Liten blå mössa

Inskrivet torsdag 15/11 kl 20:22
 
Charity berättar för Vanessa om när hon fick lämna ifrån sig Debbie efter födseln och hur hon blev prostituerad redan som 14 åring och att kommisarie Bail utnyttjade henne. Vanessa blir så upprörd att hon gör en polisanmälan när hon kommer hem.
 
Ross upptäcker att Rebecca har tabletter i väskan så han lurar henne att stanna kvar ett tag men lyckas inte få tag på dem.
 
Misty får en skönhetsbehandling på salongen när Nicola kommer in. Nicola beklagar sig över att hennes pappa håller på med sin flickvän inför barnen. Misty hör Nicolas missnöje och när hon hör att Nicola har problem med Jimmy så erbjuder hon sig att passa barnen så Nicola får ensamtid med Jimmy.
 
Brenda träffar Laurel och får höra att polisen har bevis för kontokortsstölden. Brenda låtsas vara oskyldig men när Laurel säger att hon inte sagt något till polisen och att hon tagit tillbaka anmälan så undrar Brenda varför. Laurel förklarar att hon gjort något dumt och nu vill hon gottgöra allt. Brenda låtsas fortfarande inte veta vad Laurel pratar om men när hon frågar om Bob vet något så säger Laurel att hon inget sagt. Brenda blir på gott humör när hon inser att Laurel gjort slut med Bob och att han inte kommer få veta något om kontokortsköpen.
 
Vanessa säger åt Charity att komma hem till henne och hon hinner precis erkänna att hon gjort en polisanmälan när en kvinnlig polis ringer på dörren. Charity vägrar säga något och när polisen tror att det är Vanessa som ska göra anmälan så tvingas Vanessa säga att hon ångrat sig. När polisen gått blir Charity rasande på Vanessa. Hon känner sig sviken så hon gör slut.
 
Ross söker upp doktor Cavanaugh för att få mer smärtstillande. Egentligen ska han inte få mer men när han säger att han tappat bort massa tabletter så får han en veckas dos till.
 
Jimmy och Nicola får en lugn barnfri dag eftersom Jimmy inte kan få till det sexuellt. Nicola tvingar sedan Jimmy till doktorn där hon får veta att han blivit ordinerad en hälsosammare livstil redan vid förra besöket. Hon blir besviken och orolig så Jimmy får bara sallad till middag. Han lyckas ändå övertala henne till att han ska få äta kött om han slutar med snacks och kakor.
 
Chas mår illa mest hela tiden så Paddy tror att det blir en flicka eftersom förra gången hon var gravid så mådde hon inte illa och då blev det en son.
 
Charity börjar flirta med en ung okänd man på puben. Megan säger åt henne att tänka på Vanessa men Charity vägrar. När mannen följer efter Charity in i lägenheten blir hon rasande och skäller ut honom och alla andra män för de är bara svin och borde utrotas. Noah hör detta och blir ledsen.
 
Vanessa kommer till Charity för att be om ursäkt men Charity vill inte träffa henne så hon säger att hon har en man som väntar uppe i sovrummet. Vanessa blir ledsen och ber Charity att inte göra något dumt. Charity svarar att det dumma hon gjorde var att bli ihop med henne.
 
Charity går upp med en flaska vin och hon tar fram en låda med lite babysaker i. Hon plockar upp en liten blå babymössa som hon kramar hårt och luktar på.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Angående Charitys babylåda. Var det antingen Noahs eller Moses? Eller har hon fått en tredje son som antingen dog som baby, eller adopterades bort och dyker upp senare?

2018-11-14 @ 21:45:00
Postat av: jackson

Med tanke på hur ledsen hon verkade fick jag uppfattningen om att det barnet inte längre finns i livet. Aha! Hon kanske blev gravid med otrevliga polisen!

2018-11-14 @ 22:48:20
Postat av: Jag bara

Där kan du nog ha rätt.

2018-11-14 @ 23:07:08
Postat av: Ninni

Marie du är till glädje för oss alla som inte har möjlighet att följa serien regelbundet!Dumma kommentarer från omogna män? är inte värda att ta notis om! Kram

2018-11-15 @ 09:38:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0