Tragisk som en enbent steppdansör

Robbie vill att Megan visar honom runt men hon har inte tid.
 
Nikhil är på cafét och köper en varm choklad med extra grädde och marshmallows till Gennie. Ruby blir förvånad eftersom han alltid är nyttig så hon undrar varför han inte hjälper Gennie att vara det. Han svarar att han försökt men att han orkar inte längre. Nikhil kommer till kontoret och ger Gennie hennes choklad samtidigt som han ber om ursäkt fast han vet inte för vad. Gennie ska precis visa honom bilden från ultraljudet men då kommer Lisa in. Lisa vill ha övertid eftersom Zak tagit pengarna till gasräkningen. Nikhil säger att de inte har arbete för övertid men då säger Gennie att de visst har det så Lisa kan jobba så mycket hon vill. När Lisa gått så ändrar sig Gennie så hon säger inget till Nikhil.
 
Katie har fått biljetter till en hästshow av en kund. Hon vill att Declan följer med men han vill inte.
 
Laurel kommer till cafét och hon frågar Ruby om hon kan passa Arthur och Gabby för hon måste jobba över. Ruby blir förvånad när hon hör att Ali också ska arbeta över eftersom hon inget sagt.
Brenda hör att Laurel ska jobba över så hon påpekar lite fint att Ashleys kort inte hade täckning så han har inte råd att bo på värdshuset längre.
 
Ashley är på arbetsförmedlingen och de vill veta varför han slutade på sitt förra jobb. Han försöker slingra sig men de vet redan att han fått sparken. När de frågar om varför så berättar Ashley att han tog brödet för att ge hemlösa det istället för att det skulle kastas. Arbetsförmedlaren tror att Ashely har svårt att ta order från andra.
 
Ashley kommer hem och han besöker Laurel. Hon berättar att hon vet att han inte bor kvar på värdshuset. Ashley säger att hans kort blivit gammalt och att han väntar på ett nytt. När Laurel frågar honom var han bor så säger han hos en vän i stan. Laurel ska iväg till jobbet så han måste gå på samma gång.
 
Declan frågar Robbie om hans planer. När Robbie inte har några så säger Declan att han kan bo där så länge och att Megan inte kommer att ha något emot det eftersom hon innerst inne vill lära känna honom, även om hon inte vet det än.
 
Cain säger till Sarah att inte köpa massa krimskrams i Paris och att hon ska se till att hennes pappa äter sniglar för det gillar han även om han kommer att låtsas inte tycka om det. Chas är hos dem för att ta farväl av Debbie och Sarah som ska åka iväg på resan. Cain frågar sedan Chas vad hon ska göra och när han får veta att hon ska på billigt spa så blir han förvånad över att hon lägger massa pengar på Sarahs resan men själv väljer något billigt.
 
Katie och Declan ska iväg på hästshowen (?) och han frågar om Robbie vill följa med. Precis då kommer Megan hem och hon vill umgås lite med Robbie så han stannar hemma. Hon börjar fråga honom om när han var liten och hur hans mamma och pappa varit. Sedan erbjuder hon sig att betala en riktig semester åt honom så han kan resa ut i världen. Hon säger att hon kan förändra hela hans liv om han vill.
 
Lisa pratar med Belle som är orolig för sin far. Lisa säger att de måste acceptera att han ville själv till sjukhuset och att han kanske aldrig mer kommer hem.
 
Ashley går runt i byn med sin packade väska. Han är på väg till kyrkan men precis då kommer Jude så Ashley ändrar sig. Jude vill ta en fika och prata lite men Ashley avböjer. När Jude gått så går Ashley iväg men snabbt viker han av bakom kyrkan och går in genom en bakdörr. Han lägger sig där för att sova.
 
På morgonen efter kommer Edna till kyrkan för att fixa med blommorna. Ashley hör henne så han hinner gömma sig i ett rum bakom. Han kikar fram genom ett draperi för att se vad hon gör. Hans blick fastnar sedan på hans nycklar (?) som han glömt på en stol. Ashley smyger ut genom bakdörren för att kunna komma in den vanliga vägen. Edna välkomnar honom men hon känner sig inte helt bekväm med att han är där. Ashley går snabbt fram till stolen och tar sina nycklar och sedan sätter han sig. Edna erbjuder sig att komma tillbaka senare men Ashley går därifrån.
 
Pearl kommer tillbaka från Hong Kong och hon går direkt till kliniken för att arbeta. Rhona blir förvånad och Victoria säger att hon faktisk ska jobba kvar i två veckor till eftersom hon blivit lovad att bli förvarnad två veckor innan Pearl kommer tillbaka. Pearl säger att hon mejlat Paddy för en månad sedan.
 
Val njuter av att jobba i baren. Hon frågar gästerna om de är nöjda. Priya och Alicia är inte så glada över att ha henne där. De säger att Val är mer tragisk än en enbent steppdansör.
 
Ashley är i butiken. Han är på väg att sno en smörgås men Val börjar precis att prata med honom. Han går ut därifrån och när han ser Laurel frågar han henne vem som ska hämta barnen när hon jobbar. Laurel vill inte att han hämtar barnen så det blir Ruby som får göra det. Ashley fortsätter att gå runt med sin väska och när han känner sig säker att ingen ser så går han in i huset där han bott. Han äter lite och sedan sätter han sig vid skrivbordet och tittar på smycken i en låda. Precis då kommer Ruby in för att hon hade sett att dörren var öppen och hon skulle lämna en broschyr. Ruby blir rätt förvånad över att se honom där.
 
Megan träffar Robbie i köket på Home Farm. Hon frågar honom om han tänkt på hennes erbjudande. Han säger att han inte kan ta emot så mycket pengar, han vill inte ha några pengar alls av henne. Robbie säger att han kan packa väskan och sticka ändå om det är det hon vill. Megan säger att hon inte vill det, att han kan stanna men han kan inte förvänta sig förmycket utan de får ta en dag i taget.
 
Ashley besöker en pantbank och han pantar sin klocka och vigselring, kanske även smycken han tagit i från hemmet. Sedan går han över till Laurel och ger henne pengar för hyran. Återigen kommer Ruby och hon frågar Sandy om han fått motionsövningarna hon lämnat tidigare. Hon nämner även att hon sett Ashley där då.
 
Cameron och Chas har tagit in på hotell. De myser och dricker champagne. När Camerons mobil ringer vill hon inte att han svarar men han gör det ändå. Det är Debbie och han pratar bara en liten stund. Chas blir besviken och ledsen. Cameron säger att han älskar henne och då skiner hon upp eftersom det är första gången han säger det. Hon säger att hon älskar honom och då säger han att det är ju det enda som betyder något just nu.
Senare när Chas sover så smyger han in i badrummet och ringer Debbie. Han säger även till henne att han älskar henne.
 
Laurel sitter och pratar med Sandy. Hon säger att hon inte kan förlåta Ashley för det han gjort. Hon säger att hon inte älskar honom längre och hon har inga känslor kvar mer än att hon tycker det är obehagligt när Ashley kommer dit. Laurel kommer att begära skilsmässa.
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Dom som gör HTG är verkligen skickliga, först ska man hata Ashley och nu ska man tycka synd om honom och istället tycka illa om Laurel.
Jag förstår faktiskt inte varför varken Laurel eller Asley har några pengar, om Laurel tar ut skilsmässa, då kan hon ju inte bo i det huset som prästen ska bo i, vart ska hon då flytta.
Jag tycker att Laurel och Marlon passar bra ihop, men jag ville inte att det skulle gå till på detta viset, det är klart att hon inte älskar Ashley, för hon har ju varit kär i Marlon länge.
Sedan tycker jag att det är konstigt att hon hindrar deras barn att träffa sin pappa, och att hon kan förbjuda Ashley att vara i sitt eget hus.
Nu tycker jag faktiskt att Ashley ska säga till Laurel att han har rätt att träffa barnen och att vara i huset.
Utredningen är nedlagd och Ashley är inte skyldig till brott, det är ju valfritt för dom andra att flytta om dom inte kan bo med honom.

2013-11-28 @ 16:12:35
Postat av: Linn

Nu får ni rätta mig om jag har fel, men visst är det så här: Huset som Ashley & Laurel hittills har bott i är inte prästgården, eftersom den brann ner i ett avsnitt för några år sen (då Debbie Dingle höll på att bli innebränd, om jag inte minns fel).
Efter branden fick prästfamiljen flytta in i ett "vanligt" hus i byn, och det är där de har bott ända till nu. Jag tror att t.ex. Nicola hade bott i det huset tidigare med den pojkvän hon hade då. Min poäng är i alla fall att det inte är ett "kyrkligt hus". Laurel skulle alltså kunna fortsätta att bo där så länge hon vill (och har råd, vilket hon tydligen inte har nu).

Att Laurel inte låter Ashley träffa barnen har nog med Gabby att göra, dvs. att hon är rädd för sin pappa efter att hon fick se honom skada hennes farfar Sandy. Men dessutom skulle det inte förvåna mig om Laurel använder situationen för att "straffa" Ashley för vad han har gjort.

2013-11-28 @ 17:27:35
Postat av: AnnaS

Jag har förstått att ni inte gillar Robbie! Jag har inte sett honom förrän idag, men han verkade väl okej tyckte jag, bortsett från att han gick omkring med bar överkropp. Jag trodde först att det var Andy som klev in i rummet där. Samma muskulösa buteljaxlar...

2013-11-28 @ 17:42:09
Postat av: AnnaS

Jag följer dessutom Chas och Cameron med stort intresse! Han vill tydligen både äta kakan och ha den kvar. Konstigt att Cain inte avslöjat dem än, trodde han var dem på spåret för länge sen!

2013-11-28 @ 17:45:17
Postat av: malin

Jag är så jäkla förvånad över att folk aldrig har pengar fast de jobbar både sin vanliga tid och övertid. Verkligen skitskumt, kanske för att de dricker så mycket på puben?

Just nu är jag löjligt irriterad på Chas och Cameron och hoppas på att Ashley fortare än kvickt åker ur serien. Han är så fruktansvärt patetisk och obehaglig.

2013-11-28 @ 17:56:03
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: emma

Hej jag undrar över bilderna på dessa personer som är med i serien på denna bloggen , vissa är ju inte med längre , varför inte uppdatera med dom personerna som finns med nu i serien?

2013-11-28 @ 18:25:24
Postat av: Maria

Varför lägger sig alla i ashleys liv? Är de berättigade? Tycker så många har en konstig ton när de pratar till honom. Se bara lebben som frågar vad han gör i sitt eget hem. Är inte frågan vad hon gör där? I bakgrund ler laurel nöjt. Nu kan hon skilja sig utan att hon ser illa ut. Hon har ju dessutom gabby på sin sida, det var väl hon som var anledningen till att hon inte stack med marlon. Det är som att laurel är riktigt nöjd när alla är på honom, de gör det som hon har velat göra. Stör mig på allt med henne, hennes babyröst, hennes sätt att verka orolig och snäll inför andra, hur hon inte säger ngt när hennes barns pappa förnedras av andra, hur hon skakade nyckelknippan för att signalera att hon skulle gå och han var tvungen att följa med då hon bestämmer. Tycker Ashley ska ringa och säga upp bostaden som Sandy och laurel bor i och se hur de klarar sig. Ashley får ändå inte vara nära barnen, varför ska han ta hänsyn?

Lustigt att laurel betror en lebbkvinna som nyligen var anklagad för att ha sexuellt ofredat sin styvson men inte barnets far som aldrig har rört barnen?! Gabby verkar vara en underlig unge. Många kvinnor använder sig av barnen i skilsmässor och det är precis vad laurel gör. Hon påstår att hon inte älskat Ashley efter allt, men "allt" hade ju inte hänt när hon var på hotellet med marlon och skulle sticka. Tycker hon är falsk och vidrig. Hon borde stå upp för sina motiv och sluta leka snäll. När hon och Sandy satt i soffan och myste var ju bara För mkt. Båda nöjda medan deras man/son är längst nere på botten. Där sitter de mätta och belåtna.

Vad Ashley än säger är det fel enligt laurel. Hon suckar, bara när hon säger hans namn är en markering att han ska vara tyst. Hon tar gärna emot pengarna trots att hon vet att han inte har betalt på Bed/b. Men så fort han säger ngt som inte passar henne, att han vill bo i sitt eget hem så ska konversationen avslutas och han måste sticka därifrån för att barnen är sååå rädda för honom. Laurel gör allt detta för att vara snäll :(, inte för att psyka Ashley. Inte många andra män hade funnit sig i det här.

2013-11-29 @ 02:07:53
Postat av: Andrea

Man räknar i alla fall Ashleys och Laurels hus som en prästgård. När dem var nära att flytta där ifrån ju. Nicola och David hade ju som planer att ha det som hus så de bosatte sig i huset men alla i byn protesterade så kom familjen Whylde in i serien och köpte den då. Alla blev i byn blev glada då. Nu är det Decland som äger den. Ashley och Laurel betalar därför hyra till Decland. Dem säger också prästgården + de finns ett kors i huset på väggen

2013-11-29 @ 02:11:55
Postat av: Anna

Tror Robbie innebär en hel del problem. Han tar för sig och är inte rädd. Han verkar även ha ett gott öga till Priya. Tycker att hon kanske borde ha lärt sig en läxa efter Cain. Han och Robbie påminner om varandra gällande sin kvinnosyn. Det brukar inte sluta bra med sådana typer.

2013-11-29 @ 03:02:47
Postat av: AnnaS

Jag är så kluven när det gäller Ashley! Naturligtvis straffas han mycket mer än han förtjänar, inte minst av Laurel, men eftersom jag har så himla svårt för hans uppsyn och fåniga flin vill jag ser mer förnedring av honom! Men faktiskt är han en betydligt mer sympatisk man när han är ledsen.

2013-11-29 @ 03:21:35
Postat av: Agneta

Maria - "lebbkvinnorna" har faktiskt namn:Ruby och Ali.

2013-11-29 @ 11:18:32
Postat av: Jackson

Nu, Chas och Cameron, är det nog bäst att ni lämnar landet, och det fortare än kvickt! Cain är inte att leka med.

2013-11-29 @ 13:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0