Uppehåll i några dagar

Tyvärr så kan jag inte skriva här de närmaste dagarna eftersom jag ligger på sjukhus för att opereras.
Jag hoppas att ni kan hjälpa mig med att berätta vad som händer i serien eftersom jag antagligen inte kommer att kunna se avsnitten.
Vi hörs igen någon gång nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: Tina V

Håller tummarna för att din operation ska gå bra.
Jag är inget vidare på att sammanfatta, men jag kan hjälpa till att fylla på om någon annan börjar.

2013-11-06 @ 15:52:07
Postat av: Jackson

Sköt om Dig!

2013-11-06 @ 18:14:42
Postat av: Andrea

De var inte roligt att höra hoppas att det allt går bra. Till dagens avsnitt Andy,Debbie och Sarah åkte till sjukhuset. Cameron skulle också med men han var upptagen med att ligga med chas på puben innan den hade öppnat. Trots att han hade lovat Sarah att han skulle vara där när hon vaknade men de var han ju inte som sagt. Men Cameron hittade på en bra ursäkt han höll sig borta eftersom ville att Debbie och Andy skulle få lite egen tid med Sarah. Vilket inte var sant hihi han kommer undan med allt hela tiden! Zak var hos läkaren själv eftersom Liza och Sam inte fick följa med honom. Läkaren sa att han var helt frisk men det trodde inte Zak på själv (inte jag heller något konstig är det med honom)men Zak sa till Liza och Sam att cancern hade kommit tillbaka och att hans fall var hopplöst. Nu tror han att grisarna är sjuka med så han hade ringt Paddy men de var inget fel på dem + Paddy försökte prata med honom men de gick inte. Zak tog bilen och stack.

2013-11-07 @ 02:54:26
Postat av: Andrea

ja, de var väl de viktigaste som hände i dag. De med Zak + Sarah + Chas och Cameron som fortsätter och han har inte berättat för Debbie än som han skulle göra. Ja, de är mer kemi mellan Chas och Cameron än mellan Debbie och Cameron de ser ut som att Cameron är pappa till Debbie typ.

2013-11-07 @ 02:59:05
Postat av: finländskan

Det handlade också en del om Jimmy och Elliot. Elliot började i skolan och hade lagt ett pussel, lärarinnan berömde honom för det och Jimmy blev väldigt stolt över Elliot och tjatade om att Elliot är ett ovanligt smart barn och kommer att behöva specialundervisning, för annars blir han uttråkad i skolan.

Nicola surade över att Jimmy verkar bry sig mycket mer om Elliot än om Angel.

Det var också en liten bit om att Declan berättat för Katie om Megans bortadopterade son. Katie försökte prata med Megan om det och försäkrade henne om att hemligheten är säker, att Katie inte tänker berätta det vidare. Megan svarade i spydig ton att hon inte bryr sig det minsta i vad Katie tycker.

2013-11-07 @ 05:00:44
Postat av: Maria

Nu börjar det bli tråkigt att Zak bara går omkring och är frånvarande hela tiden. Vecka ut och vecka in. Till på köpet så har han sagt till Lisa att hans cancer är tillbaka fast läkaren har sagt att han fysiskt är helt frisk. Men han tror ju att det är nåt kroppsligt fel fast det i själva verket sitter i huvudet. Det är psykiskt.

2013-11-07 @ 05:44:09
Postat av: Tina V

Ni har beskrivit bra vad som hände.
Jag undrar varför inte Lisa kontaktar läkaren själv och frågar hur det är med Zac.
Jimmie är ju bara för jobbig just nu, stackars Angel hon har ju i princip blivit av med sin pappa.
Är det bara jag som tycker att Nicola blivit väldigt smal, hon brukar ju vara lite mullig annars.

2013-11-07 @ 10:07:51
Postat av: Jackson

Det är verkligen hemskt att se Zak. Jag tror inte att Lisa nöjer sig med hans förklaring, utan att hon kommer att kontakta läkaren och då få reda på sanningen.

Jag tycker att Nicola har varit ovanligt snygg i de senaste avsnitten.

2013-11-07 @ 10:30:51
Postat av: Julia

Tycker Zac har symtom på schizofreni. Hoppas Lisa, Sam och övriga får snarast reda på att det inte rör sig om cancer i alla fall. Nu har han ju dessutom sagt att han är döende. Tycker verkligen synd om de som tror på det, och även synd om honom såklart som uppenbarligen inte mår bra.

Cameron-Chas situationen börjar verkligen gå för långt nu. Måste medge att jag tycker de har bättre kemi, men det borde skötas på rätt sätt. Förstår inte hur Chas kan ta en förälskelse före familj. Och när Sarah är så sjuk..

2013-11-07 @ 11:44:05
Postat av: Sanna

Ta hand om dig, Marie. Hoppas allt går väl på sjukhuset och att du får komma hem snart. :)

Vad bra ni alla skriver och sammanfattar! Ställer ju vissa krav på en...gör ett litet försök med dagens avsnitt då, dvs torsdag 7/11, så får ni andra fylla på.

Sam och Lisa är väldigt bedrövade efter att Zak igår påstod att han bara hade några veckor kvar att leva. Lisa vill konsultera en annan läkare, men Zak vägrar förstås. Han vill inte att någon ska få veta och vill ej heller berätta det för dottern.

Äntligen ett återbesök hos familjen Barton. Holly har blivit bjuden på fest av Roz och Moira säger att hon får gå trots att de har så mycket att göra på gården. Senare när Holly + han hjälpkillen med rakade huvudet och David står och förvärmer på puben kommer dock Moira och säger att hon ändrat sig, hon behöver trots allt Hollys hjälp, så hon får stanna hemma. David föreslår att de kan stanna på puben istället och fortsätta dricka tillsammans. Här anar man en viss attraktion mellan David och Holly, eller?

Debbie vill inte att Cameron ska hämta dem på sjukhuset utan ber Chas om hjälp istället. Chas verkar lida ordentligt av skuldkänslor. Nu tar jag en liten paus och försöker komma på vad mer som hände.

2013-11-07 @ 14:30:00
Postat av: Sanna

Jo, Declan har anlitat en privatdetektiv för att leta reda på Megans bortadopterade son. Detektiven, som för övrigt var väldigt snygg och absolut borde få fler uppdrag av byborna varenda dag, hade lyckats hitta sonen. Han hade nyigen förlorat sin adoptivmor och pappan var försvunnen, så han stod ensam i livet. Declan berättade vad han hade hittat för Megan som inte blev glad. Declan lämnade mappen med uppgifter till Megan och sa att hon fick göra vad hon ville med informationen. Det sista man ser är att hon öppnar mappen och ser en bild av sonen. Ja, han var väl rätt snygg. Vi lär få se mer av honom! Dock tycker jag att man kan få upptäcka att detektiven egentligen är Lisas bortadopterade son, eller nåt. Honom vill jag ha in i handlingen! ;)

2013-11-07 @ 14:37:43
Postat av: Sanna

Just det: Cain verkar vara Cameron och Chas på spåren. Han konfronterade Chas om det, han sa att han hade sett Camerons blickar, men Chas lyckades slingra sig ur det på ett hyfsat trovärdigt sätt.

2013-11-07 @ 14:39:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0