Änligen hemma

Inskrivet kl 22:29
 
Cain berättar för Debbie om Ross utpressning. Han kommer att gå med på att ge Ross 40% eftersom de känner en viss skuld. Ross går med på dealen.
 
Amelia börjar tvivla på Beth efter att ha hittat ett flygblad, om att Amelia är saknad, i Beths jackficka. Då berättar Beth att Daz har dödat hennes pappa.
 
Maya (som jag tycker liknar Tess) kommer till butiken för hon vill prata med David igen. De dricker vin och plötslig så är David på väg att kyssa henne men hennes man kommer precis in och blir förbannad. De börjar tjafsa med varann.
 
Tracy tvekar på om hon vill vara med David eller inte men när hon kommer in i butiken och hör bråket så inser hon att hon vill inte vara med någon som ska ligga med alla kvinnor han tröstar.
 
Jessie har sökt nytt jobb och det oroar Marlon eftersom då kommer han inte träffa henne lika ofta. Hon kommer till puben och berättar att hon fått jobbet.
 
Beth ringer Daz för anvisningar om var pengarna ska lämnas. Daz går till verkstan och stjäl en pistol och när han kommer till mötesplatsen så kommer Beth dit. Precis när hon ska få Daz att lämna pengarna ser hon pistolen och rusar iväg. Han springer efter henne.
 
Sarah vill gå på skoldisco men får inte det för Debbie då det kan finnas massa baciller. Joe får höra detta så han lovar Sarah att ordna en egen mindre fest på Home Farm för Sarah och en kompis.
 
Beth kommer hem med andan i halsen och hon har inte ägg med sig som hon sagt att hon skulle handla. Amelia smiter iväg och Beth rusar efter. Ute i en park kommer Beth ikapp och då får hon veta att Amelia bara skulle iväg för att köpa ägg.
 
Daz ser tjejerna i parken och då försöker Beth få Amelia att följa med henne men Amelia går iväg och tillslut får Daz med henne hem. Polisen kommer för att förhöra henne men hon säger inte så mycket så det slutar med att Daz blir anklagad för kidnappningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0