Lågprisversion av Kardashian

Alicia har inte hunnit med att fixa utklädningskläder till Jacob så han är ledsen. Hannah hör det och lovar att kolla på deras vind eftesom det kan finnas något där som Jakey han ha.
 
Ashley ringer till Laurel hela tiden men hon är inte redo att prata med honom. När han sedan dyker upp på fabriken blir hon irriterad. Han säger att han inte har något val eftersom hon inte svarar. Han ber om ursäkt och lovar att tänka på familjen i första hand. Laurel muttrar om att det inte ger pengar till hyran. Ashley säger att han faktiskt försökt att hitta nytt jobb men att det är svårt.
 
Val håller på att städa och fixa när Amy undrar varför hon inte åkt till polisen än. Val säger att hon har så mycket annat som måste göras men Amy inser att det bara är undanflykter. Amy lovar att följa med Val när hon ska till polisen och att de borde faktiskt åka på en gång.
 
Debbie säger att hon ska åka och hälsa på Zak för att prata med honom eftersom Cain vägrar. Cain säger att hon borde tänka på babyn i första hand och inte åka iväg och riskera att hon blir upprörd. Debbie svarar att hon är mer upprörd på Cain än något annat. Det gör att Cain ändrar sig och lovar att åka till Zak.
 
Laurel får samtal om att hennes check inte blivit godkänd när hon betalat för Sandys vård. Hon är orolig för att han inte kommer att få någon hjälp men Ruby lovar att komma dit sålänge hennes chefer inte ger andra instruktioner.
 
Val kommer in på puben och hon är rätt upprörd. Hon säger till Alicia att följa med in till rummet bakom bardisken. Det visar sig att när Val velat ta tillbaka anmälan så är det försent eftersom Alicia erkänt att hon slagit Val. Alicia tror henne inte men Amy bekräftar det Val sagt.
 
Charity pratar med Debbie. Hon berättar att Jai är så glad över att hon funderar på om de ska skaffa barn eller inte fast i själva verket så vet hon redan nu att hon inte vill ha fler barn. Debbie undrar varför hon gått med på att tänka på saken och då säger Charity att hon ville inte göra Jai ledsen.
 
Cain kommer till mentalsjukhuset för att träffa Zak men han får vänta ett bra tag innan Zak är redo. När han väl får komma in till Zak så går det inte så bra för Cain anklagar Zak för att inte vara man nog att ta hand om sin familj och för att han lämnat dem. Zak säger inte så mycket men helt plötsligt går han bara därifrån.
 
Alicia berättar för David om vad Val sagt. Han säger åt Alicia att hon måste prata med Justin och att de måste berätta för Jacob om situationen.
 
Charity blir irriterad när Jai och Noah springer omkring och leker med Noahs nya svärd.  Hon säger åt Jai att skärpa sig och tänka på arbetet istället.
 
När Cain gått och Zak fått tid att fundera säger han till Trevor att han måste träffa läkare och det på en gång. Trevor svarar att det kan ta ett tag eftersom det är helg. Tillslut kommer det en läkare och Zak talar om att han vill åka hem för att reda ut saker och ting för det kan han inte göra när han sitter på sjukhuset. Läkaren är motvillig till det men Zak är säker på att det är bäst. Han säger att om det inte fungerar så kommer han att komma tillbaka.
 
Firandet av drottningen börjar ta fart. Många bybor klär ut sig till kungar eller drottningar. Jakey är lite sur för hans utklädnad är Karl II och han är långhårig så Jakey tycker att han ser ut som en tjej.
 
Alicia har ringt till Justin så han kommer till byn tillsammans med sin flickvän Talia. Alicia som inte var beredd på det blir irriterad och kallar henne för en lågprisversion av Kardashian (Jag tycker hon påminde om Alicia).
Justin får följa med Alicia till rummet bakom puben för att prata. Hon berättar att hon slagit Val och att hon nu riskerar fängelse eftersom hon är villkorligt frigiven efter förra domen. Justin säger att det löser sig eftersom Jacob kan bo hos honom. Alicia tycker det är bättre att sonen bor kvar i byn hos David för där finns vännerna och skolan. Justin blir rasande och säger att Jacob inte ska bo hos Leylas före detta pojkvän. David som precis kommer in får höra det. Han förklarar att de faktiskt inte bestämt något än men att det är ok för honom. Justin tycker då att de frågar Jacob om vad han vill men då blir Alicia upprörd eftersom hon inte sagt något till honom än.
 
Chas har ordnat med lotteri för att dra ihop pengar till Sarahs Parisresa. Talia vinner första priset och det är ett års förbrukning av choklad. Sarah blir korad till dagens drottning. Sedan fortsätter firandet utomhus och Sarah ska tända brasan. Alicia ser att Justin står med Jacob så hon får panik för att hon tror att han sagt något. Hon ropar på Justin och han kommer fram till henne. Alicia ber honom att inget säga idag för hon vill att Jakey följer med henne hem ikväll. Justin går med på det men från och med i morgon är det han som tar hand om sonen. När Alicia säger emot så hotar Justin med advokat och sedan säger han att han åtminstone är barnets far. Alicia blir rasande men Justin bara flinar och säger att hon ska njuta av festen idag för det är den sista på mycket lång tid för henne.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linn

Läste tidigare att någon frågade hur långt vi ligger efter, tidsmässigt, jämfört med originalsändningarna i England, så jag tog reda på det: De två avsnitt vi såg idag sändes 1 juni och 4 juni 2012.
Jag hoppas att det jag fick reda på stämmer! Men jag tycker i alla fall att det verkar rimligt.

2013-11-25 @ 17:39:53
Postat av: Julia

Är det festivalen som kommer vara under "live" avsnittet? Undrat när den egentligen ska ske, känns som att de hållit på och förbereda länge nu.

Tänkte på det sista Justin sa, att Alicia inte är Jakes riktiga mamma. David fick la reda på det när det var drama med Leila innan hon lämnade byn? Men är det någon annan i byn som vet om det?

2013-11-25 @ 19:11:38
Postat av: Jonas

Linn: det verkar mycket rimligt, ja.

2013-11-25 @ 19:50:07
Postat av: Annika

Till admin för den här sidan: För det första vill jag bara meddela att den 6 dec kommer det bara att sändas ett avsnitt kl 12.30 pga sport och det är juluppehåll mellan den 20/12 och 7/1. Kanske du kan lägga in det som ett eget inlägg på bloggen.
Sedan vill jag berätta om en Facebook grupp som startade i lördags. Gruppen heter Emmerdale/Hem till gården, Fansens Woolpack och är en grupp för fans till HTG. Där kan man diskutera HTG men också allt annat som man pratar om på puben, väder, jobb, relationer, mat osv. Det blir som ett gäng fans som lär känna varandra :-) Jag kommer att göra reklam för din blogg på den sidan idag och hoppas att du vill lägga in ett inlägg med en länk till fb sidan: https://www.facebook.com/groups/371932639609737/

2013-11-25 @ 20:08:48
Postat av: Adm

>>>Annika
Tack för infot om uppehållet, jag lägger in det i fliken för uppehåll lite senare idag.

2013-11-26 @ 08:45:23
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: Andrea

ja, han fick reda på det. De är bara han som vet det har jag för mig.

2013-11-26 @ 10:25:28
Postat av: Sanna

Tack Linn för info! :)

2013-11-27 @ 02:07:09
Postat av: Linn

You're welcome! :)

2013-11-27 @ 17:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0