Två småflickor drömmer om muskler...

Idag fick vi se Victoria och hennes kompis Kayleigh drömma om en lärare(?) som heter Christian och har jättefina muskler. De ska ha idrottsdag ute och de kan inte sluta tråna efter honom... Han är inte en ung pojke utan en riktig man. Hahahahaha... hur kan de tro att han skulle vara intresserad? Undrar allt vad som kommer att hända.

Donna och Marlon fick säga hejdå till barnen för deras mamma skulle ta med dem till Irland. Först är Donna jätteledsen men sen börjar de tänka på att bilda egen familj och då lättar humöret. Tyvärr lyckas de inte få så mycket tid ensamma med varann för Eli dyker alltid upp...

Bob hade en minnesstund för Dawn och de andra två som dog i husraset. Allt gick i glädjens tecken och det såg mysigt ut med partytält och åskådarna som satt på höbalar.

Jamie vill att alla ska veta om att han och Louise är ihop men hon är rädd om sitt rykte. De måste vara försiktiga nu om de ska kunna ha en framtid ihop menar hon och sen hade de kuddkrig ;)

Viv har anmält Heath och Cathy till en tävling om årets barn och nu är de i final. Hon sms-röstar som en galning. Bob är lite besviken på henne eftersom han inte ville att hon skulle anmäla dem...men men, nu är det ju försent.

Val och Billy kom hem från Skottland och först verkade allt rätt bra mellan dem. Sen visade det sig att Val hade varit mer intresserad av att supa varje dag men det gillade inte Billy så de hade gjort utflykter på egen hand.
Diane gick över till Billy senare för att prata ut, båda kom överens om att det inte kan bli något mellan dem för det är så många andra att ta hänsyn till.


Resa genom Europa med en gammal grön folkabuss

Sandy har tydligen vunnit lite pengar så han skulle ut i världen närmare bestämt till Italien för att se Venedig, Florens, Rom... Betty som tydligen pratat om en sådan resa tidigare fick följa med och hon tackade tillsist ja. När den gamla folkabussen kördes fram trodde jag Betty skulle ändra sig men istället blev hon överlycklig. "Det var precis som 1968!"

Emily kom inte till jobbet på caféet/butiken och Ashley blev orolig. Han, Sam och Paul åkte iväg till sjön där Sam hittat henne förra gången och mycket riktigt var hon där. I ett försök att försöka rädda sitt misslyckande så ville hon att de tre männen skulle tro att allt varit ett dumt misstag och att hon inte alls haft massa känslor för Ashley utan han hade missbedömt hela situationen. De verkade inte riktigt tro på henne.
Ashley ordnade så att hon fick komma på intervju på lekskolan där hon sökt jobb. Hon hade inte blivit antagen först men när Ashley blandat sig in och övertalat föreståndaren så fick hon jobbet. Det varade inte så länge för när Andy kom dit och såg att Emily var där så tog han hem Sarah igen och skulle inte låta barnet vara där så länge Emily jobbade där. Med risk om ryktet och att andra föräldrar skulle göra likadant så fattade Emily att hon inte kunde vara kvar.

Eli träffade Luke, den äldsta pojken i kusinskaran som Marlon och Donna har hand om. Han lärde grabben att sno utan att verka misstänkt, dricka lite öl och tjuvfiska. Luke verkar lite vilsen och det blev inte bättre när det visade sig att deras mamma skulle ha sin rättegång. Marlon och Donna  och barnen åker till rättegången för att få veta vad som händer. De väntar i entrén under tiden för att inte störa. När allt är över så kommer mamman ut, hon har blivit frikänd eftersom vittnet inte dök upp. Hur ska det nu gå med barnen och Marlon & Donna?

Duke och Louise försöker att para ihop Terry med Dukes granne Andrea som är i byn på besök. Inte konstigt att de tror att det ska gå bra för Andrea visar stort intresse för Terry men han är inte riktigt redo för ett förhållande. Då säger Andrea att det är inte hon heller...

"Jag har inte någon tänkarmössa på mig...

... jag provade en engång... men den passade inte"
Shaddrachs kommentar när Emily och Sam pratade om en minnesstund för Alice som snart varit död i ett år.
Det var lite kul när Shad tidigare hade frågat Sam att om han var en kvinna vilken sorts man  skulle han då föredra och Sam svarade hela tiden att han inte är en kvinna.
Shad vill ha Pearl så han snodde en flaska konjak från affären och ställde flaskan på trappen till Pearls hus, anonymt från en "beundrare". Tyvärr trodde Pearl att det var ifrån Eric för David hade precis lämnat hyreskontraket/arbetskontrakt till henne. Så nu går Pearl runt och är nervös för att Eric är kär i henne.

Betty är på hugget och misstror Erics avsikter med att låta Pearl hyra huset. Hon var så söt när hon hota honom om han skulle få för sig att lura Pearl. Hon tog tag i hans slips och vifta till med den i ansiktet på honom =D

David ville ha en date med Jas och hon bjöd honom på middag hemma hos henne. Debbie dök upp och självklart var hon kvar på middagen. Jas flirtade in sig hos David såpass att han lovade att övningsköra med henne. Det slutade i ett vattefyllt hål på landsvägen och när han skulle skjuta på för att få loss bilen så ramlade han och blev helt genomvåt. Hon lovade att ta hand om honom ordentligt...

Duke vill att Terry ska bli mer hälsosam och följer därför med på hans joggingtur. Det jag inte fattar är att om Duke är så hälsosam som han säger så borde han inte ha den stora kulmagen han har.... eller?

Emily vill söka jobb som ledare för kyrkans lekisgrupp och Ashley och Sam uppmuntrar henne. Hon sitter hos Ashley och försöker skriva ett CV. Ashley har tidigare fördömt de som tar livet av sig och Emily blev lite upprörd. Nu berättar hon om när hon själv tänkte göra det men Sam hade räddat henne. Det slutar med att Ashley kramar om henne och hon tror att det ska bli mer... Då blir Ash upprörd över hennes känslor för han känner inte på det sättet...


Finns det någon som vet hur man gör en "spoiler" i kommentarsfältet så berätta gärna det. Det vore önskvärt att kunna gömma det som man vill berätta men alla kanske inte vill veta... Jag vill inte börja moderera alla kommentarer för det är kul med en fri diskussion.

Skärpning alltså med vad ni säger om det som händer i framtiden, jag ska också låta bli att göra det!


"Jag är ingen skvallerkärring....

...jag vill bara veta mer om samhället jag bor i" Härlig kommentar av Betty som blev anklagad av Perdy för att snoka. Fast egentligen var det Rosemary som tagit fram bebiskläder från vinden för att Perdy skulle bli förvirrad.
När Perdy började fatta att det var Rosemary som ligger bakom allt så blir det ändå hennes eget fel eftersom hon är mentalt instabil och med minnesförlust. Rosemary klarar sig denna gång och för att göra allt än värre besöker hon en läkare som skriver ut medicin  "som hon ska ha om hon åker till Kenya..." fast i själva verket så är det för att ge det till Perdy som absolut inte bör ta denna medicin. Gray avbokar resan och mötet med surrogatbyrån.

Eric har kommit på att om han "köper" huset Pearl bodde i och hyr ut det till henne så räddar han situationen och blir en hjälte i hennes ögon. Hon blir givetvis överlycklig över hans idé.
Shadrach trodde Pearl var intresserad av henne så han försökte flirta in sig men hon hällde ut en stor starköl över honom på puben.

Chas hjälper Paddy att driva in obetalda fakturor hos hans kunder. Det var jättekul att se hans glädje över att hon hjälpt honom =)

Eli försöker att pressa Marlon på pengar genom att Marlon har dåligt samvete.

Terrys pappa försöker få Terry att börja äta sunt och ut och jogga.

Lita aldrig på en journalist

Jasmines artikel kom med i tidningen, på första sidan! Men McNally hade ändrat en hel del i den så det verkade som om Paddy hade varit med på Haris lurande av kunderna. Paddy blev förbannad och Jas blev jätteledsen för det var ju inte alls vad hon tänkt sig. Paddy besökte Hari i fängelset för att få honom att sälja sin del men Hari var inte alls intresserad av det för han ville ha något att komma tillbaka till.

Eli ville träffa Debbie men hon var inte alls intresserad och sa en del hårda ord till honom. Han blev ledsen,arg och kände sig väl rätt ensam så han skulle ge igen. Alla Debbies saker han "stulit" och lagt undan i ladan fick smaka på hans ilska med basebollträet. Debbie kom för att ta tillbaka sakerna för Scotts försäkring gällde visst inte men när hon såg de krossade sakerna sa hon att Eli var bra korkad, hon skulle få pengar för det på försäkringen. Jag fattade inte helt vad hon menade.

Marlon och Donna hade litet kalas för barnen som fick komma "hem". Eli dök upp och var allmänt nere först men sen började han berätta massa historier om när de var små. Marlon stod hela tiden på helspänn för att han var rädd att Eli skulle berätta något annat. Inte konstigt för Eli hade hotat med att kunna avslöja allt med ett enda ord. Han är lite avundsjuk på att Marlon alltid landar på fötterna och får allt han vill ha medan han själv inte fått något alls.

Perdy övertalade Gray om att kolla upp alternativet med en surrogatmamma. Han gick med på det för att göra henne lycklig, de ska även resa i väg några dagar. Rosemary verkade inte allt för förtjust i tanken. Hon verkar vilja att Gray ska sikta in sig på Katie i stället.

Louise är lite deppad och hon har lite skuldkänslor över att inte stoppat Hari som har förstört för Paddy. Jamie gör allt för att försöka trösta henne. Hon är även rädd att deras förhållande ska bli känt i byn, för då blir hon syndabocken.

Visst var Edna fin med sin plastkasse på huvudet?

Gamlingarna kom och hjälpte Marlon att måla och fixa till i huset. De målade rätt över de gamla tapeterna och hade väldigt kul ihop. Shadrach och Zac var på jakt efter möbler och lånade lite saker från Home Farm. Allt skulle vara färdigställt i huset när socialen kom på besök. Marlon och Donna klarade av besiktningen och barnen kommer att få bo hos dem.

Kommisarie Barraclough förhör Carl som sitter i häktet efter slagsmålet med Eli. Hon försöker pressa honom om mordet på Tom. Hennes chef dyker upp och blir förbannad när hon förhör Carl utan vare sig vittnen eller med bandspelare. Dessutom är hon bortkopplad från fallet.
Carl blir bara konstigare och konstigare, börjar supandet tidigt på morgonen. Jimmy är orolig men Carl vill inte ha "barnvakt"

Perdy åker in själv till stan och idag tar hon bilen. När hon inte kommer tillbaka i tid blir Gray och Paul oroliga. Paul berättar då om att Perdy tar medicin mot sin depression. När hon till slut kommer hem så blir Gray lättad över att det inte hänt något.

Paddy vill göra reklam i tidningen för veterinärkliniken men det är för dyrt. Då lyckas Rita få Jas att skriva en artikel om vad Hari gjort mot Paddy. Återstår att se om den kommer in i tidningen.

Diane får massa sms av Val som berättar vad de gör i Skottland och tydligen blir Diane lite avundsjuk för hon blir grinig mot Jack.

Debbie köper massa nya saker, bl.a. en 40" tv. Eli  vill se på tv så han sätter upp tv:n på väggen när Debbie inte är där. Tyvärr så sitter den inte så stadigt utan ramlar givetvis ned på golvet och går sönder. När Debbie ser det blir hon förbannad och Elis sätt att lösa problemet är att fejka ett inbrott hos henne. Inte ens polisen är helt övertygad om att det varit inbrott...
Eftersom Debbie är den hon är så blir hon trots allt lite glad över det Eli gjort, hon kan ju hämta sina saker hos honom och sen få ut försäkringspengarna.
Det slutar med att Eli och Debbie har sex på golvet i vardagsrummet och Chas råkar komma in.
Vad är det med den familjen som inte kan låta bli varann???

MKFVK

"Mycket korkad fåne till veterinärkirurg" Paddys egna ord om sig själv när han upptäckt att Hari lurat även kunder på pengar.

Rita ordnade överraskningsfest på Paddys födelsedag men han gillade inte riktigt det. Själv tycker jag att Rita såg så himla elak ut idag.

David fortsätter och flirta med Jas men hon tackade nej till att hitta på något på kvällen. Svårfångad?

Viv vill anmäla tvillingarna till en barnfotografering för att bli årets barn men Bob gillar inte tanken.

Perdy tog bussen in till stan, för första gången utnyttjar hon kollektivtrafik, i alla fall på mycket länge.

Debbie och Jas pratar om att städa upp deras stökiga hem och att inreda det med stil. Hade inte Debbie rätt städat för några avsnitt sedan, när Eli kom in till henne efter att ha råkat skjuta Marlon?

Carl har mardrömmar om Chas.

Sharon har lyckats bli Foxy-girl och Kelly blir hysterisk men får strax efter veta att hon kan bli racingteamets lilla pinuppa... om hon inte har pojkvän vill säga. Hon låtsas om att Jimmy är bara en kompis och antar jobbet som innebär att hon ska åka runt i världen och vara den glada partytjejen folk vill se i samband med racing.
Jimmy är inte alls nöjd med hennes beslut.

Chas är tillbaka och vill inte visa sig svag så hon stöter på Eli och de börjar kyssas hejvilt i baren.
Carl kommer in och ber henne att inte göra bort sig inför allla.
Carl kan inte hålla sig borta från Chas när de är inne på toaletten men strax efter blir han som förbytt och blir elak igen.

Eli och Carl börjar slåss utanför puben och stackars Donna försöker stoppa dem.

"40 sekunder längre än i går"

Det sa Terrys pappa som hade varit ute o joggat idag. Han är mån om att sköta sig och vill att Terry ska se till att inte TJ blir en fet unge som bara sitter framför tv:n. Han köper boxarhandskar till TJ med det gillar inte Terry.
Louise berättade för Duke att Dawn hade dött i husraset eftersom han hade tagit för givet att hon lämnat Terry för någon annan. Stämningen mellan far och son börjar nog att lätta upp lite ändå.

Sharon ville flytta från stan, så långt bort från Val som möjligt. Hon höll på att få med sig Paul på sin sida men han råkade höra henne när hon försöker briljera för Val att hon har Paul runt sitt lillfinger och kan få honom att göra precis som hon vill. Det slutar med att Sharon åker iväg gråtandes och Paul stannar kvar.

Perdy har det jobbigare och jobbigare. Rosemary gör allt för att förvirra henne. Hon gömmer Perdys medicinask, hon ringer till hennes mobil som "råkar" ligga ute i trädgården och när Perdy gått för att svara låser hon dörrarna och går och duschar. Givetvis får Perdy panik eftersom hon stått och lagat mat när mobilen ringde. Gray kom hem precis och hjälper Perdy in. Då står Rosemary i köket och tar hand om den brända maten och helt plötsligt är inte bakdörren låst.

Jack hjälper Andy med pappersarbete och inför ett besök av hälsovårdsmyndigheten. Det är så mycket att ordnas att han ställer in resan till Antigua med Diane. Det gör henne jätteledsen.  Val känner nog lite skadeglädje för hon kan inte låta bli att skryta om vad hon köpt inför hennes resa till Skottland med Billy. Hon har köpt massa massageoljor, lotion, en korsett och ätbara stringtrosor. Eftersom hon står i baren och visar upp allt får Alan nog och rusar ut där ifrån.

David skjutsar Jas och bjuder hennes sen på puben. De verkar komma varann närmare och närmare. Debbie ser det och retas lite men Jas förnekar att det skulle vara något på gång. Till och med Betty märker det.

Jimmy är på affärsresa i Zeebruggen och det strular. Varken Matthew eller Carl vill/kan åka så Carrie passar på att få lite insyn i företaget och åker dit för att hjälpa Jimmy. Carl ska passa Scarlett men verkar inte bry sig. Scarlet passar på att visa Daz runt på Home Farm.

Katie anlitar Grayson för att få hjälp med skilsmässan. De går igenom det som hänt och Gray menar att Andy ska stå för alla kostnader eftersom det är han som varit otrogen. Tyvärr så glömmer Katie att berätta att hon började deras äktenskap med att vara med Andys bror Robert...

Tidigare omröstningar samlade här

Här kommer jag att samla alla tidigare omröstningarna jag haft.. Kom gärna med förslag på nya ämnen att rösta om..


2010-04-28 Resultatet från omröstningen om den snyggaste kvinnan, även den en återanvändning, blev:

Chas 27%
Jo 26%
Katie 14%
Donna 9%
Någon annan 8%
Perdita 7%
Louise 6%
Laurel 3%

Totalt var det 518 röster, inklusive de tidigare...


2010-03-21
Resultatet i senaste omröstningen där jag återanvände en gammal omröstning. Nu skulle vi rösta på vem av männen som var mest dejtbar..

Matthew 24%
Eli 23%
Någon annan 16%
Scott 13%
Paul 10%
Ashley 6%
Rodney 6%
Andy 2%

Totalt var det 195 st röster, inkl de från tidigare (som kommer att redovisas här lite senare)2010-02-02
Resultatet i förra omröstningen när vi skulle välja vad som skulle hända med programchefen på tv4 blev:

Att han bara skulle få se "vilse i pannkakan" resten av livet 46%
Rullas i tjära och fjädrar 20%
Skicka personliga brevsvar till alla HTG-fans 14%
Skickas på enkel resa till Långtbortistan 8%
Ingenting, för det hjälper ändå inte 7%
Något annat HEMSKT jag kan tänka ut 5%

totalt var det 152 röster.
Bra jobbat! =)

2009-12-02

Resultatet av förra omröstningen när ni skulle välja en dam åt Eddie blev såhär:

Val 32%
Rosemary 22%
Lisa 19%
Någon annan 15% (undrar vilka som varit i åtanke?)
Louise 6%
Viv 4%
Laurel 2%

totalt så blev det 141 röster.


2009-11-08

Förra omröstningen handlade om vem Eli skulle kunna få ihop det med och så här tyckte ni:

Scarlett Nicholls 42%
Louise Appleton 27%
Jasmine Thomas 15%
Någon annan 7%
Donna Windsor-Dingle 5%
Jag själv såklart 3%
Perdita Sinclair 1%
Paul Lambert 0%

Totala antalet röster var 109st.
Jag tror att det var första gången som en person inte fick några röster alls.

Sen tror jag att  Sandiza var upphovet till att "jag själv" hamnade på 3% ;)
 men det alternativet var ju skapat för henne. 


Skulle Katie passa Grayson bättre?

Terrys pappa blir "nedslagen" av ungdomar efter hans tv-debatt om ungdomsligister. Louise försöker övertala Terry till att träffa honom och först vill han inte lyssna men åker dit till slut. Han får hämta ut sin far på polisstationen  för han hade blivit gripen när han klippt till en av ungdomarna. Duke Woods får följa med sin son hem till honom och han blir snabbt populär bland byborna.

Val är allmänt sur och grinig. Är det för att hon slutat röka eller för att hon är avundsjuk på Sharon? När Sharon ska iväg på en uttagning till ett modelljobb sabbar Val det med att gnida in Sharons klänning med hundhår. Eftersom Sharon är allergisk så blir hon svullen runt ögonen och snorig. Det gjorde att hon inte blev uttagen men däremot gick Kelly vidare och har chans att bli "Miss Foxy cosmetic ".
Det slutar med att Sharon vild av ursinne rusar in på Rodneys och Pauls evenemang på Home Farm och attackerar Val. Det blir en riktig fight mellan mor och dotter så Matthew blir förbannad och kör ut dem och säger att han inte vill anlita Paul fler gånger.

Grayson tar hand om Perdy och bjuder ut henne på en romantisk picknick. Hon blir mer och mer förvirrad och verkar glömma saker och ting.Hon äter piller och sväljer ner de med vin. Rosemary gör allt för att hjälpa henne men är det verkligen det hon gör?

         ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Jag kommer att från och med nu att "censurera" de kommentarer som berättar om vad som händer i framtiden i serien... såvida de inte är allmänt kända så som att Jack dör eftersom skådespelaren avlidit..


Het träff i en glassbil

Louise och Jamie kan inte hålla sig ifrån varandra så de träffas till och med i hans glassbil i skogen. Oturligt för dem så råkade Donna som var på hundpromenad komma på dem. Hon blev rätt förvånad när en oklädd Louise tittade upp från glassbilsgolvet men hon lovade att inte arrestera dem för förargelseväckande beteende.
Jamie vill berätta för folk att de ses men Louise vill inte att det kommer ut med tanke på hennes tidigare rykte. Jag tror bara hon är rädd för Terrys reaktion.

Val är orolig för att Billy ska ha tröttnat på henne. Hon slutar röka för hans skull. Det verkar gå lika bra som det förra försöket, hon tjuvrökte på en pubgästs cigarett.
Grayson kommenterade återigen att det var något mellan Billy och Diane och nu erkände Diane att hon kände sig smickrad av hans intresse men hon kommer aldrig att svika Jack. Det talar hon även om för Billy som blir rätt besviken men finner sig i hennes beslut.
Diane får Jack till att gå med på att resa bort till Antigua i två veckor för att komma ifrån lite.

Pearl och Edna sitter fortfarande i huset, nu utan el och när de fått vattnet avstängt blir det ännu mer problem. Edna är inte allt för glad över att gå på en toalett som inte spolats på flera gånger. Eric erbjuder Pearl jobb på fabriken igen men hon kan inte anta det eftersom hon inte ska gå utanför dörren. Byborna vill att Eric ska kontakta kommunen som kanske kan undersöka vad det är för ett företag som äger huset och Eric går med på det. Trots att han inte vill att det ska ske så låtsas han att han går med på det och tur som han har så ger Pearl upp innan han behöver komma med bortförklaringar om varför han inget gjort.

Lite lustigt att dagens textöversättare översatte kampsången till "inget, inget rubbar oss"


Carrie ville se vad Zac gör på dagarna så hon fick hänga med ut i skogen. Först var han lite reserverad mot henne eftersom det var hon som lurat Rosemary men Carrie lyckas få honom att se att hon gjorde bara det han skulle ha gjort för sin familj.

Roliga klipp med HTG-anknytning

Nu gör jag ett inlägg med några av länkarna jag fått. OBS det är inte alla för jag håller på att testa hur det blir och om jag kan så kommer jag att fylla på detta inlägg med alla länkar (eller så många det går)
Sen kommer det att finnas en speciallänk i menyn så man kommer direkt till detta inlägg även om några veckor...
Tror ni det funkar?

Eric och David               Belle vinner i "Best young star"             Jo sjunger

The Woolpackers- hillbilly rock hillbilly roll            Jasmine i "Loose women"           Kim Tate en satmara med klass

Jo i "stjärnor på is"                Kelly sjunger           Viv & Terry    Chas sjunger      Jason Kirk, Paddys kusin 

Debbie och Davids lycka i verkligheten     Dels hemsida, där hon ser riktigt bra ut på en del bilder

Del i "Stjärnor på is"

 


"Hon är gammal nog att vara hans mamma..."

Dinglarna gör vad som helst för att stoppa eventuella husköpare så de dumpar massa skrot på tomten och de band fast Eric på kontoret så han inte kunde gå på auktionen. David var där istället och han bjöd några gånger på huset men tillslut blev det Marlons och Donnas. De är överlyckliga och äntligen kan de ta hem kusinbarnen så de får bo där. Eric tänkte anmäla Dinglarna till polisen för bl.a. kidnappning men när Marlon höll ett försvarstal där han nämnde att de var vana vid allt elände och misar. Dessutom har tydligen Marlon räddat Eric vid något tillfälle. Någon som minns det och kan berätta? Det slutar med att Eric tar tillbaka hotet om polisanmälan.

Terry råkar se sin pappa på tv och blir inte alls glad. Tydligen så har det skurit sig mellan dem en gång i tiden och pappan vet inte ens om att han blivit farfar. Terry vill inte prata om honom.

Pearl och Edna sitter fortfarande barrikaderade i huset. De gnabbas och håller på men ändå stannar de kvar. När de inte hittar något att kivas om så börjar de sjunga kampsånger istället.. "orubbliga vi stå kvar..."
Lite lustigt att Edna sitter i soffan och stickar eller löser korsord med kappan och hatten på hela tiden.

Det är karaoke kväll på puben för att fira Diane. Först ut är Val som tar allt på allvar och ingen orkar med det. Sen har Jamie övertalat Louise att ställa upp, hon tvekade först eftersom hon hade sitt förra fiasko i minnet. Den här gången sjunger hon en skojduett med Jamie och det blir succé.
Diane fick också sjunga och givetvis hade Val valt en låt, "When I´m 64"... Inget populärt val....
Sen åkte Jack, Diane, Val och Billy till casinot. Val blev jättefull och Diane blev nog mer intresserad av Billy. Till och med Gray som var på casinot såg det.

Efter karaokesuccén följer Jamie med till B&B:t och han och Louise hamnar i säng. De vaknar på morgonen och känner att det här var lite konstigt men de hinner inte tänka så mycket när de hör att Terry har kommit för att arbeta. Lite lustigt att Jamie måste gömma sig i garderoben och när han springer dit håller han för sina bröst... och sen lite senare stå framför Louise nyduschad och torka sig helt utan kläder. Louise vill inte att någon, speciellt Terry, ska få veta något om vad som hänt. Men de kan ändå inte låta bli att göra om det nästa kväll.


Felaktig hjälte, 60-årskris och en snokande polis

Marlon har fortfarande väldigt dåligt samvete. Donna fick hjälpa honom att öppna all beundrarpost han fått och helt plötsligt vill folk skänka dem pengar till huset. Fast Marlon känner att han inte kan behålla pengarna...
Shadrach var lite lustig när han tänkte sno en sedel genom att titta bort samtidigt som handen smög sig fram till pengahögen. Tur nog så såg Donna det.

Ashley bad Emily om ursäkt för att han fått henne till att tro att han ville mer än bara vara vänner. Han trodde att han vilselett henne med soft musik, middag och tända ljus. Emily godtog ursäkten och allt blev som vanligt igen.

Pearl fick flytta ut och när det kom två gubbar för att kolla att allt gick rätt till fick Alan dem att gå till caféet en stund så Pearl skulle packa klart. Där var även Pearl som tagit en paus, hon hör hur gubbarna pratar illa om gamlingar och deras illa luktande hem och att hennes man säkert dött för att slippa henne. Då blev hon rosenrasande och rusar tillbaka till huset och låser in sig där. Som sällskap får hon Edna och de kan prata ut.
Betty, Alan och Sandy sitter utanför och håller utkik på händelseförloppet.
Eric köper Pearls alla möbler för 1500£.

Terry och TJ kom tillbaka och Louise blev jätteglad, så glad att hon glömmer bort Jamie... Jamie verkar inte allt för förtjust i att hamna i andra hand.

Val försöker ställa till med en fest för Diane som fyller 60 år men Diane vill inte skylta med sin ålder.

Polisen Barraclough börjar misstänka att Marlon kan vara inblandad i rånet. Han har ju trots allt varit i närheten av två brott på mycket kort tid... Donna vill inte tro henne först men sen åker hon hem för att fråga ut Marlon. Han blir lite lätt nervös och Eli ser riktigt rädd ut när Donna stormar ut ur rummet och säger att hon minsann kommer att ge igen på den som sköt Marlon. 

Tyvärr hinner jag inte med länksamlingen idag men arbetet med det fortsätter....

 

 


Sam hjärta Emily som hjärtar Ashley som hjärtar Laurel...

Marlon kämpar med sitt samvete, han vill berätta allt för Donna men precis då dyker bookmakern upp tackar för att han räddat hans liv och helt plötsligt fick Marlon pengarna tillbaka. Eli hotar med att berätta allt om lastbilsstölden om Marlon skvallrar om att de gjorde rånet tillsammans.

Louise kom tillbaka efter semestern (ful frisyr hon hade då) och jag tror att hon flirtade lite med Jamie, fast hon trodde han var gay. "du har ju inte visat upp någon flickvän och du går ofta klädd i rosa...." Kul när han sen svara att tröjan inte alls var rosa den var laxfärgad ;D

Pearl var också tillbaka från Hongkong och var tvungen att flytta från huset. David erbjöd sig att hjälpa till att flytta åt henne... han har nog lite dåligt samvete ändå..

Jo fick besök av en getfarmare som ville ha tillbaka sina getter som Shadrach stulit. Hon kämpar på och fick behålla en get som skulle föda. Sam hjälpte henne med den födseln men det visade sig vara en bock och skulle avlivas för att inte förstöra getmjölksproduktionen. Det visade sig att hon inte hade hjärta att låta Paddy avliva killingen så hon matar honom i smyg och håller honom gömd.

Sam ville ha Emilys sällskap men hon vill bara vara hos Ashley.  När då Sam ser hur hon tittar på Ash så fattade han direkt hur hennes känslor var och konfronterade henne. Hon nekade direkt och sa att Sam inte förstod någonting, han hade helt fel! Men när hon sen skulle till Ashley på middag så insåg hon vad hon kände och rusade därifrån i vild panik.
Jasmine flyttade hem till Debbie för att få lite lugn och ro... Hon skrev en stor artikel om Marlons hjältedåd och tidningen publicerade den.
Jag har fått förfrågan om att samla ihop alla roliga länkar som finns bland kommentarerna.
Någon som har ett tips på hur man gör det på bästa sätt?
Eller räcker det med att det finns ett inlägg med alla länkar?
Vem vill se längdhopp när man istället för HTG?Ja som ni redan märkt var det inget HTG idag =(
Det var  visst VM i friidrott...inomhus... wow... jättespännande....eller inte!


TREVLIG HELG ALLIHOPA, njut av vårsolen om det går så "ses" vi på måndag igen =)

"Kom igen nu ditt benrangel..."

Det var Elis kommentar när han besökte Marlon som inte vaknat upp än efter operationen.
Det var så sorgligt och jobbigt idag, när han låg där på operationsbordet och hjärtat stannade, när Donna satt och grät vid sjuksängen. Då kom tårarna även för mig fast jag visste att han skulle klara sig...
Eli fick hjälp av Debbie och hon  är så kall och kan hålla huvudet klart i alla situationer så hon visste direkt vad som skulle göras. Hon fick Eli till att besöka sjukhuset för att inte verka skyldig, hon skulle ta hand om bilen så småningom.
Polisen säger att Marlon är en hjälte som försökte förhindra rånet. Alla blir förvånade men ändå lite smickrade över att deras Marlon gjort en insats.
Marlon vaknar och han vill verkligen berätta allt för Donna men hon avbryter honom hela tiden...

Viv inser att familjen är jätteviktig och låter Bob få flytta hem igen.

Alla andra i byn är upptagna med att kolla in Kellys verktygsdans på Internet =)

Emily fortsätter att hänga hos Ashley och Jasmine fortsätter att pika henne för det.


När någonting inte ska gå fel...så gör det det...

Usch vilket slut idag. Eli lovade Marlon att rånet mot bookien skulle gå bra men han hade en pistol med sig istället för basebollträ som han sagt. Marlon ville först inte att de skulle genomföra rånet men tillslut så kunde han inte välja annat. När Eli tog tid på sig inne hos bookien så gick Marlon för att kolla vad som hände. Då såg han att Eli brottades med en man och han försökte avstyra allt. Mitt i tumultet gick ett skott av och Marlon hade blivit träffad. Det slutade med att man fick se Marlon åka iväg i ambulansen...
Jag vill inte ha mer död och elände just nu...Hoppas han klarar sig!
Eli mådde inte alls bra efteråt.. han hade åkt iväg och stannat vid en sjö för att göra sig av med pistolen. Dessutom hade Jasmine fått skjuts i bilen han snott och falskskyltat, så hon kan nog lista ut ett och annat så småningom..

Kelly fick ett modelljobb som visade sig vara på en järnhandel och hon skulle visa upp "powertools" för massa gubbar, det var inte riktigt vad hon tänkt sig men gjorde det ändå för pengarna.
(Sharon hade tidigare retat henne om att "är det en kyckligkostym du ska ha på dig".. var det inte Kelly som var utklädd till någon form av jättemaskot en gång tidigare?)

Emily gör allt för att ta hand om Ashley, fixar mat och ser till att finnas där hela tiden. Inte ens Jasmines pikar om att hon är där hela tiden biter på henne.

Shadrack snodde ett gäng med getter och sålde de till Jo. Hon var väl inte riktigt beredd på att börja med så många på en gång och hon visste inte riktigt vad som behövdes göra. Andy retade henne när hon försökt att mjölka en bock.

Rosemary hjälpte Katie med hästarna för Perdy behövde vila.

Rodney försökte få Paul att starta ett företag som nöjesfixare men Paul var tveksam.


Många små saker men ändå ingenting

Idag hände det inte så mycket i HTG...

Marlon vill hämnas på bookien, får efter övertalning hjälp av Eli. Se vad fel man kan ha när man tror att Eli skulle vara den som skulle driva hämnden framåt. Donna vet fortfarande ingenting om att pengarna är borta.

Perdy får ett utbrott på Rosemary men efter samtal i förtroende får hon veta vad som hände Grays pappa och det blir lugnt mellan damerna.

Laurel får efter många om och men bestämma lite när det gäller föräldrarna och duktiga systern Caroline blev sur. Laurel stoppade hennes förslag om att ha hemhjälp när mamman kom hem från sjukhuset, istället skulle hon hjälpa till själv.

Rodney fick ta hand om en kund som vill ha hälsodagar på Home Farm och det gjorde han så bra att Matthew befordrade honom till chef.

Jo har kvar kontraktet med Home Farm om att starta getfarm trots att Rosemary inte är kvar där, Matthew lite sur men kontraktet var bindande.

Fyll i ni som sett idag...om jag missat något.


"Woody sviker mig inte...."

Det hade Marlon rätt i när han trodde på hunden Woody i hundkapplöpningen. Tyvärr så var inte bookmakern lika trevlig när Marlon skulle hämta ut sin vinst på 18 000 £, precis så mycket han och Donna behövde som insats på huset och för att få lån från banken. Bookien käkade upp spelkvittot och skickade en benknäckartyp som kastade ut Marlon. Jag trodde aldrig att han skulle vinna pengarna och när han sen gjorde det tyckte jag att han faktiskt var värd det... men men...
Eli fick Donna & Viv till att tro att pengarna var insatta på bank. Nu kvarstår dock att se på vilket sätt kommer Eli att hjälpa Marlon att få tillbaka pengarna?

Val flirtade hejdlöst med Billy och de var på bio. Billy kollade på filmen medan Val somnade men hon ville inte gå ifrån biografen utan att ha hånglat lite så  de stannade kvar en stund efter filmens slut. Hon fortsatte flirtandet på puben, allt för att Eric skulle se.  Nu visade det sig att Diane verkade lite sotis på Val och jag tror faktiskt att Billy fortfarande är intresserad av Diane...mer än av Val.

Kings hade en riktig familjedag med barnen, Carls två och Scarlett. De spelade fotboll och såg ut att ha riktigt trevligt. Scarlett råkade nämna att det var dags för Jimmy att skaffa barn innan han blir för gammal och det fick honom att tänka till. Kelly verkade mer intresserad av sin karriär. För att få veta hur Kelly tänker så pratade Jimmy med Donna och hon sa att Kelly inte varit speciellt barnkär. Givetvis så pratar Donna med Kelly om samtalet och det får i sin tur Kelly till att tänka till om vad som är viktigt. Hon ber Jimmy att kasta hennes p-piller och han skiner upp som ett litet barn i leksaksaffären.  =D

Rosemary får bo hos Gray och Perdy. Först får Perdy inte veta varför men hon tvingar Gray till att berätta allt.
Zac försöker få reda på vad som hänt men för att få behålla sitt skogsvaktarjobb så är det bäst att inte lägga sig i.

Bob får ta hand om sina tvillingar på dagen men tycker att det är jobbigt att lämna dem tillbaka sen.

Lite roligt var det när Paddy ville ha hjälp i receptionen för att Rita var sjuk och han frågar Marlon vad han ska göra på sin lediga dag och Marlon svarar att han ska tvätta håret... Det var föressten i receptionen till veterinärkliniken han fick reda på om kapplöpningshunden Woody.

"Fängelset måste ha gjort honom förvirrad"

Det tyckte i alla fall Diane  när hon berättade för Val att Billy kunde tänka sig att gå henne. Billy hade flyttat från puben för att bo hos Edna igen och Val fick Diane att gå dit för att ta reda på vad han tyckte.

Sharon gnällde över att Dan gått vidare och att hon älskar honom. Jag kan fortfarande inte tycka synd om henne och ännu mindre nu för hon försökte att flirta in sig hos Rodney men han var klok nog att genomskåda henne. Hon träffade Dans agent som kom för att lämna tillbaka hennes saker. För att få pengar överalade hon agenten till att samarbeta så hon kan sälja sin story om fotbollsspelaren Dan McHerron till tidningarna. Agenten fick upp ögonen för Kelly och han skulle se vad han kan göra för henne...

Viv och Bob var på parterapi. Viv satt och gnällde över hur oduglig Bob är och att han bara sticker så fort det blir jobbigt. Bob satt mest bara och log...  Det slutade med att han blir inlåst på toa och kommer inte ut där i från, Viv tror att han har stuckit igen.. Efter massa kämpande kommer han över toabåskanten, startar sprinklern och larmet så polisen kommer och han får skjuts hem. Viv är sur men tror på hans historia om vad som hänt men hon vill inte vara ihop med honom längre.

Chas är ledsen över att ha blivit lämnad av Carl så hon super till. Shadrack orkar tillslut inte hålla henne sällskap så han överlåter henne till Eli. Chas börjar flirta med honom men precis när han ska kyssa henne kommer Debbie och ingenting hinner hända.

Carrie söker upp Rosemary storgråtandes och bara måste tala om vad hon fått veta. Hon berättar att Carl erkänt för henne att han dödat sin far. Rosemary blir chockad, Carl var ju Toms favorit. Carrie får Rosemary till att erkänna att det var hon som mutade Hari och allt hade gått i lås om inte Haris korkade väninna förstört hans vittnesmål. De kommer överens om att de ska konfrontera bröderna King för att få mer att säga till om. Då visar det sig att Carrie spelat in allt Rosemary sagt och använder det emot henne inför bröderna som blir chockade över beviset. Rosemary rusar iväg för att ringa till polisen  men Matt rusar efter. När han ska ta hennes mobil råkar hon ramla över räcket vid en trappavsats och faller ner på golvet nån våning ner. Hon överlever fallet men är svårt skadad. Det utnyttjar bröderna till att få henne att skriva under ett avtal på att hon avsäger sig Home Farm och företaget innan de ringer efter ambulansen. Carrie har även spelat in Carls erkännande och hon använder det för att hon och Scarlett ska bli accepterade i familjen.
Rosemary svär på att hämnas!


"så självbelåten som en räv med nyckel till hönshuset"

Det var Matthews ord om Rosemary som kom tillbaka idag. Hon ville flytta in på Home Farm men Carrie fick henne till att välja en av tjänstebostäderna istället.
Carl som blir mer och mer nervös dumpade Chas med mycket elaka ord, "hårdsminkad, äcklig mun som bara babblar och en hängig kropp... och så vill han ha barn men hon är inget mammamaterial" Chas blev jätteledsen och kunde inte tro att det var hans egna åsikter... det var det nog inte heller.
Carrie går runt och försöker "bli vän" med alla så hon får Rosemarys förtroende och även lyckas lura Carl till att öppna sig genom att säga att Jimmy berättat allt. Hon var inte beredd på att Carl skulle erkänna sin skuld i det hela utan trodde han skulle ange Matt.

Perdy fick vakta Vivs barn medan Viv var och pratade ut med Bob. Jag hade glömt att de hade problem... Bob lovade ialla fall att gå på parterapi.

Vi fick se Val osminkad =)
Sen försökte hon flirta in sig hos Billy, framför ögonen på Eric. Diane tror att Val fortfarande är kär i Pollard men inte vill erkänna det. Val ber Diane att kolla med Billy om vilka hans känslor är men det slutar med att Diane och Billy sitter och pratar om hur det var när de var unga. Jag tror att han är förtjust i Diane, inte Val.

Alan försöker att hjälpa Pearl med att få bo kvar i huset men "företaget" har lagen på sin sida. Då börjar Jasmine att snoka lite och hittar "chefen". Han blir givetvis orolig och vill inte vara med längre men när han säger det till Eric så blir Eric irriterad... undrar vad Pollard har på honom så han får honom att göra som han vill?

Ett sagobröllop med krasch...

Sharon ville som sagt ha Romeo & Julia-tema på sitt bröllop. Visst var väl Rodney och Paul fina i sina utstyrslar?
Hon visste inte hur berättelsen om Romeo & Julia slutade men det var ju världens kändaste romans...
Val fick Jasmine att snoka reda på lite mer om Dans fotbollskarriär och det visade sig att han skulle få sparken nästa dag från klubben. Med den informationen kunde inte Val låta bröllopet få fortsätta så hon berättade det för Sharon. Självklart blev Sharon rätt förbannad och började ösa ur sig en massa dumheter till Dan. Han var inte vatten värd enligt henne. När han sen fick prata så sa han att han skulle bli proffs i Verona och få skitsumman 30 000 £ i veckan. Då ändrade sig Sharon och ville ha tillbaka honom för hon älskade honom trots allt...
Jag kan inte tycka synd om Sharon och jag fattar inte varför hon är så arg på Val som berättade det. Hon hade ju vräkt ur sig massa elakheter och ville inte ha honom när han var "fattig".

Matt vill sälja sopåkeriet men får inte Carries eller jimmys underskrift för godkännande. Då pressar han Jimmy med att skvallra för polisen och ange Carl. Jimmy synar bluffen och åker med Matthew till polisstationen och mycket riktigt så vill Matt åka hem igen.
Carl blir mer och mer nojjig över vad han gjort men bröderna övertygar honom om att han gjorde rätt, hade han inte gjort det hade säkert någon av dem gjort det förr eller senare.

Daz ska försöka få Scarlett att förstå att hon bara är en vän till honom men han får bara fram att hon är snygg utan smink...och med...  Så nu tror hon nog att hon har en liten chans.

David ska lämna in bilen hos Debbie och Lisa ser det och varnar Debbie för honom. Det gör givetvis Debbie mer intresserad och de flirtar lite med varann. Tillräckligt för att Jas ska bli irriterad/svartsjuk.

Gray och Perdy börjar tänka på alternativa sätt att skaffa barn på.Förresten, vad gjorde Peter Dalle på Woolpack Inn?  (Det var en statist som såg ut som honom)

The woolpacks on tour...

Val ville verkligen ordna en möhippa för Sharon. Tyvärr så ville Sharon inte ha någon förutom den hon skulle ha med de andra fotbollsfruarna. Val gick runt och muttra tills Billy Hopwood sa att om en kvinna säger att hon inte vill ha något stort ståhej så menar hon tvärt om. Så Val passa på och ordnade litet kalas med Sharon, Paul, Diane och hon själv, de fick en tjejkväll på puben med upptryckta t-shirts med Sharons bild på framsidan och "the woolpacks on tour" på ryggen. Dessutom hade de fina bunny-öron på sig.

Sharons blivande man Dan fick spela kort med Rodney, Gray och några till. Han blev rätt full och stökig när han insåg att han förlorat massa pengar.

Kelly försökte hjälpa Scarlett med att fånga Daz. Det gick väl inte så vidare bra. Daz insåg aldrig att det var honom Scarlett hade sminkat och klätt upp sig för utan trodde det var någon annan desperat typ.

Eric kunde inte vänta med att posta brevet från "företaget" som skall ta över huset efter Lens död. Pearl blev givetvis helt förkrossad men fick tröst av...ja just det: Eric som menade att människan måste prövas emellanåt. Undrar om Pearl kommer att få veta att företaget ägs av Eric?
Alan såg till att hon i alla fall kunde komma ifrån lite när själva bröllopsdagen närmade sig så hon följde med Owen till Hongkong.

Jasmine började jobba med Betty på Erics och Davids städfirma. David höll lite koll på Jas och det fick Betty till att tro att han är intresserad av Jas mer än bara som anställd. Jas meddelade att hon inte var intresserad av någon som behandlat Katie och Del på det sättet men hon kunde ändå inte låta bli att titta lite extra på honom. Undrar om David är intresserad av Jasmine eller om han bara vill ha koll på vad hon gör så hon inte hittar något att skriva om i tidningen.

Emily fick hjälpa Ashley med att passa Gabby och det gick jättebra. Men vad var det för foto hon gömde undan när Ashley kom hem???

"Jag har väntat så länge på just den här dan....

... och det är skönt att den äntligen kommer"

Det var som att träffa gamla vänner eller släktingar efter att inte setts på länge. T.o.m. Ednas "comhem"-filt fick mig att bli glad. Jag kallar den för det eftersom den ser lite ut som deras logga... färglada rutor.


Vad hände idag då? Det mesta kretsade kring Lens begravning och det var väl inte så konstigt.

Eric vill ha Pearls hus men David tycker att han borde vänta lite innan han kräver att få det.
Jas vill börja jobba hos dem så Pearl kan få lite ledigt men mest för att få pengar till hushållet.

Det var en minnesvaka på puben. Lens militärvänner kom in med kistan och ställde den mitt bland borden. Alla såg något chockade ut men Pearl ville ha honom med på vakan. Hon blev stupfull så Betty och Alan fick hjälpa henne hem. Precis utanför dörren så blir hon tacksam för Alans hjälp så i fyllan o villan börjar hon pussa på honom. Han blir mest besvärad och lyckas fösa undan henne men Edna ser allt.
Edna och Pearl är ovänner just nu för att Pearl var rätt svartsjuk på att Len tyckte så mycket om Edna.

Lädy Tara var tillbaka, lika vass som tidigare. Hon är ju gift med Sean, Lens son. Jag fattar inte att hon kan le och prata samtidigt...
Donna och Marlon har problem med boendet och ekonomin så hon bestämmer sig för att bli polis på heltid. Eli som hörde det höll på att sätta ölen i fel strupe =)
Dazs pappa Billy kom tillbaka till byn och fick jobb på Debbies verkstad. Boendet löste Val genom att låta honom bo på övervåningen på puben, tillfälligt. Jack och Diane såg inte allt för lyckliga ut men godkände det ändå.
Pearls barnbarn Owen kommer för att stödja henne. Edna dyker, trots att hon sagt att hon inte skulle, upp på begravningen.

Senare så är Edna vid graven och Pearl dyker upp. Det blir en massa hårda ord och  Pearl ger Edna en örfil. Edna råkar då säga att Len aldrig älskade Pearl på riktigt...

Dessutom fick vi se Jo bli irriterad på Andy och Jack, Sharon planerade sitt bröllop om vem av Paul eller Rodney som skall föra henne till altaret, Shadrack tömma ut luften ur Erics däck och därmed kunde han inte flytta på bilen och då fick han p-böter av Zack som är markägaren... och Scarlett läsa Shakespear för Daz som inte brydde sig...

Virrigt??
Jag har ju inte kunnat kommentera avsnitten på länge så jag har glömt bort hur man gör ;)
Men har jag glömt något får ni fylla i det själva....

RSS 2.0