Leende psykopats sista drag

Inskrivet kl 17:51
 
Ross berättar för Pete om vad som hände dagen Emma dog. Det visar sig att Ross varit rasande på henne efter att ha läst brevet. Han tvingar henne till viadukten och trycker upp henne mot kanten. När Emma säger att hon förlåter honom för det han tänker göra så lugnar han ned sig och säger åt henne att hon får lov att hoppa själv. Ross lämnar henne när hon står på brokanten.
 
Laurel erkänner för polisen att hon kom hem dagen Emma dog för hon var orolig för sin dotter. Hon mötte Bob utanför på gatan och de började prata om att Emma dödat Finn. Bob följer med Laurel hem för att trösta henne och det slutar med att de två hamnar i säng. (Typiskt om hon skulle vara gravid nu)
 
Polisen söker upp Bob för att han ska bekräfta Laurels historia. Han hoppas att Brenda inte får veta något men blir det rättegång så lovar han att vittna. Till Brenda säger han att polisen sökt upp honom för att han kört en oförsäkrad bil.
 
Cain som märker hur dåligt Moira mår får henne tillslut att prata. Hon berättar att hon kommit till viadukten när Emma stod på kanten och att de börjat prata. Hon hade bett Emma komma ned från kanten men när Emma efter ett tag börjar håna Moira för att inte kunna ta hand om sina barn så blir Moira förbannad och knuffar till Emma som faller ned med ett leende. Emma hade sagt tidigare att hon inte kunde ta livet av sig för hon skulle hamna i helvetet då och aldrig få återse James och Finn.
 
Harriet kommer till Moira men stannar till när hon hör att Cain ska göra allt för att Moira ska må bra igen och att de ska klara detta tillsammans. Harriet går därifrån utan att ge sig tillkänna.
 
Ross och Pete går till Emmas grav för att ta farväl och få ett avslut för att kunna gå vidare.
 
Laurel blir släppt av polisen men är fortfarande misstänkt. Hon söker upp Bob för att prata om vad som hänt. Då ser hon en bil som kör igenom byn med full fart. Laurel minns att samma sak hände dagen Emma dog. Bob säger att det är Adams bil så Laurel kontaktar polisen för att berätta om det hon plötsligt kommit ihåg.
 
Adam kommer hem till Moira för att berätta att Victoria och han bråkat för att hon tror att han kan vara skyldig till Emmas död. Moira vill då berätta för honom om vad som egentligen hände men Cain stoppar henne. Hon tänker då gå till polisen. Adam tror inte han kan åka dit för mord eftersom polisen inte har några bevis.

Alla hatade Emma

Insktrivet kl 21:53
 
Victoria pratar med Ross som får henne att börja tvivla på Adam. Kan det vara så att Adam är skyldig till att ha mördat Emma.
 
Moira träffar Simon som erbjuder henne lugnande tabletter eller heroin. Hon kommer hem och är på väg att ta några tabletter men då kommer Cain med Isaac. När Cain gått så går Moira til minneslunden för Holly. Där sätter hon sig och pratar med Holly.  Plötsligt dyker Cain upp och ser hennes tablettpåse. Han blir rasande och sliter den ur händerna på henne. Moira rusar därifrån.
 
Elliot och Arthur hittar två gamla bildäck nedgrävda i skogen. De tar ett däck och gör en gunga av den. När Laurel får reda på det så ringer hon polisen som kommer för att göra däckprov för att se om de tillhör bilen som var uppe vid viadukten när Emma dog.
 
Det är dags för Emmas begravning. Flera bybor tänker på sista gången de träffade Emma så vi får se tillbakablickar..
Bob vänder sig och sneglar på Laurel som sitter en bit längre bort.
Pete står inte ut i kyrkan så han går hem och där får han ett utbrott och river runt bland alla saker. Ross kommer dit och de pratar ut om vad som hänt. Pete erkänner att han var förbannad på deras mor när hon tagit Isaac.
 
Aaron kommer till Dingles gård och han har med sig Alex som får undersöka Zaks hosta. Det visar sig att Zak har början till lunginflammation och behöver träffa sin läkare för att få antibiotika. Zak vägrar men Lisa säger att han måste för annars behöver de ju inte strida för huset.
 
Adam och Victoria träffar en represetant från adoptionsbyrån igen som ställer massa frågor. Victoria är rätt frånvarande så när tanten gått börjar Adam och Victoria att bråka. När Adam inser att hon tror att han kan vara skyldig får han nog så han packar väskan och drar.
 
Polisen hämtar Laurel för förhör. Det visar sig att de har bevis att hon var i byn strax innan Emma dog, fast hon sagt att hon var hos sin syster.
 
Ross berättar för Pete om brevet han hittat tillsammans med Isaac i kyrkan när deras mot lämnat babyn där. Han talar om att hon erkänt att hon dödat Ashley, James och Finn.
 

Elda upp bevis

Inskrivet kl 22:20
 
Pete vaknar på sjukhuset efter en alkoholförgiftning och lättare hjärnskakning. Ross är där och de båda åker hem när Pete blir utskriven.
 
Bob fyller år och vill inte fira även om Brenda försöker hitta på något. Han går sedan över till Laurel för han tycker att hon undviker honom. Laurel nekar till det utan skyller på att det är mycket att göra just nu och att hon helst hade velat slippa julen som står för dörren.
 
Victoria och Adam hälsar på hos Pete för att höra hur han mår.  Adam passar på att gömma brevet Emma skrivit. Sedan ringer han och tipsar polisen om att det finns bevis hos dem.
 
Dingles fortsätter att barrikadera vägen. Zak går runt och hostar en hel del men vägrar att gå in.
 
Cain följer med Moira till läkaren med Isaac för en rutinkoll. De får veta att Isaac har något fel på hjärtat så de får en remiss till kardiologen. Moira är övertygad om att det är hennes fel. Cain blir tvungen att överala henne att ta hand om sonen för hon tror inte att hon kan ta hand om honom.
 
När Victoria får höra vad Adam gjort så hon blir rasande. Hon går hem till Ross och lurar upp honom till sovrummet så hon kan leta i vardagsrummet och köket. Ross kommer ned och undrar vad hon gör. Victoria berättar vad Adam gjort och de båda börjar leta. Polisen kommer dit för att göra en husrannsakan men då smiter Victoria iväg.
 
Paddy och Marlon sluter upp hos Dingles för att hjälpa dem att protestera.
 
Adam söker upp Victoria men hon vill inte prata med honom. Han försöker förklara att han bara räddar sig själv men hon blir orolig för att någon oskyldig kan åka dit för mordet på Emma. Victoria tar fram brevet och eldar upp det framför ögonen på Adam.
 
Moira tar fram Hollys mobil och laddar den. Hon har letat efter tabletter för hon fick inga från läkaren. Moira ringer till knarklangaren Simon och låtsas vara en vän till Holly. Hon gör upp om att ses nästa dag.
 
 

Through the barricades

Inskrivet onsdag 29/8 kl 20:07
 
Eric försöker förklara sig för Faith men hon lyssnar inte på honom och det utnyttjar Morris . Faith blir så besviken och arg att hon gör slut med Eric, tar hans bil och drar iväg. Halvvägs hem bryter hon ihop. Hon kastar hans mobil i sjön.
 
Morris vill ha tillbaka sin dator så han hotar med att berätta allt Eric gjort men då säger Eric att han berättar allt Morris har gjort. Vem av dem kommer att få värst straff...
 
Pete vill inte prata med Harriet om Emmas begravning utan tycker att Emma kan kastas i soporna bara. Samma sak säger sedan Adam när Harriet pratar med honom.
 
Julspelet blir ett spektakel och ingen ser ut, säger eller gör som de ska.
 
Rhona som sagt till Paddy att hon älskar honom under repetitionen blir stoppad av Vanessa till att säga något mer. När Paddy konfronterar Rhona efteråt så säger hon att det var bara att hon levde sig in i rollen som Maria (en roll hon bara tog över under repetitionen en kort stund)
 
Eric åker till Dingles men precis då kommer Faith och berättar för dem om vad som hänt. Alla blir rasande på Eric. Senare försöker Eric förklara för Faith om sina känslor för henne men hon kan inte längre lita på honom så hon ber honom gå. Han går hem och låser in sig.
 
Jacob vill att Leyla stannar men det vill inte Tracy. David försöker dock ändå få Leyla att ändra sig men det går inte. Jacob ber David att försöka igen innan det blir försent men att inte berätta detta för Tracy. (De verkar glömma igen att Leyla faktiskt var delaktig i att Jai och Megan skildes)
 
Bob söker upp Moira för att lämna Isaacs skötväska. Han stannar och pratar med henne och det slutar med att de två sitter på soffan och gråter medan de berättar om sina döda döttrar. Bob säger dock att det kommer att kännas lättare med tiden.
 
Belle håller koll på barrikaden medan resten av familjen är på puben. När hon går på toa så passar någon på att köra rakt igenom barrikaderingen.
 
Pete super sig full och ramlar ned för trappan. Han blir liggandes medvetslös. Ross kommer hem och ringer ambulans. Adam kommer dit och råkar höra att Ross säger att Pete måste vakna för han vill inte bli ansvarig för Petes död också. Adam frågar Ross vad han menar men får inget svar. Ross följer med Pete i ambulansen.
 
 
Olle, jaa jag censurerar allt som nämner det som händer i framtiden. Du skrev det inte som om du spekulerade. Vill man diskutera det som har hänt i England men inte visats här finns det möjlighet att göra det uppe i fliken Framtiden.

Jesus, vilket spektakel

Inskrivet kl :20:09
 
Paddy undersöker Alfie och upptäcker att hunden har levercancer. Han tar hjälp av Chas för att berätta för familjen. Dingles bestämmer sig efter många om och men att avliva hunden. Mitt under begravningsceremonin börjar Zak att tveka på om det är rätt att begrava hunden på gården ifall de blir tvungna att flytta. Precis då kommer Morris och han tar inte alls hänsyn till att det är en sorglig stund för familjen. När han pratar högt och ljudligt i mobiltelefonen får Lisa nog och slår till honom. Morris åker därifrån superarg. Zak är stolt över sin fru för hon har bestämt att de ska bo kvar.
 
Robert träffar Aaron på kaféet och får veta att dejten med Alex gått bra. Aaron säger att de båda måste gå vidare även om man bryr sig om varann. Robert svarar att han inte riktigt kommit så långt än.
 
David får veta att Tracy ställt ultimatum till Leyla. Han försöker sedan förklara för Leyla att han kan prata med Tracy så hon ändrar sig men Leyla tror att det kanske är bäst att hon lämnar byn. Hon pratar med Megan och de kommer överens om att Leyla ska starta upp filialen i Grekland.
 
Jacob råkar se att Leyla letar hus i Grekland så han får veta hennes planer. Han blir besviken och när de sedan går till butiken för att prata om varför Leyla vill lämna byn så råkar Pete precis komma in och höra att hon är kär i David. Han blir också besviken och skäller ut henne, sedan tar han några ölburkar och går därifrån.
 
Rhona får veta från rektor Jess att julspelet blir inställt för det är problem med lokalerna i skolan och så har flera barn blivit sjuka. Rhona gör allt för att julspelet ändå ska bli av så hon får låna kyrkans samlingssal och därefter tillsätts rollerna. Chas får spela jungfru Maria, Paddy får vara Josef och Marlon blir en åsna. Rhona får ta hand om förfriskningarna  som Marlon egentligen skulle ha haft hand om.
 
Lisa och Zak barrikaderar sig på gården. Eric känner att han måste göra något för dem speciellt efter att Morris sökt upp honom och hotat med att berätta allt för dem.
Eric ska precis åka iväg för att jävlas med Morris men då dyker Faith upp. Hon lyckas får reda på vad han ska göra så hon följer med. Faith får sitta kvar i bilen medan Eric gör inbrott hos Morris. Eric hittar Morris dator med lite bevis men precis då hör han att Morris kommer hem. Eric gömmer sig i en garderob men blir hittad för Morris har larm via mobilen så han ser allt när larmet går.
 
Eric försöker pressa Morris för att kunna ta med datorn med alla bevis, Dingles ska inte alls få så mycket som han lovat och vägen kommer att gå över gården oavsett. Då säger Morris att Eric måste akta sig för där finns även bevis på att han sett till att Dingles ska flytta. Faith som kommer in hör detta och blir rasande.

Får får får

Inskrivet kl 21:04
 
Leyla ska säga till Pete att hon inte är kär i honom så de träffas i Davids butik. Tracy som tror att Leyla redan berättat råkar säga sanningen. Det gör Pete ledsen och besviken men när David klagar på Petes humör får han sig en smäll rätt över näsan.
 
Lisa vill att Zak ber henne om ursäkt men när han inte gör det så tar hon in på värdshuset.
 
Rhona gör allt för att Leo ska få en annan roll än att bara vara får i julspelet som ska samla in pengar till hans nya assistent. Hon blir besviken när kvinnan som har ansvaret över julspelet sätter sin egen dotter i flera roller och sedan låter Leo provspela. Leo vill dock vara får.
 
David kollar till hur Leyla mår hemma hos henne. Hon är ledsen och plötsligt erkänner hon att hon älskar honom. Han får panik och rusar hem.
 
Liv låtsas vricka foten för att Aaron ska träffa doktor Alex men Aaron genonomskådar henne. Hon och Gerry lurar dit Alex i alla fall men Aaron säger nej igen. Trots detta så träffas de en kortare stund på kaféet senare när Alex har en ledig stund från jobbet. De kysser varann när Alex ska gå. Robert kommer in och ser detta.
 
Leyla kommer till butiken för att tala om att hon menade det hon sa. David är stressad men svarar att han älskar Tracy. Det kommer en kund så de går in i tomtens lya för att prata. Precis när David säger att han älskar henne så kommer Tracy. David får förklara att han menar platoniskt.
 
Tracy vill prata i enrum med Leyla. Hon försöker förstå hur Leyla tänker när hon säger att hon älskar sin väns man. Tracy ber Leyla att flytta från byn men det vill hon inte. Då säger Tracy att hon och David måste i så fall flytta och de tar med sig Jacob.
 
Lisa samlar alla Dingles till familjemöte för att prata om hur de ska göra med huset. Zak vill fortfarande inte ge med sig även om Lisa vill flytta och känna friheten av att inte behöva vända på slantarna hela tiden. Zak kräver en omröstning och när Lisa inte får med sig de andra går hon ut med Alfie, gråtandes.
 
Zak blir tvingad av de andra till att följa efter Lisa. Hon talar om att han inte verkar vara intresserad av att göra allt för henne som han sa när de blev ihop igen. Plötsligt ser de att Alfie ligger livlös på gräsmattan.

En snygg rik spoling

Inskrivet kl 20:41
 
Doug ska tända julbelysningen men det funkar inte så alla går hem efter att ha väntat ett bra tag.
 
Charity talar om för Debbie att hon sett Tom och en kvinna utanför hotellet. Hon visar bilderna hon tagit med mobilkameran. Debbie åker till hotellet och konfronterar Tom direkt. Han har ett affärsmöte med kvinnan men han tar sig tid att förklara för Debbie att han inte ville såra Sarah med att tacka nej på grund av ett jobbmöte.
 
Lisa och Zak diskuterar erbjudandet de fått från kommunen men Zak vägrar att sälja. Morris dyker upp hemma hos dem och försöker övertala dem till att sälja. Nu får de 50 000£ extra men Zak säger nej. Morris åker direkt till byggherren på fest. Det visar sig vara Tom.
 
Pete är glad över att ha Leyla i sin närhet så han kysser henne men hon får panik och går hem.
 
Adam lyckas övertala Moira till att gå till puben. Cain och Harriet är där och de passar Isaac så länge så Moira får lite ledigt.
 
Tom dyker upp hos Debbie för att förklara sig. Han erkänner att han kunde ha flyttat på mötet men ville inte det eftersom han var rädd att träffa Debbies familj. De kommer ändå överens om att ska det fungera mellan dem måste han träffa familjen.
 
Lisa träffar Morris i smyg för att höra om erbjudandet står fast. Han tar med sig henne till utkanten av det som ska bli golfbana. Där finns det ett helt nytt bostadsområde och Zak och Lisa kan få ett hus där utan att ta massa dyra lån, dessutom skulle de få massa pengar över.
 
Charity kommer till Debbie för att träffa Tom. Hon ställer massa frågor och han svarar så gott han kan. Det går bra och Charity verkar ändra uppfattning om honom, tills han kallar henne för svärmor. Då ser hon inte allt för glad ut.
 
Zak blir inte glad över att få höra att Lisa träffat Morris utan att säga något om att hon skulle göra det. Hon berättar om det nya erjbudandet men Zak är fortfarande inte intresserad. Hon påtalar att han inte hade problem med att flytta för Joanies skull men nu kan han inte tänka sig att göra det även om det är jobbigt för Lisa att tänka på minnena som finns kvar efter dem. Lisa blir så besviken att hon går hemifrån.

Någon har glömt Davids födelsedag

Inskrivet kl 22:37
 
Belle kommer till Home Farm och upptäcker att Lachlan är tillbaka. Hon blir arg på honom för att han inte hört av sig något. Belle blir så arg på honom att hon går därifrån och säger att hon blir inte besviken om han försvinner igen.
 
Bob bjuder Brenda frukost på sängen.
 
Bernice fortsätter att spendera pengar på Dee Dee och känner sig lättad över att dottern ska åka hem om några dagar. Dee Dee däremot pratar med sin far som låter henne stanna över julen.
 
Charity är nyfiken på Tom så hon säger åt Debbie att ta med honom när det är dags för att tända julbelysningen i byn. Debbie frågar honom men han säger att han är upptagen...ända fram till jul. Hon blir besviken så han ändrar sig och lovar komma. När Debbie gått så pratar Graham med honom om att det kanske inte är så lämpligt att träffa Debbies familj.
 
Liv är irriterad över att Gerry hänger hos dem och att han tagit med sig Robert dit. Hon är orolig över att Aaron ska bli sårad igen.
 
Pete hör hur det snackas om att Ross dödat deras mamma och därför är han bortrest. Pete blir irriterad och ska försvara sin bror. Leyla kommer in och lugnar ned honom och de bestämmer att de ska ses lite senare.
 
Gerry träffar Belle och talar om för henne att det där med att Lachlan varit med ett fnask inte är sant. Hon söker upp Lachlan och de blir vänner igen.
 
Robert ska göra allt för att få träffa sin son igen så han går till Home Farm för att prata med Rebecca som vägrar att ge med sig. Chrissie däremot lovar att hon ska hjälpa honom för att hon ska göra allt för sin älskade systerson. De bestämmer att de ska ses senare på kaféet. När han kommer dit så kommer Chrissie men hon lurar honom. Rebecca åker iväg med Seb till okänd ort medan polisen arresterar Robert för bedrägeri.
 
Zak och Sam stoppar två män från kommunen som kommer och gör mätningar för det nya vägbygget.
 
Cain fyller år och får tofflor i present av Harriet. Hon frågar honom om de ska be Moira och Isaac att följa med till evenemanget med att tända julbelysningen. De åker till Bartons gård och Moira säger att han kan ju ta både Isaac och Kyle utan att hon följer med.
 
Debbie väntar på att Tom ska komma men Graham dyker upp och lämnar återbud. Han säger att Tom är sjuk och ligger hemma i feber. Debbie och barnen blir besvikna men Charity blir misstänksam och åker till hotellet där Tom bor. Hon kommer dit precis när Graham och Tom kommer ut för att möta en kvinna som kliver ur en taxi. Tom kramar om kvinnan och pussar henne på kinden.

Tom Bones

Inskrivet onsdag 22/8 kl 20:01
 
Lachlan sitter på vinden och lyssnar och tjuvkikar på sin familj. Gerry som är med honom vill att Lachlan visar sig för sin mamma som är ledsen och orolig. Lachlan vägrar utan vill fullfölja sin plan. Han verkar njuta av att alla är ledsna. Gerry får kidnappa Seb som han sedan lämnar utanför Roberts dörr.
 
Rebecca vaknar och upptäcker att Seb är borta. Hon får panik och genast tror hon att Robert är skyldig.
 
Bernice fortsätter att låta Dee Dee tro att hon är rik. Hon är på väg att berätta allt men klarar inte av det när hon ser hur Dee Dee ser upp till henne. Istället åker de till stan och shoppar massa och dyra saker.
 
Bob måste kompensera för att han glömt Brendas födelsedag. Rodney och Kerry får honom att verkligen hitta på något speciellt. Han ger Brenda massa pengar för att köpa nya kläder och gå till frissan. Sedan ska de ut på en italiensk restaurang där hon ska få se Tom Jones, eller rättare sagt Tom Bones som sjunger Tom Jones låtar. Brenda blir överlycklig.
 
Debbie träffar Tom hemma hos honom. Han blir irriterad när hon ska ta en selfie på dem så han raderar bilden. Tom vill inte heller prata om hennes känslor för honom. (Undrar varför han inte vill vara med på bild, om han är gift eller inte den han utger sig för att vara?)
 
Robert upptäcker att hans son är lämnad utanför hans dörr. Han åker direkt till Home Farm med babyn. Rebecca som åkt till byn för att prata med Robert får veta att sonen är med honom. Hon åker hem men då är Robert och barnet redan där. Robert försöker förklara sig. Allt kommer fram om hans dubbelspel. Han erkänner det mesta men säger att han ändrat sig efter att Sebastian fötts. Chrissie och Rebecca kör iväg honom för de vill inte veta av honom.
 
Bob får meddelande om att Tom Bones blivit sjuk och ställt in sitt uppträdande. Han får ändra om sina planer och med hjälp av Daz så ordnar han en överraskning på puben till Brenda. Bob sjunger själv Tom Joneslåtar för henne.
 
Lawrence söker upp Robert för att prata med honom. De ses i bilen så Chrissie ser dem när hon åker förbi. När han kommer hem så konfronterar Chrissie och Rebecca honom. Lawrence erkänner att han haft sex med Robert när de två båda var ledsna över förhållanden som avslutats. Robert kommer dit och han erkänner att allt varit en lögn. Lawrence följer med Robert ut och får då veta att Robert ljugit om precis allt. Han blir då så förbannad att han slår till Robert som ramlar i backen. Sedan sparkar Lawrence på honom.
Lachlan ser dem och när Lawrence väl kommit in igen dyker Lachlan upp.
Chrissie blir överlycklig.

Tip, den nya Rudolf med röda mulen

Inskrivet kl 14:15
 
Nu är det äntligen igång igen. Jag har uppskattat ledigheten och det har varit kul att läsa era minnen.
 
Lachlan visar Gerry runt uppe på vinden. Han visar alla kikhål så han kan spionera på familjen. Gerry tycker inte detta är rätt och han försöker få Lachlan att ge sig till känna eftersom Chrissie är så ledsen över att Lachlan kan vara död. Lachlan vägrar för han vill ta reda på Roberts hemlighet.
 
Debbie är på sjukhuset med Sarah och Tom. Hon skäller ut honom för att han tagit med dem på fyrhjulingsturen. Debbie anser att det är hans fel att Sarah ligger skadad och hans fel för att hon varit ouppmärksam för hon haft ögonen på Tom istället för på sin dotter. Debbe berättar om Sarahs oro för sjukhus och om sjukdomen. Tom tar det med ro och stannar kvar på sjukhuset. Graham frågar Tom om de inte ska lägga ned projektet men Tom svarar att de fortsätter som planerat. Debbie kommer ut från sjuksalen och ser att Tom är kvar. Hon råkar då säga till honom att hon älskar honom.
 
Bernice försöker få reda på vem av begravningsgästerna det är som är Mrs Dumphreys arvinge. Hon till och mer ordnar en minnesstund på puben för att försöka få fram rätt person. Den hon misstänker visar sig bara vara en som vill äta gratis. Lydia erkänner då att hon är släkt med Mrs D. Bernice vill genast ge henne pengarna men Nicola och Jimmy stoppar henne.
 
Bob återvänder efter att ha varit och handlat hos grossisten. Brenda väntar i butiken tillsammans med Cathy och Heath på honom. Hon blir besviken när han kommer tillbaka för han har glömt en bemärkelsedag.
 
Frank lyckas övertala Jai till att ta hand om hunden Tip för Elizas skull. Tip får följa med till fabriken där han kissar på en trave kartonger fulla med choklad. Jai ber då Frank att ta hand om hunden dagtid medan han jobbar. Frank säger ja om han får klä ut hunden till renen Rudolph.
 
Benice och Jimmy anordnar en spadag med överraskningar för att lura Lydia till att "vinna" en del av pengarna de känner att de stulit från henne. Bernice blir försenad till kliniken för Dee Dee anländer från Australien. Dee Dee tror att Bernice är rik och har flera salonger. Det gör att Bernice stoppar Jimmy som precis ska tala om för Lydia att hon vunnit högsta vinsten i deras lotteri. Så istället för pengar får Lydia en månads gratis behandlingar.
 
Tom låter Graham lämna en present och en privat sjukförsäkrning till Sarah när hon kommit hem från sjukhuset.
 
Lawrence tar med sig Robert till Home Farm för att träffa Seb. Rebecca kommer hem och blir förbannad. Hon säger till Robert att han får välja bort sonen som de kommit överens om annars avslöjar hon allt om Rug Tree Bonds.
 
Lachlan hör detta genom sitt kikhål. Han ska göra allt för att avslöja Robert.
 
 

RSS 2.0