Svåra beslut

Inskrivet kl 21:33
 
Chas tvingar Paddy att erkänna hur han vill göra. Han talar om att det han tror är rätt är att avbryta graviditeten men Chas är inte redo för det. De dividerar fram och tillbaka och plötsligt känner Chas en spark inifrån, för första gången. Det gör inte beslutet lättare.
 
Polisen håller koll på Daz under tv-inspelningen där de vädjar om att släppa Amelia fri. Benton blir mer övertygad om att Daz är inblandad i försvinnandet.
 
Bob gillar inte att Brenda träffar män.
 
Doug och Brenda tar en en drink ihop hemma hos henne. De tröstar varann och givetvis blir det en kyss. Sen vet inte jag om det hände mer men efteråt när de ses har de båda dålgt samvete och säger att det var ett misstag och betyder inget.
 
Joe kommer till sjukhuset för att se hur Debbie och Sarah mår men han får inte träffa Sarah eftersom hon inte får bli upprörd. Senare får Debbie veta att Sarah kommer att få åka hem i väntan på transplantation.
 
Dan och Daz fortsätter att tjafsa när de kommer hem. Polisen kommer tillbaka för att hämta Daz till ytterligare ett förhör och det gör Dan övertygad om att Daz är skyldig. Det slutar med att Daz blir rasande och drar iväg med bilen in till stan i en rasande fart.
 

Kommentarer
Postat av: Lucy

Kom just ihåg en sak! När Diane blev grundlurad av bedragaren Charlie så gav Doug hela hans livs besparingar till henne, och därför så har Diane ingen rätt att hålla på och snäsa snipigheter åt honom angående B&B:t! Tycker så synd om honom!

Chas sedan.. Är själv gravid så just denna historia är inte sådär jättemunter för mig att titta på. Tack och lov så mår min unge bra och sparkar hårdare än Bruce Lee för tillfället, men man blir ändå litet olustig när man ser Chas och Paddy just nu!

Hoppas att Amalia kommer hem snart! Först så trodde jag att hon hade rymt till sin bror, men iom att det verkar vara en kvinna inblandad så har jag ingen aning längre. Märklig historia det här!

2019-01-09 @ 12:22:21
Postat av: Jag bara

Har en känsla av att kvinnan är läkardottern.

2019-01-09 @ 17:44:17
Postat av: Jonas

Jag är så trött på Chas - och det hjälper inte att skådespelerskan är usel heller. Det är verkligen nivåskillnad i kvalitet i Emmerdale - från Chas och Marlon till Aaron och Cain.

Mycket misär just nu. Det hjälper inte att Draken är bitter på Doug hela tiden heller.

2019-01-10 @ 07:46:56
Postat av: jackson

Yes, läkarungen är en lömsk liten otäcking.

2019-01-10 @ 10:38:57
Postat av: Agneta

Kan man transplantera ett hjärta från en bebis? Tänker på Sarah så klart.

2019-01-10 @ 12:23:12
Postat av: jackson

Kan den mystiska tjejen Amelia bor hos vara dotter eller annan släkting till soldaten som dödades av misstag av Daz?

Doug dear! Ibland är det bäst att bara tiga....

2019-01-10 @ 15:00:46
Postat av: Per Olsson

Så kan det vara Jackson! Såg att 67 procent trodde på dottern till soldaten i England. Sen ville jag inte titta på spoilern. Man vill ju inte förstöra spänningen för varken sig själv eller andra...

2019-01-10 @ 16:12:02
Postat av: jackson

Smart tänkt av Dig Agneta, beträffande hjärttransplantationen, fast man hoppas helst att båda barnen skall bli friska! Under inträffar förstås sällan, så chanserna torde väl vara näst intill obefintliga, i alla fall för Margarita.

2019-01-10 @ 17:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0