Björnen och kråkan

Inskrivet kl 20:11
 
Harriet har ett projekt med kyrkan och det handlar om att prata mer med personer som utnyttjats sexuellt. Hon frågar Tracy om hon vill ställa upp och prata lite på något möte. Först tackar Tracy ja men sedan ändrar hon sig. David får höra det så han talar om för henne att hon inte ska tro att alla är lika oförstående som han var i början. Tracy ändrar sig och hon ska samarbeta med en polis, Mark Bail.
 
Pete dyker upp på rättegången för att stötta Ross, så Ross ber om ursäkt för gårdagen. Han får vittna och när han står i vittnesbåset så inser han vem det är som står anklagad. Ross känner igen Simon som den han och Adam var och slog ned när Holly hade dött. Åklagarens vittne har avlidit efter en överdos så rättegången läggs ned och Simon går fri.
 
Bob ber Arthur att inte straffa sin mamma för det de gjort.
 
Jimmy skäms för att han är impotent och han tror att alla skrattar åt honom. När han är ensam hemma kommer Misty hem och hon talar om att hon kan hjälpa honom att slappna av. De går upp till sovrummet och när Nicola kommer hem är Jimmy full av åtrå. Efteråt sitter de i soffan och Misty kommer fram. Hon hade gömt sig i Nicolas garderob. Nicola blir rasande när hon inser att Misty hört dem och att hon varit ensam i sovrummet med Jimmy innan. Senare får Nicola dock veta att Jimmy och Misty bara pratat med varann och Jimmy fått släppa ut sitt inre djur, björnen.
 
Graham frågar Megan om hennes företag vill hålla i ett bröllop för en av deras kunder på Home Farm. Megan tvekar men Frank övertalar henne till att tacka ja.
 
Frank söker jobb och när han hör att fabriken har fullt upp efter att Priya slutat så söker han jobb där. Jai är snabb att ge Frank jobb i produktionen istället.
 
Ross söker upp Simon som inte verkar bo där han bodde förut. I huset finns bara en nerknarkad tjej som heter Dawn. Ross försöker få henne att berätta var Simon är men hon vet inte. Han hotar henne genom att hälla ut hennes droger men sedan ger han henne den stulna burken med medicin när han hör att hon har barn som hon inte få ta hand om. Han lämnar sitt nummer och ber henne höra av sig om hon hör något om Simon.
 
Debbie söker upp Joe på Home Farm och för att fråga om han är ansvarig för vittnets död men Joe nekar. Precis då kommer Simon dit och vill ha sina pengar för att han hållit Debbie utanför rättegången. Simon får sina pengar och drar därifrån. Debbie mår dåligt för att Simon kommer undan så lätt.
 
Dawn ligger neddrogad på soffan när hennes hallick kommer hem. Han blir rasande när han ser att hon inte jobbat under dagen. Han lyckas få veta vad som hänt så han tar lappen med Ross telefonnummer eftersom han anser att det är Ross fel att Dawn inte dragit in någora pengar.
 
Ross lovar Pete att det är slut med drogerna för han ska inte svika Moses, aldrig någonsin.

Kommentarer
Postat av: Agneta

Omöjligt att kommentera här. Det här är mitt sjätte försök.

2018-11-22 @ 21:15:42
Postat av: Agneta

Aha funkar tydligen med mobilen men inte med plattan👍 Inte för att jag hade något viktigt att säga men Gud vad jag önskar att jag fick ta Debbie och Joe till frissa med en STOR sax!

2018-11-22 @ 21:19:44
Postat av: Anonym

@Agneta: Du kan ta med dig Jacob också när du ändå är i farten! :D

2018-11-23 @ 14:25:54
Postat av: Jag bara

Jag tycker Debbie har fint hår, för övrigt har hon och jag samma frisyr. Min man skulle gråta om jag klippte mig.
Fast med STOR sax kanske du tänkte mer på giljotin?
Konstigt att alla gravida i serien kräks hela tiden. Så många mår väl ändå inte illa, inga jag känner iaf.

2018-11-23 @ 20:36:15
Postat av: Maja S

Jag bara:
Ojoj du skulle bara veta hur illa man kan må.
Av olika dofter, smaker osv

O tack för sammanfattningen av avsnitten.
Bara älskar att kunna gå in o läsa ikapp.

2018-11-26 @ 10:26:52
Postat av: Jag bara

Jo, det vet jag att man kan. Men jag menar att alla inte gör det och inte hela tiden.

2018-11-26 @ 22:45:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0