"det är din inre fegis som talar.."

Det var Kellys kloka ord till Paul som inte svarat på Jonnys frieri. Hon råkade vara i närheten i trädgården när det hände. Hon menade att man ofta inte vågade satsa för man trodde att det alltid kunde bli bättre eller tvekade om det var den rätte. Paul lyssnade och sen sa han ja till Jonny.
Detta var under smyckesutställningen på Home Farm. Katie tog med sig Grayson som sin gäst och det gillades inte av Matthew. Bruce, eventutställaren, blev så imponerad av Debbie när hon tidigare lagat hans bil, (som hon förresten sabbat bara för att få laga den), så han bjöd in henne till utställningen. Paul hade frågat Chas om hon kunde hjälpa till med serveringen och det gjorde hon. Kelly var där med Jimmy men när Matthew pikat henne om hennes dyra shoppingvanor så fick hon nog och drog iväg ut. På gårdsplanen möter hon Eli som hon börjar prata med. Något champagneberusad och ensam så finner hon att Eli är en tröst så hon kysser honom. Han blir väldigt förvånad och mycket nöjd. Tyvärr för hans del så finner hon sig snabbt och släpper honom men någon smyger i buskarna och tar ett foto med mobilen, vem kan det ha varit?
Lexie, Debbie och Chas gjorde upp de sista planerna för att kunna stjäla det dyraste halsbandet på evenemanget. Det höll på att gå åt skogen med allt eftersom proppskåpet som de räknat med skulle vara öppen var låst och användes som förråd av Rodney. Lexie lyckades ändå öppna det och kunde mörklägga rummet  där smyckena låg. Kuppen lyckas, ingen hittar något på tjejerna och Bruce vill inte ringa polisen. Undrar varför? När de är på väg ut tror Rodney att han vet var halsbandet är gömt men det visar sig att champagneflaskan endast innehöll champagne och inget halsband så blir han väldigt besviken.
Tjejerna tar limousinen och åker hem, skålar i champagne och firar sin framgång.

Lisa är på väg att bjuda Belles kompisar på ett pyjamasparty för att Belle ska få ha ett kalas. Då kommer det fram att Belle och hennes vänner är på Mills Cottage (Grays och Perdys hus) och har fest. De går förbi där och hör att tjejerna har kul. Lisa blir så besviken att hon inte kan hålla emot tårarna. Jag trodde det var Home Farm Belle visade för sin kompis häromdagen när de planerade festen...
Belle får veta att Zac och Lisa vet om festen när hon kom hem. Hon blev uppskickad på sitt rum.

Billy är arresterad trots att Debbie erkänt att allt bara var ett misstag. Daz känner sig sviken av sin far och undrar varför han gjort som han gjort.

Bob packade väskan för att åka till USA till Viv.


     ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

TREVLIG VALBORG ALLIHOP!

 

 


"Debutanter älskar lekar...

..bara det inte går för vilt till" sa Belle till sin kompis när de pratade om festen Belle ska ha på Home Farm.
Rosemary hjälper henne med planeringen men hon vill givetvis ha föräldrarnas tillstånd. Belle vet att varken Lisa eller Zac skulle godkänna hennes påhitt så hon mutar Shadrach till att ringa Rosemary och låtsas vara Zac. Känner inte Rosemary igen rösten månne?

Jimmy är tillbaka och Kelly blir glad. Han vill inte hindra hennes karriär men hon vill inte modella längre. Han erbjuder henne då assistentjobb på deras kontor. Kelly vill inte ha jobbet.

Shadrach stal blommor från Bettys trädgård för att ge Laurel och bebisen. Han var väldigt stolt när han fick hålla den lille och han sa till honom att han alltid kunde ringa i kyrkklockan om han behövde Shadders hjälp i framtiden =)

Donna flyttade hem igen för hon var trött på alla frågor. Marlon blev glad men insåg sen att hon bara kommit hem för att slippa snacket i byn. Utåt sett ska allt vara som vanligt...

Jamie jobbar som brevbärare nu men har problem. Han försover sig och blir sen, han tappar postväskan så posten ramlar ur, han får inte in posten i brevinkastet (Duke och Pearl höll emot) så han la posten på trappan istället. Det kanske inte är rätt jobb för honom?

Lexi charmar en kund som skall ha sitt smyckesevent på Home Farm, hon får ett armband men hon vet nog inte att det är en kopia och inte gjord av diamanter. Hon och Debbie börjar planera en kupp mot eventet, de ska bara stjäla ett smycke. Chas tycker de är galna.

Diane kämpar med sina känslor. Hon vet inte riktigt vad hon ska göra. Ena stunden träffar hon Billy i det gamla klubbhuset men inte ens då kan hon välja. Hon beslutar sig för att resa iväg på semester ensam. Jack blir ledsen men accepterar hennes beslut. Billy blir också ledsen och när Edna ger honom goda råd om att man ska våga satsa på det man vill ha även om det inte är lätt så bestämmer han sig för att åka till tågstationen där han vet att Diane är. Pearl hade skjutsat henne dit och fått reda på att tågen var försenade pga löv på spåren. Billy tar en bil från verkstan och åker iväg i all hast, välter massa kartonger som står i dörröppningen. Debbie som kommer tillbaka ser bara att det är helt öppet, ingen bil, ingen personal och en massa kartonger huller om buller, ringer polisen och anmäler bilstölden.
Diane hinner åka iväg utan att träffa Billy för han blir haffad av polisen och anklagad för bilstöld. Inte bra för hans del eftersom han är villkorligt frigiven.

Shadrach som Quasimodo

Jag tror det måste ha varit rekord idag, ett helt avsnitt av HTG och endast fyra skådespelare med! Någon som känner till något liknande? Det handlade idag om Marlon och Donna. Hon trodde in i det längsta att han ljög om rånet. Äntligen fick han ur sig alltihop, även det om när de rånade lastbilen från Kings åkeri. Donna blev ledsen, hysterisk, besviken...Hon kastade ut Eli och vill aldrig mer se honom. Han i sin tur gick till Debbie och beklaga sig.
Det slutar med att Donna sjukanmäler sig från jobbet, packar sina väskor och sticker hem till mamma. Hon har svårt att bo kvar i huset som är besudlat med blodspengar.

I det andra avsnittet idag så var det värmebölja i byn så Laurel la sig i kyrkan för att få svalka och vila. Emily råkade låsa in henne... och Shadrach som var inne i kyrkan för att sno pengar och vin. Givetvis går vattnet och Shadders får tänka till på hur han ska få ut Laurel ur den låsta kyrkan. Han ringer helt enkelt som en galning i kyrkklockan =)
Laurel anländer i tid till sjukhuset och Ashley är med henne. Det är tydligen fullt på BB-avdelningen p.g.a. värmeböljan... man fick lite hintar om det så jag trodde att Laurel skulle få föda i korridoren eller något annat dumt men så var det inte. Allt gick bra och Laurel och Ashley fick en son (som inte såg så jättenyfödd ut men det kanske är brist på nykläckta skådisar)

Val ville gå till kasinot med Billy men han ville inte följa med så han bad Val att ta med Katie i stället. Katie blev jätteglad över chansen att få komma ut lite.
Billy och Diane försöker att prata ut men Diane förnekar sina känslor för honom hela tiden och det gör att hon blir arg och grinig på alla. Hon hamnar i dispyt med Victoria och Jack försöker lösa problemen. Tyvärr är han rätt mesig när det gäller att säga i från till Victoria så Diane blir utmålad som skurk och Victoria hånflinar. Då får Diane nog och drar iväg därifrån. Hon hamnar på puben där endast Billy finns kvar... Han är på väg att dra därifrån för Diane fortsätter att förneka sina känslor men hon blir förbannad och knuffar in honom i dörren. Lite is och tillslut en kyss gör att han mår bättre. Jack som letar efter sin fru kommer dit och ber om ursäkt och han får Diane att följa med honom hem. Billy blev kvar lämnad ensam på puben....

Att lära sig manipulera omvärlden vid tidig ålder

Belle är en sådan tjej som lärt sig manipulera folk med sin charm. Hon skämdes för ett halsband hon fått i en smällkaramell så hon fick Rosemary till att skänka lite finare smycken. Hon vill inte visa upp sitt fattiga hem för skolkompisarna så hon får Rosemary till att erbjuda sitt hem istället. Var ska denna unga dam sluta?
Perdy får besök av Paul och Katie. Hon ber dem att hålla Gray sällskap så han inte ska vara ensam med sin mor så mycket.

Laurel är trött på gravidmagen och försöker att få Ashley till att hjälpa till att sätta igång värkarna genom att ha sex. Han blir mest generad och menar att barnet föds när gud vill.

Diane försöker att få Eric till att ta tillbaka Val så att Billy blir ledig. Varför?
Hon har ju sagt att hon är lyckligt gift. Nu tycker ju jag att Val och Eric passar rätt bra ihop så det gör inget men vad vinner Diane på det? Är det så som Billy tror att hon inte vill att någon annan ska få honom?

Jo har öppet på sin lilla bondgård. Det är några bybor som hittat dit. Vinsten för dagen blir 12 £, liten summa men ändock en vinst. Det kunde kanske blivit mer om inte Victoria fifflat med kaffekassan.

Donna fortsätter att söka efter rånaren som sköt Marlon. Efter att ha tittat på videoupptagningen från spelbutiken så börjar hon lägga i hop två och två...  Hon börjar misstänka Eli och när Debbie säger att de inte kör hem bilarna från verkstaden så anar hon oråd.

Eli pressar Marlon till att ställa upp på en sista stöt, sen ska han lämna dem i fred. Eli ska råna Woolpack när Marlon är där ensam på morgonen men Marlon får massa minnesbilder från förra rånet och flippar ur. I sin besvikelse över att Marlon sjabblar så rånar Eli kyrkan i stället. Sen hotar Eli Marlon med att ställa till med ett helvete om han inte ställer upp en sista gång.
Det gör att Marlon erkänner för Donna att han var med om inbrottet.

"Man vill ju inte klappa en död get..."

Jo fick som hon ville. Andy tog sitt förnuft tillfånga och insåg att kan man få betalt för att någon vill se en arbeta så varför inte.

Laurel kom tillbaka från sina föräldrar. Sur och grinig tyckte hon själv men jag tyckte hon verkade glad. Det är snart dags för henne att föda. Hon sa till Emily att "du skulle inte ha vilselett min man" och Emily höll på att få hjärtattack, hon trodde att Ashley hade skvallrat om känslorna men det visade sig att Laurel bara menade att hon gett Ashley för mycket pudding.

Viv skickade en webcam-hälsning till Bob. Alla i caféet kunde höra henne när hon sa att hon gillade när Bob gjorde det där speciella med henne i knäet.

Pearl fick taxijobb av Debbie och Betty följde med som Pearls livvakt. Paddy som skulle ha skjuts blev inte allt för glad när han kom försent dit han skulle. Det jag inte fattade var vart skulle han? Det verkade först som om han skulle i väg men de var ju hemma i byn när de kom fram.

Jonny råkar avslöja för Rosemary att han vet om att Gray är homo. Hon berättar det för sin son som blir arg över att Paul har skvallrat.  När han pratar med Paul om det så säger han att han är rädd för att det ska komma ut i byn och att Perdy ska få veta det. Jag trodde faktiskt att hon redan visste... eller?

Eli håller på med sina skumraskaffären och Marlon är nervös för att bli avslöjad. Det börjar bli lite tjatigt... (min åsikt)

Betty gillar att städa och hon älskar tydligen blekmedel så mycket att hon skulle kunna ha det som parfym =D

Matthew hälsar på hos Perdy och smider planer om att sätta dit Rosemary.
Rosemary gör allt för att få Katie och Gray till att umgås så mycket som möjligt.

Äntligen inser Matthew vad som hänt med Perdy...

Barraclough försökte ringa Carl men hans mobil låg hemma. Givetvis såg Matthew hennes försök.

Duke flytta hem igen. När Ryan sökte honom hos Terry för att prata lite så fick Jamie Terry till att skjutsa Ryan till Duke. Där blev stämmningen rätt trist, bara massa tjafs mellan far och son. Tillslut så fick Terry nog och slog till Duke. Inte konstigt eftersom Duke bett Terry att slå honom, visa att han är en man.
Efter det kunde de prata ut och Terry bad sin far att flytta hem till honom igen.

Jas tog emot bilen som hon fått av David men hon gav den till Pearl. Det uppskattades inte av honom men om det fick Jas till att förlåta honom så visst... Jas håller honom på litet litet avstånd trots allt.
Pearl vill sälja bilen till Debbie och jobba inom taxiverksamheten.

Diane misstänker att Victoria tjuvröker och konfronterar henne. Hon nekar givetvis först men erkänner sen och skyller på stress.

Paul fick Gray att åka till Perdy och först verkar det gå bra men sen dyker Rosemary upp på sjukhuset. Det gör Perdy hysterisk och hon råkar säga till Gray vad som hände hans far när han dog. Gray tror hon ljuger men väl hemma frågar han sin mamma om det och hon berättar allt...(men är det sant? Vi har ju hört om pappans självmord tidigare men vi vet ju inte om Rosemary ljuger.)
Gulligt var det i alla fall när Belle får tyskalektioner av Rosemary.

Matthew hälsar på hos Perdy och efter ett tag fattar han att hon har blivit förgiftad med pillrena av Rosemary. Han får Perdy till att "låtsas" (ur sjukhusets perspektiv) bli frisk för att få komma hem så de kan sätta dit tanten för det hon gör. Perdy tvekar först för hon vill inte ljuga för Gray men går med på det sen.

Eli sabbar ett affärsmöte för Debbie och säger att hon inte är pålitlig så mannen drar därifrån. Visst skulle Eli kunna se lite bättre ut om man hade kostym oftare?

Donna berättar att ett till rån har hänt och det liknade det som Marlon råka ut för. Det måste ju vara samma person...eller? Marlon är orolig för att Eli har gjort det.

Jo är ledsen för geten men Sam pratar om att det finns mini-Zoo som barn gillar att åka till. Jag trodde han menade att de skulle lämna geten där men tydligen skulle de öppna ett mini-zoo på farmen. Andy gillar inte idéen. Sam säger till Jo att han kan prata med Andy =)

Att hota en polis

Undrar hur Barraclough hanterar Matthews hot om att göra det otrevligt för henne om hon inte låter deras familj få vara i fred? Hon hade precis gjort slut med Carl och han blev så ledsen att han söp sig full och berättade allt för sina bröder. De löste "problemet" med att köra Carl till något ställe utanför Zeebrugge och vidare till Düsseldorf i en av deras åkeribilar. Jimmy följde med som stöd/vakt.

Jasmine fyllde 18 och nu får hon äntligen dricka alkohol på puben. Hon fick en motorcykel (?) av Debbie i present. David försökte få fira med henne men hon nobbade honom. Kul kommentar av Debbie som påpeka att han ser ut som en tjej i håret och nästan kvalificera sig till att vara med i deras tjejkväll.

Victoria fick jobb på puben i köket för att hjälpa Marlon. Det gillade hon inte speciellt mycket men hon verkade inte ha något val. Diane pushade henne till att inte lata sig. Vic utnyttjade situationen och ville inte gå ner i källaren för det fick henne att må sååå dåligt, det påminde henne om olyckan när hon höll på att drunkna.
Sen leta hon reda på Vals gömda cigaretter och skulle precis tända en när Val kom in. Det var lite kul när Diane kom in och undra vad de höll på med och Val säger att det inte är något men tydligen så får hon en ljusare röst när hon ljuger och det vet Diane. Hahahaa stackars Val försökte mörka rösten när hon skulle fortsätta prata.

TJ råkade i bråk på lekis för att någon av pojkarna hade retat honom och sagt att han inte har någon mamma och när Duke fick veta det lärde han grabben att man måste slå tillbaks. Det uppskattades inte av Terry som försöker att uppfostra sonen utan att slåss. Louise fick vara Terrys bollplank när han behövde prata ut.

Krossade drömmar

Kelly åkte på en rejäl nit när hon kom till avresan för modelljobbet. Hon hade blivit avbokad för de tyckte hon såg för billig ut. Å ena sidan tycker jag synd om henne å andra sidan så tycker jag att det är rätt åt henne...
Carrie är skadeglad och båda tjejerna börjar munhuggas och tillslut så ger Kelly Carrie en örfil. Jimmy kommer precis in i rummet och ser det men när Carrie gör en polisanmälan så nekar han.

Carl och Barraclough försover sig så hon kommer sent till tillställningen där hon ska hålla tal. Det visar sig att hon gör ett dåligt framträdande och hennes chef skäller ut henne inför hennes kollegor.
Väl hemma så ringer hon efter Carl som kommer och tröstar henne. Jag tycker att hennes lägenhet var rätt lik det man kunnat föreställa sig att hon skulle ha... men den passar inte in i HTG...

När hon följer med till familjen Kings för att höra vad som hänt mellan tjejerna så kan hon inte hålla sig ifrån Carl och givetvis kommer hennes kollega (kommer inte på vad han heter men det är han som har hand om mordet på Tom) på dem... Dessutom hade hon med sig en ung kille som jobbar som polis. Får han in en fot i byn så kan det skapa intriger mellan de unga damerna =)

Pearl och Jamie söker samma brevbärartjänst men Jamie får jobbet mycket tack vare att Louise meddelar cheferna att Pearl förskingrat pengar på tidigare arbete.

Hände det något mer?

"Från tvååring till tonåring..."

Perdy tog emot besök av Paul. Först var hon avig mot honom men sedan så verkade hon i alla fall bli glad över att han var där. Hon borde ju rimligtvis bli mycket bättre rätt snabbt eftersom Rosemary inte kan "förgifta" henne på sjukhuset. Jonny blir lite svartsjuk på att Grey får så mycket uppmärksamhet av Paul.

Carl träffar Barraclough på puben när B och Donna är där på en lunchdrink. Eftersom Carl inte kan låta bli att prata med Grace så blir Jimmy lite orolig, fast han vet ju inte vad de pratar om utan tror att det är något helt annat.

Visst är Viv gullig med hennes barnuppfostran? Hon vill hålla föredrag för föräldrar och har även bjudit in pressen men de dyker inte upp. Föredraget är inte så lyckat men hon har en massa roliga förkortningar som man ska ta till för att komma ihåg rutin och disciplin.

Scarlett ger Daz cd:n och han verkar bli glad men däremot blir inte Penny lika glad. Victoria blir skadeglad och hånar Scarlett för hon gett honom en mesig skiva när han egentligen gillar hårdrock. Tack och lov blir Daz förbannad på Penny och Victoria som är taskiga mot Scarlett. Jaa idag fick vi veta att kompisen heter Emma och jag har ändrat det i föregående inlägg. (Jag tog även bort ett ord som kunde uppröra och jag ber om ursäkt för att jag varit så taktlös)
Carrie hittade broschyren om abort i Scarletts jeans och trodde givetvis det värsta. Hon fick veta att det var Kelly som gjort aborten och ställde henne till svars. Hon lovade att inte berätta för Jimmy om Kelly lovade att hålla sig borta från Scarlett.

"Hade jag tagit ett senare plan hade jag missat det här..."

Bettys kommentar när hon såg Perdy föras iväg till dårhuset. Stackars stackars Perdy, Rosemary hade fixat till en barnkammare uppe på vinden och dragit igång en speldosa så Perdy lockades dit. Ett tag trodde Perdy att hon blivit helt galen men när Rosemary dök upp började hon fatta ett och annat. Tyvärr så hjälper inte det eftersom alla tror att hon är helt sinnesförvirrad. Gray fick iväg henne till sjukhuset. Läkarna skyller på att Perdy låter andra få skulden för att det är ett sätt att försvara sig på.
Åhh vad jag önskade att Gray hade druckit upp juicen Rosemary hade gjort och var på väg för att ge Perdy...
Matthew är nära och gissar rätt på hur läget är men tyvärr kan han inget bevisa... än..

Betty har som sagt kommit hem igen efter att ha åkt runt lite i Europa med Sandy. Hon sa till alla att hon längtat hem till en riktig säng och riktigt engelsk te men Alan genomskådade henne och såg att det var något annat... Det visade sig att hon och Seth hade gjort upp fantasiresor genom åren och hon kunde inte åka till Italien utan honom.
Någon som vet vilken film det var Alan ville se men Pearl berättade slutet på precis när Betty kom tillbaka?

Scarlett gillar verkligen Daz och får rådet från Kelly om att försöka fånga honom trots att han är upptagen. Den nya kompisen som jag inte vet vad hon heter Emma hjälpte Scarlett att blondera slingor men Victoria hade haft i lite mera blekmedel i i smyg så det blev riktigt blont..  Inte så snyggt men ändå inte så hemskt att hon inte kunde visa sig ute. Victoria får även Scarlett till att bränna en cd med massa låtar som ska vara Dazs "favoriter". Nåja, vi får väl se vad han egentligen tycker om det.

Viv och Val är och lyssnar på ett föredrag om barn med den där doktorn som hade barnspalten i tidningen, hon som Viv vikarierade för. Självklart håller inte Viv med henne och hon blir intervjuad i radion men när inslaget sänds har de klippt ihop allt så det låter som om Viv bara är avundsjuk på dr Gwen.

Pearl söker jobb som brevbärare när hon hör att Jamie har gjort det...


Hanna, jag ändrade för du har rätt, det var onödigt. Idag visade det sig att hon heter Emma


"Jag gråter snart gult.."

Sa Eli när han var så kissnödig och ville komma in hos Marlon och Donna. Han flyttar in hos dem igen och lovar att betala hyra fast han inga pengar har. Han mutar Donna med en kaffemaskin. Dessutom så förvarar han massa tjuvgods hemma hos dem och det lär inte vara så populärt när Donna som snart är polis får veta det.

Lexi och Chas fortsätter sin vänskap och Chas får veta att Lexi suttit i fängelse. Även Eli luskar ut det när han ser hennes tatuering i svanken. Nu när så många vet så väljer Lexi att berätta det för Scarlett så att hon inte får veta det genom rykten i byn.
Scarlett flirtar med Daz men upptäcker att han är fullt upptagen av Penny.

Änkan till den döde mannen på hotellet dyker upp i byn och letar efter Chas. Det visar sig att hon är jätteglad över att gubben är död så hon ger Chas en mycket stor summa pengar som tack för hjälpen. Man såg ju på hennes kläder att hon inte var direkt sörjande änka, först en kritvit dräkt och sedan en knallröd.

Viv blev av med kolumnistjobbet på tidningen för folk började klaga på hennes råd.

Perdy får det bara jobbigare och jobbigare och snart kommer nog Gray och Rosemary låsa in henne på dårhus. Tur att Matthew och Paul bryr sig och inte sväljer Rosemarys lögner... Hoppas att de hinner rädda henne i tid.

Igår så var Kelly på sjukhuset för att göra abort, hon fick någon medicin och skulle återkomma dagen efter. Det gjorde hon och även då fick hon något hon skulle dricka upp... gjorde hon det?

Carl och Barraclough fortsatte sin flirt och träffades i skogen.. hur ska de kunna träffas när Donna ska följa Barraclough i utbildningssyfte?


Ledsen att det inte blev något inlägg igår men det försvann när jag nästan hade skrivit klart och sen hann jag inte skriva nytt..

 


"Rynkbrigaden är på väg.."

Hahhaa det sa Eric när gamlingarna i byn kom för att prata med honom. Som om Eric vore så ung.... Duke fick Pearl och Lisa till att strejka. Det gjorde att Eric tog in annan personal, två helt okända tjejer. När gamlingarna såg det så skrämde de bort tjejerna med att säga att Eric var bra på att göra sin personal med barn...

Jas har skrivit om Pollards i tidningen och det stora chockerande med den artikeln är att Duke egentligen heter Percy! Det var kul att se Ednas, Pearls och de andras min när de fick veta det =)

Chas vaknar upp på hotellet och då är mannen hon följt med upp på rummet död! Hon får panik och ringer Lexie som kommer dit. De sticker snabbt därifrån och på vägen ut får Lexie tag i mannens plånbok.
Givetvis är det många som sett dem där och snart är polisen hos Chas och tar in henne på förhör. Hon blir släppt i väntan på obduktion.
Lexie klarar sig undan men Carrie som upptäcker plånboken kastar ut henne.
Val ser sig själv som ung i Lexie och anställer henne och ge henne husrum på puben.
Åhh vad jag gillar Vals dialekt!

Jimmy och Kelly är barnvakt till tvillingarna och han är supernöjd med att leka familj. Kelly ser bara mer och mer deprimerad ut.

Rosemary gör bara Perdy mer och mer förvirrad. Gray kommer hem och försöker att lugna ner henne...
Tack och lov så har Matthew börjat intressera sig för Perdys hälsa, hoppas att han kommer att hitta orsaken. Lite kul när han föser undan Rosemary med kommentaren "iväg nu hönsmamma"Nya länkar finns på HTG-relateradeklipp...

 


Att kasta sten på stenhus...

Det var vad Pearl gjorde när hon fått reda på att det var Eric som låg bakom husaffären. Han ringde givetvis polisen och Pearl och Duke som hjälpt henne blev arresterade.

Kelly har fortfarande inget sagt till Jimmy om graviditeten.

Lexie får Chas att skolka från jobbet i baren och istället dricka whisky och ta det lugnt. Sen när Chas ska hjälpa Paddy med några fakturor istället för att stå i baren får Val nog. Chas får "sparken" eller slutar självmant och hon tar på sig receptionistjobbet hos Paddy på heltid trots att han protesterar.
Sen drar Chas och Lexie till stan och flirtar med affärsmän på ett hotell... Lite äckligt tycker jag...

Rosemary tog lilla katten Phoebe till ett katthem och låtsas som om katten är bortsprungen. Perdy blir jätteledsen när hon inte kan hitta Phoebe. Hon letar på vinden och hittar då en massa babysaker gömda i en garderob.
När hon konfronterar Rosemary om sakerna så säger hon bara att det är Perdy själv som beställt det.
Matthew hittar Perdy på gatan helt förkrossad så han hjälper henne hem, det uppskattas inte av Rosemary.

Att säga som det är är inte lätt...

Jas pratade ut med David angående hennes sätt gentemot honom. Hon vill ta det lite lugnt efter allt som hände mellan henne och Cain. David råkar då berätta att det var han och hans pappa som köpt Pearls hus och det ger Jas funderingar. Om han är seriös med henne så ska han tala om allt för Pearl och be henne om ursäkt. Vilket inte är det lättaste visade det sig. Han kunde inte göra det....

Pearl som gett Eric två teaterbiljetter trodde att hon skulle få följa med så hon skulle bjuda Eric på middag innan de skulle gå på föreställningen. Det var inte vad han hade tänkt sig och Pearl blev först besviken men insåg sen att hon var ju inte beredd på att träffa någon så snart efter Lens död.

Perdy blir allt konstigare och konstigare och mer och mer beroende av katten hon fått. När katten försvinner blir hon alldeles förtvivlad men Rosemary hjälper henne att leta och hittar givetvis katten under en blomkruka mitt på gräsmattan. Hmmm... hur hade katten hamnat där?
Rosemary lyckas att få Gray att åka iväg till Irland för att titta på ett föl tillsammans med Katie, så hon själv kan stanna hemma med Perdy. Det kommer aldrig att sluta bra...

Kelly kan inte äta utan mår dåligt. Scarlett blir orolig och tror att Kelly lider av ätstörningar så hon konfronterar henne. Eftersom Kelly inte vill ha henne snokandes så berättar hon om graviditeten. Scarlett tycker att Kelly ska satsa på modellyrket istället för familj. Det är ju så lätt att göra abort och familj kan hon skaffa senare
Jimmy får reda på att Kelly pratat med agenten om att "komma tillbaka om några säsonger"  och det får honom att tro att han pressar henne för hårt så han säger till Kelly att han står bakom hennes beslut vad hon än väljer att göra...o då vet han inte ens om att hon är med barn.

En polis och en mördare i samma säng...

Jahapp så blev det i alla fall, fast jag trodde inte Barraclough skulle gå så långt ändå. Men hon kunde visst inte moststå Carls leende.

Lexie var en duktig städerska...eller inte. Hon svabba golvet i baren med översvämning så Eric halkade.

Rosemary köpte Haris del iveterinärkliniken så Matthew blev helt hämndlysten.

Och som vi misstänkt, Kelly svimmade eftersom hon inte ätit ordentligt och när man är gravid måste man ha i sig en massa näring. Hon såg inte allt för glad ut när hon fick beskedet. Jimmy kommer att bli överlycklig.
Jag fick lite Cain&Jasmine känsla över det hela, han glad och hon vill inte ha barnet...

 

Trevlig helg allihop! =)


Att tacka nej till en helt ny bil i present?

Gjorde Jas rätt när hon tackade nej till bilen David ville ge henne?
Själv förstår jag henne, det verkar som om han vill "köpa" henne eller var det bara för att göra henne glad och få ha sin bil i fred?

Barraclough (jag gillar det namnet) och Carl fortsätter sin katt och råtta lek. Han hade genomskådat hennes lek igår när hon drack alkoholfritt och låtsades full. Hon är helt klart ute efter att få ut så mycket information som möjligt, kommer hon att gå med på att äta middag på hotellet som ligger avsides? För visst verkar hon lite intresserad på annat sätt än bara arbetsmässigt?

Viv ska skriva i tidningen och ge goda råd till andra människor. Har hon fått storhetsvansinne efter vinsten? Tror hon att hon är en supermamma som fixar allt? Hade hon klarat av livet om inte Bob funnits där?

Kelly ska köpa kläder men hennes vanliga storlek passar inte längre. Är hon kanske gravid?

Carrie fixar så hennes syster Lexi får jobb på fabriken men det varar inte speciellt länge eftersom Lexi gör allt för att inte sy en enda söm rätt. David erbjuder henne städjobb. Kommer Lexi att anta det jobbet? Kommer det att bli något mer mellan David och Lexi?

Paddy kämpar för att få ihop pengar till att köpa ut Hari från veterinärkliniken och Matthew försöker hjälpa honom. När Paddy inte går med på det så söker Matt upp Hari för att få honom att öka priset på kliniken så Paddy inte kan få ihop tillräckligt med pengar. Vad vinner Matthew på det? Är det bara huset som kliniken ligger i som är av intresse?

Många frågor är det....


Paddling, halsband, boxare och getter

Tyvärr hade jag inte tid att kolla på HTG eller blogga under påsken så det blev aldrig något inlägg om torsdagens avsnitt, själv såg jag avsnittet sent i går kväll.

Det som hände i torsdags var bl.a. att Louise gjorde slut med Jamie, fast hon fått ett halsband av honom.
Victoria och Kayleigh skulle på friluftsdagen och det visade sig att de skulle paddla kanot. Victoria fick panik vid sjön och råkade slå läraren i huvudet med paddeln, han fick sy 14 stygn. Eli plågade Marlon som vanligt och gör allt för att få bo kvar. Jo kämpar med getterna och passa Sarah för Andy inte kan ta hand om henne när han jobbar.

Idag fortsatte Eli att ställa till det. Han hade sett Jamie krama Donna och ge henne ett halsband, för hon fick det som Louise hade gett tillbaka. Givetvis skvallrar han för Marlon. När Donna ska försvara sig så berättar hon att det är Louise Jamie är kär i och Viv hör det. Nu vet hela byn om det.
Louise vill dock försöka ändå men Jamie vill inte prata med henne eftersom han är allt för sviken. Hon ordnar så att hon ska sjunga karaoke för honom i baren men "poliserna" som ska se till att Jamie kommer dit tar fel Mr Hope så det blev Bob som fick höra första versen på Louises låt. Men sen kommer Jamie och allt ordnar upp sig =D

Zac stöter på en gammal boxarantagonist ute på vägen och  Shadrach försöker få honom att gå i match mot den gamla rivalen för att kunna tjäna 10 000 £. Zac vill inte och Lisa är förbannad för boxning är ett förbjudet ämne i deras hem. Antagligen kommer han väl att ställa upp i alla fall.
Belle blev helt fascinerad av boxningen så hon vill visa på Val att ibland är det bättre att slåss och hon boxar till henne rätt rejält. Val var inte riktigt beredd på det, Lisa blev förbannad på Belle.

Andy fortsätter att tjura angående lekiset för Sarah och hon får inte vara där så länge Emily jobbar där. Tillslut får Jo nog av att inte kunna jobba ordentligt så hon lämnar Sarah där ändå. Först blir Andy arg men när han ser sin dotter leka och ha kul låter han henne gå kvar.

Viv är helt salig för Heath vann bebistävlingen så nu har hon gratis blöjor i ett år och 500£. När tidningen ska skriva om dem så är Heath trött och ledsen så Viv byter ut honom mot Cathy till fotograferingen. Endast Bob märker skillnaden.

Tjejen som Daz försökte få ihop det med förut har en far som lämnar in sin bil hos Debbie. Penny som tjejen heter verkar först inte intresserad av Daz men när de hämtar bilen så får han hennes telefonnr....

RSS 2.0