Äkta män

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet söndag 3/12 kl 09:41
 
Doug är fortfarande upprörd över vandaliseringen och det blir inte bättre när folk småretas med honom på kaféet. Gabby hör det och hon börjar få dåligt samvete men Liv säger att de ska ta det lugnt. Harriet märker flickornas oro.
Liv och Gabby ordnar med en ny grönsakskorg med lite grönsaker till Doug. När Harriet dyker upp så får flickorna bråttom därifrån. Harriet berättar för Bernice om att hon sett Liv stjäla grönsakerna från David. De inser att Gabby och Liv har dåligt samvete.
 
Jai som fått veta om Priya och Rakesh från Brenda säger till Priya att tänka sig för så inte Nicola får reda på det. Priya berättar det för Rakesh och han säger att de borde berätta för alla innan ryktet sprids.
 
Debbie ber Ross om ursäkt för sitt beteende. När hon sedan får höra att Cain behöver hjälp på verkstan säger hon åt sin far att anställa Ross igen för att han ställt upp så för henne och Sarah.
 
Adam erbjuder Ronne hjälp med renoveringen av Aarons och Roberts hus.
 
Bernice och Harriet väntar på att Liv och Gabby ska komma hem från skolan. De konfronterar flickorna som erkänner motvilligt att de bara skojat med Doug. Som straff får flickorna att de måste vara med i Emmas kyrkokör.
 
Moira ger Debbie Hollys gummistövlar för att ha när hon hjälper till på gården. Hon ser Debbies tvekan så hon säger att hon vill att de kommer till användning igen. Debbie säger att Moira kanske kan ta hand om Cain som älskar henne.
 
Priya och Jai är på puben och hon väntar på Rakesh. Nicola och Jimmy är också där. Rakesh kommer dit och visar öppet att han och Priya är ihop. Nicola blir rasande men Priya säger att hon älskar sin man. Nicola säger åt Priya att välja mellan jobbet och honom. Priya vägrar att avstå från Rakesh så hon säger att hon kan följa med honom till Manila om han tackar ja till det jobbet.
 
Laurel hälsar på Ashley igen och hon ser att han tagit av sig vigselringen. När hon ska ge honom den tar han ringen och ger till Maggie som blir jätteglad. Laurel försöker då ta tillbaka ringen men Maggie blir arg och börjar skrika och slår till henne. Ashley tittar surt på Laurel.
 
Marlon märker att Laurel är ledsen när hon kommer tillbaka från besöket. Han går hem till henne så hon får prata ut. Laurel blir glad och plötsligt pussar hon honom på kinden och precis när hon är så nära att pussa honom på munnen kommer Sandy hem och allt avbryts. Sandy blir besviken och Laurel försöker förklara. Marlon säger till henne att han faktiskt är ihop med Carly nu.

Ett pund

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet fredag 1/12 kl 20:04
 
Laurel packar en picknickkorg för att besöka Ashley. När hon kommer till vårdhemmet har han inte tid utan han ser mest på en annan kvinna på boendet, Maggie. Laurel lyckas tillslut få med honom ut på en promenad men när han ser Maggie får han bråttom till henne och han knuffar till Laurel som försöker få med sig honom.
 
Brenda har en ny hobby, hon försöker se vilken kändis folket i byn liknar. När hon pratar med Jai på kaféet så ser inte han hur Priya och Rakesh tar på varann. Jai vänder sig om och då har Priya och Rakesh släppt händerna. Jai påpekar att någon ringt och frågat efter referenser då Rakesh sökt jobb i annat land. Priya blir besviken då hon hör detta och Rakesh inte sagt något.
 
Gabby pratar med Liv om att gå på bio men hon vill bara ha en täckmantel medan hon går på bio med Jacob. Liv blir återigen besviken.
 
Ross skäller ut Debbie som kallar honom feg fast han stulit bilar för hennes skull och fixade falskpasset. Han påtalar att han försökt hjälpa henne men att hon som vanligt inte ser det. Ross säger åt henne att gå till polisen innan de söker upp henne igen.
 
Debbie kommer hem till Charity. Cain är där. Sarah ringer och talar om att de kommit fram och hotellrummet är fint. När de pratat klart säger Charity att Debbie borde gå till polisen nu men då svarar Debbie att hon redan varit där.
 
Jacob och Gabby tjafsar med varann om pengar när de kommer hem efter bion. Han vill ha tillbaka ett pund som hon fått. Jacob är så sur men vill inte förklara varför han ville ha tillbaka myntet. Han går ut från kaféet där de varit och säger att han vill aldrig se henne mer. Liv som också är där ler nöjt.
 
Laurel kommer hem och då är Marlon där med Sandy Hon säger till Sandy att allt gått bra när hon hälsade på Ashley. När hon sedan är i köket med Marlon erkänner hon att det var jobbigt och att hon var svartsjuk på Maggie. Laurel vill inte åka och hälsa på Ashley om det kommer vara sådär jobbigt.

Ljugande flickor

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet fredag 1/12 kl 18:36
 
Polisen säger till Ross att de inte får stå där med bilen. Ross lyckas få tillstånd i några minuter till. Sarah vägrar att kliva ur och Debbie blir förtvivlad när Sarah säger att hon inte vill riskera att förlora sin mamma. Tillslut ändrar sig Sarah och kliver ur.
 
Doug är ledsen över att grönsaker och grönsaksståndet är nedsprayat. Diane peppar honom att inte ge upp. De går till puben för att se om någon sett något. Bernice som är där ser när Liv och Gabby ser skyldiga ut så hon konfronterar flickorna som nekar.
 
Jai funderar på Priyas arbetsiver men övertygas ändå att hon vill arbeta för sig själv emellanåt. Han säger till henne att hon blivit så mycket bättre efter att hon gjort slut med Rakesh som var en fegis och förstörde för henne med sina lögner. Rakesh står hukad bakom skrivbordet och hör allt. Priya lyckas få Jai att gå därifrån så Rakesh kan komma fram. Han vill att de berättar för folk att de ses men Priya vill hålla det hemligt ett tag till.
 
Arthur erkänner för Sandy om att det var han som köpte blommorna till sin mamma för att hon skull bli glad. De skyndar sig till puben där Laurel precis konfronterat Will. Hon får veta att han inte alls är intresserad av henne utan köpt vinet till sitt ex.
 
I fängelset försvarar Aaron en homosexuell kille som blir mobbad. Cellkamraten frågar sedan varför och Aaron säger att hans bror är gay.
 
Faith och Cain kommer till flygplatsen precis när Debbie nästan bryter ihop över de borttappade flygbiljetterna.
Cain försöker övertala Debbie att inte åka. Tillslut blir det Faith som köper biljetter och åker med Sarah. Faith säger till Cain att tacka Moira för pengarna som nu gör nytta.
 
Debbie ser Sarah och Faith som går iväg till planet. Hon börjar gråta och Cain står och tröstar henne och säger att hon gjorde rätt som stannade kvar.
 

Miss Januari

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 21:03
 
Faith är på väg att flytta från Bartons gård. Moira ger henne en bunt sedlar så hon ska ha något att börja med. Debbie säger att hon och barnen ska åka iväg till ett nöjesfält. Faith råkar se att det ligger flygbiljetter till Prag i Debbies väska. Polisen kommer och frågar efter Debbie men Moira säger att hon är ute med barnen.
 
Jacob och Gabby kan inte låta bli att titta på varann när de ses på kaféet. Bernice gillar inte det och hon säger åt Gabby att inte träffa honom efter det som hände förra gången. Laurel försvarar Gabby och säger att hon mognat en hel del senaste tiden.
 
Will kommer över till Laurel för att kolla till Sandy. När Will berömmer Laurels blombukett så säger hon att det inte var okej av någon att skicka blommor till en gift kvinna så de bör kastas. Senare kommer Will tillbaka och han har med sig en flaska vin som han ställer in i kylskåpet. Han säger att det är hans lediga dag. Sandy inser vad som är på väg att hända så han pratar med Laurel. Hon pratar sedan med Will och säger åt honom att de inte behöver hans hjälp längre.
 
Aarons cellkamrat försöker skrämma honom men Aaron blir inte rädd. Sedan vill cellkamraten veta mer och se bilder på Aarons flickvän. När Aaron inte har några bilder på tjejer så ger kamraten honom Miss Januari. De träffar även på en tuff kille som har en pappa som känner till Cain.
 
Faith flirtar med Doug på kaféet. Liv och Gabby ser det. Gabby går iväg och när hon kommer tillbaka så säger Liv att Doug klagat på henne och Jacob med familj. Det gör att tjejerna ska hämnas på Doug så de sprayar hans frukt och grönsaker svarta.
 
Rakesh och Priya passar på att ha sex på kontoret på fabriken när de är ensamma där. Precis när de är klara så kommer Jai tillbaka så Rakesh gömmer sig bakom skrivbordet.
 
Debbie låser in Charity för att inte bli stoppad när hon ska ta barnen till flygplatsen. Hon har fått ett falskt pass av Ross.
 
Faith ber Cain om hjälp för hon vet att Debbie är på väg till Prag. För att stoppa Debbie har hon tagit hennes flygbiljetter.
 
Debbie kommer till flygplatsen men Sarah vägrar att kliva ur bilen. Hon låser in sig och Debbie blir stressad när hon ser att polisen kommer dit.

Bye Mr Dingle... Bye Mr Sugden

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskriveet kl 21:09
 
Aaron packar sin väska för att åka till rätten för att få sin dom. Han tar farväl av alla på puben för att han inte vill att någon följer med, han vill inte ha avskedet i rätten.
 
Sarah erkänner att hon är rädd för at dö under behandlingen och då kaske hennes mamma inte är där. Det gör att Debbie söker upp Ross för att be honom fixa ett falskt pass till henne. Ross vägrar.
 
Will har glömt sin mobil i Laurels soffa. Gabby tror att det var avsiktligt. Han kommer och hämtar mobilen på sin lediga dag och stannar på en kopp te.
 
Jake och Gabby ses på kaféet och bestämmer att de ska hitta på något. De frågar Liv om hon vill följa med men hon tackar nej. De går hem till Gabby där de sitter bredvid varann och pussas.
 
Aaron får fängelse i 18 månader men eftersom han erkänt får han det minskat till 12 månader. Robert blir förtvivlad och försöker få tag på advokaten för att överklaga.
 
Liv är orolig för att Robert ska skicka henne till hennes mamma i Dublin men han lovar att hon får vara kvar hos honom.
 
Aaron tvekar till att skriva i frågeformuläret i fängelset när de frågar om hans sexuella läggning. Han svarar att han inte vill svara på frågan, sedan tar han av sig sin vigselring.
 
Ross kommer hem till Debbie på Bartons gård. Han talar om för henne att han ändrat sig men att hon måste lova att inte åka fast. När Ross går så kommer Faith ner för trappan, har hon hört allt?
 

En gammal stövel

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet fredag 24/11 kl 18:22
 
Laurel vill inte åka och hälsa på Ashely eftersom det är årsdagen för Daniels död. Det har gått nio år och hon tycker fortfarande att den dagen är jobbig. Will kommer hem till henne och stannar för att lyssna så hon får prata om sin sorg.
 
Kvinnan som kommer in på puben med polisen anklagar Faith för att ha mördat hennes pappa. Faith reser sig upp ur rullstolen och rusar ut. Polisen haffar Faith för att kvinnan, Eileen, påstår att Faith dödat hennes pappa. Faith blir rasande och säger att det inte var hennes fel att hans hjärta inte klarade av ett Viagrapiller. Eileen anklagar Faith för att ha stulit 20 000£ från hans konto.
 
Vigseln blir avbruten av ståhejet runt Faith. Robert blir besviken över att inget är perfekt. Han går iväg och Aaron följer efter. De går till skroten där de pratar med varann och plötsligt bestämmer de sig för att utföra ceremonin på egen hand.
 
Debbie talar om att hon inte kan följa med på Sarahs behandling utan mormor Charity följer med i början. Sarah vill inte åka iväg men Debbie ber henne att tänka om.
 
Cain säger åt Debibie att föra över pengarna från välgörenhetskontot till sitt eget så inte polisen kan ta dem.
 
David besöker läkaren och sedan försöker han lugna Jacob som är orolig.
 
Aaron och Robert återvänder till puben och festen. Alla vill fira dem och Dingles ger Robert en gammal stövel att dricka ur, allt enligt tradition
 
Aaron går ut och Robert följer efter. Robert får trösta sin nyblivna make som är orolig för fängelsedomen.

En till vigsel med lite kaos

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 19:48
 
Robert ser till så Adam hämtar Aaron för att hinna ordna med överraskningen.
 
Paddy träffar Chas som berättar om bröllopet Robert planerar. Paddy blir inte glad utan skäller ut Robert. Chas försvarar honom med att han gör Aaron lycklig.
 
Aaron orkar inte vara på Bartons gård även om Paddy och Adam gör allt för att han ska vara kvar. När ingen ser sticker Aaron därifrån.
 
Zak och de andra i familjen Dingles åker för att få veta hur det ska bli med Kyle. De återvänder senare med pojken. Alla glada igen.
 
David får rådet att överraska Tracy så han klär av sig halvnaken och kommer in i rummet där hon sitter och skriver med hörlurar på sig. Tracy blir rädd och råkar slå till honom på pungkulorna. David upptäcker då att han har en ny knöl. Jacob och Tracy säger att David måste till läkaren.
 
Aaron kommer til byn och Robert frågar honom om han vill gifta sig. Aaron säger ja och allt kan börja så fort Aaron är ombytt. Liv har hjälpt till att dekorera puben fast Charity och Faith tagit över.
 
Precis när vigseln ska börja kommer en kvinna in på puben, tillsammans med två poliser. Hon pekar på Faith och säger att det är hon som mördat hennes man.
 

Gustavs äventyr

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 20:33
 
Liv bryter ihop när Aaron försöker prata med henne. Hon är orolig för att Aaron ska bli så deprimerad i fängelset att han tar livet av sig. Aaron har svårt att hantera hennes oro och känslor så han gör som förut, ut och springer tills han nästan stupar.
 
Tracy sitter i butiken och skriver på sin bok. (Jaa helt plötsligt så har hon glasögon på sig när hon skriver) Hon får inte vara ifred så när Nicola kommer in så går Tracy iväg. David blir nyfiken på hennes bok så när Nicola inte ser snor David hennes exemplar. Nicola upptäcker det senare och retar David för att han inte är som Gustav, bokens huvudperson.
 
Chas börjar också bli orolig för Aaron som kanske hamnar i fängelse. Paddy tröstar henne och det tar inte lång tid innan de hamnar i hennes säng.
 
Cain försöker prata med Zak för att få honom att ta hand om Kyle. Zak tycker Cain kan göra det själv men Cain tror att Kyle förtjänar någon bättre förebild. De båda männen kommer fram till att de kan försöka tillsammans.
 
Debbie säger till Sarah att inte prata med någon om sin nya behandling eftersom den är i Prag och de får inte åka iväg för polisen.
 
Socialtanten kommer tillbaka till Dingles.De berättar att de kommit överens om att ta hand om Kyle. Tanten svarar då att de kan ansöka om att få vårdnanden om Kyle tillfälligt tills det ordinarie beslutet skall tas.
 
Robert märker att både Liv och Aaron är oroliga för framtiden och fängelsedomen. De är på puben och Robert går fram till Chas och berättar att han vill visa dem att de är en riktig familj så han tänker fria till Aaron. Chas skrattar till högt men inser snabbt att Robert menar allvar.

En skitig duva

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 21:05
 
Lisa blir besviken över att Zak inte tror sig orka ta hand om Kyle. Socialtanten bestämmer sig för att söka upp Kerry för att prata med henne. Kerry blir överlycklig när hon inser att Kyle kanske ska få bo hos henne och Dan.
 
Finn är rasande på sin mamma för att hon förstört allt med Kasim. Hon förklarar att hon bara gjort allt för att få Finn att förstå att Kasim inte är rätt för honom. Efter ett tag så inser Finn att han bara sett Kasim som en ersättare för James som dog samma dag Kasim råkade ut för olyckan.
 
Tracy vill inte att David ska få veta något om hennes bok. Hon samlar bokklubben och de diskuterar det heta innehållet. Plötsligt kommer David tillbaka så Tracy avslutar samlingen.
 
Carly kommer hem till Vanessa och får höra att en duva flugit ut och in i Carlys rum så det måste saneras. Det gör att Carly frågar Marlon om hon får flytta in hos honom. Marlon låtsas tveksam men blir jätteglad.
 
Faith får höra att Cain inte vill ta hand om Kyle så hon skäller ut honom och kallar honom odugling. Hon frågar sedan ut Sam om Kerry för att kunna berätta för socialtanten.  Kerry blir vansinnig och börjar gapa och skrika och hotar med att försvinna med Kyle. Det gör att tanten bestämmer att Kyle hamnar hos en fosterfamilj i väntan på utredning.
 
Chas har fått veta att Liv stulit en flaska vin. Hon säger åt Aaron att hålla bättre koll på Liv. När Chas skäller på henne så svarar hon bara att det är en fin födelsedag. Liv går därifrån och Chas och Aaron står förvånade kvar.
 
Emma sitter ensam i kyrkan och ber. Hon känner att hon måste rätta till allt som hänt. Harriet kommer in och Emma frågar om det finns något som hon kan hjälpa till med. Harriet blir glad och säger att Emma kan försöka få medlemmar till kören.
 
Kerry och Dan kommer till Dingeles för att berätta att socialen tagit hand om Kyle.

Ensam med sin muffins

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet söndag 19/11 kl 18:57
 
Kasim söker upp Finn för att tala om att han är oskyldig och att inte Finn ska polisanmäla honom. Emma försöker få Finn att inte lyssna på Kasim.
 
Carly har ont om pengar och skyller på att hon måste betala hyran till Vanessa. Det gör att Marlon ber henne flytta in hos honom men Carly säger nej för hon kan inte svika Vanessa som räknar med hennes pengar.
 
Polisen söker upp Finn för att han är anklagad för att ha tänt på taxin för att sätta dit Kasim.
 
På puben har folket samlats för att fira Lisa som fyller år.
 
Rhona och Vanessa märker att Pearl beter sig underligt på jobbet. När Pearl gått ut ser de hennes skriverier på datorn. De konfronterar henne och Pearl erkänner att hon och Tracy ska skriva en sexroman. Hon berättar även att hon skrivit en hel del av sexinnehållet själv.
 
Liv får ingen uppmärksamhet hemma så hon går till ladan och tänder ett ljus som hon sätter i en muffins. Sedan tar hon fram en flaska sprit/vin och säger gratts till sig själv.
 
Faith flirtar med Zak när de ses på puben. Hon säger att hon vill ha honom. Lisa som precis varit på toaletten hör dem och blir inte alls glad.
 
Emma säger åt Finn att säga till polisen att Kasim har nyckel hem till dem och därför kunnat ta nyckeln till taxin. Finn inser då att hon är skyldig till branden. Han tycker hon är galen och hon säger att de är mycket lika varann.
 
Lisa och Zak kommer hem och det kommer en tant dit för att se hur det går med Kyle. Lisa säger att det fungerar men då säger Zak att han är orolig för att han inte kan hantera allt så bra.
 

Köttkorv och taxibrand

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 20:49
 
Polisen kommer för att hämta Finn för förhör.
 
Faith har stulit några köttkorvar av Moira. Hon ger dem till Zak men då blir Lisa sur och säger ifrån.
 
Pearl läser utdrag ur Tracys sexroman. Hon blir besviken över att det inte finns någon handling förutom allt sex. De kommer fram till att de ska dela på jobbet. Pearl skriver handlingen och Tracy om sexet.
 
Någon åker till skogen och tänder på en av Bartons taxibilar.
 
Vanessa är orolig för Rhona så hon pratar med Paddy men han tycker att de ska stötta Rhona i hennes val att gifta sig med Pierce.
 
Ross, Pete och Finn får reda på att deras bil brinner. När de kommer dit så har polisen hittat en brun luvtröja. Finn tror att det är Kasims.
 
Aaron är säker på att han får fängelse så han tänker inte ljuga för Liv. Hon har precis kommit tillbaka efter att ha varit hos sin mamma i några dagar.
 
Lisa är ledsen över att hon har skuldkänslor för att hon ibland hatar Zak som lämnade henne för hade han inte gjort det hade detta med Joanie aldrig hänt. Hon tycker det är jobbigt med Faye som öppet flirtar med Zak.
 
Vanessa och Paddy kommer över med en flaska champagne till Rhona. De vill fira och tala om att de stöttar henne. Precis då  kommer Pierce hem och hör när Rhona förklarar att det är nästan ok mellan dem.
 
Ross tror att det kan vara Finn som lagt luvtrjöjan vid bilvraket för att sätta dit Kasim. Emma hör det och blir orolig. Hon åker iväg för att elda upp endel kläder i en tunna.
 

Blommor från vem?

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskivet kl 19:59
 
Tack för att ni blev sams så jag inte behöver börja moderera kommentarerna!
Allt jag begär är att vi håller en god ton mot varann och att vi inte skriver om sådant som kommer att hända. =)
 
 
Pierce kommer hem så Rhona konfronterar honom direkt. Hon frågar var han varit eftersom hon vet att det inte var någon konferens. Han blir först sur för att hon har kollat upp honom men Rhona förklarar att hon är rädd för lögner och bortförklaringar. Pierce erkänner att han åkt till Whitby för där brukade han vara med Tess och igår var det ett år sedan hon dog. Då ber Rhona om ursäkt.
 
Idag är det alla hjärtans dag och Emma ger Finn ett stort kort men han uppskattar inte det.
 
Dan får en storfrukost och han har köpt ett stort kort till Kerry.
 
Sandy vill inte följa med till Ashley idag heller. Plötsligt ringer det på dörren och det kommer ett blombud med en stor buket men det står inte till vem den är.
 
Zak och Lisa kommer hem igen och hon känner sig inte så bekväm eftersom de åkt till samma ställe där Zak varit med Joanie.
 
Rhona träffar Paddy och hon säger att hon vill berätta för Pierce om kyssen men Paddy avråder henne eftersom det kan leda till mer elände. När hon sedan träffar Pierce så är han ledsen för att hon blivit så orolig. Hon ber då honom att fria till henne igen för denna gång blir inte svaret nej. De går sedan till puben för att fira förlovningen.
 
Gabby och Laurel tackar Jacob för blommorna men han vet inte vad de pratar om.
 
Finn berättar för Tracy om vad han gjort. De åker till Kasim för att städa upp. De blir precis klara när det bultar på dörren. Det är Emma som undrar vad de gör. När de står utanför på gatan kommer Kasim hem. Han blir förbannad men Emma och Tracy försöker få honom att inse vilken toppenkille Finn är. Tracy råkar nämna att de varit inomhus och då blir Kasim rasande och ringer polisen för att ordna med besöksförud för Finn.
 

Ärvda galenskaper

Inskrivet kl 19:05
 
Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Paddy har köpt blommor och åker till platsen där Tess dog. Det är årsdagen och Pierce har redan varit där och lämnat en bukett. Medan Paddy sitter där så åker Chas förbi men hon säger inget.
 
Rhona får papper på att skilsmässan nu är klar. Hon pratar med Vanessa om att välja fel män. Pierce har inte svarat när Rhona ringt eller sms:at
 
Megan och Bernice ska ha ett gemensamt event på salongen och de bjuder in Laurel som kan sälja underkläder. Det kommer så mycket folk attt Bernice övertalar Megan att fråga Chas om de får vara på puben istället. Chas går med på det och alla kvinnor kommer dit.
 
Finn ska jobba och när han hör att det är en körning till en adress i närheten av där Kasim bor så åker han dit. Han försöker få Kasim att försöka igen men det vill inte Kasim. När Kasim och hans far åker iväg så klättrar Finn in och börjar riva runt i Kasims rum. Han skriver "Yestergay" på väggen.
 
Faith sitter och pratar med Moira om barn. Moira berättar vad som hände Holly så Faith förstår hur jobbigt det är att verkligen förora ett barn. Sedan säger Faith till Cain att kämpa för Moira för hon är värd det.
 
Sandy vill inte följa med för att hälsa på Ashley på sjukhemmet. Han har ursäkter hela tiden.
 
Pete och Ross saknar Finn som inte svarar i mobilen. De inser att de kan spåra sin bror via taxins GPS. De kommer till området där Finn är men de vet inte att Kasim bor där. Finn låtas att ha haft en körning dit när han möter sina bröder.
 
Paddy och Rhona kommer på att de ska fira skilsmässan tillsammans på puben De blir fulla och skräniga. När det är dags att gå hem så bär Paddy Rhona över axeln. Utanför hennes hus frågar hon om han vill komma in. Plötsligt kysser de varann men Rhona drar sig undan och skyndar sig in.
 

En hemlig spion som förlorat sitt kort

Inskrivet kl 20:58
 
Laurel, Doug och Gabby följer med när Ashley ska flytta till vårdhemmet. Ashley är tveksam till rummet och när Laurel går iväg för att prata med en föreståndare så är Ashley borta när hon kommer tillbaka. Det visar sig att han träffat en kvinna som också är dement. De kommer bra överens och sitter och fikar tillsammans.
 
Pierce är fortfarande sur på Rhona. Han säger att han ska åka iväg på en konferens i några dagar och det är lika bra att de är ifrån varann ett tag. Han köper blommor till sin sekreterare för att hon hjälpt honom boka allt som ska till konferensen. När Rhona ringer sekreteraren så vet hon inte vad Rhona pratar om för konferens.
 
Rakesh och Priya ser hemma hos Leyla för att vara på neutral plan. Priya vill att de skyndar långsamt och börjar dejta igen. Hon vill leva med honom.
 
Faith lånar en rullstol som Sarah kör runt henne i på puben. Plötsligt tappar Faith ett kontokort som tillhör en viss Brian Roberts. När Sarah frågar vem det är svarar Faith att han är hemlig spion.
 
Finn är fortfarande ledsen över att Kasim inte vill träffa honom. Eric råder honom att ändå kontakta Kasim för att få klarhet i vad han vill.
 
Moira låter Fatih få bo hos henne och Debbie. Chas protesterar men Moira tycker att man ska hjälpa dem som är utsatta.
 
Gabby tror att Laurel vill att hon flyttar hem till sin mamma igen men Laurel säger att Gabby är som hennes dotter och alltid välkommen att bo hos henne även om Ashley inte bor där längre.
 
Laurel går upp och lägger sig på sin säng. Hon börjar gråta...

En mammas återkomst

Inskrivet söndag 12/11 kl 20:29
 
Ashley är mer förvirrad än någonsin. Han blir aggresiv när han tror att andra män flyttat in hos honom. Laurel lovar honom att han får stanna kvar hos dem, för i kväll. När sedan Diane kommer på besök tror han att det är hennes födelsedag. Arthur blir ledsen och vill inte att hans pappa ska lämna dem, han vill ha Ashley kvar i huset. Efter att alla gått så går Laurel och Ashley och lägger sig. Hon talar om hur mycket hon älskar honom och att han är väldigt speciell. Ashley ser mest förvånad ut och strax efter vill han gå upp till jobbet.
 
Pierce och Rhona äter middagen, den de skulle ha haft med sina vänner, ensamma. Han tror att hon skäms över honom och därför inte vill att de umgås med hennes vänner. Hon förnekar det och börjar pussa på honom. Pierce blir våldsam när han kysser henne tillbaka men då säger Rhona att hon inte tycker om det. Pierce blir förnärmad och vet inte hur han ska ta det så han bestämmer sig för att gå och lägga sig för att han ska upp tidigt nästa dag.
 
Faith är på sjukhuset och familjen är samlad. Hon har lunginflammation. Sarah vill att Faith ska få bo hos dem eftersom hon inte har någonstans att bo. Chas är inte alls glad men sedan erkänner Faith att hon donerat 20 000 till Sarahs insamling. Chas och Charity tror inte på Faith medan Debbie litar på henne
 
Lisa och Zak sitter på puben när Faith och delar av familjen kommer dit. Lisa blir inte alls glad över att se Faith så hon vill gå hem. Faith fortsätter att vara spydig mot de flesta hon träffar utom Sarah. Zak och Lisa går hem och börjar planera för att åka till Irland för att komma ifrån ett tag. De hoppas att Faith har hunnit lämna byn tills de kommer tillbaka.
 
Chas och Charity pratar om Faith. De är misstänksamma mot hennes avsikter och Chas är orolig för att Faith ska stanna för då kommer hon att såra folk omkring sig.

Mormor, Moron och Kylan

Inskrivet kl 22:04
 
Ja det var verkligen usel översättning idag
 
Debbie som hittat 40£ i mynt i Sarahs väska frågar varifrån pengarna kommer. Sarah svarar att det är farmor Diane som gett henne dem.
 
Kerry ber Zak om ursäkt för att hon kanske överdrev sina känslor i kyrkan när hon höll talet.
 
Laurel har fullt upp så hon ber Doug att lämna Ashley till dagcentret. Hon har mycket att sortera av Ashleys saker och ta hand om barnen och hemmet. Hon får inte sova så mycket för Ashley kan vara uppe och gå på nätterna. När hon hämtar Ashley senare så försöker hon förbereda honom på att han ska sova borta under helgen.
 
Pierce har börjat förbereda middagen för Carly och Marlon men Rhona vill att de ställer in för att Leo är lite förkyld. Det vill inte Pierce.
 
Debbie frågar Diane om pengarna till Sarah men Diane vet inte vad Debbie pratar om. Precis då kommer Doug och berättar att Brenda sagt att insamlingsbössan på kaféet är borta. Diane och Debbie inser att det är Sarah som tagit den. De konfronterar henne och hon erkänner. Sarah berättar om tanten i ladan men när de kommer dit finns det ingen där.
 
Tanten i ladan tar in på värdshuset och hon är rätt grinig. Däremot så flirtar hon med Eric. (Borde inte han känna igen henne? Han har ju funnits i byn väldigt länge)
 
Zak och Sam får jobb på Home Farm för att bygga en jättelång stenmur.
 
Doug hittar tanten avsvimmad i sitt rum på värdshuset. Han ringer ambulansen.
 
Debbie och Charity försöker få Sarah till att säga sanningen eftersom de inte tror på hennes historia om tanten i ladan. Sam kommer in på puben där de är och han berättar om en äldre dam som bråkar med ambulanspersonalen utanför.
 
Sarah rusar ut från puben och de andra följer efter. När Chas och Cain får se tanten på båren ser de inte så glada ut. Det visar sig vara deras mamma.

Joanies begravning

Inskrivet torsdag 9/11 kl 19:59
 
Zak kollar på foto på Joanie och känner sig ledsen men vill inte visa det för någon, Det är dagen för Joanies begravning
 
Moira och Debbie upptäcker att det saknas mat och de tror att det är Sarah som har god aptit. När Debbie är på kaféet med barnen så vill Sarah ha fler bullar men Debbie vill inte handla det. Sarah snor då insamlingsbössan som står på kassadisken.
 
När det är Joanies minnesstund i kyrkan så håller Kerry ett improviserat tal. Hon förklarar hur fin Joanie var mot alla och att Zak krossade hennes hjärta. Zak som redan mår dåligt orkar inte vara kvar i kyrkan för han har sånna skuldkänslor.
 
Charity kommer till Home Farm för att be om ursäkt. Chrissie vill först inte ha någon utan hon vill ha pengarna tillbaka. Lawrence som förstår varför Charity tagit pengarna säger att han betalar tillbaka allt till Chrissie och på det sättet blir Charity skyldig honom pengarna istället. Sedan säger han att han efterskänker henne skulden så allt blir frid och fröjd. Chrissie blir inte alls glad.
 
Sarah ger tanten i ladan lite frukost och senare på dagen ger hon pengarna från insamlingen. Hon vill inte att tanten ska behöva bo i ladan utan kan ta in på hotell istället. Tanten frågar en massa om Sarahs familj.
 
Belle hittar Zak i församlingslokalen. Han är ledsen och minns hur han föll för Joanie när hon sjöng där. Belle säger åt sin far att inte hålla inne med sin sorg för då kommer han bli sjuk igen.
 
Debbie och Moira ska fira att Sarah ska få sin behandling nu när pengarna finns.
 
Zak har gått till Joanies grav och där håller han ett litet tal och gråter.
Lisa står en bit bort och ser honom.

Skriv själv istället för att läsa

Inskrivet kl 20:36
 
Sarah kommer till Dingles gård och märker att det låter från ladan men Zak tror att det är ljud från grisarna. När Zak går in i huset så kollar Sarah ladan. Hon upptäcker kvinnan som blivit inlåst. Kvinnan är lugn och de börjar prata med varann. Sarah lovar att hämta lite smörgåsar, öl och hostmedicin till kvinnan
 
Charity talar om för Debbie att hon fixat pengarna till Sarahs insamling. Debbie frågar givetvis hur hon fått tag på dem. Charity erkänner att hon gjort något olagligt och Debbie blir rasande eftersom polisen håller koll på dem.
 
Tracy som beslutat sig för att själv skiva en bok låter andra få läsa ett utkast och de flesta blir lite generade då boken innehåller en massa sex.
 
Chrissie är säker på att Sam vet mer om inbrottet så hon säger åt honom att komma till Home Farm. När han kommer dit så börjar hon pressa honom till att erkänna för hon och Rebecca vet allt redan. Sam börjar erkänna och be om ursäkt men det är inte för inbrottet utan för att han lånat toaletten. Chrissie blir besviken men ger sig inte och tillslut råkar Sam säga att Charity fått tag på massa pengar till Sarahs insamling.
 
Zak har svårt att planera begravningen och han verkar inte vilja hålla något tal. Kerry blir besviken men lovar att själv säga några ord.
 
Lisa blir orolig när hon ser att begravningsbyrån vill ha 1000£, pengar de inte har.
 
Charity får pengarna för diamanterna och hon ger Frank en del och hon säger åt honom att tänka på nästa gång men då säger Frank att han inte vill vara med längre.
 
Chrissie och Rebecca stormar in i lägenheten hos Charity precis när hon räcker över en stor sedelbunt till Debbie. Chrissie anklagar Charity för inbrottet men hon skäller ut Chrissie som satt dit Andy för brottet Lachlan gjort. Charity försvarar sig med att allt hon gjort var för Sarahs skull medan de sett till att Sarahs pappa inte ens vet om att hon är sjuk. Chrissie vill ringa polisen direkt med Rebecca stoppar henne. Lawrence kommer dit och han vill också vänta med att ringa polisen
 
Frank märker att det är ett ståhej bakom puben. När Charity sedan kommer ut till puben så säger hon till honom att hon är avslöjad men hon drar med sig honom i fallet om det behövs.
 
Sarah lyckas få med sig smörgåsar, öl och hostmedicin till damen i ladan. Hon märker att damen inte är där för begravningen och hon vill inte säga vem hon är. När hon kallar Sarah vid namn blir Sarah ännu mer misstänksam. Vem är hon?
 

Okända människor

Inskrivet kl 21:06
 
Okänd kvinna kommer till byn med packning.
 
Carity säger att hon ska gå till gymmet men Chas tvivlar.
 
Doug är besviken då det inte syns något på den inspelade filmen från övervakningskameran men ändå har det tillkommit lappar vid hans grönsaksstånd
 
Frank och Charity klär ut sig och låtsas bo på Home Farm. De har bokat tid med en Harry som ska komma och visa massa diamanter. Harry har dock kollat upp dem och talar om att han vet att Home Farm inte är deras hem. Frank säger att han lånat huset av en vän.
 
Tracy och Pearl har svårt att förstå boken de skulle läsa i bokklubben så Pearl föreslår en annan bok som är lite fräckare.
 
Zak kommer sent till planeringen av Joanies begravning med Harriet.
 
Oscar och Clarissa, ja Charity och Frank alltså, bestämmer sig för att köpa alla diamanter som Harry har att erbjuda. Livakten som Harry har med sig börjar tjafsa med Harry och plötsligt ramlar väskan med diamanter i golvet. Harry säger direkt att några diamanter saknas när han samlar ihop dem från golvet.
 
Megan ringer på dörren på Home Farm så Charity och Frank får bråttom därifrån. Hon misstänker att det är inbrott och ringer polisen som är där när Lawrence, Chrissie och Rebecca kommer hem från sjukhuset. Harry och livvakten försöker förklara att ett par varit där och släppt in dem.
 
Okända tanten smyger runt på Dingles gård och blir inslåst i en lada.
 
Chrissie är övertygad om att det är samma person som stal hennes pengar och pass som nu låtsades bo på Home Farm
 
Rodney berättar för Bernice att han ska åka till Frankrike i några månader för att hjälpa en vän med hans tivoli.
 
Charity och Frank har lyckats komma undan och när de gömmer sig bakom några buskar börjar de kyssa varann. När de klär på sig så ringer Megan men Frank svarar inte. Han vill att Charity raderar inspelningen och dessutom vill han ha sin del av diamantförsäljningen. Charity säger att de får se vad som blir över efter att Sarah fått sina pengar

Utpressning, grönsakstjuvar och en bokklubb

Inskrivet kl 19:42
 
Debbie flyttar in hos Moira med barnen. Cain hjälper henne och Moira är så glad att hon erbjuder Debbie ett jobb som mekaniker på gården. Glädjen blir kortvarig då polisen knackar på och ber Debbie komma in på förhörd. Hon är misstänkt för smitning från en olycka, i en stulen bil.
 
Chrissie ska opereras så hon kan inte besöka Lachlan. Rebecca erbjuder sig att åka dit istället.
 
Doug bestämmer sig för att filma sitt lilla grönsaksstånd eftersom grönsakerna försvinner men ingen betalar.
 
Tracy startar sin bokklubb men det är svårt att få in folk som vill vara med. Frank lyckas dock övertala Megan och Leyla att ställa upp.
 
Debbie blir släppt mot borgen och hon berättar för familjen att hålla sig på mattan nu eftersom polisen kommer att hålla henne och de andra under uppsikt.
 
Charity som förklätt sig med mörk peruk är på väg att lura en man som kommit till byn i sin lyxbil Cain stoppar henne innan hon drar iväg med bilen. Debbie skäller ut sin mamma som var på väg att lura någon på hemmaplan
 
Zak och Lisa planerar Joanies begravning med Harriet. De får hålla nere på kostnaderna för Joanie efterlämnar ingenting och hade ingen livförsäkring.
 
Rebecca återkommer från fängelset och berättar för Lawrence att Lachlan inte vill ha besök av familjen varken nu eller senare.
 
Charity är desperat och ringer till Frank. Han kommer till henne och hon vill ha hans tips på hur man tjänar ihop massa pengar snabbt. Frank berättar att han lurade kvinnor förr, även Tracys mamma. Han vill dock inte börja med skumraskaffärer igen. Charity som spelat in samtalet hotar med att låta Tracy och Vanessa ska få veta vad han gjort. Hon vill att han gör något nu, så de får ihop pengarna till Sarah. Frank vägrar att göra något ensam så hon måste vara med på det de ska göra annars blir det inte av.
 

En elak syster och en snäll syster

Inskrivet kl 22:34
 
Robert kommer in och ser Chrissie medvetslös på golvet. Rebecca har panik och ringer efter ambulans. Robert vill inte att Rebecca berättar att hon bråkat med Chrissie
 
Charity erkänner för Frank att hon gör allt för att få in pengar till Sarahs behandling så därför gjorde hon allt för att få möhippan till puben.
 
Chas blir irriterad när hon ser att möhippetjejerna har egen sprit med sig.
 
Doug har ställt ut en låda med grönsaker för försäljning. Han litar på att folk lägger pengar av fri vilja men det blir mest lappar med kommentarer om grönsakerna. Tyvärr så tar fok grönsakerna utan att betala.
 
Rebecca erkänner för sin far att hon bråkade med Chrisse men fallet var en olycka. Han tror henne.
 
Paddy berättar för Chas om att Charity fått kackerlackor till Noah. Leyla och Megan hör det och blir rasande. De inser att Charity orsakat insektsproblemet på den andra puben.
 
Chrissie vaknar och mår bättre fast hon fått en hjärnskakning. Hon säger till Rebecca att hon tänker säga till polisen att Beccs knuffat henne.
 
Rebecca berättar allt för Lawrence och Ronnie om vigselringen och att Chrissie vill sätta dit henne.
 
Tracy ska starta en bokklubb för att bevisa att hon inte är korkad.
 
Lawrence skäller ut Chrissie och medger att Victoria haft rätt när hon skällde ut Chrissie dagen innan. Han inser att Chrissie satte dit Andy för att hon ville jävlas med honom, inte för att skydda Lachlan. Lawrence säger att han vet att hon tog ringen för att skylla på Rebecca.
 
Moira möter Debbie i byn och erbjuder henne och barnen att bo på gården så de inte är ivägen för Zak och Lisa.
 
Rebecca tackar Chrissie för att hon inte ljugit för polisen.
 
Charity pratar med Frank och säger att han måste minnas spänningen och adrenalinkicken man får när man gör ett rån. Hon ber honom att vara med och han svarar att "vi få se" innan han går från puben.

Toppaste

Inskrivet torsdag 2/11 kl 21:32
 
Emma pressar Ross så han berättar att det var Moira som stulit bilen som poliserna frågade om. Hon går till Moira och hotar med att gå till polisen men då säger Moira att hon skvallrar på Ross som inte är oskyldig.
 
Tracy börjar läsa massa böcker för att utvidga sitt ordförråd så hon utmanar David och den som läser mest blir toppaste.
 
Chrissie blir besviken för Lachlan har sin rättegång och han döms till fängelse i några månader.
 
Megan och Leyla får återbud från puben de hyrt för möhippan på grund av insektsproblem. Efter lite bedjande går Charity med på att att låta dem ha möhippan hos dem. När möhippetjejerna kommer så börjar flera av dem att kräkas efter första gratis shoten. Charity blir sur och grinig och säger något om att de inte har någon kackerlacksinvasion så Megan och Leyla borde betala för städningen.
 
Frank hör Charity och inser att ingen nämnt något om att andra pubens insektproblem skulle ha varit kackerlackor. Han konfronterar henne men Charity nekar men säger att de kan samarbeta för de är samma typ av människor. Frank säger att han inte håller på med bedrägerier längre men Charity tror honom inte.
 
Moira bryter ihop och Emma försöker trösta henne. Moira är rädd att förlora huset som är enda stället hon känner sig nära Holly för allt hon önskar sig är att träffa henne igen. Emma erbjuder sin och pojkarnas hjälp på gården men Moira tackar nej
 
Rebecca vill flytta från byn och det hjälper inte att Robert ber henne stanna. När Rebecca är på väg med sina väskor kommer Chrissie hem. Chrissie vill ha tillbaka dörrnyckeln och när hon sträcker sig efter Rebecca som ståri trappan på Home Farm så ser Rebecca att vigselringen är i kedjan runt Chrissie hals. Hon ska greppa tag i den men det slutar med att Chrissie tappar balansen och ramlar över trappräcket och slår i ett glasbord.

RSS 2.0