En gamlings skarpa observationsförmåga

Diane är sur när hon märker att Alex bor kvar på puben så hon säger åt honom att flytta på en gång och om han vill vara där skall det vara under öppettiderna.
Alex försöker då hitta jobb att göra genom att hjälpa bland annat Bob att putsa fönstrena på cafét. Han hoppas kunna hjälpa gamlingarna i byn med lite fixande men då säger Victoria att det är Zaks jobb.
 
Rachel lånar nyckeln till Brook cottage av Nicola för att hämta sin sjal hon glömt men i själva verket ska hon visa sin syster huset. Systern, Ali, blir intresserad av att hyra huset så de vänder sig till Declan.
 
Nicola försöker övertala Jimmy till att de ska hyra Brook cottage men han vill fortfarande inte. Rodney märker Nicolas desperation så han pratar med Jimmy om saken. Till slut ger Jimmy med sig, dock motvilligt, att de kan hyra huset men när de kommer till Declan så är Ali redan där och hon och Rachel får därför förtur till huset.
 
Sandy har förlagt fjärrkontrollen och hela familjen letar efter den. Den hittas uppe i badrummet men han minns inte att han lagt den där. När Ashley och barnen gått så påpekar Sandy om Laurels humör. Hon förnekar givetvis att det är något konstigt med det och tycker att man kan få visa glädje när man vill.
 
Chas är orolig för Cain och frågar då Charity om vad som hänt. Charity säger bara att det är helt slut mellan dem.
Debbie är också orolig för sin far och hon försöker prata med honom på verkstan. Han erkänner tillslut att han hatar Charity.

Cain sitter och blänger på Jai på puben. Zak, Lisa, Debbie och Sam försöker få honom att strunta i Jai men Cain lyssnar inte. Jai blir irriterad och går fram till Cain men Zak går emellan för att slippa bråk. De tre och Nikhil går undan till rummet utanför toaletterna för att prata. Jai säger till Cain att glömma Charity och att ägna sig åt sin familj som har annat att tänka på. Cain blir vansinnig och tänker hoppa på Jai men Zak stoppar honom. Jai säger åt Cain att använda sin energi till till familjen istället.
 
Dopförberedelserna är i full gång. Marlon undviker Laurel och går undan när hon kommer in på puben. När Sandy ska gå på toaletten passar hon på att gå in till Marlon i köket. Hon försöker prata med honom om att han inte ska ignorera henne. Marlon ber henne gå igen.
 
När Jai gått så tar Zak och Lisa med sig Cain ut för att prata. Cain vill inte lyssna på Zak utan han säger sig ha tröttnat på honom och hans översittarfasoner. Zak tar tag i Cain men får då en smäll. Zak blir chockad men då griper Lisa in och ger Cain en örfil. Cain säger då att Zak gömmer sig bakom en kvinna. Cain är förbannad och säger att han skiter i Zak och hans idéer för han kan ändå inte lösa något eftersom han lät Derek komma åt Lisa förut. Sedan går han därifrån.
 
Dagen efter är dopdagen. Lisa får gå ensam till dopet för Zak vill inte träffa andra eftersom han fått en blåtira. Lisa säger till Debbie att Zak ramlat hemma och därför kan han inte komma.
Marlon är nervös inför dopet. Han håller sig undan. Paddy försöker prata med honom men han skyller på att en ugn är trasig och det blir problem för maten.
 
Carl dyker upp hos Debbie och tar pengar ur hennes plånbok som ligger framme. Cameron blir förbannad men vågar inte göra något eftersom Sarah är hemma. Carl säger att han kommer att ta vad han behöver tills försäkringspengarna har kommit och att de kan vara glada om de slipper fängelse.
 
Belle träffar Amy i butiken. Hon vill att Amy kommer till dopet eftersom Zak ändå inte kommer dit. Amy vill inte det i alla fall. När David pratar med Belle så svarar hon korthugget och han fattar inte vad han gjort henne. Amy är snabb att dra med sig Belle därfrån.
 
Marlon kommer i sista minuten till dopet och Rhona är väldigt irriterad på honom. Allt går bra men när de ska ha mottagningen på puben efteråt så håller sig Marlon i köket så han missar allt. Laurel går in till honom för att prata men han han försöker skicka ut henne.
Efter maten så ska Laurel hjälpa till att plocka undan några tallrikar. Hon möter Marlon precis vid bardisken och det blir en spänd stämning mellan dem ett kort ögonblick. Givetvis ser Sandy det.
 
Debbie kommer hem till Dingles och ser Zaks blåtira. Hon tror att det är Carl som gjort den men får sedan veta att det är Cain. Det gör henne förbannad och hon säger att han kommer att få veta att han lever.
 
Laurel smyger ut och ser Marlon bakom puben. Hon försöker prata med honom. Han säger att han försökt att låta allt bero men han kan inte sluta tänka på henne eftersom han älskar henne. Laurel går därifrån och när Marlon går iväg så möter han Sandy. Har Sandy hört allt månntro?
(Ja angående Marlons känslor så var han ju väldigt kär i Moira också ett tag men det gick över. Kanske är det svårare när kärleken är besvarad?)

Alla ger mig order

Charity står och velar och hon vet inte riktigt hur hon ska göra så hon går in på puben för att få råd av Chas. Chas säger att hon inte ska vara så korkad och gå tillbaka till Cain.
 
Belle träffar Amy och de går och småpratar.  Victoria går förbi och ser dem och då skickar Amy bort Belle som blir ledsen. Så fort Vic pratat klart och gått iväg så möter Amy Belle och säger att de fortfarande är vänner. När Amy sedan blir ensam så ser Cain henne och han är snabb till att ta tag i hennes armar och hota henne om hon fortsätter att umgås med Belle. Han vill inte att någon lite slampa ska påverka Belle negativt så han vill att Amy packar sin väska och flyttar. Precis då kommer Victoria tillbaka och säger åt Cain att lägga av.
 
Eric och Val pratar med Diane om Amy och hennes broschyrer om adoption. Val är mer positiv till att adoptera Amy än Eric är.
 
Moira försöker prata med John om bilen men han vill inte göra affärer med Cain. Holly säger åt sin mamma att köpa bilen ändå så kanske han lugnar sig. Moira söker upp Cain och berättar att hon vill köpa Jeepen. Han lovar att ordna det åt henne. När hon kommer hem med Jeepen blir John riktigt förbannad och besviken.
 
Nicola och Jimmy kommer in i Brook cottage och hör att någon är där. Det visar sig att det är Rachel som är där för hon har städat i huset och hon har fått Sam att hjälpa till i trädgården. Nicola surar och så fort Rachel och Sam gått så försöker hon övertala Jimmy till att de ska hyra huset men han säger nej.
 
Victoria och Amy är upprörda efter Cains hot och de möter Charity ute på gatan. Victoria kan inte hålla tyst utan ber Charity att säga till Cain att låta dem vara. Amy försöker släta över det hela med att det inte var så allvarligt och de går hem. Det slutar med att Charity söker upp tjejerna och får då veta vad som hänt mellan Amy och Cain. Hon blir rasande och stormar hem till Cain som väntar på henne med en flaska vin.
Charity konfronterar Cain angående Amy och förstår då att det var sant. Hon inser då att hon inte alls är intresserad av Cain längre och hon varnar honom för att lägga sig i Amys liv.
 
Charity kommer hem till Jai och hon försöker prata med honom. Hon berättar allt och att hon faktiskt nästan varit på väg tillbaka till Cain men att hon sedan insett att hon inte vill det utan hon vill vara med Jai. Jai tycker allt är jobbigt och han tvivlar fortfarande på om de ska fortsätta ihop.
 
John söker upp Cain för att säga åt honom att han lämnar tillbaka bilen om den visar sig vara stulen. Cain säger att köpt är köpt men John ger sig inte.
 
Diane påpekar att Alex måste skaffa sig ett jobb och att han bara fick bo hos dem i en vecka och nu har den veckan gått. Han försöker vara henne till lags genom att hjälpa till att laga lite saker men hon vill ändå att han söker jobb på en gång.
 
Rachel har pratat med Declan som är nöjd med hennes städning så från och med nu är hon också anställd på Home Farm.
 
Cain går runt och surar efter att ha blivit dumpad av Charity. Debbie märker på en gång att något hänt men han vill inte prata om det.
Charity kommer sedan tillbaka till honom och hon säger att om han någonsin försöker göra något mot henne så kommer hon att se till att Debbie får veta vad han gjort mot Amy.
 
Jai är fortfarande tveksam men när Charity kommer hem och återigen försöker be om ursäkt så tar han telefonluren och ringer sin mamma. Han berättar för föräldrarna att han träffat någon som han ska gifta sig med. Charity blir överlycklig och kastar sig i hans famn.
 
Moira söker upp Cain och säger åt honom att inte berätta för John om deras överenskommelse och att han ska låta bli att bry sig om deras problem utan ägna sig åt sina egna.
När Cain kommer in på puben vill han inte prata med Zak och Lisa men Zak ger sig inte. Cain får ett utbrott och säger åt dem att sluta tala om för honom vad han ska göra och att lämna honom i fred, sedan rusar han ut därifrån.
 
 

Bonnie och Clyde

Polisen är hos Kings på kontoret men de får svårt att rubricera brottet som inbrott eftersom det inte finns något som tyder på det. Carl är rasande så när polisen har gått så rusar han hem till Debbie för att bråka med Cameron. Alicia och Andy är där och han blir irriterad på Carl som rusar in och skriker när Sarah är där uppe. Jimmy får iväg Carl men Andy är förbannad på Cameron och Debbie som utsätter Sarah för sådana situationer. Debbie blir arg och ger Andy en örfil. Andy och Alicia går därifrån rasande.
 
Charity och Cain kommer tillbaka till byn. Hon vill inte att de fortsätter med något mellan dem och hon är glad över att hon lyckades stoppa sig själv innan det hände något. Cain vill inte tro henne och han ger henne en puss när han ser att Jai kommer åkandes på vägen.
Jai är förbannad och vill ha en förklaring av Charity om vad hon gjort och var hon varit. Han är trött på att hon hela tiden skyller på att Sarah är sjuk för att få umgås med Cain.
 
Rachel möter Laurel utanför toaletterna på puben. Hon säger till Laurel att ta det lugnt och reda upp det som händer mellan henne och Marlon. Laurel låtsas inte förstå men blir ändå orolig när Rachel nämner Sandys frågor tidigare.
Laurel får tag på Marlon och de träffas bakom puben för att prata. De kommer fram till samma sak som tidigare prat att de bara är vänner och inget får hända mellan dem och att de kan vara lugna för Sandy vet inget.
 
Belle träffar Amy utanför Pollards hus. Hon frågar om babyn men Amy är inte på humör så hon fräser åt Belle. Amy berättar i alla fall att hon varit hos läkaren som ska hjälpa henne med adoptionen.
På värdshuset råkar sedan Val få tag på broschyrerna om adoption och hon visar dem för Eric. De blir förskräckta för de tror att Amy vill bli adopterad av dem och det är de inte beredda på än.
 
Holly frågar Cain om hjälp med att hitta en billig Jeep till föräldrarna. Cain lovar att se vad han kan göra. Moira blir inte alls glad när hon märker att Holly och Cain viskar med varann och hon blir inte alls gladare när hon får veta varför. Hon säger sedan till Cain att hålla sig undan Holly trots att det var hon som sökt upp honom. Han svarar att Moira är så sexig när hon är arg och det gör henne ännu argare.
 
Debbie börjar ångra sig angående hämnden mot Kings eftersom det blivit mycket större än hon tänkt sig. Cameron ber om ursäkt för att Charity och Cain blivit indragna men att de faktiskt gjort det frivilligt. Han påpekar också att det finns vissa känslor mellan dem som vem som helst kan se.
 
Charity berättar delvis för Jai om vad som hänt. Han tror henne fortfarande inte. Han surar och inte blir han gladare när Carl rusar in hos dem vid frukosten för att få veta var lastbilarna är. Charity säger givetvis att hon inte vet.
 
Rachel nästan tvingar Sam att ta med henne till Home Farm för att fråga om det finns jobb till henne där. Nicola säger att det inte finns men precis då ringer Declan och vill att Brook Cottage (?) ska rengöras så hon anlitar Rachel som blir jätteglad.
 
Polisen kommer till Debbie för att fråga ut Cameron. Han nekar och säger att han tillbringat dagen med Debs och hon intygar det. Hon säger även att Chas, Diane, Charity och Cain var med.  När polisen ska gå kommer Sarah hem. Debbie säger till Cameron att hon inte gillar situationen och att Sarah inte ska behöva mötas av poliser i hemmet.
Betty och Edna sitter ute och försöker få höra vad som händer hos grannen. =)
 
Jai ser Cain på puben och han går fram och säger till honom att låta bli Charity. Cain flinar mest åt det hela.
När Cain sedan är på verkstan så kommer Charity dit för att prata. Hon vill att de ses på en ostörd plats och han föreslår hemmet. De gör upp om att ses om en halvtimme och Cain står med ett stort leende på läpparna när hon går därifrån.
 
 

Är du sockerpolisen?

Carl möter Cameron och Debbie ute på gatan och han är rasande efter att Cameron tagit flera av hans kunder. Han säger att än är inte sista ordet sagt i detta. Debbie blir irriterad och när hon och Cameron går in på puben så erkänner hon att hon vill ge igen på Carl. Chartiy som precis dyker upp vill vara med på deras planer. Hon ska ta nycklarna till Kings kontor ur Ednas ficka. Debbie står och pratar med Alan och Edna för att rikta uppmärksamheten på annat medan Charity rotar i fickorna tills hon får tag på nycklarna.
Cain kommer in och märker genast att något är på gång. Gänget samlas sedan hos Debbie för att fortsätta planeradet av hämnden.
 
Edna vill att de ordnar ett barnkalas för Sarah och hon vill att Marlon fixar det med hjälp av Laurel. Han är givetvis inte lika entusiastisk.
Rachel påpekar att hon sett Laurel gå ifrån Marlons hus på kvällen. Han säger att de faktiskt är vänner så det är inte konstigt.
Sandy stoppar sedan Marlon för att prata om att Laurel och Ashley haft problem i äktenskapet på grund av något men att det nu verkar vara bättre mellan dem. Han ställer frågor till Marlon så man inser att han misstänker något. Rachel kommer in och räddar Marlon från fler frågor och han tackar henne tyst.
 
Jai tänker bjuda ut Charity och Noah på middag på kvällen för att göra henne på bättre humör. Nikhil fortsätter att påpeka att hon tillbringar alldeles för mycket tid ihop med Cain och att det aldrig kan vara bra. Jai försvarar henne eftersom han vet att de är oroliga för Sarah.
 
Marlon ringer Laurel för han vill att de ses. Laurel är hemma med Ashley så hon säger till honom att Nicola behöver hjälp. Hon och Marlon ses ute vid paviljongen. Han berättar om Sandys misstänksamma frågor och att de ändå kan vara rätt lugna eftersom inget hänt mellan dem. De inser att det inte kan bli något mellan dem men Marlon bönar och ber om att de åtminstone kan vara vänner.
 
Amy stoppar Cain vid verkstaden för att fråga om Sarah och om de hittat någon donator. Cain är inte intresserad av henne så han svarar korthugget och åker sedan iväg. Eric står en bit bort och ser dem. Han frågar Amy vad som händer och hon svarar att det inte var något speciellt.
Amy söker sedan upp en läkare. Det visar sig att hon inte varit på några kontroller. Hon bryr sig inte så mycket eftersom hon är fast besluten att adoptera bort babyn så fort den är född.
 
Betty muttrar när hon ser att Nicky tar fyra sockerbitar i sitt te. Hon gillar inte att han är snygg och osund ;)
 
Charity säger till Jai att hon ska vara barnvakt till Sarah men i själva verket träffar hon Cain för att fortsätta planerandet av hämnden på Carl.
 
Moira är irriterad för att John åkt iväg med fyrhjulingen så hon inte kommer till jobbet i tid. Holly som hör det börjar läsa annonser för hon vill ordna med en ny bil till familjen innan det blir skilsmässa mellan föräldrarna.
 
Laurel kommer in på cafét och ser Marlon där. Han viskar till henne att han vill att de ses för att prata men precis då kommer Rhona. Rhona tjatar på Laurel om att bli gudmor så tillslut säger hon ja,
 
Cameron har varit inne på Kings kontor och raderat hårddisken på datorn. Sedan tar han lastbilsnycklarna och åker till inhägnaden där de står. Han har svårt att komma in men precis då kommer Charity och Cain och de hjälper honom att bryta sig in.  De bestämmer sedan att de inte ska förstöra lastbilarna utan att sälja dem istället.
 
Jai börjar undra vart Charity tagit vägen tidigt på morgonen. Han frågar Chas som börjar svamla om att Charity är och shoppar. När Jai sedan träffar Lisa och Zak så frågar han dem om var Charity och Cain kan vara eftersom han inte är på verkstan. De blir lite förvånade eftersom Sarah inte ska till sjukhuset denna dag.
 
Carl och Jimmy blir rasande när de inser att det är Cameron som raderat hårddisken och att bilarna är stulna.
 
Cain säger åt Cameron att åka hem innan han som ska köpa lastbilarna kommer. Cameron är rädd för att bli lurad men Cain säger att han inte lurar någon i familjen. Cameron blir så lättad att han säger "Tack svärfar!"
 
Charity och Cain är överlyckliga när de sålt lastbilarna och har ett kuvert fullt med sedlar. Det får dem att minnas gamla tider när de tog in på hotell och badade i pengar på sängen.
De ljuva minnena tar över och plötsligt kysser de varann hett...

Tack för att du är min vän

Rhona gör upp dopplaner med Ashely hemma hos honom. När Laurel kommer hem så frågar hon henne om hon vill bli Leos gudmor. Laurel blir helt stum men svarar sedan ja.
 
Declan tvingar Andy att vräka Alex och Victoria. När Andy knackar på för att säga till så vill inte Alex förstå. Victoria fattar åtminstone allvaret och att Andy behöver jobbet. Andy förklarar för Alex att han verkligen behöver pengarna eftersom han har en sjuk dotter. Tillslut så ändrar sig Alex så han och Vic flyttar hem till Diane.
 
Diane gillar inte att Alex bor där och inte gör något så hon säger åt honom att börja söka jobb. Victoria håller med Diane för hon vill att de ska ha råd att hitta eget boende så småningom.
 
Andy kommer till Home Farm och han talar om för Declan att uppdraget är slutfört. Declan är inte imponerad så han har redan skrivit ett uppsägningsbrev till Andy. Andy har inget annat väl än att sluta eftersom Declan inte vill ha kvar honom.
När Alicia hör att Andy har svårt att hitta jobb och kanske måste flytta så säger hon att hon och Jacob kan flytta in igen så de kan dela på hyran.
 
Amy får höra av Victoria om hur sjuk Sarah är. (Kan Amys barn vara donator om det passar till Sarah?) När Amy sedan träffar Belle som också är orolig för Sarah så börjar hon tänka efter. Belle tror ju att Amys barn är Davids men hon är ändå orolig för att barnet kan födas med en genetisk sjukdom och då blir det svårt om Amy adopterat bort babyn.
 
Marlons kokbok har äntligen kommit. Han lyckas sälja flera exemplar till gästerna på puben. Ashley köper en till Laurel men hon blir inte så glad när hon får den.
 
Hazel vill prata med Aaron eftersom hon är orolig för honom efter att ha hört Chas säga att han skär sig själv. Aaron lugnar henne med att säga att han inte ska göra något dumt. Han skäller ut sin mor för att ha skvallrat men Chas och Hazel erbjuder ändå honom att betala för privat vård hos en psykolog.
Aaron träffar psykologen och det verkar vara rätt, Aaron är övertygad om att det kommer att hjälpa.
 
Cameron råkar nämna för Debbie att han fortfarande vill att de skaffar barn ihop men vill vänta med det eftersom hon har mycket med Sarah just nu.
 
Jai köper en bukett blommor till Charity för att be om ursäkt. Han säger att han inte kan lita på Cain men han litar på henne.
 
Laurel bestämmer sig för att tacka nej till att vara gudmor till Leo. När Ashley hör det blir han förvånad och han förstår inte hennes orsak till att det kan bli jobbigt med ett barn till om det händer Rhona och Marlon något. Laurel säger då att om de planerar att skaffa ett till barn så kan det bli jobbigt att ta hand om Leo också.
 
Ashley märker att det är spänt mellan Laurel och Marlon så han söker upp Marlon i pubköket. Han frågar om det är något som hänt mellan dem. Marlon erkänner då att det blev kanske lite osämja när de höll på med kokboken. Ashley är glad över att det inte var värre och när han gått så frågar Rachel Marlon om hur det är. Helt plötsligt inser hon att det är Laurel som Marlon är kär i och han kan inte förneka det.

Charity är barnvakt till Sarah och de leker och har kul men hon får bråttom att gå när Cain kommer hem. Han lyckas ändå övertala Charity till att stanna kvar. De leker friserssalong med Sarah och verkar ha rätt kul ihop trots att de måste munhuggas med varann.
 
Laurel är på väg in på puben men vänder när hon märker att Ashley och Sandy är där. De ser henne inte men däremot stöter hon på Rachel på uteserveringen. Rachel frågar då Laurel om hur det är mellan henne och Marlon. Laurel låtsas först inte förstå men inser sedan att Rachel vet.
 
Ashley säger åt Laurel när hon kommer hem att hon måste rensa luften med Marlon så han skickar iväg henne till honom. Det slutar med att Marlon tar tag i Laurel och kysser henne och hon har inget emot det men efter det går hon därifrån.

Bröllops- och dopplaner

Hazel har hjälpt Bob med att få tvillingarna till skolan och när de kommer hem så ser de Aaron och Chas komma gåendes ute på gatan. Hazel får bråttom in i huset för att slippa träffa Aaron.
 
Alicia är barnvakt till Sarah medan Debbie, Cain, Charity och Andy ska till sjukhuset för provtagning. Jai följer med Charity till Cains förtret.
Det kommer att ta några dagar innan de får veta om någon av dem passar som benmärgsdonator.
Charity vill låta Sarah prova tärnklänning till bröllopet men eftersom Sarah är sjuk så får företaget komma hem till dem. Cain blir irriterad och tycker Charity är egoistisk men Debbie tycker det är ok att Sarah får annat att tänka på.
 
Ashley och Laurel är på puben för att äta lunch. Han babblar på om Sarah och hennes sjukdom men Laurel har svårt att koncentrera sig. Man ser hur hon och Marlon tittar på varann men Ashley ser inte det.  Han tror att Laurels tystnad beror på att Sarahs sjukdom påminner Laurel om Daniel. Rhona kommer förbi och vill prata med Ash om att döpa Leo men Ashley ber att få återkomma.
 
Declan pratar med Diane om Victoria och Alex. Han vill ha bort dem från huset och Diane lovar att försöka hjälpa till. När Declan går från puben möter han Vic och han försöker få henne att ge med sig men hon vägrar. Andy kommer precis hem från sjukhuset och Declan ber Andy prata med Victoria, om inte annat eftersom Declan är den som betalar hans lön.
 
Charity påpekar för Jai att hon kommer att vara tvungen att träffa Cain lite mer nu när de hjälps åt med Sarahs sjukdom. Jai blir givetvis inte glad.
Sedan går Charity till verkstan för att försöka prata med Cain. Han är sur och butter och tillslut så blir han så förbannad att han slår sönder en vindruta. Charity blir orolig och inser att han är förtvivlad över att Sarah är sjuk. Hon säger åt honom att det bästa de kan göra nu är att stötta Debbie som verkligen behöver dem.
Nikhil ser dem stå i garaget och prata och det tar inte lång tid innan han nämner det för Jai.
 
Bob påminner Chas om att det är årsdagen för Jacksons olycka idag. Hon hade helt glömt bort det. När hon träffar Hazel sedan försöker hon prata med henne om Aaron. Hazel är inte intresserad och hon säger att Aaron och hon inte är bra tillsammans så därför bör de hålla sig undan varann,
Aaron möter Hazel ute på gatan och han ber om ursäkt för förra gången. Hazel ser inte så glad ut ändå utan skyndar sig hem.
 
Edna vill att Cameron och Kings ska hålla sams så hon försöker prata med Cameron på cafét. Precis då kommer Jimmy och Carl in och det blir ordväxling mellan männen. Debbie kommer in och blir förbannad på Carl eftersom hon ser det som hans fel att Cameron inte hann till sjukhuset. Carl flinar och säger att han inte visste det och då blir Debbie så förbannad att Cameron måste hålla i henne. Jimmy ser till att han och Carl går till puben istället.
 
Andy vill jobba lite mer övertid hos Declan men får inget förrän han vräker Victoria och Alex. Declan säger att det är Andys arbetsuppgift eftersom han är gårdsförvaltare. Andy åker då till huset för att prata med ungdomarna.  De blir sura på honom för de tycker att han ställer sig på Declans sida och Andy erkänner att han gör det för det är ju ändå Declan som betalar hans lön. Alex blir så förbannad att han säger åt Andy att gå och att de tänker inte flytta för de har faktiskt rättigheter de med.

Laurel försöker hålla sig undan ute på gatan när hon ser Marlon men han springer ikapp henne. Han vill inte att de ska undvika varann även om hon tror att det är bäst. Precis då kommer Rhona och hon vill påminna Laurel om att prata med Ashley om ett dopdatum. Senare så ber Rhona Marlon att fråga Laurel om hon vill bli Leos gudmor. Marlon vill inte alls göra det men Rhona tycker Laurel vore en bra gudmor.
Paddy frågar Aaron om han vill bli gudfar och efter en viss tvekan så säger Aaron ja.
 
Cain kommer hem till Charity när hon är ensam hemma. Hon blir nervös för att Jai ska dyka upp. Cain tackar henne för att hon pratat med honom när han mådde dåligt på grund av Sarah. Sedan börjar han återigen att prata om att hon är den enda som förstår honom och att de är som gjorda för varann. Charity försöker säga emot men precis då kommer Jai hem så Cain får smita ut bakvägen.
 
Jai konfronterar Charity med det han fått höra av Nikhil. Hon erkänner att hon pratat med Cain och att det inte var något annat. Charity vill att Jai litar på henne eftersom de ska gifta sig och då behöver man ha förtroende för varann.
 
Charity rusar hem till Chas för att prata med henne. Hon börjar tvivla på att gifta sig med Jai eftersom hon känner att Cain tar sig in i huvudet på henne hela tiden. Hon berättar för Chas om kyssen som hände innan hon fria till Jai och att hon nu inte riktigt vet hur hon ska göra...
 
 
 
Tittarservice på tv 4 meddelar att de kör på som vanligt med serien fram till den 14 juni och därefter tar de eventuellt ett uppehåll och i så fall vet de inte än hur länge.

En andra chans

John kommer över med en kasse med förnödenheter till Alex och Victoria. De är glada över hans stöd.
 
Charity går till Cameron och ger honom tips på en kund som är en av Kings kunder. Cameron hör av sig till dem och får jobbet. När Carl får veta det blir han rasande och bestämmer sig för att ge igen. Jimmy blir orolig för vad brodern kan hitta på.
Carl åker iväg och när Cameron ska åka iväg så har han punktering på alla fyra däcken. Han tittar upp och ser Carl stå en bit ifrån och hånflina. Carl hör av sig till kunden och får jobbet tillbaka eftersom Cameron inte kan leverera.
 
Nikhil pratar med mamma i telefon och han får reda på att föräldrarna inte vet om något bröllop för Jai, de vet inte ens om att Charity finns. Han försöker prata med Jai om saken när Charity kommer in på kontoret. Nikhil kan inte låta bli att påpeka det han fått reda på och Charity blir givetvis besviken på Jai. Hon blir så besviken att hon funderar på att ställa in hela bröllopet, speciellt när hon inte ens kan få honom till att ringa sin mor på en gång och berätta.
 
Carl träffar Alicia och han är rätt sur för att hon stack kvällen innan. Hon säger att hon mådde dåligt men han tror henne inte. När Andy går förbi och Carl ser Alicias blickar så inser han att hon bara försökte göra Andy svartsjuk.
När Carl gått kommer Andy och ber Alicia om ursäkt för att han snäst åt henne igår. Hon förstår att han inte mår så bra med all oro över Sarah.
 
Declan träffar Diane och hon ber honom att låta ungdomarna vara i huset tills de tröttnar. Han har inte alls samma åsikt utan han vill ha ut dem så fort som möljligt. (Har inte han nyckel till huset, Nicola kom ju in när hon skulle städa? Kan han inte byta lås när de är ute? Han borde kunna göra mer för att få ut dem)
 
Rhona, Rachel och Chas står vid bardisken och de diskuterar Marlon och hans kärleksliv. De retar Rachel för att vara hans kärlek men hon säger att de bara är vänner. Marlon blir lite irriterad när han märker deras diskussion. Laurel kommer in och ställer sig i närheten och hon får höra av tjejerna att Marlon verkar förtjust i någon speciell.
 
Rhona går in till Marlon i köket för att höra hur han mår. Hon lyckas få ur honom att han är intresserad av en gift kvinna men hon får inte veta vem.
 
Marlon väntar ut Laurel när hon går till damrummet, sedan ber han henne om att få träffas för att kunna prata ut.
 
Cameron som först skulle jobba och sedan fått problem med lastbilen är inte med när Andy och Debbie åker till sjukhuset med Sarah. Läkaren gör en ny undersökning och ställer lite frågor. Medan de väntar på reslutatet så dyker Alicia upp. Hon vill att Andy och hon försöker igen. Andy är rätt stressad över väntan på svar så han snäser åt henne igen.
Läkaren säger att Sarah har Fanconianemi(?) och det kan om det inte behandlas leda till blodcancer.  De vill börja en behandlig så fort som möjligt och de måste hitta passande benmärg till Sarah.
 
Victoria kommer hem till Diane för att duscha. Diane sätter stop för det eftersom hon inte gillar att de ockuperar huset. Victoria ger inte med sig så Diane säger att då får hon klara upp det på egen hand, sen tar hon tillbaka nyckeln till lägenheten bakom puben.
På väg tillbaka till huset möter Vic Declan som lämnar över ett brev från domstolen till henne. Alex ser det och blir rasande. Precis då kommer John som säger till Declan att ta det lugnt med ungdomarna.
 
Andy och Debbie berättar för Sarah om att hon är sjuk och att hon kommer att behöva behandlingar som kan bli jobbiga. De säger dock inte att hon är dödligt sjuk. Sarah blir ändå orolig över att hon måste åka upp till himlen till farfar Jack. Debbie lovar henne att det är långt kvar tills dess.
 
Andy pratar med Diane om sjukhusbesöket och om att Alicia var där. Diane råder honom att prata med Alicia som faktiskt bryr sig om honom. Det gör att Andy träffar Alicia och berättar att det kommer att bli en jobbig tid framöver men hon bryr sig inte om det bara hon får vara med honom.  De kysser varann och Jacob ber dem skrattandes att skaffa sig ett rum ;)
 
Laurel kommer hem till Marlon för att prata. Hon säger att de inte kan vara vänner efter det som hänt. Han försöker övertala henne till att ändra sig och att stryka ett streck över det som hände men hon kan inte det. Marlon inser att Laurel inte kommer att lämna sin familj och att de inte kan vara vänner längre, det gör honom ledsen.
 
Hela Dinglesklanen är samlade hos Debbie för att få veta hur Sarah mår. De blir givetvis chockade över beskedet. Debbie säger att hon kommer att kämpa allt vad hon kan för att Sarah ska bli frisk.
 

 
Jag läste era kommentarer om att de flyttar runt hos varandra så lätt. Min teori är att de måste göra så för att behålla karaktärerna i byn eftersom det finns inte så många hus. Dessutom jobbar inte alla så mycket att de har råd att köpa hus.

Bio, husockupanter och en försvunnen date

För att klargöra så skriver jag att det är "Adm" om jag skriver i kommentarerna.
 

 
David pratar med Alicia i affären och han frågar henne hur det går med Carl. Precis då kommer Andy in och han berättar att Sarah saknar Alicia så de kanske kan ta en fika ihop alla tre. Alicia skiner upp och tackar ja. När de sedan fikar så har de väldigt trevligt.
 
Mäklaren har klagat på att det är stökigt i huset som står tomt så Declan skickar Nicola till att städa det. Hon blir rätt förvånad när hon ser Alex och Victoria där. De båda husockupanterna säger att de har rätt att vara där så de säger åt Nicola att gå därifrån. (Är det så i England att om man har ockuperat ett hus en viss tid så har man rätten till huset? )
 
Aaron ser Hazel ute på gatan och han ropar efter henne för han vill prata. Hazel har inte lust med det men han ger sig inte för han vill be om ursäkt. Han tar tag i henne men Hazel blir rädd och rycker till. Aaron släpper taget och Hazel går därifrån.
Detta leder till att när Chas pratar med Aaron så berättar han vad som hänt och att han skurit sig igen efter det för han mår så dåligt. Samtidigt skäms han så för att Hazel är rädd för honom och han vet att Jackson skulle inte gillat det. Aaron säger sedan att han går med på att träffa en psykolog.
 
Rachel lyckas få med sig Marlon på bio inne i stan en eftermiddag. Laurel ser dem när de ska åka och hon ser lite ledsen ut. När de kommer tillbaka så är Marlon på strålande humör och han har haft det trevligt. Hon säger att de kan göra om det och då föreslår han att de bildar en bioklubb för flera personer. Rachel blir ledsen när hon inser att han inte ser det som en date utan de är bara vänner.
 
Marlon skyndar sig sedan till Laurel för att förklara att han inte är ihop med Rachel. Han säger att man inte kan rå för vem man blir kär i. Laurel förstår honom och när han frågar om de kan ses för att prata ut så säger hon ja.
 
Alex är hemma för att plocka ihop sina saker. Han möter Andy och känner då att han måste berätta vad som händer. Andy säger inte så mycket om saken och när han möter Diane får hon veta vad som hänt. Hon skyndar sig till huset för att prata med ungdomarna men precis då kommer Declan. Alex vill givetvis inte släppa in honom. Diane är rasande när hon kommer ut och säger till Declan att han är deras minsta problem just nu.
 
Cameron kommer hem och med sig har han sin fars gamla lastbil. Charity som ser det börjar gensast smida planer och hon får Jai till att anlita Cameron istället för Kings åkeri.
Carl blir väldigt besviken både på Sharmas och Cameron när han får veta det.
 
Carl och Alicia är på puben. Han sitter med armen om henne och hon ser lite besvärad ut när Andy kommer in. Det är snart dags för henne att jobba extra istället för Chas men Carl vill att hon tar en drink till. Alicia frågar Diane om det är ok att börja senare och hon går med på det men då säger Alicia att hon kan börja nu på en gång.
När Carl sedan vill bjuda henne på middag så tackar hon nej. Hon träffar Andy på cafét och berättar att hon faktiskt bryr sig om honom och att hon fortfarande är orolig för Sarah.
 
Rachel märker att Marlon är intresserad av någon. Han förnekar givetvis det och säger att han endast bryr sig om Leo. Just då ringer Laurel men Marlon svarar inte. Laurel pratar in ett meddelande och säger att de inte kan ses som planerat.
 
Alicia är fundersam eftersom hon tycker Andy verkar så konstig. Hon trodde nästan att han ville försöka igen och när hon berättar det för Brenda på cafét så råder Brenda henne till att glömma allt och leva livet istället. Det gör att Alicia, iförd en kortkort tight klänning, dyker upp hemma hos Carl. De delar på en flaska vin, flirtar och kysser varann. Medan han hämtar nästa flaska så smiter Alicia därifrån.
 
Marlon möter Ashley utanför puben. Ashley är strålande glad eftersom församlingen fått ett bidrag för att barnklubben gick så bra. Han tackar Marlon för hjälpen och säger sedan att Laurel kan hjälpa till med kokboken. Han till och med insisterar på att hon ska hjälpa Marlon. Laurel som precis kommer dit säger inte så mycket.
 
Charity säger till Jai att hon vill gifta sig i december detta år. Han tvekar men när hon säger att hon inte vill ha något stort bröllop utan ett litet och intimt så säger han ok. Nikhil ser skeptisk ut till förslaget.
 
Marlon kommer hem till Laurel. Först är det lite spänt mellan dem men sedan erkänner hon att hon också har känslor för honom. De kommer överens om att fortsätta att bara vara vänner eftersom hon är gift. När han ska gå så kramas de i hallen och de är så nära att kyssa varann men Laurel drar sig undan. Marlon går och hon står kvar i hallen.
 
 

Koka bröd?

Jag ser att ni diskuterar livligt bland kommentarerna och det tycker jag är kul men jag hoppas ni fortsätter att hålla en lugn ton utan påhopp för alla har faktiskt rätt till att tycka som de vill. =)
 

 
Diane retar Marlon för att ha känslor för Rachel när Laurel hör det. Marlon blir väldigt irriterad och rättar Diane om att Rachel inte är hans flickvän.
 
Chas försöker prata med Aaron men han vill inte prata så han går iväg. Hon blir orolig och ringer Paddy. Paddy som precis ska gå till puben med Rhona medan Pearl är barnvakt skyndar sig till Chas för att få veta vad som hänt. Först vill inte Chas säga som det är men tillslut orkar hon inte hålla det inom sig. Paddy blir orolig och beger sig ut för att leta efter honom.
När Aaron kommer tillbaka så går Paddy hem till Rhona men nu är det inte läge för att gå ut. Hon undrar vad som hänt men Paddy har lovat Chas att inget säga.
 
David står och ser sur ut medan han jobbar i affären. Alicia säger till honom och då berättar han att han sålt städfirman men fått uselt med betalt, det täcker i alla fall skulderna Leyla lämnat.  Alicia säger då att han blivit Leylad, ett uttryck familjen haft när Leyla lämnat sina pojkvänner i sticket.
Carl kommer in och flirtar med Alicia. Det slutar med att han bjuder ut henne och hon tackar ja.
 
Andy kommer in på puben och Diane frågar honom hur det gått på första arbetsdagen. Han säger att det varit mycket bättre än han velat erkänna.
 
Marlon ser Laurel på puben. Hon och Ashley har precis ätit lunch och Ash ska vidare till jobbet. Marlon frågar henne hur det är och hon säger att det är bra men han är ändå inte övertygad och blir orolig för att hon ska vara sur på honom. Laurel säger att hon inte är det.
 
Moira berättar för familjen om att Declan vill köpa gården. Hon säger också att hon sagt nej.
 
Victoria kommer till affären och när hon ser Hannah blir hon arg och anklagar henne för vad John gjort. Hannah säger att det inte är hennes fel och Vic ber om ursäkt. När Alex sedan möter Hannah får han veta vad Victoria gjort så blir han arg på sin flickvän. Han säger till Vic att inte bråka med Hannah och Victoria försvarar sig med att hon redan bett om ursäkt. Han säger sedan att han inte kan tvinga Vic att flytta från byn för hon har sin familj och sina vänner där. Victoria blir ledsen för hon tror att han vill flytta själv men då säger han att han tänker bo kvar där.
 
Chas pratar med Aaron för att försöka förstå varför han gör som han gör. Hon berättar om sin oro över att hitta honom död. Då svarar Aaron att han gör inte så för att dö utan för att orka leva. Det gör det inte mer förståeligt för Chas.
 
Jai kommer hem och Charity försöker få honom att berätta om hur det gått. Även Nikhil vill veta vad deras mor sagt men Jai är fåordig och säger bara att det gått bra.
 
Andy går över till Alicia med lite kläder som Jacob glömt hos honom. När de står och pratar kommer Carl förbi och frågar henne om kvällen. Andy ser lite besviken ut men önskar dem en trevlig kväll.
Sarah och Debbie kommer hem igen. Cameron är kvar på Jersey en dag extra. Sarah är glad och har med sig en present till Alicia. Andy berättar för Debbie att Alicia och han inte är ihop längre. Sedan berättar han det för Sarah som givetvis blir besviken.
 
Paddy kommer över till Chas men Aaron är inte där. Så fort Aaron dyker upp så tvingar Paddy honom att vara kvar för att prata om det som hänt.
 
Diane pratar med Rachel om matlagning och Marlon. Rachel erkänner att hon inte ens kan koka bröd, så dålig är hon på matlagning. Diane tycker Rachel ska passa på och få lektioner från Marlon.
Laurel som hör dem frågar sedan Rachel om hon har någon speciell person i sitt liv. Rachel säger att det har hon inte. Laurel påpekar att Marlon är kanske intresserad men då säger Rachel att han är bara intresserad av en enda person... Leo.
 
Alex låtsas vara spekulant på Fayes gamla hus så en mäklare kommer dit och visar honom och Victoria huset. När mäklaren frågar om pengar så svarar Alex att han ärvt en massa pengar.  Alex försvinner snabbt för han ska på "möte" och mäklaren avslutar allt med att ge Victoria ett visitkort innan han går. Det visar sig att Alex tagit sig in i huset igen och nu vill han att de ockuperar huset så länge det går. Victoria tvekar men går sedan med på det.
 
Carl och Alicia har varit ute på middag och återvänder för en drink på puben.
Andy ser dem men säger inget. Debbie märker det och hon råder honom att ta tillbaka Alicia om han ångrar sig, innan Carl lagt beslag på henne.
Alicia ser deras blickar och när Carl frågar om de två ska fortsätta hemma hos honom så svarar hon ja. Hemma hos Carl så ångrar sig Alicia så hon nobbar drinken och sedan går hon hem.
 
När Paddy gått försöker Chas att prata med Aaron men det är inte så lätt. Tillslut så säger hon att hon också vill må bra på hans sätt och så börjar hon leta efter en kniv i knivlådan. Aaron blir rädd och säger åt henne att sluta. Chas gråter men fortsätter och när hon hittat en kniv står hon med den i handen och är på väg att skära sig i handleden. Hon kan inte göra något utan vänder sig och kramar om sin son...

Nytt jobb, ny chef

Bob ska flytta in hos Hazel så Marlon hjälper honom att bära packningen till bilen. De kramar varandra men sen känns det konstigt för dem så de släpper hastigt taget =)
När de bär in sakerna hos Hazel så ser hon att Aaron ser dem men han vill inte prata med henne.
 
Alex är irriterad över att han blivit av med jobbet men Andy försvarar John och säger att det är svårt att vara bonde idag och att ilskan ska inte drabba John utan Declan som är orsaken till problemen.
Strax därefter kommer Declan på besök och erbjuder Andy jobbet som godsförvaltare, lönens skulle bli 50% mer än vad han tjänar nu. Andy vill inte men lovar sedan att tänka på saken eftersom han har Sarah att tänka på.
 
Nicola är lite besviken över att Jimmy förändrats. Rodneý råder henne att lirka lite med Jimmy men det är inte hennes grej säger hon. Hon frågar sedan Katie om hur hon ska göra. Katie försöker svara så sanningsenligt som hon kan men hon kan inte förneka att Nicola kan vara rätt energikrävande.
 
Hannah märker av stämningen hemma och hon ber David om extrajobb. Moira är helt emot det eftersom dottern bör ägna sig åt skolan. Declan hör det när de pratar i affären så han erbjuder Moira att köpa gården nu medan den är värd något. Moira säger att John kommer aldrig att gå med på det.
 
Alex som inte hittar något nytt jobb i närheten börjar fundera på att flytta till någon annan by. Victoria blir ledsen eftersom det kan innebära att det tar slut mellan dem om hon inte flyttar med. När hon sedan ser Declan så kan hon inte låta bli att anklaga honom för att han förstör hennes liv.
 
Chas märker att det fungerar bättre mellan Diane och Aaron nu. Hon är glad för det och tackar Diane för att hon ställer upp. De tycker båda två att Aaron verkar må bättre.
 
Hazel försöker prata med Aaron men han är inte intresserad. Hon vill berätta att Bob flyttat in. När hon tillslut lyckas få Aaron att komma in i huset så blir han förbannad. Han säger att han inte kan förstå henne som vill bo där och att han önskade att hon aldrig återvänt efter semestern och att han aldrig mer vill se henne.
 
Carl återvänder från sin affärsresa och han märker att Jimmys humör är mycket bättre och att det har jobbats på ordentligt medan han varit borta. Han får även veta att Jimmy är ihop med Nicola igen.
 
Marlon träffar Rachel ute på gatan och hon har några frysta pizzor med sig. Han tycker inte det är bra mat så han lovar att lära henne laga mat. Det går inte så bra så Rachel ledsnar. Edna och Laurel ser dem på puben och hon frågar Laurel om Marlon och Rachel är ihop. Laurel frågar direkt om Edna hör något men det har hon inte. Edna säger att Marlon faktiskt förtjänar lite lycka nu.
 
Andy träffar John på gården och John passar på att tacka Andy som ställer upp så för dem.
Detta gör att Andy inget säger om jobberbjudandet och senare går han till Home Farm och tackar ja. Declan säger då att Andy får endast jobba för honom, ingen annan.
 
Alex kommer till Bartons för han vill hjälpa till eftersom han inte gillar att gå sysslolös. Dessutom passar han på att berätta om Andys nya jobb. John blir så klart besviken men han förstår Andys val.
När de sedan ses på gatan inne i byn så förklarar Andy att han faktiskt måste ha tillbaka Jeepen.
 
Hazel försöker återigen prata med Aaron när han är vid verkstan men då får han ett utbrott igen och säger samma sak som tidigare. Chas ser dem men säger inget. När hon kommer hem så vill hon prata med Aaron och han kommer ner. Som vanligt berättar han inte om hur han egentligen mår utan går upp igen efter att hon försökt krama honom.
 
Aaron går upp på sitt rum och tar fram ett rakblad. Han börjar skära sig i midjan. Chas som är orolig för sin son och inte tänker ge upp kommer in i rummet och ser när Aaron försöker dölja såret som blöder igenon jacktyget...

Problem med att få ihop pengarna som behövs

Lisa söker upp Val och Eric för att säga till att hon inte vill att Amy umgås med Belle.  Pollards blir lite förnärmade eftersom de vet att Belle inte är så korrekt i uppförandet heller. Amy hör dem och när Lisa gått så säger hon bara att hon hörde allt och att Zak antagligen kommer att säga samma sak.
 
Bartons har jobbat hela natten och som tur är kommer Diane med en korg med mat åt dem. De uppskattar hennes omtanke men Moira blir orolig för att de kommer att behöva ännu mer välgörenhet i framtiden.
 
Declan kommer hem och upptäcker att Nicola inte fått betalt av Bartons men att det i övrigt är som det ska på Home Farm. Han ger henne ledigt nästa dag.
 
Hazel får hyra huset men Declan har höjt hyran. Hon berättar för Bob att det kommer att bli svårt att betala den om hon inte hittar en hyresgäst. Bob erbjuder sig att flytta in men hon tror inte det är någon bra idé så hon säger nej.
Senare kommer Bob tillbaka till henne och förtydligar att han menar att de bara är vänner och att det var som vän han ville flytta in.
Hazel berättar det för Diane som råder henne att ta Bob på allvar, för hon tror inte att Bob skulle flytta in om han fortfarande var kär i Hazel.
Detta gör att Hazel berättar för Bob att han och tvillingarna får flytta in.
 
Nikhil kommer in på puben och tänker vända när han ser att Gennie och Nicky sitter vid ett bord. Katie ser det och säger åt Nikhil att stanna kvar. Då kommer Nicky fram till honom och frågar om de ska ut och springa senare och Nikhil svarar att de kan göra det.
 
Declan kommer till Bartons för att säga till om att de ska betala. John lovar att han ska få sina pengar. De får dagen på sig att sätta in pengarna på Declans konto.
 
John pratar med stormarknaden och får veta att pengarna för leveransen de precis skickat iväg kommer att komma om en månad. Detta gör att de inte har pengar till Declan som utlovat.
 
David kommer hem, nysnaggad. Han måste ta tag i försäljningen av städföretaget och när det är avklarat kan han satsa på affären igen. Han får upp en ny skylt där det står "david's" på.
 
Belle ser Amy och frågar hur det är med henne. När Amy säger att de inte ska umgås så säger Belle att hon kommer att bry sig om Amy i alla fall så de kan ändå umgås i smyg så Lisa och Zak inte får veta något. När Amy går därifrån och börjar prata med David så ser Belle dem. Hon tror då att det är David som är far till Amys barn och när hon senare frågar henne så får hon inget riktigt nekande.
 
Nicola är ledig och vill tillbringa tid med Jimmy men han måste jobba. Hon får då sysselsätta sig på Kings kontor. Nikhil kommer på affärsmöte och Nicola försöker lägga sig i genom att råda honom att tacka ja till Kings kontrakt trots prishöjningen. Jimmy kör ut Nicola ur rummet. Det slutar med att Nikhil går med på Kings krav.
 
När Nicky och Nikhil varit ute och sprungit så stannar de till på gården utanför fabriken. Gennie kommer ut och får en stor puss och kram av Nicky och sedan börjar de planera om att han kan duscha hos henne och hon kan tvätta hans kläder. De är väldigt kärleksfulla och flirtiga. Nikhil gillar inte det så han erbjuder Nicky att duscha hos honom. Givetvis väljer Nicky att åka med Gennie så Nikhil står kvar där och ser ledsen ut.
 
Moira är orolig för att det inte ska gå ihop på gården trots allt slit och att det kommer att bli samma sak varje månad. Diane erbjuder henne extraskift på puben.
Holly märker också av stämningen hemma så hon söker jobb på fabriken igen. Nikhil vill inte ha henne där men Gennie lyckas övertala honom att ändå lyssna på Holly. Han har inte tid men låter Holly fylla i en ansökan åtminstone.
 
Adam söker upp Declan för att prata med honom. Han vill inte att familjen ska lida för Declans hat mot honom. Adam lovar att göra vad som helst för Declan om han slutar stressa familjen. Declan säger att det inte hjälper.
 
John säljer bilen för att kunna betala Declan. Han har innan frågat om han får låna Andys bil vid behov och det är ok för Andy.
När Moira får veta det så blir hon ledsen, hon inser att det kommer att bli såhär varje månad och det funkar inte.
Hon och John besämmer sig sedan för att sparka Alex och ge Andy färre arbetstimmar.

4 ½ rosetter

Val fortsätter att fjäska för gästen, en man som flirtar med henne. Hon talar om för Eric att det är en typisk man så som han håller på. När mannen får problem med bilen och behöver åka in till stan snabbt så lovar Val att de fixar hans bil och ordnar skjuts åt honom. Mannen berömmer deras service och önskar att fler ställen vore som deras. Val börjar prata om rosetter och mannen säger att de är värda minst tre stycken. Det tar Val som ett tecken på att han är den hemlige granskaren från turistbyrån. Han svarar snällt på Vals frågor. (Jag fick den känslan av att han kanske inte alls är från turistbyrån utan bara utnyttjar fördelarna av att låtsas vara det)
 
Val vänder sig till Cain för att få mannens bil fixad. Cain är inte alls intresserad av att hjälpa henne om hon inte ber om ursäkt för skitsnacket hon snackat och att han får 50£ extra betalt. Hon är tillräckligt desperat för att gå med på hans krav.
När mannen hämtar sin bil senare så blir Val så till sig att hon lovar Cain att gå in och dricka vad han vill på värdshuset. Mannen lovar att servicen är värd minst 4½ rosetter. Detta gör att Val och Eric, speciellt Val, är mycket nöjda.
 
Charity övertalar Nikhil till att gå över och prata med Gennie om det som hänt. När han kommer dit är det bara Katie hemma och hon meddelar honom gladeligen om att Gennie är på date med Nicky. Nikhil återvänder hem rätt nedstämd.
När han senare ska söka upp henne igen så ser han Nicky och Gennie utanför hennes hus. De kysser varann så Nikhil går därifrån utan att säga något.
 
Hazel flyttar in hos Marlon tills Declan kommer hem, eftersom hon inte har någonstans att ta vägen annars. Hon får också jobbet på cafét tillbaka, trots Brendas ogillande.
 
Belle kan inte lämna Amy som ligger med smärtor i cricketpaviljongen. Hon går in igen men Amy skriker åt henne att gå. Amy har så ont att hon tillslut erkänner för Belle att hon är gravid. Belle vill genast hämta Val och att Amy åker till sjukhuset men Amy vägrar. Då går Belle ut på ängen och skriker att "Amy är gravid" några gånger tills Amy går med på att åka till sjukhuset.
 
När tjejerna kommit till sjukhuset så får de efter undersökningen veta att Amys barn mår bra. Hon måste vara kvar under observation under natten. Belle är kvar ett tag och Amy kallar henne för sin syster inför sköterskorna.
 
Eric och Val är oroliga över var Amy är och när de sedan ser Belle frågar de henne men hon låtsas som om hon inte vet något. Hemma säger Belle att hon varit hos en annan kompis efter skolan.
 
Bartons får veta från inspektören att en kyl är underkänd och att de måste fixa det om de ska få godkänt. John börjar jakten på en ny kyl som inte är allt för dyr. Moira börjar misströsta och vill att de ska lämna återbud till stormarknaden men John vägrar. Tillslut hittar han en kyl och arbetet kan sätta igång igen. Problemet är att nästa dag kommer Declan hem och vill ha pengar av dem men de har givetvis inga.
 
Gennie är på kontoret och försöker prata med Nikhil. Hon frågar honom om varför han sökt henne hemma. Han kan inte riktigt svara på det och mumlar något om en faktura. Gennie blir lite fundersam när han är så osammanhängande i sitt svammel.
 
Belle kommer tillbaka dagen efter till sjukhuset. Hon håller Amy sällskap och får veta att barnet inte är önskat och att Amy tänker adoptera bort det.
Lisa blir orolig när skolan ringer och säger att Belle inte kommit dit och när Belle inte svarar i mobilen så minskar inte oron. Belle kommer hem och ursäktar sig med att hon tappat mobilen och att hon träffat Amy i stan.
Amy kommer hem och låtsas som ingenting. Val och Eric är något sura över att hon inte hört av sig men lugnar ner sig snabbt.
Belle och Amy ses utanför Dingles gård och återigen fräser Amy till Belle och ber henne att inte lägga sig i mer...

Vi är som skjorta och mjukisbyxor

Igår:
Jimmy och Nicola passar på att tjafsa med varann så fort de ses. Det leder till att när Jimmy ser Katie och Gennie bjuder han dem på fest för att fira skilsmässan. De håller till på puben och när Nicky kommer in så försöker Nicola att flirta in sig hos honom men det funkar inte. Istället blir det Gennie som räddar honom och han sätter sig hos dem. Sam kommer in och påpekar för Nicola att det är ungdomar som hänger utanför Home Farm. Hon ska dit för att kolla upp det men då blir Jimmy orolig och följer med trots hennes protester. De hittar ingen där och de börjar tjafsa igen tills Jimmy tar tag i henne och kysser henne. Nicola drar sig ur men faller sedan för honom och det slutar i Declans säng.
 
Nikhil har problem på jobbet så han ber Gennie att stanna kvar lite längre för att hjälpa honom med några kalkylblad. Hon blir då sen till Jimmys firande men ställer upp för Nikhil för att han ber så snällt.
 
Belle saknar Amy och när de ses frågar hon om de kan ses senare. De träffas hemma hos Amy. Belle vill ha alkohol men Amy ger henne inget. Tur är väl det för Val har sagt tidigare att Amy är en sån bra förebild för Belle och att Amy är så klok eftersom hon inte vill binda sig så som Victoria är bunden till Alex.
 
Charity och Chas ska ha en tjejkväll hos Charity så de skickar iväg Nikhil. Gennie erbjuder honom att laga middag till honom hemma hos henne. Då säger han att han inte är så desperat men sedan ber han om ursäkt och tackar ja. Gennie bjuder honom på pasta med massa ost och då blir han grinig eftersom det är för fet mat. Det slutar med att han nästan påpekar att hon är tjock och att maten är osund och att han måste träna en massa efteråt. Gennie blir givetvis ledsen och kastar maten sedan kastar hon ut honom
 
Katie möter Jimmy och Nicola när hon kommer till kontoret. De låtsas som om Jimmy haft ett ärende där på morgonen. Givetvis tror Katie inte på dem och när Jimmy gått så pratar hon med Nico som säger att hon gillar ju inte ens Jimmy. Katie säger då att det är ändå tydligt att Nicola älskar Jimmy.
 
Gennie har fått veta av Sam att Jimmy och Nicola träffats så hon råder Jimmy att om han vill ha tillbaka Nico så måste han våga ta steget. Det gör att Jimmy kommer till Home Farm och börjar beordra Nicola till att göra som han vill. Hon protesterar först men sedan faller hon för honom...
 
Idag:
Nicola flyttar hem till Jimmy med Angel.  Både Jimmy och Nicola är glada och nykära. De pussas och kramas hela tiden och de flesta i byn blir förvånade men glada när de hör att de två är ihop igen.
 
Nikhil försöker be Gennie om ursäkt för gårdagen. Hon är fortfarande sur och när han senare ber henne om att fixa kaffe lite snabbt till några kunder på fabriken på ett nedlåtande sätt får hon nog. Det slutar med att Nikhil och Gennie blir riktigt osams och hon säger att från och med nu så är hon endast hans sekteterare, inte hans vän.
 
Charity märker ganska snabbt att Nikhil är retlig och sur. Hon lyckas få reda på att det är på grund av bråket med Gennie och hon inser att han tycker om henne mer än vad han vill visa. Tillslut erkänner han att han har känslor för Gennie men att det kan aldrig bli något mellan dem eftersom de är "som skjorta och mjukisbyxor, passar inte ihop"
 
Nicky vill bjuda Gennie på ett glas men hon tackar nej och då frågar han om de kan ses en annan gång. När Gennie bråkat med Nikhil så lyckas tillslut Katie övertala henne att tacka ja till Nicky.
Betty flirtar också med honom och säger att om Gennie överger honom så finns alltid hon här ;)
 
Hazel kommer tillbaka för hon har insett att det är i byn hon hör hemma. Hon meddelar Nicola om att hon vill hyra huset igen och Nicola säger att hon ska prata med Declan.
 
Livsmedlesverket kommer på en oanmäld inspektion till Bartons gård. John blir sur och irriterad eftersom de redan varit där för inte så länge sedan. Moria blir orolig men hoppas att allt kommer att gå bra.
Inspektörerna går runt i de nya kyl/frysrummen, alla klädda i fina vita rockar och vita fina hattar :D
 
Amy kommer till värdshuset något försenad. Val är sur på henne och blir inte gladare när hon märker att Amy är bakfull och luktar illa. Amy skyller på att hon varit ute med Victoria. När Vic får tillfälle försöker hon prata med sin vän eftersom hon är orolig när hon märker att Amy druckit i sin ensamhet. Amy förnekar att hon mår dåligt men Victoria inser att detta med aborten känns mer än Amy vill visa.
 
Gennie börjar tveka till att gå ut med Nicky men Katie får henne till att göra det. De ses på puben men sedan när Nicky ser att Gennie klätt upp sig så väljer han att åka till stan med henne.
 
Val vill att allt ska vara i ordning på B&B:t så hon köper nya vita blusar till tjejerna att ha på sig. Givetvis protesterar Amy och säger att den är för liten.
När Amy får tillfälle snor hon en flaska vodka på arbetsplatsen sedan sätter hon sig i ett gästrum och dricker. Victoria blir förbannad när hon upptäcker det och vill säga till Val eftersom hon blir orolig. Amy försöker stoppa henne och båda flickorna kommer ner tjafsandes. Val som precis ska fjäska för en gäst blir upprörd och skickar ut tjejerna. Sedan skickar hon hem Amy när hon märker att hon druckit.
 
Amy fortsätter drickandet i cricketpaviljongen. Hon får plötsligt ont i magen så hon ramlar ner på golvet och vrider sig av smärta.
Belle som kommer förbi blir orolig men Amy skäller ut henne och ber henne sticka.
 
 

Jag är inte din budbärare

Sean ser när Aaron ligger på marken. Han springer iväg därifrån och på vägen kastar han kassaskrinet han tagit från verkstan. Utanför puben möter han Rachel och Chas. De får veta att Aaron ramlat ihop och de rusar iväg till platsen men då är inte Aaron kvar.
 
Aaron har lyckats ta sig upp och börjar gå iväg. Vid vägen så upptäcks han av Zak och Sam som tar med sig honom hem. Zak ringer sedan till Chas som skyndar sig till gården och hon har Paddy med sig. Aaron vaknar till emellanåt och har svårt för att minnas vad som hänt. Zak ser till att Aaron får vila över natten och han skickar hem Chas som givetvis protesterar.
 
Kings får elavbrott på kontoret och det gör att de inte kan arbeta. Jimmy tar på sig ansvaret att gå och prata med Nicola på Home Farm. Hon lovar att sätta upp ärendet på listan, hon hinner inte göra något just nu eftersom hon är upptagen. Nicola är rätt sur på Jimmy för hon har fått höra av Bob att Jimmy frågat efter Elliot.
 
Nicky erbjuder Gennie skjuts från fabriken. Nikhil stannar till och pratar med dem och då kommer han och Nicky överens om att ses för att ta en löptur tillsammans. När de sedan ses för att springa så ser de Katie och Gennie komma ut ur huset. Nicky börjar prata om den snygga tjejen och Nikhil säger att Katie redan är upptagen men Nicky menar Gennie. Han är säker på att hon är intresserad av honom.
 
Katie märker Nickys intresse för Gennie men när hon nämner det så märker hon att Gennie nog har kvar sina känslor för Nikhil.
 
Alicia är på puben när Carl kommer in. Han fortsätter att flirta med henne och när hon ser att Andy kommer in så flirtar hon tillbaka. Andy bryr sig inte om att hon är med Carl.
Alicia blir lite besviken och hon lämnar Carl eftersom hon inte är intresserad av honom. Hon försöker sedan prata med Andy men han är likgiltig inför vem hon träffar nu.
 
Val är orolig för att turistbyråns folk ska komma på oanmäld inspektion. Hon säger åt Vic och Amy att behandla alla gäster som om de vore väldigt speciella.
 
Charity försöker få reda på av Nikhil om varför Jai inte berättat om henne för deras föräldrar. Nikhil vill inte blanda sig i detta och undviker att svara på hennes frågor.
 
Aaron vaknar hos Dingles och när Zak är på väg för att hämta Belle så sitter han kvar hos dem. Det börjar snurra i huvudet för honom och plötsligt ser han verktygslådan som ligger framme. Han går fram till den och tar fram en mattkniv som han skär sig i magen med.
Sam kommer hem och Aaron låtsas som om inget hänt. Han döljer den lilla blodfläcken på tröjan.
 
Bob söker upp Jimmy för att berätta att han vet var Kelly är men han hade lovat att inget säga till Jimmy. Jimmy vill då att Elliot ska få underhåll så han ger Bob pengar som Kelly ska få för att använda till Elliot.
Sedan går han till Home Farm för att berätta för Nicola att han vill betala för sin son. Hon blir givetvis sur men Jimmy står på sig.
 
Zak tar med sig Aaron hem till Chas för att äta frukost. Aaron vill inte ha men tvingas ta en smörgås. Han tar en tugga som han spottar ut i smyg sedan åker han till Bartons gård för att hjälpa till. Chas ringer John och berättar om vad som hänt och det leder till att John inte vill ha hjälp av Aaron. Han vill att Aaron vilar några dagar men då blir Aaron sur och går därifrån.
 
Alicia är sur och grinig när hon jobbar i butiken. Inte blir det bättre av att Hannah låtsas vara hennes chef och säger åt henne vad hon ska göra.
 
Rachel får jobba kvar på puben trots att Chas tänkt sparka henne först. Sean fortsätter med sin dåliga attityd och vill inte följa med Sam till skogen. När han kallar Sam för idiot så blir Zak förbannad och säger åt honom. Sean blir ännu mer grinig och sparkar till skurhinken som står på golvet. Rachel säger då åt honom att hon kommer att begrava honom levande om han sabbar för henne nu när hon fått jobb.
 
Katie kommer in på kontoret och får veta att någon sökt henne tidigare. Hon frågar Nicola om varför hon inte ringt och sagt det och Nico svarar  "jag är inte din budbärare". Strax efter får Nicola veta av Katie att Jimmy ringt Declan angående elfelet på Kings kontor men att Katie inte sagt något tidigare för hon inte är Nicolas budbärare.
 
Jimmy kontaktar en annan elektriker eftersom han inte kan vänta på att Nicola ska fixa en. Elektrikern kommer dit och börjar leta efter felet.
Nicola dyker upp med den elektriker som hon ringt. Givetvis blir det tjafs och Edna skickar iväg båda elektrikerna till cafét så länge.
Jimmy och Nicola är så sura och arga på varann att hon talar om att det blir skilsmässa. Jimmy säger att det är bra för deras äktenskap var ändå ett helvete. Nicola blir förbannad och rusar ut samtidig som hon säger att hon kommer att ställa till med ett ännu större helvete för honom.
 

En till ung kille med störningar

Idag fick vi veta mer om Paddys rädsla för hästar. Han tycker de har en massa stora tänder och en läskig svans som de viftar med så han ska be Nicky hjälpa Katie med en av hästarna.
 
Adam hjälper till en hel del på gården. Han verkar vara där mer än på verkstan. Moira blir lite orolig för honom eftersom han inte äter ordentligt och jobbar en hel del.
 
Alicia försöker prata med Andy men han står fast vid sitt beslut om att de inte ska vara ihop. Hon är besviken men plockar ihop sina saker och flyttar hem till David istället.
 
Alicia och Hannah tjafsar med varann medan de jobbar i butiken. Carl kommer in och då lugnar Alicia ner sig. Han flirtar lite med henne.
Senare så försöker han bjuda med Alicia till södra Frankrike eftersom han ska dit på en affärsresa men hon tackar nej till några veckor i solen.
 
Adam och Alex tar med sig Aaron ut på stan. De går till bar West och där träffar de Flynn. Aaron får sitta ifred och prata med Flynn. Tyvärr verkar det inte som om de kan bli vänner igen eftersom Aaron fortfarande mår dåligt över vad han gjorde mot Jackson. Han talar om för Flynn att han önskade att Jackson dött i olyckan och att han trots alla känslor är en mördare som hällde i sin pojkvän massa gift.
 
Jai pratar med sin mamma i telefon och hon vill att han kommer och hälsar på. Samtidigt tänker han berätta för föräldrarna om Charity men han låter henne stanna hemma. Hon är rätt besviken på att han åker själv och att hon då måste tillbringa tiden ensam med Nikhil.
 
Nicola försöker få Jimmy till att lämna Angel på dagis nästa dag eftersom hon är upptagen då. Jimmy säger ifrån för han måste jobba. Då blir Nico jättesur och menar att han inte prioriterar sin dotter i första hand. Jimmy svarar att han gör vad han kan men han måste ha lite mer framförhållning.
 
Laurel och Nicola träffas och då passar Nicola på att gnälla lite på Jimmy men ändå så visar det sig att hon saknar honom. Hon menar att deras förhållande är så mycket mer passionerat än Laurels och Ashleys. Laurel säger då att de inte bråkar lika mycket som Jimmy och Nicola. Sedan säger hon att perfekta äktenskap finns nog inte...
 
Jimmy frågar Bob om var Kelly och Elliot finns eftersom han saknar sin son. Bob vet inte det men han är säker på att Kelly hör av sig när hon hittat rätt ställe att bo på.
 
Sean strular runt på verkstan och låser in sig i en av bilarna så Aaron blir förbannad på honom. Rachel kommer dit och får ut grabben och Aaron säger då att han inte är välkommen där.
Rachel ber Sam att ta med sig Sean ut i skogen men när det är dags har Sean stuckit. Han går återigen till verkstan för att bråka. Sean tar kassaskrinet och springer iväg. Aaron följer efter honom men när de hunnit till cricketplanen får han svårt att andas och han faller ihop.

Hårt arbete är det som krävs

Igår hände detta (jag ber om ursäkt att det ibland blir lite sent med uppdateringen men som sagt har jag dataproblem)
 
Laurel möter Marlon ute på gatan och hon talar om för honom att hon inte kan hjälpa honom med kokboken men precis då kommer Rachel och stör. Marlon säger till Rachel som går därifrån, sedan frågar han Laurel om det är på grund av Rachel som hon tackar nej. Laurel svarar att Ashley har mycket att göra på jobbet så hon har inte så mycket tid.
Ashley kommer förbi och säger att han ordnar med middagen till henne, hon behöver bara ta det lugnt.
 
John åker över till Declan för att få anstånd till att betala av en del av lånet. Declan är inte intresserad av att prata med John och senare när de träffas på ett bokat möte så vill han inte gå med på Johns förslag utan han vill ha betalt som utlovats. John blir rasande men går därifrån. Väl hemma samlar han personalen för ett möte. Han berättar om att de måste hålla inne med lönerna för att kunna investera så stormarknaden som är intresserad ska få igenom sina krav. Andy och Alex blir inte så glada men förstår John och de känner att det är värt ett försök att hinna få kontraktet färdigt i tid och då kan de få en bonus.
Moira blir förbannad på John som dels inte pratat med henne innan han fattade beslutet och dels för att han satsar andras levebröd på något som kanske inte går som planerat.
 
Holly som hör mammans oro för gården går till Nikhil för att be om att bara få arbeta halvtid så hon kan hjälpa familjen på gården. Nikhil vill inte gå med på det så Holly säger upp sig. Det gör Moira ännu mer orolig eftersom de då har endast hennes lön som inkomst.
 
Chas ser Aaron komma in på cafét och hon försöker prata med honom om skolan men han är sur och tvär som vanligt. När Victoria kommer in och pratar med honom ser hon att han har några blanketter i fickan. Vic tar tag i papprena och ser att det är ansökningspapper till skolan. Chas blir glad när hon hör det.
 
Aaron är inte på det bästa humöret men han håller koll på när Jacksons gravsten kommer, sedan går han till verkstan och slår på boxningssäcken.
 
David som inte bokat av bröllopsresan åker själv eftersom Alicia lämnat återbud. Hon blir inte alls glad när hon ser honom åka iväg på det som hon kunde ha gjort.
 
Nicola får ansvaret för kontoret på Home Farm medan Declan åker iväg på en affärsresa. Hon tycker det är kul och hoppas på en befordran men hon är inte alls lika glad över att Jimmy beter sig som en luns när han ska hjälpa Angel till en kompis.
 
Laurel står och väntar på muffins på cafét när hon hör att Pearl och Sandy pratar mycket väl om Marlon och om hur bra och fin kille han är. Hon får bråttom iväg för att lämna lite te till honom från cafét och möter honom ute på gatan.
 
Aaron hjälper Bartons på gården, helt gratis och de är tacksamma över hans hjälp.
 
Charity (jag har också lagt märke till hennes annorlunda röst de senaste dagarna) säger till Jai att de måste boka datum för bröllopet snarast och att han ska prata med sina föräldrar.

Alicia har svårt att tala om för Jacob att flytten till Spanien inte blir av. När hon sedan gör det känner hon att hon måste köpa ett nytt tv-spel till honom.
 
Diane försöker prata med Alicia för att få henne att förstå Andys situation med Sarahs sjukdom. Alicia säger att hon bara är rädd om Andy och vill hans bästa också.
 
Andy förklarar sedan för Alicia att han sätter Sarah i första hand eftersom hon är sjuk. Alicia blir ledsen och säger att hon trodde de var en familj och att han brydde sig om henne och Jacob också. Andy säger att det gör han men ändå så är det nog bäst att de gör slut...

En smäll på käften, sen känns det bättre.

Paddy och Rhona möter Marlon ute på gatan. Paddy märker att Marlon luktar gott och han retar sin vän som han tror är intresserad av Rachel. Marlon nekar givetvis.
 
Charity överraskar Jai med att säga att de ska ha en förlovningsfest på kvällen. Hon menar att de måste ha den nu för annars kommer det inte bli av före bröllopet. Charity vill bjuda Declan men Jai säger att det inte är någon bra idé.
Hon kommer till Home Farm för att prata med Declan och det visar sig att han inte har någon som helst lust att gå. Katie som hör det säger till Charity att hon ska försöka övertala honom.
 
Andy kommer till Bartons gård för att försöka få jobbet tillbaka. Det går bra och han bjuder vännerna på en öl på puben. John kommer senare för han har lite att ordna först. Det visar sig att han har kontakt med en livsmedelsaffär inne i stan som vill att han kör igång sin verksamhet tidigare för att de ska beställla från honom. Han tackar ja till budet även om det innebär att de måste försöka få tag på pengar för att ordna maskiner tidigare än tänkt.
 
David är på dåligt humör för idag är dagen som skulle ha varit hans bröllopsdag. Tårtan har anlänt och han bjuder affärens kunder på den. När han diskuterar bröllopsresan med Alicia så ger han henne den så hon kan åka eftersom det inte finns något avbeställningsskydd.
Alicia pratar med Andy om att resa till Thailand men han som precis fått jobbet tillbaka och med Sarah som är sjuk kan inte åka. Alicia blir återigen besviken på honom.
 
Cain kommer till Charitys förberedelser inför festen. Han talar om för henne att det kommer att bli de två tillslut, det är han fullständigt säker på. Charity tror honom inte och försöker tala om att hon faktiskt älskar Jai men Cain säger att det kommer inte att hålla.
 
Chas försöker få Aaron till att börja plugga igen men han är inte intresserad. Hon pratar med Paddy och han gör ett försök han också men utan att lyckas. Victoria som hört Chas försökt söker upp Aaron och pratar med honom och då visar det sig att han inte alls nobbar tanken på att plugga.
 
Paddy och Rhona måste jobba för att Nicky är på begravning. Detta innebär att de behöver barnvakt till Leo eftersom Marlon är upptagen på förlovningsfesten. De frågar Laurel och hon säger ja. Laurel tar hand om Leo och när Sandy ser det säger han att det är dags för Laurel och Ashley att skaffa ett till barn. Ashley blir förbannad på sin far som säger så.
 
Katie får Declan att köra henne till festen men sedan när hon vill att han följer med in så vägrar han. Jai ser dem och går fram till bilen. Han försöker be om ursäkt men Declan är inte mottaglig för det. Declan pikar Jai och säger att Charity kommer att återvända till Cain om hon inte råkar hitta en ännu rikare man.  Jai blir förbannad och det slutar med att Declan kliver ur bilen och slår till Jai. Det utbryter ett slagsmål mellan dem.  Andra lyckas sära på dem och Declan åker hem igen.
 
Charity vägrar att gifta sig om hon inte får veta varför Jai bråkat med Declan så Jai berättar allt om Ella och Mia.
Katie gör nästan slut med Declan för att han inte vill berätta vad som händer och då säger Declan det som rör Ella, han berättar dock inte att Mia är Jais dotter.
 
Rachel kommer till puben för att söka jobb nu när Alicia slutat. Diane blir intresserad men Chas gör allt för att slippa henne. Det slutar med att Rachel får provjobba som städerska och hjälpa Marlon i köket.

Laurel som lovat att hjälpa Marlon med kokboken måste lämna återbud eftersom hon inte har någon barnvakt. Rachel erbjuder sig att hjälpa honom provsmaka maten istället.
 
Jai söker upp Declan på Home Farm för att försöka få ett slut på osämjan. Han påpekar att folk kommer att prata om dem om de fortsätter att vara sura på varann och då finns risken att sanningen avslöjas. Detta leder till att när Declan kommer in på puben senare så går han fram till Jai och tar honom i hand och säger högt och tydligt att de är vänner igen.
 
Rachel och Marlon lagar efterrätter i köket och hon börjar leka med honom och smetar choklad på hans näsa. Precis då kommer Laurel in eftersom hon lyckats få barnvakt en liten stund. Hon blir ledsen och säger att hon inte ska störa. Marlon följer efter henne och undrar vad som står på. Han märker att hon är ledsen och säger då till henne att han inte vill att hon är sur på honom. Han tar tag i Laurels arm och håller henne kvar men hon måste gå...

För sent

Igår hände detta:
 
Marlon försöker hitta recept till sin kokbok men har vissa problem. Som tur är får han hjälp av Laurel som kommer över och de båda slår sina huvuden ihop för att få bra idéer. Laurel kommer på att det ska vara en barnkokbok. Marlon tycker det är en strålande idé så han ger henne en stor puss. Sedan vill han skåla med ett glas vin men Laurel måste gå hem men efter lite övertalning stannar hon ändå kvar och dricker ett glas.
 
Rachel lämnar sin bil på verkstan och ber Cain att fixa den åt henne. Hon möter Laurel och Marlon ute på gatan och stannar för att prata med dem. Rachel tror att de två är ihop men får veta att så är det inte. Hon går till puben och har med sig Amelia och Sean.
 
När Laurel kommer hem är Ashley helt slut efter att ha tagit hand om barnen och sin far så han vill att de äter gemensam middag men när Laurel säger att hon redan ätit så går de till puben istället.
 
Ashley märker att Rachel spanar in Marlon och när han påpekar det för Laurel så vill hon gå hem.
 
Katie klagar lite för tjejerna om att Declan aldrig har tid för henne längre. Chas kan inte låta bli att påpeka det för honom när han kommer till puben så när Katie kommer till kontoret så har han köpt ett diamanthalsband till henne.  Hon blir lite irriterad över att han tror att han kan köpa henne saker när det är tid med honom hon helst vill ha. De två går sedan till puben för att ta ett glas innan de ska till stan för att äta på restaurang. När de sitter på puben kommer Jai och Charity in. Både Jai och Declan glor på varann och Declan är så sur så han tar med sig Katie därifrån. De passerar Jai som försöker prata med Declan men han vägrar.
 
Aaron går till kyrkogården för att besöka Jacksons grav. Han är sorgsen eftersom det är dagen för tre månader sedan som Jackson dog. Ashley går förbi och pratar lite med honom men när Aaron sedan blir ensam så drar han knogen över en gravsten så det blir stora sår. Väl hemma så tar han fram rengöringsmedel och häller upp i diskhon och sedan stoppar han ner den såriga handen där.
 
Debbie är orolig för Sarah och har svårt att koncentrera sig för annat så hon får Cameron att känna sig i vägen. Charity märker det och pratar med henne om att låta andra också få hjälpa till och att alla faktiskt är oroliga för Sarah. Det gör att Debbie bestämmer sig för att de följer med Cameron till Jersey. Andy vill inte det men Debbie lovar att de kommer hem om Sarah blir sämre. Andy nöjer sig då med att han kommer att få ringa sin dotter varje dag.
 
Chas får se boxningsäcken som hänger i verkstan och får veta av Cain att det är för att Aaron ska få ur sig sin ilska. Hon blir förbannad och tror att det kommer att göra att han blir ännu mer aggresiv och tar ut ilskan på follk. När hon sedan kommer tillbaka senare så ser hon att Zak tar hand om Aaron när han boxas och att det verkar gå bra så går hon därifrån utan att säga något.
 
Victoria prata med Amy precis när Val kommer och ber Amy att jobba. Amy som ska till läkaren ber om ledigt för att kunna åka till stan. Val säger att Amy får skjuts av henne och Eric som ändå ska in till stan för att handla.
Amy pratar med läkaren och får veta att hon väntat för länge med att göra abort så nu får hon inte göra det. Hon blir förtvivlad och försöker få doktorn att ändra sig men det lyckas inte.
 
Val vill att de gör allt för att få fart på verksamheten på B&B:t igen och därför vill hon att de kontaktar turistbyråer i närheten. Amy får i uppdrag att leta fram telefonnummer men hon mår dåligt och vill gå hem.
 
Cain ser Amy sitta i busskuren i byn och han går fram till henne och talar om att han är glad över att hon tagit hand om deras lilla problem och att det är löst nu.  Moira ser att Cain är på och tjafsar med Amy så hon går fram till henne och frågar om allt är ok. Amy som inte vill prata ber Moira att inte lägga sig i. Moira berättar det för Victoria som genast söker upp Amy hemma.
 
Amy säger till Vic att aborten gick bra och att allt är över nu. Hon säger att de behöver inte oroa sig för Cain längre och nu kan hon bli den Val vill att hon är.
 
 

Att få ut sin ilska

Jai och Charity pressar Nikhil på hur det gått på affärslunchen. Nikhil känner sig förhörd men säger att de gick ganska snabbt och att han aldrig träffat Mr Draper, trots att han gjorde det.
 
Amy har det jobbigt och som tur är har hon Zak som hon kan prata med och han bryr sig verkligen om henne. Hon berättar att hon ångrar att hon berättade sanningen för Val och Eric om smyckesstölden för nu hade det blivit ännu värre hemma. Detta gör att Zak när han träffar Val nästan skäller ut henne för att hon inte ger Amy en chans nu när hon är ärlig och försöker bättra sig.
 
Andy är orolig för Sarah och han orkar inte riktigt tänka på flytten till Spanien. Alicia fortsätter planerandet och hon lyckas få Jacob att se fram emot flytten, bara han får en snorkel och simfötter.
 
Zak pratar med Cain om Aarons sorg. Zak säger att Aaron behöver få ur sig all ilska, så han tar fram sin gamla boxningsäck och sätter upp den i verkstan. Cain och Zak boxas lite och Aaron ser på och skrattar åt dem. När Aaron blir ensam så provar han att slå lite på säcken men precis då kommer Zak och säger åt honom att inte röra den.
 
Andy kommer in på cafét och ser att Cameron och Sarah är där. Han blir väldigt sur på Cameron som ger Sarah lunch när han själv skulle göra det men tyvärr hade Debbie glömt att meddela Cameron det.  Cameron försöker lugna ner Andy om inte annat för Sarahs skull.
Andy blir frustrerad och känner att Cameron kommer att ta över papparollen när han lämnar byn. Han berättar det för Alicia och säger att han inte kan flytta till Spanien nu när Sarah är sjuk och behöver honom. Alicia blir väldigt besviken men finner sig i det hela. Hon börjar avboka resorna och lägenheten.
 
David får klagomål om att affären inte är öppen som den borde. Han känner att han behöver hjälp så han frågar Alicia om hon vill börja jobba där eftersom hon inte får ihop timmar på puben nu när Chas ändrat schemat i tron på att de skulle ha rest till Spanien.
 
Gennie försvarar Nikhil när fabriksarbetarna retar honom för att han tränar så mycket och att han är fåfäng.
 
Charity och Cain kommer överens om att inte bråka med varann när Debbie och Sarah är i närheten.
 
Debbie, Cameron och Andy åker till sjukhuset för att Sarah ska ta nya prover. Andy har fått med sig Jacobs actionman och det glädjer Sarah som är orolig för narkosen. Allt går bra men tyvärr så får de inte svar på proverna förrän om några veckor.
 
Victoria och Amy ses och då berättar Amy att hon tänker göra abort eftersom hon inte vill svika Val och Eric som tar hand om henne. Val hade sagt att hon bryr sig om Amy eftersom hon valt att ha henne som dotter, inte som med de biologiska barnen som hon fått.
Victoria undrar hur hon ska göra eftersom pengarna Cain gett till aborten är slut men Amy säger att det löser sig ändå.

RSS 2.0