Jobba tills man somnar

Inskrivet onsdag 30/1 kl 19:06
 
Maya smyger ut från Davids hus på morgonen efter deras gemensamma natt. Frank ser detta och råkar nämna det för Tracy som blir ledsen. Tracy har bara velat att hennes pappa hörde av sig nu när hon mår dåligt men när han ändå har kommit tillbaka så får han veta att hon är gravid.
 
Liv konfronterar Lachlan angående mixtrandet med batterierna till larmet och till gasläckan. Givetvis nekar Lachlan och han påstår att Liv är påverkad av förgiftningen. Han visar att det finns sprit hos Dingles så hon kan ta för sig när hon går. Liv tar en flaska vodka och går iväg.
 
Matty får hjälpa till med lite mer gårdsarbete och somnar i traktorn redan 10:30 på förmiddagen men han verkar glad över att få arbeta med Pete och Sam.
 
David har en sträckning i ljumsken efter natten med Maya så han går till doktorn som då visar sig vara hennes man. Doktorn gör en undersökning för att se om cancern kommit tillbaka. David är så nervös så han berättar att han varit med Maya. Doktorn säger då att David måste tänka mer på andra än sig själv så David lyckas pressa doktorn att tala om att Tracy är gravid.
 
Liv kommer hem och ser att polisen är där. Hon får berätta om sina misstankar och att hon konfronterat Lachlan som nekat. Polisen har inte mycket att gå på så det enda de kan göra är att ställa några frågor till Lachlan.
 
Amelia får hjälpa Harriet med sommarlovskollot. När hon får tillfälle tar hon Harriets mobil för att smsa Beth men Harriet ser detta och säger att det inte är ok. Harriet pratar med Amelia om att familjen tycker så mycket om Amelia, mycket mer än vad Beth gör.
 
David ser när Tracy och Frank kommer hem. Han skyndar sig till henne och ber henne att tänka sig för för han vet att hon är gravid och han vill inte att hon gör något förhastat för de kan bli en familj igen. Tracy berättar att det är försent för hon har precis gjort abort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0