Överraskning med dubbel överraskning

Inskrivet kl 21:30
 
Doug vill göra något speciellt för Diane som fyller år så han köper en dyr ring. Diane blir inte glad för hon tror att han vill att hon tar av sig vigselringen från Jack och dessutom är ringen alldeles för dyr eftersom de inte har pengar när de förlorat så mycket på att ha värdshuset stängt.
 
Zak kommer hem från Irland men alla verkar ha andra planer än att äta frukost med honom.
 
Chas bestämmer sig för att gå graviditeten ut även om Paddy ville avbryta den så lovar han att ställa upp för henne. De blir tillslut tvungna att berätta för Marlon om läget.
 
Priya ordnar ett möte med en investerare utan att prata med Lachlan och Belle. Det gör Lachlan rasande så när kontraktet ska skrivas kommer han in och avbryter för att få vara delaktig. Det slutar med att investeraren ångrar sig.
 
Sarah ska få komma hem så Joe betalar för en storstädning hos Debbie för att undvika massa bakterier som kan skada Sarah.
 
Brenda pratar med Doug som har så dåligt samvete för vad de gjort så han vill erkänna för Diane. Brenda säger att det är bättre att bara glömma men Doug vill inte ha massa lögner inom sig.
 
Daz letar efter Amelia genom att dela ut flygblad i Hotten. Han frågar en ung tjej som säger att hon inte sett Amelia men sen går hon hem och där är Amelia. Tjejen, Beth övertygar Amelia att ingen bryr sig om dem och att de har det bra tillsammans. Amelia vill ändå kolla i tidningar om hennes pappa saknar henne men Beth lyckas hela tiden hitta bortförklaringar.
 
Misty och Victoria ordnar en överraskningsfest till Diane men när Diane kommer ut från skönhetssalongen träffar hon Doug som vill prata med henne. Så fort de kommer in så erkänner han att han legat med Brenda. Ingen av de dolda gästerna vågar visa sig.

Kommentarer
Postat av: Lucy

Håller på Doug! Så som Diane har behandlat honom på sistone så fick hon bara vad hon förtjänade! Doug och Brenda skulle nog kunna bli ett bra par om dom bara försökte!

Undrar vad det är för en knäppgök som har fått klorna i Amelia? Räcker det inte med galningar i serien nu? Lachlan är fullt tillräcklig för att fylla den rollen!

2019-01-11 @ 10:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0