Virus

Inskrivet kl 21:47
 
Brenda och Doug pratar med tvillingarna om att de ses men mest som vänner och om Heath och Cathy ogillar detta kommer de inte ses mer. Tvillingarna blir glada och tycker det är ok.
 
Fatih gnider in Dougs kläder med något som ger utslag medan hon hjälper Diane att packa ihop hans saker. När Doug använder kläderna börjar det klia. Faith fnissar och Diane får skulden men tillslut inser Diane att det är Faith som är skydlig så hon får be om ursäkt.
 
Sarah blir skjutsad till skoldiscot men när Debbie och Joe åkt går hon aldrig in utan sitter utanför på en bänk med Samson. Hon erkänner för honom att hon inte mår så bra egentligen.
 
Amelia är sur och känner sig ledsen för att hon inte kan kontakta Beth. Tillslut ber hon Daz att ge Beth ett brev men han ger det till Dan och Kerry. Amelia blir rasande men de försöker förklara för henne hur mycket de älskar henne och allt de gjorde för att hitta henne när hon var borta. Kerry tar dit Harriet som pratar med Amelia och inser att sorgen efter att ha förlorat sin mamma måste också få komma ut.
 
Jessie berättar för Rhona om den misslyckade dejten med Marlon och det var inte för att han hade massa foton på sina fd flickvänner utan för att hon jämför alla med sin exman.
 
Paddy har sin svensexa men får ett utbrott när han får en onepice med texten "Daddy Paddy". Marlon tröstar honom i köket genom att berätta om sorgen efter Tricia men att det känns bra att hon lever vidare genom organen hon donerade. Paddy börjar fundera på om Margerita också ska få donera organ.
 
Debbie och Joe hämtar Sarah som inte pratar så mycket på väg hem. Väl hemma så svimmar hon. Debbie åker direkt till sjukhuset med sin dotter och där får de veta att Sarah flyttats upp i akutkön för att få nytt hjärta. Tyvärr visar det sig sedan att Sarah har ett virus i kroppen och kan inte opereras så länge det finns kvar.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Sarah var strålande vacker idag, hoppas det löser sig med hjärtbytet. Bra skådespeleri av 'Paddy', stackarn.

Marlon och kurviga rektorn är väl sådär tycker jag som par.....

2019-01-21 @ 14:43:14
Postat av: Jag bara

Paddy och Marlon var bra idag, blev ledsen på riktigt.

Dumflinande Jackie är inte så kul. Hon kanske bättrar sig och slutar spela så käck hela tiden.

2019-01-21 @ 16:34:19
Postat av: Per Ollsson

Vem är Jackie?

2019-01-21 @ 16:46:51
Postat av: Jag bara

Menar Jessie, Marlons flamma.

2019-01-21 @ 17:41:52
Postat av: AnnaS

Äntligen har jag kommit ikapp efter att legat efter hela hösten! Så mycket jag velat kommentera men inte kunnat!
Tråkigt med Sarah och Margarita!
Sen undrar jag vad Jessie gör i byn hela tiden?

2019-01-22 @ 10:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0