Vad hände den 7 nov 2013

Hej igen, diskutera gärna dagens händelser i detta inlägg.
Berätta även lite snabbt om vad som hände.
Tack för er hjälp!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Skrev lite om torsdagens avsnitt under onsdagens inlägg.

2013-11-07 @ 15:30:02
Postat av: Jackson

Det kan nog bli väldigt obehagligt om/när Cain snokar vidare för att kolla vad som egentligen håller på att hända mellan Chas och Cameron.

2013-11-07 @ 17:45:20
Postat av: Tina V

Jag tog mig friheten att flytta hit dagens inlägg!

Postat av: Sanna

Ta hand om dig, Marie. Hoppas allt går väl på sjukhuset och att du får komma hem snart. :)

Vad bra ni alla skriver och sammanfattar! Ställer ju vissa krav på en...gör ett litet försök med dagens avsnitt då, dvs torsdag 7/11, så får ni andra fylla på.

Sam och Lisa är väldigt bedrövade efter att Zak igår påstod att han bara hade några veckor kvar att leva. Lisa vill konsultera en annan läkare, men Zak vägrar förstås. Han vill inte att någon ska få veta och vill ej heller berätta det för dottern.

Äntligen ett återbesök hos familjen Barton. Holly har blivit bjuden på fest av Roz och Moira säger att hon får gå trots att de har så mycket att göra på gården. Senare när Holly + han hjälpkillen med rakade huvudet och David står och förvärmer på puben kommer dock Moira och säger att hon ändrat sig, hon behöver trots allt Hollys hjälp, så hon får stanna hemma. David föreslår att de kan stanna på puben istället och fortsätta dricka tillsammans. Här anar man en viss attraktion mellan David och Holly, eller?

Debbie vill inte att Cameron ska hämta dem på sjukhuset utan ber Chas om hjälp istället. Chas verkar lida ordentligt av skuldkänslor. Nu tar jag en liten paus och försöker komma på vad mer som hände.
2013-11-07 @ 14:30:00

Postat av: Sanna

Jo, Declan har anlitat en privatdetektiv för att leta reda på Megans bortadopterade son. Detektiven, som för övrigt var väldigt snygg och absolut borde få fler uppdrag av byborna varenda dag, hade lyckats hitta sonen. Han hade nyigen förlorat sin adoptivmor och pappan var försvunnen, så han stod ensam i livet. Declan berättade vad han hade hittat för Megan som inte blev glad. Declan lämnade mappen med uppgifter till Megan och sa att hon fick göra vad hon ville med informationen. Det sista man ser är att hon öppnar mappen och ser en bild av sonen. Ja, han var väl rätt snygg. Vi lär få se mer av honom! Dock tycker jag att man kan få upptäcka att detektiven egentligen är Lisas bortadopterade son, eller nåt. Honom vill jag ha in i handlingen! ;)
2013-11-07 @ 14:37:43

Postat av: Sanna

Just det: Cain verkar vara Cameron och Chas på spåren. Han konfronterade Chas om det, han sa att han hade sett Camerons blickar, men Chas lyckades slingra sig ur det på ett hyfsat trovärdigt sätt.
2013-11-07 @ 14:39:41

Hoppas det inte gjorde något.

2013-11-07 @ 19:00:20
Postat av: Sanna

Klart det inte gjorde något, tack för hjälpen Tina! :)

Men var det inte något mer som hände, känns som det fattas något...

Jackson: nope, det blir ingen vacker historia när det går upp för Cain vad som pågår. Usch, det kan bara sluta illa. *myser förväntansfullt*

2013-11-07 @ 20:22:40
Postat av: Sissi

Ni som tycker att det där mellan Chas och Cameron har gått för långt, ni skulle bara veta...:-) Jag tänker inte spoila något, är bara den otåliga typen och har läst på lite framåt. Så håll ut! ;-)

2013-11-07 @ 22:35:12
Postat av: Julia

Visst är det hemskt Sissi, när man vet mer än många andra här inne och tvingas hålla inne vad man vet när man egentligen bara vill berätta för det är så himla smaskigt ;)

Hmm vad hände mer i avsnittet. Jimmy och Nicola fortsatte tjafset om barnen. Jimmy sa att han älskar båda barnen lika mycket och att Nicola måste börja behandla hans son som sin egen, Nicola svarade att hon inte vet om hon kan.

Chas hälsar på Debbie och Sarah på sjukhuset. Hon blir ensam med Sarah och Sarah berättar att Cameron har sagt att när hon blir frisk så ska han ta med Debbie och Sarah till Florida/Disney world. Chas och även några andra i byn (Cain bl.a) har fått reda på att Zac "har" cancer och "är döende". Samtalet med Sarah och att Zac är döende får Chas att säga till Cameron att han inte kan göra slut med Debbie för det skulle skada henne för mycket just nu. De bestämmer sig för att fortsätta hålla relartionen hemlig tills Debbies barn är fött och Sarah blir frisk.

Det ni nämnde med Holly och David. Där fick man även se att Alicia kollade lite surt. Känns som ett upplägg för lite drama där med. David gillar (?) Holly och Alicia David.

2013-11-08 @ 00:08:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0