Frånvarande vänner

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 19: 48
 
Marlon blir irriterad över att Carly har alla sina saker över allt i huset. Han får bråttom att hålla undan April som öppnar en låda med Carlys sexleksaker. Carly får sedan höra när hon är på puben att Marlon beklagat sig över alla hennes saker som ligger framme.
 
Doug muttrar över att ingen av Ashleys vänner besöker honom på sjukhemmet. Han bjuder Bob och Jimmy på öl för att skåla för frånvarande vänner. Både Bob och Jimmy får dåligt samvete så de besöker Laurel och lovar henne att de plus Rishi och Dan kommer att besöka Ashley medan hon och barnen är på semester.
 
Zak vill skämma bort Lisa så han bjuder henne och Belle till skönhetssalongen för att sedan äta middag. Lisa tvekar för hon tror inte riktigt att det är någon idé. Hon och Belle går dock till Kerry på salongen för behandling. Kerry säger till Lisa att ge Zak en chans för att man måste ta tillvara på livet. När Lisa är klar så går hon och Zak til puben för en finmiddag.
 
Faith fortsätter att styra och ställa på puben. Marlon verkar lite rädd för henne.
 
Rebecca köper en av Hollys tavlor som hänger på kaféet. Hon ska ge den till sin far.
 
Robert berättar för Liv att han inte fick träffa Aaron igår när han åkte till fängelset. Han talar om att han inte vet varför. Robert försöker även att lösa Livs skolproblem. Han letar efter en privatlärare även om Liv vill gå i skolan för att träffa sina kamrater.
 
Liv talar om för Robert att Aaron använder droger i fängelset. Det gör att Robert, när han kommer till besökstiden, frågar Aaron om det som hänt och att han vill höra sanningen. Aaron ljuger men Robert genomskådar honom och säger att han vet om att Aaron använder droger.
 
 
 
God Jul och Gott Nytt År Allihop!
Vi ses i januari igen =)
/ Marie

Stora planer av en inhoppare

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 21:34
 
Laurel ber återigen Gabby om ursäkt och hon säger att hon måste berätta för Bernice om vad som hänt. Gabby säger att hon kan berätta själv för då kan hon även tala om att hon fått en örfil.
 
Liv ser att Josh lagt ut på Internet att han legat med Gabby. Robert får också syn på det och han försöker prata med Liv och han säger att han inte vill ljuga för Aaron när de ses. Han vill att Liv åker till skolan trots problemen.
Det dröjer inte lång tid innan Liv kommer tillbaka. Robert ska precis åka till Aaron när han får veta att Liv är avstängd på grund av att hon slagit till Josh. Rebecca som precis kommer förbi erbjuder sig att vara med Liv medan Robert träffar Aaron.
 
Liv vill inte ha skit för att det är Gabby som haft sex och när hon säger det till Rebecca så hör Bernice det. Bernice blir galen och rusar iväg till Laurel för att höra vad som hänt.
 
Lisa får rådet av Ronnie att prata ut med Zak. Hon tar mod till sig och berättar för Zak om sin osäkerhet angående deras förhållande och hon tror att de inte ska vara tillsammans längre. Zak blir förtvivlad och förstår inte alls hennes känslor.
 
Rebecca pratar med Liv och de kommer ganska bra överens eftersom Beccs förstår hur det är att vara ung tjej.
 
Bernice rusar in hos Laurel och frågar vad som hänt. Gabby har precis kommit hem från skolan tidigare eftersom hon blir retad över det som ligger ute på nätet. Bernice skäller medan Laurel försvarar Gabby. Laurel är på väg att berätta om örfilen men Gabby stoppar henne.
 
Marlon och Victoria har mycket att göra på puben så Faith hoppar in och hjälper till. Hon får direkt stora planer och ber Ronnie att skissa på en renovering av puben och hon ber Marlon att ändra på menyn.
 
Laurel ringer rektorn för att be om ledighet för Gabby och Arthur. Hon bestämmer sig för att de ska resa iväg och hyra en stuga ett tag för att komma ifrån.
 
Robert kommer tillbaka från fängelset. Han är orolig eftersom han inte fick träffa Aaron på grund av att det hänt en incident. Han har inte fått veta mer.

Knack knack...vem där?

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 20:31
 
Robert får samtal om att Aarons överklagan skall tas upp på måndag. Liv hör det och blir glad över att Aaron snart kommer att komma hem. När Liv gått till skolan så upptäcker Robert att det kommit ett brev från skolan. Det visar sig att Liv skolkat så mycket att de nu får böter.
 
Paddy har varit på Bartons gård och jobbat. Han sitter i köket och gör lite pappersarbete. Faith kommer in och pikar Paddy över att inte vara bra nog för Chas. Paddy blir irriterad och pikar Faith för hennes misslyckande som mamma.
 
Vanessa ger Rhona alla bröllopstidningar och avsäger sig samtidigt rollen som brudtärna. Pierce blir sur för att Vanessa inte knackar så nästa gång hon ska in så är dörren låst. Paddy som kommer till kliniken tycker det är jobbigt med stämningen mellan kvinnorna. När de går till puben vill han att Vanessa löser problemet med Rhona och Pierce. Det lyckas inte utan Vanessa är spydig och Rhona säger att det var hennes förslag att låsa dörren mellan huset och kliniken.
 
Zak får brev om att det ska utses en förmyndare för Kyle. Han vill att han och Lisa tar hand om pojken. Lisa ser mer skepptisk ut.
 
Gabby och Liv skolkar så Gabby kan träffa Josh. Kevin, Josh kompis kommer med men Liv är inte intresserad av honom. De går hem till Gabby men killarna får gömma sig för Sandy kommer ned. Tjejerna säger att de ska plugga så de mutar Sandy till att gå till puben.
 
Laurel besöker Ashley på hemmet. Hon har mat med sig till honom och Maggie. Personalen kommer för att föra iväg Maggie men Laurel ber personalen att inte sära på dem. Laurel sitter och tittar när Ashley och Maggie sitter och äter tillsammans. De märker knappt att hon är där.
 
Josh försöker få Gabby upp till sovrummet men hon säger nej. Då blir han sur och säger till Kevin att de ska dra därifrån. Gabby ändrar sig så Josh stannar även om Liv försökt att stoppa dem.
 
Robert får samtal från skolan om att Liv inte varit där. Sandy hör det och talar om att tjejerna är hemma hos honom och pluggar. Robert går dit och är rasande.
 
Laurel ska till jobbet efter besöket hos Ashley. Hon klarar dock inte av det utan sjukskriver sig och åker hem. Hon kommer precis efter Robert.
 
Robert säger åt Kevin att gå och Gabby och Josh hör att det kommit folk så de kommer ned för trappan. Laurel är alldeles chockad. Hon säger åt Josh att gå och även Liv och Robert går.
 
Laurel ser en halvfull vodkaflaska så hon tömmer den i slasken. Sedan säger hon åt Gabby att gå upp och byta lakan i sin säng. Gabby säger då stammande att de inte varit i hennes säng. Laurel inser då att de haft sex i hennes och Ashleys säng. Hon blir rasande och ger Gabby en örfil. Hon förstår att det var fel och börjar be Gabby om ursäkt.

Sparad mat är delad mat

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 21:42
 
Laurel är med barnen hos Ashley. Han säger inte så mycket men Gabby märker att han gått ned i vikt. Laurel pratar med personalen som säger att han äter ordentligt men att de ska kolla om det hänt något. Ashley får syn på Maggie och skiner upp. När Ashley går fram till Maggie och pussar henne så får Gabby nog. Hon skäller ut Laurel och säger att hon inte bryr sig. De pratar ut på toaletten och Laurel erkänner att hon är fruktansvärt svartsjuk men kan tyvärr inte göra så mycket åt det.
 
Jai är bakfull när han kommer ned till frukosten. Rishi är orolig för honom men Jai säger att allt är ok. När Rishi gått för att söka upp Lydia så konfronterar Rakesh Jai. Rakesh har tagit en påse med knark av Jai som nekar till att ha tagit något. Jai erkänner att han är bitter för att alla andra har något, till och med hans far har börjat dejta medan Jai är helt ensam.
 
Faith kommer tillbaka från Prag. Hon beklagar sig över att inte ha någonstans att bo så Moira säger att hon kan bo hos dem.
 
Lydia har kommit till veterinärkliniken med sin papegoja som Paddy får undersöka. De råkar då få höra Rhonas och Vanessas bråk om Rhonas sexvideo. Det gör att Lydia tror att alla på kliniken är inblandade i videon och hon vill verkligen inte vara med så hon ger Paddy en örfil och rusar ut.
 
De två killarna som varit kaxiga på kaféet häromdagen kommer tillbaka. Den ene heter Josh och kommer för att träffa Gabby. De båda killarna blir tvingade av Liv att be Brenda om ursäkt. Sedan sätter sig Josh med Gabby så Liv får prata med hans kompis. Liv står inte ut så hon går därifrån. Jacob kommer in men vänder och går besviket därifrån när han ser Gabby och Josh i soffan.
 
Pierce talar om för Rhona att han ändå vill ha en bestman även om han sagt tidigare att han inte vill det. Han berättar att han vill att Leo blir bestman. Rhona älskar idéen. Hon är dock trött efter bråket med Vanessa och hon berättar att Paddy vet om sexvideon eftersom Vanessa babblat om den.
 
Lydia talar om för Rishi att hon inte vill träffa honom mer för hans familj är alldeles för knäpp.
 
Laurel som är kvar hos Ashley ser att han sparar sina smörgåsar i fickan. Sedan ser hon att han ger dem till Maggie. Laurel åker hem och bestämmer sig för att laga mat till Ashley och även Maggie om det får Ashley till att äta. Gabby kommer hem och talar om att hon inte vill följa med nästa dag till Ashley. Hon går iväg och får då ett sms från Josh som säger att i morgon är det party och de kommer att supa sig fulla.
 

Dejt från helvetet nr 376

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet tisdag 19/12 kl 20:30
 
Laurel vill inte att barnen träffar Ashley eftersom han är så nära vän med Maggie. Sandy råder henne att berätta och inte hålla dem borta från sin far för då kanske de åker dit i hemlighet. Laurel berättar sedan för Arthur och Gabby att pappa har blivit väldigt nära vän med Maggie. Arthur tar det med ro och går iväg för att titta på tv men Gabby blir orolig. Laurel tröstar henne med att det är både konstigt men ändå fint.
 
Jai pratar med Harriet om att han mår dåligt och att han varit på möte med anonyma narkomaner men att det är så långt bort när föreningen flyttat till Leeds Harriet tycker att Jai och hon kan starta en egen stödgrupp i byn. Hon bjuder in en journalist som ska skriva om dem. Moira sätter sig med dem och både hon och Jai pratar om saknaden efter Holly.
 
Tracy klär sig som hon tycker att en författare ska se ut. David tycker hon börjar gå för långt så han busringer till henne och låtsas vara en filmproducent från Los Angeles. Tracy går på det även om Frank försöker varna henne. David kommer sedan ut i butiken och erkänner för henne att det var han som ringde. Tracy blir riktigt sur
 
Rishi träffar sin dejt på puben. Det visar sig vara Lydia som dejtade Paddy ett tag. Marlon försöker varna Rishi som inte lyssnar. Jai kommer in på puben och är stupfull. Han tjafsar med Priya och Rakesh som sitter vid samma bord som Rishi och Lydia. Jai talar även om hur ful Lydia är men då blir Rishi arg. Rakesh tar hand om Jai så Rishi och Lydia kan gå därifrån.
 
Pierce ser inte glad ut när han ser att Vanessa och Rhona står och pratar med varann. Inte blir han gladare när han får veta att de pratat om Rhonas möhippa. När han sedan märker att Vanessas dator strular så erbjuder han henne att låna hans dator. Vanessa öppnar upp Pierce laptop precis när Rhona kommer in i rummet. Det första Vanessa ser är porrfilmen Rhona och Pierce spelat in.
 
Rhona blir rasande när hon märker vad Vanessa tittar på och Pierce nekar till att ha låtit Vanessa låna datorn. Även om Vanessa säger att filmen började direkt utan att hon behövt söka upp den så tror inte Rhona på henne. Rhona ber Vanessa att gå därifrån. Sedan pratar hon med Pierce som låtsas vara helt oskyldig till det som hänt.
 
Pierce söker upp Vanessa för att tala om att det kommer bli mycket värre om hon lägger sig i igen. Vanessa säger att hon förstår varför Tess drogs till Paddy och att Rhona kommer också att göra det igen. Hon tror att vänskapen med Rhona kommer att hålla men inte hans förhållande med henne. Pierce tar ett inramat fotografi på Johnny och säger till Vanessa att hon ska vara försiktig för hon vet inte vad han är kapabel till. Han ger henne fotografiet och går därifrån.

Upphittad lyckopeng

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet söndag 17/12 kl 21:02
 
Rhona är lite osäker och känner att hon helst vill radera videoinspelningen när hon och Pierce hade sex. Han ifrågasätter henne och tolkar det som om hon inte litar på honom och att hon funderar på om det kommer att hålla mellan dem. Rhona nekar givetvis.
 
Lawrence går ut till Ronnie som gick till grisarna i hagen. Han ber om ursäkt för att han är så impulsiv. De pratar en stund och sedan blir de sams och går in till de andra. De berättar att de är ihop men att de kanske väntar med att gifta sig.
 
Jacob är fortfarande förtvivlad över att ha tappat bort sin lyckopeng. När Leyla, Pete och även Emma kommer in i butiken får Jacob rådet att prata med Emma om sina problem. Han tvekar men sedan så lättar han sitt hjärta för henne och hon inser att lyckopengen var hans sätt att skydda sig för att han var rädd. Emma säger att de ska ringa för att få provsvaren så han slipper vänta. David pratar med läkaren och allt är ok. Jacob blir lättad och alla tackar Emma. Leyla säger åt Jacob att kasta pengen om den dyker upp igen.
 
Pierce söker upp Vanessa och talar om för henne att han vet att hon ringt Rhona och sagt att hon älskar henne. Han blir hotfull i tonen så tillslut ber Vanessa honom att gå.
 
Jai känner sig mest ivägen och mår inte speciellt bra. Han går till trädet där han och Holly brukade ses. När han står där så kommer Moira. De pratar med varann och försöker trösta i sorgen efter Holly.
 
Eric hittar Jacobs lyckopeng i tvättmaskinen. Jacob får tillbaka den och lägger den motvilligt i en insamlingsbössa.
 
Rhona får veta av Pierce att han försökt prata med Vanessa eftersom de är osams. Han erkänner att han lyssnat av hennes mobil. Hon blir först lite irriterad men han lyckas få henne att tro att det var för hennes skull han gjorde det.
 
Vanessa träffar Rhona på puben. Tjejerna ber varann om ursäkt men precis då kommer Pierce in. Han smörar för Vanessa och föreslår att hon ska vara Rhonas brudtärna eller bestgirl. Rhona blir glad och när de går från puben så går hon i förväg och Pierce säger till Vanessa att hon ska passa sig. Vanessa svarar att hon tänker ägna dessa sex veckor till bröllopet till att avstyra det, hon ska göra allt för att det ska ta slut mellan dem.
 

Borttappad lyckopeng

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet lördag 16/12 kl 01:03
 
Vanessa träffar Rhona på kaféet och lovar att de ska göra något extra speciellt för att fira förlovningen. Samtidigt får Brenda veta om bröllopet så flera bjuds in över huvudet på Rhona. Vanessa och Rhona går hem till Vanessa och Laurel kommer dit för att visa underkläder. När Laurel gått så blir tjejerna fulla och tar på sig alla underkläder över de vanliga kläderna.
 
Jai vill gå på bio med sin far men Rishi har inte tid för han har upptäckt online-dejting
 
Tracy fotar David för bokomslaget. De är i affären som är tillfälligt stängd. David är klädd i endast ett förkläde och håller i ett kålhuvud framför ansiktet. Megan och Frank kommer in så David får gömma sig. Frank vill bara hämta sin lön.
 
Jacob är orolig för provsvaren om Davids knöl ska komma. David försöker övertyga honom om att det kommer att gå bra fast han själv inte är så säker.
 
Chrissie går till Dingles gård för att prata med Ronnie. Plötsligt kommer Lawrence dit för samma sak. Det är Rebecca som övertalat honom. Lawrence säger att han vill gifta sig. Då tar Ronnie sin jacka och går därifrån.
 
Vanessa och Rhona går till puben för att fortsätta fira men de blir osams när Vanessa erkänner att hon inte gillar Pierce och att han inte är bra för Rhona. Rhona går hem och beklagar sig för Pierce om att Vanessa är dum och självisk. Sedan visar hon upp alla underkläder hon köpte av Laurel för att vara snäll.
 
Pierce filmar när Rhona har tagit på sig de nya underkläderna. Hon är lite utmanande och kommer närmare honom på hans begäran. De börjar kyssa varann och han filmar hela tiden.
 
Jai träffar Priya och ber henne komma tillbaka till företaget.
 
Jacob är helt hysterisk och letar efter lyckopundet i soporna. Han är säker på att provreslutaten kommer att vara dåliga på grund av att han tappat sin lyckopeng.
 
Vanessa ringer till Rhonas mobil men det är Pierce som hör hennes meddelande. Hon ber om ursäkt men trodde det var okej när Rhona erkänt att allt går lite för fort fram. Vanessa säger att hon finns där för Rhona.

Miniontårta

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet fredag 15/12 kl 17:03
 
Rhona visar Vanessa sin nya förlovningsring och ber sedan Vanessa och Pierce att baka en tårta ihop. Tårtan är till Leos skola men Rhona har inte tid. Pierce och Vanessa blir inte glada men de gör tårtan samtidigt som de bråkar med varann.
 
Jacob har tappat sin lyckopeng och är orolig så han går runt och letar efter den.
 
Tracy ber David att ställa upp på bild på bokomslaget. Hon vill helst att han är halvnaken på bilden.
 
Rebecca samlar ihop Chrissie saker på Home Farm och hittar rosafluffiga handklovar. Hon ringer Chrissie som kommer dit för att hämta sakerna. Rebecca försöker få deras far att prata med Chrissie men det går inte så bra så hon lurar ihop dem och sätter fast dem i varann med handklovarna. Hon ber Ronnie säga sanningen och tillslut gör han det. Lawrence blir rasande och skäller ut Ronnie och säger åt honom att sticka därifrån.
 
Emma ser Finns pass och kastar det i soporna för att hindra honom från att åka till Australien.
Ross försöker få henne att förstå att Finn måste få göra som han känner är bäst. Killarna säger åt henne att ta fram passet eftersom de vet att hon tog det. Emma tar fram passet ur soporna och tar farväl av sin yngsta son.
 
Rhona kommer hem efter att ha pratat med Harriet. Hon blir glad över att tårtan är klar. Rhona berättar att hon bokat dag för vigseln, om sex veckor. Vanessa blir förtvivlad medan Pierce kramar om Rhona.
 
Sam kommer för att klippa loss Lawrence och Chrissie från varann. Lawrence ber Chrissie om ursäkt och vill att hon stannar. Chrissie säger att hon tänker köpa ett eget hus att bo i. Hon vill att han blir sams med Ronnie eftersom de älskar varann.
 
Lawrence stoppar Ronnie som är på väg att flytta. Han ber Ronnie stanna men Ronnie vill inte det eftersom han inte känner igen sig sjäv sedan han flyttade in på Home Farm.

Fängelsejobb

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet torsdag 14/12 kl 22:07
 
Aaron vaknar upp och vill har mer Spice av Ethan men då får Aaron fråga Jason för det är han som säljer.
 
Finn är deppig för att snart är det dagen han skulle ha åkt till Australien med Kasim. Ross vill muntra upp sin bror och lovar att ordna en dejt åt honom. När det inte går så bra så bestämmer sig Finn för att åka till Australien själv.
 
Vanessa vill fira lite med Rhona men Pierce är med hela tiden. Hon pikar Pierce som inte ens gett Rhona en förlovningsring vid frieriet. När Rhona och Vanessa kommer hem efter ett jobb så stänger Pierce dörren framför Vanessa och överraskar Rhona med ett nytt frieri med ring och middag. Även Leo var finklädd.
 
Aaron pratar med Justin för att få mer droger. Justin går med på det och lovar att hitta på något sätt att betala tillbaka på.
 
Rebecca ber Ronnie att säga som det är till Lawrence men när Lawrence kommer in på kaféet där de är så säger inte Ronnie något. Rebecca försöker säga sanningen men Lawrence tror inte på henne eftersom Ronnie är den ärligaste i hela världen.
 
Lisa ser att Ronnie verkar nedstämd. Hon pratar med honom när de blir ensamma och när hon fått veta vad som hänt säger hon åt honom att berätta sanningen. Ronnie kommer hem till Home Farm men säger inget när Lawrence säger att det är bra för Chrissie att lära sig den hårda vägen.
 
Paddy tar med sig Liv och besöker Aaron. Hon ser direkt att något hänt. När Paddy hämtar te så frågar Liv Aaron rakt ut om han använder droger. Aaron nekar men Liv märker att han ljuger. Hon blir så besviken så när Paddy kommer tillbaka vill hon åka hem på en gång.
 
Robert får höra från Paddy om Livs förändrade sätt i fängelset. När Robert försöker prata med henne så skyddar hon Aaron genom att låtsas att det är andra problem och att hon bara blev besviken över miljön där.
 
Aaron söker upp Jason för att få mer. Då får han veta att sättet att betala tillbaka är att sälja till de andra internerna. Aaron tvingas gå med på det eftersom han vill ha mer droger.
 
Ethan har hört vad Aaron ska göra så han varnar honom om att det är det värsta jobbet man kan ha. Nu kan Aaron glömma bli frigiven vid överklagan

Kaxiga killar överallt

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet torsdag 14/12 kl 19:54
 
Aaron mår dåligt efter misshadeln. När de ska upp på morgonen så erbjuds han en Spice-cigarett av Ethan för att orka med dagen men Aaron nobbar.
 
Två unga killar är kaxiga på kaféet. Först mot Brenda sen mot Liv och Noah som är där. De retar Liv för att ha en bögbror som sitter i fängelse.
 
Robert upptäcker att någon klottrat nedsättande ord om Aaron på deras nya hus som renoveras. Adam har inte sett något även om han varit där och renoverat.
 
Liv skolkar från skolan och har gjort det ett bra tag. Noah råder henne att prata med Aaron om sina problem men det vill hon inte eftersom det är på grund av honom som hon blir mobbad.
 
Aaron blir fångad och inknuffad i en cell av Jason med anhängare. Jason börjar bråka och påpekar att det är Gordons gamla cell. Han hånar Aaron och slår ned honom
 
En präst kommer till cellen för att prata med Aaron som först inte alls är intresserad. Prästen berättar lite om sin egna barndom som inte heller var så lätt. Aaron öppnar sig lite och pratar med prästen.
 
Aaron ringer sitt dagliga samtal till Robert och Liv. Ingen av dem vill berätta ärligt hur de mår.
 
Liv får hotfulla sms från någon. Alla handlar om att Aaron är gay och sitter inne.
 
Robert sover på soffan för han kan inte sova utan Aaron.
 
Aaron kan inte sova så han frågar Ethan om cigaretten. Aaron röker på.
 

Inställt 8/12

Diskutera dagens enda avsnitt här
 
Ett avsnitt om dagen beror på att Tv 4 har kommit ifatt engelsk TV och att säsongen skulle bli kortare om man sände två avsnitt varje dag.
 
 
Idag blev det inget avsnitt eftersom det var lite sport istället på tv4.

Hemlig gäst och en fönstertittare

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet söndag 10/12 kl 22:22
 
Priya berättar för Rishi och Jai att hon sökt ett chefsjobb hos en av deras konkurenter. Nicola hör det men tror inte Priya får jobbet. Rishi ber sedan Priya att hon och Rakesh flyttar hem igen. Priya tvekar men när Jai lovar att inte bråka med Rakesh så blir hon glad.
 
Diane knackar på hos Rebecca på värdshuset. Hon får inte komma in för att städa men ser att det står två kaffemuggar på nattduksbordet. Diane pratar med Eric om sin misstanke om att Chrissie bor i rummet. Eric tar fram stegen för att klättra upp och kolla genom fönsret. Han tar fel fönster och tittar in hos en annan gäst som skriker till. Chrissie hör skriet och rusar till fönstret så Diane får syn på henne. Eric förhörs av polisen och Chrisse får flytta ut från värdshuset. Hon bestämmer sig för att flytta från byn för gott.
 
Robert besöker Aaron som lovar att allt är lugnt även om han blivit påkommen som gay. Aaron är dock något nervös för han ser hur en del blänger på honom. När Robert gått får Aaron stryk och en av internernerna känner igen honom som  Aaron Livesy men Aaron nekar och säger att han heter Dingle.
 
Charity är spydig mot Megan och Frank. Hon är precis på gång för att berätta något för Megan men Chas stoppar henne. Charity erkänner sedan när hon är ensam med Chas att hon varit med Frank. Hon erkänner även att hon är rädd för att åka och hälsa på Sarah.
 
Robert kommer hem och talar om för Chas att Aaron mår bra trots hennes utspel och att han är outad. Aaron ringer precis henne och säger att allt är bra och att hon borde åka till Sarah som behöver henne mer än han gör.
 
Chas och Charity bestämmer sig för att åka tillsammans för att hälsa på Sarah i Prag.
 
Internen talar om för Aaron att det var han som fick Gordon att ta livet av sig genom att hota med att döda honom om han inte gjorde det självmant.
 
Aaron som har jätteont får höra av internen att detta var bara början, det kommer att komma mer. När killen gått så rasar Aaron ihop i cellen.

Nakenchock

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet söndag 10/12 kl 20:39
 
Precis när polisen ska åka iväg med Ronnie så kommer Adam åkandes med grävskopan. Det visar sig att den inte alls var stulen så Ronnie släpps. Lawrence är rasande på Chrisse som bara förstör.
 
Charity flirtar med Frank och bjuder honom på öl. De hamnar i soffan hånglandes. Megan kommer in på puben och söker Frank. Marlon hänvisar henne till bakrummet men inser direkt att det inte är lämpligt Megan går in och Frank är där ensam. Han säger att han väntar på Chas för att prata om en pubquiz.
 
Chas är nära att råka i bråk med en intern i besökssalen när han hånar Aaron. När Robert får höra detta blir han orolig för Aaron.
 
Laurel ber Carly om ursäkt för att hon försökt kyssa Marlon och hon påpekar att han inte alls gjorde något. Hon säger också att Carly inte ska använda det som hänt som ursäkt för att inte flytta ihop med honom om hon tvekar.
 
Priya ringer inte polisen.
 
Charity kommer in i sitt vardagsrum helt naken men Megan och Frank har gått därifrån. Det blir Marlon som ser henne och han blir väldigt generad. Hon träffar sedan Frank på puben där han viskar att han inte är intresserad av henne utan han ville bara åt hennes mobil för att radera videon hon spelat in.
 
Chrissie bestämmer sig för att flytta. Lawrence säger att han är glad över att ha Ronnie i sitt liv  för han gör honom lycklig. Rebecca hjälper Chrissie att hyra ett rum på värdshuset eftersom Eric och Diane inte vill ha henne där. Chrissie får smyga upp när ingen se
Ronnie besöker Chrissie på värdshuset och han berättar att han bett Adam att ta grävmaskinen för att sätta dit henne. Chrisse hotar med att berätta för Lawrence men Ronnie tror inte Lawrence kommer tro henne längre.
 
Aaron hamnar i bråk med en av internerna i fängelset.

Borttappad grävmaskin

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet onsdag 6/12 kl 19:11
 
Jimmy har dåligt samvete och vill prata med Rakesh. Han och Nicola kommer till sjukhuset och Nicola råkar försäga sig så Priya får veta vad som hänt. Priiya vill ringa polisen men de andra stoppar henne eftersom hon kan få fängelse själv. När Jimmy och Nicola gått så vill Priya ringa i alla fall för hon sitter hellre i fängelse än att någon blir mördad.
 
Carly packar sina saker hos Vanessa men ser inte så glad ut. Marlon säger åt henne att hon kan ha en avskedsfest med tjejerna. Vanessa råkar sedan bjuda in Laurel och det blir lite konstig stämning men Carly säger att hon kommit över det som hänt.
 
Charity flirtar med Frank och säger att han är värd så mycket bättre än Megan. Hon lyckas tillslut fånga hans uppmärksamhet så han följer med henne in till hennes lägenhet.
 
Chas besöker Aaron i fängelset. Hon får veta att han kommit ut som gay och det gör henne orolig.
 
Chrissie vill be sin far om ursäkt men han är fortfarande sur. Ronnie bjuder då Chrissie på en fika senare under dagen men när hon hämtar honom vid bygget så får han bråttom att ge nycklarna till en man. Ronnie säger sedan att han inte har tid att ses.
 
Lawrence berättar för Chrissie och Rebecca att han ger Ronnie en kvarts del av allt, att Ronnie får lika mycket som de andra i testamentet.
 
Lawrence kommer hem och är upprörd. En grävlmaskin har blivit stulen så han ringer försäkringsbolaget. När de sedan är på puben så kommer polisen för att hämta Ronnie för förhör. Rebecca och Lawrence ser Chrissies leende på läpparna.
 

En flaska vatten

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 21:49
 
David och Jai pratar om sin ilska mot Rakesh men ingen av dem har träffat honom. Jimmy som också är i butiken får bråttom därifrån.  Priya kommer in och blir orolig när hon märker att Rakesh inte pratat med någon.
 
Robert hälsar på Aaron i fängelset. Han märker att Aaron drar sig undan och får då veta att Aaron inte vill tala om deras förhållande inför andra. Robert får föreställa en kusin till Aaron. En av de andra internerna håller ett öga på dem och när besökstiden är slut ser han att Robert smeker Aaron på låret under bordet.
 
Rakesh sitter bunden i huset som renoveras. Jimmy kommer dit och först tror Rakesh att det är en tillfällighet. Det visar sig att det är Jimmy som slagit ned Rakesh. Jimmy vill att Rakesh flyttar till Manila i alla fall men nu vill inte Rakesh det. Jimmy blir förbannad och säger att Rakesh förstört Nicolas liv. Det blir tjafs mellan männen och Jimmy tar fram en flaska tändvätska och börjar hälla ut och sedan hotar med att tända på. Rakesh blir först rädd men inser sedan att det inte luktar något så det borde bara vara vatten. Jimmy går därifrån och möter Ronnie som är på väg in. Han får Ronnie att lämna huset ifred en dag.
 
Charity flirtar med Franik. Hon blir väldigt provocerad av att Megan skryter över ett nytt avtal så de kan anlita ett fint hotell för sina möhippor och därmed slipper de puben.
 
Lawrence kommer hem och Chrssie får bråttom med att tala om att Ronnie haft hemligt mansbesök under tiden. Det visar sig att det var en mycket god vän som behövde stöd och att pengarna Ronnie fått gått till hans bror som varit sjuk. Lawrence blir oerhört besvien på Chrissie som återigen visar sin bitterhet och drar förhastade slutsatser.
 
Aaron får besök i cellen av medfången som sett honom och Robert. Medfången (minns ju inte vad han heter) berättar vad han sett och Aaron erkänner och står på sig. Killen blir hotfull men precis då ringer klockan så han måste gå.
 
Priya försöker fortfarande att ringa Rakesh och Nicola försöker få tag på Jimmy som inte svarar.
 
Jimmy är hos Rakesh och pratar om hur livet blivit. Rakesh lyckas ta sig loss och det blir en fajt mellan männen och plötsligt knuffar Jimmy till Rakesh som ramlar ut genom fönstret.
 
Priya ser precis när Rakesh faller så hon rusar dit. Han ligger orörlig och avsvimmad när hon ringer ambulansen. Nicola kommer också dit och hon ser Jimmy uppe i fönstret och inser vad som hänt. Jimmy smyger ned till de andra och ställer sig bredvd sin fru.

Många arga, en nedslagen

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet söndag 3/12 kl 12:03
 
Marlon berättar för Carly om att Laurel pussat honom. Han säger att Laurel är förvirrad och att han inte uppmuntrat henne. Carly blir ledsen och behöver tänka på saken.
 
Laurel försöker be Sandy om ursäkt men han lyssnar inte.
 
Jai söker upp Rakesh för att erbjuda honom pengar för att lämna Priya men Rakesh vägrar för han älskar sin fru.
 
Chrissie upptäcker att Ronnie får pengar av Lawrence varje månad och att han verkar konstig nu när Lawrence inte är hemma. Rebecca tror inte det är något men när de kommer hem oväntat så ser de på övervakningskameran att Ronnie tar emot en man som han kramar om. Det verkar inte vara den varuleverans som Ronnie sagt skulle komma.
 
Marlon försöker prata med Sandy på puben men även här vägrar Sandy förstå hur Laurel har det. När Carly kommer dit och hör vad Marlon säger så tror hon honom och hon säger det till Sandy. Marlon ber då Sandy att besöka sin son för att se själv.
 
Priya och David kommer in på kaféet och hon berättar för honom att hon är ihop med Rakesh igen. Jai som också är där talar om för David att Priya ska flytta till Manila med Rakesh. David blir förtvivlad och han bråkar med Priya på väg ut. De står och argumenterar om flytt och avstånd när Jimmy kommer förbi och lägger sig i. Han berättar för David om att Rakesh varit skyldig till branden för att få ut försäkringspengar. David blir rasande.
 
Frank vill åka iväg till hotell och spa med Megan men hon måste jobba. När hennes möte är över så lyckas han ändå övertala henne att de ska åka iväg och att Jai kan ta had om Eliza.
 
Sandy åker till vårdhemmet och träffar en frånvarande Ashley som knappt känner igen honom men som skiner upp så fort Maggie dyker upp. Sandy ser när Ashley och Maggie går iväg hand i hand utan att bry sig om att han är där. När Sandy kommer hem ber han Laurel om ursäkt för nu förstår han hur jobbigt hon har det
 
Rakesh träffar Priya och hon berättar vad som hänt. Han säger att han stannar med henne så de inte får problem med att David ska gå till polisen. De berättar sedan för Nicola att de stannar kvar tack vare Jimmy som lagt sig i.
 
Nicola blir vansinnig och skäller ut Jimmy när hon kommer hem. Hon förklarar för honom att om David går till polisen så kommer hon att råka illa ut. Jimmy inser att han inte tänkt sig för när han ville stoppa Priyas och Rakesh lycka. Nicola är så arg på honom att hon vill att han sticker om han inte kan tänka på hennes bästa någon gång. Jimmy går därifrån och han är förbannad men han lovar att han ska visa henne hur mycket han bryr sig om henne.
 
Rishi ber Jai att hålla sig lugn angående Priyas flytt till Manila. Jai är så förbannad för han är säker på att Rakesh inte är bra för Priya och han ska försöka igen att få honom att förstå det.
 
David är så förbannad att han tänker ringa polisen men Eric stoppar honom. David känner att han måste göra något för Amba ska inte bo ihop med Rakesh på andra sidan jorden.
 
Rakesh går ut från puben på kvällen Han har precis tackat nej till jobbet i Manila när han blir nedslagen och någon drar iväg med honom.

RSS 2.0