Värdelös tjur

Inskrivet kl 21:50
 
David vill inte prata med Tracy men tillslut når hon fram till honom. Hon förklarar att det inte är rätt att föda ett barn när de inte älskar varann och kan ge barnet en bra tillvaro.
 
Tracy rusar in hos doktorn och anklagar honom för att ha brutit mot sekretessen. Han erkänner att han gjorde fel när han blev svartsjuk och ville såra David.
 
Polisen ställer frågor till Lachlan som nekar. Lydia hör allt och både hon och Lachlan säger att Liv är ostabil till psyket just nu. De går hem till Liv och Aaron för att berätta om vad som hänt. Liv kommer precis hem och hör dem när Lachlan och Lydia tror att Liv har behov av samtalsterapi efter allt som hänt. Liv visar sig inte förrän Lachlan och Lydia gått.
 
David inser att han sårat Tracy och nu sårar hon honom men han glömmer allt så fort Maya kommer hem till honom. Han tar av sig vigselringen och börjar flirta med henne. Sedan går de båda till puben och visar sig tillsammans helt öppet. David har inte tid att ens prata med Tracy.
 
Matty vill göra något bra för gården så han börjar leta efter en avelstjur att köpa. Moira ger honom fria händer och han kommer hem med en tjur som har en förfalskad stamtavla så den är inte värd något. Han skäms jättemycket men Moira tröstar honom med att det inte är så illa, de kan fortfarande använda tjuren till avel även om de inte tjänar lika mycket som de tänkt. Cain skäller sedan ut Matty som inte inser att Moira håller masken för att inte såra honom fast han gjort ett enormt fel som de förlorar massa pengar på.
 
Liv kommer till Lachlan och ber om ursäkt för att hon anklagat honom för mordförsök. Hon säger att mått dåligt och varit förvirrad, inte riktigt sig själv. Lachlan säger att han accepterar hennes ursäkt. Lydia tycker de ska kramas för att visa att de inte är ovänner längre. Det blir en stel kram och Lachlan har en otäck blick.
 
Joe hälsar på Sarah och Debbie på sjukhuset.
 
Charity får besök av Irene som talar om att Ryan vill ha kontakt med henne.
 
En turist flirtar med Matty på puben men han får panik när herrtoaletten är trasig så han får med sig Victoria och de två springer ut till cricketstugan. De lägger sig på ängen och Matty talar om hur underbar Victoria är och att hon kan få vilken man hon vill. Victoria känner sig obekväm och väljer att springa iväg därifrån.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Jag tycker verkligen Matty är så trist. Förstår David att han blev besviken att få reda på aborten av läkaren, märkligt också med tystnadsplikten.

2019-01-30 @ 19:56:22
Postat av: AnnaS

Verkligen konstigt att läkaren skulle bryta mot tystnadsplikten sådär. Men hur skulle det annars komma fram och bli drama mellan David och Tracy och läkarens fru...

2019-01-30 @ 20:28:40
Postat av: Lucy

Dr Cavanaugh ville väl såra David efter att han fick reda på att David hade betäckt hans hustru!
Oproffsigt men förståeligt!

Stackars Liv som vanligt, och jag håller med er om Matty! Tråkig karaktär och en ganska så dålig skådis jämfört med dom flesta i serien (Marlon undantagen)

2019-01-31 @ 02:06:44
Postat av: Jonas

Ja, "Matty" är en horribel skådespelare eller så är det tänkt att rollfiguren i och med könsbytet ska agera ytterst osäkert hela tiden.

Det är ytterst märkligt att Liv inte är rädd för Lachlan, om hon nu tror att hon har mördat.

2019-01-31 @ 07:49:22
Postat av: ELIZA

Jag tycker dom åtminstone kunde hittat nån som var snarlik Hannah i ansiktet...För utseende ändras ju knappast så drastiskt för att man byter kön...Har ju kvar samma ögon, näsa och mun...I övrigt har jag ganska svårt att uppbåda nåt intresse för historierna...Tittar,men så mycket är för mycket bara...Och att David skulle sitta på puben med nya "kärleken" och bete sej som han gjorde mot Tracey...knappast...Och Lachlan sen...vojne vojne...

2019-01-31 @ 10:23:42
Postat av: Jag bara

Förstår inte varför man hakar upp sig på att Matty inte liknar Hannah mer? Nya Victoria är ju inte ett dugg lik den gamla rödhåriga.

2019-01-31 @ 17:40:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0