Vad händer i skogen?

Inskrivet kl 19:21
 
Lydia städar upp hos Dingles och hon har fått tillstånd att göra fint där av Zak men han insåg inte att hon tänkt möblera om. Han blir förbannad när hon flyttat runt på möblerna men ber sedan om ursäkt.
 
Polisen kommer och förhör Rebecca angående de stulna bilarna. Hon nekar och Ross ger henne alibi. Polisen tror dock henne inte eftersom hon har minnesförlust men de ska även prata med Pete som är Ross alibi.
 
Matty får jobb på gården och är jätteglad för det. Han får köra ut kött till butikerna och sköta en del administration.
 
Lachlan får panik när han hör att Seb är hos Robert och inte hos Rebecca. Hon säger att hon inte behöver ha hans tillstånd för att lämna sitt barn hos sin far. Lachlan går hem till Robert som sover på soffan. Just då kommer ett sms till Robert där Diane skriver att Seb är vaken. I samma ögonblick kommer Liv hem och undrar vad Lachlan gör där hos dem. Han blir aggresiv och slår till henne så hon slår i huvudet och svimmar av.
 
David hjälper Maya med bilen men den måste till verkstan så han skjutsar henne till stan. Efteråt kommer hon hem och tackar honom och de kysser varann.
 
Amelia vill inte umgås med Elliot för han är nyfiken på hur hon hade det som kidnappad. Hon vill inte heller umgås med sin familj men senare när Kerry försöker prata med henne så mjuknar hon lite.
 
Rebecca är på väg att hämta Seb hos Robert men Lachlan försöker stoppa henne. Hon blir arg och rusar in i huset och ser Liv ligga på golvet avsvimmad och Robert i soffan. Lachlan kommer efter och tar tag i henne.
 
Aaron kommer hem och hittar Liv och Robert medvetslösa. Han ringer efter ambulans som hämtar dem till sjukhuset så båda klarar sig. De får veta att de drabbats av koloxidförgiftning men de kan inte förstå hur eftersom Robert bytt batteri på larmet i förra veckan. De behöver inte stanna länge på sjukhuset.
 
Chas och Paddy kommer hem från semestern. Hon bryter ihop när hon pratar med Aaron.
 
Laclan gör något i skogen och han behåller Rebeccas mobil. När han är på puben och hör folkt prata om henne så svarar han från hennes mobil så folk ska tro att hon åkt till Ibiza till en kompis.
 
Ross blir besviken när han hör att Rebecca dragit iväg utan att säga något till honom.
 
Liv kommer in på puben och ser Lachlan som ser henne. Han stelnar till och när hon frågar vad han gjorde hos dem så nekar han till detta och säger att hon är sjuk som tror att han var där.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jäkla Lachlan!! Hur många skall han få mörda innan det tar stopp! Chrissie, Lawrence, Gerry, den där bedragaren och nu Rebecca, för att inte tala om mordförsök på Robert och Liv! Liv ligger nog extra pyrt till nu, iom att hon minns vad Lachlan hade för sig!

David sedan.. Han kan verkligen inte hålla sig ifrån damerna! En riktig häradsbetäckare det där!

2019-01-28 @ 18:31:25
Postat av: Lucy

Det var jag som råkade bli anonym av någon anledning.

2019-01-28 @ 18:32:04
Postat av: Jag bara

Han är seriens nya Cameron.

2019-01-28 @ 19:01:12
Postat av: AnnaS

Lucy: tack för informationen om larmet!
Mäh! Jag orkar inte med Lachlan! Och jag vill inte att Rebecca ska försvinna! Hon är både snygg och rolig och har fina kläder!
Lachlan kan ju inte döda hela byn! Såg ut som om Lydia var illa ute ett ögonblick också!

2019-01-28 @ 19:37:18
Postat av: Anonym

Nu får dom ge sig. Skrev igår att jag tycker det är lite löjligt ang Lachlans mördande o inte blev det bättre idag inte. Är dom helt fantasilösa nu. Fattar faktiskt inte att de får så mycke priser för serien. Tycker den varit väldigt upp o ner (mest ner) i flera år nu.

2019-01-28 @ 20:23:25
Postat av: Jag bara

På tal om kläder, Davids t-tröja, men jisses. Urringning ner till naveln, inte särskilt smickrande. Och vad hade Amelia för någon besynnerlig tröja på sig, hon kan ju iaf ursäktas med att hon är ung.

2019-01-28 @ 20:49:28
Postat av: AnnaS

Äsch, serien är väl som den alltid har varit, så länge jag tittat i alla fall. Upp och ner, högt och lågt, allvar och trams. Det är nog mest det att man glömmer det värsta tramset.

2019-01-28 @ 20:51:49
Postat av: AnnaS

David brukar väl alltid ha ganska urringade tröjor. Han är inte den mest välklädda, tycker jag.

2019-01-28 @ 20:54:33
Postat av: linda

NÄÄÄ, Nu jäklar får dom ta denna otäcka LACHLAN .hoppas han buras in snart Bra Liv ge inte upp.

2019-01-29 @ 19:32:15
Postat av: linda

Läste för ett tag sen att David & Debbie var ett par,& Cain & Rona med flera. Det var ganska många par med i serien.

2019-01-29 @ 19:39:57
Postat av: Anonym

Brenda och Eric är väl ett annat.

Alltså David. Vilken planta! Hur är det nu - något biologiskt barn har han väl inte i serien, eller har jag fel?

2019-01-29 @ 20:31:07
Postat av: Viola

David är pappa till Amba, Priya och David skulle gifta sig men den opålitlige butiksägaren dumpade henne för Alicia.

2019-01-29 @ 22:52:25
Postat av: Jag bara

David har ju Amba med Priya.

2019-01-30 @ 14:33:27
Postat av: jackson

Amba ja! Minnet......

2019-01-30 @ 23:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0