Tre olika kalas på samma gång

Leyla tittar i en bröllopstidning medan Alicia beklagar sig över Debbie som surat över örhängena. David kommer in och Leyla får bråttom att gömma tidningen. När han gått så erkänner hon att hon funderar på att fria till honom.
 
Ella kommer in på puben och ser John vid bardisken och Moira som jobbar. Hon tycker att båda familjerna ska ses för att fira kontraktet. Moira skyller på att hon måste jobba men Diane tycker att hon kan vara ledig.
 
Sarah har kalas hos Dingles. Alicia, Leyla och Jacob kommer dit och Debbie muttrar och undrar om Alicia har med sig presentkort på tatuering till Sarah. Hela kalaset präglas av Debbie sura pikar, Alicias hetsiga humör och Andy som försöker vara neutral och Cain och Charity som gnabbas som vanligt. Barnen leker och märker inte av de vuxnas kommentarer.
 
Jackson har samlat sina vänner och familj på puben för att umgås. Paddy vill skåla för Jackson men vet först inte varför de är där eftersom inget speciellt firas. Han tackar sedan Jackson för att vara hans dagliga inspirationskälla.
Jerry är där och tycker att Jackson verkar så mycket gladare nu för tiden.
Aaron tycker det är jobbigt och går ut en stund.
 
Ella med familj kommer till puben och hela familjen Bartons är där. Moira passar på att säga till Ella, när de ses i enrum, att lämna Adam ifred och hålla sig borta från honom.
Adam tycker det blir jobbigt med en mamma som stirrar på honom och Ella som tåflirtar under bordet så han går ut och försöker prata med Aaron. Aaron säger inget och vill inte prata.
 
När Leyla kommer hem från Sarahs kalas så nämner hon för David att de enda som verkade lyckliga av de vuxna var Zak och Lisa. Hon frågar honom om han tror att äktenskap förändrar människor.  David svarar att det gör det, se bara på Eric.
 
Familjen Barton går hem efter pubkvällen och de är inte så roade av sällskapet de hade, Ella hade blivit rätt full.
Adam följer med Mia och hennes föräldrar hem till Home Farm. Declan går iväg och Mia går upp för att lägga sig så Ella försöker flirta med Adam man han säger nej. Hon blir väldigt sur när han avvisar henne.
 
När Jacskon kommer hem berättar han för Hazel och Aaron att det är dags. Hazel inser allvaret och försöker övertala honom att vänta. Jackson säger att han vill ha en sista natt ihop med Aaron, så Aaron sover över där i fåtöljen.
 
Dagen efter så går Hazel ut i byn. Hon mår väldigt dåligt över det som kommer att hända och hon orkar inte prata med folk. Chas försöker få kontakt med henne och likaså Bob. Chas frågar Bob om han pratat med Hazel men det har han inte gjort på länge. När Bob sedan ser Hazel igen så bjuder han in henne och Jackson till invigningen av det nya cafét. Hazel säger att de kan inte idag. Bob svarar att det är i morgon men då vill Hazel återkomma.
 
Aaron måste hämta luft och går ut. Han går hem och träffar Paddy och Leo. När Rhona ser att Leo verkar trivas i Aarons famn och att han blir en bra barnvakt så flippar Aaron ur och lämnar ifrån sig barnet och rusar ut ur rummet. Paddy följer efter honom och försöker få Aaron till att prata men som vanligt går inte det.
 
Jackson är redo och han tackar Hazel och Aaron och berättar hur mycket han älskar dem. Alla tre gråter. När Hazel ska ge Jackson drycken med all medicin i så kan hon inte. Hon gråter och säger att det inte går medan Jackson gråter och ber henne ge honom det. Aaron tar tag i glaset och räcker det med darrande händer till Jackson. Jackson får svårt med sugröret så Aaron häller i Jackson den förgiftade drycken.
 
Paddy står och försöker vagga Leo till sömns men tankarna är på annat håll. Rhona märker det och inser att han är orolig för Aaron. Hon säger åt honom att ta reda på grabben och fråga vad som står på.
 
Aaron får sådan ångest efteråt att han springer ut ur huset. Han fortsätter att springa så långt han orkar. Paddy och Chas försöker stoppa honom och fråga vad det är men Aaron springer vidare. Adam som ser vad som händer följer etter honom.
 
Hazel kan inte släppa Jacksons kropp. Hon ligger bredvid honom och sjunger. Chas och Paddy som är oroliga för Aaron knackar på dörren. De båda får veta att Jackson är död.
 
Adam stannar när Aaron stannar för att spy. Han får äntligen sin vän till att prata och Aaron berättar gråtandes att Jackson är död och att det var han som dödade honom. Adam fortsätter att krama om sin vän.
 
 

En snabbis i bilen

Paddy ska köpa blöjor i Leylas butik och han är osäker på vilken storlek. David som står där kan inte heller hjälpa honom. Paddy visar sedan en bild på Leo för Leyla och hon står och ler. Betty ser det och säger att en ny bebis i byn kan väcka moderskänslor. Sedan vill hon veta hur det gick med Leylas och Davids förlovning. Leyla svarar att de slog upp den eftersom det var för tidigt. David lovar Betty att hon är den första som får veta om de ska gifta sig.
 
Declan är irriterad på att Ella lämnat lunchen igår men sedan ber han ändå om ursäkt för att han använt lunchen som ursäkt för ett jobbmöte. Han vill gottgöra henne men när hon frågar om det sker redan idag så kan han givetvis inte.
När Adam och Mia kommer till Home Farm så måste hon jobba. Ella frågar om Adam kan skjutsa henne till stan men då protesterar Mia och säger att Adam inte är hennes chaufför.  Adam har inget emot det så han och Ella åker iväg. De kommer inte långt förrän hon stannar bilen vid vägkanten och börjar klä av sig.
Moira som  kommer körandes ser bilen och sedan vad som händer i den och vilka två det är.
 
Jackson vill åka till stan för några av hans vänner ska förlova sig och de ska ha fest för att fira det. Aaron är inte alls sugen på att gå för han tycker det är jobbigt när Jackson ska säga farväl och Aaron måste låtsas som om allt är bra. De åker iväg till klubben inne i stan där festen är. Jackson har kul och Aaron börjar slappna av.
När de sedan åker hem så börjar Aaron prata om förlovning men Jackson vill inte att de binder sig eftersom han vill att Aaron sak vara fri från honom när allt är över.
 
Bob väntar på soffor till nya cafét. Betty undrar varför han ska ha soffor och inte stolar. Han berättar då att det ska bli lite annorlunda stil på cafét än tidigare. När Betty blir orolig för att de bara kommer ha italienska konstigheter så lovar Bob henne att han alltid kommer att ha en vanlig kopp te till henne.
 
Marlon besöker Leo och han tar hand om honom medan Rhona får vila. Paddy vill sedan gå med sin vän till puben och efter lite övertalning så följer Marlon med. Marlon är uppfylld av alla känslor han har och tycker allt är helt fantastiskt. Han tackar sedan Paddy för att han får vara med i sonens liv.
 
Moira konfronterar Adam när han kommer hem. Hon blir chockad när hon får veta att det pågått några veckor. Hon säger till honom att han håller på att äventyra hela deras framtid och Mias eftersom de inte vet vad Declan kan göra om han får veta. Hon kräver att Adam gör slut med Ella på en gång.
 
Alicia kommer hem till Debbie för att fråga vad Sarah önskar sig i födelsedagsprsent. Debbie blir förvånad över att det är Alicia som kommer och inte Andy. Då säger Alicia att det är för att Andy vill att de får bättre kontakt med varann, hon och Sarah. Det slutar med att Sarah får följa med in till stan för att välja present själv.
När de kommer hem möter de Andy som frågar hur det gått. Det visar sig att Alicia låtit Sarah få hål i öronen. Andy gillar inte tanken och han är orolig för Debbies reaktion. Mycket riktigt blir Debbie sur när hon upptäcker det och Alicia blir grinig för hon ville bara vara snäll, om det inte passar så är det bara att ta ur örhängena. Debbie säger att det är inte det som är felet utan att hon inte frågade henne först.
 
Declan ska till Bartons för att skriva kontrakt och efter det ska han på lunch med Mia. Adam passar på att träffa Ella för att säga att de blivit sedda. Hon är lugn tills han försöker tala om att det är slut mellan dem. Då säger hon att det är försent att ångra sig, gjort är gjort. Ella tycker att de kan fortsätta som förut, han kan bara säga till sin mamma att det är slut. Adam vill inte gå med på det och då säger Ella att det enda riktiga är att berätta för Declan och Mia om vad som hänt även om det nu är slut.
 
David och Leyla sitter på puben och märker hur Betty tittar på dem. Han säger att han känner pressen så han är på väg att gå ner på knä för att fria till Leyla men hon skrattar bara och säger att sluta nu. Sedan sitter de och smågnabbas om att gifta sig är inte vad de vill just nu...eller?
 
Rhona är nervös för att barnmorskan ska komma på hembesök. Hon är rädd att inte duga som mamma men Paddy försöker trösta henne.
Marlon kommer till jobbet men Diane skickar hem honom eftersom han ska vara pappaledig i några dagar. Han vill inte störa Rhona när barnmorskan kommer men Diane säger åt honom att han måste gå dit annars får han sparken.
Barnmorskan lugnar både Rhona och Paddy om att allt är under kontroll. Hon låter sedan Marlon hålla i barnet när han kommer. När hon går så gratulerar hon båda föräldrarna...
 
Jackson vill ha en fest på puben. De frågar Bob om det går bra och han säger att han måste bara kolla upp det med Diane först. Hazel märker att Jackson vill ha festen med alla nära och kära så hon inser att det inte är långt kvar nu...
 
Ella säger åt Adam att han måste berätta för Declan på en gång. När Declan kommer hem för att hämta Mia så säger Ella att Adam har något att berätta. Adam som inte vill säga något börjar prata om stallet men att det kan vänta. Mia kommer in och säger att hon vill vara med Adam och hans familj så mamma får följa med pappa på lunchen istället. Declan går med på det och tar med sig Ella.
 
Moira och John dricker champagne och firar kontraktet. Mia och Adam kommer dit för att fira med dem. Moira tar med sig Adam till köket för att fråga om han gjort slut med Ella. Han svarar att det är avslutat och att han tror att det var vad Ella ville. Moira säger att han bara blivit utnyttjad och han är värd mer än så, Mia är också värd mer.

En ny bebis i byn

Rhona sitter kvar på puben och har sina värkar men de tror inte att det är så bråttom än. Betty är där och tycker underhållningen är bättre än att sitta hemma för det är ändå inget på tv. När värkarna blir mer intensiva så bestämmer de sig för att åka till sjukhuset. Bob skjutsar Rhona och Marlon. Diane försöker få tag på Paddy som stängt av sin telefon.
 
Chas och Paddy sitter i bilen och pratar. Han berättar att han känner sig utanför eftersom Marlon tagit på sig fadersrollen helt. Chas säger att det kommer att gå bra och att han borde tänka på att Rhona faktiskt valde honom framför Marlon. Paddy blir lättad. De återvänder till byn och möter Diane som berättar att Rhona åkt in till sjukhuset. Paddy skyndar sig dit.
 
Aaron och Adam är vid klubbhuset. Aaron mår dåligt över att ha ställt till det. Adam säger att de borde åka på semester och inte ta med flickvänner eller pojkvänner eller Hazel. När Aaron ska gå så säger han till Adam att ta det lite lugnt med förhållandet med Mia. Adam svarar frågande att han bör alltså inte ligga med hennes mamma då. Aaron tittar på honom och tror att han skojar men inser sedan att det är sant. Att Adam ligger med Ella och har gjort det i flera veckor roar Aaron jättemycket. Äntligen kan han retas med sin vän.
 
Gennie sitter kvar på puben och deppar. Bob märker det och försöker trösta henne. När han frågar Gennie vad hon önskar sig mest av allt svarar hon att hon vill att Nikhil dumpar Chas för att bli ihop med henne istället.
 
Jackson frågar sin mamma om hon ordnat med medicinen när hon kommer hem Det har hon och han blir lättad.
Aaron träffar Hazel ute på trappen och han berättar om Ella och Adam. Han frågar sedan var hon har pillrena men hon väljer att inte berätta det.
 
Marlon är med när Rhona föder. Det blir en son och båda föräldrarna strålar av lycka och de kan inte sluta att behundra deras lilla mirakel.
Paddy kommer till sjukhuset och ser dem genom en fönsterruta. Han väljer att inte gå in utan lämnar dem ifred.
 
David kommer hem och berättar för Leyla om att han sagt upp sig från fullmäktige. Hon tror att det beror på skvallret och han medger att det är delvis det men han vill tillbringa mer tid med familjen.
 
Dagen efter babyns födsel kommer Paddy till sjukhuset. Han berättar för Rhona att han varit där tidigare men att han inte fick komma in eftersom han inte är pappan och måste därför vänta på besökstiden.
Marlon kommer in och har två ölburkar med sig. Han vill fira med Paddy och de båda kramar om varann och dricker öl.
Aaron kommer dit och ber om ursäkt för att han ställt till det. Paddy och Rhona ursäktar honom men Marlon muttrar lite.
Hazel och Jackson kommer dit och tittar på barnet som ska heta Leo. När Hazel håller i Leo och säger att han har hela livet framför sig så får Jackson tårar i ögonen och vänder bort huvudet.
 
Gennie ska iväg till jobbet på morgonen och det visar sig att Nikhil sovit över hos Chas så han erbjuder sig att skjutsa Gennie till arbetet. Hon tackar först nej men går med på det sen.
 
Adam och Mia är på puben för lunch. När Mia hämtar kaffe så får Adam ett samtal från Ella som vill att de ses. Han avbryter samtalet tvärt för att inte få problem. Senare så kan han ändå inte motstå utan träffar Ella i stallet.
 
Bob ser på när en hantverkare hjälper honom att få upp en ny skylt till det nya cafét. Gennie kommer förbi och han frågar henne om Brenda ändrat sig. Han frågar sedan hur Gennie mår och hon säger att hon inte borde ha sagt något om Nikhil eftersom det bara är en dum förälskelse och hon borde veta bättre.
 
Betty kommer in i Leylas butik och hör när de pratar om hans avsked. Hon tror givetvis att han fått sparken. När Leyla frågar henne om hon ska handla mer än en burk soppa så säger Betty att hon ångrat sig och vill inget ha, hon har andra viktigare saker för sig.
 
Rhona och Leo kommer hem och det blir fullt hus av alla som kommer och vill titta till barnet. Nikhil och Chas är där när Rhona frågar om han också vill ha ett barn. Nikhil ler men Rhona säger åt honom att inte visa leendet för Chas. Bob som ser Gennies ledsna ögon ger henne ett glas vin.
Paddy pratar med Chas i köket och han säger att han fortfarande är osäker på sin roll i den nya familjen. Chas tröstar honom med att han snart kommer att känna sig som en pappa när han väl fått kliva upp mitt i natten för att ta hand om det skrikande barnet.
Rhona kommer in i köket och ger Paddy babyn som ligger i en korg. Hon vill att han passar Leo medan hon städar upp efter gästerna. Paddy tvekar men då kommer Marlon in och tar över.
 
Jackson är ensam hemma och passar på att spela in hälsningar till Aaron och Hazel på datorn. Han blir rätt känslomässigt berörd och när Hazel kommer hem vill han att hon sitter hos honom.

Schamponera gräsmattan?

Paddy är orolig för Rhona som inte kan ta det lugnt. När hon är på väg ut på promenad får hon medhåll av den nya veterinären om att det är bra med en promenad. Marlon kommer precis förbi och följer med henne men Paddy är inte lugnad.
 
Jimmy är arg över Kellys utpressning så han söker upp henne hos Marlon. Kelly håller på att packa och hon står på sig, Jmmy får inte träffa Elliot om han inte vill vara med henne. Bob som också är där försöker övertala henne till att tänka om. Jimmy vägrar att gå med på hennes hotelser så när hon sedan åker ut ur byn så låter han det ske.
Han går sedan över till Nicola men hon bryr sig inte om att han dumpat Ellliot och Kelly, hon vill ha skilsmässa ändå.
 
Chas ska gå på Monster Truck-uppvisning med Nikhil och hon försöker få med sig Gennie. Gennie har ingen lust att följa med dem och kommer med flera ursäkter. Katie och Roz som hör det säger att snart kommer hon väl att skylla på att hon ska schamponera gräsmattan för att slippa. Gennie är inte på humör så hon väljer att inte följa med tjejerna heller när de frågar.
 
Victoria är orolig för Hannah så hon kommer till gården för att fråga hur hon mår. Hon berättar för Hannah att hon fått veta av Alex om vad som hänt och att hon blivit förbannad på honom för att han är ett svin.
Hannah säger att det är lugnt och att hon inte bryr sig längre, bara inte hennes pappa får veta något.
 
Carl blir förbannad när han hör att Kelly stuckit med Elliot. Han säger till Jimmy att det är dags att de slutar bry sig om dessa kvinnor som bara förstör för dem. Nu ska de sluta bli trampade på, de ska vara mer bestämda när de vill något. Jimmy tvekar men går med på Carls förslag.
 
Jackson säger till Hazel och Aaron att han vill att hon fixar fram all medicin som behövs så att det finns hemma när han är redo för att dö. Både Aaron och Hazel tycker det är jobbigt när Jackson pratar om det men de lovar att ordna allt. Man märker att det tär på dem båda, de ser mest ledsna och bedrövade ut hela tiden.
 
Adam mäker att Aaron inte mår bra och han frågar om de ska ta en öl. Aaron tvekar men Adam säger att han behöver en vän även om inte Aaron gör det. De träffas på puben och Adam försöker få ur Aaron vad som tynger men Aaron är fåordig som vanligt. Adam verkar vilja berätta om Ella men han gör inte det.
 
Jimmy får skilsmässopapper från Nicolas advokat men han tänker inte låta det hindra honom. När han sedan ser henne och Angel i byn så pratar han med dottern och säger att de ses senare, sen går han iväg till jobbet. Nicola ser förvånad ut eftersom hon inte planerat något om att de skulle ses.
Jimmy kommer över till Nicola för att umgås med Angelica. Rodney blir förvånad och Nicola säger att hon inte visste om något men att Jimmy verkar vara mer bestämd nu än tidigare.
 
Chas ber Nikhil att muntra upp Gennie. Hon är övertygad om att systern behöver en pojkvän. Nikhil försöker prata med Gennie men det går inte så bra så hon känner sig ännu mer förödmjukad än tidigare. Återigen tackar hon nej till att följa med Katie och Roz ut på stan. Nikhil kommer fram och ber om ursäkt över sin klumpighet tidigare.
 
Alex kommer till puben för att träffa Victoria men hon vill inte prata med honom. Diane och Bob hör det och säger till Alex att han bör nog ändå försöka prata med henne. Alex går in i rummet bakom puben och han får veta att Victoria pratat med Hannah om vad som hänt. Han försöker med bortförklaringen om att han var ensam och det var kallt i husvagnen och då kom Hannah dit och det blev som det blev. Han försöker att flirta med Vic men hon smälter inte helt. Alex tar tag i henne och drar ned henne i soffan men hon ber honom att sluta.
 
Chas märker att Paddy verkar konstig så hon söker upp honom på mottagningen. Först tror hon att han är jättesjuk men sen visar det sig att han är orolig för när barnet ska komma. Han är inte riktigt redo och börjar tvivla på att det är rätt det de gör.
 
Adam försöker fortfarande få Aaron till att prata om vad som står på men det går inte så bra.  De blir nästan osams och Aaron reser sig för att gå och Adam följer efter. Aaron blir förbannad och ska knuffa till Adam men råkar istället knuffa Rhona som faller ner på golvet. Han blir jätteledsen men Rhona säger att det är ok. Marlon kommer ut från köket och skäller på Aaron och anklagar honom för att skada folk i sin närhet hela tiden. När Aaron gått så börjar Rhona få värkar.
 
Nytt intro på andra avsnittet och jag gillade det inte, kanske för att det kom som en chock men det kändes inte som HTG.
Men men, man kanske vänjer sig vid det så småningom...

Inställt

Jahaa fler än jag som inte visste att det inte blir några HTG-avsnitt idag på grund av alpinasändningar?
Nåja, vi ses igen på måndag.
 
Trevlig helg!

Kelly Kelly Kelly....

Amy försöker få Eric till att ändra sig angåenge lägenheterna i ladan och hon säger att det är för Vals skull. Eric tycker det är ett snyggt försök men Amy svarar att det var för att vilseleda Val så hon inte skulle få veta något om vad som hänt. Val som precis kommer in hör att Eric och Amy pratar om utpressningen av pengar. Hon blir rasande och frågar vad som hänt. Val får tillslut veta alltihop och först är hon förbannad men sedan när Eric sagt att Amy valde pengarna men sedan ångrat sig så lugnade Val ner sig.
 
Cain får veta av Debbie att hon är gravid. Han blir inte direkt överlycklig.
Cameron försöker prata med Carl på kontoret men Carl har inget behov av det. Han säger till Cameron att alla långväga körningar och andra tråkiga jobb är hans. Det är bara för Cameron att acceptera det.
 
Nicola har plockat upp buketten ur soporna och sitter hemma för att jobba. Jimmy kommer för att hämta Angelica och han frågar Nicola om hon vill följa med dem men det vill hon inte.
Rodney försöker sedan övertala Nicola att ge Jimmy en chans, att hon ska gå över till honom och låta Angelica få träffa båda föräldrarna samtidigt.
 
Hannah går förbi värdshuset och träffar Amy som vill att de äter middag ihop. Precis då kommer Victoria ut och Amy frågar henne om hon också vill hänga med. Victoria ska träffa Alex men säger sedan att hon struntar i det. Amy går in och Victoria passar på att fråga Hannah om varför hon sagt till Andy att Alex bara utnyttjar tjejer. Hannah vill inte prata om det och ursäktar sig med att hon inte har tid att vara med tjejerna.
 
Jerry besöker Jackson och de tittar på fotboll och pratar minnen. Han ska precis gå när Aaron kommer dit. Jerry är glad över att Jackson verkar så glad igen.
När Jerry gått vill Jackson att de pratar ut om praktiska saker inför hans död. Varken Hazel eller Aaron vill tänka på det men Jackson säger att det är viktigt att han spelar in allt han vill så att ingen ska åka dit i rätten för mord.
 
Rhona är på jobbet och kan inte låta bli att jobba. Laurel är på besök för att prata med henne. Paddy berättar att han anställt en vikarie som ska komma i eftermiddag och då först kan Rhona koppla av. Rhona är orolig för att vikarien ska vara en ung snygg tjej men när det senare visar sig att Nicky är en ung snygg kille så blir hon glad  och lugn.
 
Jimmy städar upp efter Angel medan hon ligger och vilar hemma hos honom. Kelly kommer dit och vill att Elliot ska få leka med sin syster. Jimmy vill inte ha henne där och han gör allt för att få iväg henne men Kelly vägrar. Han säger till henne att han vill att hon flyttar från byn helst, han hjälper givetvis henne ekonomiskt men för att kunna leva med Nicola måste hon flytta. Kelly blir rasande och vill inte alls gå med på det.
 
Hazel går iväg till puben en stund för att få komma ifrån. Chas retas med henne eftersom hon bara dricker vatten men Hazel är inte på humör. Chas märker att det är något och tror att det är Aarons fel. Hazel säger att Aaron gör mer än han behöver och att han är underbar men det har Chas svårt att tro.
Adam kommer över till Jackson och Aaron och de dricker öl och kollar på film. De har rätt kul även om Aaron mest är fundersam. Han går sedan ut för att köpa mer öl och träffar på Hazel utanför huset. Han får en stor kram av henne efter att hon berättat om att hans mamma nästan varit snäll mot henne tidigare. Aaron blir väldigt förvånad.
 
Kelly går upp på övervåningen för att tvätta av Elliot som kladdat ner sig. Jimmy är irriterad på henne som är kvar men precis då kommer Nicola dit. Hon är glad ända tills Kelly kommer ner. Jimmy försöker förklara för Nicola hur det ligger till men stammar mest fram orden. Kelly säger då att Jimmy sagt att han vill att de flyttar ifrån byn och att de ska bli en ny familj med båda barnen för det vore bäst för Angelica att slippa sin skrikiga mamma. Jimmy försöker förklara att det inte alls var så han sa men Nicola är så förbannad att hon smäller till Kelly över näsan så det blir ett sår som börjar blöda. Kelly blir glad för nu kan hon ringa polisen och sätta dit Nicola eftersom hon har villkorligt fortfarande.
 
Victoria träffar Alex och frågar honom om Hannah. Han vill givetvis inte prata om henne. Victoria ger sig inte och så småningom får hon veta att Hannah besökt honom i husvagnen. Hon blir förbannad och lämnar honom.
 
Eric blir tvungen av Amy och Val att se på lägenheterna i ladan. Charity är jättenöjd för hon tror att han kommer att köpa en av lägenheterna till familjen.
 
Jimmy söker upp Kelly och frågar henne om hon menar allvar med att ringa polisen. Hon säger självklart att hon är allvarlig men då säger han att han kommer att hävda att Kelly slog först och Nicola bara försvara sig och med historien om att Kelly slog honom med ficklampan och sedan bara lämnade honom blödandes i lastbilen så kommer inte polisen att tro på henne.
 
Kelly ger sig inte så lätt. Hon söker upp Jimmy efter ett tag och säger till honom att hon kommer att göra som han säger, flytta ifrån byn men hon flyttar så långt bort att han aldrig får träffa Elliot igen. Nu får han välja hur han vill ha det...

En smäll på käften

Chas möter Eve ute på gatan och bli arg på henne eftersom hon flirtat med Cameron. Eve nekar till att gjort det och skyller allt på Carls fantasier. Debbie som hör dem bråka kommer ut och tar med sig Chas hem. Eve hinner precis tala om för Debbie att det inte är något mellan henne och Cameron.
Debbie pratar sedan med Chas om att hon inte vet hur hon ska göra, om hon ska behålla barnet eller inte.
 
Val kommer hem och blir förvånad över att Eric inte är hemma. Han är hos grossisten och handlar så Amy tar med sig Val till puben. Diane ska precis fråga om hon hört det som hänt men Amy hindrar henne. Val blir givetvis nyfiken och frågar vad det är som hänt. Amy säger då att de ska titta på lägenhet i den renoverade ladan, som Charity säljer. Charity hör det och passar på att säga att de är välkomna att titta på lägenheten på en gång. Diane ser butter ut men hon låter Charity som ska jobba ändå gå iväg med dem. Val är väldigt nöjd med lyxen lägenheten erbjuder och hon hoppas Eric vill köpa en där till dem.
 
Rhona får värkar igen när hon är på puben. De tar med henne till rummet bakom och där får hon ta det lugnt. Det visar sig vara falskt alarm igen. Både Paddy och Marlon vill att hon tar det lugnt nu och slutar jobba.
 
Nikhil ska till stan på shopping och lunch med Chas men hon lämnar återbud i sista sekunden. Jai föreslår då att Gennie följer med istället. Gennie blir nervös men tackar ja. När de kommer tillbaka har hon valt en klocka som Nikhil ska ge till Chas. De pratar sedan om hur trevligt de haft det och Nikhil vill gärna göra om det.
 
Cain träffar Charity utanför den nyrenoverade ladan. Han är rasande på henne för att hon inte finns hos Debbie som mår dåligt utan jobbar på puben eller säljer lägenheter istället. Nu är det Chas som finns hos Debbie. Charity blir sur och hon ringer genast till Debbie som inte vill prata med henne förrän hon pratat med Cameron.
 
Cameron kommer hem och går in på puben det första han gör efter körningen. Han träffar Cain som talar om att Debbie är sjuk. Cameron rusar hem till henne direkt. Han märker att det är något som oroar henne. Tillslut får han veta vad Carl sagt och det gör honom rasande. Han undrar varför Carl är så elak mot henne men Debbie vill inte prata om det.
 
Nicola får blommor till kontoret. Det är Jimmy som skickat dem. Hon känner att det inte spelar någon roll eftersom hon ändå ska träffa advokaten senare under dagen.
Jimmy träffar Elliot hos Marlon. Kelly försöker att bli vän med honom igen och vill vara där för honom om han vill prata. Jimmy blir irriterad och säger att han endast är där för att träffa sin son. Han tar med sig Elliot ut och de spelar sedan fotboll med Rodney. Jimmy erkänner för Rodney att han tänker skicka blommor eller choklad varje dag till Nicola. Rodney säger att det behövs nog inte, han måste bara vara ärlig i sina känslor mot henne.
 
Alicia har ordnat barnvakt till kvällen och vill gå ut med Andy men precis när hon sagt det kommer Debbie och frågar om Sarah får vara hos honom. Andy säger inte nej och det gör Alicia rätt sur.
 
Sam kommer hem igen. Han har med sig en hemkommarpresent som han fått av Alices moster (?). Det är en ful vas/kanna som han sedan ger till Zak.
 
Cameron rusar in på Kings kontor och konfronterar Carl. Carl står bara och flinar och medger att det är roligt att göra Debbie upprörd. Edna och Eve hör allt. Cameron blir så förbannad när Carl säger att Debbie inte är värd besväret så han smäller till Carl med en rak höger i ansiktet. Sedan går han därifrån och frågar Debbie om vad som är problemet mellan henne och Carl.
Hon berättar då att hon eldat upp sin pappas pengar som han lurat till sig av Carl. Cameron tror inte sina öron när han får höra det. Debbie får veta att Cameron slagit till Carl och säger att hon inte vill ha en man som ska visa sin manlighet med att slåss, hon vill ha en man som sätter henne först och det har inte han gjort.
 
Nicola får nya blommor och hon kastar dem direkt i soporna. Rodney ser det och säger att det är onödigt, Jimmy vill verkligen försöka igen. Nicola säger att hon vill skiljas men Rodney tror hon älskar Jimmy fortfarande.
 
Andy ser Alex prata med Hannah men hon verkar sur på honom. Han frågar sedan Hannah om Alex men hon säger bara att han är en självisk idiot som utnyttjar andra. Då blir Andy orolig för Victoria men Alicia säger att Alex bara är en vanlig tonårskille.
 
Debbie berättar för Cameron om att hon är gravid. Han blir chockad och säger inte så mycket. Hon tar det som om han inte vill ha barn med henne. Efter en stund så har Cameron hämtat sig och säger att han vill att de behåller barnet. Han säger att han lekt massor med sina söner och att han faktiskt är en fantastisk pappa. Debbie kontrar med att han faktiskt lämnat dem.
 
Cameron kommer in på Kings kontor och ber Carl om ursäkt för smällen. Carl säger att det ger inte honom jobbet tillbaka och Cameron förstår det men är ledsen ändå. Jimmy som kommer in och hör det säger direkt att det är dumt att inte ha Cameron kvar eftersom de behöver chaufförer och han bad ju faktiskt om ursäkt. Carl frågar då sin bror om han förvandlats till Edna. Edna hör det och snörper på munnen.
 
Cameron berättar för Debbie att han har fått tillbaka jobbet. Hon tvekar på om hon vill vara ihop med honom eftersom hon inte kan lita på honom. Cameron lovar och svär att bättra sig även om han kommer att göra fel någon gång men inte medvetet. Debbie tar tillbaka honom och säger att om han sårar henne en gång till kommer hon att döda honom sedan kommer hennes pappa att döda honom lite till...
 
 
 
 
 
 
 

Allt för att slippa packa godis

Bob berättar för Kelly om Nicolas flirt med Marlon, så när Marlon kommer in i köket kan hon reta honom. Marlon säger då att hon missade även när Jimmy bönade och bad om att få Nicola tillbaka. Kelly blir givetvis inte lika glad när hon hör att det är sant. När Kelly sedan träffar Nicola i byn passar hon på att säga att det var bra gjort att flirta med Marlon och nobba Jimmy för det ger honom en skjuts i rätt riktning mot henne.
 
Nicola mår dåligt och är bakfull men kommer till jobbet ändå. Declan är inte glad när hon fräser åt en kund men Ella tröstar henne sedan. De två pratar med varann och efter det så är Nicola redo att prata med Jimmy när han kommer. Eller rättare sagt så säger hon att hon kommer över till honom efter jobbet.
Jimmy blir glad och börjar berätta om sina minnen och han ber så mycket om ursäkt eftersom han inte tänkt till när han hade minnesförlusten. Nicola säger att det är försent, hon vill ha skilsmässa.
 
Moira kommer körandes in i byn och ser när Cain pratar med Holly och Roz. Hon går fram till dem och undrar vad som står på. Tjejerna går därifrån och Moira säger till Cain att låta tjejerna vara ifred.
När Moira senare får veta att Cain hjälpt tjejerna att bogsera Roz bil som gått sönder och de var vid verkstaden för att betala honom för hjälpen fast han ville inte ens ha betalt så åker Moira tillbaka till verkstan för att be om ursäkt. Hon kan dock inte vara helt vänlig så både hon och Cain munhuggs lite. Moira åker därifrån med ett leende på läpparna.
 
Cameron pratar i telefon och Debbie märker att han inte gillar att hon hör vad han säger. När han pratat klart så säger han att exfrun behöver mer pengar till barnen. Debbie lånar honom pengarna han behöver. Sedan går Cameron till jobbet för en körning. Precis innan han sticker kommer Eve (hon jobbar inte ens för Kings) ut med en extrakörning till honom som han ska ta samtidigt med den första. Carl ser det och säger till Cameron att inte lita på henne och hennes flirtande.
 
Charity vill verkligen inte packa godis på fabriken så hon hittar hela tiden på ursäkter inför Jai. Hon går till puben och när hon ser Eric och får höra att Amy är tillbaka så erbjuder hon honom att köpa ett riktigt hem till dem och Amy. Eric vill inte köpa tillbaka något som han en gång ägt.
Jai frågar senare Charity igen om hon kan hjälpa till men då skyller hon på att hon lovat Chas att arbeta på puben.
 
Debbie får hämta hem Sarah från skolan för dottern har ont i magen. De möter Andy utanför huset och han blir orolig både för Sarah och Debbie som han märker inte mår så bra.
 
Jimmy söker desperat upp Rodney för att prata med honom om skilsmässan. Rodney blir förvånad eftersom han inget visste. Senare försöker både Rodney och Brenda att få Nicola att ändra sig men hon vägrar, alla är värda en andra chans utom Jimmy.
 
Ella fortsätter att flirta med Adam när de ses. När hon sedan ser honom och Mia på puben så sätter hon sig hos dem för Declan går fram till John för att prata affärer. Adam och Mia går iväg och Ella bestämmer sig för att gå hem. Declan förstår inte vad som händer och han blir irriterad när det sedan inte finns mat hemma. Declans far råder honom att inte se på Ella som en hemhjälp för då kommer hon att lämna honom igen.
 
Moira och John betalar Cain för hjälpen eftersom de inte vill stå i skuld till honom. Cain vill inte ta emot pengarna först men gör det sen ändå.
 
Chas vill pigga upp Debbie och bestämmer att de ska ha en tjejkväll på stan. Charity som skulle ha följt med får höra att det saknas personal i baren så hon erbjuder sig att jobba. Det passade väldigt bra eftersom hon sagt det till Jai redan.
Debbie är inte riktigt på humör för att festa. Carl kommer in på puben och han måste givetvis berätta för Debbie om att Eve flirtat med Cameron men hon tror honom inte. Carl fortsätter att pika Debbie och Chas så det slutar med att han får en öl kastad i ansiktet.
Chas, Charity och Debbie går till rummet bakom puben för att prata ut. Debbie är lite orolig för att hon egentligen inte känner Cameron och därmed vet inte om han verkligen flirtat med Eve. Hon tackar nej till vin och berättar för de andra två att hon är gravid med Camerons barn.

Sidofångst

Diane träffar Eric ute på gatan utanför värdshuset. Hon är förbannad på honom eftersom han inget berättat för Val och det gjorde att Diane fick ljuga för sin syster när de pratade i telefon. När hon sedan fick veta av Eric att de hittat Amy så sa hon till honom att berätta allt. Hon skällde ut Eric för att gjort helt fel och hon sa att man kan inte göra så mot barn.  Tillslut var Diane så irriterad att hon nästan tvingade Eric att ringa till Val för att säga sanningen men precis då kom Amy hem igen och bad om ursäkt och erkände att hon överdrivit det David gjort.
 
Steve och hans fru kom hem till Jackson på besök. De ville berätta att de ska bli föräldrar, så för att fira de gick de alllihop till puben. Steve fick se bilder på när Jackson gjorde sitt fallskärmshopp.
När Jackson, Hazel och Aaron återvänder hem så säger Hazel att hon såg Jackson säga adjö till Steve för kanske sista gången och hur ska hon kunna göra det med den hon älskar mest i hela världen.
 
Roz fyller år och får parfym i present av Bartons. Holly och Roz tänker gå på bio för att fira men Moira tvekar.  När hon får höra att Mia ska med blir hon ännu mer osäker. Tillslut låter hon ändå tjejerna gå iväg.
 
Ashley och Laurel har en liten dejt på tu man hand och sitter på uteserveringen och äter. Rhona kommer förbi och börjar prata med dem. Precis när hon ska gå så får hon värkar. Marlon som kommit ut följer med henne till sjukhuset för de tror att det är dags. Det visar sig vara falskt alarm och efter lite kontroller åker de hem igen.
När Paddy får veta blir han orolig och åker till sjukhuset men då har redan Marlon och Rhona åkt hem. Paddy kommer hem och han är förbannad för att ingen sagt något till honom om vad som händer. Marlon går därifrån  och Rhona skäller på Paddy eftersom han borde ha tackat sin vän istället för att skälla ut honom.
 
Katie har avslutat en ridlektion med flera barn i gruppen. Declan påpekar att det bara var pappor som var med barnen och det måste bero på den snygga ridläraren. Katie tror honom inte och då säger han att hon är dålig på att ta komplimanger. Katie svarar med att säga att han är dålig på att ge sånna. Ella kommer dit och hör det och säger att det har han alltid varit.
 
Jimmy vill träffa Angel men Nicola vill inte det. Då råkar han kalla henne för Nico och hon reagerar men blir inte gladare för det. Jimmy går hem för att tänka och titta i fotoalbum. Han börjar minnas mer och mer om bröllopet och andra små saker. Scarlett kommer in och han berättar vad som hänt och att han minns första gången han såg Scarlett utanför hennes skola. Jimmy blir så glad att han minns hur mycket han älskar Nicola att han rusar hem till henne för att berätta. Nicola är inte hemma men Rodney råder honom att låta bli eftersom han inte fått minnet tillbaka helt. Rodney säger att så länge Jimmy inte minns hur det kommer sig att Elliot och Kelly fanns i hans liv så kan han inget säga till Nicola.
 
Bob är lite nere eftersom det är Vivs 55-årsdag och han vet inte om han ska fira den med tvillingarna eller om det gör att de blir förvirrade.
 
Amy säger att hon inte har pengarna kvar som hon fått av Eric utan att hon gett dem till sin hyresvärd men när hon träffar Victoria och Hannah så ger hon Vic pengarna hon lånat. Hannah och Victoria frågar Amy om varför hon ljugit om David men Amy vill inte erkänna det utan fortsätter att få dem att tro att allt är sant, varför skulle annars David försöka köpa hennes tystnad. Amy tar upp sedelbunten och visar flickorna.
Leyla blir inte glad när hon ser att Amy är tillbaka och hon vill inte ha Amy i närheten av varken henne eller David.
David är heller inte så glad över att Amy kommit tillbaka eftersom hon redan förstört hans rykte och kommunfullmäktige fått reda på det.
 
Laurel och Ashley fortsäter sitt dejtande inne på puben men blir avbrutna av Nicola som kommer in och är på uruselt humör och tar deras vin. Nicola säger att hon behöver komma ut och ragga killar igen och vill ha sällskap av Laurel som inte är lika snygg som henne. Laurel sitter och försöker stödja sin vän och Ashley går hem. När Nicola sedan förolämpar Laurel  med att "nöja sig med en sån som Ashley" så blir Laurel sur och lämnar Nicola.
Då siktar Nicola in sig på Marlon som sitter ensam. Hon går fram till honom och börjar småflirta med honom fast emellanåt måste hon nämna Jimmy. Marlon som är snäll lämnar henne inte ensam fast han helst vill gå ifrån. När Rhona och Paddy kommer in på puben så får han dem att sätta sig vid deras bord. Nicola försöker få Paddy och Rhona att gå därfrån så hon blir ensam med Marlon men lyckas inte.
 
Ella och Adam är ensamma på Home Farm och de kastar sig över varann inne på kontoret. När de är klara så börjar de klä på sig och plocka upp saker som ramlat ner på golvet. Ella säger att nästa gång får de använda sovrummet istället. Adam går fram till henne och de börjar kyssas igen. Då hör de att Declan kommit hem och ropar efter henne. Adam får lov att skynda sig ut utan byxor och gömma sig på gården. Ella gömmer byxorna i arkivskåpet. Declan kommer in och säger åt henne att byta om för de ska ut och äta eftersom Jai lämnat återbud. När Ella får möjlighet smyger hon ut och lämnar Adams byxor till honom. Hon säger åt honom att skynda sig iväg igen eftersom Declan kommer snart och han ska inte få veta något om hennes sidofångst.
 
Jimmy kommer in på puben för han vill prata med Nicola men när han ser henne med Marlon så tvekar han. Efter en stund så säger han till henne att han vill prata. Nicola blir då på krigsstigen och börjar skälla på honom. De går ut och han berättar om att han börjar få minnet tillbaka och att han älskar henne. Nicola vill ändå inte ha tillbaka honom eftersom han gjorde sitt val när han hoppade i säng med Kelly.
 

Man kan inte lura en skojare

Roz och Holly gör sig i ordning för att gå på fest inne i stan. Moira är inte riktigt säker på att det är lämpligt men eftersom tjejerna inte har så mycket pengar med sig så kan det kanske fungera.
Tjejerna går till puben och träffar Adam och Mia. Det slutar med att Mia efter lite övertalning följer med tjejerna och Adam messar Ella.
Cain ser tjejerna och muttrar lite om att de kommer nog att hitta rätt så som de ser ut. Moria blir rasande när hon hör det och skäller ut honom eftersom han inte har en aning om vad Holly gått igenom. Han ser rätt förvånad ut efter utskällningen.
 
Charity kommer till bygget och ser att det är okända människor där. Hon upptäcker att Jai går runt med en mäklare för att försöka få projektet sålt. Hon blir sur på honom och säger att hon vill slutföra det hon påbörjat men han tycker hon kan ägna sig åt annat. Om hon inte vill sitta hemma så kan hon alltid börja på fabriken igen.
 
Kelly går till Kings kontor för att träffa Eve. Hon vill att de båda går till puben. Jimmy ser rätt sur ut när han ser henne.
 
Victoria får samtal när hon är i Leylas butik. David hör det och håller ögonen på henne. Plötsligt avbryter Vic sina inköp för att åka iväg. Hon träffar Amy på ett café. Det visar sig att Amy jobbar där och bor hos ägaren. Hon får pengarna av Victoria men har ingen som helst lust att följa med hem. När Vic gått så dyker David upp eftersom han följt efter henne. Han försöker övertala Amy att komma hem men hon tvekar. När hon får reda på att han vill att hon rentvår hans rykte så vill hon ha pengar för det.
 
Socialtjänsten dyker upp hos Hazel och Jackson. De är oroliga för honom och de tror att Hazel inte kommer att orka med hela bördan själv. Aaron kommer dit precis när tanten ska gå. Hazel anklagar sedan honom för att ringt till socialen men han säger att han inte gjorde det. Jackson säger att det givetvis var Joe som ringt dem.
 
Holly och Roz kommer hem rätt tidigt på kvällen. De är kanonfulla och fnissiga. Moira blir upprörd när hon hör att Mia bekostat deras fylla.
 
Marlon är irriterad på att Kelly inte flyttar. Hon tycker att det finns gott om plats nu när hans baby inte ska sova där men då blir Marlon ännu surare.
 
David berättar för Eric att han träffat Amy och att hon vill ha pengar för att komma hem och säga sanningen. Eric blir först upprörd över att inte fått reda på det tidigare men han lugnar ner sig.
 
Paddy försöker prata med Marlon eftersom de trots allt är vänner. Marlon är inte lika intresserad, han är fortfarande sårad över Rhonas beslut.
 
Kelly sätter på Elliot en trasig tröja och beger sig till gungorna. Jimmy som ska hämta Angel går förbi och han stannar till för att prata med dem. Kelly ber om ursäkt för det hon gjort men vill att Elliot ändå får träffa sin far. Hon vill klara sig själv men Jimmy insisterar på att hon ska ta emot pengar så barnet kan få nya hela kläder. Kelly blir så glad att hon kramar och pussar på Jimmy. Precis då kommer Nicola, Rodney och Angel förbi och ser det. Jimmy springer till dem men Nicola är rätt sur.
 
Charity ser en man titta in i huset där Rodney och Nicola bodde i. Hon börjar prata med mannen och det visar sig att han är intresserad av att köpa huset. Hon börjar säga att det är massa fel i huset och det luktar mögel men hon vet ett annat ställe som kan vara av intresse. De går in på puben så att hon ska kunna visa honom broschyrer om lägenheterna i ladan.
Jai kommer in och blir lite irriterad över att hon inte informerat honom om planerna.
Cain märker det och kan inte låta bli att reta Jai om att Charity redan träffar andra män.
 
David och Eric åker till cafét där Amy jobbar. Eric går in till henne och tvingar henne att ta rast för att kunna prata lite. Han försöker få henne att följa med hem men hon spelar sur för att han tror mer på David än henne.
Eric säger att han känner igen en skojare eftersom han själv är en och har lurat folk i massor under åren.
Amy vägrar att följa med för att rentvå David om hon inte får pengar, 500£ vill hon ha. Eric säger att visst kan hon få pengarna... men då vill han aldrig mer se henne. Om hon inte tar pengarna kan hon följa med honom hem och allt blir som vanligt. Amy väljer pengarna och Eric blir besviken och går ut ur cafét. Han möter David som undrar hur det gått. Eric berättar det och säger att nu ska de inte bry sig om henne mer, hon gjorde sitt val.  Han är mer orolig för vad Val ska säga om saken, hon kommer att bli förkrossad.
 

Förberedelser inför döden

På kontoret på Home Farm så utväxlas det blickar mellan Ella och Adam. Han tittar alltid på henne innan han svarar Mia. När Mia frågar om de ska ses så hinner han inte svara för Ella säger att hon vill ha en shoppingdag med sin dotter.
 
Jackson inser att hans personliga assistent Joe är för frågvis och omtänksam så han måste sluta. Hazel säger upp Joe som blir väldigt förvånad. De skyller på att Jerry tycker det är jobbigt med utomstående i närheten när han är där på besök. När Joe ska åka från byn möter han Aaron och han talar om vad som hänt. Aaron blir orolig och rusar hem till Jackson.
 
Victoria flirtar med Alex och han bjuder över henne till husvagnen. Hon svarar att hon kanske kommer dit. Givetvis kommer hon över och när hon och Alex går in i husvagnen så ser Hannah dem. Eter att de haft sex så säger Victoria att de är inte ihop och han får inte ställa krav på henne och om de funkar så kan de ses igen.
 
Debbie ska träffa Cameron på puben för att de ska prata ut men när hon kommer så ser hon honom flirta med Eve och han vill bjuda henne på en öl. Debbie blir rasande och säger till honom att hon ångrat sig, hon vill inte reda ut något nu.
 
David är orolig för hur det ska gå för hans politiska karriär. Nu vet hela fullmäktige vad han anklagas för. David vill att polisen hittar Amy snart så att allt kan redas ut.
 
John kommer över till Home Farm för att skriva på kontraktet med Declan. De ska sedan fira på puben men John har inte tid. Adam ska fortsätta jobba och Ella säger att hon kommer senare. Det blir bara Mia och Declan som åker iväg. Ella söker sedan upp Adam för att dricka lite vin med honom. Han vill inte men hon övertalar honom. Ella fortsätter att flirta med Adam men han försöker komma undan. Han säger att de måste få ett slut på det här och att det får inte hända men sedan kan han ändå inte låta bli henne och de börjar kyssa varann.
 
Victoria får samtal från Amy som behöver pengar. Amy vill inte att någon får veta att hon ringt. Victoria lovar att inget säga och de gör upp om att ses. Sedan frågar Vic Diane om hon får låna lite pengar och det får hon.
 
Eve fortsätter att flirta med Cameron på kontoret och Carl kallar sedan henne för desperat men hon tror att han egentligen är svartsjuk.
 
Dagen efter att de firat att de fått köpa gården så har John vrickat foten. Adam kommer hem till frukosten och John säger att Mia måste kört slut på honom. Moira säger att John hade gjort samma sak om han varit i Adams ålder. John säger då att han hellre vill ha äldre sexiga kvinnor. Adam ser lite fundersam ut men avslöjar inget.
 
Declan kommer med en stor bukett blommor till Ella för att tacka henne för hjälpen med arbetet. Mia skämtar om  att han är otrogen och känner sig skyldig.
 
Aaron pratar med Jackson och säger att han inte klarar av att leva utan honom. Han har tänkt på hur det skulle vara men han kan inte acceptera tanken.
 
Nikhil följer Chas med blicken hela tiden medan hon jobbar. David säger åt honom att låta henne vara ibland men Nikhil har svårt för det. Senare får han en stor kyss av henne mitt framför ögonen på Carl.
 
Adam kommer in i köket på Home Farm. Ella är där och han får veta att de är ensamma i huset. Han skyndar sig för att ta av sig tröjan men Ella stoppar honom eftersom hon inte vill bli påkommen, de andra kan komma hem när som helst. Adam håller då med henne.
 
Victoria pratar med Hannah om att Amy hör av sig. Hannah är lite tvär och sur. Alex kommer förbi och vill prata men Vic säger åt honom att gå därifrån.  Hon frågar sedan Hannah varför hon är så sur på Alex . Hannah svarar att hon inte gillar honom. Victoria säger att det gör inte hon heller.
 
Paddy frågar Aaron om vad som hände i Whitby men Aaron vill inte prata om det. Paddy ger sig inte utan frågar då om de bråkat. Aaron vill inte medge det. Då säger Paddy att det är ok om man grälar med en som sitter i rullstol man kan ändå göra allt för den man älskar.
 
Ella försöker återigen få uppmärksamhet av Daclan men denna gång måste han träffa Jai på puben och hon blir lämnad hemma.
 
Aaron går över till Jackson för att prata. Jackson vill inte ha honom där och säger att det är slut. Allt för att Aaron inte ska vara där den sista tiden och få skuldkänslor, att han ska bli fri och kunna träffa någon annan. Aaron gråter och säger att han redan har provat på att träffa andra men det funkade inte eftersom han älskar Jackson. Jackson vill inte ha honom där och lovar att inte prata med honom om de ses i byn.
 
Aaron vill inte ha det så, han vill inte gå omkring och undra om Jackson lever, är död eller döende. Han säger att han hellre är med Jackson så mycket han kan den sista tiden.
 
 
 

Hjälper jag dig får du roa mig...

John jagar investerare men det går inte så bra.
Declan pratar med Jai och får veta att John frågat honom om att investera i gården. Han blir förbannad och frågar Adam hur det egentligen ligger till med Bartons pengar och han är arg för att Adam inget sagt. Ella försvarar då Adam och säger att han kan väl inte skvallra på sin egen familj.
 
När det knackar på dörren hemma hos Jackson blir han nervös och tror att det är socialtjänsten som kommer för att Aaron skvallrat om deras planer men det visar sig vara hans assistent som glömt nyckeln.
 
Ashley stoppar Aaron på gatan och frågar om hur det var på semestern. Aaron svarar fåordigt och säger att Ashley får fråga Jackson istället. Samtidigt som de pratar stirrar Aaron på Ashleys prästkrage.
 
Nikhil kommer med blommor till Chas. Han bjuder även ut henne men hon säger att hon måste jobba. När han går så ger hon Gennie blommorna och säger att hon kan göra vad hon vill med dem. Gennie blir sur och säger ifrån för hon tycker inte Chas ska leka med Nikhils känslor, hon som inte ens är hans typ. Chas blir förbannad och frågar vad Gennie menar men får inget svar. Då ropar hon efter Nikhil och säger att hon ångrat sig och att de kan ses.
 
Debbie ser när Cameron går igenom skilsmässopapprena och hon vill kolla vad det står. Han försöker hindra henne men lyckas inte. Hon får då veta att han varit otrogen mot sin fru med en kvinna som heter Chloe Kennedy. När hon frågar vem det är och när det hände får hon veta att han träffade henne efter att Debbie åkt hem från Jersey. Debbie blir förbannad och går till verkstan istället. Cameron dyker upp där för att förklara sig men Debbie är fortfarande sur.
 
Hazel söker upp Aaron på verkstan för att prata med honom. Han är fortfarande arg och anklagar henne för att vilja döda sin egen son. Hon erkänner att hon mår dåligt av tanken men inser att Jackson faktiskt inte vill leva så hon gör det för hans skull. Aaron vill inte förstå henne. Han säger att om inte han kan få dem att ändra såg så kanske någon annan kan det. Senare så ringer Aaron till socialtjänsten.
 
Adam träffar Mia men han har tankarna på annat håll eftersom han är orolig för familjen på gården. Mia vill inte prata affärer.
 
Gennie hjälper Nikhil att hitta på något att göra. De sitter på puben och tittar i en tidning för att se vilka nöjen som erbjuds. Han ser att en collegepjäs kommer att spelas upp men tror inte att det är något för Chas. Gennie övertalar honom att bjuda Chas på det eftersom hon älskar Grekland så hon borde tycka om ett grekiskt drama.
Chas har inte någon större lust att följa med på Nikhils överraskning men gör det sen ändå.
 
Ella träffar Adam på Home Farm när han jobbar. Det är bara de där och hon börjar fråga ut honom om hans fars planer. När han berättat så säger hon att hon ska prata med Declan om saken.
Declan har fullt upp och han blir irriterad när en investerare inte har tid för att träffas förrän om några dagar. Han vill inte gå ut och äta med Ella för han måste tänka på affärerna. Hon nämner för honom att han borde investera i gården istället. Först så tror han inte på idén men sedan ändrar han sig.
 
Aaron möter Hazel i byn. Han berättar att han ringt socialtjänsten men att han sedan inte kunde säga något. Hon blir lättad över det och frågar om han vill kömma över men det vill han inte.
 
Debbie behöver prata med Cameron men de får inte riktigt tid till det så de bestämmer sig för att ses på kvällen på puben. När Debbie ska lämna Sarah hos Andy så ser hon när Cameron hjälper Eve med att lasta saker i en bil. Hon märker att han verkar väldigt glad och charmig mot Eve. Det gör att Debbie ändrar sig och går hem med Sarah istället. När Cameron kommer hem så är Debbie rätt sur på honom.
 
Nikhil och Chas kommer hem från dejten  och Chas är fnissig och glad. Pjäsen hade varit hemsk men eftersom alla varit nakna hade hon haft roligt åt det. Nikhil såg det som en mycket lyckad dejt. Gennie såg dem när de kom tillbaka och hur glada de var så hon går hem.
 
Declan söker upp Bartons på gården och erbjuder dem att han sänker priset på gården så de kan köpa den men i gengäld vill han ha 20% av vinsten. John tycker inte om avtalet men Moira tycker att det är en bra chans och hon lyckas få ner Declans del till 15%.
 
Ella ser att Adam sitter och jobbar. De är ensamma i huset. Hon tycker han borde sluta arbeta så hon nästan beordrar honom att ta ett glas vin med henne. De står i köket och dricker vin och pratar. Plötsligt så böjer hon sig fram och pussar honom på munnen. Adam drar sig undan snabbt men direkt efter så kysser han henne hett. De avbryts av att Declan och Mia kommer hem.
Adam får då bråttom hem.
 

Igår och idag

Jag hann se gårdagens avsnitt sent på kvällen och fick ledigt idag så det kommer en kortare resumé om igår och dagens efter den.
 
Aaron och Jackson skulle hoppa fallskärm men Aaron bangade. Jackson ville ändå fullfölja det. Fallskärmshoppet blev lyckat och Jackson skrattade lyckligt när han var i luften. Han och Hazel hade sedan roligt för de kunde retas med Aaron.
På kvällen på hotellet började Jackson tänka på livet medan de andra sov. Dagen efter säger han att han bestämt sig för att han vill dö. Hazel blir förtvivlad och Aaron riktigt förbannad och spårar ur. Jackson vägrar att ändra åsikt och det gör att Aaron sticker däräifrån och Hazel och Jackson åker hem.
 
Adam lyckades bra med eventet på Home Farm. Han lyckas även rädda Ella ifrån en av investerarna som vill tafsa på henne.
 
Victoria anklagar David hela tiden om att det är hans fel att Amy stuckit. Eric vill inte ringa polisen för då dras socialen in.
Victoria får även tid att fllirta en hel del med Alex.
 
Så till dagens avsnitt:
 
 Aaron är kvar i Whitby och vägrar svara när någon ringen. Jackson pratar nu inte om annat med sin mamma och hon är förtvivlad över hans önskan. Hon försöker få Jackson att tänka på framtiden om 10-15 år men han lyssnar inte.
 
Eric har ringt polisen och det gör att socialtjänsttanten kommer på besök och ställer frågor. Han vill inte berätta allt som hänt så Victoria som är där berättar det hon tror sig veta. Det leder till att David kommer att hamna under utredning.
David blir förtvivlad när han får veta. Han tänker på sin framtid inom politiken och vet att det är förgörande. De måste hitta Amy så allt löser sig.
 
John kommer hem och är besviken efter bankmötet. Han berättar att banken vill ha en störra kontantinsats.
Moira talar om att hon pratat med Charity som sagt att Jai söker lador att investera i. Detta leder till att John träffar Jai för att prata affärer men Jai har inite råd att investera i gården även om han tror på idén.
 
Chas och Paddy möter Hazel och hon får veta att Aaron inte kommit hem än.
Jackson får tillslut tag på Aaron. Aaron orkar inte prata så han lägger på.
Steve kommer på överraskningsbesök men Jackson blir inte mycket gladare.
 
Camerons skilsmässa verkar bli dyrare än han tänkt sig. Debbie vill att han bor hos henne men han måste ha mer pengar så han ber Carl om fler chaufförsjobb.
 
Jackson är orolig för Aaron och vill inte förlora honom nu. Aaron kommer tillslut hem men innan han träffar Jackson så haffar Hazel honom för en pratstund.
 
Nikhil bjuder Chas på en klubb i stan. Hon tvekar först men när hon hör att det är fri bar och champagne så följer hon med.
Dagen efter får Gennie höra från Chas att Nikhil bara är en flirt inget allvarligare.
När Gennie möter Nikhill så råder hon honom att låta Chas ha sin frihet och inte vara så efterhängsen.
 
Ella möter Adam i köket på Home Farm. Hon tycker att Declan jobbar hela tiden och det är för mycket. Ella säger att hon önskar att Declan var mer som Adam.
 
Aaron kommer hem till Jackson till slut. Jerry och Josh är där på besök men de skickas hem så de andra kan prata ut.
När Aaron får veta att Jackson inte ändrat sig om att dö frågar han hur det ska gå till när varken Hazel eller han kommer att hjälpa honom. Aaron inser snabbt att Hazel faktiskt funderar på att göra det och då blir han rasande. Han säger att han ska se till att det inte händer...
 
 
 
 

Tillfälligt avbrott

Tyvärr har jag förhinder idag att skriva vad som hänt men jag hoppas ni hjälper mig så fint som ni brukar.
Dyker jag inte upp i morgon så har jag fått förhinder då med =(
På onsdag kommer jag att vara tillbaka.

Jag arbetar inte manuellt

Lisa har sovit hos Debbie men kommer hem och pratar med Zak. Hon berättar om sin besvikelse över att han kom på rättegången fast hon sagt att hon inte ville det. Hon förklarade att det gjorde att hon blev ännu mer osäker när hon skulle vittna eftersom hon fick oroa sig för honom också.
 
Chas dyker upp på morgonen när Charity, Jai och Noah äter frukost. De blir något förvånade över att se henne där. Även Katie och Gennie blir förvånade när Chas kommer hem till dem, de trodde hon låg uppe i sitt rum och sov. Katie och Gennie får höra att Chas och Nikhil tillbringat natten ihop.
 
När Gennie kommer till fabriken på morgonen ber Jai henne att prata med sin syster så Nikhil inte blir sårad.
 
Eric håller på att försöka flytta ut en stor blomkruka när Diane stannar till och ser honom. Det visar sig att han är ensam på värdshuset för Val är hos Sharon. Han måste göra om lite efter Vajs önskemål. Krukan är tung och han frågar Diane om hon kan hjälpa honom men hon svarar att hon arbetar inte manuellt för då kan naglarna gå sönder.
 
David och Amy är i Leylas butik och arbetar medan Leyla är i stan och shoppar. Leyla vill att David kommer dit för att äta lunch med henne men han väljer att stanna kvar med Amy. Han och Amy pratar förtroligt med varann och han berömmer henne ofta. Det leder till att Amy böjer sig fram och ska kyssa honom men han blir förskräckt. Amy anklager honom  för att ha uppmuntrat henne men David nekar till det. Hon rusar ut och går hem och packar väskan.
 
Chas sitter med Katie på puben och pratar om Nikhil. Han kommer in och tjejerna börja fnissa lite. Chas går fram till honom och kysser honom länge. Gennie ser det och hon ser inte glad ut.
 
Alex står vid bardisken på puben och pratar med Victoria. Han tar en öl men hon får bara en juice. Victoria säger då till honom att de måste gå till en annan pub om han vill få henne onykter.
 
Belle ser Zak utanför huset. Hon frågar honom hur det är och han svarar att allt kommer att bli bra. Belle har köpt en chokladask till sin mor men säger att han kan ge den ifrån sig istället om han vill. Lisa kommer ut och frågar vad som händer. Zak säger då att asken är från Belle. Han vill inte ljuga om det.
 
John har möte med någon från ett snabbköp. När han kommer hem har han fått kontrakt på att leverera sina produkter till dem. Nu måste han bara gå till banken och få lån och prata med Declan om kontraktet.
 
Aaron, Jackson och Hazel åker ut med en båt på fisketur. Hazel blir sjösjuk och mår dåligt mest. Aaron och Jackson har kul när de retar henne. När de kommer iland sedan så undrar Hazel vad Aaron har på gång. Hon blir orolig när hon får veta att Aaron planerat ett fallskärmshopp för Jackson.
 
Gennie kommer hem efter att slutat tidigt från jobbet. Hon möter en halvnaken Nikhil i huset. Han har tillbringat förmiddagen i sängen med Chas för att fira att hennes delägarskap i puben blivit klart. Gennie blir ledsen och väljer att gå ut så de får vara ifred.
 
Amy möter Victoria och hon berättar att hon ska sticka till en vän. Victora märker att Amy är ledsen och får då veta att David dumpat henne efter att han fått som han velat.
 
David berättar för Leyla vad som hänt mellan honom och Amy. Alicia hör det och säger att det var väntat. David vill prata med Amy så han går till värdshuset. Där träffar han Eric och berättar för honom om vad som hänt. Precis då kommer Victoria in och anklagar honom för att ha utnyttjat Amy. David nekar givetvis. När Eric ska prata med Amy märker han att hon inte är kvar där.
 
Holly märker att Hanah är tyst och lite nere. Hon försöker skämta med sin syster men Hannah vill bara vara ifred. Holly säger att om det är något så kan hon prata med henne.
 
David åker och letar efter Amy men hittar henne inte. När han kommer tillbaka är Eric orolig, dels för Amy men även för vad Val ska säga när hon får veta.
 

Rättegång, hus vid havet och dejtingproblem

Rodney och Nicola håller på att packa ihop sina saker för att flytta in hos Brenda. Brenda är där och hjälper till. Plötsligt knackar det på dörren, det är Mia som kommit för att hämta nycklarna till huset men hon blir utskälld av Rodney som säger att han bestämt med hennes far att lämna nycklarna ikväll.
 
Det är dags för rättegången mot Derek. Lisa får sällskap av Debbie, Marlon, Laurel och Lizzie. När Lisa ska vittna så börjar hon berätta vad som hänt men precis då kommer Zak in i rättegångssalen. Lisa tappar lite i modet men fortsätter sedan att berätta. När hon är klar och de ses utanför skäller hon på Zak som inte respekterat hennes önskan.
 
Nikhil försöker prata med Katie om att ses. Katie ber då om ursäkt för att hon råkat uppmuntra honom för hon vill inte gå ut med honom.
 
Aaron, Jackson och Hazel har åkt på semester till ett hus vid havet. Jackson ser mest sur och grinig ut men ibland så tinar han upp. Han berättar om gamla minnen om fiskmåsar. (Ibland tror jag att han är nöjd men i vissa lägen ser det mer ut som om han planerar hur han ska kunna köra ut över ett stup)
 
Andra dagen på rättegången så är det Debbies tur att vittna. Lisa har sagt ifrån så Zak håller sig hemma.
 
David håller på att lasta saker i bilen när Amy kommer och hjälper honom. Alicia som ser det varnar sedan David för att Amy är ute efter något annat än löneförhöjning. Han tror henne inte.
 
Charity frågar Chas om hon kan följa med Nikhil på bio eftersom Katie nobbat. Chas vill inte det men Charity säger att de behöver ha huset för sig själva en kväll.
Chas påpekar sedan för Nikhil när han är på puben om att de ska ses på kvällen fast ingen av dem planerat det. Gennie hör det och erbjuder sig att följa med men ingen noterar det.
 
Aaron lånar pengar av Hazel för att hitta på något speciellt med Jackson. Hon får inte veta vad han planerat. Efter en promenad i byn stannar de för att äta. När Aarons mobil ringer och han går iväg för att svara så säger Hazel att det säkert var från verkstan men då blir Jackson mer misstänksam över att de har något i görningen.
 
David ser ett halsband Leyla vill ge till vägörenhet eftersom hon inte tycker om det. Han tycker det är slöseri så han ger det till Amy som blir jätteglad när han hjälper henne att få på det. Alicia ser allt och inser att David inte ser Amys känslor för honom.
 
Amy är jätteglad och visar Victoria och Hannah vad hon fått. Hon är inte lika glad när hon får höra att det är Leylas gamla halsband.
 
Chas och Nikhil tar en drink på puben innan de ska på bio. Sedan måste han hem för att hämta pengar. De stör givetvis Jai och Charity som sitter och har en myskväll i soffan. Det slutar med att Chas och Nikhil stannar kvar och Charity och Jai går upp till övervåningen för att få vara i fred.
 
När det är dags för rätten att tala om hur domen utfallit så samlas gänget i rättssalen. Det visar sig att Derek blir fälld för våldtäkt på den andra kvinnan men inte på Lisa.
När Lisa kommer hem och berättar det för Zak så blir han tyst. Hon säger sen att det hade behövts en fällande dom även för det han gjort mot henne för annars kan inte Zak gå vidare i deras äktenskap. Lisa säger att hon måste få vara ensam ett tag.
 

Tåsugningsskandalen

Kelly är orolig för vad Jimmy ska göra så hon söker upp Eve för att få stöd av henne. De låter en mycket motvillig Edna vara barnvakt till Elliot. Eve säger åt Kelly att vara ärlig mot henne och det gör att Kelly berättar hur det ligger till.
 
Brenda försöker få Nicola att lyssna på Jimmy men Nicola är inte alls intresserad av att ta tillbaka honom eftersom han valde Kelly före henne.
 
Edna, Pearl, Betty och Alan samlas för att titta på det kungliga bröllopet mellan Prins William och Kate på tv. De har klätt upp sig och pyntat med massor av flaggor. Det blir en glad diskussion om hur vissa bakverk fått kungliga namn.
 
Amy står uppe på loftet i Leylas butik och läser en tidning. David kommer upp och busar med henne när han ska ta tidningen ifrån henne. De käbblar på ett mycket kärvänligt sätt med varann.
 
Debbie pratar med Lisa om att hon blivit inkallad som vittne i rättegången mot Derek. Lisa är ledsen för att hon ställer till med massa problem men Debbie är glad över att kunna hjälpa till.
Zak däremot är väldigt stingslig och gillar inte alls att Lisa ska vittna i rättegången för han vill bara glömma allt. Lisa säger att hon behöver hjälpa till att få Derek fälld.
 
Nikhil har sin dejt med Katie på puben.Gennie ser dem och har svårt att koncentrera sig på Alex och Brenda som står i närheten och pratar med henne. Hon bestämmer sig för att gå hem.
Nikhil pratar om allt möjligt men Katie avslutar det med att hon är rätt trött och måste hem för att sova. Han blir orolig för att det varit hennes värsta dejt någonsinn men hon lugnar honom med att hon varit ute på värre dejter än så.
 
Puben ordnar en frågesport med rojalistiskt tema. Gamlingarna som tittat på evenemanget på tv har dykt upp för att delta. Lizzie sitter med Debbie och svarar på frågorna. Edna blir måttligt irriterad över att sista utslagsfrågan var så vulgär eftersom den handlade om "tåsugningsskandalen" och den frågan gör att gamlingarna inte vinner tävlingen.
 
Nicola söker upp Jimmy på hans kontor för att prata med honom. Hon är på väg att förlåta honom för det han gjort men då säger han att det är så struligt eftersom han blivit förälskad i Kelly igen. Då får Nicola nog och säger att hon inte orkar med mer elände och hon stormar ut från kontoret.
 
Jimmy som inte får någon ro med sina små minnesfragment går hem till Kelly för att fråga henne om vad som egentligen hände. Han ber henne att om hon älskar honom så måste hon vara ärlig i svaren. När han frågar henne om det var hon som slog honom i huvudet med ficklampan så nekar hon. Jimmy blir mer förvirrad för då får han inte allt att gå ihop med det han minns och han vill få reda på vem det var som slog honom för att kunna gå vidarre. Tillsut så erkänner Kelly att det var hon och att hon ljugit om deras förhållande men Elliot är trots allt Jimmys son. Jimmy blir förbannad och går därifrån.
 
Alex kommer in i Leylas butik och flirtar lite med Amy. David blir sur och när Alex har gått säger han till Amy att inte lita på Alex.
 
Marlon säger till Bob att prata med Kelly för hon borde flytta. Bob vill inte det eftersom Kelly inte har någonstans att ta vägen och han försvarar henne med att ryktet om att hon orsakat Jimmys skada bara är ett rykte. Marlon vill ändå inte ha henne kvar i huset Kelly kommer in i köket där de diskuterar henne och Marlon går därifrån. Bob får då veta att ryktet var sant men han kan ändå inte be henne flytta.
 
Aaron har bjudit över Jackson och Hazel hem till honom. Han vill diskutera semesterplanerna han har för honom och Jackson. Jackson är sur över att Aaron försöker styra hela hans liv men tillslut så tinar han upp och kan tänka sig att åka iväg några dagar.
Aaron  säger sedan till Paddy att han vill att Jackson ska få segla, fiska eller dyka för att få känna lite livsglädje igen.
 
Cain kommer in på puben och visar Charity och Jai att han hittat Charitys försvunna ring (?). Jai blir irriterad men Charity lugnar honom., sedan följer hon efter Cain och skäller ut honom för att han tagit bilen och hon tänker anmäla honom för polisen. Cain svarar att då får hon förklara för Debbie och Sarah vad som hänt men det vill hon inte.
 
Jai tar med sig Charity när han köper en ny bil. De åker givetvis förbi verkstan och visar upp den för Cain som ser butter ut som vanligt.
 
Victoria, Amy och Hannah sitter på puben. Victoria spanar in Alex och Amy kollar på David. Hannah vill helst bara gå därfrån. Amy säger att David kollar in henne hela tiden men de andra tjejerna tror inte på det. De tycker det är konstigt eftersom David sitter och gosar med Leyla på puben. Då visar Amy några kärleksfulla sms hon fått av David.
 
Nikhil tar mod till sig och frågar Katie om en ny dejt. Katie stammar tillslut fram ett ok fast hon lovat Gennie att säga nej eftersom det varit en så tråkig dejt förra gången.
 
Llsa diskuterar rättegången med Zak och hon berättar att hon inte vill att han kommer dit i morgon när hon ska vittna. Han vill följa med men hon stoppar honom. Hon säger att det räcker med att Lizzie och  Laurel kommer dit som stöd för henne.
 
 
 
 

Kuddkrig

Paddy är orolig för hur Marlon tagit det Rhona sagt så han frågar ut henne men hon tycker att det är jobbigt med alla frågar men hon säger att Marlon tog det bra. Paddy är inte riktigt säker på det så han söker upp honom och frågar hur det är. Marlon säger att han gör som Rhona vill och backar lite. Det tycker inte Paddy är rätt så när det är dags för sista ultraljudet så säger han till Rhona att han inte följer med utan det bör bli en stund bara med henne och Marlon. Rhona blir rätt sur för det så hon åker iväg själv.
Marlon kommer dit och Rhona surar fortfarande över att Paddy inte ställt upp för henne.
 
Jackson fortsätter att sura på sjukhuset. Aaron har tagit dit Steve som också sitter i rullstol men Jackson uppskattar inte det besöket. Hazel kommer dit lite senare men Jackson är fortfarande grinig så Aaron säger att de får lösa det på något sätt men han vet inte än hur.
 
Hannah är sen ner till frukosten men på gott humör. Alex kommer in i köket och hon skiner upp men han har inte tid att prata. John är stressad inför mötet på banken och de har massor att göra på gården. När Alex klagar på att det är svårt att sova bra i husvagnen så säger John att Alex får väl flytta in hos Andy istället. Andy är inte så förtjust i tanken men lovar att tänka på saken.
Hannah går senare ut med te åt Alex och vill ses men han skyller på att han inte har tid för han ska kolla på Andys hus.
 
Jimmy har ett minne eller en dröm om när Angel var på ett tak med någon annan än Nicola. Carl berättar att det var Lexi och att det inte var någon dröm. Jimmy går sedan för att träffa Angel och då får han ett nytt minne om när hon föddes och det gör honom så glad. Nicola är inte lika glad för han minns fortfarande inte henne.
 
Amy får ett sms och skyndar sig till Leylas butik. Hon ska hjälpa till medan Leyla åker iväg för att hämta Jacob. David är kvar och ska sköta annat arbete men Amy får honom att hålla henne sällskap i butiken istället. När Victoria kommer dit för att handla till värdshuset så kommer Val och vill att båda tjejerna hjälper Eric men Amy vill inte det så hon säger att hon måste hjälpa David. David håller med henne så hon blir kvar.
 
Alex och Andy tar en öl efter de har varit och kollat Alexs rum hos Andy. Victoria är där och Alex säger att hon alltid kan säga till andra att hon ska besöka sin bror när hon ska besöka honom (Alex).
 
Hannah går till husvagnen för att hjälpa Alex att packa men han behöver ingen hjälp. Han gör klart för henne att det inte är så bra att de ses eftersom hon är chefens dotter.
 
Victoria hämtar Amy i butiken och de går till värdshuset för att jobba. Amy är glad när hon får sms från David som tackar för hjälpen. Victoria frågar Amy om vad hon tycker om Alex men Amy är inte speciellt intresserad.
 
Jimmy och Kelly sitter i soffan och pratar och skojar med varann. Det slutar med kuddkrig och hon råkar slå till honom i skallen. Smällen gör att han återfår en del av minnet så han minns stunden han blev överfallen.
Han går ut och sätter sig i en gunga i byn och funderar. Nicola och Rodney kommer förbi och märker att något är fel. De får med sig Jimmy hem och snart uppdagas det att Jimmy minns olyckan men osäker på om det verkigen var Kelly som slog till honom. Nicola vill givetvis att han ringer polisen men Jimmy tvekar.
 
Kelly är orolig för att Jimmy försvunnit. Eve kommer över och hälsar på och hon får veta vad som hänt men Kelly säger att hon slog Jimmy i självförsvar.
 
Orolig för vad Jimmy ska säga så går Kelly över till Nicola för att prata med honom. Carl och Scarlett har redan gått dit och fått veta vad som hänt. Kelly får inte prata med Jimmy för han vill inte det, han vill bara vara ifred och få tänka på vad som hänt.

Bye bye Ryan

Nu var det dags igen och det var som att komma hem när familjerna visade sig i rutan. Tack så mycket för hjälpen dagen före jul när jag inte kunde skriva, ni är så underbara =)
 
Gennie påpekade lite fint om att hon nekat en möjlig kund som ville ha massa varuprover men att hon nekat honom när han ville ha allt inslaget. Nikhil blir nöjd med det svaret. Då frågar hon Nikhil om de ska gå ut men han har massor med pappersarbete som måste göras.
 
Nästan alla damer och tjejer i byn dyker upp hos Marlon för att de ska fira babyn som kommer. Rhona är där men Marlon går till jobbet. Allt går bra och Rhona får massa presenter att ha till barnet. När hon sedan berättar att barnet har Downs syndrom så märker hon att ingen blir förvånad. Rhona får veta att de flesta redan visste det och vetat det ett tag. Hon blir jättesur och på dåligt humör.
 
Gennie förbereder sig på att Nicola, Rodney och Angelica ska flytta hem tiil henne och Brenda. Hon är inte så förtjust i tanken så hon frågar om hon får flytta hem till Katie igen och det får hon.
 
Cain vill ta en öl med Ryan innan flytten men Ryan tvekar. Tillslut går han ändå med på det. Ryan frågar Cain om det inte är jobbigt att alltid hamna i bråk och Cain svarar att det är som det är. Ryan ska sedan åka iväg och Gennie och Katie hinner säga farväl vid bilen. Katie vill att han hör av sig och det lovar han att göra.
 
John har pratat med konsumentverket och han är väldigt positiv till mötet och är säker på att det kommer att gå bra. Moira säger att han faktiskt inte ska planera så mycket innan allt är klart.
 
Ella kommer in i vardagsrummet på Home Farm och råkar avbryta Adam och Mia som hånglar i soffan. Hon tycker de kan vara lite mer diskreta så inte Declan får se dem. Adam säger då att han ska gå hem men Ella vill bjuda honom på middag men han avstår. Hon ger honom väldigt långa blickar.
 
Declan går runt på bondgården för att visa en ny eventuell köpare hur det ser ut där. De möter Andy och John som givetvis inte är så glada över besöket och att inte blivit förvarnade.
 
Marlon frågar Diane om han kan få annat schema när babyn är född för han vill ha mer tid med barnet. Diane säger att han måste prata med Chas först. Chas är helt emot det och vill inte alls ge honom ledigt flera kvällar i veckan men sedan får hon höra av Ashley om att barnet har DS och då går hon ut till Marlon och ber om ursäkt och säger att klart ska han få ledigt. Då vill inte Marlon att hon särbehandlar honom bara för att barnet är sjukt.
 
Kelly och Jimmy är på väg ut och de ser Nicola, Rodney och Angelica. Det gör att Jimmy får ett minne tillbaka om när de kom hem från BB med den nyfödda.
Han söker sedan upp Nicola för att fråga om han får umgås mer med dottern och han berättar om minnet men Nicola blir inte glad och säger åt honom att sluta spela offer och hon stänger dörren framför näsan på honom.
 
John frågar David om råd för han ska söka bygglov och vill veta vad han bör tänka på. Han lovar att bjuda på en öl och de bestämmer att de ska ses senare.
 
Hannah gör sig fin och John påpekar att hon ser ut som hon ska på fest. Även Victoria och Amy ifrågasätter Hannahs nya stil men Hannah säger bara att hon vill vara snygg. Tjejerna tror att Hannah försöker imponera på Alex men de tror inte hon har någon chans hos honom ändå.
De går in på puben och då säger John åt Hannah att hon ska hem och plugga istället för att hänga där. Alex erbjuder sig att följa henne hem. De går in i hans husvagn för att dricka en öl och spela Xbox. Hannah är inte så bra på det så hon vill göra annat. Det slutar med att de kysser varann och Alex börjar klä av sig.
 
Nikhil kommer fram till Katie i baren och han stammar fram att han vill bjuda ut henne. Katie blir förvånad men tackar ja. Hon går sedan och sätter sig hos Gennie och berättar vad som hänt. Gennie ser lite ledsen ut. (Har hon börjat få känslor för honom?)
 
Rhona pratar med Paddy om hur besviken hon är på Marlon som berättat för folk om barnets sjukdom. Hon säger sedan att hon inte kan dela barnet med Marlon utan hon vill ta hand om det själv i början.
Även om hon vet att det kommer att såra Marlon så berättar hon för honom om vad hon känner och att hon inte vill att barnet ska sova över hos honom utan vara hos henne hela tiden.
 
 

RSS 2.0