Bernice, som hård polis

Inskrivet kl 21:37
 
Daz ringer Bernice från polishuset. Han lämnar meddelande om att han inte har med Amelias försvinnade att göra utan den tjejen de såg försöker sätta dit honom.
 
Amelias dator är fortfarande hos polisen så hon får låna Dans mobil. Hon sms:ar Beth och frågar hur det är. Bernice kommer dit och ser att Amelia har kontakt med Beth så när Amelia somnar så tar Bernice mobilen och går därifrån.
 
Eric och Diane bestämmer sig för att inte samarbeta med Doug längre.
 
Sarah och Samson får ha en kalasdag hos Joe på Home Farm. De spelar tv-spel och äter gott. Joe frågar Debbie om han får kontakta sin vän som är läkare för att göra en andra bedömning av Sarah. Debbie säger att det är okej.
 
Marlon bjuder hem Jessie på middag och allt går bra. De kysser varann i köket men när de sedan sitter i soffan ser hon foton på alla hans ex. Jessie blir obekväm att detta så hon går hem.
 
Bernice låtsas vara Amelia för att lura Beth till cricketstugan. När Beth kommer dit tvingar Bernice henne att berätta allt. Medan Beth erkänner så har Bernice mobilen igång med samtal till polisen så de hör allt.
 
Amelia bryter ihop när hon ser att Beth förs bort i en polisbil. Hon tror inte att Beth gjort något dumt eftersom de är vänner. När polisen sedan kommer för att prata med Amelia så får hon veta att Beth pressat pengar av Daz.
 
Liv kommer hem från Malta där hon varit med Aaron efter de var i Skottland. Aaron är kvar för han fick mässlingen så han fick inte flyga hem.
 
Bernice ber Daz om ursäkt för att hon inte litade på honom när han sa att han var oskyldig.
 
Joes vän som är läkare kommer hem till Debbie för att undersöka Sarah. Han ger samma svar som tidigare läkare och när Sarah frågar om hon får gå på skoldisco så svarar han att det är okej. Sarah blir glad. När Sarah ska gå upp för trappan så blir hon andfådd. Debbie är på väg in så Sarah skyndar sig upp för att inte det ska märkas hur hon mår.

Kommentarer
Postat av: jackson

Nu börjar det bli litet väl tjatigt med Marlons alla tafatta och misslyckade försök att vinna tjejen som tidigare har uttryckt att hon endast vill vara vän, men som inte riktigt verkar veta hur hon vill ha det. OK, förstår indignationen över alla foton på extjejer, men ändå.

2019-01-18 @ 19:37:34
Postat av: Jag bara

Fotot på Donna som är Aprils döda mamma ska ju självklart stå framme. De andra kan finnas i album istället. Rhonas och Leos foto kan stå vid hans sovplats hos Marlon.
Synd att Marlon ska vara pajas hela tiden, jag minns inte honom som det när han först dök upp.

2019-01-18 @ 20:34:38
Postat av: jackson

Nej, nog framställdes väl Marlon betydligt seriösare i tidigare avsnitt.

2019-01-18 @ 23:06:34
Postat av: Lucy

Bernice är dagens hjälte! Kul att hon har fått lyckas med någonting för en gångs skull!

2019-01-19 @ 15:08:44
Postat av: Anonym

Blev ganska sur över hur Moira hanterade situationen...när ungen väl kommer hem ska det väl bara öppen famn...förstår att hon blev chockad, men det får man hantera i duschen...och ta hjälp av anhöriga..Tracy måtte väl inte ändra sej.igen...för det.gör inte David...och detta att hitta en ny genast...skämskudde på det...heja på Brenda och Dough...Laurel och Bob ska enbart vara tyst med kommentarer...fast liite konstigt är det...ha ha...

2019-01-19 @ 18:35:58
Postat av: Jonas

Hur skulle Moira hantera situationen i duschen?

2019-01-19 @ 19:34:47
Postat av: Anonym

Skönt att gråta i duschen...

2019-01-20 @ 14:23:41
Postat av: Jonas

Aha. Det har jag aldrig gjort. Antar att det måste vara praktiskt, då det ju ändå blir blött i duschen.

2019-01-21 @ 07:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0