Tre stora rosa ballerinor

Inskrivet kl 18:36
 
Nicola är fortfarande sur på Jimmy för att han inte kan massera henne som Dan gjort. Jimmy ber sedan Dan att komma tillbaka för att hjälpa henne vilket han gör motvilligt.
 
Belle träffar Joanie och Kerry för att prova klänning. Hon är frånvarande som alltid så när hon är utanför huset så mäkrer Joane att Belle pratar med någon Ellie. Belle säger att hon kallar babyn i magen för Ellie.
 
Moira vill att Cain packar ihop och flyttar. Han säger till flera gånger om att när han går så är det försent. Moira ger inte med sig hur mycket Cain än ber henne tänka efter, så tillslut lägger han ringen på bordet och går. Moira börjar gråta.
 
James får rådet av Chas att visa sin kärlek för Emma. Han ser då en annons om att Wylies gård är till salu, gården där Katie dog. James och Emma går på visningen och blir intresserade av att köpa gården men de behöver ha pengar. Med handpenningen, sparade pengar och pengar för James del av Moiras gård så kan det gå.
 
Chrissie vill att Lachlan hälsar på Lawrence på sjukhuset men han klarar inte av det för han har skuldkänslor.
 
Belle går hem från klänningsprovningen och i farten tar hon fel klänningspåse så hon kommer hem med brudklänningen. När hon är ensam säger Ellïe åt henne att förstöra klänningen så Belle häller vin på den.
 
Joanie kommer för att hämta klänningen och precis innan har Lisa upptäckt att den är vinfläckig. Lisa tar på sig skulden och lovar att fixa klänningen så gott hon kan.
 
Rakesh vill inte betala tillbaka handpenningen utan skyller på att det tar tid för företaget att få fram pengarna. Pierce hör det och pratar med James. Emma som inte vet att Pierce ska hjälpa dem vänder sig till Ross och går med på att han tar till våld för att få tillbaka pengarna. James hinner precis stoppa Ross från att slå sönder Rishis hus där Rakesh bor. Pierce säger sedan till Rakesh att betala tillbaka pengarna inom 48 timmar annars blir han stämd.
 
Chas pratar med Lisa som vill gå vidare med livet men kan inte det när hon hela tiden blir påmind om osämjan med Zak. Det gör att Chas säger åt släkten att gå på Zaks bröllop för att allt ska bli så normalt som vanligt.
 
Cain flyttar in hos Lisa istället för med Chas och Charity.
 
Zak har svensexa och männen är klädda i rosa ballerinakläder (Sam, Dan och Rodney) Han blir full men går in till Lisa för att säga hur fin hon är som räddade Joanies klänning, att hon är värd någon bättre än honom. När Zak gått så gråter Lisa hos Chas. Lisa erkänner att hon älskar honom fortfarande.
 
Svensexagänget ska fortsätta ut på stan men Zak går iväg och rasar ihop. Killarna kommer och hjälper honom samtidigt som Joanie kommer. Männen går undan och Zak pratar med Joanie. Han säger att han ser fram emot bröllopet för han älskar dig, Lisa Dingle och det har han alltid gjort. Zak går iväg och Joanie står kvar...

Kasta sten i glashus

Inskrivet kl 21:53
 
Dan bestämmer sig för att sluta hjälpa NIcola. När han berättar det för Kerry så tror hon att det är för hennes skull men hon har inget emot att han lägger händerna på andra kvinnor på jobbet.
 
Belle undviker att låta Jermaine klappa henne på magen.
 
Sam vill låna en slips av Jermaine och på det sättet får Lisa veta att han ska vara bestman på Zaks bröllop.
 
Cain har sovit på soffan hos Chas och Charity. Moira går runt och surar för att han kysst Charity. (Hur var det nu med kyssen med Pete?) Cain kommer hem och han försöker verkligen be om ursäkt och tala om att han älskar henne. Moira tycker först att han är arrogant men efter ett tag verkar hon förstå att han menar allvar. Precis då kommer James in och talar om att Cain sovit hos Charity senaste natten. Moira blir rasande och tror inte på Cain när han säger att inget hände. Han får veta att James varit med när Moira letat efter Holly och det stör honom att Moira bett James om hjälp och inte honom. Moira säger åt Cain att gå. (Hon är förvånad över att han åkte till puben för att sova men hans syster bor ju där också)
 
Finn får reda på att kören han bokat har dubbelbokat så de lämnar återbud till honom. Det blir bara han som håller ett litet tal på minnesceremonin för Val och Ruby. Emma är besviken över att varken hennes andra söner eller James är med. Plötsligt dyker Ross och Finn upp klädda som sjöman sjungandes "I am sailing..." tillsammans med Adam som gått för att leta efter dem.
 
Joanie frågar Belle om hon vill vara hennes brudtärna för det skulle glädja Zak. Belle som hela tiden verkar frånvarande går iväg och börjar prata med sig själv. Lisa som märker att Belle är upprörd frågar Joanie varför. Då blir Joanie tvungen att berätta sanningen. Lisa blir inte arg utan säger att hon ska prata med Belle som får avgöra själv om hon vill vara brudtärna eller inte.
 
Cain är på verkstan och när han ser James åka iväg så tar han en hammare och slår sönder lyktan på en bil. Charity ser det och säger åt honom att lugna sig men då sätter sig Cain bakom ratten och gasar. Hon försöker stoppa honom men lyckas inte så Cain drar iväg i full fart.
 
Holly ber sin mamma att inte förhasta sig i beslutet att lämna Cain. Senare kommer James över med pizza till Moira som sitter och super för sig själv. Han tycker det är bra att det är slut mellan henne och Cain.
 
Jimmy får Dan och Kerry att komma över för att Dan ska visa honom hur man ska hjälpa Nicola. Kerry passar då på att få uppmärksamhet av Jimmy. Dan och Nicola viskar till varann att de är bara vänner, att kyssen inte betydde något.
 
Cain ser James komma körandes från gården. Han följer efter bilen och kör som en galning och när han närmar sig tänker han preja James av vägen. Precis då ser han att Moira är med i bilen så det blir Cain som kör av vägen istället. Moira som sett honom blir rasande och skäller ut honom.
 
Jimmy försöker massera Nicola och få henne på bättre humör. Han nämner ett tillfälle de var på Bali och fick massage men då svarar hon att hon aldrig varit på Bali.
 
Emma som är besviken över att James inte svarar får höra av Cain att hon borde hålla James borta från Moira. Hon går hem och kastar pil tills James kommer hem. Emma konfronterar honom och han erkänner att han hjälpt Moira och att han borde ha sagt något.
 
Cain kommer hem till gården och vill prata med sin fru. Moira är väldigt förbannad och säger att hon inte vill prata med honom. Sedan talar hon om hur besviken hon är på honom och att hon kan inte vara gift med någon hon är rädd för. Moira säger att Cain förstört allt så nu är det slut mellan dem.

Att alltid gå till nästa...

Inskrivet kl 21:58
 
Doug lurar Gabby till kyrkan för att hon ska prata med sin pappa. Hon fortsätter att vara kaxig och otrevlig fast hon erkänner att hon är rädd för att han ska dö. Plötsligt säger hon att det vore lättare om han bara dog nu. Ashley blir chockad och säger att det önskar han också ibland och ibland önskar han att hon aldrig blivit född. Gabby blir förkrossad och rusar ut.
 
Nicola är sur och grinig efter att ha varit på sjukhuset. Hon har fått veta att hon kan bli bra i benet men armen kanske aldrig blir bra. Nicola vill inte berätta det för Jimmy så hon låtsas om som om allt kommer att bli bra.
 
Charity träffar domaren för pubtävlingen men så kommer en sur och grinig Cain in på puben och nästan ställer till bråk med Jermaine som jobbar. Hon leder in Cain till rummet bakom puben och de sitter sedan och dricker sprit och pratar minnen. De blir flirtiga och Charity hämtar mer sprit och samtidigt så säger hon åt domaren att gå. Han blir besviken och det gör att hon inte har en chans i tävlingen.
 
Ashley och Gabby bråkar ett tag men sedan blir de sams. Gabby lovar att skärpa sig bara Ashley lovar att inte dö nu. Victoria ska till polisen för att lämna vittnesmål angående inbrottet. Hon vill att Gabby åtminstone betalar för skadorna hon åsamkat.
 
Emma, Finn, Dan och Rodney börjar planera för en minnesceremoni inför ettårsdagen av Vals och Rubys död.
 
Charitys och Cains fylleflirt leder till hångel i soffan men de blir avbrutna av Chas som ser till att de sansar sig. Charity är besviken och Cain går därifrån.
 
Nicola berättar för Jimmy om att hon kanske aldrig blir bra i armen. Han blir förvirrad och drar iväg till jobbet. Nicola är hemma och tränar med Dan när hon plötsligt pussar honom.
 
Chas säger åt Charity att inte fortsätta förföra Cain och att inte berätta det för Moira. Charity hotar med att om inte hon får Cain så ska inte Moira heller få honom så när hon träffar Moira kan hon inte låta bli att ge små hintar om att Cain varit på puben kvällen innan.
 
Bernice kommer hem och har knappt tid att bry sig om Gabby och hennes problem.
 
Chas pratar även med Cain och han inser att det är Moira han vill ha. Han går hem och ber om ursäkt. När de sedan ligger i sängen han och Moira så känner han att han måste också vara ärlig så han talar om att han kysst Charity.

Rodney de Niro

Inskrivet kl 22:31
 
Sandy blir besviken när han får höra att det var Gabby som stulit hans pengar. Hon försvarar sig med att han inte ska låta dem ligga framme. Hon går iväg och Sandy säger att de kanske borde ta tillbaka polisanmälan för att inte göra det värre för Gabby. Ashley vägrar att ta tillbaka anmälan.
 
Cain märker att Moira fortfarande är lite avvisade men han accepterar hennes bortförklaringar. När han gått och Holly kollar sin mobil så ser hon att hon ringt Simon. Eftersom hon vet att hon inte ringt honom förstår hon att det är Moira. Moira försvarar sig med att det var Simon som gjort inbrottet hos Victoria.
 
Robert kommer till fängelset för att besöka Andy. Han frågar rakt ut om Andy skjutit Lawrence. Han säger att det vore förståeligt. Givetvis nekar Andy och då erkänner Robert att han var nära att låta Lawrence dö en gång när han fick sin hjärtattack. Andy tror då att det är Robert som satt dit honom men då säger Robert att han kunnat göra det för länge sedan. Robert går därifrån.
 
Polisen kommer till Ashley och Laurel. De vill åtala Gabby för inbrottet och risken är att hon kan hamna i ungdomsfängelse. Ashley börjar inse allvaret i anmälan för han hade hoppats på att polisen bara skule nöja sig med en tillsägelse.
 
Simon är rasande och kommer till byn för att skälla ut Holly bara för att Moira ringt honom och lagt sig i. Victoria ser dem och hon känner igen Simon.
 
Det sitter en okänd man på puben och han spanar in Charity. Hon förstår efter ett tag att det kan vara en domare som ska spana in hennes arbetsinsats inför årets pubvärdtävling. Charity får med sig Rodney så hon kan visa att hon är väldigt omtänksam. Hon överdriver i alla sina handlingar och plötsligt får Rodnetý ett anfall och svimmar nästan. Charity kan hjälpa honom och ge honom hans "medicin". Efteråt berömmer mannen Charity för hennes engagerade sätt och han erkänner att han är en av domarna. Charity lyckas bjuda ut mannen innan nästa deltävling.
 
Gabby ser poliserna när de söker Victoria som inte är hemma. Hon berättar då att Ashley slagit henne, att det är därför hon har en rejäl blåtira. Poliserna hämtar då en chockad Ashley för förhör.
 
Victoria konfronterar Holly om vem Simon är. Holly erkänner och ber gråtandes om ursäkt. Moira kommer in och Victoria förstår ganska snabbt att Moira vetat om allt. När Cain kommer hem går Victoria därifrån. Han märker att något hänt men Moira säger att det är Adam och Victoria som har problem i äktenskapet.
 
Sandy kommer åkandes i sin permobil och möter Nicola som är på väg ut med sin elrullstol. Han utmanar henne i ett race, sisten till affären får köpa glass. Nicola antar inte utmaningen utan muttrar mest. Dan kommer förbi och hon ber honom komma över senare för att hjälpa henne med rehabövningarna. Hon säger att han kan få köttgryta som tack.
 
Victoria söker upp Holly igen för att berätta att hon inte tänker säga något till Adam för han skulle bli förkrossad. Hon vill även köpa tillbaka sin foodtruck av Moira. Moira ger henne nycklarna och säger åt Vic att behålla pengarna men det ser Victoria som en muta för att hon ska hålla tyst.
 
Gabby berättar för Liv om sin plan att anmäla sin far för att ha slagit henne. Liv blir förfärad och vill inte alls ställa upp på den idén. Tjejerna blir osams och Doug ser dem. Han försöker sedan prata med Gabby om konsekvenserna för det hon gjort. Han tror inte att Ashley med sin demens kommer att klara sig i fängelset om han hamnar där.
 
Adam blir jätteglad när han hör att Victoria vill jobba med sin foodtruck igen. Han vill att Holly hjälper dem men denna gång säger Victoria nej för hon vill klara sig själv. Adam märker att det är något som inte stämmer.
 
Chas råder Cain till att prata med Moira om vad som händer eftersom han märker att hon inte är som vanligt. När han kommer hem så är inte Moira inne så han kollar i hennes väska och hittar två medicinburkar. Cain googlar för att få reda på vad det är för medicin.
 
Dan kommer över till Nicola för att hon ska få hjälp med sin gångträning. Hon tar några steg men ramlar ned i soffan. När han hjälper henne upp är de nära att kyssa varann. Nicola ber Dan att följa med till neurospecialisten för hon vill inte ha med Jimmy och därför inte sagt till honom att hon har en tid bokad där. Dan lovar att följa med henne.
 
Holly och Moira kommer hem så Cain konfronterar Holly om medicinen. Han tror att hon har HIV så Moira måste erkänna allt. Hon berättar om Hollys drogberoende och att hon var tvungen att konfrontera Simon. Adam som kommer dit får också höra allt som hänt. Han blir rasande när hör att det var Hollys langare som rånat Victoria och att Moira fått veta det utan att säga något. Adam lämnar dem besviken över att Holly alltid går i första hand. Cain blir förbannad när han får veta att Simon hotat Kyle också.
 
Cain pratar med Moira lite senare och säger att han är besviken över att hon inget sagt till honom. Hon försvarar sig med det inte är så lätt eftersom han alltid bråkar när det gäller Holly. Cain är irriterad över att de slutade drogtesta Holly eftersom det ändå hade fungerat att hålla henne drogfri. Moira säger inget om hur det egentligen var. Han frågar Moira om hon älskar honom. Hon svarar att det är självklart och då ber han henne att visa det genom att de utesluter Holly ur deras liv. Moira kan inte välja och då ser han det som ett svar så han säger till Moira att det är hennes beslut. Sedan går han därifrån.

Dessa vilsna ungdomar

Inskrivet tisdag 28/3 kl 17:54
 
Chrissie ber Lawrence att inte berätta det han minns, för Lachlans skull. Lawrence tvekar och när hon nämner att Andy sitter häktad för skjutningen så säger han att det är inte rätt att en oskyldig får fängelse. Chrissie kan inte låta bli att nämna att Andy och Bernice setts kyssa varann och prata pluttenuttigt i telefon nyligen. Lawrence säger till polisen att han inte såg vem som sköt.
 
Polisen behåller Andy för förhör. De får veta att Lawrence vaknat och Andy blir lättad. Tyvärr så blir det inte bättre än att han blir anhållen för mordförsök.
 
Liv och Gabby rotar runt bland Victorias saker. Gabby övertalar den tveksamma Liv till att det de gör är inte så farligt. Tjejerna samlar ihop massa klänningar och väskor som de ska ta med sig men plötlsigt hör de att Victoria är på väg in. De släpper allt på soffan och rusar åt varsitt håll.
 
Victoria upptäcker klänningarna på soffan. Hon ropar för hon hör att någon är där. Gabby drar på sig luvan på sin tröja och ska rusa ut men Victoria får tag på henne och tar ett rejält grepp så Gabby slår i ansiktet i väggen. Gabbys tröja rivs sönder när hon sliter sig och rusar ut. Victoria hinner inte se vem det är men när hon ringt Adam och han kommit hem säger hon att hon kände att det var en tjej som gjort inbrottet.
 
Marlon och Carly spelar tv-spel ihop men stämningen är inte som förr. Det är mer spänt än någonsinn så Carly väljer att gå hem efter ett tag.
 
Ronnie träffar Lisa i affären och de börjar prata om att det är trist att laga mat bara för en person. Lisa bjuder över honom och de får en trevlig kväll. Hon råder honom att tala om för Lawrence om vad han känner.
 
Charity försöker få Sandy till att göra bra reklam för henne och puben. Han får några glas konjak för besväret men det hjälper inte. Sandy kan inte prata när de ska filma honom.
 
Chrissie anlitar Rakesh som Andys försvaradvokat. Det gör att Rakesh får tillbaka jobbet tillfälligt på advokatbyrån. Hon tycker hon är smart som dels visar byn att hon bryr sig om Andy och dels anlitar en usel advokat.
 
Gabby förklarar blåmärket i ansiktet med att hon ridit och blivit inknuffad i väggen av en häst.
 
Adam berättar för Laurel på kaféet om inbrottet och att Victoria råkat riva sönder tröjan på inbrottstjuven och att tjuven slog i ansiktet i väggen.
 
Ashley ser Gabbys trasiga tröja när hon plockar ihop kläderna för att elda upp dem. Hon säger att tröjan gått sönder i stallet. Ashley tar då tröjan och vill laga den. Han frågar henne varför hon inte använt sin hjälm när hon var i stallet för hjälmen har legat hemma hela tiden
När Laurel kommer hem och ser den lagade tröjan och blåmärket så inser hon att det var Gabby som gjort inbrottet. Gabby nekar inte utan skyller på att Ashley är dement och aldrig kommer ihåg något och Bernice tänker bara på sig själv och Laurel är en alkoholist.
 
Chrissie besöker Andy i fängelset och hon säger att hon tror på honom. Hon säger att han ska lita på henne för hon ska göra vad hon kan för att hjälpa honom.
 
Andy ska till det inledande förhören och det visar sig att han kommer inte att släppas mot borgen för han har ett våldsamt förflutet.
 
Ronnie besöker Lawrence på sjukhuset. Han erkänner att han fortfarande har känslor för honom men Lawrence säger att Ronnie måste förstå att det aldrig kan bli något mellan dem.
 
Moira tror att det är Simon som ligger bakom inbrottet hos Victoria för att skrämma dem. Hon ringer honom från Hollys mobil för att tala om att han ska låta bli att ge sig på dem igen.
 
Ashley blir rasande när han inser vad Gabby gjort så han tvingar henne till att följa med till Victoria för att be om ursäkt. Gabby vägrar, hon låtsas som om Ashley är förvirrad. Victoria ser inte helt övertygad ut.
 
Gabby kommer hem och hon fortsätter att vara oförskämd mot både Ashley och Laurel. Det gör att Ashley ringer till polisen för att anmäla henne för inbrottet.

Always together

Inskrivet lördag 25/3 kl 11:15
 
Ronnie kommer till sjukhuset för att kolla hur Lawrence mår. Polisen kommer också dit för att prata med Chrissie. Lachlan som är med henne blir nervös men erkänner ändå att han inte har något alibi.
 
Carly ska smita hem ifrån Marlon på morgonen men möter honom och April när de kommer ut från köket. April blir förvånad men Carly låtsas som om hon precis kommit dit.
 
Marlon träffar Rhona och hon hör från April att Carly varit där tidigt på morgonen. Rhona förstår ju vad som hänt och tillslut lättar Marlon sitt hjärta. Han är dock övertygad om att det inte kan bli något mellan honom och Carly eftersom de är så bra vänner.
 
Vanessa får höra Carlys version om natten och hon inser att Carly har massa känslor för Marlon. Vanessa råder Carly att berätta om känslorna för Marlon kanske känner likadant.
 
Chrissie är i skogen för att leta efter geväret och kläderna som Lachlan gömt. Hon hittar sakerna i en buske men precis när hon ska gå så ser hon massa poliser med metalldetektorer.  Chrissie hinner dock smita iväg utan att bli sedd.
 
Gabby hittar ett silverhalsband med ett hjärta där det är ingraverat "Always together". Hon öppnar hjärtat och ser ett foto inuti på Donna.
 
April upptäcker att hennes halsband från mamma är borta. Hon ser Carly och berättar vad som hänt. Carly lovar att hjälpa till att leta.  Stämingen mellan Carly och Marlon är spänd och han säger snabbt att de ska bara vara vänner, att det som hände mellan dem bara var ett misstag. Carly håller besviket med honom.
 
Andy ringer Bernice och lämnar meddelande på hennes svarare att ringa honom eller allra helst komma hem igen. Chrissie hör det så när hon ser honom frågar hon vem han pratat med och han svarar att det var Diane. Chrissie blir så besviken så hon tvättar hans kläder som han hade dagen Lawrence blev skjuten och sedan tar hon geväret och kläderna och lägger i Andys bil.
 
Andy åker iväg till sjukhuset men blir stoppad på vägen av polisen. De hittar givetivs vapnet och kläderna så han blir tagen till förhör.
 
Gabby söker upp April och ger henne halsbandet. (Jag är glad över att hon gjorde det för jag trodde hon skulle sälja halsbandet) April blir jätteglad men sedan kommer alla minnen fram och hon blir ledsen och rusar gråtandes därifrån.
 
Lachlan och Chrissie är på kaféet och Diane kommer fram till dem för att berätta att Andy tagits till förhör för skjutningen av Lawrence. Chrissie säger att hon hört det men inte hunnit berätta det för Lachlan än. Han blir förbannad och rusar ut samtidigt som han säger att "det är fel..."
 
Charity ser artikeln om Victorias foodtruck. På samma sida ser hon en tävling om att bli årets pubägare. Givetvis vill hon delta. Chas säger att Holly kan ta bilderna som ska skickas in. Charity är emot det men sedan ändrar hon sig.
 
Marlon mår dåligt av stämningen mellan honom och Carly. Hon undviker honom hela tiden så han säger tillslut att hon måste komma över för att spela tv-spel så det blir som vanligt mellan dem.
 
Andy förhörs av polisen. De påpekar att de vet om osämjan mellan Lawrence och honom, att Andy varit ihop med Bernice och nu med Chrissie. Polisen undrar varför han tvättat sina kläder och de frågar om hans förflutna då han råkade skjuta sin adoptivfar. Andy blir frustrerad och rasande för läget verkar inte till hans fördel.
 
Gabby får med sig Liv till att bryta sig in hemma hos Victoria för att låna en klänning till en fest.
 
Lawrence vaknar upp och Ronnie skyndar sig därifrån för Chrissie och Lachlan kommer precis dit. Chrissie pratar med sin far och säger att han varit med om en olycka. Då öppnar Lawrence ögonen och säger att det inte alls var någon olycka och att han kommer ihåg vad som hände, sedan tittar han på Lachlan.

Så tar vi lite mer elände

Inskrivet kl 22:11
 
Bernice bestämmer sig för att åka på en yogasemseter och lämna allt i byn. Gabby blir väldigt besviken över att inte få följa med och att inte få pengar så hon kan fortsätta med ponnyridningen.
 
Chrissie och Andy är på kaféet för att fira Lachlan som fyller 16. Han får ett paket men hinner inte öppna det förrän Lawrence kommer in.
 
Lawrence fortsätter att ignorera Lachlans försök att bli sams. Han säger till och med åt Lachlan att låta stackars Gabby vara. Lawrence går därifrån och Lachlan får bråttom iväg också.
 
Chrissie blir kvar på kaféet för Andy ska iväg och ordna med en picknick åt dem. Holly kommer in och visar sina foton för Rodney. Han ser Andy på en av bilderna men han ser inte vem som är med. Chrissie får då se bilden och hon ser Andy och Bernice kyssa varann hemma hos Diane och Doug på övervåningen.  Hon bllir då så besviken att hon rusar iväg och svarar inte när Andy ringer.
 
Vanessa får brev från fängelset där hennes pappa sitter. Hon vill inte veta vad han har att säga så hon kastar brevet oöppnat.
 
Harriet startar en självförsvarskurs och bjuder in folk från byn. Marlon blir enda mannen där. Först hamnar han i läge så alla kvinnor ser delar av hans könsorgan som hänger utanför shortsen sedan hamnar han i underläge under Carly. Han blir väldigt besvärad.
 
Lachlan kommer till Home Farm och letar fram ett gevär..Han hotar sedan att skjuta Lawrence om han inte sms:ar Chrissie och ber om ursäkt. Lawrence vägrar först men inser sedan att det är bäst att göra som Lachaln säger.
 
Jimmy lyckas övertala Nicola till att följa med till puben. Dan är där och får henne till att kasta pil med honom.
 
Gabby vill låna pengar av Rodney för att kunna fortsätta med ponnyridningen. Han går in i köket på kafét men kommer inte ut så Gabby går efter.
 
Lawrence fortsätter ändå att vara kaxig och säger att det är något fel i huvudet på Lachlan. Lachlan blir nervös och när Lawrence är på väg att försöka ta geväret så går ett skott av. Precis då kommer Chrissie hem. Hon säger åt Lachlan att duscha och byta kläder och kasta allt i soporna och sedan ta värdesaker så att det ser ut som om någon rånat Lawrence. Hon ringer sedan ambulans.
 
Andy väntar på Chrissie på picknicken när han hör ambulasen komma till Home Farm. Han går dit men Chrissie vill inte prata med honom just nu.
 
Harriet vill bjuda Marlon på en öl för att prata så han ber Carly att passa April medan han går på dejt. Carly går runt och ser ledsen ut. Marlon försöker få till en till dejt med Harriet när de är på puben men hon genomskådar honom och säger att de är bara vänner.
 
Gabby ser att det är massa sedlar i Sandys plånbok. En stund senare saknar han pengarna men Gabby har råd att åka till ponnyridningen. Hon får Diane och Doug att skjutsa henne dit. Ashley följer med Sandy för att leta efter pengarna han kan ha tappat.
 
Chas ser en besviken Emma utanför det raserade huset. Emma är rätt sur över att Rakesh ska sälja fastigheten. Chas tackar Emma för hjälpen att se att hon behövde hjälp och hitta ett ställe att få komma till.
 
Marlon kommer hem och när Carly ska gå hem så ser han att hon är ledsen. Hon stannar kvar och spelar tv-spel. De dricker vin och hon berättar plötsligt att hennes son skulle ha fyllt år idag så därför är hon lite ledsen. Hon tycker det är skönt att kunna prata om allt med Marlon. Carly gosar in sig i Marlons famn och de kysser varann.
 
Lawrence ligger på operation. Lachlan kommer till sjukhuset och han är nervös. Chrissie säger att allt kommer att ordna sig om han bara gör som hon säger. Lachlan är orolig över att om Lawrence klarar sig så kanske han kommer att skvallra om vad som hänt. Andy kommer till sjukhuset men Chrissie får Lachlan till att skicka iväg Andy. Sedan säger hon till Lachlan att nu är det bara de två och de behöver ingen annan i deras liv..

Besvikelser i mängder

Inskrivet torsdag 23/3 kl 10:54
 
Lawrence vräker Kerry och Bernice från salongen. De måste flytta ut på en gång och Bernice som precis kommit hem får ett brev i handen där de är uppsagda. Hon protesterar eftersom hon inte fått något besked tidigare. Lawrence skyller på att han åtminstone skickat en uppsägning och krav på hyran som inte är betald så det är inte hans fel om posten inte levererat.
 
Priya vill överraska Rakesh så hon kontaktar Ronnie för att be honom göra klart bygget. Ronnie vägrar. Han pratar sedan med Rakesh för att berätta vad Priya vill. Rakesh ber då Ronnie att strunta i torrötan men även denna gång vägrar han.
 
Aaron pressar Robert till att berätta vad som hänt vid skjutningen. Han får då veta att det var Ross som sköt för att Andy bett honom. Robert vill få Aaron att inte snoka mer i händelsen.
 
Holly får sms från Simon som talar om att Moira varit där. Moira berättar då att hon ramlat på en spruta och att hon fått medicin som gör att hon mår dåligt just nu. Precis då kommer Cain hem från resan och han blir förvånad när Moira inte vill komma nära honom. Hon skyller på virus.
 
Chas kommer hem och märker att det hänt något. Aaron måste till skroten så hon pratar med Robert. Han berättar då för henne om skjutningen.
 
Rakesh vill vinna mer pengar i pokerspelet så de träffas igen. Denna gång är även Rishi med. Pierce fortsätter att dra i örat när han ligger illa till så Rakesh satsar mer pengar. Även denna gång vinner han.
 
Aaron möter Chrissie och Andy i byn och han blir rasande och ger Andy en snyting för att han beställt mordet på sin bror. Chrissie blir jättebesviken och lämnar Andy.
 
Gabby är besviken över att behöva flytta från Home Farm och hon vill knappt prata med sin mamma om de inte kan flytta tillbaka. Hon möter Lachlan som också är bostadslös. När Gabby vill ha en kram så misstolkar han signalerna och är på väg att pussa henne. Gabby blir rasande och rusar därifrån.
 
Rakesh får till en ny spelkväll och han satsar stort. När insatsen är på 6000£ och Pierce drar i sitt öra är han säker på att vinna men det visar sig att Pierce har bättre kort. Pierce vinner potten och allt rasar för Rakesh. Pierce skrattar för att han lyckats lura Rakesh med att tro att han hade usla kort när han rörde vid örat. Rakesh går iväg till sitt raserade husbygge och där bryter han ihop.
 
Marlon och Carly har roligt när de dansar för Leo. Rhona ser dem ihop och tror att det är något på gång. Hon frågar Marlon som nekar. Han nekar så många gånger att Rhona inte blir övertygad.
 
Holly återupptar sitt intresse för fotografering så hon går runt i byn och tar en massa bilder. Rodney erbjuder henne att sätta upp några av bilderna i kaféet. Han säger att han är ansvarig nu när Brenda och Bob är i Kanada.
 
Rishi talar om för Rakesh att skulden till Pierce är betald Han har betalat den så får Rakesh betala tillbaka när försäkringspengarna kommer.
 
Chas erkänner för Aaron att hon pratat med Robert om skjutningen och att hon vetat att det var Ross länge men att hon inte velat göra något åt det.
 
Lachlan vill be Gabby om ursäkt när de ses på kaféet Hon är inte så intresserad så han ber Lawrence, som sitter i närheten, att hjälpa honom. Lawrence kallar Lachlan för "en kille som är besatt av videospel, asocial, missanpassad och oförmögen att skapa meningsfulla relationer. Dessutom visar han ingen ånger då hans ovälkomna närmanden ledde till trubbel med polisen, så bli gärna vän med honom"
 
Rakesh vill att de säljer huset även om det blir en förlustaffär. Han skyller på att huset tar för mycket tid, tid han vill tillbringa med familjen istället.
 
Chrissie söker upp Ross för att konfrontera honom om skjutningen av Robert. Han erkänner efter ett tag men skyller på att det var Andy som var den som var mest angelägen.
 
Andy och Bernice ses och börjar dricka sig fulla för att båda har förhållanden som havererat. Chrissie dyker upp för hon förlåter Andy efter att ha pratat med Ross. Hon vill komma in men Andy vill att de ses på puben istället, han ska bara klä på sig. Chrissie går iväg och Andy går in till Bernice som kommer ned från övervåningen, iklädd endast en morgonrock.

Kaniner under rocken

Inskrivet kl 23:01
 
Moira ska följa med Holly till stan för att Holly ska få metadon men Moira får förhinder. Jai hör detta och erbjuder sig att skjutsa henne till stan.
 
Charity ska prata med Belle men då säger Belle att hon är gravid nu så allt har löst sig
 
Joanie har bett Harriet att komma över till dem för att boka datum för bröllopet. Zak glömmer bort det och går till Lisa istället. Där vill han prata om Belle. De kommer fram till att de båda faktiskt är glada över att få ett barnbarn.
När Zak kommer hem får han höra av en besviken Joanie att han missat tiden. Hon tror att han ångrat sig men Zak säger att bröllopet med henne är en av de bästa sakerna i hans liv.
 
Priya ringer försäkringsbolaget för att få veta varför det dröjer med utbetalningen. Hon kräver att få prata med en chef. Rakesh kommer in i rummet och tar hennes telefon. Han lägger på utan att hon ser sedan låtsas han skälla ut försäkringsbolaget. Hon vill att de lånar pengar av Rishi, tills försäkringspengarna kommer, för att kunna renovera klart men Rakesh vägrar.
 
Rishi vill skaffa ett husdjur till Amba så han frågar Charity om hon vet någon som har kaniner. Hon pekar på Zak som står en bit ifrån vid bardisken. Zak lyfter på rocken och visar några döda kaniner som hänger där. Rishi förklarar att han hellre vill ha levande djur.
 
Aaron är orolig för han har fått höra att Chas ska få komma hem och han tror inte hon är riktigt redo för det än och att Robert kanske påminner henne om skjutningen.
 
Lawrence kommer till kaféet och vill ha mat. Han är alldeles rufsig och skäggig. Bitter som han är så muttrar han åt alla och när Chrissie och Andy kommer in så säger han att Andy visste om att Ronnie inte var hennes far. Chrissie blir ledsen över att Andy inget sagt men sedan förstår hon honom när han säger att han inte ville såra henne.
 
Victoria kommer till puben och ger Moira Hollys mobil. Holly hade glömt den på kaféet när hon åkte iväg med Jai. Moira ser att Simon kontaktat Holly flera gånger med erbjudanden om knark. Hon och James åker tll stan för att försöka hitta Holly eftersom Moira insett att Holly kanske börjat knarka igen. De hittar Simons ställe och de tvingar sig in där. Simon kallar Holly för fnask och knarkare men han vill inte säga om hon är där. Moira blir irriterad och är nära att ge sig på Simon men han knuffar undan henne. Hon ramlar på en spruta som fastnar i hennes arm. James hjälper henne därifrån och tvingar henne att åka till sjukhuset.
 
Joanie pratar med Harriet och bestämmer ett datum för bröllopet även om Zak inte är med. Zak kommer till puben och får veta det. Han blir lite besviken men när han ser att Joanie blir ledsen så säger han att det kommer att bli den bästa dagen i hans liv. När Dan vill skåla för dem så råkar Lisa höra det. Hon blir ledsen över att Zak inget sagt men hon tycker sedan att det är självklart att Charity får ordna Zaks bröllopsfest på puben. Belle rusar ut till toaletten. Alla tror att hon blev ledsen över bröllopet.
 
Andy konfronterar Lawrence på Home Farm. Lawrence försöker få det till att Bernice lämnat honom för att hon fått en summa pengar men Andy tror inte på honom utan han vet att det är för att Lawrence är gay.
 
James väntar medan Moira är på sjukhuset och får ta massa prover. Det kommer ta några dagar innan hon får svar. Han säger till henne att hon måste berätta för Cain om vad som hänt.
 
Dan, Rodney och Rakesh är hemma hos Dan för en pokerkväll. Pierce kommer dit och får, efter sura blickar från Rakesh, vara med. Den stora vinstpotten vinns av Rakesh så Pierce vill ha revansch nästa dag.
 
Holly pratar med Jai. Hon vill inte gå in på apoteket för att få sin metadon för hon vill inte ersätta en drog med en annan. Jai kör hem henne och hon berättar för Moira att hon inte vill genomgå den behandlingen.
 
Cain ringer till Moira och äntligen svarar hon. Hon skyller på att hon haft mycket att göra. Cain berättar att han kommer hem i morgon. Moira säger att hon vill berätta något men sedan säger hon bara att hon älskar honom.  När de lagt på kommer Holly och kramar om sin mamma. När Holly gått tar Moira fram sin medicin och tar två tabletter.

Kundvagnsferrari

Inskrivet kl 21:51
 
Lisa vill inte åka hem förrän hon träffat Belle. Charity ringer efter henne och tillslut har Belle duschat efter att ha varit "inlåst" i bastun. Lisa bestämmer sig sedan för att stanna med dem på spa:t ändå.
 
David ordnar en förlovningsfest men Tracey säger till honom att hon inte kan gifta sig med honom för hon är inte redo. Då firar de en "ickeförlovning" istället. David talar om att han tänker inte ge sig utan han tänker fråga henne varje dag.
 
Chrissie får veta att Lachlan stulit en bil ifrån Lawrence så hon åker till Home Farm för att lämna tillbaka den. Lawrence är rasande och han talar om att han tänker sälja Home Farm.
 
Holly vill gottgöra Victoria så hon lyckas få Adam att ställa upp på att ta bilder på foodtrucken för en kommande artikel. Om Victoria inte vill bli intervjuad så kan hon ändra sig sen.
 
Liv frågar Finn om dejtingtips för hon vill göra något fint för Aaron och Robert innan de gör slut med varann. Han råder henne att de ska på middag på en fin restaurang och dricka massor av champagne. Liv gör tvärtom och lockar Robert och Aaron till att ses med lite curry, pommes och öl. Hon lämnar killarna ifred och de börjar prata. Robert erkänner att han gör vad som helst om han vill göra något för någon som betyder mycket för honom. Han säger att han kan försöka bli bättre på att inte ljuga och göra dumheter men han kan inte lova något. De blir sams och bestämmer att Robert flyttar in hos Aaron.
 
Belle går ut på gården på spa:t. Hon börjar återigen prata med Ellie och hon blir övertygad om att Ellies baby blir bra som Belles barn.
 
Joanie vill börja planera bröllopet med Zak men han verkar inte ha så mycket intresse av det
 
David som alltid önskat att få köra en Ferrari får en överraskning av Tracey. Hon har ordnat ett kundvagnsrace med kundvagnar som är pyntade som bilar. En av vagnarna åker iväg för backen och träffar Belle som faller handlöst.
 
Holly bestämmer sig för att följa läkarens råd att börja med metadon. Hon får ett yrselanfall på kaféet så Adam ser det. Han frågar sedan sin mamma om hon tror att Holly börjat med droger igen. Moira förnekar att det skulle kunna vara fallet.
 
Chrissie ser Ronnie på kaféet så hon frågar honom om han kan tänka sig att stanna i byn om han får kontraktet på äventyrsparken. Han tvekar med tanke på att Lawrence kanske blir förbannad men sedan tackar han ja.
 
Zak insisterar på att följa med Belle och Charity till sjukhuset. Där möter de Angie som berättar att hon också fått missfall en gång i tiden. Belle talar om att Jermaine aldrig sagt något om det.
 
Belle följer med doktorn på sjukhuset men vänder när de kommit fram till rummet. Efter ett tag återvänder hon till Zak och Charity. Jermaine har också kommit dit. Belle ser bedrövad ut så han tror att hon förlorat babyn men hon säger att allt är ok. När de kommer hem säger hon till Jermaine att hon är gravid och hon ska se till att allt blir bra.

Köp en baby på Ebay

Inskrivet lördag 18/3 kl 00:05
 
Jermaine har blommor med sig hem. De är till Lisa som tack för att han får bo där men han har även örhängen till Belle med sig. Han vill visa att han älskar henne.
 
Aaron får höra av Victoria att Robert inte sovit hemma i natt. När Robert kommer hem har han svårt för att tala om var han varit så Aaron blir besviken och ber honom gå. Robert går iväg och Aaron följer efter i smyg. Aaron ser när Robert släpper ut Ryan från bagageutrymmet på bilen. Det visar sig att Robert kört om kring med Ryan liggandes i bilen bara för att få honom att förstå att han ska låta dem vara. Ryan får sedan 100£ för att hålla sig borta. Aaron är besviken över att Robert aldrig lär sig utan alltid gör som han vill oavsett vad andra tycker.
 
David letar efter Tracey men hittar henne inte. Jacob säger att David har det bättre utan henne och då inser David att Jacob sagt något till Tracey. När David frågar Carly får han veta att Tracey är på väg till Ibiza för att aldrig komma tillbaka.
 
Ross som kör taxin idag får punktering när han är på väg till flygplatsen med Tracey. Han byter däck samtidigt som han flirtar med henne men hon är inte mottaglig för hans försök.
 
Lachlan kommer till Home Farm för att prata med Lawrence. Lawrence vill inte ha honom där och framför allt får Lachlan inte kalla honom för morfar. Lachlan bryr sig inte om om det inte finns biologiska band mellan dem men Lawrence vill inte ha honom där utan kör ut honom.
 
Belle verkar besviken över att Jermaine nöjer sig med att jobba på puben och bo hemma hos Dingles. Hon mår dåligt över att han måste noja sig med det bara för hennes skull.
 
David söker upp Finn som får skicka meddelande till Ross via komradion. Tracey får då höra om misstget hon gjort eftersom hon inte hörde hela samtalet med Priya. David avslutar samtalet med att säga att han älskar henne.
 
Tracey dyker upp på puben precis när David talar om för Eric om hur ledsen han är för att Tracey hann sticka. När han ser henne blir han så glad och lättad så han friar till henne på en gång. Alla runt omkring blir förvånade men Tracey säger ja. Jermaine jublar men Carly säger åt honom att vara tyst.
 
Jacob får höra om förlovningen av Eric. Han visar sin besvikelse klart och tydligt. David försöker förklara att hon gör honom lycklig så tillslut så lovar Jacob att sluta vara så grinig.
 
Holly är hemma och vill inte följa med till doktorn när Moira ber henne. Hon säger att hon är trygg hemma och där kan hon inte falla i frestelse. Moira lyckas ändå få med sig Holly till läkaren.
 
Lawrence vaknar fullt påklädd med jacka och allt i soffan. Han hör att något händer utanför så han går ut för att kolla. Lachlan åker runt på gräsmattan med en rod gammal veteranbil. Lawrence fortsätter att inte vilja ha någon i sin närhet och när Lachlan stannar till för att prata och säger att Lawrence är patetisk som får utbrott för att han blir kallad gay så ger Lawrence Lachlan en örfil. Lachlan blir besviken över att bli ratad hela tiden så han drar iväg med bilen igen.
 
Adam kommer till gården och han talar om för Holly att Victoria slutat åka ut med foodtrucken. Moira förklarar Hollys bleka utseende med att hon är sjuk.
 
Tracey är på puben med Vanessa och Carly. Hon ser inte så glad ut trots att hon är nyförlovad. Diane frågar henne sedan vad som händer och då erkänner Tracey att hon älskar David men att hon inte vill gifta sig men att hon inte kunde säga nej till en cancersjuk man.
 
David däremot är helt säker på att Tracey är rätt för honom och det talar han om för Leyla som kommit hem och fått höra nyheten.
 
Belle och Charity åker iväg på spa för att få tillfälle till att Belle ska få sitt "missfall". Belle börjar supa sig full för hon mår inte speciellt bra över sina lögner för att behålla Jermaine.
 
Jermaine som märkt att Belle verkar må dåligt ber Lisa att åka till spat för att hjälpa Belle. Han vill betala för Lisa men hon säger att hon kan betala för det själv.
 
Lisa kommer till spat och Belle ser henne och får bråttom iväg. Lisa hinner precis se att Belle springer iväg. Charity försöker övertyga Lisa att Belle mår bara lite illa och behöver vara ifred en liten sund.
 
Belle springer in i en ångbastu för att slippa träffa Lisa. Där inne börjar hon prata med "Ellie" en tjej hon träffat i fängelset. Ellie är kaxig och retar Belle som nästan bryter ihop av sina lögner. Ellie berättar att hon är gravid och att Belle kan få den babyn när den är född, för att behålla Jermaine.  Hon vill hjälpa Belle eftersom man inte kan köpa en baby på Ebay. (Samma sak hade Charity sagt tidigare)
..

Pappabanken har stängt

Inskrivet fredag 17/3 kl 21:07
 
Lawrence fortsätter att förneka att han är gay även om alla på puben tycker att det är okej.
 
Polisen talar om för Robert och Aaron att de har en övervakningsfilm där man ser att Robert tar ut en större summa pengar. Robert nekar till att ha betalat Ryan utan han har köpt en klocka till Aaron men att han inte har kvittot kvar. När polisen gått så påpekar Aaron att polisen inte har något att gå på för annars hade de anhållit Robert direkt.
 
Nicola är glad över att få hjälp. Hon accepterar Dans förslag att han ska hjälpa henne med rehabövningarna.
 
Klänningen David köpt till Tracey för att ha på middagen är för stor så hon har nålat ihop den bak i ryggen. Hon hinner inte byta så hon får ha på sig den när de ska iväg. De skyndar sig till taxin som tar dem några få meter till puben. David hade ändrat planerna så det blev fish&chips på puben istället för en fin fransk restaurang.
 
Lawrence är hemma och väldigt ledsen. Chrissie kommer hem för att be om ursäkt men Lawrence är så bitter så han slänger ut Chrissie och hennes son. Han kallar henne för otacksam och bortskämd. Han slänger massa pengar på henne och säger att det är det sista hon får av honom för nu har pappabanken stängt.
 
Aaron tar mod till sig och frågar Robert om de ska flytta ihop för att få lite mer tid för sig själva. Det är meningen att Liv ska bo med dem. Robert vill tänka på saken.
 
Chrissie söker upp Ronnie och ber honom att visa sin kärlek för Lawrence. När Ronnie kommer till Home Farm så jagar Lawrence iväg honom med geväret i högsta hugg. Lawrence säger att han dödar Ronnie om han kommer tillbaka.
 
David och Tracey kommer hem för att fortsätta kvällen men när hon går upp till lägenheten så ramlar David ihop. Eric och Jakey som är i butiken hjälper honom. De vill att David tar det lugnt men David protesterar. Han säger att när han är med Tracey så glömmer han att han är sjuk, hon är den ende som får honom att må bra. Jacob blir givetvis ledsen när han hör detta.
 
Jermaine börjar söka jobb och när Charity hör detta erbjuder hon honom jobb på puben. Han blir nöjd eftersom hans nya liv börjar nu i byn. Charity frågar Belle om hon vill ha vodka i juicen men Belle tackar nej med tanke på att hon är gravid.
 
Sam kommer till Home Farm och märker att Lawrence börjar bli full. Han får i uppdrag att hjälpa Lawrence som vill skjuta sönder massa minnessaker med lerduveskyttemataren. Lawrence skjuter bland annat sönder Chrissies nalle hon fått som liten.
 
David märker att Jacob är ledsen så han bestämmer att de ska spela tv-spel tillsammans en kväll. Det gör att David lämnar återbud till Tracey. Hon märker att Jacob är sur på henne så hon frågar honom varför när han är på väg till bussen. Han säger att David tycker att hon är efterhängsen, högljudd och tramsig och att han inte gillar henne längre men att han inte vågar säga det till henne.
 
Ryan kommer till puben för att hämta pengar från Liv som inte är där. Robert träffar honom och säger åt Ryan att sticka därifrån för han kommer inte få några pengar. Då säger Ryan att han kan anmäla Robert för att ha hotat vittnet. Robert blir förbannad och talar om att då kanske han ska ge sig på honom på riktigt.
 
Sam ringer Aaron som kommer till Home Farm för att kolla upp Lawrence. Aaron försöker prata med Lawrence men det går inte så bra. Lawrence säger att man kan inte ändras inom sig.
 
Tracey går till Carly och berättar vad som hänt. Carly tror inte alls på Jacob eftersom han är en ung kille som klart blir besviken när David tycker om Tracey. Det gör att Tracey går till butiken och råkar höra när David pratar med Priya. Han säger precis att Tracey är högljudd och väldigt impulsiv. Tracey går iväg ledsen så hon hör inte när han fortsätter tala om hur mycket han tycker om henne och att hon betyder så mycket för honom.
 
Tracey talar om för Carly att Jacob hade rätt angående Davids känslor så hon tänker nu åka till Ibiza för att jobba under sommaren och sedan ska hon vidare till Sydney.

Inget lugn, ingen ro

Inskrivet torsdag 16/3 kl 07:46
 
Bernice är glad att Andy pratat med henne för det fick henne att prata ut med Lawrence. Hon säger ändå åt Lawrence att åka till hotellet så länge medan hon fixar annat.
 
Ronnie kommer till hotellet eftersom han fått ett meddelande där han betts komma kl 12. Lawrence inser att det är Bernice som skickat det från hans mobil. Ronnie vill att Lawrence erkänner nu att han är gay precis som på sjuikhuset. Lawrence blir så rasande att han kastar en vas mot Ronnie men den träffar honom inte. Tillslut erkänner Lawrence att det var Ronnie som gett upp när Lawrence kom ut från fängelset. Han fortsätter att förneka att han är gay. Ronnie blir förtvivlad och ber Lawrence att erkänna men Lawrence kan inte, men han erkänner att han är asexuell för han fått sprutor i fängelset som tagit bort sexlusten. Ronnie berättar att han fortfarande älskar Lawrence.
 
Bernice är ledsen för hon har fått meddelande från Lawrence om att hon har fel och att han ska komma hem men han kommer aldrig. Hon säger till Andy att Lawrence får en timme på sig att komma hem annars kommer hon ge upp.
 
Tracey flyttar i hos David och hon stannar hemma med honom för att mysa istället för att jobba.
 
Jimmy säger till Robert att ingen kommer att ta körningen till Odessa. Robert går till Nicola och talar om att hon inte behöver oroa sig för jobbet, givetvis berättar han om den missade körningen. Hon säger sedan till Jimmy att åka för de kan inte tacka nej till jobb bara för att hon inte kan röra sig.
 
James hör Holly ropa på hjälp för att komma ut för dörren är låst. Moira kommer och säger att inte låsa upp dörren, tills Holly är ren. Hon berättar allt för James och att hon inte vågar säga något till någon för hon är rädd för att äktenskapet skulle ta slut för Cain kommer tvinga henne att välja mellan honom och Holly.
 
Belle vill fortfarande fullfölja planen med att bli gravid men Charity talar om att tiden kommer inte att stämma och Jermaine kommer att förstå att hon lurat honom.
 
Lawrence talar om för Ronnie att han stannar hos Bernice men samtidigt i byn så tar hon en taxi iväg.
 
Gabby vill inte flytta hem till pappa men Lawrence säger att hon måste eftersom Bernice sagt det. Han vägrar att säga att Bernice lämnat honom utan hittar på ursäkter om att hon bara är hos Nicola.
 
Rodney säger åt Nicola att ta det lugnt när hon nu börjar jobba hemifrån medan Jimmy tagit körningen till Odessa. Nicola säger åt sin far att hon klarar sig själv och att han kan gå. Hon blir tokig på att Jimmy ringer hela tiden för att kolla henne så hon stänger av mobilen.
 
Chrissie söker upp Nicola för att kolla om Bernice är där och får då veta att även Lawrence frågat efter henne.
 
Lawrence frågar Andy om han vet var Bernice är men han säger inget. Lawrence säger att han ska göra allt för att hitta henne. Andy säger då att hon åkt iväg med Finns taxi.
 
Adam märker att Aaron har problem med något men inte vill säga vad. Tillslut erkänner Aaron att han och Robert aldrig får vara helt ensamma för det är alltid någon där på puben. Han funderar på att fråga Robert om att hitta eget ställe att bo på. Adam blir jätteglad och säger åt Aaron att skynda sig.
 
David bokar bord på en fin fransk restaurang till honom och Tracey, dessutom vill han gå på nattklubb efteråt. Jacob och David hör det. De vill att David tar det lugnt men han vill inte vila bort sitt liv. När Tracey får höra hans planer så vill hon göra något annat eftersom det inte är hennes stil med fina franska restauranger. Hon ändrar sig dock.
 
Chrissie hittar ett brev Bernice lämnat efter sig. Hon blir rasande när hon förstår att Bernice lämnat Lawrence på grund av Ronnie. Chrissie tror att det är för att Ronnie är hennes far så hon ska konfrontera honom för att äntligen få fram sanningen.
 
Finn talar om för Lawrence att Bernice åkt till flygplatsen.
 
Nicola är sur och grinig på Kerry och Dan som kommer för att hjälpa henne så de går iväg igen. Hon klarar sig själv men när hon försöker ta upp en penna som hon tappat så fastnar hon liggandes på golvet med armen fast mellan två skåp.
 
Jimmy ringer till Dan men Kerry avvisar samtalet för att få Dans uppmärksamhet. Dan funderar på att hjälpa Nicola med rehabövningar så han går över till henne och ser att hon ligger på golvet. Han hjälper henne upp och hon börjar gråta.
 
Robert och Aaron är äntligen ensamma hemma och ska precis mysa ihop när polisen kommer. De vill prata om det falska vittnesmålet mot Gordon.
 
Chrissie konfronterar Ronnie när hon ser honom på puben för att få veta sanningen men han vill att hon pratar med Lawrence. Hon fortsätter att pressa honom men han nekar till att vara hennes far. Hon blir förtvivlad för hon tror att ingen bryr sig om henne men då erkänner Ronnie att han inte alls var kär i hennes mamma utan i hennes far, att de älskade varann. Precis då kommer Lawrence in.

Anfall...

Inskrivet kl 21:14
 
Nicola får komma hem. Hon är inte helt nöjd med det Jimmy ordnat men han försöker så gott han kan med att köpa hjälpmedel till henne, bland annat en leopardmönstrad rullstol.
 
Lawrence får en anfall när han är på kaféet. Han tappar balansen men Andy och Ronnie är snabbt framme hos honom. Andy hjälper Lawrence hem men han får inte ringa efter Bernice utan Lawrence vill klara sig själv. Lawrence erkänner att han köpt potensmedel som kanske inte fungerar ihop med hans hjärtmedicin.
 
Belle pikar Joanie för att ha stulit en äkta man och familjefar. (Belle är inte mycket bättre som också gjort en "Joanie" även om Jermaine inte hade barn), Joanie föreslår för Zak och Lisa att de kanske ska ha en familjemiddag så Jermaine ska känna sig välkommen till familjen och för Belles skull.
 
Angie kommer till byn för att lämna räkningar till Jermaine men hon vet inte var han är. Hon träffar Charity och de börjar prata. Charity vägrar att tala om var Belle och Jermaine är. Angie nämner att det var inte första gången Jermaine var otrogen.
 
Det Angie sagt gör att Charity vill testa Jermaine. Hon ringer och ber honom komma över för att kolla ett födelsemärke. Charity klär av sig och är lite flirtig men Jermaine genomskådar henne. Sedan ramlar Sam in i rummet. Han hade fått i uppdrag att filma dem genom nyckelhålet.
 
Holly har abstinens och hon ber Moira att slippa avgiftas tvärt utan istället få trappa ned. Moira vägrar att köpa droger till henne. När Adam kommer till gården och frågar efter Holly så säger Moira att hon är i stan hos vänner fast hon egentligen är uppe i sovrummet.
 
David berättar för Jacob om Tracey. Jacob blir glad. När Tracey sedan inte hittar någon ny bostad så erbjuder David henne att bo hos dem.
 
Moira får höra att Victoria tänker sälja sin foodtruck så hon köper den av henne. Hon säger till Victoria att den kommer att stå i en lada tills Vic är redo att börja jobba igen.
 
Bernice kommer hem efter att ha varit i stan. Hon går till kaféet och får höra att Lawrence blivit dålig tidigare när han var där och på vägen ut möter hon Andy som berättar vad som hänt. Bernice konfronterar Lawrence för hon tror att han köpt sina piller för att han är kär i Ronnie eftersom Andy sett dem på sjukhuset. Lawrence förklarar att han bokat hotellweekend för honom och henne och det är därför han köpt dessa piller, för att han vill glädja henne.
 
Dingles har sin familjemiddag. Stämningen är inte på topp. Joanie försöker åtminstone att berömma grytan som Lisa lagat. Belle råkar välta ett glas med dricka så Jermaine blir blöt. Hon ska hämta något att torka med samtidigt som Charity gör samma sak. Charity ser då gravtestet i Belles handväska så hon drar med sig Belle ut på gården för att prata. Under tiden så torkar Sam av Jermaines byxor. (Varför???)
 
Belle blir tvungen att erkänna för Charity som listat ut att det inte är något barn på gång. Belle säger att hon ska bli gravid, allt för att behålla Jermaine. Charity säger åt Belle att säga sanningen och om Jermaine är en bra kille så kommer han att förstå. Belle vägrar så tillslut säger Charity att Belle måste låtsas få ett missfall.

Många erkännanden

Inskrivet kl 22:02
 
Tracey vaknar på morgonen och kommer ned för trappan och upptäcker att tv:n är borta. Även andra värdeföremål är borta, likaså nattens dejt. Hon hör att Vanessa och Carly är på väg hem så hon går till bakdörren och slår in en ruta. Tracey låtsas som om de haft inbrott tills Carly ser att glassplittret ligger på utsidan av fönstret.
De går till puben där David sitter. Han får veta vad som hänt och att det är Traceys nattragg som stulit sakerna. Han blir väldigt besviken på henne så hon går därifrån. Tracey beslutar sig för att flytta till värdshuset. Varken Carly eller Vanessa stoppar henne.
 
Holly hör när Victoria pratar med Adam och Cain om att hon ska identifiera killen som gjorde inbrottet. När de andra gått så pratar Holly med Victoria. Hon nämner att Victoria kommer att få vittna i rättegången sedan när den blir av.
 
Victoria talar om för Adam att hon vill inte vittna och att hon vill sälja sin foodtruck. Hon vill inte fortsätta med den verksamheten.
 
Jai möter Holly och de sätter sig för att prata. Han förstår hennes vånda och han talar om hur viktigt det är att själv vilja sluta innan det går illa. Holly erkänner att det var hennes fel att Victoria blev rånad. Jai talar om för henne att hon måste vara ärlig både mot hennes anhöriga och sig själv.
 
Priya letar efter sitt halsband. Hon förbannar sig själv över att ha blivit så full att hon tappat bort sin fina present. Rakesh säger att det är bara pengar. Emma hör det och frågar om handpenningen. Priya säger att de ska få sina pengar så fort försäkringen betalas ut. Rakesh går iväg och ringer ett samtal. Han vill ha ett till snabblån.
 
Lawrence väntar på att brevbäraren ska komma. Han vill fånga upp sitt paket innan någon annan ser vad han beställt. Bernice ser att han får ett paket så han säger att det är en överraskning till henne. Sedan går han in på sitt kontor och läser bipacksedeln till sina potenspiller.
 
Jermaie pratar med sin advokat om skilsmässan. Han säger till Belle att han vill bli klar med separationen för att kunna ta hand om Belle och barnet. Belle går sedan in på toaletten på puben för att göra ett gravtest. Charity kommer in så Belle gömmer testet och säger att hon mår illa.
 
Jai erkänner för Rishi att han varit på ett Anonyma Narkomanermöte för att begäret till kokain kom så starkt. Rishi är glad över att Jai gick på mötet istället för ta till droger. Megan kommer för att lämna Eliza som ska få sova hos sin far för första gången
 
Moira är irriterad på Cain som ska åka till Debbie. Hon går runt och muttrar när Cain väljer att gå till puben. Holly blir stressad och erkänner sitt drogberoende. Hon berättar att hon tagit droger även om hon sagt att hon slutat. Moira blir vansinnig och säger att hon önskar att Holly aldrig kommit tillbaka.
 
Diane får höra att Tracey tänker åka till Ibiza för att jobba för att slippa träffa David varje dag. Hon ber Tracey stanna för att eventuellt få jobb i Leeds hos en av Dianes bekanta. Sedan lurar Diane upp David till lilla kontoret på värdshuset. Hon låser dörren och säger att hon inte tänker öppna förrän de insett att de tycker om varann.
 
David och Tracey fortsätter och tjafsa och försöka få någon att hjälpa dem genom att skrika ut genom fönstret. De hör inte att Diane redan låst upp dörren. Givetvis tjafsar de tills de ramlar på varann och börjar kyssas. Utaför dörren står Eric, Diane och Finn. De blir nöjda när de hör att David och Tracey blir sams så de smyger därifrån.
 
Cain ska åka till Debbie. Han märker att Moira verkar fundera på något men hon säger att allt är ok så han åker. Holly erkänner allt, om urinproven från Kyle och att det var hennes langare som gjorde inbrottet i foodtrucken, för Moira.
Moira orkar inte med allt så hon går därifrån. När hon ser Adam, som tvättar foodtrucken och han är ledsen över att Victoria inte vill fortsätta med sin dröm, så håller hon tyst.
 
Holly har abstinensbesvär och försöker ringa sin mamma för hjälp. När Moira inte svarar så ringer hon Simon och vill ha droger men hon lägger på. Moira som kommit hem hör henne. Hon går fram till Holly och kramar om henne. Moira säger att de ska klara av detta denna gång också.

Asiens Richard Gere och George Michael på samma fest

Inskrivet lördag 11/3 kl 20:17
 
Victoria vill ha sitt jobb på puben tillbaka. När Adam får veta det blir han besviken för han tycker att hon ger upp sin dröm alldeles för lätt.
 
Leyla hittar ingen lokal till Priyas fest efter att hotellet de haft först avbokat dem. Tillslut får hon Jai till att lova att de kan vara i fabriken.
 
Lisa bokar tid för Belle hos läkaren eftersom hon äter medicin och bör kolla om hon kan det när hon är gravid. När Belle ska dit så vill hon åka själv även om Lisa precis sagt att hon kommer att ställa upp helt för att hjälpa till. Belle åker till läkaren och får veta att han måste kolla med barnmorskan om hennes medicin och att han kommer att boka tid för ultraljud för henne.
 
Priya kan inte släppa tanken på att Rakesh ligger bakom branden så hon ska konfrontera honom. Han är på fabriken så hon åker dit. De står utanför och hon vill veta om det är han som tände på, eftersom han verkat vara så hemlighetsfull senaste tiden. Rakesh tar med henne in i fabrikslokalen och hon blir väldigt överraskad när det är fullt med folk som vill fira henne. Hon blir jätteglad och börjar festa loss. Rishi har klätt ut sig till George Michael a´la 1986, det år Priya föddes.
 
Neville, försäkringsagenten, söker upp Rakesh för att ställa frågor angående branden. Han talar om att de vet om att Rakesh kollat upp försäkringen dagen innan branden bröt ut. Rakesh hotar med att stämma dem men då säger Neville att polisen kommer att göra en grundlig undersökning av Rakesh och de kollar upp allt som hänt det senaste året. Rakesh går tillbaka till festen och ger Priya ett jättedyrt halsband. Han säger att de kommer att få pengar från försäkringen.
 
Tracey är ledsen över att David inte vill träffa henne längre. Carly vill muntra upp henne så de och Vanessa går till puben för att festa loss innan de ska åka in till stan. Lägligt nog så kommer tre unga okända killar in på puben och Tracey lyckas flirta in sig med en av dem. Hon sitter i soffan och hånglar med honom när David kommer in för att prata med henne. Han vänder när han ser Tracey hångla med killen. Tracey blir återigen besviken men bestämmer sig för att sluta haka upp sig på David, så hon tar med sig killen hem.
 
Belle kommer hem från läkarbesöket och upptäcker att Jermaine är ensam hemma. Hon förför honom igen, tredje gången denna dag enligt Jermaine som inte klagar. (Ska hon skynda sig att bli gravid på riktigt nu?)
 
Holly märker att Victoria mår dåligt efter rånet. Hon försöker få Vic att komma igen och lära sig gå vidare. Holly har ett paket med knark hon tar upp på toaletten på puben men lägger ned det igen. Hon åker iväg till ett möte med Anonyma Narkomaner men kommer när mötet nästan är slut. Holly ser att Jai är där och efteråt så talar Jai om att han är livrädd över att dö av knarket så man måste vilja sluta själv om det ska gå.
 
Moira kommer hem precis när Holly spolar ned sitt knark i slasken. Holly vill ha myskväll med sin mamma så de bestämmer sig för att titta på film tillsammans. När filmen är slut kommer Cain hem och strax efter kommer Adam och berättar att polisen pratat med Victoria. De har fått tag på den de tror gjorde inbrottet i foodtrucken. Victoria måste bara identifiera honom först eftersom hon såg ansiktet på rånaren. Holly stelnar till när hon hör det.
 
Priya håller tal på festen och ger Rakesh en kärleksförklaring. Hon säger att han är perfekt. Rakesh tar med sin fulla fru hem och Priya somnar på soffan. Rakesh tar halsbandet ifrån henne. Han går ut och då kommer Neville från försäkringsbolaget. De vill inte betala ut någon ersättning då de tror att Rakesh ligger bakom branden. Rakesh talar om att han har barn och barnbarn som är beroende av honom och han ber Neville att kryssa i rätt ruta, det är allt han begär. Neville säger att även kvinnan som blev förlamad i branden har barn, sedan åker han iväg.

Stödlappar

Inskrivet lördag 11/3 kl 18:33
 
Belle bönar och ber Jermaine att få följa med när han ska till Rumänien för att jobba som läkare då det är den enda chansen han har att få jobb igen. När han inte vill ha med henne säger hon att hon är gravid. Jermaine ändrar sig på en gång. Han vill ta hand om Belle och barnet. Belle säger att de kan åka till Rumänien ändå. Han säger att de kan åka i morgon men hon måste prata med sina föräldrar först.
 
Rishi och Rakesh ska planera födelsedagsfirandet för Priya men de tystnar när hon kommer ut på gården där de står. Hon blir misstänksam så när hon får tillfälle så frågar hon sin far om vad de pratat om. När hon tror att de pratat om torrötan så håller Rishi med. Priya blir orolig och försöker prata med Rakesh om rötan men han verkar inte så orolig och han försvarar Ronnie som kanske missat rötan. Hon börjar fundera över varför Rakesh så envist står fast vid att det var ungdomar som anlade branden. Priya frågar ut David om vad som hände när Rakesh var så länge på toaletten men han har inte märkt något konstigt.
 
Doug pratar med Laurel och ber henne tänka på vad hon lämnar om hon ger upp. De går till kyrkan för att hon ska påminnas om bröllopet. Ashley råkar komma in och hör deras samtal. Han erkänner att han varit på anhörigstödsamtalsgruppen. Nu har han bättre förståelse för hur Laurel känner och han säger att hon måste säga till tidigare. Ashley råkar fortfarande kalla henne Harriet ibland. De blir sams och Ashley börjar sätta upp lappar som ska påminna honom om vardagslivet. Dessutom filmar han kommentarer som Laurel ska kunna titta på för att få hans stöd när han inte är mentalt tillgänglig.
 
Pearl frågar Rhona om Pierce gör henne lycklig. Rhona tänker till och erkänner sedan att det gör han. Hon träffar honom på puben och talar om att hon kommit fram till att Paddy betyder mycket för henne så hon inte vill såra honom men det är Pierce hon vill ha. De kysser varann och Pearl blir alldeles varm...
 
Zak kommer hem från semestern och får veta vad som hänt. Han, Cain, Charity och Lisa bestämmer sig för att prata med Belle. De möter henne när hon kommer med packade väskor och en taxi som kommer för att hämta henne. Jermaine kliver ur taxin och både Zak och Charity är nära att flyga på honom. Belle blir rädd så hon talar om att hon är gravid. Familjen försöker prata med henne sedan och får veta hennes planer. Jermaine väntar på kaféet. Charity blir ensam med Belle och hon genomskådar den falska graviditeten men Belle fortsätter att stå på sig, att hon är gravid. Lisa går iväg för att prata med Jermaine och de återkommer sedan till resten av familjen.
 
Lisa säger att hon vill att Belle och Jermaine bor i Sams gamla lägenhet på gården. Zak blir vansinnig och vill inte alls att de flyttar ihop. Lisa säger att det är bättre i Belles tillstånd att de bor i närheten. De frågar Belle vad vill hon. Hon tittar på Jermaine innan hon ska svara...

En bedårande gravid alkis

Inskrivet torsdag 9/3 kl 22:09
 
Pearl hör när Pierce säger till Rhona att det är dags att komma ut. De är på kaféet och Pierce går iväg så Rhona står kvar och fnittrar med Vanessa. Det leder till att Pearl tror att Vanessa och Rhona är ett par. Hon nämner det senare på puben så Pierce hör. Rhona förnekar att det är något mellan henne och Vanessa.
 
Pierce frågar ut Rhona om hon varit ihop med Vanessa och han är besviken över att hon inte sagt något tidigare. Rhona berättar även om sitt pillermissbruk. Pierce drar iväg för att träna men innan dess säger han till Rhona att de kanske ska bryta upp innan någon blir sårad eftersom hon verkar ha känslor kvar för Paddy.
 
Charity får se en tidning med dr Bailey på framsidan. Hon vill inte att Belle får se den nyheten så hon tar Belles mobil och låtsas att det är Noah som gjort det.
 
Jermaine kommer hem till Emma för att hämta sina saker han haft på jobbet. Charity ser honom gå in där så hon går dit för att konfrontera honom. Hon får veta att han tänker flytta och lämna allt, även Belle.
 
Marlon möter en vresig Laurel så han blir konfunderad och följer efter henne. Han hör när hon ringer till AA för råd. Laurel blir ännu mer defensiv när hon ser att han hört henne. Marlon tar med sig Laurel hem för att prata eftersom han märker att hon är bakfull. Laurel är vresig ena stunden och i nästa så börjar hon stöta på honom. Hon vill gå upp till sovrummet för att kela lite men Marlon säger att hon får vara hemma där själv ett tag och tänka över på hur hon ska göra.
 
Pearl och Brenda prata fortfarande om att Vanessa och Rhona kan var ett par. När Rhona får höra det så talar hon om för Pearl att hon faktiskt hade ihop det med Pierce men att det är slut nu. Hon inser att hon inte har kvar några känslor för Paddy.
 
Rishi vill att de anordnar en stor fest för Priya som snart fyller 30. Han tycker att de behöver något roligt att tänka på.
 
Rakesh träffar en represetant från försäkringsbolaget som ställer lite frågor. Försäkringsbolaget har upptäckt att det fanns torröta i huset men Rakesh låtsas som om han inte visste något.
 
Laurel bestämmer sig för att lämna Ashley för hon kan inte hålla sig nykter med alla problem de har. När Ashley inser det så blir han förtvivlad. Hon berättar om att han bjudit henne på vin och att han kallar henne för Harriet ibland. Hon orkar inte vara stark längre.
 
Belle får veta att Jermaine varit hos Emma så hon söker upp henne för att försöka ta reda på var Jermaine är nu. Emma vägrar att säga något men när Belle säger att hon måste väl få ta farväl av sin kärlek så ändrar sig Emma. Belle åker till Jermaine som precis packar in sina saker i bilen. Hon säger att hon är beredd att följa med honom så de kan vara tillsammans.
 

Nyfiken skvallertant

Inskrivet torsdag 9/3 kl 08:59
 
Ashley letar efter Angel när Laurel kommer hem. Hon får panik men så dyker Angel upp från köket. Hon hade bara öppnat dörren för att lura Ashley att leta där.
 
Rakesh får höra att polisen förhör Ronnie. När de sedan ses så säger Rakesh att han ska göra allt för Nicola. Ronnie talar om att han inget sagt till polisen men om Rakesh inte hjälper Nicola och betalar tillbaka handpenningen till James och Emma så kommer han att gå till polisen.
 
Nicola är lynnig, ena stunden vill hon ha en annan läkare och nästa vill hon det inte. Hon försöker kliva upp själv för hon vill därifrån men ramlar då hon inte kan stödja sig på det förlamade benet. Laurel kommer på besök precis och hjälper henne upp. Nicola vill träffa barnen men sedan vill hon inte det men Jimmy tar med sig dem ändå och de accepterar situationen med lätthet och lovar att hjälpa henne.
 
Jacob och Gabby får tag på två stora flaskor cider. De går hem till Laurel och Ashley som inte är hemma. Ungdomarna sitter i soffan och dricker och plötsligt börjar de hångla. Jacob har en kondom med sig som han tagit av David. Laurel kommer hem och blir rasande. Hon tar tag i Jacob och drar ut honom ur huset.
 
Pearl är ledsen för att Paddy är ensam i annat land när det är hans födelsedag. Hon försöker få Rhona att göra något åt det men Rhona vill inte för hon ska mysa med Pierce. Pearl kommer sedan hem till Rhona som inte vill säga något om förhållandet med Pierce så hon ljuger och säger att champagnen som är framställd var från Vanessa som var tvungen att gå hem. Rhona tar med sig Pearl till kaféet och när Pearl säger att hon märker att det gnistrar mellan Rhona och Pierce även om Rhona inte märkt det själv så nekar Rhona till att det kan bli något mellan henne och Pirerce.
 
Ronnie hjälper Jimmy att handikappanpassa huset för att Nicola ska få komma hem. Rakesh vill betala för det utan att Jimmy får veta något.
 
Lawrence får rådet av Emma att inte ta Viagra när han äter hjärtmedicin. Han blir besviken och går därifrån och när han kommer hem börjar han leta efter potenshöjande medel på nätet.
 
Laurel och Ashley har kallat till möte på Home Farm för att prata om Gabby och Jacob tillsammans med Bernice, Leyla och David. Precis när de pratar om att ungdomarna var på väg att ha sex så kommer Gabby och Jacob hem. Gabby blir besviken över att de går bakom ryggen på dem. Hon skäller ut Laurel för att vara värre än dem när det gäller alkohol efter allt hon gjort på fyllan. Gabby visar sedan att Jacob har märken på armen efter att Laurel kört ut honom. Laurel blir förskräckt och rusar ut medan Gabby ler för sig själv.
 
Ashley och Laurel har kommit hem efter besöket på Home Farm. Han fortsätter att råka kalla henne för Harriet och tillslut brister det för Laurel och hon skriker åt honom att hon heter inte Harriet utan Laurel. Sedan går hon ut för att lugna ned sig.
 
Laurel kommer hem och då har Ashley gjort en middag för att gottgöra henne. Han tar fram en flaska vin och ska hälla upp till dem. Laurel påminner honom om att han inte ska dricka alkohol på grund av medicinen. Ashley häller upp vin till henne och hon säger inget om det. Laurel säger att allt kommer att bli bra, sedan tar hon en klunk vin.

Viskande elefanten

Inskrivet kl 22:33
 
Bernice har mycket att göra på jobbet så hon ber Lawrence kolla till Nicola på sjukhuset. Han svarar att han inte hinner på grund av ett viktigt möte. Hon ber istället Andy och Chrissie som försöker säga nej på ett fint sätt men då blir Bernice arg och säger att man måste ställa upp för familjen.
 
Polisen ställer frågor till Priya och Rakesh som då får veta att polisen tror att branden var anlagd. Priya och Rakesh åker sedan till sjukhuset för att kolla hur Nicola mår. De möter henne när hon är på väg ut. Nicola vågar inte svara på vad hon gjorde i huset så hon låtsas vara väldigt hostig.
 
Lawrence kommer till sjukhuset och han går in till Ronnie och låtsas vara hans bror. När de blir ensamma i rummet så ber Lawrence den medvetslöse Ronnie om ursäkt gråtandes. Han berättar hur mycket Ronnie betytt för honom tidigare och sedan tar han hans hand. Andy och Chrissie kommer till sjukhuset och Andy ser Lawrence men han säger inget till Chrissie. När Lawrence gått vaknar Ronnie till.
 
Polisen kommer hem till Nicola för att förhöra henne och hon blir tvungen att erkänna att hon glömt en sexleksak i huset. Hon kommer även på att hon snubblat på en låda med massa flaskor. När polisen gått så ska Nicola och Jimmy mysa i soffan. Han går iväg en liten stund men är han kommer tillbaka så har Nicola svimmat och ligger på golvet.
 
Jacob, som påpekat för Gabby att hon kanske blir misstänkt för branden efter det hon gjorde hos Eric, inser att hon kanske blev ledsen så han söker upp henne på Home Farm och ber om ursäkt. Som tack får han en kyss.
 
Finn envisas med att åka på affärsmöte trots all rödfärg i ansiktet. Mötet går inte så bra.
 
Andy konfronterar Lawrence som nekar att ha varit på sjukhuset men sedan erkänner det. Han vill dock inte berätta det för Bernice. När Andy säger att han inte tänker stå och se på om Lawrence sårar Bernice så anklagar Lawrence Andy för att bry sig för mycket om sitt ex.
 
Polisen berättär för Rakesh att de ska förhöra Ronnie som vaknat.
 
Laurel och Ashley är barnvakt till Angel och Elliot medan Nicola är på sjukhuset. Barnen är rätt livliga så Arthur får lära dem leken "viskande elefanter" När Ashley sedan råkar kalla Laurel för Harriet när han ropar på henne så säger hon inget om misstaget.
 
Nicola opereras för en blodpropp i hjärnan. Jimmy och Rodney väntar på att hon ska vakna. Läkaren säger att allt har gått bra. Nicola vaknar upp och upptäcker att hon inte kan röra höger arm och ben.
 
Ronnie blir utskriven och alla i byn ser honom som en hjälte. Rakesh ber honom att inget säga om torrötan i huset för annars kan det bli problem med försäkringen. Ronnie vägrar att ljuga för polisen. Rakesh påpekar att James och Emma kommer att förlora sin handpenning och Nicola kanske inte heller får någon ersättning om försäkringen inte gäller.
 
Laurel måste iväg till jobbet för att hjälpa till. Ashley blir ensam med barnen men försäkrar henne att det är ok. Han leker kurragömma med dem och när han letar efter Angel så ser han att ytterdörren står öppen.
 
Gabby fortsätter att flirta med Jacob och hon vill att han fixar vodka till dem.
 
Andy ser när Lawrence pratar med Ronnie på puben. Ronnie säger att han inte minns något efter själva branden. Lawrence blir lättad.
 
Rakesh har gömt sin jacka på puben så när hans mobil ringer så tar Ronnie upp den ur jackfickan. Då åker en av Kirins medaljer ut på golvet.
 
Lawrece besöker läkarmottagningen. Eftersom han inte beställt tid finns ingen läkare ledig så han får prata med Emma istället. Han frågar om det kan bli problem om han tar Viagra tillsammans med sin hjärtmedicin.
 
Jimmy är förbannad på Rakesh som inte sett till att det var avspärrat på bygget när det fanns rasrisk. Han konfronterar Rakesh mitt i byn och är nära till att börja slåss men Dan och Ronnie kommer och hindrar honom.
Jimmy åker till sjukhuset och får veta att Nicola fått en skada på hjärnan och de vet inte när och om hon kan bli helt bra.
 
Ronnie visar Rakesh medaljen och talar om att han såg att Priya ställde den på hyllan i huset. Han inser att det är Rakesh som startat branden.

Somliga går med leriga skor...

Inskrivet söndag 5/3 kl 13:02
 
Priya vill få Rakesh till att förstå att de kan bo i lägenheten som byggs så hon dekorerar där inne så det ska bli personligt. Ronnie kommer förbi och upptäcker en kartong med massa flaskor med tändvätska. Vanessa kommer också eftersom Priya ställt in deras lunch. Hon ser när Priya sätter upp foton och Kirins medaljer på en hylla.
 
Andy och Chrissie har ett viktigt affärsmöte men Victoria har tackat nej i sista minuten till att fixa maten. De ber istället Bernice att hjälpa dem. Vilket hon gör men hon påpekar att hon inte är deras hushållerska. Sedan erkänner hon för Andy att hon är avundsjuk på hans och Chrissies kärleksrelation, så vill hon att hennes äktenskap ska vara.
 
Victoria har svårt för att börja jobba igen efter överfallet så Adam börjar bli orolig. Han pratar med Holly om att hon kanske kan hjälpa Victoria komma igång. Holly köper en liten burk rödspray och ett överfallslarm till Victoria så hon kan känna sig trygg.
 
David har köpt fiskdip i mängder. Det är en felbeställning men han försöker ändå sälja burkarna. Rakesh råkar välta tornet och erbjuder sig att hjälpa till att ställa upp allt igen. David får Rakesh till att smaka på dipen. Rakesh som behöver ett alibi låtsas få ont i magen av maten så han lånar toaletten på övervåningen.
 
Jimmy och Nicola har haft en mysig natt i deras före detta hus. De lyckas smita ut utan att någon ser dem. När de kommer till kaféet så blir de osams för Nicola tycker Jimmy är en värdelös slarver som inte kan jobba och ta hand om familjen samtidigt. Hon inser att de glömt en väska kvar på bygget så hon går dit för att hämta den. Hon ser också lådan med flaskorna. Där uppe gör hon några konstiga stretchövningar efter hon hittat väskan.
 
Lawrence kommer hem igen och den första han träffar i byn är Ronnie. Han fortsätter att bråka och säger att han önskat flera gånger att Ronnie dör i någon olycka. Ronnie blir ledsen och säger att allt han vill är att Lawrence blir lycklig. När Lawrence kommer hem pratar han med Bernice. Hon erkänner att Andy vet om allt om deras trassel och om Ronnie. Lawrence fortsätter att neka att han är gay och han bönar och ber att hon ska stanna hos honom för han älskar henne.
 
Rakesh smyger iväg från Davids toalett för att bryta sig in i husbygget. Han klottrar ned och slår sönder hela deras lägenhet innan han tänder på. När han går tar han med sig Kirins medaljer.
 
Priya vill prata med Rakesh och kommer till butiken. Hon vill gå upp till honom på toaletten men Carly säger att han bör få sitta i lugn och ro även om det tagit tid. Rakesh kommer ned och stökar runt med sina leriga skor så David och Carly måste städa upp efter honom. (Rakesh måste väl fatta att i så fall finns det väl leriga spår uppe också, vid fönstret)
 
Victoria blir övertalad att börja arbeta. Hon har sakerna från Holly med sig. Plötsligt börjar det banka på skåpbilens bakdörr. Hon får panik och öppnar med färgsprayen i högsta hugg. Utanför står Finn alldeles röd i ansiktet. Victoria ber om ursäkt och inser att hon nog inte är redo att jobba än eftersom hon drabbades av panik. Finn får finna sig i att ha kvar rödfärgen i ansiktet i ca en vecka.
 
Jimmy är hemma med barnen och han är irriterad på Nicola så han låter barnen göra som de vill. Det leder till att de har matkrig med spagettin de fått till middag. Jimmy lägger sig på soffan och fortsätter att vara den "lata värdelösa slarvern" som Nicola kallat honom.
 
Nicola som ska gå ut ifrån huset inser att det brinner. När hon går ned så rasar en byggnadställning på henne så hon hamnar under den.
 
Dan upptäcker att det brinner så han rusar dit samtidigt som Ronnie också kommer dit. De hör Nicola ropa på hjälp så de går in och lyckas få ut henne. Dan har ringt till brandkåren som är på väg. Ronnie tror att Vanessa och Priya kan vara kvar så han går in igen.
 
Carly, Priya och Rakesh ser också branden. Carly och Rakesh går in och hittar Ronnie medvetslös. De bär ut honom och ambulanspersonal som kommit börjar ta hand om honom. Rakesh inser vad som kan hända om Ronnie dör.
 

En farfar att se upp till...eller...

Inskrivet kl 21:46
 
Jai hör Victorias skrik när hon blir överfallen. Han rusar till skroten och ser Victoria jaga killen som överföll henne. Simon hinner komma undan. Victoria mår bra och vill bara komma hem.
 
Pete och Finn är arga på Ross som sabbar för företaget. När de går till kafeet så sitter Sandy, Pearl och Harriet där. De är sura så Pete erbjuder dem ersättning för resan de fick göra med annat bolag. När Harriet fortfarande är sur så säger Pete att de behövde jobbet för att Emma är sjuk.
 
Nicola börjar vänja sig vid tanken på ett extra hus på tomten, ett orangeri är vad hon vill ha. Jimmy tycker det blir för dyrt. Nicola ser en annons med barn i så hon får en idé. Hon fotar Angel för att hon ska börja tjäna pengar.
 
Holly blir lättad när hon hör att skroten inte har någon övervakningskamera när polisen förhör Victoria. När polisen gått så inser Victoria att rånaren inte fått med sig kassalådan. Holly ringer till Simon som är rasande.
 
Priya vädjar till Vanessa att låta Rakesh träffa Johnny. Hon påpekar att det är Johnny som kommer lida och missa kontakten med sin farfar.
 
Holly hjälper Adam att leta efter kassalådan på skrotupplaget. Hon hittar lådan men den är tom.
 
Emma börjar undra varför Sandy och Pearl stirrar på henne hela tiden på puben. När hon frågar Harriet om saken så svarar hon att det bara var ett misstag men att Emma ska ta hand om sig. Emma frågar Pete sedan vad han sagt och han erkänner att han talat om att hon är sjuk.
 
Vanessa säger till Rakesh att hon inte vill veta var Kirin är eller ha några skumma konton i Johnnys namn. Ronnie kommer in på puben där de sitter. Han hör upptäckt att bygget har träsvamp så de måste börja om med allt och riva det som finns.
 
Holly ringer Simon och skäller ut honom för att han slagit till Victoria för det var inte vad de kom överens om. Hon säger att hon har pengarna åt honom.
 
Ronnie försöker få Rakesh att förstå att de måste riva husen och bygga nytt, det blir billigare så. Rakesh inser att felet fanns innan de började så försäkringen kommer inte att täcka. Han hoppas på att Jimmy kanske råkar försäga sig om han vetat om det från början.
 
Victoria får rådet av Carly att sparka rånaren i skrevet nästa gång. Holly erbjuder sig att jobba Victorias pass eftersom Vic är helt blåslagen.
 
Holly sitter i foodtrucken efter att ha tagit en dos av sitt knark. Simon kommer och bultar på dörren. Hon hotar med att ringa polisen och tala om att det var han men sedan ger hon honom pengarna.
 
Priya bjuder Vanessa på lunch så Rakesh kan få tid till att umgås med Johnny. Han säger till Priya att han tror att lägenheten de ska ha inte är rätt för dem utan han vill hitta något annat.
 
Adam ringer till Holly för hon måste åka till en kund för ett affärsmöte. Hon åker iväg men har svårt att hålla koncentrationen på vägen. Holly kör in i en mur när hon ska väja för en bil.
 
Jimmy erkänner för Rakesh att de haft en översvämning i huset tidigre men att han inget sagt när de sålde men att försäkringen täckte allt. Sedan får Jimmy bråttom till husbygget för att ha sex med sin fru där, i smyg.
 
Adam ser den krockade bilen på vägen. Han stannar till och Holly skyller på en övningskörare som kört ut framför henne.  Hon ville inte oroa Victoria så därför har hon inte ringt dem. Adam säger åt henne att han fixar bilen så de behöver inte tala om något för Victoria.
 
Rakesh tittar på försäkringar som täcker brandskador.

Lita aldrig på en drogberoende

Inskrivet torsdag 2/3 kl 11:19
 
Simon kommer till gården för att kolla att han får pengarna. Holly får panik men får iväg honom. Till Moira säger hon att det var någon som frågade efter vägen.
 
Ross leker Robert de Niro från Taxidriver när de ska börja med företaget.
 
Charity vill att Belle hjälper till i baren för att hon får bo där. Belle vill jobba i köket för att slippa skvallret men Charity säger att hon måste reda ut allt och det även med vittnesmålet mot Cain.
 
Priya ska ta ut pengar så Rakesh kan skicka pengar till Kirin. Rakesh ser sedan att James och Emma letar lägenhet så han erbjuder dem en i Mills cottage. Han vill ha 20 000£ i handpenning men de tvekar först. sedan går de med på det eftersom de kommer att bo i närheten av sönerna.
 
Holly är på väg att be Cain om en tjänst men ångrar sig när han tackar henne för hennes lojalitet. Lisa kommer dit för att prata med honom så de går iväg. Holly letar då fram en guldklocka hennes far fått i 35års present. Hon går till Eric för att få den värderad. Han erbjuder 250£ men hon vill inte sälja den. Plötsligt upptäcker hon att Kyle som var med henne är borta. Hon får panik men hittar honom på en parkbänk i närheten. Han har fått en klubba av någon men ingen finns i närheten.
 
Cain söker upp Belle för att få en ursäkt. Han pratar även med Charity och de får Belle till att ta tillbaka vittnesmålet.
 
Victoria säger upp sig från puben för att hennes foodtruck går så bra.
 
Holly lägger tillbaka klockan innan någon saknar den. Hon får precis då ett mms med en bild på Simon och Kyle.
 
Ross, Pete och Finn ställer in rätt frekvens för deras komradio när de råkar höra Nicola och Jimmy när de har sex.
 
Adam och Victoria planerar semester och då ska Holly få ha ansvaret för foodtrucken. Victoria köper örhängen till Holly som tack för att hon är så hjälpsam. Holly tar pengar ur växelkassan när hon blir ensam med bilen.
 
Belle går hem och packar ihop sina saker och skäller ut Lisa för att hon skvallrat för Cain.
 
Harriet och Ashley ska iväg med några församlingsbor på en konsert så Finn erbjuder dem ett bra pris med deras taxiservice. Harriet får sedan låna en minibuss så hon tackar nej till brödernas taxi. Ross ser dem och han går till minibussen när ingen är där. När de sedan ska åka iväg är det fel på bussen. Harriet ber Cain kolla på bussen och hon tackar sedan ja igen till brödernas taxi.
 
Nicola är bitter när hon hör att det är andra som ska flytta in i deras gamla hus. Jimmy säger att han kanske kan ordna så de kan utöka boendeytan snart. Hon blir överlycklig över tanken på att de kanske köper ett större hus.
 
Rakesh måste få Ronnie att börja jobba igen så de får klart med lägenheterna. Priya ringer Ronnie så han kommer tillbaka och Rakesh ber om ursäkt för missförståndet.
 
Adam är tveksam till att låta Holly jobba ensam men Victoria är övertygad om att Holly klarar det.
 
Holly stämmer träff med Simon som ska få pengarna men han måste "sno" dem först. Han vill inte det men hon erbjuder honom alla pengar som finns i bussen bara hon får en påse knark till.
 
Vanessa får ett kontoutdrag från banken. Hon blir rasande när hon inser att Rakesh använt kontot för skattesmitning men när hon konfronterar honom så erkänner han att det var pengar till Kirin. Vanessa är så förbannad att hon säger att han inte får träffa Johnny mer.
 
Pete är besviken över att Ross mixtrade med minibussen för att de skulle få en körning.
 
Simon ska precis slå till Holly när Adam kommer. Hon är besviken över att Adam kollar upp henne. Han säger åt henne att packa ihop för hon får sluta tidigare idag.
 
Cain upptäcker att bränsleslangen var loss på minibussen och det är inte vanligt på nya bilar. Harriet inser att det gjorts med flit av någon.
 
Holly pratar med Simon och säger att han måste bryta sig in i foodtrucken efter hon städat för dagen. Hon ska glömma dagskassan så han kan stjäla den.
 
Jimmy vill att de bygger en liten stuga på tomten så de får extra utrymme. Den kan användas som lekstuga eller ett extrarum för honom eller till och med som kärleksnäste för dem. Nicola blir vansinnig när hon inser att det inte var ett nytt hus för dem som han hade menat.
 
Ross tjuvlyssnar på Jimmy och Nicolas bråk men Jimmy upptäcker det och söker upp honom. Han är rasande och hotar med att slå sönder deras komradio om de kopplar upp sig på Jimmy och Nicolas babymonitor igen.
 
Harriet konfronterar taxifirman angående bränsleslangen och hon hotar med att ge dem dåligt rykte.
 
Victoria kommer hem efter ett lyckat affärsbesök men får reda på att Holly glömt kassalådan i bilen. Holly ringer Simon för att säga åt honom att skynda sig att ta kassan. Viktoria åker till skroten, där bilen står, för att hämta kassan men blir överfallen av Simon.
 

RSS 2.0