4 graviditetstester och två skumma män

Zak ska få åka hem och Trevor pratar med honom. Det visar sig att Zak är lite orolig för sexlusten och han får veta att medicinen kan påverka den att man inte har så mycket lust. Om Zak har fler frågor så kommer han kunna vända sig till hemtjänsten som kommer att göra hembesök rätt ofta i början. Lisa kommer och hämtar honom och han säger att han är glad att se henne men han visar ingen glädje och han ger henne ingen kram.
 
Ali ska handla med Amelia. När de träffar Jake så säger Amelia något om att hans mamma kanske hamnar i fängelse och då säger Jacob att hon ljuger. Amelia försvarar sig med att hon bara hört Val säga det till någon. Jacob blir ledsen och springer iväg. Ali följer efter honom och de båda går till puben. När Alicia hör vad Amelia sagt säger hon att hon ska prata med honom.
 
Cameron smyger in till Chas och hånglar med henne. De är glada över att snart få tid med varann medan Sarah och Debbie är i Paris. Plötsligt hör de någon ropa ifrån puben och Cameron skyndar sig ut. Där står Debbie tillsammans med Charity och någon jag glömt vem det var. Chas kommer ut strax efter Cameron. Debbie låtsas vara sur på Chas men sedan visar det sig att hon bara vill berätta att pengarna räckte till resan för alla tre, så nu kan även Cameron följa med. Chas blir något besviken men säger inget.
 
David kommer hem och tror att Alicia pratat med Jacob. När han frågar hur det gått visar det sig att Alicia inget sagt utan bara talat om för honom att Amelia ljuger. David blir irriterad eftersom hon bör berätta för sonen innan Justin säger något. Sedan råder han henne att kontakta en advokat för att få reda på vilka chanser hon har när det gäller vårdnaden om Jacob.
 
Charity hälsar på hos Zak men han verkar inte vara sig själv ännu. När Charity gått så vill Lisa att han sitter hos henne men han får bråttom att gå ut för att mata grisarna även om det var Belle som skulle göra det. Belle talar om för honom att det är skönt att han är frisk så han kunde komma hem. När Zak blir ensam igen så kastar han sin medicinask i soptunnan ute på gården.
 
Jai sitter och pratar med Charity och han får veta att hon hälsat på hos Zak. Han håller med henne om att familjen är viktig sedan säger han att hon borde ha sagt direkt att hon inte vill ha barn. Charity säger att hon inte ville såra honom.
 
Alicia pratar med en advokat i telefon och får reda på att Justin kommer att ha större chans att få hand om Jacob eftersom han har bättre jobb och snart kommer att gifta sig. David säger att då är det ännu viktigare att Alicia berättar för Jakey men det vill hon inte. Han säger att då får hon ta konsekvenserna för sitt handlande när Jacob får reda på det.
 
Nikhil frågar om Gennie kan följa med och hälsa på hans mamma eftersom resten av familjen inte kan. Hon går med på det.
 
Zak kommer till Sarahs kalas men stannar inte så länge. Han och Lisa går sedan till puben. Lisa är orolig för att han inte ska orka med det men Zak säger att det är ok.
 
Jai berättar för Nikhil och Rishi om Charitys beslut. De båda andra tror att hon kanske ändrar sig så småningom men Jai vet att det inte blir så. Han erkänner att han är lite besviken. När Rishi frågar honom om han verkligen är säker på sitt äktenskap med Charity så svarar Jai att han är det, han väljer hellre Charity än att få egna barn.
 
Megan stressar runt eftersom de snart ska träffa en grupp revisorer som ska delta i en jakt på Home Farms ägor. När Katie får tillfälle frågar hon Declan om hur det går med Robbie och han svarar att de inte har någon kontakt alls längre men när Declan gått iväg och glömt mobilen ser Katie att han får ett sms från just Robbie.
Vid ett senare tillfälle frågar hon Declan om det men han hinner inte svara för Megan kommer in och snart ska jakten börja.
 
Jai kommer in på kontoret och ser att Charity pratar med Rachel. Det visar sig att Rachel ska städa hemma hos Sharma. Jai tycker inte det behövs men Charity står på sig och talar om att ingen annan kommer annars att göra det.
 
Sarah har sitt kalas när resan kommer på tal. Hon vill att Andy ska följa med han säger att han inte kan just nu eftersom han inte har råd. Då säger Cameron att klart Andy ska följa med istället för honom. Debbie blir irriterad eftersom Cameron inte pratat med henne om det men Cameron säger att det är självklart de ska göra den resan tillsammans eftersom Sarah vill ha sin pappa med sig. Cain tittar misstänksamt på Cameron.
 
Gennie är disträ och lite småirriterad på Nikhil. De sitter på puben tillsammans med Lizzie, Lisa och  Zak. Hon går på toa och Chas som märker det följer med henne. Gennie berättar att hennes mens är sen så de två går hem till Gennie för att göra ett gravtest. Fyra gravtest senare som alla visar på att Gennie är gravid så går de tillbaka till puben. Hon är orolig för hon vet att Nikhil absolut inte vill ha barn. Gennie säger att Nikhil får åka ensam till hans mamma eftersom hon inte orkar just nu.
 
Cameron kommer in på puben och han berättar för Chas att han löst alla problem så Andy följer med till Paris så han kan stanna hemma. Hon blir givetvis glad men de måste ändå vara försiktiga med att ses.
 
De båda männen som är Zaks kompisar kommer in på puben. De ser Zak och går fram och hälsar på honom sedan sätter de sig en bit ifrån. Zak blir nervös och efter ett tag säger han att han ska gå ut för att ta luft. Lisa blir orolig men han säger att det är lugnt, han ska bara vara ute några minuter.
 
Zak går hem och de båda männen följer efter honom. De vill ha pengar och börjar leta runt i huset. När de hittar spargrisen tar de pengarna som finns där och sedan säger de till Zak att nästa gång får han skärpa sig.
De båda männen går därifrån och Zak står kvar och har svårt att andas.
 
 

 
 
Här är en länk till en Facebookgrupp för dem som har fb och är intresserade av HTG  (Jag har inte sett sidan eftersom jag inte är med i fb)
 
Facebookgrupp Emmerdale/Hem till gården

Kommentarer
Postat av: Maria

Undrar om zak kommer ihåg vad han har för affärer med de där männen och att han grävde ned en stor summa pengar när han yrrade runt på fältet? Tror inte att han kommer ihåg pengarna och det innebär problem. Om han slutar med medicinen är det bara en tidsfråga innan han blir sjuk igen.

Skönt att slippa se tortyren av Ashley ett tag, tycker det bara är jobbigt att se hur han förnedras och laurels med sin barnröst kommer undan med allt. Det är nästan som att hon ska vara den som fick en örfil, HON är offret. Om
Ashley skulle bli upprörd över ngt, att han inte får träffa barnen, att han ska betala hyran, att hon instämmer i Nicolas barnmisshandelsanklagelser (som själv bet en unge) så använder hon det direkt emot honom. Att han blir upprörd är detsamma som aggressionsproblem och misshandlare. Tycker hon ska ta sitt pick och pack och flytta ur prästgården och slut att leva på Ashley.

Kan inte tänka mig nikhils reaktion när gennie berättar? Han kommer att stamma och bli hysterisk.

Vad gör val på puben hela tiden (där bak alltså)? Det blir ju bara problem.

Chas och Cameron passar verkligen bra ihop. Roligt när de båda låtsas att de bryr sig om andra ex sjuka sarah eller debbie än sig själva. Vad bitter och eländig chas börjar se ut, som en elak ha**a. Inte attraktivt.

2013-11-26 @ 21:26:24
Postat av: finländskan

Zac är ju ungefär som innan han blev riktigt förvirrad, inte just bättre alls. Och sen dedär två karlarna, som vi inte ännu fått nåt svar på vad de har för affärer med Zac, gör ju inte saken bättre. Han som spelar Zac gör det väldigt bra, riktigt trovärdigt.

Jag tänkte samma som Maria, väntar med iver på att få se Nikhils reaktion.

Chas och Cameron, dendär situationen kommer nog att explodera ännu, åtminstone Cain verkar något fundersam angående dem.

2013-11-27 @ 06:38:18
Postat av: TinaV

Orkar inte med Zac och den historien mer, den är långdragen och jobbig.
Nu verkar det dessutom som han ska bli dålig igen.
Chas och Cameron är bara för mycket, hur kan man göra så mot någon?

2013-11-27 @ 10:13:17
Postat av: Julia

Är också spänd på Nikhils reaktion!

2013-11-27 @ 11:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0