Grönsakskrig

Inskrivet kl 14:01
 
Diane blir förbannad och skäller ut Doug som försöker förklara. Det gör att alla gäster som gömmer sig hör allt. Plötsligt klarar inte Faith att hålla sig längre så hon går förbi dem på väg till toaletten. Alla andra passar på att smita ut också. Diane känner sig ännu mer förnedrad när alla hört allt.
 
Bernice ber Daz att flytta för det är så mycket att ta in just nu så hon behöver tänka. Daz söker upp polisen i byn för att lämna en lista på dem han haft kontakt med i det militära eftersom någon av dem kan vara skyldig till att ha kidnappat Amelia. Sedan går han till cricketpaviljonen för att sova där.
 
Laurel möter Brenda i byn och skäller ut henne för att ha förstört Dougs liv. Det slutar med att Brenda och Laurel står och skriker på varann och kastar grönsaker. Doug och Bob försöker avbryta men polisen kommer och för iväg damerna till arresten.
 
Diane gör slut med Doug.
 
Freddy, affärsmannen som nobbade Whingles, får en utskällning av Belle för att han åldersdiskriminerar. Han åker iväg men återkommer med ett nytt förslag. Lachlan har gått iväg så det är bara Belle och Priya som får veta att han vill satsa på deras öl men även på Belle som kan få bli deras trainee på företaget i London.
 
Amelia hittar sin mobil men då får Beth ett utbrott och skäller ut Amelia för att hon inte litar på henne. De blir sams och Amelia lovar att inte kontakta sin pappa. Beth säger att hon kanske kan göra det sen.
 
Laurel och Brenda sitter i varsinn cell och pratar med varann genom väggen. Först är de osams men sedan ber de varann om ursäkt. De blir släppta men upptäcker att Bob och Doug, som skulle hämta dem, bråkar i väntrummet.
 
Chas och Paddy är på puben när Dinglesfamiljen frågar om bröllopet. Chas svarar att det blir om tre veckor. Paddy är orolig för att hon inte tänkt igenom allt men då säger hon att på så sätt kan Margerita vara med när de gifter sig,
 
Belle berättar för Lachlan om erbjudandet och han blir besviken. De söker upp Freddy och Priya på puben för att ge ett svar. Belle tvekar när det visar sig att Lachlan inte kan få samma chans som hon. Lachlan säger att hon ska ta chansen och att han kan flytta till London med henne och jobba med Whingles därifrån. Han blir irriterad när Freddy påpekar att Belle kommer ha mycket och göra under det första året och sedan vet man inte var hon hamnar när hon är klar. Då kan inte Lachlan låta bli att fråga om företagets sjukvårdsförsäkringar, om det täcker psykisk sjukdom ifall Belle blir sjuk igen.

Kommentarer
Postat av: jackson

Jaha, Lachlan, så var det med kärleken till Belle. Maktbegäret är viktigare. Fler än jag som får vibbar till Joe när han var som värst så fort jag ser Freddy?

2019-01-11 @ 16:43:57
Postat av: Lucy

Freddie? Var det den där öldistributören? Han verkade minst sagt slemmig! Det var nog andra kroppsdelar än Belles hjärna som han var ute efter!

2019-01-11 @ 17:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0