Grinigt, manipulationer och skitsnack

Inskrivet onsdag 16/1 kl 18:44
 
Daz går in hos Diane då han har kvar nyckeln. Han kollar kassalådan som ligger framme men lägger tillbaka den. Precis då kommer Bernice och blir rasande. Hon kallar honom tjuv och skriker att han ska dra därifrån.
 
Tracy ska städa hos Eric för att tjäna lite pengar. Hon dammsuger och dansar när David kommer dit. Han hjälper henne med ett stopp i dammsugarslangen och plötsligt hamnar de på varann i soffan.
 
Killen hos Bartons får försvara sig inför Cain. När Moira kommer hem så talar han om att han är Hannah eller numera Matty. Moira kan inte ta in detta utan efter massa frågor så ber hon honom gå.
 
Beth lurar Amelia med att säga att Dan och Kerry har rest iväg på semester och att de inte bryr sig om att Amelia inte är hemma.
 
Priya litar inte på att Lachlan sagt sanningen så när han och Belle kommer till fabriken  så säger hon upp samarbetet de haft. Hon vill dock ha ersättning för tiden hon lagt ned för att hitta kunder. Priya påpekar även att hon är orolig för Belle som inte märker hur ostabil Lachlan är.
 
Pete får träffa några av Rhonas gamla vänner. Han råkar sedan höra när vännerna snackar skit om honom och de tror inte Pete är något för Rhona.
 
Rebecca och Ross bestämmer att de ska på lunchdejt men hon har sedan inte tid för hon ska jobba. Hon är väldigt ojämn i humöret och ena stunden snackar hon illa om honom och nästa är han okej men hon säger att hon inte tänker nöja sig med någon som honom.
 
Matty gömmer sig i Victorias bil. Victoria kommer dit och när hon inser vem Matty är så går de hem till henne för att prata gamla minnen och vad som hänt. De går till Hollys grav tillsammans.
 
Lachlan och Belle vägrar att betala något till Priya men då hotar hon med att hålla deras öllager inlåst på fabriken.
 
Rishi träffar kunden som ser ut som hans exfru, de kommer bra överens även om hon gör klart för honom att hon inte är ute efter något seriöst.
 
Matty får sms om att Moira vill ses för att prata ut. När han kommer till gården så visar det sig att det inte är hon som skickat smset utan Cain eller Faith.

Kommentarer
Postat av: Lucy

Wow Hannah!!! Snacka om chock!

Stackars Daz som vanligt, men den här gången fick han skylla sig själv!

Tracy och Kapten Tvålfager sedan.. Nja, ok då om han har skärpt till sig! Tracy har haft nog med trubbel på sistone.

2019-01-15 @ 13:51:05
Postat av: Anonym

Oj, så mycket att ta in!

David tycker jag kan dra något gammalt över sig och tyckte också att Rishi var mer än lovligt fjantig idag. Håller med Priya om att jag blir orolig för konstellationen Belle/Lachlan. L är absolut inte frisk.

Litet jobbigt också att se Rebeccas alla svängningar. Undrar om hon kommer att bli helt frisk eller om det fortsatt kommer att svaja litet fram och tillbaka i hennes hjärna.

2019-01-15 @ 17:43:07
Postat av: Per Olsson

Inte nog med att rollfigurerna byter personlighet rätt ofta, t.ex Laurel och Diane. Nu börjar man byta kön också!!!
Vad gäller Lachlan kan man väl säga att trippelmördare (minst) sällan är friska...

2019-01-15 @ 18:06:14
Postat av: jackson

Tekniken ville att jag skulle vara anonym. Det vill inte jag.

Ja, varken Laurel eller Diane är att känna igen.

2019-01-15 @ 18:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0