Satan i klänning

Tusen tack ni underbara läsare som hjälpt mig medan jag varit frånvarande. Ni är så otroligt hjälpsamma så jag får en tår i ögat.
Eftersom jag fortfarande inte mår helt bra och är mosig i huvudet av alla mediciner så kanske jag missar något men då får ni påpeka det =)
 
Zak fortsätter att irra runt på heden och han pratar med sig själv och sina spöken.
Belle vill inte gå till skolan. Lisa säger åt henne men då frågar Belle om hon ska till jobbet och eftersom Lisa inte tänkt det så förstår hon att Belle också vill stanna hemma.
 
Cameron och Debbie ska iväg och leta efter Zak. Cain protesterar och säger att hon borde ta det lugnt. Han ringer sedan några samtal och förklarar att hans far är borta och bilen likaså.
 
Ashley möter Sandy på gatan och han försöker prata lite med sin far. Det går inte så bra. Sedan möter Ashley Laurel på cafét. Han förklarar att han saknar barnen, ja hela familjen. Det leder till att Ashley får komma över en stund för att träffa Arthur. Gabby håller sig undan och Laurel gör inget för att ändra på det.
 
Nicola fortsätter att muttra över att Elliot är där och att Jimmy lägger så mycket tid på honom och inte Angel. Jimmy retas med henne och undrar om hon tappat bort Elliot igen. Då retas Nicola tillbaka och Jimmy kallar henne för "satan i en klänning"
 
Rodney pratar med Nicola och han säger att Elliot behöver en positiv kvinnobild och det kan hon ge honom eftersom Kelly inte kan göra det. Det gör Nicola så glad att hon erbjuder sig att hämta Elliot hos Noah lite senare.
 
Cain får ett samtal och han åker iväg till heden. Han hittar Zaks bil och börjar då leta efter honom. (Helt otroligt att hitta rätt när det är så öppna landskap och att då veta åt vilket håll han ska gå...)
 
Rachel, David och Alicia bestämmer sig för att de ska gå ut på kvällen. De går till puben men då beordrar Diane att Alicia måste jobba. Alicia vill inte det men Diane har ingen personal och själv måste hon till Bernice i Brighton. Alicia muttrar och inte blir hon gladare när hon ser hur kul Rachel och David har det. Familjen Barton kommer in på puben för att de ska ha en familjekväll tillsammans. Det slutar med att Holly och Adam bestämmer sig för att följa med Rachel och David. Rachel ser inte så glad ut när Holly lägger beslag på Davids uppmärksamhet hela tiden.
 
Nicola ska hämta Elliot hos Jai. Medan barnen tvättar av sig så pratar hon med Jai om hur det är att ha ett barn i huset som inte är hans. Jai förklarar att han gillar Noah och att det är inte barnets fel att det är som det är.
 
Rachel, David, Holly och Adam sitter vid ett av borden på uteserveringen och dricker medan de väntar på taxin. Alicia kommer ut för att plocka glas och hålla koll på dem. Holly börjar balansera på bordet och när hon nästan ramlar ner tar David tag i henne. Precis då kommer taxin och de ska iväg. Holly passar på att kyssa David. Rachel ser det och blir ledsen. 
 
Zak har klättrat ner för några bergsklippor. Han står där och pratar med sig själv och är väldigt arg på Cain. Cain hittar honom och försöker hjälpa Zak att komma upp. Zak tror att Cain ska döda honom så han vägrar först men sedan tar han tag i Cains utsträckta hand. Väl uppe så kommer en helikopter och de båda kommer iväg till sjukhus.
Lisa blir lättad när hon får samtalet om att Zak är hittad. Hon, Belle och Sam åker direkt till sjukhuset. Det kommer fram en psykolog och vill prata med Cain om Zak.
Familjen ser Zak i ett undersökningsrum och de knackar på rutan och vinkar till honom. Zak tittar på dem sedan vänder han bort huvudet.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Vad skönt att du är tillbaka! Hoppas att allt gick vägen och att det ska bli bra för dig. :)
Nej, du verkar inte det minsta mosig utan kristallklar som vanligt.

Hemskt att se Zak så förvirrad. På slutet verkade han inte ens känna igen sin familj.

Cains "vänner" lyckades hitta Zak väldigt snabbt. Något som polisen misslyckades med. De kanske är med i "Missing People"?

En kärlekshistoria mellan Holly och David? Ja, varför inte? Fast hon är väl ganska ung?

Sen det här med Bernice. Ursäkta om jag tjatar, men det är alltså Diannes dotter, va? Med Rodney? Ni har nämnt denna Bernice förrut. Hon var gift med prästen och de har en dotter ihop, eller? Varför har de i så fall inte delad vårdnad?

Ursäkta att jag inte hänger med riktigt i bakgrundshistorierna. Vill helst inte kolla upp på nätet, hoppas ni förstår. :)

2013-11-11 @ 18:05:11
Postat av: Anonym

Sanna: Det är rätt att Bernice är dotter till Diane och Rodney, hon är halvsyster till Nicola. Bernice var gift med Ashley och de fick en dotter tillsammans. Efter flytten som Bernice gjorde bodde dottern hos henne under en liten period, men efter en tid kom dottern tillbaka till Ashleys omsorg och har bott tillsammans med honom och Laurel samt den lillebror som har kommit in i bilden senare :)

2013-11-11 @ 19:32:12
Postat av: Tina V

Nej inte Holly och David, hon är ju bara ett barn.
Han skulle passa bättre med någon i sin egen ålder tycker jag. Cain är bra för det mesta och speciellt idag.

2013-11-11 @ 19:33:00
Postat av: Julia

Kul att du är tillbaka Marie. Hoppas du ska vara på bättringsvägar snart!

Jag vill se David och Alicia tillsammans! Längesedan man såg Jake för övrigt.

2013-11-11 @ 22:38:33
Postat av: Andrea

Ja, de är deras dotter. Jag har dock läst att Bernice inte ville ha Gabby därför fick Ashley henne. Bernice är också Nicolas halv syster. Att Nicola hade tappat bort Elliot hade jag missat.

2013-11-12 @ 01:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0