Underbara läsare!

Jaa det är ni det, det måste vara något speciellt med HTG-fans för ni är så himla gulliga =D

Jag tycker vi ska fortsätta att kämpa, vi ska inte nöja oss med svaret om att "det är uppehåll i England, vi sänder fler avsnitt än England eller att det bara är en tv-serie"...

MEJLA TV4 NU: tittarservice@tv4.se

Det är så trist att uppehållet ska vara så länge och att det inte visas något kul istället...

Ett halvt ton dynga utanför dörren

Det kändes lite vemodigt att bänka sig framför tv:n och veta att dessa två avsnitt är de sista vi ser på mycket mycket lång tid.


Dyngan hade Dinglarna lossat utanför Erics dörr som hämnd för att han stoppat husbygget på kvällstid.
Eric kontrade med att anlita en gubbe i kommunfullmäktige som undersökte om det fanns något att använda mot Marlon och Donna. Det visade sig att marken de bygger huset på är delvis kommunal. Eric skvallrade till Matthew som genast la ett anbud för att köpa marken. Marlon och Donna kunde inget göra.

Jo försökte låna pengar av Paddy för att kunna betala tillbaka spa-kostnaden men han hade inga pengar. Då gick Jo till Grayson och la fram sitt förslag om att bli getfarmare istället. Andy vägrade men när han hade pratat om det med Jack som var positiv verkade han ändra sig.

Viv är hård mot Bob men verkar ändå vilja försöka igen. Bob fick jobbet i baren tillbaka.

Louise ska åka till Australien och Jamie ska hålla B&B:t igång under tiden. Daz blev ledsen över att hon åker.
Scarlett försökte få Daz till att se henne i stället men Daz har bara ögon för Louise.


Laurels mamma vaknade upp på sjukhuset och det första hon frågar efter är Caroline. Laurels syster som inte än har kommit dyker ändå upp. Hon verkar vara lite fin utav sig och se ner på Laurel. Hennes förslag är att mamman ska till en privatklinik men Laurel vill vänta eftersom det är rätt dyrt.

Pearl måste börja tänka på Lens begravning men det blir jobbigt för henne.
Danny dyker upp på puben och beklagar sorgen "Len var som en morfar för mig".

                   
                            *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Se nu till att MEJLA TV4 SÅ DE FATTAR VAD DET STÄLLT TILL MED!
se inlägget här under...


Mejlbomba Tv4!

Eftersom tv4 har beslutat att ha ett jääättelåååååååångt uppehåll i sändningen av HTG så måste vi visa vårt missnöje. Självklart så är det inget konstig att man har juluppehåll men julen är inte 3 månader!

Om alla mejlar till samma adress så kanske vi kan bli lika starka som Glamour-fansen var för något år sen när de fick tv4 att ändra sitt beslut. Jag kommer inte ihåg vad saken gällde men det var något med sändningstiden eller så.

Vi kan inte nöja oss med svaret:
"vi sänder 140 avsnitt mer än i England"
"det är uppehåll i England just nu"

Jag kommer att ändra omröstningen snart eftersom det verkar som om Eddie är på väg ut ur serien...

Det är jättetråkigt att nu när det börjar kommenteras så mycket och jag har fler besök här på bloggen än någonsin och just då ska det bli uppehåll...

SÅ MEJLA OCH KLAGA HOS TV4...
tittarservice@tv4.se

Om alla de 100 som tittar in här mejlar ett mejl om dagen så borde de kanske fatta....

"Appletons årliga remix av I will survive..."

Så sa Val till Jamie när hon undrade hur Diane orkade lyssna på Louise.
Jamie hjälpte i alla fall Louise att komma ut i byn och med B&B. Hon mötte även Carl på puben som tackade henne för att hon gjort rätt.

Viv vill ta det lugnt med Bob så han får flytta hem till Jamie så länge. Hon vill också att han ska gå i terapi om de ska bli ihop igen.

Donna och hennes poliskollega ser Eric prata i mobilen medan han kör bil så de följer efter. Tillslut får de stopp på honom och tar med honom till stationen. Där möter de journalisten McNally men Eric tror att han lyckas avfärda besöket på stationen som ett arbetsplatsmöte men Donna visar att han kan följa med in och på det sättet får pressen veta att Eric åkter dit för fortkörning. Stora rubriker i tidningen dagen efter och Eric beslutar sig för att ge igen. Han hittar en gammal lag som säger att man inte får utföra störande arbete efter kl. 18 så Marlon och Dinglarna kan inte blanda betong till huset för att det stör Eric. Lite kul var det att han fick förstärkning av polisen, i det här fallet Donna, till att säga åt dem att sluta arbeta.


Jo blir utfrusen i mammagruppen och hon skyller allt på Katie. Hon beklagar sig för Andy och tjatar åter igen på att han borde ta ut skillsmässa. Han diskuterar det med Katie som går med på det...fast hon verkar inte vilja det. När hon sen hör från Jo att Jo och Andy ska gifta sig så ändrar hon sig. Betty hör givetvis Jos kommentar om giftermål och sprider ut det på puben. Andy blir rasande och skäller ut Jo. Dagen efter så ber han om ursäkt ändå men Jo känner sig inte riktigt nöjd.

Jo möter Sharon på pubtoaletten och de blir vänner. Sharon bjuder med henne på en plåtning på Skipdale Hall, ett dyrt hotell, och säger att tidningen betalar för allt. Tidningen ska ta bilder på Sharon och hennes blivande man Dan. Jo beställer champagne och fixar till håret på hotellet och unnar sig en spa-behandling. När sen Sharon ska byta om inför del två av fotograferingen så stöter Dan på Jo och vill att de ska ta en snabbis i ett av rummen.
Jo blir arg och häller ut champagnen på Dans byxor och drar därifrån. Sharon bli sur för att Jo bara har stuckit utan att säga något så hon låter Jo få betala hotellnöjena själv, 400 £. Mycket pengar för Jo och Andy som har brist av den varan.
Andy berättar att han vill visst dela resten av livet med Jo, så hon blir givetvis glad men hur ska hon kunna berätta om pengarna som saknas.

Spöket Errol

Korkad som jag är fattade jag inte att Errol bara var en ande... förrän i dag...
Jamie såg till att Viv fick ledigt den dagen hon fyllde 50 och han tog med henne på shopping i Leeds och sen en picknick i parken. Just den parken som Bob sålde glass i. Bob fick chansen att prata med Viv och även om hon fick klarhet i att Eddie lurat Bob så ville hon inte ta tillbaka honom. Hon kastade ringen i sjön och drog iväg hem.
Bob gav sig inte efter att Errol sagt att han måste kämpa lite. Så Bob åkte efter Viv och hittade henne på puben där man ordnat överraskningsfest för henne. Eddie fick en smocka rätt i nyllet och Bob fick följa med Viv hem, han kunde ge henne ringen för han hade fått den av spöket =)

Pearl gick runt och var ledsen... jag förstår henne. Marc hörde av sig på telefonsvararen och undrade om begravningen. Jag hoppas att de (Sean, Marc och Ollie) kommer dit, det vore ett kärt återseende.

Louise var ledsen och deprimerad och kände sig allmänt utnyttjad och värdelös. Daz kom dit och hälsade på på sjukhuset och gav henne blommor och förklarade hur vacker hon är och han skulle aldrig behandla henne illa.

Carl skulle berätta för Chas att han mördat sin far men han kunde inte göra det.

Marlon och Donna fick besök av kusinbarnen och när soc-tanten skulle hämta dem så påpekade hon att husbygget går för långsamt. Barnen hinner ju vänja sig hos fosterföräldrarna.

Jo fick sura miner och kommentarer från Viv som tyckte att det var hennes fel att Len dog. Hon beklagade sig för Andy som fick trösta henne. Då berättade hon att hon anlitat en advokat som kunde hjälpa honom med skilsmässan. Andy såg inte allt för glad ut.

Så sorgligt...så oväntat =(

                                         

                                                 

                                 Vi kommer att sakna dig Leonard Reynolds!

Usch vilken dag, det var mycket hemskt som hände.
När Louise vaknade på sjukhuset satt Hari där. Han försökte få henne att tro att allt var bra och allt det hon "trodde" hade hänt var för att hon slagit i huvudet i olyckan. Tack och lov så gick inte Louise på det. Hon berättade allt för polisen samtidigt som Scarlett berättade att Hari hade prejat Louises bil. Det slutade med att Hari blev tokig i sjukhusrummet och försökte tysta Louise, knuffade till två sköterskor som kom in... tills två manliga sköterskor lyckades hålla fast honom. Han hamnade givetvis i finkan.

Det ledde till att bröderna King friades i rätten eftersom det inte fanns några vittnen.
Matthew försökte få Jimmy till att erkänna... och väl hemma blev han så förbannad att han tryckte in Jimmys huvud i ett vitrinskåp. Jimmys som inte vågade annat erkände mordet på sin far men då fick Carl äntligen modet att säga som det var, att det var han som mördat Tom bara för att han försökt att styra och ställa i deras liv, Tom hade mutat Chas till att lämna Carl... Matthew blev helt galen. Det slutade med att alla bröderna satt och grät i varsitt rum.

Det var dags för den stora paraden. Alla ekipagen åkte runt i byn. Edna orkade inte med att titta och lyssna på det så hon drog sig undan. Len blev orolig och letade rätt på henne. De satt och pratade ett tag och Edna erkände att hon kände sig rätt ensam och att hon var avundsjuk på Pearl som hade någon. Då ville Len rymma till Teneriffa med henne =) De gick tillbaka till paraden efter ett tag och han fick skäll av Pearl för att han inte ställde upp och fanns där när hon ville det.
Eddie hällde något i tanken på Dinglarnas bil och de fick motorstopp när nästan hela paraden var avklarad.
Eli ville jävlas med Vivs ekipage och kastade in en fimp bland höet så det började brinna. Tur att Eddie kunde rädda en skrikande Viv från det brinnande flaket.
Daz fick i uppdrag att ta hand om skönhetstävlingen eftersom Louise saknades.  Belle hade gett en av klänningarna till Katherine Jenkins som blivit nersprutad med champagne av Jonny så det fattades  en när tjejerna skulle byta om. Katie fick en annan av Belle och det var naturligt vis Jos klänning och när Jo upptäckte det blev det catfight igen. Skönhetstävlingen fick avbrytas.
Katherine Jenkins utsåg Vivs ekipage till segrare i kortegen för den fina specialeffektens skull (branden)
Samtidigt satt Len och Sandy och tog en öl i ett tält... Len svarade inte på Sandys pladder och det visade sig att han hade dött sittandes på stolen. Det var så oväntat...och sorgligt...
Ambulansen åkte iväg med Len precis när Jenkins sjöng "Time to say goodbye"


Utomjordingar, misshandel & Kathrine Jenkins

Idag var det den stora dagen för festivalen och deltagarna började klä ut sig och ordna med de sista detaljerna. Alan hämtade kändisgästen som skulle delta och det visade sig vara en kändis trots att byborna inte trodde på det. Kathrine Jenkins! (Tack google som sa att det är en känd mezzosopran som sålt miljoner skivor)
Hon hälsades välkommen av bl.a. utomjordingar och en robot. Jag tycker gamlingarna var riktigt söta i sina utstyrslar.

Sharon blev sviken av sin blivande man, fotbollsspelaren, som skulle på presskonferens men hamnade istället med damer med mindre gott rykte. Stackars Sharon fick inget veta.

Eddie var jättenära att kyssa Viv men Jamie dök upp i rättan tid. Usch vad jag tycker illa om att Eddie försöker ta Bobs plats.

Rita hjälpte Paddy att kolla veterinärpraktikens räkenskaper inför skatteverkets gransknng och hon upptäckte Haris fiffel. När Paddy konfronterar Hari om saken så har han givetvis en massa bortförklaringar.
Louise och Hari firar sin förlovning med ett litet kalas på puben men hon kan inte släppa tanken på att Hari precis fått massa pengar till sina skulder och sambandet med vittnesmålet mot bröderna KIng.
När hon senare vill få klarhet i det och märker att allt bara är en lögn för att sätta dit bröderna vill hon dra sig ur men då blir Hari hotfull. Han knuffar in henne i en hylla och hotar henne. Paddy kommer precis in till hennes räddning och Louise flyr. Tyvärr så lyckas inte Paddy hålla kvar Hari speciellt länge utan han sticker efter Louise.
Hon ska till sjukhuset och polisen för att anmäla honom men han åker efter henne i bllen.
Det slutar givetvis med en olycka. Louises bil voltar och hon ligger orörlig vid ratten....

Paddy som krokimodell

Paddy ångra sig att han dumpat Rita så Marlon fick honom att söka upp henne. Hon ville inte ha med honom att göra men Marlon sa att Paddy inte fick ge upp. När Rita skulle stå modell så uppehöll Marlon henne så Paddy kunde ta hennes plats. Hon blev  förstummad, vem skulle inte bli det av att se en naken Paddy med en vindruvsklase i handen, men sen rätt glad.

Bob ringde hem men Eddie svarade. Det gjorde att Viv aldrig fick veta att Bob ringt. Eddie åkte ut till glassbilen för att lura Bob att inte komma hem igen för Viv ville inte fortsätta. Han gav Bob hennes vigselring och sa att det var slut mellan dem. Stackars Bob som verkligen insett att han ville komma hem igen men nu vågade han inte. Fast luffaren Errol sa att han borde åka hem och övertala Viv själv. Hoppas att han gör det för annars kommer Eddie att försöka ta över, han t.o.m. gav tvillingarna två gosedjur och sa att det var från honom när det egentligen var från Bob.

Len ville prata med Edna så de tog en drink eller rättare sagt de drack något hemmagjort öl som Jarvis lämnat efter sig. De blev lite onyktra och hade det allmänt trevligt tills Pearl hittade dem och blev sur.

Del beslutade att ge igen på Davids svek så med hjälp av de andra Dinglarna så flyttade hon över Davids pengar till sitt eget konto. David upptäckte det och försökte få tillbaka dom men Del var tuff nog att nobba honom och hon drog iväg från byn. Nu får Eric och David lära sig att lita på varann om de ska jobba och bo ihop.

Jasmine kom på att Emily försöker närma sig Ashley men han trodde henne inte. Emily behövde över en timme på sig för att skriva ut texten till en psalm men Ashley trodde det var för att hon var noggrann.

Terry packade väskan för han och TJ behöver semester, han vill inte vara kvar när Louise ska till rättegången eller gifta sig.

Vara vild- våga vägra glasunderlägg

Pearl och Len eller ja mest Pearl planerar bröllopet och är det enda hon pratar om. Edna drar sig undan och jag tror hon är lite ledsen.. Pearl frågar ialla fall om Edna vill fixa blomsterarragemangen och det tackade hon ja till.

Laurel och hennes pappa satt och pratade minnen, först på sjukhuset och sedan hemma.
De bestämde sig för att vara lite rebelliska och kastade glasunderläggen på golvet och ställde temuggarna direkt på bordet. Hahahahaa en minut senare så var ordningen återställd igen =D

Eli charmade in sig hos Debbie och fick sova över. Tydligen så var de så högljudda att Edna blev störd och klagade hos Viv. Givetvis så förnekade sin lilla historia och Eli såg faktiskt uppriktigt ledsen ut. Han hade lånat Scotts kläder och Viv påpekade det. Så när Debbie skällde på honom ute på gatan så klädde han av sig t-shirten och drog ner brallorna... men när han gick därifrån så hade han i alla fall byxorna uppe =)

Del och David planerar rymmningen och Eric vet om att pengarna saknas.  Han gnäller på Dels dåliga arbetsmoral så mycket att David sparkar henne. Då beställer hon flygbiljetter till Lima och de planerar att sticka. Eric hittar givetvis flygbeviset och blir jätteledsen för han trodde att David kanske ångrat sig.

Chas får veta av Del vad som är på gång och skvallrar om att Katie varit en natt med David. Del konfronterar Katie och blir givetvis jätteledsen.

Jag fattar inte egentligen hur Katie kunde göra så... hon är först otrogen mot Andy med hans bror, blir sen själv bedragen och jätteledsen över det, sen ser hon till att någon annan är otrogen istället. Hon borde väl veta hur Del känner det i det läget?
Sen fattar jag inte vad David egentligen är ute efter? Ibland tror jag han vill sticka med Del och ibland verkar han bara vilja bli av med henne.

Debrina och Plåtnicklas

Jack vill sälja bilverkstan och Debbie vill köpa men får inget lån eftersom hon är för ung.
Så Eli leker Scott och går till banken i Scotts kostym. Rätt gulligt när han berättar om sina planer för verkstan, Debrina och lilla plåtnicklas =) Han är på väg att skriva under med sitt riktiga namn men Debbie upptäcker det och häller kaffe på blanketten.

Hari blir orolig när Terry vet att Louise ljuger och hon börjar tveka. För att få henne lugn så friar han till henne!
Oväntat även för att vara desperata Hari tycker jag.

Bob säljer glass...eller försöker men inte så många som vill handla av en orakad slusk... En luffare kommer med goda råd om att han borde återvända till fru o barn.

Polisen förhör Grayson eftersom de har blivit tipsade om att han och Hari har setts ihop. Veterinärbesök blev förklaringen fast Matthew inte gillade det. Han tror att det är nåt fuffens på gång.

Laurel tar hand om sin far som fått komma hem från sjukhuset.

Eddie fortsätter att smöra för Viv...

Att rymma i en glassbil...

Idag skulle Jamie få Bob att återvända hem men det gick inte så bra. Bob tog glassbilen och drog i väg själv.
Viv blev ledsen men Eddie fann sig snabbt och började fixa så Viv skulle må bra. Han tog hand om cafét, tvillingarna...han t.o.m. tappade upp ett bubbelbad och ett glas vin till Viv så hon skulle kunna koppla av.

Sharon försöker planera bröllopet tillsammans med Paul. Val lägger sig i så gott hon kan. Rodney som ordnat att de kan vara på Home Farm blir lite orolig för att det ska spåra ur och för vad Rosemary ska säga.

Terry upptäckte att Louise ljuger angående vittnesmålet. Han kommer ihåg att hon sagt att hon skulle ljuga för Terrys skull om det behövdes så han inte skulle åka in för mordet på Tom. Eftersom han inte vet vilken hållhake Hari har så är han rätt orolig men Louise säger att hon gör det bara för rättvisans skull.

Len upptäckte att Debbie fortsätter att fixa och sälja stulna bilar så han slutar på verkstan. Dessutom skvallrar han för Jack som blir förbannad. Debbie försöker komma undan med att om Jack skvallrar för polisen så kommer Daz att åka dit också men Jack är inte på humör så han stänger hela verkstan omedelbart.

Scarlett är upprörd över att Louise och Hari har vittnat mot hennes bröder men Daz försvarar Louise och anklagar Hari för att vara den fula fisken.

Kelly får sin dom. Det jag inte fattar var varför domaren sa först 12 månader "hmhmhm" och två års villkorligt.
Kelly fattade inte heller för hon trodde att hon skulle åka i fängelse så hon bönade och bad om att få slippa det. När hon fått reda på att så var inte fallet så blev hon överlycklig och skicka en slängkyss till domaren =D

"Dela problemen och två får morgonen förstörd"

Det sa Diane med glimten i ögan när Billy såg ledsen ut. Han hade fått jobb, Eli fixat. Problemet var att det var i Sheffield och det är rätt långt bort från byn. Undrar om det verkligen är ett riktigt jobb, man vet ju inte när det gäller Eli.

Laurel var kvar hos sina föräldrar på sjukhuset men skickade hem Ashley. Det gjorde att Emily passade på att skämma bort honom med lite mat som hon lagat till, tyvärr så verkade hennes planer grusas när Jasmine dök upp vid middagsbordet.

Jimmy tog med sig Kelly för att rymma från byn utan att fråga henne. När hon fick veta vad han tänkt var hon på väg att lämna honom. Hon ville inte sticka ifrån allt, rättegången skulle ju också vara idag. Jimmy försökte t.o.m att fixa falska pass från några skumma typer. Kelly vill till rättegången och Jimmy ändrar sig för hennes skull men de blir något försenade... och det gillade inte domaren. Trots att Kelly försökte förklara för domaren om varför de var sena (polisen hade stoppat dem när de kört för fort och Jimmy pratat i mobilen samtidigt) så blev domaren ännu mer irriterad och sa att hon skulle häktas över helgen för att fortsätta rättegången på måndag istället.
"så kan ni inte göra, jag blir flatmat" sa Kelly.
Hahahahaa... hon är ju bara för kul!

Bob och Jamie är fortfarande på rymmen, trots att Jamie försöker övertala sin far att återvända.

Gravsten med porträttbild

Dawns gravsten kom och på den så var det en bild....på Kelly!
Bob hade visst fixat det lite galet.
Det var inte det enda som gick fel idag. Han hade missat att hyra tält och fixa tårta till dopet.
Han fick ett mindre nervsammanbrott av alla förpliktelser och drog i väg från kyrkan och lämnade allt, Jamie fick köra honom i glassbilen.

Bröderna King fick veta att Louise och Hari vittnat emot dem. De var inte speciellt glada, inte Chas heller som blev rätt förbannad på Louise.

Laurel och Ashley var på sjukhuset hos Laurels föräldrar. Mamman var rätt illa skadad medan pappan klarade sig.

Men den stora frågan är:
HAR BOB LÄMNAT VIV OCH BARNEN FÖR GOTT?

48 st ballonger för 80£

Det var vad Bob beställde till barndopet, hälften skulle vara rosa med namnet Cathy och hälften ljusblå med namnet Heathcliff. Viv handlar som en galning och måste ha nya kläder för det är ju henne man kommer att titta på under dopet.

Sharon planerar bröllopet på Home Farm och hon vill ha det minst lika överdådigt som Vivs dop. Efter massa tjat från Val så låter hon henne få sitta vid honnörsbordet och hon ska få hålla tal.

Sandy och Len hämtar "skräp" på Dingles gård för att de vill bygga sitt rymdskepp till festivalen. Belle blir lite putt för att de har en bättre idé och att bara för att de är gamla så kommer de att vinna tror hon.

Hari bestämmer sig för att gå med på Rosemarys utpressning om att sätta dit bröderna King och när han pratar med Grayson så visar det sig att han borde ha med sig någon som "bekräftar"att Hari hörde bröderna diskutera om att de måste göra sig av med mordvapnet. Med mycket list och skådespeleri så får han Louise till att vittna att hon var med honom när "de" hörde det. Louise gör vad som helst för att tysta Matthew som pikar henne så fort han hinner. Hon tror ju att Hari har hört det han säger sig ha hört och hon vill ju att rättvisa ska skipas även om det innebär att hon måste ljuga.

Scarlett börjar umgås med Daz och Carrie vet inte riktigt om det är bra eller dåligt...

Laurel har städnoja för hennes föräldrar ska komma på lunch.
Allt måste vara helt perfekt städat och alla gamla saker hon har fått av sin mamma måste ställas fram.
Ashley bjuder även över Sandy och Betty för att delta i måltiden.
Precis när de ska börja äta kommer även biskopen förbi och det gör att det fattas en stol vid bordet. Det ser lite roligt ut när Laurel sitter på någon hopfällbar pall? som är lägre än andra stolarna och man ser bara huvudet över bordskanten. Vad var det för frisyr hon hade idag, jag tycker den såg konstig ut. Men det var lite gulligt att hon och hennes mamma hade nästan likadana kläder =) Laurel är lättad när lunchen är över och föräldrarna åker hem.

Tyvärr kommer polisen lite senare och meddelar att hennes föräldrar har varit med om en bilolycka och ligger på sjukhus...


"ska vi strutta runt insvepta i aluminiumfolie?"

Det var vad Edna undrade när "gamlingarna" skulle försöka hitta på en egen vagn med tema till firandet. Eftersom alla andra bra teman redan var upptagna så föreslog någon att de skulle vara framtiden. Jaja vi får väl se hur detta slutar =)

Viv har stora planer till dopet trots Laurels försök att få henne att hålla det på en rimlig nivå. Först vill hon ha gudföräldrarna som en änglakör, sen vill hon ha en harpist (person som spelar på en harpa) med i kyrkan...

Rodney och Paul får Sharon att komma till byn och efter många om och men så får de henne till att bjuda även Val till bröllopet.

Hari, Louise och Grayson åkter till hästkapplöpningen där Boomer ska tävla. Jonny, hovslagaren, ska rida honom. De satsar en massa pengar, bl.a. 15000 £ som Gray lånat av sin mamma.
Tyvärr klarar hästen inte av att fullfölja loppet för hans skada inte har läkt och de förlorar alla pengar. Grayson blir vansinning för han litat på Hari om att hästen varit fullt frisk.
Rosemary som får veta allt och ger Hari ett ultimatum. Om han hjälper dem att sätta dit bröderna King för mordet på Tom så kommer hon inte att skvallra för Paddy om pengarna Hari "lånat" av veterinärklininken  eller att han dopat hästen. Hari känner att han måste gå med på det annars kommer han att förlora sin praktik och åka i fängelse.

"att fokusera på ytan är så 90-tal..."

Det var vad Laurel sa till Viv angående det kommande dopet. Viv ville givetvis i sann Viv-anda ha ett överdådigt dop med tema och med en kostnad på flera tusen pund. Ashley fick Laurel att prata om sitt kommande barndop som skulle vara som kändisarnas - intimt och minimalistiskt. Självklart så ändrar sig Viv i den frågan =)

Hari flyttade hem från B&B vilket inte var så populärt av Louise. Han hann även med att dopa hästen och det gjorde Grayson orolig men Hari sa att det var lugnt, ingen kommer upptäcka det.

Paddy träffar Ritas mamma och pappa och de är lika översvallande lyckliga över att Paddy är en hjälte som räddat deras dotter. De bjuder på middag på puben och de kan inte sluta att höja Paddy till skyarna. Till slut får han nog och säger i från att han inte orkar med henne och hennes patetiska familj och han vill inte träffa hennes galna mormor..eller  tokiga syster... Då blir mamman jätteledsen och rusar därifrån så pappan förklarar att Ritas syster dog för ca 8 månader sen. Paddy känner sig riktigt usel men ingen i familjen vill prata med honom nå mer.

David spanar in Katie men försöker få Del att tro att allt är som vanligt.

Annars så var den stora händelsen idag att Lisa var ledsen över att Zack var så konstig och att han var så ofta hos Rosemary. Hon smyger efter dem för att kolla vad de gör och ser att han får något i present och sen en jättekram. Snabb till att dra sina egna slutsatser så tror hon givetvis det värsta och när Zack säger att han hittat kniven (som han fått av Rosemary och hade tillhört hennes första man) och att den säkert tillhört Seth.
Lisa konfronterar Rosemary på HomeFarm men kommer inte till klarhet ändå. Så hon rusar hem och kastar ut Zacks saker från fönstret medan Shadrach sitter skrattande och tittar på.
Belle blir ledsen och rädd så hon hämtar Rosemary. Lisa och Rosemary pratar ut och allt blir utrett. Lisa blir glad igen och tar tillbaka Zack medan Rosemary återvänder till Home Farm.
Det slutade med att Rosemary sitter och är ledsen medan Matthew? smyger runt och njuter. Sen får hon ett konstigt leende... nästan så jag fick känslan av att hon tagit massa tabletter. Hoppas jag har fel för jag har börjat gilla henne.
             
                                                     ********

Ska man skriva Zack eller Zak? Översättarna verkar tycka olika, jag blir tokig men fortsätter att skriva Zack.
Ni förstår nog ändå vem jag menar....


Att kittla foreller?

Zack var ute på tjuvfiske en kväll när Rosemary dök upp. Han lärde henne hur man kittlar foreller. De verkade ha det jättemysigt tills Lisa dök upp för att överraska Zack. Förresen, någon som vet vad "tickle a trout" egentligen innebär, är det något man gör i Sverige?

Paddy ska ta med sig Rita på festen som handelskammaren anordnar på Home Farm men på vägen dit blir hon nästan överkörd av en taxi. Paddy räddar henne och blir hennes hjälte.

Carrie och Chas umgås endel och blir faktiskt rätt goda vänner.

Harri går på festen med Katie men blir något onykter och när Katie flirtar lite så vill han givetvis ha mer. David som också är på festen kommer till Katies räddning.
David skjutsar hem Katie och utanför dörren blir spänningen mellan dem så het att de kastar sig över varann och hånglar hejvilt, tills de hör att någon är i närheten.
Dagen efter får de veta att det var Chas som sett dem och hon är jättearg men bestämmer sig att inte säga något till Del om de lovar att inte fortsätta. Men Eric som fattar att något är på gång försöker få  David till att dumpa Del.
Del märker att något är fel men kan inte riktigt förstå vad. Jag tycker så synd om henne.

Pauls syster Sharon kommer tillbaka till byn för att be Paul hjälpa henne med bröllpet för helt plötsligt har hon ingen lokal att vara i. Han föreslår Home Farm och Rodney lovar ett bra pris med mycket rabatt.

Marlon får en ny husvagn av Shadrach och Donna vill flytta tillbaka.
Dessutom så klarar deras avloppsrör till nya huset inspektionen som genomförs och de blir överlyckliga.

Zack får veta av Rosemary att hennes första man tog livet av sig genom att skjuta sig själv mitt framför ögonen på henne och att han i självmordsbrevet anklagade henne för allt.
Lisa blir rätt svartsjuk när Zack får så mycket förtroendesamtal med Rosemary och inte blir det bättre när Shadrach spär på ryktena.

NY OMRÖSTNING: En kvinna till Eddie?

Jag fick tipset från Marcus, Eddie kan kanske behöva en kvinna i sitt liv...
vem skulle passa bra tycker ni?
Passa på att rösta.


Har ni andra något förslag på vad nästa omröstning kan handla om så berätta gärna det.


                        *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Förra omröstningen handlade om vem Eli skulle kunna få ihop det med och så här tyckte ni:

Scarlett Nicholls 42%
Louise Appleton 27%
Jasmine Thomas 15%
Någon annan 7%
Donna Windsor-Dingle 5%
Jag själv såklart 3%
Perdita Sinclair 1%
Paul Lambert 0%

Totala antalet röster var 109st.
Jag tror att det var första gången som en person inte fick några röster alls.

Sen tror jag att  Sandiza var upphovet till att "jag själv" hamnade på 3% ;)
 men det alternativet var ju skapat för henne.

"Varför pratar vi inte som tyskarna, det vore mycket enklare"


Det var vad Belle tyckte när hon fått en liten lektion av Rosemary i att prata tyska, inför skolresan.
Hon gick runt och sa guten morgen och ville äta bratwurst.

Jo pressar Andy om skillsmässan. Han verkar inte riktigt vilja släppa Katie än.

Matthew och Carrie dricker vin och pratar affärer men han försöker charma in sig lite när Carl kommer in och blir svartsjuk. Det leder till att Matthew fattar vad som hänt tidigare. Carl kan inte annat än att berätta för Chas som blir ledsen och orolig, mest för att hon tror att Carl inte riktigt kommit över det än.

Paddy tar kontakt med tjejen på krokikursen, Rita. De bestämmer sig för att träffas men Paddy måste säga återbud för han är fast ute på ett jättefält och har varken bil eller pengar att ta sig därifrån.
Han hamnade där när Zack och Shaddrach skulle busa lite och söp Paddy full och när han somnat åkte de i väg med husvagnen (med en sovande Paddy i).
Rita kommer i alla fall dit till Paddy och får då se att han sitter instängd i husvagnen för att det står en stor buffel (?) utanför. Precis då börjar husvagnen att rulla iväg och hamnar i ett dike.
För att ge igen på Zack och Shadders så går Rita in på puben och säger att Paddy ligger på sjukhus och andas med hjälp av en respirator tack vare deras skämt. Hahahaha vilka miner de gjorde när Paddy kom in på puben strax där efter.

Rosemary bjuder Zack på en lyxlunch som Rodney får ordna men han får inte sitta med vid bordet.
Lunchen avbryts av Matthew så de packar ihop den och äter den som picknick i skogen.

David verkar lite intresserad av Katie, det gillar inte Del.

Louise verkar vilja ha familj med Hari men han verkar inte helt intresserad av det.

Billy är tacksam för att Diane hjälpte honom genom att få Andy att säga sanningen, han verkar även lite betuttad i henne tycker jag.

Tips i all enkelhet, helt gratis!

Du vet väl att man numer kan titta på tv4play om man missat ett avsnitt av HTG?
Helt gratis!
Fast du får ju givetvis fortsätta att titta in här om du vill bli uppdaterad eller bara för att få lite HTG-känsla
och duuu... kom i håg att lämna en kommentar eller två, det piggar alltid upp =)


Jag efterlyser även tips på vad vi kan ha för frågor i vår lilla omröstning.En husvagn full med höns

Jaa det var vad Paddy fick när han skulle flytta in tillfälligt i husvagnen. Zack och Shadrach ville ge igen lite för grisutklädseln. De gav honom också kaffe som var blandat med något mindre gott, jag vet inte vad.
Paddy hämnades med att limma fast deras fötter/skor när de hade slocknat i soffan. =)

Bob kände sig allmänt misslyckad både som far till Roxy och som äkta man till Viv. Eddie gav honom lite pengar så han kunde köpa dopkläderna Viv ville att barnen skulle ha.

Andy var allmänt deppad och söp till på puben. När Billy försökte stoppa honom att inte ta bilen hem så blev Andy mer förbannad och började slåss. Billy vågade inte ge igen men Andy föll precis när Diane och Jo kom så de trodde att han fått stryk. Jo ringde polisen och det blev förhör och Andy anmälde Billy för misshandel. Diane som är klok insåg att de inte sett vad som hänt och att Andy faktiskt kanske ljög fick honom att ändra sig, Billy kunde ju hamna i fängelse igen.

Marlon och Donna hade styvbarnen på besök och den äldste grabben fick leka äktenskapsrådgivare eftersom han blev orolig när han fick veta att de inte bodde ihop för tillfället.

Rose & Mary två transvestitgrisar...

Idag fick vi se när Belle hade snattat i Vivs affär och Lisa upptäckt det så fick Belle be om ursäkt. Det ledde till att Viv låste in dem i affären tills polisen kom för i ursäkten från Belle råkade hon nämna att hon tyckte inte alls att Viv var en gammal kossa så som hennes mamma tycker att Viv är.

Marlon och Paddy ska till Hotten för att ta en öl men på bussen så möter de ett gäng tjejer utklädda till cheerleaders, ett möhippegäng. Det blir livat värre på bussen och när den får problem och inte kan åka vidare så börjar cheerleaderstjejerna att dansa och sjunga för Paddy =D
Grabbarna blir kanonfulla och ramlar in på Dingles gård på kvällen. De har lite roligt med underkläderna på tvättsträcket och ramlar ner i grishagen men roligt har de i alla fall. Mindre kul när de vaknar upp i husvagnen och är bakfulla, Zack kommer in och undrar varför de förvandlat grisarna till transvestiter. Dessutom kommer tanten från socialen för att be Marlon och Donna ta hand om barnen i en vecka för deras fostermormor har dött.
Givetvis kan de inte bo i husvagnen eller hos Viv eller hos Dingles så det blir hemma hos Paddy och Hari.

Katie tog ut flätorna och fixade till håret och flirtade lite med Hari på puben. Det gjorde nog Andy lite småsugen tills Jo blev förbannad. Sen ville Jo ge igen och flirtade lite med två andra gubbar. Då blev Andy arg, han försökte förklara för Jo att det var henne han älskade och ville ha.

Bobs amerikanske dotter Roxy kom till byn för att hennes mamma skulle jobba på en stripclub i närheten.
Eftersom Bob är lite upptagen med tvillingarna och att få Lisa och Viv till att bli sams glömmer han att ge Roxy mat. Precis som om inte hon skulle kunna se till att få något i sig när hon har ett café i huset.
När hon äntligen får i sig något på cafét så blir hon så ivrig att hon sätter maten i halsen och håller på att kvävas.
Jimmy som ser det gör heimlichmanövern på henne och räddar hennes liv. Så nu blir väl Bob lite mer förstående för Jimmys och Kellys förhållande.

Kan man sakna någon som fiser och sedan skyller på hunden?

Det är tydligen något som Marlon gör och Donna verkar sakna det. Det måste vara kärlek =)

Terry hade ett fint och försiktigt sätt att berätta för Viv att det var Belle som släppt ut korna. Viv blev sur och portade familjen Dingle både från cafét och butiken. De skulle betala 500£ för hennes maskeradkläder hon hyrt. Lite lustigt blev det när Viv och Lisa tjafsade om att den andres familj minsann inte var ett dugg bättre... så sant så sant.

Del har tappat en lösnagel och Eric hittar den under tangentbordet vid sin dator. Han säger inget om att han hittat nageln där, han installerar en dold kamera istället och får då se när David och Del först för över pengar via datorn och sedan har det lite trevligt på skrivbordet.
Eric satt i bilen utanför fabriken och såg detta när Sam kom förbi och undrade varför han tittar på tv där, i bilen.
Det slutar med att både Eric och Sam sitter och pratar förtroligt om fadersrollen. Om samtalet påverkat Eric att försöka gottgöra allt David och hans mamma fått utstå vet man inte eller om Eric bara försöker att ge igen genom att låtsas ångra sitt dåliga beteende under Davids uppväxt. Han har i alla fall inte sagt något om att han vet vad David håller på med.

Edna får veta vad Betty gjort med Seths aska och att hon tänker sprida askan från hunden på samma ställe. Givetvis så blir Edna först upprörd över det okristliga men efter ett tag så inser hon att det kanske var fint gjort. För att inte skvallra om vad Betty gjort får hon lova att ta hand om en av valparna, Poppy.

Len upptäcker att Debbie håller på med stulna bilar. För att slippa oroa sig för pengar och jobb så vill han sälja huset och ändå kunna bo kvar.... o vips så dyker det upp en sådan försäljare i byn.
Det var Eric som hörde samtalet och fixade ett litet blufföretag och såg till att någon han känner kunde leka fastighetsköpare eftersom ingen skulle sälja till Pollard frivilligt.

Matthew softar till sig och skjutsar Scarlett till stan...och hem igen. Det gör Carrie rätt irriterad och det var väl meningen med det.

"Man kan inte mocka i bikini "..."fenimism"

Jimmy fick Carrie att köpa hus i byn för att Scarlett skulle komma närmare. De kollade på Mills Brook, ett rätt fallfärdigt hus. Är det någon som vet vem som bott där tidigare? Det påminde om stället Emily gömde sig på när hon kom tillbaka. Matthew blev inte allt för glad över att de skulle flytta dit och att de köpt ett hus som han själv var intresserad av. Scarlett var däremot helnöjd.

Pearl fick Len till att gå med på att bröllopet fick kosta hur mycket som helst, bara hon blir lycklig =)

Del och David satt och gjorde upp planer på vart de ska ta vägen efter deras "stöt". Hon vill till Costa del Sol och han till Sydamerika. För att få veta mer så går de på middag hos familjen Dingle så Zack kan berätta mer om Chile. Sen när Del och David är utanför och tittar på grisarna är han nästan på väg att dumpa henne, eller försöker ialla fall att få henne att stanna kvar i byn.

Rodney har stora planer för att göra affärer med Rosemary men hon vill endast ha honom som assistent. Det duger inte åt Rodders han vill bli minst kontorschef. Belle kommer in och avbryter dem och Rosemary skickar iväg Rodney så de får göra upp om arbetet senare.

Jag tycker Belle är så himla gullig. Hon erkänner för Rosemary att hon släppt ut korna. De var ju så söta ihop när de satt skräddare på Rosemarys skrivbord =D
Belle ber Alan om ursäkt och han säger till henne att berätta för föräldrarna annars gör han det.,
Det hon inte nämner är att Eli är inblandad och hon säger till honom att hon inte skvallrar om hon får 10 £.

Belle måste givetvis förklara för Lisa och Zack om varför hon släppte ut korna. Hon var så söt när hon berättade om "fenimism" och att tjejer inte skulle vara snygga för att killar skulle glo på dem då. Lisa och Zack försökte förklara att vissa tjejer gillar att piffa upp sig och att vissa gubbar gillar att glo. Då undra Belle varför inte Lisa piffade upp sig och Zacks svar var att man inte kan mocka i bikini.... Hahahahahaa... han ändrade sig snabbt och sa att Lisa var så fin som hon var =)
Belle ber även Louise och Jasmine om ursäkt men när de i sin tur ska be Alan om ursäkt så godtar han inte det. Typisk engelsk surgubbe ;)

Perdy får ett sammanbrott när hon ser Pearl och Laurel som ska städa hos henne. Det kan inte vara lätt att se Laurel gravid och jag tycker verkligen synd om Perdy. Förstår att hon inte orkar med dem men ändå så borde hon nog berätta för folket i byn om vad som hänt,

Eli ger Debbie en bil som hon ska "fixa", så för att inte Len ska börja snoka så skickar hon hem honom tidigare.
Han är ju för go när han gör ett glädjeskutt när han får veta att han får gå hem för dagen.

Chas får Carl till att låta Carrie och Scarlett att bo i Dale View medans deras nya hus renoveras. Vems gamla hus är det?
Det kommer även fram att Carl och Carrie haft en rolig natt ihop för många år sedan innan han upptäckte henne i säng med Tom. Det kan väl inte vara så att Scarlett är Carls dotter? Nää det är inte möjligt....
Carl blir i alla fall uppriven och därför orkar han inte med Chas utan ber henne att låta honom vara i fred när hon undrar vad det är med honom.

RSS 2.0