Mentala problem, inte bara hos en...

Lisa, Belle och Sam är på sjukhuset och de vill träffa Zak men läkaren säger att det inte går. Lisa är envis och hon säger att hon går inte därifrån utan Zak för de kan ta hand om honom hemma för han behöver sin familj. Då talar läkaren om att Zak är tvångsinlagd pål ett mentalsjukhus. Lisa blir upprörd men det finns inget hon kan göra.
 
Väl hemma kommer Debbie över för att få veta vad som hänt. Lisa berättar det och samtidigt råkar hon försäga sig om vad Zak gjort mot Cain så hon berättar att det var Zak som slog ner Cain.
 
Holly möter David ute på gatan och de båda är lite blyga inför varann. David svamlar lite förvirrat men tillslut så har de båda kommit överens om att han ska laga middag till henne på kvällen.
 
Ashley ska få träffa barnen men när Laurel lämnar dem får hon veta att Rodney inte är hemma och då säger hon åt Ashley att han får gå till cafét med barnen. Hon vill inte att han är ensam med dem. Han går till cafét och medan han handlar några chokladkakor så råkar Arthur spilla ut sin läsk. Gabby börjar snabbt torka bort det men hinner inte innan Ashley kommer tillbaka till bordet. Hon säger åt sin far att inte bli arg och börja skrika. Ashley blir chockad när han ser Gabbys rädsla för honom.
 
Lisa ber Belle att inget säga om att Zak är tvångsinlagd på mentalsjukhus, hon vill att de säger att han fått en hjärnskakning istället för hon vill inte att folk ska veta hur det ligger till för då blir det så mycket snack.
 
David och Holly träffas på puben. Alicia ser dem och hon är inte på gott humör. Chas märker att Alicia är sur och hon inser att Alicia har känslor för David. När hon påpekar det så förnekar Alicia att det skulle vara så.
 
Ashley kommer hem för att han vill prata med Gabby. Laurel säger att det inte är någon bra idé utan de måste låta henne vara.
 
Sandy tar med sig barnen till puben för att äta för Laurel måste jobba. Gabby smiter in till Marlon och berättar för honom att hon inte vill träffa sin pappa fast Laurel tvingar henne till det. Marlon ringer Laurel och berättar vad Gabby sagt. Laurel söker upp Ashley och säger till honom att Gabby inte vill komma och att hon då får stanna hemma men att även Arthur stannar hemma med dem.
 
Rodney söker upp Ashley utanför kyrkan. Han säger att han hört om att Gabby är rädd för sin egen far. Ashley brusar upp när han ska försvara sig och då säger Rodney till honom att han måste lära sig att behärksa sitt humör först innan han kan träffa barnen igen.
 
Alicia kommer hem och ser när David spelar fotboll med Jacob och Noah. Precis då kommer Jai och hämtar Noah och de åker hem. Alicia påpekar för David att de måste ha några regler nu när han dejtar Holly. David säger då att Holly inte är rätt för honom eftersom han tänker på någon annan hela tiden. Alicia blir glad och hon försöker få honom att berätta vem eftersom hon tror att det är henne han menar. När David säger att det är Leyla han tänker på så blir Alicia ledsen igen.
David går sedan fram till Holly på puben och säger att det inte blir något mellan dem. Holly verkar bli besviken men visar inte det utan håller med om att han kanske är för gammal för henne.
 
Lisa är hemma och pratar med Sam och Belle. Hon är orolig för Zak eftersom det här är så mycket värre än det någonsin varit. Lisa tror att Zak kanske aldrig blir bra igen...
 
Sen var det något med Sean och Ruby som masserar hans onda fot och att de kommer rätt bra överens och att Dan kommer in hos dem utan förvarning.
 
(Förlåt om det är virrigt men jag är rätt mosig i huvudet just nu)
 
 

Kommentarer
Postat av: Stina

Ashley gjorde fel när han slog sin pappa, men Laurel är skyldig till att ha skrämt upp Gabby. Laurel beter sig jättekonstigt klart att Gabby blir uppskrämd. Kan hon verkligen hindra honom från att träffa Gabby, det är ju hamns dotter

2013-11-12 @ 15:15:44
Postat av: Maria

Jag tycker alltid att gabby är butter, även innan den här händelsen. Har aldrig tänkt på henne som ett glatt barn som springer runt och leker som de andra.

Tycker synd om Rachel som blev totalt "lurad" av David. Är han så korkad eller så egoistisk att han inte kan ta hänsyn. Att gå ut betyder ju inte att man åker samma taxi och sedan struntar i vad personen gör resten av kvällen.

2013-11-12 @ 17:19:11
Postat av: Gerd

Vet inte om jag minns fel men var det inte så att Gabby blev vittne till då Ashley skrek och misshandlade sin far. På vilket århundrade lever Liza om hon tror att hon kan bota Zac med att ta hem honom !!

2013-11-12 @ 18:09:25
Postat av: Tina V

Håller med dig Gerd, att ta hem Zac vore ju farligt både för honom och de andra i familjen.
Ska Lisa sitta och passa honom hela dagarna?
Vem ska då försörja dom, Zac har ju aldrig jobbat.
David borde vara med Alicia eller Rachel.

2013-11-12 @ 19:17:23
Postat av: Agneta

Värst vad snygg Cain har blivit.

2013-11-12 @ 19:22:21
Postat av: Julia

Bara jag som fick lite känslan av att Sean börjar bli intresserad av Ruby? Kan ju inte sluta väl.

Håller med om att Zac inte borde komma hem i sitt tillstånd.

Cain är riktigt snygg just nu ja!

2013-11-12 @ 20:24:23
Postat av: Sanna

Julia: jag fick också den känslan när Sean spanade in Rubys bakdel. Åh nej, aldrig får det vara riktigt harmoniskt!

Varför dissar förresten Sean stackars lilla Belle? Vad är det som har hänt mellan dem? Kan det bero på att hon blev vittne till hur det där killgänget mobbade Sean och tog hans skor?

Cain ser mycket fräschare ut nu. Han är mer vältränad verkar det som.

Jag tyckte den manliga sjuksköterskan på psykkliniken var snygg. (Fast det är ju knappt att jag vågar hysa sådana åsikter. Kanske ska tillägga att det är min personliga åsikt, ingen universell sanning och att jag är medveten om att det kanske finns andra som inte delar min smak.;) )

"Zak - what a cracking name, me I got stucked with Trevor". :)

2013-11-12 @ 20:57:29
Postat av: Maria

@ Sanna
Tror också att sean är lite förtjust i ruby och då är väl Belle bara en snorunge osv. Tyckte faktiskt att han var elak om man tänker på hur jobbigt hon har det med sin pappa. Hon behöver inte sådant från sin pojkvän när hon dessutom är i en utsatt situation.

Var är Amy? Borde inte hon undra var Zac är och ha lite kontakt med familjen? Saknar hennes närvaro.

2013-11-12 @ 21:20:31
Postat av: Catrin

Haha Sanna, du får absolut hysa såna åsikter även om jag inte håller med dig i det här fallet heller ;) Fast han var ju inte ful, ganska okej ;))

Tänkte också som en del andra, att Cain såg riktig bra ut idag.

Håller med dig Maria, Gabby ser alltid butter ut. Det är inte ofta man ser henne skratta.

Jag tror Sean är intresserad av Ruby och att det är därför han dissar Belle, en känsla jag har. Han var ju jätteotrevlig mot Ruby förut och nu får hon sitta och massera hans onda? fot...

2013-11-12 @ 23:37:57
Postat av: Thomas

Kom ihåg att Sean inte är så gammal. Hormonerna i hans kropp reagerar väl på allt kvinnokött ? Bra att han inte lägger an mer på lilla Belle.
Eftersom jag befinner mig på Gran Canaria till i mars får jag passa på att tacka för att denna sida finns. Skönt att kunna följa utvecklingen i HTG. För övrigt har jag plus 28 och sol och det varar hela vintern. Skicka gärna snöbilder till mig; [email protected]

2013-11-13 @ 09:03:11
Postat av: finländskan

Visst skojar du lite med oss nu, Thomas? Ingen människa vill väl nånsin se bilder av snö? Särkilt inte om man är en sån lyckans ost att man befinner sig på Gran Canaria.

2013-11-13 @ 09:58:18
Postat av: Thomas

@finländskan; Skojar inte, det är sjunde året på Gran Canaria utan snö. Fortfarande +28 och sol här i Playa del Ingles.

2013-11-14 @ 08:02:44
Postat av: finländskan

Thomas, är du där pga jobb? Tänk vilken önskedröm! Vad är det för jobb i så fall? Och behöver de en finländska till ditt jobb?

2013-11-14 @ 09:07:59
Postat av: Thomas

@finländskan. Inte rätt forum att diskutera privat. Skriv gärna till min mailadress (se mitt inlägg 09:03:11.

2013-11-14 @ 17:21:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0