Ta hand om sina barn

Inskrivet onsdag 9/1 kl 19:07
 
Daz blir förhörd på polisstationen för att de upptäckt på Amelias sociala medier att hon haft kontakt med någon som har ett användarnamn som kopplas till Dazs militärtjänstgöring. Han nekar givetvis till att ha skrivit med henne.
 
Sarah fortsätter att inte prata med sin mamma. Debbie sover i väntrummet för att ändå vara i närheten.
 
Laurel ber Bob att fråga Brenda om tvillingarna får komma hem till henne några dagar. När Bob ska fråga Brenda som sitter på puben så är hon snabb att bjuda hem Rishi, som sitter vid samma bord. Det gör att Bob inte får fram något.
 
Dan är upprörd eftersom polisen slutat leta för att de tror att Amelia är död. Polisen kommeer dit och talar om att de sett henne på en övervakningsfilm och Dan får identifiera henne från filmen. De ser Amelia med en kvinna som de inte vet vem det är.
 
Paddy försöker förstå vad som hänt med deras baby så de bokar ny läkartid. De får veta att inget kan göras för att rädda Margeritha utan de måste bestämma sig för att göra abort nu eller föda henne med vetskapen att hon bara överlever några timmar.
 
Bob gör ett nytt försök att fråga Brenda som gladeligen vill ha tvillingarna hemma hos sig men då säger Bob åt henne att inte bjuda hem massa karlar under tiden och att låta bli att dricka under dagtid. Brenda blir rasande då han låter barnen vara hos en alkoholiserad äktenskapsförstörare.
 
Polisen ber Dan, Kerry och Daz att göra ett tv-framträdande där de vädjar till Amelia att komma hem. Dan är irriterad över att Daz ska vara med. Daz är lättad för han tror att polisen inte misstänker honom längre men egentligen så vill polisen bara kolla hur han beter sig.
 
Paddy bokar tid hos ännu en speciallist men även där får de samma svar. Han säger att han ställer sig bakom Chas beslut men hon blir förbannad och tror att han bara vill att de gör abort redan nu,.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0