Vem stal vad och varför?

Inskrivet kl 19:22
 
Belle blir irriterad på Lachlan som berättar om hennes sjukdomshistoria men Freddy säger att de har läkare och professionell hjälp inom företaget. Lachlan är svartsjuk och tror att Belle kommer att tröttna på honom snart så han tycker hon ska tacka nej men det vill Belle inte.
 
Bob och Laurel frågar Doug och Brenda om deras förhållande för att barnen har frågor. Brenda blir irriterad och säger att hon kan prata med barnen själv när det behövs.
 
Beth ringer till Daz för att få honom att betala massa pengar för att Amelia ska bli fri. Hon använder en röstförvrängare och ringer från en telefonkiosk. Polisen är i närheten men upptäcker henne inte.
 
Charity skriver brev till Ryan för att förklara sig. Hon vill skicka med den lilla babymössan hon sparat från hans födsel men ändå vill hon inte skiljas ifrån den.
 
Lachlan är bitter och när han ser en jättestor sten ute på gatan tar han in den i bilen och sätter sig och väntar på att Freddy ska komma ut ut puben. Priya och Freddy kommer ut och hon är jättefull så hon sätter sig i Lachlans bil och vill bli körd hem. Han vill inte hjälpa henne men Priya sitter kvar. Lachlan följer efter Freddys bil och Priya babblar i fyllan och villan sedan somnar hon. Lachlan tar den stora stenen när de stannat och följer efter Freddy för att slå ned honom men stoppas av ett mobilsamtal av Belle, När Lachlan vänder sig om ser han Priya rusa ut ur bilen in i en taxi.
 
Daz försöker berätta för Dan om vad som hänt men Dan tror honom inte utan han tror att Daz är ute efter de insamlade pengarna. Tyvärr ser Daz sedan när Diane tar reperationskassan och går hem med den.
 
Cain blir tvungen att berätta för Moira att Simon är tillbaka men att allt görs för att Simon ska försvinna igen och att Ross inte ska få veta något.
 
Belle talar om för Lachlan att hon stannar i byn och tackar nej till London. Han försöker få tag på Priya som vägrar att svara. Priya berättar för Jai och Rishi om att hon vaknat upp på parkeringen utanför ett hotell och inte alls vet vad Lachlan hade tänkt göra med henne.
 
Jai, Rishi och Priya kommer till Dinglesgården för att konfrontera Lachlan. Lachlan andas ut när han inser att Priya inte sett att han tänkte slå ned Freddy så han erkänner att han följt efter honom för att prata.
 
Någon går in hos Moira och Cain på gården och börjar leta efter något. Denna person gömmer sig när Faith och Kyle kommer hem med eftersom de går ut igen så forsätter personen att leta. Han hittar något papper som han stoppar i ryggsäcken. Cain kommer hem och upptäcker att någon är där. Han försöker få reda på vem det är och varför han är där men får inget svar utan killen säger att han ångrat sig. Cain blir förbannad och slår ned killen.

Kommentarer
Postat av: jackson

Var dagens avsnitt inställda?

2019-01-14 @ 16:38:56
Postat av: Lucy

@jackson:
Nej men dom var försenade pga politiska skäl (Bokstavligen)
Avsnitten finns att beskåda på Tv4Play.se

2019-01-14 @ 16:51:34
Postat av: Lucy

Där klarade sig både Priya och Freddie undan med bara förskräckelsen!! Fy tusan vad läskig Lachlan är!!

Tycker synd om Daz, men hoppas verkligen inte att han stjäl pengarna från Diane och Eric! Varför kan han inte bara gå till polisen?

Undrar vad det är för filur som bröt sig in i Butlers Farm? Vad var det för papper han snodde? Såg inte riktigt vad det var. Trodde först att det vara Simon men det var det ju inte. Skumt minst sagt!

2019-01-14 @ 18:06:13
Postat av: Jonas

Lucy: jag är inte helt säker, men det såg ut som något slags födelsebevis. Möjligen kan det ha att göra med Kyle.

2019-01-14 @ 22:05:05
Postat av: Jag bara

Jag tycker att Dan är riktigt dum just nu, gillade honom förut men nu vill man bara be honom fara och flyga.

2019-01-14 @ 23:01:23
Postat av: Jonas

Ja, Dan är totalt dum i huvudet. Han borde inte få ha vårdnaden om Amelia. Jag vet inte om Daz är mycket mer lämplig dock.

2019-01-15 @ 07:39:17
Postat av: jackson

Jag tycker att Kerry är väldigt fin med Amelia.

2019-01-15 @ 10:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0