Smörgås som smörgås

Inskrivet kl 22:04
 
Aaron ser när Liv smyger in hos Dingles så han följer efter henne. Hon snokar i Lachlans dator men Aaron stopper henne. De går därfrån och Aaron frågar om de ska åka på semester ihop. De bestämmer att de ska åka på en liten bilsemester till Skottland för att hälsa på Lisa medan Robert är kvar och jobbar.
 
Debbie och Sarah får veta att alla cellgifter har gjort att Sarah har problem med hjärtat och kommer att behöva göra en transplantation. Sarah vill inte prata med Debbie utan tyr sig till Ross som försöker få henne att inse att hon inte vill ha sin mamma i fängelse för det kommer inte att hjälpa någon av dem.
 
Graham talar om för Jacob och Leanna att Joe och han vet vad de gjort och att de kommer att få betala för det. Han säger högt så David hör att ungdomarna lovat att tvätta alla bilar, in- och utvändigt, som finns på Home Farm och skänka pengarna till insamlingen för att hitta Amelia. Leanna säger sedan till Jacob att hon tänker inte alls hjälpa till och att han är en fegis som inte vågar säga ifrån.
 
Chas mår dåligt och sitter och pratar för sig själv och magen om att alla läkare har fel. Marlon hör henne men hon vill först inte prata med honom. Marlon inser ändå att det är något som inte stämmer så han säger åt Paddy att prata med Chas.
 
Heath klagar på att hans smörgås inte är trekantig så Laurel säger åt Arthur att ge Heath sin smörgås och ta en banan istället (Inte okej tycker jag) Sedan försöker hon och Bob med att de alla ska gå på bio men då vill Heath och Cathy bara gå om de får välja film.  När Brenda erbjuder sig att laga middag till tvillingarna så går Laurel med på det men då ångrar sig Brenda.
 
Polisen förhör Debbie angående syraattacken och hon nekar. De säger att de tror på henne att det inte var hon som gjorde det men att hon är inblandad ändå, Sarah har ju berättat det men Debbie nekar.
 
Fatih har ordnat en babyshower för Chas. Paddy kommer dit med en filt till babyn. En filt som han hade när han var liten.
 
Dan blir besviken när han får höra att polisen lägger ned letandet efter Amelia.
 
Paddy kommer upp till barnkammaren och ser en rödgråten Chas krama filten. Hon kan inte hålla inne allt längre utan berättar att deras dotter inte kommer att överleva.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Baby som troligen inte kommer att överleva födelsen. Tonåring som behöver hjärttransplantation. Mamma som riskerar fängelse. Försvunnen flicka. Alla andra olyckliga själar i Emmerdale.
Gott nytt år!

2019-01-07 @ 16:06:47
Postat av: Lucy

Ja Emmerdale har verkligen blivit en dyster plats!
Stackars Sarah! Har inte den ungen gått igenom tillräckligt vid det här laget?

2019-01-08 @ 11:03:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0