Föda barn på kyrkogården

Amy får allt fler och fler värkar. Hon försöker ringa sin barnmorska men kommer bara till telefonsvararen.
Val och Eric är väldigt irriterade över att Amy håller sig undan.
Amy föder ett barn som hon får lov att ge konstgjord andning på. Barnet som är en pojke är helt tyst. Hon lindar in babyn i hennes jacka och går iväg. I tron om att babyn är död lägger hon honom i telefonkiosken mitt i byn.
 
Hazel erkänner för Bob att hon faktiskt saknar Aaron redan fast han åkt tidigare under dagen.
 
Katie kommer hem och visar Gennie ringen Declan köpt. Hon vet ännu inte om hon ska svara ja men Gennie tycker att det är självklart att de ska gifta sig.
 
Moira försöker prata med John men han är inte intresserad av att ens försöka samtala. Han får sedan ett samtal från affären de levererar kött till och de vill öka sin order. John blir glad och vill fira på puben men ingen av barnen vill följa med. Moira erbjuder sitt sällskap men han vill inte gå med henne.
 
Hazel är på väg på en promenad när hon ser blod ifrån telefonkiosken. Hon tittar in och hittar babyn. Hazel ringer direkt efter en ambulans och går sedan hem med barnet. Hon möter Zak och Lisa på vägen och de följer med henne hem. (Tänk om Zak vetat att det är hans barnbarn...) Bob blir väldigt överraskad när han kommer ner och finner babyn och de andra.
 
Amy söker sig till David. Hon berättar tillslut vad som hänt och han vill att hon söker vård men Amy vägrar. Hon litar inte riktigt på honom och hotar med att sticka ifrån byn för alltid om han skvallrar.
 
Charity besöker Debbie och får då veta att Debbie försöker bli gravid med Andy ändå. Hon undrar hur Cameron tar det och inser att det måste vara jobbigt för honom. Debbie bryr sig inte eftersom hon är helt inne i att rädda Sarah med en ny baby.
Cameron går till puben och börjar prata med Jimmy. Efter ett tag har han berättat om det jobbiga läget.
 
Katie bestämmer sig för att åka till Declan på Home Farm. Hon ska precis berätta för honom vad hon känner men de blir avbrutna av att Sam kommer med ett stort paket som kommit tidigare under dagen. Declan vet på en gång att det är Mias saker som legat hos hennes farfar. Han är inte intresserad av att öppna paketet även om Katie erbjuder sig att vara med under tiden. Declan blir återigen väldigt kall och avvisande, han vill inte ha henne där. Kaite blir ledsen och lämnar asken med ringen på bordet och går därifrån.
 
Vid middagen hos Bartons blir stämningen rätt dålig eftersom Holly anklagar mamman för att förstöra för familjen och att hon hatar henne. Hannah säger att hon är besviken men det är ändå deras mamma. Moira tycker det blir jobbigt och bestämmer sig för att flytta, denna gång på riktigt. Hannah blir ledsen och ber henne stanna.
 
David ser när ambulansen och polisen lämnar Hazels hus. Han går ut för att prata med dem om vad som hänt och får då veta att babyn lever och att ingen vet vems det är. Amy står hela tiden och håller ett öga på honom, beredd att rymma om han skvallrar på henne.
 
När Amy sedan somnar så ringer David till ambulansen och till Eric. Pollards får veta vad som hänt och när de rusar ut ser de när ambulansen åker iväg med Amy. Hon är besviken på att David ringt ambulansen men han bryr sig inte om hennes protester utan följer med henne till sjukhuset.

Jaha

Igår:
Adam kommer in ilsken på puben och han letar efter Cain. Zak och Sam hör det och undrar vad som hänt. Adam säger att Cain ska hålla sig borta från kvinnorna i Bartonfamiljen. Han går till garaget sedan och Zak och Sam följer efter. Adam är på väg att kasta sig över Cain när han ser honom men blir stoppad. Rodney som är där för att lämna en bil till verkstan hjälper Zak att hålla i Adam. De alla får veta att Adams ilska grundar sig i att Cain varit med Moira.
 
Mamma och pappa Sharmas katt har blivit förgiftad. Jai är övertygad om att det är Cains verk. De letar upp Priya för att tala om för henne vad som hänt med bilolyckan, inbrottet och katten. Hon vill inte tro att det är Cain som ligger bakom allt. De visar henne tillslut mms:et som Jai fått.
Jai blir nästan galen av allt elände och tillslut när han pratar med Charity så kommer de överens om att ställa in bröllopet.
 
Nicola meddelar Declan att krematoriet ringt och berättat att askan efter Mia är klar att hämtas. Katie erbjuder sig att följa med honom att hämta den. Senare så åker han iväg och sprider ut den i närheten av hans fars hus, ett ställe som Mia älskade att vara på.
 
Ali lurar Dan till ett möte på lunchen. Hon har med sig Sean för att Dan måste berätta om arbetet. Givetvis blir Sean besviken när fadern måste åka hem igen och han vill följa med men får inte det.
 
Priya konfronterar Cain om bilden han skickat men hon verkar inte så arg utan säger att han kan få bättre bilder på henne om han bara säger till.
Jai söker också upp Cain och säger att även om bröllopet är inställt så kommer han att se till att Cain får lida om inte eländet upphör...
 
Idag:
 
Aaron ska åka iväg på kurs via skolan och han har fått chansen för han är en av de duktigaste eleverna i klassen. Chas är mycket stolt men orolig.
Hazel får höra det och hon blir påverkad av det, inte så jätteglad men hon inser att det kanske är bra för Aaron.
 
Nikhil är väldigt tafatt när han är hemma hos Gennie på lunchen. Hon flirtar med honom och vill att de går upp till sovrummet men det tar ett tag innan han vågar följa med...
 
Declan säger åt Sam att städa ur Mias rum och han får ta vad han vill ha av hennes saker. Sam är osäker på om han ska ta något men Nicola vill gärna kolla. Katie tror att det är fel av Declan att göra sig av med sakerna så snabbt. Hon pratar sedan med honom men han verkar oförstående av vad hon vill. Tillslut blir hon desperat och säger att hon älskar honom och hon vill få respons på det men han svarar bara "Jaha". Katie orkar inte med en strulig man så hon säger att det är bäst att de inte träffas mer.
 
Jai är rasande på Priya som fortsätter att umgås med Cain trots deras varningar om att han bara leker med henne för att komma åt familjen. Hon vägrar att lyssna på Jai så han tar tag i henne lite hastigt och hon ramlar. Precis då kommer de andra i familjen hem och ser henne ligga på golvet. Priya är som tur är inte skadad men hon är förbannad och ber dem hålla Jai borta från henne. Hon söker givetvis upp Cain för tröst.
 
Det tar inte lång tid innan polisen ringer på dörren hos Sharmas och de anhåller Jai för misshandel. Han slipper undan med en varning.
Jai säger åt föräldrarna att flytta hem direkt, han vill inte ha dem där när det är så struligt och Georgia anklagar Charity för att det är hennes fel att Cain håller på.
Nu är det många som är förbannade på Cain över vad han gjort (Bartons, Sharmas, Zak och Lisa men även andra bybor som hört ryktet och då vet ingen mer än Belle om Amys graviditet)
 
Declan dyker upp hos Katie nästan direkt efter att hon lämnat honom. Han försöker få fram att hon faktiskt är viktig för honom och hon har hjälpt honom i denna svåra tid så han vill gifta sig med henne. Katie blir förvånad och kan givetvis inte svara på det direkt.
Katie och Declan ska ses på puben men han skickar Nicola till att säga till Katie att komma till Home Farm istället. Katie blir irriterad och åker dit och skäller ut honom. Declan säger inte så mycket men visar henne ett fint uppdukat bord och sedan går han ner på knä och friar till henne. Nu har han även en ring att ge henne.
 
Amy hör Val och Eric bråka men de slutar när hon kommer in. Hon får inte veta vad det gäller men när hon sedan ser sin socialsekreterare komma dit håller hon sig undan. I själva verket vill Val adoptera Amy men tyvärr hinner de inte göra det innan Amy fyller 18. Däremot kan de låta Amy byta efternamn till Pollard för att känna samhörighet med familjen.
 
Belle är orolig för Amy och hon får svårare att inget säga till föräldrarna om hur det ligger till. Amy börjar få ont och hon är okoncentrerad på jobbet. Efteråt söker hon upp Belle för att be henne hålla tyst eftersom hon tror att Belle skvallrat, för varför skulle annars socialsekreteraren komma. Belle säger att hon hatar Amy, sedan går hon därifrån.
 
Amy får ont och antagligen går vattnet för hon tittar ner på något. Hon genar över kyrkogården men får en riktig värk och måste sätta sig...
 
 

Oroliga bröder

Ashley undviker Laurel och han har svårt att se henne i ögonen när de pratar. Han säger att de kan vara så normala som möjligt ihop med barnen och att det inte borde vara så svårt för henne som övat i flera månader redan.
 
Marlon träffar Laurel på gatan och vill prata men det vill inte hon. Hon är ledsen för att han förstört och gjort situationen ännu värre.
 
Priya lånar Jais bil och är borta hela dagen. Han börjar lägga ihop två och två och inser att Priya antagligen träffar Cain. När Rishi råkar ut för en mindre bilolycka och Cain nämner den så blir han mer säker.  Jai berättar för Nikhil och Charity. Hon vill inte att de anmäler Cain för polisen eftersom han då kommer att bli ännu mer elak.
 
Nicky är ledsen och flyttar från byn. Paddy är lättad för då kan inte Rhona dreggla över Nicky längre.
 
Dan tar barnen efter skolan för de vill hellre vara med honom än Ruby. Han berättar dock inte att han måste åka hem och jobba i morgon.
 
Declan får en räkning från Mias kontokort. Han sitter sedan och funderar och bestämmer sig för att kontakta Katie och be henne komma över. Hon avbokar kvällen med Chas bara för att träffa Declan.
 
Moira och John har svårt att få det att fungera. Han berättar för Andy om vad som hänt. (Förlåt att jag skrev som jag uppfattade det som igår om att Moira insåg direkt att barnen visste vad hon gjort...)
Adam och Holly sitter på puben och väntar på att få konfrontera Cain som inte dyker upp.
 
Ashley vill att de förnyar äktenskapslöftena som en nystart. Laurel blir förvånad men glad.
 
Priya träffar Cain på ett hotell och de har sex. När hon somnat fotar Cain henne och mms:ar bilden till Jai.
Jai säger till Nikhil och Charity att när Priya återvänder hem så kommer han se till att Cain låter familjen vara ifred för alltid...

En mycket mycket arg präst

Gennie pratar med Nikhil på kontoret och han är väldigt osäker men när hon säger att hon skulle göra sitt livs misstag om hon inte tog chansen så inser han att hon vill vara med honom. Hon måste bara avsluta förhållandet med Nicky först.
 
Nicky och Gennie träffas på puben och han börjar prata om hundvalpar och att han kanske måste ta hand om en valp. Gennie blir ledsen och känner att hon är en hemsk människa men hon säger tillslut att hon inte älskar honom och att det är slut mellan dem. Nicky blir väldigt besviken och vill inte tro att det är sant.
 
Laurel och Ashley håller på att ordna i köket och de börjar prata om Marlon. Rätt var det är så frågar Ashley rakt ut om hon legat med honom. Laurel blir alldeles förstummad men svarar att det inte är så. Ashley berättar då att han vet om att de träffats och varit på hotell. Sedan vill han veta hur länge det pågått. Laurel försöker svara så försiktigt som hon bara kan och hon påpekar att hon faktiskt valde att stanna kvar hos Ashley. Han blir nästan tokig när han frågar henne om hon älskar Marlon och hon inte svarar.
 
Nikhil och Gennie träffas på puben och de blir kärleksfulla på en gång och de står och håller varann i hand. Brenda och Rodney kommer in och hon lägger genast märke till dotterns hand i Nikhils. Brenda blir väldigt besviken och skäller ut Gennie som dumpat en veterinär. Gennie blir arg tillbaka och ber mamman att inte lägga sig i utan att se över sitt eget kärleksliv.
Nicky kommer in med Katie och han ser givetvis att Nikhil och Gennie sitter tillsammans. Besviken som han är så går han fram till dem men Nikhil blir irriterad och säger åt honom att lämna Gennie ifred eftersom hon inte älskar honom.
 
Priya träffar Cain i smyg och hon får ett halsband av honom. När hennes mamma ser halsbandet senare så känner hon igen det som ett av de smyckena som försvann i inbrottet. Priya säger att hon lånat det av en kompis men när Jai sedan konfronterar henne med det så erkänner hon att hon fått det av en vän.
Priya söker upp Cain och frågar honom om halsbandet och han "erkänner" att han hittat det i baksätet på en bil. Hon frågar om han ljuger men då svarar han att han skulle ha hittat på en mycket bättre historia i så fall.
 
Marlon ser Laurel stå och banka på kyrkporten och ropa på Ashley. Han får veta att Ashley vet om allt. Laurel blir rasande på Marlon och skriker åt honom att allt är hans fel och att hon vill inte ha med honom att göra mer.
Ashley är inne i kyrkan och ber "Fader vår" och vägrar att öppna dörren.
 
Moira är på väg hem och Adam vill att de ordnar upp något extra fint till hemkomsten. Han märker att John inte verkar så entusiastisk och undrar varför. Adam och Holly pratar med varann och hon berättar om det hon sett mellan pappan och Cain. Det slutar med att alla tre barnen konfronterar John för att få veta vad som hänt. De vill att han säger sanningen och då kan inte John neka till att Moira haft en affär med Cain. När hon kommer in i huset så inser hon direkt genom att se de ledsna minerna hos barnen att de vet.
 
Marlon oroar sig för Laurel så han söker upp henne. Hon är inte alls intresserad av att prata med honom men han vill göra allt bra för henne eftersom han inte vill splittra en familj.
Marlon söker upp Ashley i kyrkan. Ashley blir rasande men precis då kommer Laurel in. Ashley säger till Marlon om han vill ha henne så får han ta henne, de älskar ju tydligen varann...

Början på en galenskap?

Alicia frågar Andy dagen efter vad Debbie ville när hon kom över men han vill inte prata om det. Alicia frågar sedan Debbie när de möts på cafét men även där blir svaret ingenting.
Andy går över till Debbie och säger att han kan gå med på en ny graviditet, problemet är bara hur de ska berätta det för Cameron och Alicia.
 
Rhona möter Laurel ute på gatan och få veta att Laurel och Ashley ska förnya sina löften. Precis då kommer Marlon förbi och Rhona berättar glatt nyheten. Hon säger sedan att Marlon borde göra deras tårta. Marlon mumlar ett lycka till och går därifrån.
 
Gennie åker in till stan för en antsällningsintervju. När hon återkommer så kan hon berätta att hon fått jobbet och börjar om en vecka. Hon går över till kontoret och vill jobba men Georgia är där så Gennie kan vara ledig. Gennie går då ut och pratar med vännerna ute i fabriken. Georgia ser det och rusar ut och säger till flickorna att jobba, inte sitta och småprata. Nikhil blir rasande på sin mamma och tillslut så brister det för honom. Han ryter åt mamman att Gennie är så mycket bättre och att han är trött på mammans nedlåtande stil mot allt och alla. Detta leder till att Georgia går hem till Gennie med en flaska vin och ber om ursäkt på sitt lilla snorkiga sätt.
 
Ashely, Sandy och Laurel ska äta lunch på puben och hon beställer maten vid bardisken hos Alicia när Marlon kommer ut och Alicia ger honom lappen och ber honom att ta upp resten av beställningen. Det blir väldigt spänt mellan dem och Sandy observerar allt.

Charity och Priya kommer hem från stan efter att ha handlat underkläder till bröllopet. De ser Cain så Charity säger åt honom att hjälpa Priya med bilen.
Cain kollar sedan på bilen och konstaterar att den behöver ett nytt avgasrör. Priya som har ont om pengar går med på hans deal om att fixa bilen till självkostnadspris och sedan bjuda honom på en drink efteråt.
 
Nicky kommer in på puben och går fram till Gennie. Han ska precis berätta något för henne när Jai kommer fram till bardisken. Gennie avbryter Nicky och tackar Jai för att ha stått på hennes sida mot Georgia. Jai säger att det inte var han utan Nikhil som sagt ifrån. När Jai gått så säger Nicky att han älskar Gennie. Hon blir lite förvirrad men han säger att de ska iväg. Efteråt får vi veta att de varit på en restaurang och när de skildes åt hade han bara fått en puss.
 
Debbie berättar för Cameron om hennes och Andys planer. Han blir inte förvånad. De hinner inte diskutera saken länge förrän Alicia kommer in och kräver att få veta vad som händer. Alicia får veta och Andy kommer dit. Hon är inte alls glad och hon känner att hon inte kan gå med på det. Alicia går därifrån rasande och ledsen.
 
Gennie och Nikhil blir ensamma på kontoret för Jai och Georgia åker iväg på ett möte. Nikhil berättar om barndomsminnen och mamman. Gennie berättar om pinsamma saker Brenda gjorde när Gennie gick i skolan.
Hon får sedan ledigt resten av dagen så hon åker in till stan med Brenda och lunchar.
När de återvänder så får Gennie ett sms om att det är ett kontrakt som måste ordnas på kontoret. Gennie kommer dit och Nikhil som är ensam kvar bjuder henne på ett glas vin. Han har satt upp några av hennes små rosa fluffbollar på hennes telefon. Det visar sig att han inte hade jobb åt henne utan ville bara att hon skulle komma dit. Ganska snabbt så råkar han nämna Nicky och det gör att Gennie och Nikhil börjar bråka igen. Helt plötsligt säger Nikhil att han faktiskt är orolig för henne eftersom han älskar henne. Gennie blir förvånad, andra killen på kort tid som säger så. Sedan säger hon till honom att göra något åt saken men han står handfallen och mumlar att han ska. Gennie tar då tag i honom och de kysser varann. Tyvärr blir de avbrutna av att Jai kommer så Gennie går därifrån och Nikhil står kvar förvirrad över vad som hände.
 
Rhona är orolig för Marlon som verkar så deprimerad. Hon bjuder över Ashley och Laurel på middag men även Marlon. Han tackar dock nej.
Rhona och Laurel börjar bli fulla och då råkar Rhona nämna att Marlon träffar en gift kvinna. Ashley blir givetvis väldigt intresserad och vill veta mer men Rhona säger att hon inte vet så mycket mer än att det tog slut innan något hände.
 
Betty sitter på puben och har Nickys sällskap eftersom Gennie inte dykt upp än. De tycker synd om Marlon som sitter och deppar.
Ashley kommer in och vill köpa en flaska vin. Han berättar högt och tydligt att Marlon är det stora samtalsämnet på middagen eftersom Rhona talat om att han träffar en gift kvinna. Marlon förnekar det givetvis. Ashley säger att ALLA saknar honom. Betty njuter av att få höra lite skvaller men har svårt att tro att någon vill ha Marlon.
Ashley går tillbaka till Paddy och Rhona men precis utanför huset stannar han till. Han blir förbannad och slänger vinflaskan i gatan. Tjejerna och Paddy kommer ut och Ashley säger att han snubblat. Laurel insisterar på att städa upp efter vinet eftersom det är hennes man så blir det hennes ansvar. Ashley står bara och stirrar med galen blick.
 
 

En präst på rymmen

Georgia och Rishi kommer hem till Jai och Nikhil och talar om att de haft inbrott hemma. Tjuvarna stal lite pengar och smycken. (Bor de i närheten? Jag trodde de bodde närmare London och bara var i byn på besök men de åker alltså hem på kvällen och kommer tillbaka till byn nästa dag?)
 
Laurel vill hitta på något under dagen med Ashley men han har bland annat ett dop att utföra. Hon erbjuder sig att hjälpa till eftersom hon vill vara med sin man. Ashley blir förvånad.
När han sedan tar emot besökarna till dopet ser han Marlon och Laurel stå och prata ute på gatan. Det gör att han blir fundersam igen. Laurel kommer tillbaka och när han frågar hur Marlon mår så skyller Laurel på att Leo håller på att få tänder och det oroar Marlon.
Mitt under dopakten så tappar Ashley fattningen och klarar inte av att prata så han tar av sig prästkläderna och bara går därifrån. Laurel springer efter honom men när hon kommer ut är han försvunnen.
 
Andy och Debbie åker till sjukhuset för möte med läkaren. De får veta att dr Abbott inte anser dem som ett par så de kommer inte att få någon provrörsbefruktning. Andy tappar humöret och erkänner att de inte är ett par.
Tyvärr så måste de nu vänta på en passande donator.
 
Victoria vill träffa Amy och gå ut för att ha en tjejkväll eftersom gårdagen inte blivit så lyckad. Amy tackar vänligt nej för hon tycker Vic ska ägna sig åt Alex istället.
 
Debbie och Andy kommer hem och flera i familjen väntar på dem där. Hon berättar de dåliga nyheterna. Alicia och Andy går hem till honom eftersom nu behöver han inte bo hos Debbie längre.
Debbie får ett utbrott på Charity eftersom hon inte känner stöd ifrån henne.
 
Cain träffar Priya ute på gatan och han börjar flirta med henne. Hon flirtar tillbaka och talar gärna om att hon pratat med Charity om honom.
 
Georgia fortsätter att ändra om i Gennies system på kontoret.
 
Rishi kommer till cafét och hör när Zak pratar hästar. Han ger Zak ett vinnartips men Nicky som hör det avråder Zak.
Belle kommer in och börjar fråga sin far om adoptioner. När han undrar varför hon frågar så säger hon att det är ett skolarbete. Brenda hör det och säger till Belle att prata med Gennie eftersom hon vet hur det är att vara adopterad.
Senare så pratar Belle även med Lisa och Zak om de kan tänka sig att adoptera ett barn men de tror att det är försent för dem.
 
Ashely kommer hem och han vill helst vara ifred. Både Laurel och Sandy är oroliga för honom men han vill inte prata. Senare säger Laurel att hon måste prata med honom och hon tackar då ja till att förnya bröllopslöftena. Återigen blir Ashley förvånad över hennes beslut men han verkar inte så glad som han borde.
 
Gennie och Nicky sitter på puben. Han är irriterad på att Nikhil sitter och tittar på dem och när Gennie ska till jobbet vill han att hon stannar kvar. Hon går ändå till fabriken för att ordna lite när Georgia inte är där. Nikhil som ser henne försvinna följer efter. Gennie står vid en låda där hennes saker med små tofsar och fluffbollar på ligger. Nikhil kommer in och säger att han kommer att sakna dessa saker.  Det dröjer inte länge förrän Georgia också kommer dit men då tar Nikhil med sig henne därifrån.
 
Debbie och Andy bråkar när han flyttar ut därifrån. De säger båda massa hårda ord om deras förflutna. Andy går därifrån rasande efter att Debbie sagt att han är en dålig pappa.
Senare kommer Debbie och vill prata med honom. Hon säger att Sarah måste få ett syskon även om de inte får hjälp med det. Andy undrar om hon vill ha sex med honom men hon menar att de kan köpa "ett hjälp-paket" på apoteket. Hon gör vad som helst för att rädda Sarah...

Richard Thorp/Alan Turner

Som flera av er vet så dog skådespelaren Richard Thorp igår.
Jag tycker det är tråkigt att en karaktär som varit med så länge försvinner även om han inte varit med så mycket den senaste tiden.
 
 
En artikel (utan spoilers) från engelska The Telegraph med bild på Alan
 
 
 
Diskutera gärna rabarber här ;)

En liten flicka uppe i himmelen

Victoria möter Amy och bjuder över henne på lite vin till kvällen. Belle hör det och blir orolig för Amy så på kvällen tittar även hon in hos Victoria. När hon ser Amys vinglas så stjälper hon det över mattan. Amy blir rasande men inser varför Belle gjort som hon gjort.
 
Georgina kallar Gennie för Ginny men Nikhil är noga med att rätta sin mor. Hon tycker även synd om Declan som förlorat sin dotter men då känner Jai att det blir jobbigt så han går därifrån. Charity blir kvar hemma med svärföräldrarna på lunch. Hon känner att hon måste vara någorlunda ärlig så hon berättar om Chris och att han satt i rullstol. De tystnar när de hör att han blev förgiftad.
 
Sarah har svårt att sova så hon sätter sig i trappan och hör när Andy och Debbie diskuterar hennes sjukdom och att hon kan dö. Det gör att nästa dag så ritar hon en teckning med mor och far men hon själv uppe i himlen. Debbie blir ledsen men bestämmer sig för att de måste berätta för Sarah om hur det ligger till. Hon och Andy berättar att ett syskon kan rädda henne så därför ska de försöka få barn.
 
Marlon tar ledigt från jobbet lite hastigt för han känner att han måste prata med Laurel på en gång. Han möter henne utanför fabriken.  Marlon berättar att han knappt sovit och att han tycker situationen är jobbig. Han säger sen att han kommer att finnas på ett hotell inne i stan och vänta på henne, dyker hon upp så väljer hon honom annars så förstår han att hon väljer att stanna hos sin man.
 
Cain träffar Priya på puben och de sätter sig vid ett bord för hon vill veta mer om Charity. När Priya går på toaletten så passar Cain på att ta pengar(?) ur hennes väska. Strax efter kommer Jai och Nikhil för att de ska övertala henne att komma hem och sluta undvika deras mor.
 
Georgina föreslår att hon ska börja jobba på kontoret eftersom Gennie ska sluta. Gennie får jobba flera timmars övertid för att visa hur hon lagt upp arbetet. Givetvis vill Georgina ändra om i Gennies system. Jai och Nikhil kommer sedan och beordrar mamman att gå hem till Gennies lättnad.
 
Laurel ber Nicola att vara barnvakt så hon kan träffa sin vän Pamela som har problem i äktenskapet. När Laurel är på väg så skriver hon en lapp till Ashley men precis då kommer han hem för mötet han skulle på var inställt. Laurel blir nervös men åker ändå iväg. Hon kastar lappen i papperskorgen. Ashely blir misstänksam så han går till puben och frågar efter Marlon. När han får höra att Marlon fått ledigt så inser han att de ses. Han blir ledsen och börjar tänka men går sedan hem och hittar lappen i soporna. Laurel hade skrivit "Ashely, förlåt mig!"
 
Charity är överlycklig när Jai kommer hem eftersom hon tycker att det gått så bra ihop med hans föräldrar och hon känner sig accepterad.
 
Marlon väntar på hotellrummet och han är precis på väg att gå när det knackar på dörren. Laurel kommer in och han blir överlycklig. Han är så överväldigad av sina känslor att han inte riktigt vet vad han ska göra. De lägger sig på sängen och håller varann i hand och pratar. När han börjar prata om att flytta från byn och hon får träffa barnen så ofta hon vill så börjar hon fundera. Laurel inser att om hon lämnar Ashley så kommer hon förlora Gabby. Det gör att hon väljer att åka hem igen.
 
Laurel kommer hem. Ashley har gått runt och tänkt men när han ser henne i taxin utanför så lägger han sig på soffan och låtsas sova. Laurel råkar väcka honom och han blir förvånad över att hon är hemma. Hon säger att Pamela tänkt till och återvänt till sin man för det är där hon hör hemma.
 

Otrogna fruar

Igår hände detta:
Jai rusar in hos Declan och han är förbannad för att vännen inte sagt något om Mias död. Declan säger att han inte ville säga något eftersom han inte vill att Jai kommer på begravningen. Det visar sig att Declan vill vara helt ensam på den.
Katie blir trött på att hela tiden hållas utanför när Declan inte vill prata med henne när han mår dåligt. Tillslut säger hon till honom att hon går och han kan tala om för henne när han behöver henne nästa gång innan dess kommer hon inte höra av sig.
 
Nicola kommer och hjälper Declan med val av blommor och kista till Mia. Hon försöker prata med honom men han säger då att han har svårt att lita på någon igen. Nicola säger att hon vet hur det känns eftersom hon blev sviken av Jimmy men att man måste våga börja lita på folk igen. Det gör att Declan söker upp Katie och berättar allt för henne om att Jai är Mias biologiska pappa. Senare så säger han också att han vill att hon följer med honom på begravningen.
 
Diane träffar en ilsken John som är på väg från verkstan till bilen. Hon skyndar sig in och ringer Moira för att berätta att John varit och pratat med Cain.
Moira blir orolig och ringer John med ursäkten om att han kanske han ta med sig barnen hem från byn eftersom maten är klar. John svarar inte utan hon får lämna meddelnadet på svararen. Efter ett tag kommer John hem och han är väldigt tystlåten. Moira är nervös för vad han ska säga och när han påpekar att hennes händer skakar så bryter hon ihop.  Han behöver bara nämna namnet Cain för att inse att det han fått höra är sant. John blir ledsen. besviken och rasande och han önskade att Moira fortsatt att ljuga.
 
Amy lyckas tjata till sig jobbet tillbaka hos David.
 
Dan fortsätter att försöka få Ali tillbaka genom att fortsätta bo i vanen utanför hennes hus. Hon blir irriterad så när han inte märker det ser hon till att vanen körs till en av hans vänner. När han får veta det säger han att det gör inget eftersom han flyttat in på värdshuset istället.
 
Ashley påpekar för Sandy om att han är oförskämd mot Marlon. Sandy nämner att Marlon kanske förtjänar det eftersom han springer efter en gift kvinna. Ashley tror honom inte men får sedan veta Sandys misstankar. Det gör Ashley misstänksam. Han märker blickarna mellan Marlon och Laurel. När Laurel sedan säger att hon ska ordna massa inför kalaset så börjar Ashley att fundera. Han sms:ar sedan Laurel och när hon inte svarar så ringer han henne. Hon är hemma hos Marlon och när Ashley ringer så går hon ut på gården för att prata. Ashley står en bit ifrån och ser henne. Hon säger att hon är hos Marlon för att garnera tårtan men att hon är på väg hem nu.
 
Holly och Adam kommer hem. De märker av den konstiga stämningen hemma men tror först att det är för att Mia dött men inser sedan att föräldrarna inte visste om något.
John säger sedan till Moira att han flyttar hem till Andy men hon vill inte att han flyttar så hon erbjuder sig att flytta istället.
 
Ashley har sitt kalas på puben. Han tackar sedan alla och håller ett litet tal om att hans fru är så underbar. Det slutar med en kyss mitt framför ögonen på Marlon som blir besvärad. Ashley märker även Laurels snabba blick på Marlon efter kyssen. Han blir inte gladare när han hör från Diane att tårtan är köpt i stan, inte gjord av Marlon.
 

Idag:
Jai kommer över med en vit ros som han vill att Declan lägger på Mias kista. Declan vägrar men Katie frågar vad Mia hade velat och då ändrar sig Declan.
 
Moira flyttar hem till mamma men eftersom mamman är på semester så flyttar hon till värdshuset så länge. Barnen fattar ingenting om vad som hänt mer än att föräldrarna behöver lite utrymme för sig själva.
Holly blir tillslut så orolig för föräldrarna eftersom hon märker att John inte mår bra och struntar i företaget. Hon tänker prata med Moira men hittar henne inte. Däremot träffar hon Cain och pratar med honom om föräldrarnas uppbrott. Precis då kommer John och han blir rasande när han ser dem tillsammans. Han skriker åt Holly att gå därifrån och sedan hotar han med att döda Cain om han pratar med någon i familjen igen.
 
Amy går på besök hos barnmorskan och hon vill vara säker på att Val och Eric aldrig får veta något om graviditeten. Belle fortsätter att hålla koll på Amy och försöker att vara ett stöd för henne.
 
Ashley märker mer och mer hur mycket Marlon och Laurel tillbringar tid ihop. När han kommer ut ser han dem vid lekparken men Marlon går så fort Ashley kommer fram. Det gör att när han är hemma med Laurel så kollar han hennes mobil när den ringer och hon inte är i närheten. Givetvis är det Marlon som ringer.
 
Adam vill skicka blommor till Mias begravning men familjen avråder honom och även Katie säger att det är bäst att låta bli.
 
Dan vill tillbringa tid med barnen så han lovar Sean och Amelia att de ska bowla på kvällen och han vill ha med Ali men hon tackar nej.  De återkommer dock tidigare eftersom Dan säger sig ha tappat plånboken. Istället för att få en lugn kväll ensam med Ruby så får Ali en kväll med allihop eftersom Dan och barnen stannar hemma.
 
Declan kommer in på puben med Katie efter begravningen. Han blir rasande när han ser Adam där. Declan skäller ut Adam och säger att allt är hans fel eftersom han svek Mia. John blir förbannad och smäller till Declan.
 
Ashley erkänner för Sandy att han tror att misstankarna om Laurel och Marlon är sanna. Sandy erbjuder sig att prata med Laurel men Ashley vill göra det själv. När Ashley sedan berättar för Laurel att han vill att de förnyar bröllopslöftena blir hon alldeles paff. Hon får svårt att säga nej men hon försöker få det som att det inte behövs.
 
Ashley ger sig inte utan han fixar barnvakt och bjuder sedan ut Laurel på middag på puben. Återigen börjar han prata om att förnya äktenskapslöftena och Laurel försöker få det till att det är bara par som har problem som gör så. Marlon kommer fram till henne när hon är ensam vid bordet och hon berättar vad som händer. Sandy står vid bardisken och observerar dem.
 
Efter middagen ska de hämta barnen men Laurel skyller på att hon glömt portmonnän så hon går in igen medan Ashley och Sandy får hämta barnen. Laurel går bakom puben där Marlon väntar. Han är förkrossad över att behöva se Laurel och Ashley förnya sina löften igen. Han säger att han inte klarar av det utan hon får välja, antingen säga ja till Ashley eller nobba Ashley och välja Marlon istället.

Sluta vara lesbisk

Alis man Dan kom till byn i sin van. Han vill att det blir bra mellan dem och tills hon ändrar sig tänker han sova i bilen utanför huset. Han tar även hand om barnen och skjutsar dem till skolan. Ali är inte intresserad men Dan tror att hon kommer att ändra sig. Han ber henne "sluta vara lesbisk".
Brenda trodde han var donator till Alis barn ;)
 
Laurel sitter på cafét och planerar Ashleys 50-års firande. Sandy ser hennes blick på Marlon. Senare så går hon över till Marlon bara för att höra hur han mår. Marlon tycker det är lite jobbigt att hon ska leka fru-man-barn med sin familj men hon säger att det är vad de kom överens om.
 
Katie försöker få tag på Declan men han svarar inte. När hon sedan kommer till Home Farm så träffar hon honom men han har inte tid med henne. Hon blir rätt besviken och när hon träffar Chas så pratar hon om att lämna Declan.
 
Moira och Adam tar hand om gården på morgonen men han måste åka till stan efter att han ätit frukost på cafét. Hon blir ensam och helt plötsligt dyker Cain upp. Han försöker förföra henne och hon försöker nobba honom men efter några försök så lyckas hon inte hålla emot och de hamnar i sovrummet men innan det går för långt så ångrar hon sig. Cain tror henne inte men då hör de att John kommer hem. De hinner precis ner till köket innan John och Holly kommer in. De blir förvånade över att Cain är där och de får till svar att han är där för att ta upp sista betalningen.
 
Katie lyckas få tag på Declan lite senare på dagen men han undviker henne. Hon ger sig inte utan konfronterar honom och tillslut får hon veta att Mia dött. Declan anklagar Katie eftersom hon bett honom att höra av sig till Mia och att därför var hon på väg till Home Farm när olyckan hände.
Han berättar sedan för Nicola också om vad som hänt och han ber de båda tjejerna att inget säga tills allt är ordnat.
 
När Declan är ensam på kontoret kommer Jai in och kräver att få träffa Mia. Declan svarar att det är omöjligt men Jai ger sig inte. Vad Jai än kräver så säger Declan inget om vad som hänt.
 
Moira sitter på cafét med Adam, Holly och Hannah. Cain kommer in och frågar om hon vill ha en ny bil men hon vill inte prata med honom. Bartons skyndar sig ut ur cafét och Diane som ser blickarna mellan honom och Moira inser att det är Cain Moira varit otrogen med. Hon blir orolig för sin väninna och säger åt henne att vara försiktig. Moira går sedan över till verkstan för att be Cain att låta henne vara. Hon har tårar i ögonen och vill verkligen ha ett slut på det hela. Cain är givetvis inte lika lättövertalad och han säger att han bestämmer reglerna.
 
Jai pratar i mobilen med Ella som är hysterisk. Han är på väg in på puben och han låter Diane ta över samtalet. Då får alla veta att Mia dött i en bilolycka för två dagar sen. Jai blir förbannad på Declan som inget sagt.
Adam blir jätteledsen och kan inte tro att det är sant.
 
John för höra att Moira varit vid verkstan av Adam som gått förbi och sett henne där. Han går till Cain för att få höra vad hon gjort där. John tror att hon bett Cain hålla sig undan Holly men Cain säger han inte är intresserad av Holly...eller Hannah, möjligtvis Adam men helst Johns fru. När John är på väg därifrån så berättar Cain om det hjärtformade födelsemärket hon har på låret. John blir rasande och Cain låser in sig på verkstan. John ger sig inte och får tillsut veta att Cain fått höra om födelsemärket från Chas eftersom Chas och Moira pratat om det på puben. John lugnar ner sig men han hinner inte långt innan Cain säger att "bonden kommer att ångra att han pratat med sin fru" (Inte kanske exakt återgett men jag kommer inte ihåg orden...)

Mia

Lisa ska lämna Sarah vid skolan och de möter Pearl ute på gatan. Givetvis är Pearl nyfiken på varför Andy gått ifrån Debbies hus tidigare på morgonen. Precis då kommer Alicia och vill prata enskilt med Lisa så Pearl får gå därifrån. Alicia frågar Lisa om Andy verkligen sovit på soffan och hon får till svar att det har han. Då ber hon Lisa att inget säga om hennes fråga.
 
Jai hittar en anteckningsbok i Nikhils skrivbord. I boken har Nikhil skrivit upp vad och vem Nicky träffat och när.  Jai säger åt sin bror att skärpa sig och sluta förfölja Nicky och Gennie eftersom hon har valt honom.
 
Cain fortsätter att flirta med Priya när han ser henne i baren och hon fortsätter att nobba honom.
 
Pearl kommer in på cafét när Paddy är där och äter. Hon lämnar fram ett par biljetter till en nattklubb som en klient lämnat istället för betalning. Paddy blir glad men glädjen varar inte länge för Rhona kommer in och river biljetterna.
När Paddy träffar Marlon så beklagar han sig och de båda bestämmer sig för att ordna en kväll ute med bara grabbarna.
 
Katie försöker få Declan att höra av sig till Mia men han kan inte det. Hon blir besviken på att han inte litar på henne så han kan berätta om problemet. Hon säger till honom att de kanske behöver tänka över deras förhållande, sedan går hon därifrån och sätter sig på puben och pratar med Chas.
Declan dyker upp efter ett tag och säger att han ringt till Mia och de har kommit överens om att hon kommer till Home Farm nästa dag.
Declan söker upp Jai på kontoret och berättar att Mia kommer tillbaka men att Jai måste lova att hålla sig borta ifrån henne.
 
John kommer in på puben och berättar för Moira att han ska på mässa i York så han och Holly kommer att vara borta över natten. Cain hör det och när John gått så erbjuder han sig att hålla Moira sällskap på gården. Hon tackar nej till erbjudanden men Cain tror att hon kommer att ändra sig.
 
Pearl blir mer nyfiken på situationen när hon ser Cameron och Alicia tillsammans på puben. Han säger att de är bara vänner och precis då kommer Debbie och Andy in. Debbie säger till alla att hon och Andy är numer ett par.
 
Nikhil ber Gennie om ursäkt för det han gjort och han lovar att inte lägga sig i hennes liv igen. Senare ber han henne att skriva en platsannons eftersom hon känner till arbetsuppgifterna. Han berömmer hennes arbete och ber om ursäkt för att han haft fel angående om hennes kompetens. Jai märker spänningen mellan dem och blir irriterad så han går ut från kontoret.
 
Declan talar om för Katie att han vill träffa Mia ensam först så kan Katie komma över efter några timmar.
Jai dyker upp när Katie inte är där och han säger till Declan att han vill träffa Mia. Declan går givetvis inte med på det och han vill inte heller att Jai säger något till henne.
 
Edna, Pearl och Betty sitter på cafét och diskutear Andy och Debbie när Cameron kommer in. De frågar honom om han ska flytta tillbaka till Jersey nu när han inte har något som håller honom kvar i byn. Cameron svarar att han ska tänka efter i några veckor innan han bestämmer sig.
Han börjar tänka på vad allt innebär så han går hem till Debbie och väntar på att hon ska komma hem. När Debbie dyker upp så säger han hur jobbigt han tycker att allt är. De blir sams och börjar kyssa varann men han får nobben av henne när han frågar om de ska gå upp till sovrummet. Debbie säger att de bör hålla sig ifrån varann den närmaste tiden. Cameron blir besviken och går därifrån.
 
Hemma hos nya familjen är det mycket tjafs mellan Ali och Rachel och mellan Rachel och Ruby. Rachel tycker Ali kan sluta jobba och leva på bidrag istället för att låta andra ta hand om hennes barn.
 
Adam tittar in på puben och säger att han ska ut med Aaron på kvällen. Moira är glad över att få vara ensam hemma på kvällen. Cain hör det och återigen så erbjuder han sig att komma över och hon nobbar honom.
Cain börjar då flirta med Priya som inte går iväg denna gång, inte på en gång. När hon går på toaletten passar Cain på att fråga om det är svartsjuka som han märker hos Moira. Moira blir så arg (ledsen?) att hon ber Diane ta över medan hon går in bakom puben.
 
Katie sitter hemma och väntar på att Declan ska höra av sig eftersom det gått flera timmar sedan Mia kom. Hon pratar med Gennie men lyssnar inte så koncentrerat.
 
Declan ringer Mia och lämnar meddelande på svararen eftersom hon inte dykt upp. Plötsligt ringer det på dörren och två poliser kommer in och berättar om en olycka som Mia varit med om. Först måste någon identifiera kroppen. Declan blir förkrossad och när polisen gått så bryter han ihop och försöker ringa Katie.
(Åkte han med och identifierade kroppen eller är det inte fastställt än om det är Mia och vad var det för olycka?)
 
Jai sitter på puben och kan inte tänka på annat än att Mia kommer. Nikhil försöker prata med honom om vad som oroar och får då veta att Jai lovat hålla sig undan. Nikhil råder Jai att prata med Mia ändå eftersom hon har rätt att få reda på vem som är hennes riktiga pappa.
 
Katie hör att Declan ringer men han säger inget innan han lägger på. Hon förstår inte vad som händer men försöker ändå att ringa upp honom igen. Declan svarar inte utan han sitter bara och gråter...
 
 
Fortsättningen kommer på fredag för i morgon är det hockey igen.

En besatt man

Cirkusen runt Andy och Debbie går vidare. Cameron och Alicia får finna sig i deras idéer. Andy får lov att flytta in hos Debbie för att allt ska verka trovärdigt. Cameron protesterar först men det hjälper inte eftersom Debbie bestämt sig för att göra vad som helst för att rädda Sarah. Alicia gillar inte heller läget men efter lite övertalning så accepterar hon det i alla fall. Cameron flyttar in hos Alicia och Andy hos Debbie.
 
Middagen hos Sharmas går vidare med utfrågning av Charity. Georgina vill veta hur Charity och Jai träffades.  Allt avbryts när Priya knackar på. (Är det en ny skådespelerska som spelar henne eller har jag bara glömt hur hon såg ut?) Det blir sedan visning på fabriken innan det kommer fram att Priya vill flytta in hos Jai och Nikhil. Bröderna protesterar men det hjälper inte. Priya frågar Gennie hur hon avancerat så snabbt på jobbet och hon tror att Gennie legat med Nikhil för att få jobba på kontoret. Nikhil försöker försvara Gennie men hon lyckas själv säga vad hon tycker, att inget jobb i världen är värt att ligga med en sådan elak egoist som Nikhil.
 
Diane råder Moira att inte berätta något för John om vad hon gjort. Moria blir tacksam för väninnans stöd och efteråt så blir hon extra gosig mot John som kommer till puben.
 
Nicola och Katie pratar om MIa som ringer till Declan men aldrig får prata med honom.
De spekulerar om Mia kan vara gravid eller så men precis då kommer Declan och undrar vem de pratar om. Sam som hört allt påpekar glatt att det är Mia. Det gör Declan rasande. Katie försöker prata med honom om Mia men han vägrar och säger att det är hans problem. Katie tvingar sedan Declan att prata med Mia men han är väldigt kort och skyller på att han ska på möte och kan ringa upp henne senare. Han blir väldigt irriterad på Katie som tvingat honom att prata med dottern. Katie tröttnar på att han inte har mer förtroende för henne och hon säger till honom att det inte funkar om de inte kan prata med varann.
 
Cain får upp ögonen för Priya och försöker flirta in sig hos henne. Hon har blivit varnad för honom så hon nobbar honom.
 
Nikhil konfronterar Nicky om vem Vicky är. Han säger att det är hans brors fru men Nikhil tror honom inte. Gennie får veta vad Nikhil gjort och hon blir så arg att hon skäller ut honom. Nikhil ger sig inte och när han hör att Nicky ställt in en date med Gennie för att jobba medan Pearl säger att NIcky tagit ledigt så blir han misstänksam. Han får med sig David på sin skuggning av Nicky. De ser sedan att Nicky pussar en blond kvinna på kinden.
Senare på puben så får Nikhil nog när han ser Nicky så han gå fram till honom och ger honom en smäll på käften. Det blir ett mindre slagsmål som avbryts snabbt av andra. Nicky presenterar sedan den blonda kvinnan, som dyker upp, som någon han träffat för att ordna nytt jobb till Gennie.
Gennie blir fruktansvärt ledsen på Nikhil och skäller ut honom igen.  Han säger inget utan står bara där...
David pratar med Nikhil och säger åt honom att ta det lugnt för allt kommer att lösa sig så småningom, han måste låta det ta tid.
 

 
Som nämnts i kommentarerna så är det inget HTG i morgon eller på torsdag. Jag försöker hålla koll och uppdatera fliken under "UPPEHÅLL?"
Tack för infot om att det börjar tidigare igen från och med måndag.
 
 

Hemlagat till föräldrarna

Gennie kommer hem från London och nu är hon utbildat kontorschef. Rodney har hämtat henne från tåget eftersom NIcky behövde jobba.  Hon möter dock Nicky lite senare på puben och han ger henne ett halsband.
 
Alicia är inte alls glad över Andys beslut att skaffa barn med Debbie. Diane dyker upp precis när Alicia ska gå. Diane erbjuder Alicia jobb på puben.  Andy passar på att berätta för Diane om provrörsbefruktningen.
 
Debbie berättar för Charity och Chas om planerna. De båda blir chockade och kan inte riktigt tro att det är det bästa.
 
Moira fixar lite på gården. Hon pratar med Adam som jobbar medan John är i stan. Cain dyker upp i höladan. Det visar sig att Moira sms:at honom om att de måste prata. Hon vill inte att han ska vara där men kan ändå inte motstå honom, de har sex i höet.
 
Jai berättar för Charity att han bjudit över sina föräldrar på middag. Det blir hon som ska laga den och hon värmer upp lite färdigmat. Nikhil ser det och blir skadeglad eftersom han vet att hans mamma kommer märka det.
Herr och fru Sharma dyker upp. Mamman verkar ogilla Charity direkt medan pappan verkar lite mer förtjust. Nikhil går iväg och skyller på att han måste jobba. Vid middagen så får Charity utstå en hel del frågor om tidigare karriär, husförsäljning och barn med en annan man. Hon svarar så gott hon kan men imponerar inte på Jais mamma.
Inte blir det bättre när mamman upptäcker att maten inte är hemlagad.
(Jag har glömt vad föräldrarna heter)
 
Cameron ifrågasätter Debbies beslut. Han undrar hur det kommer att bli senare om några år, om hon kommer att berätta för barnet att det är älskat bara för det behövde ett syskon till Sarah? Debbie kan inte riktigt svara på det.
 
Johns möte i stan är lyckat och han har fördubblat sin korv-order. Han vill fira på puben med familjen men bara Adam är där. Moira skyller på att hon har så mycket att göra hemma men i själva verket så bryter hon ihop och gråter i köket.
 
Mia ringer Declan men han vill inte prata med henne så både Nicola och Katie får hitta på ursäkter för honom.
 
Andy berättar för Alicia om att han måste låtsas att vara ihop med Debbie för att lättare få klartecken för provrörsbefruktningen. Hon blir jätteledsen eftersom hon precis börjat förstå hans val att skaffa ett syskon men detta blir förmycket för henne. Hon är jättebesviken när hon kommer till puben för att jobba och när hon ser Cameron där så klagar hon för honom. Han vet givetvis inte vad hon pratar om så hon får berätta om det. Han blir rasande på Debbie.
 
John släpper av Moira utanför puben och när han ska pussa henne så säger hon ifrån. Hon vill inte att han gör så inför andra. Cain ser dem så det kan vara därför.
 
Nikhil är irriterad på Nicky men bjuder honom ändå på en öl på puben. Även David är med dem. När Nicky går på toaletten så ser Nikhil att någon som kallas för "Vicky med kroppen" ringer på Nickys mobil. Det gör att Nikhil försöker få Nicky att avslöja något genom att erbjuda David en date med Nikhils "vän" Vicky. Nicky reagerar inte och går därfirån men han passar på att bjuda ut Gennie på vägen ut.
David säger åt Nikhil att sluta bry sig om Gennie eftersom han haft sin chans och missat den.
 
John vill bjuda Moira på middag men hon skyller på att hon måste jobba på kvällen. Diane säger att hon inte är schemalagd då men Moira säger att hon bytt med Alicia som velat byta. Alicia kommer precis då och det uppdagas att det var Moira som ville byta med Alicia, inte tvärt om. Diane anar att något är fel och tar med sig Moira till lägenheten. Moira erkänner då att hon betett sig illa och sårar John hela tiden eftersom hon bara är ute efter sex med en man hon avskyr.
 
Cameron kommer hem och upptäcker att Sarahs läkare är där. Han presenterar sig som Debbies partner... i verkstan. Debbie andas ut eftersom läkaren precis ställt frågor om Debbie är ihop med Andy igen. När läkaren gått så är Cameron rasande, så rasande att han skäller ut Debbie och sedan går därfrån och säger att nu får hon klara sig själv.

Skaffa barn med sitt ex?

Idag var det dags för Andy och Debbie att åka till sjukhuset för att träffa läkaren för att få mer information om donatorn. Alicia får inte följa med.
Läkaren berättar att donatorn tyvärr ångrat sig och det finns inget de kan göra åt saken. Däremot kan de göra en steroidbehandling på Sarah. Debbie säger direkt nej till den behandlingen. Det finns ett alternativ till och det är att de gör en speciell sorts provrörsbefruktning där man säkerställer det genetiska så det matchar med Sarahs DNA.
Debbie är helt säker på att hon vill gå med på det men Andy tvekar. Läkaren säger att det är lättare att få godkänt för en sådan provrörsbefruktning om mannen och kvinnan är ett par. Debbie säger då att de är ett par och att Cameron är ett avslutat kapitel.
 
Gennie har försovit sig och hon får bråttom till tåget som ska ta henne till London. Nicky vinkar av henne hemma hos henne och sedan lyckas han tjata till sig en smörgås av Katie. Även han blir sen till veterinärkliniken.
 
Moira är besviken för gårdagen. Hon hade hellre gått till värdshuset istället för till puben där hon jobbar. John har inte tid att prata med henne eftersom han har massor med arbete att göra. Inte blir det bättre av att Holly gör illa sig på taggtråd och får gå med handen i bandage.
När John återigen sätter jobbet före istället för att prata och försöka lösa problemen så blir Moira så less att hon går iväg hemifrån. Hon går till verkstan för att prata med Cain. Först så skäller hon på honom men det tar inte lång tid innan de kysser varann igen.
 
Nikhil blir irriterad när han ser Nicky sitta med Katie på puben, även om Pearl och Edna också sitter med dem.  Nikhil säger till Nicky att tänka på Gennies känslor men Nicky skrattar bara åt honom.
 
Alicia kommer till jobbet och får veta att David ska ut med Nikhil så hon stänger tidigare. Hon går till puben och märker att Diane har fullt upp så hon hoppar in och hjälper till. Diane är tacksam över hjälpen och lovar att kolla över schemat så Alicia kanske kan få några pass.
 
David och Nikhil hamnar på en krog inne i stan. Det kommer fram en tjej och börjar prata med dem och strax efter dyker hennes väninna upp. David blir full och pratar mest om Leyla. Nikhil är irriterad över att det inte finns tvål inne på herrarnas och det blir hans samtalsämne. När tjejerna får veta att Nikhil är besatt av en tjej som heter Gennie så lämnar de killarna. Strax efter kommer Nicky in på krogen. Han stannar till hos tjejerna men David vinkar åt honom så han kommer fram till killarnas bord. Nikhil tycker det är dags att gå så han och David går iväg medan Nicky är kvar.
 
Debbie lyckas övertala Andy till att gå med på provrörsbefruktningen så de måste båda två berätta detta för Alicia och Cameron.  Givetvis blir de besvikna så Alicia och Andy går hem för att prata ut. Cameron inser att Debbie tänker genomföra detta oavsett vad han tycker så han ber henne att inte ha fler hemligheter.
 
Alicia är inte alls glad över Andys planer. När hon har gått och lagt sig kommer Debbie på besök. Hon vill att de berättar för sina respektive att hon och han måste låtsas vara ett par igen. Andy är rädd att förlora Alicia så han går inte med på det och om Debbie säger något om det så kommer han att dra sig ur alltihop.
 
 
OBS! Inget HTG i morgon eftersom det är helg!
 
 

Hetta i verkstan

Igår:
John blev inte så sur när han fick höra att Hannah jobbat för Declan. Däremot så vill han ta en del av Moiras lön för att betala tillbaka.
 
Sean går runt på verkstan och stör Aaron i arbetet. Aaron tappar tillslut tålamodet och råkar knuffa till honom så han skrapar upp ett sår i pannan. Som tur är ser Rodney det och kan vittna om att Aaron inte slagit Sean när Ali kommer för att fråga.
 
Moira ska betala av en del av skulden till Cain men han blir lite sur när hon inte betalar det hon ska. Hon säger att Hannah behövde pengar till skolresan.
 
Belle ser när Sean stjäl en kaka på cafét men säger inget när Lisa och Aaron är där. Sean gör sig lustig och retar Aaron så Belle skrattar. Lisa uppskattar inte det så hon pratar med Ali och ber henne hålla Sean borta från Belle. Ali tar lite illa upp men Lisa försöker förklara vad hon menar eftersom Belle tagit efter Amy.
 
Laurel blir kvar hemma när Ashley och Sandy är ute med barnen på utflykt. Hon ringer genast Marlon och de ses hos honom för att spela tv-spel. De har väldigt kul ihop.
 
Ali tjatar till sig ett jobb på fabriken. Sean fortsätter att ställa till problem, han tänker göra inbrott hos Sam(?) men Belle ser honom. Han tar hennes mobil innan han är på väg att kasta stenen.
 
John och Moira mutar barnen så de får vara ensamma hemma. Tyvärr får John fel på bilen så han ringer Cain som får bogsera bort den. När John kommer hem så har Moira klätt sig fin och ordnat middag till dem. Han är förbannad för han han har fått veta om avbetalningsplanen hon har med Cain.
Moira blir rasande och åker till verkstan och skäller ut Cain medan han har svårt att slita blicken från hennes urringning. Plötsligt kysser hon honom.
 
Idag:
Moira drar sig undan men hinner inte så långt innan hon dras till Cain igen. Nu blir det ännu hetare...
John letar efter sin fru på puben men ingen har sett henne. När han kommer hem är hon hemma och nyduschad. Han vill att de myser igen så de äter upp den värmda middagen. Sedan vill han upp till sovrummet innan barnen kommer hem. Hon tvekar men följer sedan med sin man.
 
Lisa ser Belle och Sean så hon hinner stoppa dem från att göra något dumt. Hon ringer Ali som kommer för att hämta sin son. Sean vill inte hem så han låser in sig i Dingles van. De väntar ut honom och när Aaron kommer får han gå in till Sean i bilen. Aaron lyckas prata med grabben och de båda kommer ut efter en stund.
 
Folket i byn får uppmaningen att gå och testa sig för benmärgsdonationen till Sarah. Nicola tvekar men när Rachel påpekar att det kunde ha varit Angel som var sjuk och inte fick hjälp så ändrar hon sig.
Debbie får veta av läkaren att de kanske hittat en donator så hon berättar det för Andy. De kramar varann i glädjen och Cain ser det. Debbie vill inte att andra ska få veta något än eftersom donatorn inte är helt klar.
Alicia råkar nämna det för Sarah som genast börjar ställa massa frågor. När Debbie får veta det så blir hon rasande på Alicia.
 
Gennie har sökt in på en kurs i London och vill att Nikhil betalar den. Han gillar givetvis inte tanken på att hon ska resa iväg så han går runt och muttrar om det och om hennes förhållande till Nicky. David tröttnar på att Nikhil ältar om Gennie så han vill att de går ut på stan.
 
Laurel kommer hem från Marlon och då är familjen hemma. Hon skyller på att hon varit på jobbet men man ser att Sandy inte tror henne.
 
Cain kommer till gården med den lagade bilen. Han är generös och bjuder på reparationen. Hela tiden så svarar han tvetydigt på Johns frågor och det gör Moira nervös över att bli avslöjad. Hon erbjuder sig sedan att skjutsa hem Cain. När de kommit en bit så stannar hon. Hon säger till Cain att det inte var rätt det som hände men strax efter så kysser de varann igen.
 
Rachel är sur på Ruby för hon ser det som om det var Ruby som förstörde Alis äktenskap. Ruby säger att det var Ali som kom till henne.
 
John vill gottgöra den misslyckade kvällen så han bjuder Moira på middag på puben. När han går på toa kommer Cain fram till henne. Moira ber honom att lämna henne ifred.
 
 

Kärlek på olika sätt

Katie och Gennie sitter i köket och diskuterar Nikhil när Nicky dyker upp. Han vill att Gennie och han hittar på något denna dag men hon känner att hon trots allt borde gå till arbetet.
När hon väl är där så är hon kall mot Nikhil och pratar endast med Jai. Nikhil försöker att be om ursäkt men hon vill inte lyssna på honom. Han ger sig inte och tillslut får han en stund ensam med henne men hans ursäkter blir alltid fel och sårar henne ännu mer eftersom han jämför henne med Maisie och Chas. Gennie blir ledsen och går därifrån.
 
Zak kommer till värdshuset för att hämta Amy till ett jobb han behöver hjälp med. Hon har ju lovat Cain att inte vara nära Dingles så hon tackar nej till jobbet för att hjälpa till på värdshuset istället.
 
Ashley pratar med Laurel om sin oro för att Sandy börjar bli gammal och kanske inte klarar sig själv längre och det kanske inte räcker med den hjälpen de kan ge honom. Han beslutar sig för att ta med sin far på en utflykt till ett krigsmonument så de kan prata. Efter ett tag får Ashley fram det han vill säga men Sandy vill inte alls flytta till ett äldreboende. Ashley lovar då att han får bo kvar hos dem.
 
Cain ser Belle titta mot värdshuset för att få kontakt med Amy. Han säger åt sin lillasyster att inte umgås med fel personer. Belle säger att hon inte ska det men senare när hon möter Amy på puben kan hon inte låta bli att sätta sig hos henne och prata. Belle vill känna på magen när babyn sparkar men precis då kommer Brenda.
När Zak och Lisa kommer lite senare så har Amy gått. De får veta av Brenda att Belle umgåtts med Amy och de blir inte glada.
 
Gennie kommer in på puben och hon lämnar ett kuvert till Jai och Nikhil som sitter där. Det är hennes uppsägning hon lämnar in. Jai tycker inte hon ska sluta men hon vill inte jobba med Nikhil längre.
 
Holly tycker inte Hannah ska gå tillbaka till Davids affär utan att få honom att be om ursäkt. Hon säger till David att Hannah ska ha högre lön som kompensation för att han trott att hon var en tjuv. David kan inte ge Hannah det så hon slutar.
Sedan börjar hon söka jobb på annat håll men det finns inga i byn eller närheten. Hannah går då tillbaka till David och får jobbet tillbaka men utan höjd lön.
 
Laurel kommer hem till Marlon för att återigen prata ut. Hon berättar att hon är glad över det han sa tidigare eftersom hon känner samma sak men det kan fortfarande inte bli något mellan dem.
 
Jai säger åt Nikhil att prata med Gennie om sina känslor och när Nikhil sedan ringer till henne så är det Katie som tar luren och säger att Gennie duschar just nu..med Nicky.
 
Nicola är på väg med ordningsregler för de nyinflyttade och hon blir sur när hon upptäcker att det är en tredje kvinna som bor där. Ruby säger att hon inte är någon inneboende utan hon delar säng med Ali. Eftersom Nicola inte kan säga något om det så muttrar hon bara.
 
Hannah frågar efter jobb på cafét men Brenda behöver ingen hjälp. Katie hör det och erbjuder henne tillfälligt jobb i stallet. Hannah pratar med sin mamma om det eftersom stallet ligger på Home Farms ägor. Moira tycker det är ok så Hannah börjar jobba hos Katie. Declan ser det och blir förvånad men senare så ger han henne 100£ som tack för att hon är så arbetsam.
 
Gennie, Nicky och Katie sitter på puben. Nicky blir lite irriterad på att Nikhil stirrar mot deras bord hela tiden. Gennie går till bardisken för att beställa ny dricka och då kommer Nikhil fram till henne. Nicky ser det och han frågar Katie om Gennie kommit över Nikhil än. Katie säger att Gennie har det sedan går hon fram till Nikhil och ber honom att lämna Gennie ifred.
 
Laurel vill träffa Marlon så hon ljuger för både Ashley och Nicola om att hon ska träffa en gammal skolkamrat. Hemma hos Marlon så blir känslorna heta och de kysser varann. Laurel får sedan dåligt samvete för Ashley så hon säger till Marlon att det inte kan bli något mellan dem. (Nu tycker jag att de ältat detta lite för många gånger)
Väl hemma så får hon veta av Ashley att Sandy ska bo kvar. Sandy kommer sedan fram till henne när Ashley är uppe hos barnen. Han frågar om det var hennes idé att få bort honom från hemmet. Laurel förnekar givetvis det. Sedan säger Sandy att hon måste börja uppföra sig för annars kommer han att prata med Ashley.
 

Tisdagen och torsdagens

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men nu har en strulande dator blivit en kraschad hårddisk så det kan bli ännu sämre uppdatering =(
 
I tisdags så hände detta:
Amy är på väg att stjäla pengar från Bobs kassa i cafét men precis då kommer Belle in så hon låter bli. När Belle frågar henne om varför så säger Amy att hon behöver pengarna till hotell att bo på innan babyn är född.
 
Debbie och Andy får veta av läkaren att deras benmärg inte passade Sarah så nu måste de börja leta efter en donator. Det kommer att ställas upp en mobil provtagning i byn.
 
Sandy konfronterar Laurel angående känslor för Marlon men givetvis nekar hon. Det blir lite hårda ord dem emellan men precis då kommer Ashley in. Laurel säger att de bråkat för att hon tyckt att Sandy kan vara ivägen ibland. Ashley tror inte riktigt på det så han frågar Sandy vid ett senare tillfälle på puben. Sandy säger inte så mycket om saken. Laurel skyndar sig för att träffa Marlon för han vill åter igen prata. Hon berättar att Sandy misstänker dem.
 
Gennie vill ordna en middag med vin hemma för Nicky men han har tyvärr andra planer. Det gör att Gennie känner sig ful och helt fel för honom.
 
Cameron får en körning till Edinburgh. Carl frågar sedan Debbie vilken väg Cameron ska ta på hemvägen vilket får henne att ana att något är galet. Carl har tidigare sagt till Jimmy att han ska hämnas på Cameron.
 
Rachel, Ali och hennes barn flyttar in i huset. Sean protesterar eftersom han inte vill bo i byn. De har sällskap av en kvinna som heter Roxy (jag uppfattade inte vem hon var och hennes namn)
 
Cameron kommer hem från Edinburgh och Carl är på väg med sin lastbil men kommer inte ut på stora vägen för Cameron står i vägen med lastbilen.  Carl blir irriterad och tillslut så backar han i ilskan. Tyvärr står Amelia där men Sam lyckas dra undan henne så hon inte blir påkörd. Ali blir förbannad och skäller ut Carl innan de åker till sjukhuset.
 
Belle stjäl pengar från David i butiken. Cain ser det men hon säger att hon bara fick ta sin lön. Han litar inte på henne så han följer efter för att se vad hon gör med pengarna. Belle träffar Amy och ger henne dem. Precis då kommer Cain och tar pengarna, skickar iväg Belle och sedan tar han med Amy i bilen och kör iväg.
 
I dagens:
 
Cain hotar Amy med att döda henne om hon träffar hans familj eller stör honom igen. Hon måste lova att hålla sig undan.
 
Nikhil frågar Gennie om hur gårdagen med Nicky varit och hon säger att den var jättetrevlig. När han sedan pratar med Nicky får han veta att Nicky spelat fotboll och inte alls varit med Gennie.
 
Gennie frågar Jai om ledighet och råkar nämna att hon ska på arbetsintervju. När Nikhil får veta det blir han lite orolig. Jai råder honom att göra något åt saken om han vill ha henne kvar på kontoret.
 
Ali och familjen kommer in på puben. Carl vill be om ursäkt men hon är fortfarande irriterad på honom. De går hem istället. (Är Roxy och Ali ihop?) Carl och Cameron går då över till Ali för att återigen be om ursäkt. Hon säger att om de får 500£ så går de inte till polisen. Sedan ändrar hon sig, hon vill ha 400£ och hjälp med flytten.  Carl muttrar lite men de går med på det. När de sedan hjälper till måste Carl tacka nej till ett annat jobb. Cameron erbjuder sig att göra den körningen eftersom hans lastbil är tom just nu och om han får hälften av pengarna. Carl går tillslut med på det. Efter körningen ger Cameron hälften av pengarna till Carl och de kommer överens om att inte bråka om arbetena längre.
 
Belle söker upp Amy som inte vill släppa in henne. Belle ger sig inte och hon får tillslut komma in och prata. Hon vill att de ska be Cain om hjälp med pengar och att han pratar med David. Amy berättar då att det är Cains baby och han tror att hon gjort abort. Belle inser att det är en släkting till henne och vill hjälpa till ännu mer. Amy säger då att om Belle nämner det för någon så kommer hon att ta livet av både babyn och sig.
 
Ashley, Laurel och Sandy ska äta middag på puben. Sandy lägger märke till blickarna mellan Marlon och Laurel men han säger inget.
Rachel bjuder ut Marlon högt och tydligt så Laurel ska höra det. Hon säger att de kan åka till stan och festa och får de inget ragg så kan de sympatihångla med varann. Marlon vill inte följa med men gör det sedan ändå.
 
Cain skvallrar för Zak om Belles bravader. Han säger att de borde hålla Amy borta från Belle. Det gör att Zak stoppar Amy på gatan för att prata. Han berättar att han vet om stölden och att han inte vill att Belle hamnar i dåligt sällskap. Amy säger att Belle är som en lillasyster och att hon inte vill skada henne.
 
David frågar Hannah om det är hon som lånat pengar ur kassan. Hannah blir förbannad över anklagelsen och går därifrån. Belle kommer in och ger tillbaka pengarna. Hon erkänner att hon gjort det för en kompis i skolan och att hennes föräldrar tvingat henne lämna tillbaka dem.
 
Alex och Victoria får flytta in hos Andy efter att Alicia gett sitt samtycke.
 
Rachel berättar för Laurel om utekvällen med Marlon och att han fått napp på en tjej som lämnat sitt telefonnummer. När Laurel sedan träffar Marlon på cafét så erkänner hon att hon blivit svartsjuk. Han säger att han bara tagit telefonnumret för att han faktiskt aldrig fått något tidigare och att det kanske får tyst på Sandy.
 
Gennie går på intervjun och återkommer lycklig. Allt har gått bra och jobbet är så gott som hennes bara de fått kolla upp hennes referenser.
När företaget ringer upp henne när hon är på kontoret så får hon veta att hon inte får jobbet. Hon förstår först inte varför men sedan inser hon att Nikhil inte gett henne bra vitsord. Hon blir så ledsen och nedstämd så hon tar ledigt resten av dagen, kanske för alltid.
Jai skäller ut sin bror för det han gjort.
 
Nikhil söker upp Gennie på puben men hon vill inte prata med honom. Han försöker be om ursäkt men han kan inte ge en förklaring till varför han gjort som han gjort. Gennie lämnar honom och går hem men han följer efter henne. Tillslut så erkänner Nikhil att han låtit företaget tro att hon är en stalker som är kär i honom och att hon endast fått jobba kvar hos Sharmas för att han varit rädd för vad hon kan göra annars. Sedan säger han att han inte vill att hon slutar hos dem för att han tycker om henne och att han gjort det hela tiden men inte insett det.
Gennie blir så chockad att hon ber honom att gå för hon måste få vara ifred...
 
 
 
 

RSS 2.0