Adoptioner x2

Insrivet torsdag 1/12 kl 10:56
 
David berättar för Ashley om vad Gabby och Lachlan gjort. Ashley blir chockad men vill att David väntar en dag med polisanmälan. Ashley skyndar sig till Home Farm och han skäller ut Bernice för att Gabby blivit så annorlunda sedan de flyttade till Home Farm. Han säger att från och med nu så får Gabby inte bo där utan hon ska bo hos honom istället. Bernice blir förtvivlad.
 
Lawrence söker sedan Ashley för att prata. Han berättar att han aldrig velat lägga sig i Bernice uppfostran av Gabby men de båda männen kommer överens om att han ska vara som en far för Gabby. De kommer till och med överens om att Lawrence ska adoptera henne och de ska skriva på papprena nu men skickar in dem när Ashley blir sämre.
 
Rhona och Paddy ska iväg för att träffa panelen för adoptionen. Hon försöker ringa honom men han svarar inte. Rhona åker själv till mötet och Paddy dyker upp med förklaringen att Chas behövde hjälp. Rhona tvivlar på att han vill adoptera men Paddy säger att han vill det. Förhöret går bra, först sitter Paddy helt tyst och säger ingenting utan det är bara Rhona som pratar men sedan börjar han berömma sin fru om hur underbar och fantastisk hon är som både fru och mamma. De blir godkända av panelen så nu är de ett steg närmare att få adoptera.
 
Diane och Doug går runt på värdshuset för att se vad de kommer att investera i. När de påpekar vissa brister så vill inte Eric erkänna att det är några problem. Han erbjuder dem att sova över en natt för att de ska se att allt fungerar. Diane vill efter natten att små justeringar ska göras i inredningen medan Doug säger att i princip allt måste göras om. Eric vill inte alls byta inredningen som Val valt ut en gång i tiden.
 
Robert berättar för polisen var Sandra bor trots att Aaron inte ville det men efter att polisen pratat med henne vill hon inte vittna. Aaron blir besviken över att han inte har något vittne men ändå lättad över att hon inte vittnar till Gordons fördel.
 
Lachlan hotar Chrissie med att berätta om filmkamerorna så hon lovar att prata med sin far angående mildare straff för det han gjort.
David lovar att inte ringa polisen men han vill att barnen ber Eric om ursäkt. De alla samlas hos Ashley och Eric kommer dit. Både Lachlan och Gabby måste säga förlåt. Eric blir rasande och han vill inte ha dem i närheten av sitt hus igen.
 
Chrissie ber Lachlan hjälpa henne ta bort videokamerorna. Medan de gör det ser Lawrence inspelningarna på Lachlans dator. Han berättar det för Bernice och säger att nu kommer han att anmäla sonsonen för ungdomsövervakaren.
 
Pearl som sett Rhona och Paddy bråka i bilen tidigare är orolig för deras äktenskap så hon pratar med Vanessa om det. Vanessa pratar med Rhona och frågar om hon börjat med tabletterna igen. Rhona nekar givetvis. När Rhona kommer hem säger hon till Paddy att Pearl går runt och skvallrar så hon kan inte bo kvar hos dem längre och det är Paddy, som ställt till det, som får tala om det för Pearl.
 
Cain åker till skroten för att prata med Aaron. Han ber honom att ta tillbaka anmälan för sin egen skull. Cain lovar att ställa upp för honom ändå. När de sedan kommer till puben så kommer polisen och berättar att det kommit ett till vittne mot Gordon. Aaron blir orolig för att det är Liv men polisen säger att det är en man.
 
Robert betalar en ung kille en stor summa pengar nu, resten får han efter rättegången.
 
Gordon dyker upp hos Chas och han är rasande. Han säger åt henne att be Ryan att ta tillbaka anmälan. Chas förstår ingenting men får då veta att det är Gordons granne. Han blir hotfull men precis då kommer Marlon in så Chas sliter sig loss. Polisen tillkallas men Gordon nekar till att ha gjort något utan han ville bara prata med Chas och Marlon hade inte sett något så det finns inga vittnen på att Gordon gjort något.
 
När Robert kommer in på puben och säger att han hört om vittnet så inser Chas att det är han som ligger bakom. Han försvarar sig med att han gör allt för Aaron. Chas vill att de berättar för Aaron så han kan bestämma om de ska gå vidare eller inte.
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

12årig tjuv

Inskrivet kl 23:57
 
Rakesh som blivit tvingad att ta time out från jobbet får ett samtal från Charity. Hon vill att han kollar bokföringen igen för hon vill ha hans hjälp för att få ut massa pengar snabbt från åkeriet. Rakesh är inte förtjust i uppdraget då Charity antytt att det kan vara olagligt det hon ska göra.
 
Jacob ger David pengar för tidningen han gav till Gabby. David råder Jacob att prata mer med tjejen han är intresserad av eller bjuda ut henne. Det gör att Jacob börjar prata med Gabby efter skolan och de sitter inne i affären när Jakey varnar henne för Lachlan. Gabby svarar att Lachlan gör det hon säger till honom att göra som till exempel när han tog halsbandet till henne. Jacob blir besviken när han inser att det var Lachlan och Gabby som stal Vals ring och halsbandet hos Eric så han säger åt Gabby att sticka därifrån på direkten.
 
Chrissie installerar dolda kameror som spelar in det som händer på Home Farm. Sedan ber hon Andy laga en dörr som är trasig. Bernice genomskådar Chrissie ganska snabbt när hon ser Andy inne på Home Farm. Andy försvarar Chrissie och säger att hon har inte lätt med förtroendet för andra efter det Robert utsatt henne för. Chrissie ser och hör detta på inspelningen när hon kollar lite senare.
 
Laurel ska få hjälp av Diane att ordna catering till bröllopet för de vill inte fråga Marlon då det kan vara känsligt. Marlon får dock reda på det och erbjuder sig att fixa maten för att de ska komma undan billigare.
Victoria ser sedan att Marlon inte är helt nöjd med idéen så hon föreslår för Laurel att hon ordnar maten till billigare pris än Marlon bara hon får ta bilder som hon kan använda på sin hemsida.
 
Bernice pratar med Lawrence om Chrissies misstro men han säger att han litar på henne även om Andy finns i närheten av deras hem. Bernice säger då att hon kommer aldrig mer ha någon annan och Lawrence håller med henne.
 
Robert följer med Aaron till Sandra men när de kommer fram börjar Aaron att tveka. Robert säger att de kanske ska ta en drink först men att Aaron bör tänka på att Sandra kan hjälpa honom.
 
Chas är irriterad på Cain som knappt bryr sig om Aaron och inte ens kan se på honom längre. Han säger att han visst bryr sig om Aaron som om han vore hans son. Cain säger att synen ändrades på Aaron men att det är svårt, så han har till och med bett Zak om hjälp. Han berättar att Zak berättat hur det var när Lisa blev våldtagen av Derek. Sedan hade Zak sagt att man måste sluta försöka fixa sådant man inte kan fixa.
 
David får reda på från Jacob att det var Gabby och Lachlan som gjort inbrottet hos Eric. Han blir rasande och skyndar sig till Home Farm för att skälla ut dem. Chrissie blir orolig för Lachlans framtid om det kommer fram till hans övervakare. Bernice tycker att Gabby inte ska straffas för att hon är lättledd medan Lawrence vill ge skadestånd till David. David blir ännu mer förbannad eftersom det inte lär barnen att ta ansvar för sina handlingar.
 
Gabby söker sedan upp Jacob och med tårar i ögonen ber hon honom att prata med David om att inte polisanmäla dem eftersom hennes pappa är på väg att bli dement och då kanske han inte kommer ihåg henne när hon kommer ut ur fängelset. Sedan säger hon till Jakey att hon tyckte om honom förut men inte längre.
Jacob ber David att ta emot pengarna och inte göra någon polisanmälan.
 
Aaron och Robert sitter på en parkbänk och dricker kaffe för att Aaron ska ta mod till sig och prata med Sandra. Aaron tackar Robert för att han ställer upp och hjälper honom men när Aaron är på väg att kyssa Robert så backar han. Aaron blir besviken och är på väg därifrån. Robert följer efter och förklarar att det inte är rätt att utnyttja Aarons sårbarhet just nu men att han gärna väntar på honom tills han är redo.
Precis då kommer en ung tjej, lite skitig och med luvan på tröjan uppdragen, och frågar om de har lite småpengar som hon kan få till bussen. Aaron ger henne lite pengar och hon går iväg. En stund senare kommer hon tillbaka och vill ha pengar till taxi då hon missat bussen. Aaron är på väg att ge henne mer pengar när hon snor hans plånbok och springer iväg men Robert hinner ikapp henne och tar tillbaka plånboken när han får ett slag i magen/underlivet.
 
Paddy ser Rakesh på puben och han går fram till honom för att be om ursäkt för att han ringt polisen angående Kirin. När Paddy säger att det är bättre att försöka vara ärlig så får sig Rakesh en tankeställare. Han går till Nicola för att tala om för henne att Charity vill ha bort henne från företaget. Nicola förstår att Charity vill sälja så hon pratar med Jimmy och ber honom att de ska försöka fixa så åkeriet verkar värdelöst precis som Charity gjorde mot Rishi.
 
Chrissie pratar med Andy som säger att han förstått att han kanske inte behövs där på Home Farm längre. Hon berättar då om hur otrygg hon känner sig i det stora huset och att hon aldrig trivts där. Chrissie säger att det känns bättre om hon vet att han finns där och håller koll.
 
Robert följer med Aaron till Sandra men när de ringer på dörren är det rånar-tjejen som öppnar och blir rädd. Det visar sig vara Aarons lillasyster Liv.  Aaron pratar med Sandra medan Robert och Liv får sitta i köket och prata. Liv frågar Robert om Aaron är där för att hon ska få träffa sin far som hon inte sett på många år. Hon blir besviken när hon får reda på att det inte är därför för hon vill hellre flytta till sin far än bo kvar med sin mamma.
 
Aaron berättar för Sandra att polisen kommer söka upp henne så småningom på grund av det Gordon gjort när Aaron var yngre. Sandra vill inte alls kännas vid att något skulle ha hänt och hon säger att hon kommer aldrig vittna mot Gordon. Aaron ser att hon ser orolig ut och att hon verkar rädd. När han konfronterar henne efter att hon sagt att hon gör allt för att hålla Liv borta ifrån någon så inser han att hon vet vad som hänt. Han blir arg och tar tag i henne och säger åt henne att erkänna. Precis då kommer Liv och Robert in.
Aaron och Robert åker därifrån. Aaron är orolig för att han förstört allt nu för Sandra kommer aldrig att vittna mot Gordon då hon är rädd och det gör att Gordon kommer att gå fri
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

En puss på kinden som tack

Inskrivet kl 23:12
 
Polisen kommer till Rakesh för att fråga honom om brevet från Kirin som de hört att han fått. Rakesh nekar och framhåller att han faktiskt är advokat och skulle inte undanhålla bevis. När polisen gått så går han till kaféet där han möter Vanessa och då skäller han ut henne för att hon skvallrat till polisen. Vanessa nekar givetvis. Rhona och Paddy är där och då inser Rhona att det är Paddy som ringt i alla fall.
 
Paddy går ut från kaféet och Rhona följer efter. Hon frågar honom om varför han ringt till polisen fast hon sa åt honom att låta bli. Han försvarar sig med att man inte kan låta en mördare gå fri.
 
Kerry har ringt efter en hantverkare till salongen. Det är Händige-Tony som kommer och hon flirtar lite med honom men han är inte intresserad av henne. Däremot så flirtar han helt öppet med Bernice. Chrissie som kommit dit ser när han lämnar sitt visitkort till Bernice och ber henne höra av sig om hon vill. Bernice kastar visitkortet i papperskorgen men plockar upp det lite senare.
 
Gabby och Laurel är i Davids butik. Gabby tittar i en tidning och visar Laurel en brudtärneklänning hon vill ha men den är alldeles för dyr. Laurel säger nej men Gabby tycker att Lawrence kan betala den. Jacob, som hjälper David i affären, kastar blickar på Gabby och blir röd om kinderna när hon tittar på honom. Laurel upptäcker det och säger sedan till Gabby att Jacob är säkert en beundrare till henne. Gabby utnyttjar det och går tillbaka för att tjata till sig tidningen hon sett klänningen i. Jacob ger henne tidningen gratis och får som tack en puss på kinden.
 
Polisen kommer för att ställa frågor till Chas om vandalismen av Gordons bil. Först nekar hon men polisen har vittne på att hon setts där. Hon får följa med till stationen för att få en varning. Det blir en snackis på puben om att Gordon fått sin bil sprayad med ordet pedofil. Varken Diane, Doug eller Emma kan tro att det är sant. Precis då kommer Aaron hem och hör hur de försvarar Gordon. Han går in i lägenheten och efter kommer Robert som försöker förklara vad som hänt. Chas kommer hem och Aaron skäller ut henne för att ha gjort så att alla i byn snart kommer att förstå att han är Gordons offer. Chas säger att det får alla veta ändå när det blir rättegång men Aaron vill inte att det kommer fram än så han säger till henne att hon måste gå ut till dem på puben och säga att Gordon är oskyldig. Om Chas inte gör det kommer Aaron att sticka därifrån för att aldrig mer komma tillbaka.
 
Chas går ut till alla i puben. Hon säger att Gordon är oskyldig, att han är ingen pedofil och han skulle aldrig göra varken henne eller Aaron illa. Hon kan inte hålla sig så tillslut blir hon sarkastisk och då kommer sanningen fram. Aaron blir besviken över att hon sviker honom.
 
Chrissie ska svara i Bernice mobil när den ringer och Bernice är upptagen i köket. När Chrissie tar mobilen ur väskan ser hon Händige-Tonys visitkort men hon säger inget om det. Däremot frågar hon Bernice om hon har kvar telefonnumret till honom för hon har stopp i toaletten där uppe vid sitt rum. Bernice svarar att hon kastade kortet. Chrissie blir så upprörd över att Bernice ljuger så hon går till sin far för att varna honom. Lawrence blir förbannad och säger åt Chrissie att inte lägga sig i deras liv för han litar helt och fullt på sin fru.
 
Rhona och Paddy tar sig tid för att prata. Han får berätta allt vad som hänt och nu erkänner han "olyckan" vid silon och att han blev skjuten av Robert som precis hade erkänt att han råkat döda Katie. Rhona blir rasande när hon hör att han skyddat Robert men är snabb för att sätta dit Kirin. Hon skriker på honom och kallar honom hycklare. Precis då kommer Pearl hem med Leo och bråket upphör så de kan trösta sonen som blev rädd när han hörde dem skrika. Efteråt säger Rhona till Paddy att de måste glömma allt som hänt och sagts för att kunna gå vidare. De ska aldrig mer prata om det...
 
Gabby försöker få Lawrence till att betala hennes klänning. Lachlan hör det och blir irriterad. Sedan försöker Gabby få Ashley till att acceptera att Lawrence köper den dyra klänningen till henne. Laurel hör det och blir förbannad. Hon får se tidningen och då kommer det fram att Jacob gett Gabby den. De går till affären för att höra om det stämmer.  Jacob blir tvungen att erkänna men Ashley inser att Gabby inte är oskyldig.
Ashley och Laurel söker sedan upp Bernice för att försöka få henne att inte skämma bort Gabby när de bor på Home Farm men Bernice skyller på Ashley och Laurel. Hon säger att det är inte konstigt att Gabby är känslig eftersom hennes far är på väg att bli dement, Laurel är alkoholist och dessutom har de skilt sig och nu ska de gifta sig igen.
 
Lawrence ska intervjua personer som sökt jobb som skogsvaktare på Home Farm men det går inte bra. Han vill ha någon som bor i skogsvaktarstugan och som kan hålla lite koll eftersom det är så många tjuvjägare i området. Sam vill inte bo i stugan för han vill inte lämna Megan ensam nu när hon snart ska föda.
 
Chrissie skäller ut Berice och kallar henne för lyckosökerska eftersom hon behållt visitkortet från Tony. Sedan går hon till puben och när hon ser Andy får hon en idé. Chrissie frågar Andy om han vill bo i skogsvaktarstugan och hjälpa dem hålla lite koll. Andy tackar ja och även Lawrence går med på det.
 
Aaron gillar inte att Robert hjälper till på skroten men accepterar det till slut. Han berättar att han kom tillbaka till byn för att han försökt hitta Sandra så hon kan vittna mot Gordon. Robert ringer någon och ber om hjälp. När Aaron är hemma på lunch kommer Robert dit och talar om att han hittat Sandra så nu kan Aaron få hennes adress för att kunna kontakta henne så Gordon kan få sitt straff. (Varför är de så säkra på att Sandra kommer att vittna till Aarons fördel?)
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Uppbrott och utbrott

Inskrivet kl 21:19
 
Nikhil har köpt flygbiljetter till Leyla också så hon kan följa med till Kanada. Hon blir inte lika glad som han är för hon tror att Nikhil bara har svårt att lita på henne om hon blir kvar i byn när Jai kommit tillbaka. Dessutom måste hon jobba.
 
På fabriken börjar Nikhil och Jai att bråka då Jai talar om för sin bror vad Leyla vill ha. När de sedan blir sams så erkänner Jai att han är svartsjuk på Nikhil men han vill inte förstöra för dem.
Det slutar med att  Nikhil gör slut med Leyla och han åker iväg själv med Molly. När Brenda får veta det blir hon ledsen eftersom ingen vet när Nikhil kommer tillbaka.
 
Rhona besöker Tess grav och hon tar en teckning som Leo ritat sedan trampar hon på en vit ros som ligger där. Strax efter kommer Pierce dit så hon får höra hans kärleksförklaring till sin döda fru. När Rhona kommer hem berättar hon att hon tänkte berätta allt för Pierce men att hon inte gjorde det. Paddy säger att han kan flytta hem till Marlon för tillfället så hon får tid att tänka men Rhona svarar att hon vill adoptera ett syskon till Leo och antingen stödjer Paddy henne med det eller så kan han sticka för alltid.
 
Chas hör Adam lovorda Roberts insatser i skroten så hon ber Robert om hjälp att ge Gordon det straff han förtjänar. När hon inte hör ifrån Robert på ett tag så  går hon till verkstan och frågar Cain om han kan hjälpa henne. Cain svarar att det är lite sent påtänkt nu. Chas snor en sprayflaska från verkstan när hon går därifrån.
 
Adam rensar bort alla bilder på Johnny ur mobilen. Victoria säger att de kan skaffa barn om han vill men Adam vill vänta för han är nöjd med det som de har nu. Hon kommer sedan på att hon vill renovera den foodtruck som står på skroten så de kan åka runt i landet på festivaler och sälja mat.
 
Polisen kommer till kaféet för att fråga ut Rakesh om hans bil som hittats vid ett färjeläger och om övervakningskameran som filmat när Kirin tagit färjan till Rotterdam. Rakesh säger att han vet inte om var Kirin är. Rakesh har fått ett brev från Kirin som säger att han mår bra men inte kan komma hem men det säger inte Rakesh till polisen.
 
Kerry kollar på sin och Dans sexvideo medan hon masserar Victorias fötter på salongen.
 
Cain är orolig för Chas och Aaron så han frågar Zak om råd om hur han ska göra. (Fast nu har jag glömt vad Zak svarade..)
 
Chas söker upp Gordon som inte öppnar. Hon står utanför och gapar och skriker på honom. Sedan tar hon sprayburken och skriver "pedofil" på hans bil med vit färg. Robert kommer dit och stoppar henne. Gordons granne tror inte på det Chas sagt men en liten pojke som ser allt säger att han vill ha pengar för att inte skvallra om vad hon gjort. Chas vägrar att ge honom något eftersom hon vill att alla ska få veta vad som hänt.
 
Priya får tillslut bli VD på fabriken och hon utser Jai till vice VD eftersom Nikhil inte lär komma tillbaka.
 
Rakesh är på puben och pratar med Vanessa om Kirins brev och att polisen sökt honom för olyckan där Tess dog. Vanessa är så irriterad på Kirin att hon inte vill veta av honom.
 
Paddy som råkat höra vad Rakesh och Vanessa pratat om kan inte släppa tanken på att Kirin är den som dödat Tess. Rhona säger åt honom att glömma Tess och inte ringa till polisen. Paddy är helt manisk och vill att Tess "mördare" ska åka fast men då säger Rhona att om Paddy ringer polisen så väljer han sin döda älskarinna framför sin fru. Hon går därifrån och Paddy ringer polisen.
 
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Så mycket känslor

Inskrivet kl 23:30
 
Rhona kollar Paddys mobil.
 
Leyla och Nikhil berättar att de ska gifta sig för David och Jacob. När Leyla gått frågar Nikhil David varför han inte gratulerat dem till förlovningen. David är orolig för att det gått för fort med Leyla men Nikhil berättar att det tagit tid att komma tillbaka efter Gennies död. Han trodde aldrig att han skulle känna så för någon igen.
 
Chas är besviken för att polisen inte hittar Gordons förra fru Sandra, hon verkar vara försvunnen. Sandra är deras enda hopp om vittne mot Gordon.
 
Paddy och Rhona får åka till Bartons gård och kolla den ko som Paddy kollade till dagen innan. Tyvärr måste de avliva kon eftersom hon inte fått hjälp i tid. James blir förbannad och hotar med att stämma Paddy men Rhona lugnar ned honom.
 
Marlon får besök av Paddy som nästan säger vad han ställt till med men Marlon har bråttom iväg och Paddy blir kvar. Rhona kommer dit och vill veta vad som står på och var Paddy var dagen innan. Han erkänner att han var på begravningen och att han inte ville att Rhona skulle bli upprörd. Paddy tar på sig skulden för att Tess dött, att hon var upprörd när hon åkte därifrån för att de hade bråkat. Rhona inser att det var Paddy Tess hade affären med.
 
Zak vill ge Lisa blommor för att att ha fortfarande bryr sig om henne. Han frågar om hon fortfarande vill skiljas och hon svarar att det är bäst så. Lisa vill inte ha hans blommor. Joanie står en bra bit därifrån men ser vad som händer.
 
Nikhil och Leyla berättar för Priya och Rishi på puben om förlovningen. Megan hör det och gratulerar dem. Doug säger att Nikhil glömt att fråga honom om Leylas hand. Leyla skrattar och säger att Doug är den pappa hon aldrig haft. Nikhil frågar Doug om han får gifta sig med Leyla och Doug säger att bara han gör henne lycklig så.
 
Rhona blir arg, leden och besviken på Paddy. Han ångrar att hon fick veta det och han säger att Tess ville att han skulle lämna Rhona men att han vägrade. Rhona frågar om han älskade Tess men Paddy nekar. Hon får veta att Tess var med på konferensen och det får henne att bryta ihop. Rhona ger Paddy en örfil när han sträcker sig efter hennes hand.
 
Joanie märker att Zak mår dåligt när han börjat inse vad han förlorar i och med skilsmässan. Hon tror att hon håller på att förlora honom men då berättar han om vad som hänt med Aaron. Zak är besviken över att inte tillhöra familjen längre men från och med nu struntar han i det för den enda familj han behöver är Joanie.
 
Jai dyker upp på puben mitt i förlovningsfirandet och han talar om att han varit på rehab. Han vill bara vara den bästa pappan till barnet Megan väntar och han gratulerar Nikhil och Leyla. Sedan går han därifrån för att inte störa firandet.
 
Marlon kommer hem och ser att Paddy är kvar och att han gråtit. Paddy skyller på en försenad reaktion på Tess begravning och ber Marlon passa Leo ett tag till.
 
Chas har hämtat hem saker från Lisas vind, saker hon lagt där när Aaron kom tillbaka som han hade med sig från sin barndom. Hon vill ha hjälp av Cain att leta reda på bevis bland alla papper med teckningar.
 
Rhona vill veta allt om Paddys och Tess förhållande. Paddy börjar berätta och han säger att han kunde prata med Tess om allt möjigt. Han fortsätter att neka att han älskade Tess men tillslut säger han att han inte vet. Rhona ber honom att gå.
 
Leyla vill få frisk luft och säger att hon ska hämta Vanessa och Carly. Megan pratar under tiden med Nikhil och säger att Leyla bara hade kollat på Jai när han var på puben.
 
Jai sitter ute och Leyla går fram till honom och frågar hur han mår och om han har problem med att hon och Nikhil är förlovade. Jai säger att han tycker hon valt rätt bror. Nikhil kommer ut från puben och ser dem.
 
Ashley och Laurel planerar bröllopet och Doug som kommer till kaféet där de är säger att de borde gifta sig om en månad. Harriet kommer in och de ska precis berätta för henne innan någon annan hinner före men Brenda har bråttom och talar om det för henne.
 
Harriet  berättar för Marlon om bröllopsplanerna mellan Laurel och Ashley. Han inser att det är meningen att de hör ihop, att både hans och Harriets förhållande med dem var bara för att få dem att inse det. Harriet säger att hon inte riktigt tror på det han tror på, att det finns en för var och en och att det bara gäller att hitta denna person.
 
Lisa är på salongen och blir sminkad av Bernice som råder henne att skaffa en liten tatuering men Lisa vägrar. Lisa säger att hon inte kan var ihop med någon som inte älskar henne längre.
Joanie och Zak kysser varann ute på gatan precis när Belle, Lisa och Bernice kommer ut från salongen. Zak ser ut som om han vill säga något men Lisa bara vänder ryggen till och hon och tjejerna går till puben.
 
Paddy kommer hem och ser Rhona laga middag som om inget hänt. Pearl är där och allt verkar vara som vanligt. Han blir förvirrad men när Pearl gått och han frågar Rhona vad som händer så säger hon att hon vill fortfarande adoptera ett barn och de kommer att låtsas att de är en riktig familj även om deras förhållande dog samtidigt med Tess.
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

60 årskalas och en begravning

Inskrivet kl 22:06
 
Rakesh berättar för Priya om Kirin och olyckan.
 
Vanessa pratar med Carly och hon är rasande på Kirin som stuckit. Polisen kommer dit och söker Kirin med anledning av olyckan. Vanessa säger att han inte bor där längre och lovar att höra av sig om hon får veta var han är. Hon träffar sedan Rakesh och vill prata om Kirin. När han ber henne lugna ned sig inser hon att han vet vad som hänt.
 
Rishi söker efter Jai men får inte tag på honom. Han blir orolig när han får veta att Jai inte är hos Georgia som han sagt att han skulle vara.
 
Ashley konfronterar Laurel angående spriten men hon nekar. Hon blir förbannad för att han misstror henne så hon åker ensam till ultraljudet.
 
Gabby har kompisar hemma och de planerar en fest men vill ha tag på sprit. Gabby säger att hon inte kan få tag på något nu när hon inte bor kvar på Home Farm för här är det tomt för Laurel är en alkoholist. Sandy hör henne och blir väldigt besviken.
 
Zak försöker prata med Lisa om Aaron men hon säger att han inte tillhör familjen längre. Då säger Zak att hon får vara hur arg på honom som helst men han är ändå far till barnen. Han vill sedan prata med Chas om Aaron men hon säger samma sak, att han inte tillhör familjen. När Zak sedan ser och hör några ur familjen samlas till möte och de säger att de kan hålla tyst om detta så blir han förbannad. Han går hem till Lisa för att fråga henne vad som står på men hon förstår inte. Belle och Sam erkänner då att de ordnar en överraskningsfest för Lisa som fyller 60.
 
Rhona vill gå på Tess begravning men Paddy övertalar henne till att de inte borde.
 
Nikhil får samtal från sin arbetsgivare i Kanada och han måste åka dit. Han berättar det för Leyla som blir besviken eftersom de precis flyttat ihop. Hon pratar med David om saken och han råder henne till att visa Nikhil hur hon känner innan han åker.
 
Gabby måste erkänna att det var hennes vodka som hon gömt under soffan. Ashley får ett raseriutbrott och skäller ut sin dotter för att hon inte tänker sig för och inte förstår hur hennes handlingar kan få konsekvenser. Han ber sedan Laurel om ursäkt när hon kommer hem. Laurel säger att han måste lära sig att lita på henne och att hon kommer att säga sanningen om hon börjar dricka. Sedan berättar hon att hon fortfarande är gravid. Ashley blir så glad att han börjar gråta. Laurel säger att de bör vänta med att berätta för andra.
 
Belle pratar med sin mamma om festen som inte är någon överraskning längre. De kommer fram till att nu är det dags att gå vidare i livet så Lisa bjuder Zak och Joanie till festen när hon ser dem. Cain blir inte alls glad när de dyker upp på puben när Lisa ska firas. Lisa försvarar dem och säger att de är bjudna. Zak och Joanie känner de sura  blickarna så de är på väg att gå tidigare. Lisa säger då att hon varit hos en advokat för hon vill skiljas. Zak ser väldigt förvånad och ledsen ut.
 
Laurel och Ashley kommer till puben och han är så glad att han nästan försäger sig om graviditeten till Doug. Doug märker att det är något så Laurel säger att hon och Ashley ska gifta sig. När hon och Ashley sitter på kaféet säger han att han vill gifta sig.
 
Leyla och Nikhil kommer in på kaféet och plötsligt vill Leyla visa sina känslor för honom så hon friar med en stor godisnappring. Nikhil blir förvånad och väldigt glad över att hon är beredd att vänta på honom medan han ordnar upp med sitt arbete i Kanada. Han tittar förtjust på sin godisring. Samtidigt säger Laurel ja till Ashley.
 
Paddy går själv på begravningen och sitter längst bak i kyrkan så Megan ser inte honom när hon går in. Pierce håller tal och han säger ärligt att det inte var bra mellan honom och Tess och att de bråkat innan hon stack den dagen hon dog, nu är det försent att säga förlåt. Paddy håller sig undan men när alla gått ifrån gravsättningen går han till graven och slänger ned en ros på kistan. Megan som är på väg ifrån kyrkkaffet ser honom.
 
Rhona försöker få tag på Paddy för han har missat flera arbetsbesök. När han kommer hem skyller han på att bilen gått sönder och han har fått gå flera mil och att hans telefon dött. Paddy går direkt upp på övervåningen för att ta ett bad. Rhona lyfter bort hans veterinärväska och då ser hon begravningsprogrammet som han har. Precis då knackar Megan på dörren. Hon ger Rhona en pappersfågel som skolbarnen gjort för att minnas Tess, sedan säger Megan att Paddy gjorde rätt som bara var med på begravningsceremonin. (Undrar om inte Rhona inser nu att det var Paddy som Tess pratade om)
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Spritgömmor

Inskrivet kl 19:43
 
Kirin vill ha Ross hjälp att bogsera bort bilen. Han skyller på en vadslagning men Ross inser att det har med smitningen att göra. Ross vill ha 20 000£ för att hjälpa till.
 
Laurel har gått hem på lunchen för att vila men är deprimerad och nära att börja dricka igen. Fast hon häller ut spriten innan hon frestas att dricka upp den. Hon köper ny i affären och säger att den är till Sandy.
 
Ashley vill att Gabby flyttar hem till dem så hon inte blir så bortskämd
Gabby vill ha fina ögonbryn efter allt som hänt. Bernice tror inte det gör allt bättre. Gabby tänker måla med tuschpenna istället. Lachlan ser det och säger att det ser okej ut men när Bernice ser dem blir hon rasande.
 
Pierce dyker upp på kaféet för att prata med Rhona om vad som hänt. Hon ringer efter Paddy. Pierce erkänner att han och Tess hade problem men han förstår inte vad hon gjorde där. Paddy berättar inte att Tess sagt att hon älskar Pierce innan hon dog som han sa till Rhona utan han säger att han glömt vad hon sa.
 
Kirin kommer in i affären och ser i tidningen att Tess dött. Han ringer till Rakesh som skyndar sig för att hjälpa honom. Kirin berättar för sin far om vad som hänt men han vill inte ha Rakesh hjälp.
 
Kerry ändrar på salonens hemida för att locka folk med hennes video. Bernice är inte alls nöjd även om det kanske drar in fler bokningar och när första kunden gör närmanden mot Kerry jagar hon ut honom och sedan ändrar hon på  hemsidan.
 
Paddy får ett allahjärtansdagskort från Tess som skrivit att hon saknar honom.
 
Gabby har lurat ut Sam längst bort på Home Farms ägor för att han ska laga ett staket. Då hittar han den utbrunna bilen.
 
Zak och Joanie kommer hem från Irland. Han blir besviken över att ingen ringt när de fick reda på vad som hänt Aaron.
 
David kommer hem från Portugal alldeles rödbränd av solen. Jacob vill att Leyla stannar hos dem även om David kommmit hem.
 
Priya kommer in på fabrikskontoret och berättar att Belle fått höra att bilen Sam hittade kan vara olycksbilen.
Kirin hör det och får bråttom hem för att packa. Han skriver ett brev till Vanessa men hon hinner hem innan han hinner sticka. Vanessa blir vansinnig över att han tänker smita. Kirin säger att han inte älskar Johnny för det känns som Adams barn. Han säger att han hatar sin son. Hon ber honom att skriva ett brev till Johnny och sedan dra åt helvete
 
Ashley hittar en vattenflaska under soffa men flaskan är fylld med sprit. Han kollar andra flaskor i hemmet. Sandy kommer hem och säger att det är hans flaska som legat på spiselkransen. Han säger att flaskan var halvfull men sedan hade den fyllts på. Laurel kommer hem tidigre från jobbet men vill vara ifred och vila.
 
Rakesh ber Kirin att få hjjälpa honom för det är enda sättet att få vara som en far för honom. Kirin tar sin far i handen och allt verkar okej men när Rakesh går upp på övervåningen så smiter Kirin. Han har lämnat en lapp där han skriver "förlåt att jag inte är den man du vill att jag ska vara"
 
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

F´låt

Inskrivet kl 23:04
 
Leyla får höra av Nikhil att hon friat till honom när hon låg på sjukhuset och han är jätteglad. Hon får nästan panik och pratar med Carly. Hon erkänner att hon inte minns något av frieriet då hon varit väldigt sjuk
Nikhil är så glad och vill planera allt, han har redan pratat med sin mamma och Priya. Leyla blir riktigt besvärad och Nikhil erkänner att han inte är galen utan han bara skojat med henne. Nu kan han lugnt säga att han är en omtänksam och trevlig kille...med humor.
 
Vanessa vet inte hur hon ska göra med Kirin så hon försöker få råd av Rhona. När Kirin knackar på dörren så säger Vanessa att hon inte är redo för att låta honom träffa sonen. Hon träffar sedan Adam och de bestämmer att de ska ses på lunch på puben för att prata. Adam ger henne goda råd och säger att Kirin inte hunnit få chansen att växa in i papparollen.
 
Paddy undviker att hämta Leo. Då ringer Tess honom på hans privata mobil och han blir rasande och skäller ut henne.
 
Megan och flera andra får sms om att titta på sexvideon med Kerry och Dan. Varken Kerry eller Dan förstår först varför alla tittar på dem med ett leende men får sen veta hur det ligger till. Bernice får veta vad som hänt och hon inser att det är Gabby som ligger bakom det. Hon skäller ut Gabby och säger åt henne att be Kerry om ursäkt. Gabby säger bara "F´låt" och verkar inte förstå vad hon ställt till med. Kerry blir förbannad över den dåliga ursäkten men skyndar sig hem för att se vad videon visar. Dan kommer hem och tittar på videon med Kerry. Hon vill att den ska ligga kvar på nätet så hon kan bli en nätstjärna och därmed berömd.
 
Tess söker upp Paddy hemma hos honom. Hon säger att hon kollat att Rhona åkt så de är ensamma hemma. Tess vill följa Rhonas råd att satsa  på den man som hon är kär i och hon vet att Paddy vill ha henne. Paddy blir arg och säger åt henne att det är slut mellan dem men då slänger Tess ett glas i väggen. Paddy blir orolig men hon lugnar ned sig och tillslut inser hon att det är slut mellan dem så hon åker iväg gråtandes.
 
Kirin super sig full och när han sedan ser Adam med Johnny på puben medan Vanessa är på toaletten får han bråttom ut. Han sätter sig i bilen och kör iväg precis framför Nikhil som inte hinner stoppa honom.
 
Carly försöker förklara för Tracey om varför hon reagerade så efter att ha sett Kirin skaka Johnny. Hon berättar om en vän som mist sitt barn som var i samma ålder som Johnny. När Carly blir ensam tar hon upp ett foto ur plånboken på sig själv med en baby i famnen.
 
Laurel ser Megan på puben och plötsligt får hon bråttom därifrån. Hon förklarar sedan för (en nyklippt) Ashley att det är jobbigt att se Megans gravidmage. Han säger att det inte är säkert att hon fått missfall. Precis då kommer Gabby förbi och hör att Laurel är gravid. Hon rusar hem ifrån kaféet där de varit. Ashley söker upp Gabby på Home Farm för att prata med henne om varför de inte sagt något tidigare. Gabby har svårt att förstå hur han kan fortsätta tro på gud när allt elände drabbar dem.
 
Tess stannar utefter vägkanten och ringer Rhona för att ses. Rhona berättar det för Paddy och han vill följa med på deras möte. Först protesterar Rhona men ändrar sig. Medan Tess väntar så kommer Kirin åkandes med hög fart och kör på henne. Han stannar till men när det kommer en annan bil så drar han iväg i full fart.
 
Megan stannar bilen och går fram till Tess. Strax efter kommer Rhona och Paddy. Paddy får stanna och hålla koll på Tess medan Rhona och Megan går till bilen och ringer efter ambulans.
 
Paddy pratar med Tess och när hon försöker prata så lugnar han henne, han viskar att han älskar henne.
 
Vanessa försöker få tag på Kirin men han svarar inte. Senare dyker han upp hos henne och hon säger att hon ändrat sig efter att ha pratat med Adam. Hon vill att Kirin tar hand om Johnny igen eftersom hon vet att han aldrig skulle göra någon illa. Kirin får panik och går iväg, han går till bilen som står i skogen(?) och tänder eld på den.
 
Rhona och Paddy väntar på sjukhuset. Pierce dyker upp och får prata med läkaren. När han kommer ut igen får Paddy och Rhona veta att Tess dött på operationsbordet. (Nu fattas det bara att Tess varit gravid och Pierce förstår att det inte var hans barn, det skulle inte föråna mig för hur ska Rhona annars få veta vad Paddy gjort)
 
Paddy och Rhona åker hem. De är chockade över händelsen och hon vill ta en drink på puben. Paddy säger att hon kan göra det och även berätta för Marlon om vad som hänt medan han hämtar Leo hos Pearl för att gå hem och natta honom. När Rhona gått ut ur bilen sitter Paddy kvar och börjar gråta.
 
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Mat i håret och fladdermusbett

Inskrivet kl 23:55
 
Carly smiter från städningen hemma med bortförklaringen att hon inte vill vara i en smitthärd fast egentligen är hon bakfull.
 
Aaron mår dåligt efter polisanmälan och han gjorde den endast för att stoppa Cain. Robert säger att det var modigt gjort ändå.
 
Polisen kommer till gården för att fråga ut Cain angående mordförsök på Gordon. Både Moira och Chas som är där vittnar om att Cain varit med dem hela dagen. Moira är besviken över att Cain gett sig på Gordon.
 
Leyla skäller ut Carly för att ha sagt saker om Jai till Nikhil.
 
April berättar att Mrs Harris satt i kapprummet och grät för Marlon och Paddy. Paddy frågar Marlon om Tess telefonnummer.
 
Nikhil stormar in på skönhetssalongen för att förföra Lelya. Hon förklarar att det här är ett riktigt förhållande inget tillfälligt och mycket bätrre än det hon hade med Jai. Plötsligt får hon jätteont i magen och kräks.
 
Aaron kommer till kontoret på skroten. Gordon sitter där. Han säger att han sagt sanningen till polisen, att Aaron är förvirrad och att han anmält Cain som kommer att åka in på grund av honom. Gordon säger åt Aaron att ta tillbaka anklagelserna.
 
Chas vill att Paddy pratar med Aaron.
 
Paddy tänkte smsa Tess men ångrar sig.
 
Kirin kämpar med Johnny som är ledesn. Han vet inte vad han sa göra för att få Johnny sluta skrika. Harriet hör babygråten och tittar in för att hjälpa Kirin men han vill inte ha hjälp. Han dricker öl och spelar tvspel. När Johnny inte slutar att skrika så tar han upp honom och är helt rasande. Carly kommer in oc tar Johhny ifrån honom, orolig för att Kirin gjort Johnny illa.
 
Nikhil håller i hinken när Leyla kräks. Han ser inte allt för glad ut.
 
Chas blir rasade när hon får höra att Gordon försökt få Aaron att ändra sig. Aaron säger att han kommer att sticka. Han klarar inte av att hela tiden vara orolig för att Gordon ska dyka upp. Chas lovar att hjälpa honom så hon ordnar så Aaron kan åka till släktingarna i Irland.
 
Kirin är orolig för att Carly ska berätta vad som hänt för Vanessa. Han säger att hon har tillräckligt att tänka på.
 
Rakesh har husvisning och Tess dyker upp. Rhona ser henne och de båda kvinnorna går och fikar tillsammans. Hon erkäner för Rhona att hon haft en affär med en gift man. När Tess berättar om hur mycket hon älskar den mannen så råder Rhona henne att försöka få det att fungera trots att mannen är på väg att skaffa barn med sin fru.
 
Gabby vill fixa ögonbrynen men får inte för Bernice. Kerry lovar hjälpa henne om hon tvättar några borstar och lägger tillbaka nagellacken hon tagit. När Gabby väntar på sin tur så ser hon Kerrys videor på hemsidan. Hon ser även en video med Kerry och Dan som har sex i soffan.
 
Carly säger åt Vanessa att gå hem till sina pojkar om hon orkar. Vanessa kommer hem och Leyla berättar om Nikhils hjälp, sedan svimmar hon. Carly kommer hem precis när ambulansen hämtar Leyla men hon tror att det är Johnny som råkat illa ut. Hon ska precie be Vanessa om ursäkt men då kommer ambulanpersonalen ut med Leyla på en bår. Vanessa inser att Carly trott att det gällde någon annan och hon vill veta vem.
 
Chas är fortfarande sur på Robert och han förklarar att Aaron betyder allt för honom. Robert vill veta var Aaron är men Chas vägrar att tala om det. Robert lovar att ta hand om arbetet på skroten så länge.
 
Bernice får samtal till salongen med frågor om sexarbetare. Gabby har lagt in videon med Dan och Kerry på hemsidan.
 
Leyla ligger på sjukhus och börjar yra om att vara förlovad med Nikhil och att de ska ha massa barn och om att ha mat i håret och fladdermusbett
 
Rhona berättar för Paddy om mötet med Tess och att Tess kollat på en lägenhet och hennes affär med en gift man. Paddy får panik när han hör att hon kanske flyttar in längre ned på gatan.
 
Vanessa inser att Kirin haft det svårt när Johnny grät över att hon inte var nära. Hon säger att han måste be om hjälp. Sedan blir hon rasande på honom när han inte förstår att man inte får ta ut sin ilska på ett barn. Hon  ber Kirin att gå...
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Lugn och ro, eller inte...

Inskrivet kl 21:19
 
Moira är orolig när Cain inte talar om var han varit under natten och sedan har han sovit på soffan. Han vill inte säga något så hon går till Chas som inte heller säger något. Moira märker att något är på gång ändå även om de inte säger något.
 
Cain kommer till Chas och när hon inte märker så tar han hennes medicinburk. Han åker sedan till Gordon så när Gordon kommer hem har Cain satt på stereon på hög volym och dessutom har han skriit "pedofil" på väggen. Cain dyker upp bredvid Gordon precis när han ser väggen och när Gordon vänder sig om slår Cain till honom.
 
Kirin smiter till jobbet för att få lite lugn och ro. När han kommer hem så är Vanessa sjuk och kräks. Läkaren tillkallas och det visar sig att Vanessa har något virus så hon bör hålla sig undan så hon inte smittar Johnny. Kirin får vara ensam hemma med barnet medan Vanessa flyttar till värdshuset.
 
Diane läser på något kontrakt som Eric har skrivit till henne. (Jag fattade inte riktigt vad de gjorde och varför) Diane vill även investera i värdshuset för att minnas Val och stället där hon var lycklig.
 
Nicola hjälper Jimmy med bokföringen och hon får klar den i tid. Hon tycker det är så kul så hon frågar Jimmy om hon kan få fortsätta ta hand om åkeriet medan han blir hemmapappa. Han går med på det så Nicola börjar rumstera om på kontoret vid skrotupplaget.
 
Aaron får veta att Cain vet vad som hänt och att något är på gång. Han och Chas dyker upp hos Gordon precis när Cain ska slå till Gordon med en stol. Cain har bundit fast Gordon i en bokhylla och försökt att få honom att dricka sprit och ta Chas tabletter men Gordon har vägrat. Aaron säger till Cain att sluta för annars ringer han polisen. Han säger att Gordon kommer få sitt straff ändå. Aaron ser ett gammalt skolfoto på sig sjäv på en byrå. Cain fräser åt Gordon och säger att fängelse är nog ett bättre straff eftersom då kommer han få lida. Aaron river sönder skolfotot.
 
Leyla tycker att hon och Nikhil är bra föräldrar till Jacob och Molly. De trivs med familjen och när Leyla får tillfälle att de är barnfria några timmar så fixar hon till lite mysigt hemma med vin. Nikhil får höra från Carly att Leyla har sagt att han är en snäll och omtänksam man, inte som Jai som bara var en bra älskare, typ den bästa någonsin. De orden sätter sig i huvudet på Nikhil så när han kommer hem måste han fråga Leyla om hon sagt så. Eftersom hon inte förnekar det utan försöker prata om annat bra så har han ingen lust att mysa.
 
Aaron åker till polisen för att anmäla sin far för våldtäkterna. Han blir filmad under förhöret.
 
Cain berättar för Moira vad som hänt sedan går de till Lisa där flera andra är samlade för att få höra allt. Belle, Marlon, Paddy, Sam och Adam blir chockade när sanningen kommer fram. Adam vill genast hjälpa Cain att ha ihjäl Gordon.
 
Adam ser Robert på puben och han går fram till honom och tackar för att han ställt upp för Aaron. Han säger att Robert får akta sig för snart har hans dåliga rykte förstörts.
 
Aaron kommer hem från polisen men vill inte träffa alla släktingar på puben utan han vill vara för sig själv.
 
Gordon förhörs av polisen och även denna gång nekar han. Han skyller på fotbollstränaren igen och sedan att Aaron bara ljuger. Sedan så talar han om att Cain försökt tvinga honom att ta livet av sig.
 
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

En användbar galen häxa

Inskrivet kl 22:27
 
Chas vill att de anmäler Gordons övergrepp för polisen men Aaron säger att det är ingen idé för han kommer ändå bara att neka. Aaron vill lägga allt bakom sig.
 
Duncan kommer med sin vinleverans till butiken men Eric som är där säger åt honom att lämna det på värdshuset. Tjejerna ser att det är en annan sort än förra gången men Eric ser etiketten och säger att det är ett ännu finare vin. Duncan bekräftar det och säger att det var lättare att få tag på utan problem. Mitt under vinprovningen så kommer några kontrollanter för att ta prover på vinet. Det visar sig att vinet är utspätt med något och inte alls det fina vin som Duncan sagt. Eric får svårt att bevisa något då han inte har kvitton på köpet så han kan bli av med rättigheterna att sälja alkohol på värdshuset. Carly är orolig för att åka i fängelse. När de försöker pressa Duncan till att ordna upp allt så säger han att hans fru lämnat honom för sin personliga tränare, så nu har inte Tracey och Carly något att hota med.
 
Charity ser till att Emma kommer på besök för att tala om att hon kommer att kräva en gentjänst så småningom för annars kommer hon att berätta för alla att Emma kidnappade Noah för egen vinning. Hon kallar Emma för en "användbar galen häxa"
 
Chas söker upp Gordon för att konfrontera honom om det som hänt. Han nekar till en början och skyller på en fotbollsledare som Aaron haft. När Chas inte tror på honom börjar han anklaga henne för att det är hennes fel som lämnade dem. Han blir hotfull mot henne och då råkar han erkänna men säger sedan att det inte finns några bevis.
 
Rakesh hjälper Ross med faderskapspapprena och sedan går han till Jimmy för att be om bokföringen från åkeriet för Charity vill ha koll när hon snart ska släppas. Jimmy ber Rakesh återkomma. Sedan berättar Jimmy för Nicola att det kommer att fattas massa uppgifter i bokföringen eftersom han inte fört in allt.
 
Chas kommer hem efter besöket hos Gordon och både Aaron och Cain ser att hon är ledsen. Hon berättar först för Aaron att hon träffat hans pappa och vad som sagts. Cain kommer sedan in och frågar vad som står på. När Aaron går iväg så berättar Chas för Cain om vad som hänt.
 
Robert fortsätter att försöka stötta Aaron genom att finnas där för honom.
 
Cain åker iväg och sitter i bilen utanför Gordons hus. Han ser Gordon i fönstret men precis när Cain ska gå in så ser han att några vänner till Gordon är där.
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Glass på stranden i februari

Inskrivet kl 21:38
 
Chas är övertygad om att Gordon kommer att köpa den andra halvan av puben.
 
Carly och Tracy ska anorda en ny vinprovning och denna gång säljer de biljetter till evenemanget. Lawrence kommer in i butiken och han blir förvånad över att tjejerna har så fint vin. Det ger Tracey en ny idé så hon kontaktar Duncan för att få honom att sälja mer av det dyra vinet till dem för halva priset. Duncan vågar inte säga nej för då kommer Tracey avslöja hans otrohet. Carly är inte helt bekväm med upplägget men går ändå med på det. När Eric får höra om tjejernas idé blir han orolig för Davids rykte. Han vill inte att de håller till i butiken.
 
Nicola säger upp sig från jobbet som assistent på Home Farm för att ta hand om barnen. När Jimmy kommer hem har hon städat och lagat finmiddag. Barnen är nattade trots att klockan bara är 17:30. Jimmy får ett glas vin och sedan ska han läsa saga för barnen. Han är trots allt rätt nöjd men Nicola ser inte lika nöjd ut när han är på väg upp.
 
Aaron berättar för Adam att han är bostadslös och måste åka iväg för att hitta någonstans att bo. Det gör att när Victoria kommer till skroten med Adams lunch så får hon veta vad som hänt. Hon har fått skjuts av Robert så han hör när Adam talar om att Aaron blivit utkastad av Chas
 
Robert söker upp Chas på puben och talar om för henne att hon bör prata med Aaron som mår rätt dåligt. När hon inte förstår så säger han att Aaron alltid stöter bort folk när han behöver dem som mest. Cain hör detta och Chas märker att han reagerar så hon får med sig honom in till köket. Där berättar Cain om Aarons självbränning på födelsedagen och att han lovat Aaron att inte säga något. De två är helt övertygade om att Robert vet mer än vad han vill säga.
 
Emma besöker Charity i fängelset. Hon utpressar Charity med att Ross måste få stå med på faderskapspappret och han ska få delad vårdnad annars kommer alla få veta att Charity utnyttjat Noah för att få bo kvar. Sedan råkar Emma även nämna att Moira varit otrogen med Pete. Hon förnekar inte när Charity tror att Moira haft sex med honom.
 
Eric märker att bokningarna på värdshuset är väldigt få. Han är orolig för att de kanske går i konkurs snart om det inte kommer fler gäster.
 
Chas söker upp Robert för att få veta vad han vet. Först säger han inte så mycket men sedan nämner han att Aaron varit på sjukhus efter att ha svimmat på grund av sitt självskadebeteende. Han säger att allt beror på Gordon och inget annat och att hon måste prata med sin son.
 
Emma är oerhört nöjd när hon kan tala om för Moira och Cain att Charity skrivit på papprena och låter Ross få delad vårdnad om Moses.
 
Moira får tillstånd att besöka Charity i fängelset tillsammans med Noah. Hon ber sedan Noah att köpa te åt dem i automaten och under tiden säger hon åt Charity att passa sig noga för att ställa till med problem för henne och Cain. Charity erkänner att hon vet om att Moira varit otrogen så nu tror hon att Moiras och Cains äktenskap inte är så stabilt.
 
Cain får veta vad som hänt i fängelset. Han säger att Charity inte får flytta hem till dem men Moira säger att de måste gå med på det för Noahs skull. De kommer fram till att de litar på varann och tillsammans kommer de att vara starka.
 
Aaron kommer hem för att hämta saker och då ber Chas om ursäkt och säger att han inte alls behöver flytta. Hon ordnar sedan en picknick för dem båda och de åker till stranden vid havet där de varit när han var liten. De har roligt och pratar gamla goda minnen. De äter glass och badar fötterna i det iskalla havet för en gång i tiden så har de haft som motto att är man vid stranden ska man äta glass och bada. De har en riktig toppendag trots att det inte är så varmt ute. Hon säger till honom att han kan berätta allt för henne men Aaron nekar och säger att det finns inget att berätta.
 
Väl hemma ska Chas ordna med middag och Aaron tackar för den underbara dagen. Han ger henne en fossil han hittat på stranden. Plötsligt så bryter han ihop och viskar att hans pappa våldtagit honom. Sedan berättar en gråtande Aaron allt för Chas som blir förtvivlad och hon lovar honom att hon ska ställa allt till rätta.
 
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017
 
 

Kaninkokar Tess/Emma i farten

Inskrivet kl 21:34
 
Noah är fortfarande besviken över att inte få besöka sin mamma när Cain ska till Charity.
Moira säger till Cain att Charity inte får bo hos dem oavsett vad Emma säger.
 
Laurel berättar om missfallet för Nicola och att hon ångrat sig angående aborten.
 
Emma är orolig för att Charity kommer att ta tillbaka Moses när hon släpps fri men Ross tycker det kanske kan bli skönt att slippa ansvaret. Hon övertalar dock Ross till att försöka kämpa för sonen och få sitt namn på födelsebeviset till att börja med.
 
Charity frågar Cain efter Debbie och får veta att hon rest iväg. Hon säger att hon förstår Ross som försöker kontakta Debbie för det är svårt att släppa någon om man är riktigt kär. Charity vill bo hos Cain tills hon ordnat för sig när hon blir fri men han vill inte det. Hon säger att hon inte kan vara en bra mamma om hon inte har någonstans att bo. Cain är den enda som hon har kvar som kan hjälpa henne och Noah.
 
Ashley är i kyrkan när han helt plötsligt börjar gråta.  Laurel kommer in och kramar honom,
 
Cain försöker förklara för Moira att Charity borde bo hos dem men hon vill inte det eftersom Charity är förälskad i honom. Hon talar om att Charity bara manipulerar folk och att hon sålde Noah när han var liten. Noah som precis kommit hem hör detta.
 
Paddy vill inte hämta Leo så han ber Marlon men när han ska hämta Leo hemma hos Marlon så är Tess där. Hon säger, när Marlon inte hör, att hon får göra vad hon vill med vem hon vill utan att han ska lägga sig i. Paddy försöker få henne att gå men hon stannar kvar tills han går. Hon råkar komma lite för nära Marlon och är på väg att kyssa honom men han backar med anledningen att hon är gift
 
Noah svarar när Charity ringer men hon vill prata med Cain som inte är hemma. Han frågar henne om hon sålt honom när han var liten. Först nekar hon men sedan erkänner hon och Noah blir ledsen över att ingen vill ha honom. Noah packar sin väska och smiter ut.
 
Nicola är orolig för att fästa sig vid Carl för Juliette kan när som helst hämta honom. De lyckas få Juliette att komma dit så de får veta vad hon tänkt sig. Hon berättar att hennes man lämnat henne. Nicola säger att om Carl ska bo hos dem så måste Jimmy stå som far officiellt.
 
Marlon frågar Paddy om vad han tycker om Tess. Paddy blir orolig för vad hon kan ha sagt men Marlon menar att hon försökte kyssa honom. Han säger att Tess sagt att äktenskapet är olyckligt. Paddy råder Marlon att hålla sig undan.
 
Noah möter Emma och säger att hans mamma bett honom att rymma för att de ska få bo hos Cain och Moira. Emma säger att hon hjälper honom gärna så han får följa med henne till värdshuset där hon gömmer honom i ett rum.
 
Diane vill följa med Chas till rättegången som stöd även om det var knivattacken mot henne som Chas är åtalad för.
 
Emma låtsas som ingenting när hon pratar med Moira som är upprörd över att Noah rymt. Hon har kommit till gården för att prata om Moses. Hon hämtar Noah från värdshuset och kommer med honom till gården. Noah säger att han bott i ett skjul under natten. Emma säger att hon hittade honom på vägen. Hon säger att Noah kommer att må väldigt dåligt om de inte låter honom bo kvar.
 
Moira lovar Noah att de får bo hos dem tills allt löser sig.
 
Aaron ser att tillsaluskyltarna utanför puben tas ned. Han frågar Diane vem som ska köpa hennes del men hon hänvisar till Chas. Hon kommer hem efter rättegången och hon har fått villlkorlig dom. Chas är besviken över att se Robert nära Aaron när hon kommer in på puben och när Aaron tjafsar om Gordon så ber hon sin son att hitta annat boende.
 
Dan försker övertala Kerry om att Zak och Joanie inte behöver bo hos dem men hon vill inte kasta ut sitt barnbarn.
 
Lisa erbjuder Moira att låta Charity och Noah bo hos henne på gården men Moira tackar nej.
 
Nicola funderar på att sluta jobba för att ta hand om barnen.
 
Emma ber Noah att fråga efter besökstillstånd nästa gång han pratar med sin mamma.
 

Emmerdales pizzeria?

Inskrivet söndag 13/11 kl 22:29
 
Kerry råkar nämna för Belle att Zak och Joanie åkt på semester. Belle ber henne att inte säga något till Lisa men när Lisa kommer till puben så säger Pearl det. Lisa blir givetivs väldigt ledsen och besviken.
 
Nicola är sur över att behöva passa Jimmys barn. Hon tar med lille Carl till jobbet på Home Farm. Gabby får hjälpa henne att passa barnet. Bernice och Lawrence kommer hem från bröllopsresan. Lawrence säger åt Nicola att inte ta med barn till arbetet.
 
Cain får papper att fylla i för att kunna besöka Charity i fängelset. Noah blir besviken över att inte få följa med. Moira säger åt Cain att de måste hjälpa Noah med hans oro eftersom Charity släpps snart och de har ingenstans att bo. Hon går till James och Emma för att be dem låta Noah få umgås med Moses lite mer. Noah får då vara med på en myskväll hemma hos James och Emma. Finn skulle gå och köpa pizza. (Har de en pizzeria i byn?) Emma passar på att bearbeta Noah till att få honom att tjata på Cain om att få bo kvar hos dem när Charity släpps.
 
Laurel och Ashley är på sjukhuset och hon får prata med läkaren i enrum. Hon berättar om sina barn, om det som de förlorade och om Ashleys demens. Laurel är övertygad om att göra abort men läkaren vill att hon väntar med beslutet eftersom hon bara är i femte veckan. Väl hemma råkar hon få syn på en tröja som Daniel haft och hon blir ledsen. Hon börjar tvivla på sitt beslut och kan tänka sig att föda barnet. Lite senare får Laurel en blödning och de åker till sjukhuset. Där kan inte läkaren säga något om det är ett missfall eller inte utan de måste vänta några veckor. Laurel är övertygad om att hon förlorat barnet.
 
Rhona bönar och ber Paddy att stanna hemma från konferensen för att hon mår inte så bra psykiskt. Paddy vägrar och han vill inte avstå från att sova kvar även om hon vill att han åtminstone kommer hem över natten.
 
Paddy åker iväg till hotellet och träffar Tess där. De myser och njuter av att kunna ses någon annanstans än i bilen.
 
Rhona får svar från adoptionsbyrån och de meddelar att det är ok för en adoption och att de ska få träffa en adoptionspanel. Rhona ringer Paddy som inte svarar. När han väl svarar efter massa missade samtal så blir han rörd av Rhonas glädje och han inser att han håller på att förstöra sin familj. Paddy smyger iväg från Tess för att packa sin väska. Tess som saknar Paddy går upp till rummet och ser att han är på väg. Han gör slut med henne och hon blir besviken. Paddy försöker förklara att det de hade var bara något tillfälligt och nu vill han inte såra Rhona mer.
 
Rhona saknar Paddy och när hon får rådet av Vanessa och Pearl att åka till hotellet och överraska honom så gör hon det. Paddy lyckas gömma Tess i badrummet och han och Rhona går ned till baren och firar med champagne. Tess kommer ned och Rhona får syn på henne. Hon blir förvånad men Tess säger att hennes man sover uppe på rummet. Rhona bjuder Tess till att fira med dem. Paddy sitter och blir nervös för varje ord Tess säger och han är orolig för att hon ska avslöja något för Rhona. Flera gånger så verkar det som om Tess kommer att säga något men hon gör inte det utan pratar rätt allmänt. Däremot ger hon Paddy en pik när hon går och Rhona undrar vad hon menar. Paddy svarar att han tror att Tess inte tycker om honom.
 
Paddy lyckas övertala Rhona till att de ska åka hem för att mysa trots att de har ett hotellrum bokat.
 

Ett och annat svin

Inskrivet kl 22:28
 
Vanessa frågar Kirin hur det gått på affärsmötet och han ljuger och säger att det gått bra. Därför blir hon förvånad när Rakesh skäller ut henne för att Kirin missat kontraktet för att han behövde ta hand om ett barn. När Vanessa frågar Kirin så erkänner han att han kanske missat det och han berättar om sin oro för att inte vara en bra far.
 
Laurel och Ashley flyttar in i den gamla prästgården. När Ashley bränner brödet i brödrosten blir Doug orolig och säger åt Laurel i smyg att sätta upp brandvarnare. När hon gör det så ramlar hon från stegen och får åka till sjukhuset där hon träffar Emma. Emma tar prover på Laurel och det visar sig att hon är gravid.
 
Paddy ringer Tess men hon svarar inte. Då söker han upp henne i skolan. Hon talar om att hon faktiskt jobbar och har inte alltid tid. Paddy frågar henne om Marlon och han erkänner att han är lite svartsjuk. Tess säger att Paddy får visa att han är ledsen för att han misstrott hennes referens till adoptionsbyrån. Det gör att Paddy är beredd att resa iväg med henne några dagar när han ska iväg på en konferens där han inte är tvungen att delta. Tess tackar ja till att följa med honom.
 
Chas är besviken över att Gordon har lämnat henne för att Aaron ska må bättre. Hon lyckas iallafall hitta någon som vill köpa Dianes halva av puben men hon säger inte vem det är mer än att hon fått hjälp av familjen.
 
Lisa är ledsen eftersom det kommer kort från släktingar som grattar henne och Zak på bröllopsdagen. Belle tar sin fars post och lämnar den hos honom. Hon säger att han bör ändra sin adress för att inte såra hennes mamma.
Zak frågar Belle hur det går med övningskörningen och hon svarar att det inte går så bra. Han erbjuder sig att hjälpa henne men hon vill inte såra sin mamma men då säger Zak att de kan köra i smyg. Belle blir rasande för hon vill inte gå bakom ryggen på sin mor så som han gjort.
 
Leyla flyttar in hos Nikhil i Davids hus.
 
Laurel berättar för Ashley att hon är gravid. Han blir glad och tar för givet att hon ska behålla barnet. Laurel säger att hon är orolig för att det ska bli stressigt och att hon ska börja dricka igen så hon vill inte ha barnet.
 
Pearl vill ha ledigt från veterinärkliniken för att kunna skjutsa Edna som ska besöka sin sjuka syster Lily.
 
Joanie ser Lisa på kaféet och hon ber henne att låta Belle få träffa sin far. Lisa blir förbannad över att Joanie talar om för henne vad hon ska göra eller inte. Lisa vill inte lyssna på en slinka som Joanie. Senare så lämnar Lisa grisarna utanför Dans hus så Zak kan hjälpa till med att ta hand om dem. Zak känner att det är dags att åka iväg så han frågar Joanie om hon vill följa med till Irland och hon tackar ja. De ska be Kerry ta hand om Kyle så länge.
 
Ashley och Laurel bråkar om de ska behålla barnet. Han är inte beredd att gå emot sin tro men Laurel orkar inte med något barn. När hon sedan ser ett glas vin på Carlys nya vinprovning så är hon beredd att ta en klunk. Nicola som är där stoppar henne i sista stund.
 
Doug skäller ut Ashley som utsätter Laurel för pressen om att behålla barnet. Han påpekar att Laurel kommer att ha fullt upp med att ta hand om Ashley och att det inte kommer att underlätta att ta hand om ett barn samtidigt. Det gör att Ashley tänker till och berättar för Laurel att han accepterar att hon gör abort.
 

9/11

 
Eftersom det inte visades något idag heller pga valet i USA
så skriver jag inget idag.
 
Tur att ni roar er ändå med att diskutera såpor och favoriter.
Det tycker jag är kul initiativ! =)

8/11

 
 
Idag sänds inga avsnitt av HTG
för att Tv4 väljer att följa valet i USA hela dagen.
(Vilket är bra för mig så jag hinner titta ikapp)

En som lämnar när det osar hett

Inskrivet torsdag 10/11 kl 01:06
 
Leyla letar efter sitt ena örhänge hon tappat. När hon frågar David i butiken om han sett det så hör Nikhil det. Nikhil tar hennes kvarvarande örhänge för att titta så han känner igen det om han hittar det andra men han lämnar inte tillbaka örhänget. Senare så har Leyla och Nikhil en dejt och då ger han henne blommor och ett halsband där örhänget nu är ett hängsmycke. Sedan äter de middag på puben och går hem till honom. 
 
Robert sitter kvar hos Aaron i Debbies hus men Aaron försvinner efter ett tag. När Robert kollar på puben om Aaron är där får han veta att Gordon ska köpa Dianes halva av puben. Han skyndar sig till sjukhuset för att kolla om Aaron är där och det är han. Han berättar vad han hört och Aaron svarar att han ska ändå sticka ifrån byn så det spelar ingen roll.
 
Laurel och Ashley frågar Cain om de kan få hyra Debbies hus så länge hon är borta. Cain säger nej. Moira säger till honom att acceptera att Debbie inte kommer hem. Efter ett tag ändrar sig Cain och ger Laurel nyckeln och säger att de kan flytta in redan nästa dag.
 
Ross ser när Laurel ska gå in i Debbies hus och han undrar vad som hänt. När han får veta det så passar han på att sno Cains mobil på verkstan när han ska jobba. Ross låtas vara sjuk så han går hem och ringer massa folk ur Cains kontakter i mobilen. Tillslut så ringer han Larry som visar sig vara Debbie men hon lägger på när hon hör att det är Ross. Cain kommer in och är rasande. Han sliter tag i mobilen och stampar sönder den och säger att ingen ska få prata med Debbie längre.
 
Duncan ska träffa Carly och de går till puben. Tracey och Finn är också där. När Finn möter Duncan på toaletten så tappar Duncan sin vigselring. Finn talar om det för Tracey som berättar det för Carly. Carly tar då Duncans bilnycklar och ger till Tracy. Tracey och Finn snor vinet som är lastad i Duncans bil. Duncan kommer ut och blir rasande och hotar med att ringa polisen men då säger Tracey att de tänker ringa hans fru och visa smsen han skickat till dem. När Duncan åkt så säger Finn till Carly att vara försiktig eftersom hon planerar att sälja stulet vin och hon är bara villkorligt frigiven.
 
Kirin vill ge Vanessa lite ledigt så han bokar in en spadag till henne så ska han ta hand om Johnny.Tyvärr har Nikhil ordnat ett viktigt kundmöte den dagen men Kirin tar med sonen till jobbet. Rakesh går ut med Johnny när Kirin somnat vid skrivbordet. Kunden kommer men det går inte så bra för de har tagit reda på att Kirin har åkt dit för droginnehav och att vissa siffror i presentationen inte stämmer.
 
David ska åka till Portugal för att prata med Alicia och skriva på skilsmässopapperna. Han ber Carly att ta hand om affären och Leyla att ta hand om Jacob. Hon flyttar gladeligen in hos David så länge eftersom Nikhil bor där med Molly.
 
Robert säger till Gordon att han vet vad som hänt. Gordon nekar givetvis och säger att Aaron drabbats av något som kallas falskt minne, varför skulle han annars ha kommit tillbaka till byn men Robert tror honom inte och han säger åt Gordon att sticka. Robert frågar Aaron om det finns möjlighet till att det skulle kunna skett, att minnet inte stämmer. Aaron blir besviken men då säger Robert att han litar på Aaron till 100%.
 
Aaron kommer hem och även han konfronterar Gordon som först nekar men säger sedan att det inte var han som gjorde det. Gordon säger till Chas att han vill att de tar en paus för Aarons skull så han köper inte puben. Han packar sin väska och lämnar en ledsen Chas. Gordon säger till Aaron att han alltid kommer att vara hans far och finnas där för honom.
 

Många ångrar sig...

Inskrivet tisdag 8/11 kl 21:55
 
Jacob vill bo med David och gå i skolan i England. David ringer Alicia som går med på det. När Leyla får veta det så erbjuder hon Jacob att bo hos henne men det vill han inte. Hon blir lite ledsen tills Nikhil påpekar att det är bra för då slipper hon vara den tråkiga vuxna som tjatar om läxor utan kan välja att bara göra allt det roliga med Jacob. När de alla ses på puben så flirtar hon med Nikhil och hon säger att hon ändrat sig och vill gå ut med honom.
 
Chas är orolig för Aaron som inte hör av sig. Hon pratar med Paddy om att Aaron faktiskt packat en väska och tagit sitt pass. Han tror inte att Aaron skulle sticka utan att säga något. Hon vill också att Gordon köper Dianes del av puben.
 
Tracey äter lunch med Duncan på värdshuset. Hon låtsas vara Finns chef. Duncan vill ha "efterrätten" uppe i ett av rummen men Tracey vill inte ha sex på första dejten. Då blir han besviken och smiter till puben där han försöker flirta med Carly istället.
 
Robert är orolig för Aaron så han lämnar inte sjukhuset trots att Aaron inte vill ha honom där. När han sedan är och köper kaffe så har Aaron försvunnit från rummet. Robert åker hem och kollar på puben om de vet var Aaron är. Chas blir irriterad över att Robert och Aaron verkar varar ihop igen.
 
Kirin ändrar sig och vill att Adam är med när han är med sonen. Han frågar om råd angående matning av Johnny. Adam känner att han inte vill ta del av allt igen nu när det visade sig att det inte är hans son så han säger till Kirin att det är bättre precis som han sa förut, att Johnny får lära känna sin pappa i lugn och ro.
 
Ashley ska hem för att ta emot mannen från gasverket men råkar gå till fel hus, Debbies. Robert ser det och påpekar det för Ashely som skyndar sig till sitt eget hus. Ashley berättar detta för Laurel och hon tycker att de ska fråga Cain om de får hyra Debbis hus som ju ändå är det hus de bodde i förr och Debbie verkar vara borta en längre tid.
 
Robert ser att någon är inne i Debbies hus så han inser att det är Aaron. Han knackar på och blir tillslut insläppt. Robert försöker få Aaron till att förstå att han finns där för honom och Aaron börjar gråtandes berätta om våldtäkterna han blev utsatt för som liten, i åttaårsåldern av sin far. Aaron berättar om hur det fortsatt och att hans ilska gjorde att han blev bråkig och stökig i skolan. Han vill inte att Chas eller någon får reda på vad som hänt. Robert lovar att finnas där för honom.
 

Hunky Dunky

Inskrivet kl 23:06
 
David retar Nikhil som använder aftershave när han ska ut i joggingspåret. Nikhil erkänner att han är intresserad av Leyla för Jai. Han berättar att Leyla haft väldiga problem med att motstå Jai men nu vill Nikhil dejta henne. Jai svarar att hon får träffa vem hon vill. Nikhil går till Leyla på hennes jobb och frågar henne om hon vill träffa honom. Leyla blir väldigt förvånad men säger nej eftersom hon tycker det skulle kännas konstigt att dejta en föredettas bror eller en föredettas bästa vän.
 
Paddy försöker prata med Tess när han lämnar Leo i förskolan. Hon är inte intresserad för hon tycker inte det är rätt tillfälle.
 
Aaron konfronterar Chas om hennes förhållande med Gordon så både Victoria och Marlon hör men de går till köket så Aaron och Chas kan prata med varann ostört.  Han vill att hon avslutar förhållandet medan Chas försöker övertyga honom om att Gordon är en bra man. Aaron får nästan panik för han vill verkligen inte att de två är tillsammans. Chas berättar minnen från det när han var liten och hon tar på sig hela ansvaret för skilsmässan.
 
Rhona berättar glatt för Paddy och Marlon att adoptionsbyrån ringt och sagt att det inte verkar finnas några hinder för deras adoption.
Marlon berättar det för Tess när han hämtar Leo. Tess börjar ställa frågor om Paddy och hans familj men hon är väldigt flirtig med Marlon så det slutar med att hon kan tänka sig att bjuda honom på en öl vid något tillfälle. Paddy blir lite stressad när han får veta att Marlon ska gå ut med Tess.
 
David får en felleverans av vin när "snygge Duncan" kommer med en leverans. Carly blir helt till sig när hon ser den snygge leverantören men hon vill inte att David ringer honom för att hämta de lådor som blivit fel. Hon anordnar istället en vinprovning med gratis vin till dem i byn. Duncan kommer dit och Carly blir nervös men han är mer intresserad av Tracey istället och han kan tänka sig att glömma felleveransen om han får en dejt med Tracey.
 
Chas berättar för Gordon att Aaron vet om deras förhållande så nu behöver de inte smyga längre.
 
Rakesh får veta att någon anmält honom för att gjort något fel när polisen kommer för att ställa frågor till honom. Han är precis på väg att erkänna när Priya stopppar honom. Polisen går sedan till Vanessa för att ställa frågor men hon nekar till att Rakesh skulle ha mixtrat med dna-testets resultat. Kirin blir besviken men Vanessa menar att Rakesh är ändå Johnnys farfar och det räcker med att morfar sitter i fängelse.
 
Aaron ringer en vän i Frankrike för att få komma dit och bo hos honom på obestämd tid. Han går till skroten för att skriva ett avskedsbrev till Adam. Precis då kommer Robert och vill ha en kassarapport som ska vara klar. Han märker att något är fel men Aaron vill inte erkänna det. Aaron går iväg till bilen och då ser Robert avskedsbrevet som ligger på skrivbordet. Han skyndar sig ut och hinner precis se att Aaron nästan svimmar av. Robert kör Aaron till sjukhuset.
 
Leyla har ignorerat Alicias samtal så David får ta emot meddelandet om att Jacob rymt ifrån Portugal och är på väg till England. David säger det till Leyla och de ska iväg till flygplatsen för att hitta grabben men precis då kommer Jacob i en taxi. Det visar sig att han vantrivs i Portugal och vill inte ge det fler chanser även om hans mamma försöker övertala honom till det.
 
Aaron tappar medvetandet emellanåt. Han har fått blodförgiftning i såren på armen så han kommer att få ligga kvar på sjukhuset. Robert ser även såren på bröstet på Aaron men får inte veta hur de uppkommit. Aaron vill att Robert åker därifrån men han vägrar. Robert frågar vad Aaron menar att det är "pappas" fel att Aaron har alla sår på kroppen.  Aaron  säger att han bara svamlat men Robert tror honom inte. Robert går sedan med på att åka hem men han lovar att komma tillbaka nästa morgon och då vill han veta hur Aaron fått såren.

Mumford och sons

Inskrivet kl 21:18
 
 
Pearl känner sig skyldig till att Rhona och Paddy kanske får ett avslag på adoptionen. Tillslut erkänner hon för Rhona som blir oerhört besviken. Paddy blir lättad över att det var Pearl och inte Tess som var skyldig.
 
Chrissie pratar med Rakesh och hon beklagar att Priya flyttat ifrån honom. Hon bjuder ändå honom på middag till kvällen och hon säger att han borde visa Priya med något riktigt storslaget om han vill ha henne tillbaka. Det gör att Rakesh söker upp Leyla för att planera ett jättebröllop för att visa Priya att han menar allvar. Leyla tvekar så hon smsar Priya i smyg.
 
Priya kommer till Leylas företag och skäller ut Rakesh för att han struntar i vad hon tycker och behöver. Han försöker förklara att han bara vill visa henne att han menar allvar. Priya blir så arg att hon gör slut.
 
Gordon och Chas smsar varann och hon blir glad över hans små meddelanden. De träffas i smyg och tar in på hotell. Han säger att han vill köpa andra halvan av puben men hon tvekar på om det är så bra. Chas ljuger för både Diane och Aaron om var hon är.
 
Adam påverkas av att se Kirin med barnvagnen. Victoria ser det så hon frågar sedan Vanessa och Kirin om Adam kan få träffa Johnny ibland. Vanessa säger ja så när Adam och Victoria dyker upp så lyckas han få Johnny lugn. Kirin ser inte så glad ut när sonen lugnas av Adam. Han träffar Adam senare på kaféet och säger till att det är bättre om Johnny inte förvirras om vem som är vem utan lär sig att han är pappan och inte Adam så därför får Adam hålla sig borta från babyn.
 
Diane och Chas har öppet hus på puben för att locka köpare men det dyker inte upp så många seriösa köpare. Robert försöker övertala Diane till att få köpa hennes del.
 
Rakesh flirtar med Chrissie på hennes middag på Home Farm. Han blir full och försöker kyssa henne men hon backar och påpekar att han är kär i Priya fortfarande. Hon säger att han får stanna och sova på soffan men bäst vore om han gick hem.
 
Aaron erkänner för Paddy att det var han som pratade med adoptionstanten. Paddy blir besviken och sedan orolig för vad Aaron kommer att göra härnäst. När han senare märker Aarons oro så inser han att det är något annat som Aaron tänker på. Givetvis erkänner inte Aaron det utan säger att han ska prata med Rhona för Paddy förtjänar inte sitt äktenskap med henne.
 
Priya som hört Adam och Victoria prata om att träffa Johnny tidigare inser att problemen som varit kanske kan lösas så hon säger det till Rakesh. Rakesh tvekar och sedan berättar han för henne att han nästan kysst Chrissie igår och även en gång tidigare. Priya blir besviken och söker upp Chrissie och frågar vad som hänt. Chrissie erkänner att hon haft känslor för Rakesh men att han älskar Priya. Kerry som klipper håret på en kund råkar klippa lite för kort när hon står och tjuvlyssnar på Priyas och Chrissies samtal. (När lärde sig Kerry att klippa hår?) Priya går sedan tillbaka till Rakesh och säger att hon vill vara med honom eftersom han nu visat att han kan vara ärlig.
 
Rhona är ledsen på Pearl som kanske sagt saker som gör att de inte får adoptera men Paddy försöker få Rhona att bli sams med henne ändå. Paddy får samtal från Tess som vill ses och reda ut det med vem som sagt något till adoptionstanten men han har inte tid förrän nästa dag.
 
Chas säger att hon måste akut till tandläkaren. Aaron hör det och följer efter henne. Han ser när hon träffar Gordon utanför en biograf och hur de kysser varann.
 

Mina barn och andras ungar

Inskrivet kl 21:12
 
Aaron tappar en tändare när han pratar med Paddy. Paddy ber honom sluta röka och vara ett gott föredöme när han nu ska bli Leos gudfar.
 
Zak ringer Belle men hon svarar inte för Lisa är i närheten. Hon säger att det är en kompis från universitet.
 
Nicola hjälper inte Jimmy med att lämna hans barn till skolan.
 
Paddy söker upp Tess för att prata med henne om referenserna. Hon säger att hon gärna hade blivit förvarnad. Paddy talar om att han gärna en dag vill ha ett eget barn.
 
Kirin ignorerar Rakesh när han kommer in på kaféet.
 
Adoptionsbyråns tant intervjuar Aaron och han berättar allt om hur Paddy ställt upp för honom även om det varit jobbigt emellanåt. Han säger att han önskar att Paddy varit hans riktiga pappa istället.
Tess lämnar en strålande referens hon också. Hon smsar Paddy direkt efter men han är med Rhona och vill inte svara eftersom det är hans hemliga mobil som piper.  När hon inte ger sig så säger han att det är Aarons mobil som han glömt i morse. (Varför stänger han inte av ljudet på den hemliga mobilen om han inte vill bli avsöljad?)
 
Zak är orolig för Belle så han smsar henne och de ses. Hon vill dock inte följa med in för att prata för att Joane är där. Zak tar med Belle till kaféet och då ler hon i smyg. Belle vill inte att de ändrar på medicineringen bara för att hon hör röster igen. Hon säger att det är annorlunda nu.
 
Bernice ser till att Chrissie hjälper Kerry på salongen medan hon själv är på bröllopsresa.
 
Zak går till Lisa och berättar om Belles röster. Hon säger att det är Zaks fel men hon vill inte ha tillbaka Zak hemma.
 
Aaron kommer in på puben så Rhona säger att Paddy har hans mobil så han behöver inte leta längre. Han konfronterar sedan Paddy som inte vill berätta men då säger Aaron att han går till Rhona. Paddy erkänner och berättar om Tess. Aaron blir rasande.
 
Nicola är nöjd för hon ska på konferens i Barcelona nästa vecka. Hon talar om det för Jimmy som inte alls blir glad. Nicola säger att hon vill inte ha fler barn utan hon tänker ha kul i Barcelona. Laurel blir besviken på Nicola som inte är nöjd med allt hon har.
 
Pearl är nervös över att prata med adoptionsbyråtanten. Hon försöker intala sig att inte prata om Rhonas lesbiska period och tablettmissbruk men råkar givetvis nämna det ändå.
 
Belle blir förbannad när Zak och Lisa är hemma och de har ringt hennes assistent om rösterna. Hon erkänner att hon hittat på allt för att det skulle bli bra mellan föräldrarna. Lisa håller masken och säger att allt är ok men så fort Belle gått skriker hon på Zak och säger åt honom att gå.
 
Chrissie pratar med Diane om en vän som kan fixa peruker som hon kan ha när håret börjar ramla av. Diane vill hellre ha Chrissies hjälp. Robert kommer in på salongen och erbjuder sig att betala för Dianes peruker men hon behöver inte hans hjälp för när hon sålt puben så kommer hon ha råd att köpa massor av peruker. Han tackar även Chrissie för att hon ställer upp för Diane.
 
Aaron ser adoptionstanten och vill prata med henne men ångrar sig. Han får veta att det han säger sägs i förtroende och ingen får veta vad han sagt. Då erkänner Aaron att han tror att Rhona och Paddy har äktenskapsproblem och att man inte vet hur länge de håller ihop. Tanten nämner för Rhona och Paddy om att någon nämnt deras äktenskapsproblem. Rhona undar givetivs vem kan ha sagt något sådant.
 
Jimmy gör ett schema för honom och Nicola om hur de ska dela på hämtning och lämning av barn. När Nicola kommer hem så säger hon att hon vill ha fler tider för hon åker inte till Barcelona för familjen är viktigare.
 
Paddy pratar med Aaron men han erkänner inte att han sagt något till tanten. Paddy frågar då Tess som givetvis nekar. Hon säger åt honom att tänka sig för och inte göra henne till ovän.

RSS 2.0