En stilla dans mitt inne i skogen

Inskrivet onsdag 23/1 kl 18:31
 
Debbie får veta att Sarah måste vara kvar på sjukhuset tills hon får nytt hjärta. Först vill hon inte att Sarah får veta detta men inser att det ändå är bäst att Sarah vet vad som gäller.
 
Rishi är på läkarbesök och lyckas få till en dubbeldejt med läkaren och hennes dotter som ska träffa Jai. Jai är inte alls glad över idén och inte heller efter dejten då han inte tyckte Aiesha var så rolig även om hon var snygg.
 
Chas hör från sin doktor att Paddy hört av sig om att donera Margaritas organ. Hon blir rasande och åker till svensexan men Paddy är för full för att förstå hur arg hon är. Däremot så ser Cain att det är något med henne så han följer med Chas hem och tvingar henne berätta allt. När Chas fått ur sig sin sorg så medger hon att hon inte vill gifta sig nästa dag.
 
Megan gömmer ett gravtest för Frank men han ser det ändå när hon inte är hemma. Frank nämner det för Graham. Han säger även att han steriliserade sig för flera år sedan. Graham frågar Megan om hon är gravid men hon nekar. Han säger åt henne att hitta en bra ursäkt till Frank om varför hon har ett gravtest.
 
Cain berättar för släkten när de kommer till puben för bröllopet att allt är inställt tillsvidare på grund av att Margarita är döende.
 
Charity oroar sig för att Ryan inte hör av sig.
 
Paddy tar med sig Chas ut i skogen tills de hittar ett fint lusthus i en glänta. De stannar där och bara tar in allt som hänt. De läser upp sina egna bröllopslöften som de tänkt säga. De avslutar allt med en stor jättekram när de dansar en lugn tryckare i lusthuset.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Synd att Chas reagerade som hon gjorde ang organdonation. Hon tänker säkert om, men det lät som att om de anmäler Margarita till registret kommer de att hugga henne och ta hennes hjärta oavsett hur hon mår!
Fint

2019-01-23 @ 11:07:09
Postat av: AnnaS

Fint avsnitt idag!
Såklart Megan blev gravid med Graham. Vet hon om att hennes snubbe inte kan vara pappan?

2019-01-23 @ 11:09:21
Postat av: Jag bara

Jag tänker såhär om organdonation, att är man beredd att ta emot, ska man vara beredd att ge.

2019-01-23 @ 11:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0