.
 
Jermaine och Belle ses utanför cricketpaviljongen och han vill att de fortsätter att ses men hon tvekar. De kysser varann men sedan ångrar hon sig och rusar därifrån. (Jag fick känslan av att Lachlan eller någon såg dem i smyg.)
 
Laurel som hört Adam skälla ut Cain konfronterar själv Cain när han är på verkstan. Hon säger att han skyddar folk ifrån missbrukande anhöriga för att han inte blev skyddad som liten, att han ändå måste tänka på Moira vars dotter har problem.
 
Robert lovar Aaron att vara snällare mot Liv bara han och Aaron får lite egentid ibland.
 
Moira vill att Holly ska gå i terapi och att hon ska tala om om det blir jobbigt. Cain kommer in och Holly går iväg. Han säger att han glömde något, hur mycket han älskar Moira. Han säger att han ska hjälpa Moira att stötta Holly.
 
Liv kollar på gamla foton i Gordons hus när Ryan kommer in. Han lovar att sätta dit Robert åt henne och Liv ber honom hålla Aaron utanför. Liv är säker på att Ryan kommer att klara sig utan att få fängelse.

Piratskeppsbio

 
 
Grattis bloggen som fyller 8 år idag =)
 
Inskrivet lördag 11/2 kl 01:27
 
Moira väntar på sjukhuset och hon har dåligt samvete för inte ha funnits där för Holly. Hon är ledsen för att Holly inte ens ringde. Cain erkänner då att Holly ringde när de var på kaféet. Moira anklagar Cain för att hon inte får komma in till Holly och att Holly kunde ha dött. Hon får tillslut komma in och hon förklarar för sin dotter att hon inte vill att något händer henne.
 
Liv skyndar sig ut från köket med väskan med sprit. Gabby är övertygad om att de kommer att bli kända efter festen i Gordons hus. Liv börjar krascha saker medan Gabby filmar.
 
Nicola säger till Dan att inte berätta för någon att han varit "barnvakt" till Ashley. Senare så tjafsar Jimmy och Dan om vem som ska få vara med Ashley. Det slutar med att alla tre sitter i piratskeppet och tittar på en skräckfilm. Arthur blir förskräckt och vågar inte gå ut till skeppen när han hör alla ljud från filmen.
 
Holly erkänner att hon varit svartsjuk, elak, svag och opålitlig, någon man inte kan älska. När Moira går iväg så säger Cain åt Holly att sticka så fort hon kan. Han ger henne pengar så hon kan köpa droger eller bara åka så långt bort som möjligt. Han säger att om hon stannar kommer hon snart bli tvungen att stjäla för att få pengar till droger.
 
Chas ser filmen på Internet när Gabby och Liv förstör Gordons hus. Hon visar det för Bernice. De åker till huset och när Gabby ser sin mamma kräks hon över hennes skor. Chas ringer polisen så festdeltagarna sticker så hon kan ta med sig Liv hem för att sova. Hon säger sedan till Aaron att hon bara låtsades ringa polisen.
 
Pete och Ross kommer till Finn på puben för att bli sams så de kan starta taxifirman tillsammans.
 
Moira kommer tillbaka och upptäcker att Holly är borta. Hon hittar Holly i en taxi utanför sjukhuset och hon lyckas övertala dottern att följa med hem. Moira får veta att Cain bett Holly åka och han försvarar sig med att det var för att skona henne eftersom en knarkare alltid är en knarkare.
 
Holly får stanna och Moira försöker reda ut problemen med Cain. Hon ber honom att inte behöva välja mellan dem och han lovar att det kommer han aldrig att säga men han säger att hon borde fråga Holly samma sak. Han tycker det är jobbigt så han går iväg för han kan inte bara stå och se på.
 
 
Tack för alla gratulationer, jag säger som många gånger förut... utan era kommentarer hade jag aldrig orkat fortsätta =)
 
Vad blir det för mat??? Är det sant att de sände en halvtimmer annat innan HTG? Då kunde de ju lika gärna ha sänt HTG även om det börjat vid den gamla tiden, eller...
 
Monika, min mailadress är emmerdalebloggen@gmail.com
 
/Marie
 
 
OBS, nästa vecka är det endast ett avsnitt på måndag, torsdag och fredag, inget alls på tisdag men onsdag är som vanligt.

Populärt piratskepp

 
OBS, ett avsnitt i morgon och nästa vecka är det endast ett avsnitt på måndag och torsdag, inget alls på tisdag (fredag vet jag inte än) onsdag är som vanligt.
 
Inskrivet kl 21:51
 
Cain berättar för Moira att det var Charity som tog pengarna. Hon ber Holly om ursäkt för att hon misstrott henne.
 
Lawrence vill prata med Sam men han vill inte det. Lawrence ber Sam om ursäkt och hoppas att han inte sagt något till någon och han kan få skogsvaktarjobbet tillbaka om han är tyst om saken. Sam tackar ja om han får löneförhöjning.
 
Holly pikar Cain för att han inget sagt till Moira men han vill inte det, däremot vill han att Holly skaffar annat jobb och boende.
 
Chas berättar för Liv att begravningen är på tisdag och att Gordon ska kremeras. Liv är inte intresserad av att gå.
 
Cain berättar för Moira att Holly åkt. Moira tror att det var Holly som tog pengarna men Cain nekar till det. Han säger ändå inte den rätta anledningen till att Holly måste åka.
 
Emma pikar Charity för att ha tagit pengarna och för att se hemsk ut i håret. De börjar käbbla så när Charity kallar Emma för galen blir hon rasande. Charity portar Emma från puben och hotar med att inte låta henne träffa Moses. Emma och James går hem för att fira Emmas födelsedag.
 
Moira konfronterar Holly om att hon vet vad som hänt. Holly svarar då att det var han som antastade henne även om han säkert sagt något annat. Moira drar med sig Holly till verkstan och Holly ber om ursäkt. Framme hos Cain erkänner han att han inte sa vad som hänt eftersom han inte ville förstöra för Holly. Moira säger åt Holly att packa väskan och sticka på en gång.
 
Jimmy vill att Dan håller Ashley sällskap under dagen. Allt för att Jimmy ska gå en cricketmatch.
 
Holly bönar och ber om att få stanna eftersom hon är Moiras dotter och hon skyller Johns död på sin mamma. Moira säger att John skulle ha blivit äcklad av Hollys beteende.
 
Ross kan inte sluta att reta Pete för att ha känslor för Moira. Han retas så mycket så tillslut slår Finn till honom.
 
Holly ringer någon för att få bo hos denne och när hon möter Pete så frågar hon honom om skjuts in till stan. Hon tappar ut allt ur väskan i bilen precis när hon ska kliva ur. Holly ringer sedan Moira och ber om förlåtelse.
 
Liv visar Gabby massa sms hon fått av någon som låtsas vara Gordon.
 
Moira har inte hört Hollys meddelande men ångrar sig och undrar om hon gjort rätt som kastat ut sitt barn. Cain talar om för henne att det var rätt. Moira går iväg så Cain lyssnar på Hollys meddelande men raderar det sedan.
 
Holly gråter och tar fram ett foliepaket ur väskan.
 
Liv vill att Gabby fixar sprit till en fest för hon vill få vänner. Hon tänker ha festen i huset hon precis ärvt och det blir bra om huset kraschas.
 
Pete ser att Holly tappat ett foliepaket i bilen. Han ringer henne och hon svarar mumlande men svimmar av. Han ber Ross hjälpa honom att hitta Holly. Pete är orolig för att Holly ska dö precis som tjejen han sålde piller till gjorde. Han hittar henne vid cricketpaviljongen. Ross säger åt Pete att ringa efter en ambulans men Pete blir som paralyserad.
 
Cain tackar Moira för att inte misstro honom när Holly anklagade honom.
 
Chas ber Aaron att inte gå på begravningen bara för Livs skull.
 
Bernice möter Ronnie och säger åt honom att sticka från byn och inte pressa Lawrence på pengar för att Chrissie inte ska få veta något. Ronnie vill inte prata om något förutom att han är i byn för att göra ett jobb och sedan kommer han att sticka.
 
Ross och Pete hjälper Holly till bilen och får hjälp av Emma.
 
Moira är orolig för Hollys saker är kvar och att hon gjort fel. Cain försöker få henne att förstå att Holly stuckit men precis då får hon samtal om att Holly är på sjukhus.
 
Liv är på väg att sno sprit hos Aaron och Chas men blir avbruten av Aaron som kommer in. Han vill att de åker till ett nöjesfält nästa dag tillsammans med Robert men hon vill inte för att hon bestämt att göra något med Gabby. När Aaron gått så snor hon några spritflaskor.
 
Pete fick panik när han såg Holly livlös och tänkte på det han gjort mot Ross förut.
Moira blir rasande när hon hör att Pete skjutsat Holly till en langare men han trodde det var en vän. Ross försvarar Pete och anklagar Moira för att ha kört iväg Holly trots att hon visste att dottern är en knarkare.
 
Nicola blir irriterad är hon märker att Jimmy inte varit hos Ashley som han sagt att han var. Han erkänner ganska snabbt att han varit på cricket istället. Nicola är så rasande att hon säger att det var hans sista cricketmatch.
 
Holly vaknar till liv på sjukhuset men vill inte att Moira kommer in till henne i sjuksalen så sköterskan talar om det för Moira. Moira bryter ihop och undrar varför Holly inte ringde henne. Cain säger ingenting utan kramar bara sin fru.

Tillfälligt avbrott

 
 
Tisdag 7:e och onsdag 8:e så visas inga avsnitt på grund av skidor.
På fredag sänds endast det första avsnittet.

Hämnd och tillbakakaka

Inskrivet torsdag 9/2 kl 09:11
 
Charity anklagar Holly för biljettstölden när de ses på kaféet. Både Moira och Cain hör det men Moira kan inte tro på det.
 
Rakesh har ett akut problem med taket på sitt bygge så Sam rekommenderar Ronnie. Ronnie kommer dit och gör ett bra jobb så Rakesh vill att Ronnie fortsätter att arbeta med bygget. Efter lite övertalning så säger Ronnie tillslut ja till erbjudandet.
 
Ronnie tar en öl på puben efter arbetet och han hör när Nicola prata om problemen i äktenskapet mellan hennes syster och Lawrence.
 
Holly vill göra något trots att hon är ledig så hon lyckas övertala Cain till att ge henne extrajobb på verkstan. Victoria som behöver hjälp i sin foodtruck kommer och frågar Holly eftersom Adam inte dykt upp så Holly hjälper henne motvilligt.
 
Lawrence får veta om att fyrhjulingen är kraschad men tror inte det är någon hos dem som gjort det. Precis då kommer Sam in och han erkänner att det är hans fel men att han inte sagt något för Chrissie sagt att han inte ska oroa Lawrence med det. Sam får sparken direkt för Lawrence är rasande.
 
När Lawrence sedan ser att Ronnie är kvar i byn så exploderar han nästan. Han blir helt vansinnig när han hör att Ronnie ska jobba för Rakesh. Sam kommer tillbaka till Home Farm för att be om jobbet tillbaka. Lawrence får då idéen att Sam ska se till att få bort Ronnie helt. Sam tvekar men behovet av att ha ett jobb är viktigare så han tackar ja.
 
Victoira ger Holly växelpengar att lägga i växelkassan i hennes lilla foodtruck. Charity ser när Holly håller på inne i bilen. Adam kommer och Holly behöver inte vara kvar. När hon gått så upptäcker Adam att pengarna är borta.
 
Rodney kommer tillbaka efter att ha varit ute på resa med sin vän som har ett tivoli. Han upptäcker att Brenda gett hans rum till Cathy så tvillingarna inte behöver dela rum. Rodney försöker då övertala Bernice så han ska kunna bo hos henne på Home Farm.
 
Adam misstänker att Holly tagit pengarna så han berättar det för Moira och Cain. Cain försvarar Holly då han haft långt mycket mer pengar liggandes på verkstan utan att något hänt.
 
Ashely får plötsligt sällskap av Jimmy som egentligen ska hålla koll på Ashley men inser att det är skönt att Ashley leker med barnen så han kan vila.
 
Holly möter Charity som hånler och pratar om att få tag på oväntade pengar. Hon inser då att det är Charity som tagit pengarna så när Charity ska på skönhetsbehandling hos Bernice så lyckas Holly locka bort Bernice ett tag. Holly färgar översta delen av håret på Charitys huvud blått medan Charity njuter av vila och gurka på ögonen.
 
Sam söker upp Ronnie på bygget och hotar honom med ett gevär. Han säger att Ronnie måste åka därifrån på en gång och aldrig mer komma tillbaka. Ronnie märker att Sam är obekväm av situationen så han lyckas lugna ned Sam och ta ifrån honom vapnet. Sam berättar om att ha kommer förlora jobbet nu.
 
Ronnie söker upp Lawrence som nästan bryter ihop efter konfrontationen. Ronnie förstår att Lawrence har samma upplägg med Bernice som med förra frun.
 
Charity blir rasande när hon upptäcker vad som hänt och hon förstår ganska snabbt att det är Holly som ligger bakom. Cain skrattar åt henne.
 
Holly tackar Cain för att han trott på henne och han ställer upp för henne. Hon säger att han är så snäll och när hon böjer sig fram för att kyssa honom så backar han och undrar vad hon håller på med. Cain går därifrån.
 

Ronnie kommer tillbaka

Inskrivet söndag 5/2 kl 22:06
 
Värdshuset har mycket att göra så Doug är irriterad över att Tracey får bo i ett av rummen. När Eric ska säga till henne så lyckas hon övertala honom att inget säga genom att muta honom med lunch. Diane hör sedan när Tracey pratar med Carly om att bo kvar, att hon lyckas få Eric på sin sida.
 
Sam upptäcker att det är fel på diskmaskinen i köket på Home Farm men ingen har tid att kolla upp det. Lawrece säger till Sam att ta hand om det så Sam letar rätt på en gammal faktura från en rörmokare, Ronnie Hale. Ronnie kommer till Home Farm för att fixa diskmaskinen.
 
Tanten från socialtjänsten (Hon påminner om Tess tycker jag) kommer hem till Laurel och Ashley. Hon kommer fram till att Ashley inte får umgås med sin son när de är ensamma utan måste alltid ha någon annan med sig. Ashley blir rasande.
 
Megan får blommor av Jai. Först blir hon irriterad men när han säger att han vill att de är vänner för Elizas skull så accepterar hon det.
 
Chrissie kommer hem och blir förvånad över att Ronnie Hale är i köket. Bernice kommer in i köket och hon ber Ronnie komma tillbaka i morgon för att prata med Lawrence.
 
Carly säger till Tracey att hon kan få bo med dem hos Vanessa. När Vanessa får höra det blir hon rasande över att igen tillfrågat henne först. Carly påpekar att det är bra ekonomiskt och dessutom behöver Vanessa träffa lite andra människor och ha lite kul emellanåt inte bara tänka på blöjor och bebis. Vanessa går tillslut med på att låta Tracey bo hos dem.
 
Lawrece blir förbannad när han ser Ronnie på Home Farm. De går till kontoret och Lawrence ber Ronnie att hålla sig borta. Ronnie skäller ut Lawrence och kallar honom för en fegis som inte vågar stå för den man är.
Sam kommer in, iklädd kostym för att göra gott intryck. Han vill ha högre lön men tillfället är illa valt så Lawrence säger åt honom att gå därifrån nu.
 
Laurel frågar på fabriken om hon får gå ned i tid men det godkänns inte. Hon inser att de ändå behöver alla pengar de kan få. Arthur vill inte heller gå på fritids efter skolan så nu har de problem med hur de ska få det att gå ihop när Ashley inte får lämnas ensam med sin son.
 
Sam är okoncentrerad när han jobbar på Home Farm så han råkar krasha en fyrhjuling. Han ber Andy om hjälp för att fixa det.
 
Lawrence tycker att det räcker att han betalat Ronnie massa pengar en gång i tiden för att hålla sig borta. Det visar sig att Ronnie och Lawrence älskat varann förr.

Två pojkar som oroar sig för sina pappor

Inskrivet kl 21:21
 
Laurel ska på ultraljud och hon är orolig för att förlora sitt barn. Carly säger att Laurel alltid kan prata med henne om hon behöver.
 
Pierce har haft en natt med Rhona och han ångrar sig inte. Hon säger att det var en stunds galenskap men just nu vet hon inte hur hon känner. Pierce vill be Vanessa om ursäkt men Rhona råder honom att vänta lite.
 
Leyla hjälper David i affären men han vill inte att hon följer med när han får cellgifter.
 
Sandy river ritningen till piratskeppet för han har legat i flottan och kan allt om båtar. Arthur kommer hem tidigare från skolan, skyller på diarré men vill vara hemma för att bygga skeppet.
 
Chrissie fortsätter att leta efter Ronnie Hale trots att Andy ber henne låta bli.
 
Rakesh frågar Vanessa om han får öppna bankkontot. Pierce och Rhona dyker upp för att han vill be om ursäkt för att kunna gå vidare. Rhona smeker hans arm när de går ut ur huset och han vill vara för sig själv ett tag. Vanessa ser det.
 
Rishi varnar Jai för att berätta om sitt narkotikamissbruk när han ska träffa sin dejt. Jai vill ta med Eliza men Rishi tvekar eftersom kvinnan inte vet att han har barn. Megan säger att Eliza måste på läkarkontroll så Jai kan inte ha henne idag men kanske i morgon.
 
Vanessa varnar Rhona för att Pierce ska vara kvar om han nu gått vidare. När Vaessa frågar henne om hon varit med Pirerce så nekar Rhona. Rhona går hem och ser Pierce som precis ska stiga in i bilen för att flytta till ett pensionat. Rhona säger att hon gillar när han är där hos henne. Han erkänner att han känner mer för henne än som vän men han kan inte stanna kvar.
 
Rhona ringer till Pierce för att erkänna sina känslor för honom. Han återvänder hem till henne. Pierce frågar henne om hon är säker på vad hon ger sig in på men det är hon inte för hon gillar att inte veta allt, det är halva nöjet säger hon.
 
Arthur får såga när de bygger skeppet trots att Ashley tvekat. Givetvis slinter han och sågar sig i handen. De åker in till sjukhuset. Laurel ringer och Ashley går iväg för att svara. Han hittar inte tillbaka men möter Laurel då de ska på ultraljud och hon är glad över att han inte glömde bort det.
 
Lawrence för över 100 000£ till Chrissies bankkonto för att hon kan behöva det. Chrissie vill öppna något eget med Andy.
 
David upptäcker att badrummet är städat och frågar Leyla om det är hon. Leyla nekar och Carly inser att det måste vara Jacob eftersom ett halvt paket våtservetter saknas i butiken.
 
Arthur letar efter sin pappa på sjukhuset och parkeringen utanför.
 
Jai träffar Kusam på kaféet tillsammans med deras pappor. Han berättar om sin dotter och då börjar Kusams pappa ställa massa frågor. Jai svarar och Kusam berättar om hennes senaste förhållande. Megan kommer in och Jai vill att sällskapet ska få träffa Eliza. Megan sitter med och berättar om allt om Jais liv. droger och otrohetsaffärer och att han varit gift två gånger. Dessutom nämner hon Archie och Rachel.
 
Laurel och Ashley får veta att babyn mår bra och att det är en flicka. När Laurel säger att Arthur kommer bli besviken så undrar Ashley var Arthur är. Laurel svarar i skolan så då lugnar Ashley sig.
 
Rhona vill inte att Pearl och Vanessa får veta om förhållandet med Pierce. Vanessa ser dem på puben och blir besviken över att han inte åkt. Pierce går hem och Vanessa försöker få Rhona att förstå att hon bara bryr sig om sin vän.
 
Jacob vill inte röra Jimmys nappflaska när Vanessa tappat den. Han spritar händerna så ofta han kan.
 
Sandy blir orolig för Ashley och Arthur eftersom de inte dykt upp. Han pratar med Harriet som lovar att leta reda på dem men precis då kommer Laurel och Ashley hem.
 
Polisen kommer och talar om att de hittat Arthur men innan pojken får komma hem vill polisen veta vad som hänt eftersom de hittat honom ute på vägen med en skadad hand. De berättar vad som hänt och Ashley lovar att det inte ska hända igen. Polisen berättar att Arthur varit mer orolig för sin försvunne far än för sin skadade hand.
 
Rishi och Jai är besvikna på Megan som förstört för Jai. Hon svarar att ingen ska behöva stå ut med Jai.
 
Laurel vill vänta med att berätta för Ashley vad polisen sagt när de var utanför huset.
 
David sitter och hostar när han och Jacob har filmkväll. Jacob är orolig eftersom Dylan nyligen dött av en infektion på grund av sin cancer. När David går iväg så börjar Jacob att städa. (David är inte så övertygande på att spela dödssjuk)
 
Jai berättar för Rishi att han inte vill ha någon ny fru utan han vill ha den gamla tillbaka. Han tror att Megan förstört för honom för att hon har känslor kvar. Jai är beredd att ta risken att få hjärtat krossat av Megan men han måste försöka.
 
Ashley är lättad över att allt gått så bra men då berättar Laurel att de kommer få besök av en socialarbetare nästa dag för de måste bedöma honom. Ashley blir rasande men Laurel tröstar honom med att det kommer att gå bra.
 
 
Som jag ser det nu så kommer det inte sändas några avsnitt
den 7 & 8 februari pga skidor.

Så mycket elände

Inskrivet torsdag 2/2 kl 09:42
 
Priya och Rakesh varnar Vanessa för Pierce och de berättar om att han fått Rakeshs jobb.
 
Liv vill fortfarade inte ha Gordons pengar men Aaron lyckas övertala henne till att hon borde ta emot dem. Robert hör det och när Liv gått så får han veta att Aaron vill ändå inte ha sin del. Robert försöker förklara för Aaron om varför han gjort som han gjort och Aaron inser att han bara vill väl.
 
David åker iväg till cellgiftbehandlingen tillsammans med Jacob. Där möter de Dylan, den unga killen som David träffat tidigare på ett läkarbesök. Dylan är på gott humör och skämtar med alla trots att han mår rätt dåligt och har en infektion i kroppen. Jacob blir kompis med Dylan som lovar att smsa fuskkoder till ett tv-spel.
 
Rhona och Pierce har kollat på en lägenhet och när de kommer tillbaka så sitter de och pratar i soffan. Precis när de är nära att kyssa varann så ringer hennes mobil och hon måste gå iväg.
 
Vanessa letar efter sin mobil när Rhona kommer dit. Då talar Vanessa om vad hon hört om Pierce. Rhona blir förskräckt så hon ber honom att flytta. Pierce försöker förklara att det inte var hans fel att de inte ville ha kvar Rakesh.
 
Pierce kommer in på puben och ser att Vanessa och Rhona är där. Han går fram till dem och försöker be om ursäkt. När tjejerna går iväg från bordet tänker han lägga ned Vanessas mobil i en av tjejernas väska men precis då ringer Rakesh och han ångrara sig. Han går iväg för att lyssna på vad Rakesh vill. (Hör han på meddelandet att Rakesh vill prata med henne om honom, Pierce? Jag har för mig det men blir osäker)
 
Jacob får sina fuskkoder av Dylan och han blir jätteglad. David och Eric åker iväg på nästa cellgiftsbehandling. När de kommer tillbaka får de berätta för Jacob att Dylan dött tidigare på dagen. Jacob blir ledsen och sedan orolig för att David inte kommer att berätta allt om hur han mår. David lovar att säga sanningen varje gång.
 
Carly ska gå ut precis när Pierce kommer för att träffa Vanessa så hon släpper in honom. Vanessa blir förskräckt när hon ser att Pierce sitter i soffan när hon kommer ned från övervåningen. Han blir genast hotfull och frågar vad hon döljer om Kirin. Pierce tror att hon vet mer än hon säger och han vill veta allt även om hon förnekar att ha någon som helst aning om var Kirin är. Pierce visar henne mobilen och säger att han vet att hon har kontakt med Rakesh. Vanessa blir jätterädd när hon inser att Pierce tagit hennes mobil.
 
Ashley har varit på möte med kyrkorådet och fått godkänt till att kalla församlingssalen i Ednas minne. När han hör Sandy prata om allt ute i den stora världen med Arthur så inser han att Sandy känner sig låst i den lilla byn. Ashley ser också hur mycket Arthur tycker om att umgås med sin farfar. Han bestämmer sig för att de ska bygga ett stort piratskepp tillsammans ute i trädgården.
 
Priya råder Rakesh att inte betala Kirin direkt från sitt egna konto utan öppna ett konto i Jimmys namn där Kirin då kan ta ut pengarna när han behöver.
När Rakesh träffar Rhona utanför kaféet frågar han henne om vad hon tror att Vanessa säger om ett sparkonto till Jimmy. Rhona råder Rakesh att prata med Vanessa.
 
Rishi har efter många om och men hittat en kvinna som är beredd att dejta Jai. Priya får veta att det varit svårt att hitta någon så Rishi valde tillslut att inte berätta allt om sin son.
 
Rhona kommer hem till Vanessa precis när Pierce är förbannad och hotar henne. Rhona förklarar att Rakesh ringt Vanessa angående sparkontot han vill öppna i Jimmys namn. Pierce lugnar ned sig på en gång.
 
Pierce och Rhona går hem tillsammans och han erkänner att han inte känner igen sig själv längre för sådan som han var nyss är inte han. Rhona säger att de måste försöka släppa taget, att hon också är sårad över vad Paddy och Tess gjort. De går ut på ängen bakom byn och Rhona skriker ut sin ilska mot Paddy, sedan kastar hon sin vigselring. Pierce har svårare att släppa ut ilskan men det lossnar efter ett tag och han är också på väg att kasta sin ring men Rhona stoppar honom. Det slutar med att de kysser varann.
 

RSS 2.0