Tillbaka till dårhuset

Ashley har fått nytt jobb, han får sitta och lägga in broschyrer i kuvert. Han har tagit hem ett helt lass som han sitter och gör på värdshuset. Val är inte alls glad över kartongerna som Ashley lämnat i ett hörn eftersom han inte orkar bära dem upp för trappan. Hon påpekar detta när hon ser honom på puben men Rodney stoppar Ashley från att gå på en gång eftersom han måste få dricka upp sin öl först.
 
Gennie får en blödning så Chas ringer efter en taxi så Gennie kommer iväg till sjukhuset. Det visar sig inte vara så farligt men läkaren gör ett ultraljud. Gennie är gravid i 18 veckan och hon får med sig en bild av babyn i magen.
 
Cameron säger till Debbie att han tänkt åka och hälsa på barnen medan hon är borta. Hon tycker det är en bra idé. Han går sedan över till puben och berättar det för Chas som först inte förstår vad han menar. Cameron förklarar att han tänkt att de kan åka iväg någonstans tillsammans för att bara kunna njuta av varann och koppla av. Chas måste givetvis hitta en ersättare till puben.
 
Declan får ett samtal från Robbie men han svarar inte, Han är fullt upptagen på sitt jaktevent och han har bjudit över Jimmy, Carl och Jai till sällskapet.
 
Lisa är jätteorolig över Zak. Hon frågar flera bybor om de sett honom utanför puben eftersom han bara skulle iväg för att ta lite luft. Lizzie följer sedan med henne hem och Lisa upptäcker att dörren står öppen och spargrisen ligger länsad på soffan.
 
Eric och Brenda kommer hem från semestern. Han har gjort ett nytt arbetsschema där Val jobbar dagtid och han och Brenda jobbar kvällar. Val är inte alls nöjd eftersom hon inte får jobba ihop med Eric så hon sätter sig och gör ett nytt schema. Eric är inte speciellt intresserad av det så han och Brenda går hem och packar upp väskorna och sedan till puben för en öl innan de måste jobba på kvällen.
 
Robbie kommer in i köket på Home Farm. Han möter Priya som är där för att servera under jakteventet. Priya frågar vad han vill och hon tror att han ersätter Sam för tillfället. När han vägrar att gå så blir hon irriterad. Precis då kommer Nicola in och när hon ser Robbie skyndar hon sig att hämta Megan.
 
Zak irrar runt ute på vägen. Han försöker stoppa en bil som struntar i honom. Nästa bil är en taxi som stannar för Zak som vill tillbaka till sjukhuset. När de kommer dit har Zak inga pengar så chauffören låser in honom i bilen medan han ringer polisen. Zak får nästan panik och försöker sparka sig ut men lyckas inte. Polisen kommer ganska snabbt och de hjälper Zak ut och upp till rätt avdelning.
 
Chas frågar Val som kommer in på puben om hon kan tänka sig att jobba där några dagar. Val skiner upp på tanken att få jobba ihop med Cameron så hon ska tänka på saken.
 
Gennie kommer tillbaka från sjukhuset och hon träffar Chas på en gång. Hon berättar om läget och säger sedan att hon är orolig för att Nikhil kommer att dumpa henne när han får veta.
 
Megan kommer in i köket och blir förbannad när hon ser Robbie. Hon blir ännu mer förbannad när hon inser att Declan haft kontakt med honom. Megan vill att han ger sig iväg men Robbie behöver någonstans att bo i några dagar. Declan tycker det är ok och tillslut så går Megan med på det.
 
Trevor pratar med Zak som är väldigt förvirrad och rädd för att "de ska komma och ta hans pengar när han inga har". Zak är ena stunden paranoid och nästa stund inser han att han lämnat familjen.
 
Eric märker att Ashley inte betalat för dagens hyra så han påpekar det lite fint för honom. När Eric ska dra Ashleys kort i kortläsaren så visar det sig att det inte finns några pengar på kontot. Ashley ber om ursäkt och lovar att betala så fort som möjligt. När Val kommer tillbaka till värdshuset blir hon sur över att Eric gått med på det.
 
Carl märker att Megan är på dåligt humör. Han frågar varför och får reda på att Robbie är där. Hon vet inte vad hon ska göra men då säger Carl att hon borde göra som vanligt, ta kontrollen över situationen istället för att kontrolleras.
 
Lisa är orolig över Zak och hon vet inte riktigt var de ska börja leta. Hon får sedan ett samtal från sjukhuset som talar om att han är där. Hon blir både ledsen och orolig när hon får veta att hon inte får prata med honom.
 

Kommentarer
Postat av: finländskan

Carl är ju riktigt trevlig då han är med Megan, positivt att se honom sån.

2013-11-28 @ 05:09:53
Postat av: TinaV

Jag hoppas att Zac stannar kvar på "sjukhuset" så han blir helt frisk innan han åker hem igen.
Usch vad jag har svårt för Robbie, hela hans roll är jobbig.
Varför ser alla nya killar ut som Aaron i HTG?

2013-11-28 @ 09:17:34
Postat av: Sanna

finländskan: det tyckte jag också! Han har ju faktiskt ett väldigt vinnande leende. :)

2013-11-28 @ 19:05:03
Postat av: Andrea

För kanske att Aaron blev så omtyckt av publiken.

2013-11-29 @ 00:50:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0