En helt besatt kvinna

Inskrivet kl 22:38
 
Laurel är bakfull men vill inte att Marlon får reda på det. Doug upptäcker det på en gång men lovar att inget säga. När hon sedan kommer till puben så börjar Paddy prata om hennes och Marlons vita månad. Det slutar med att Paddy slår vad med dem om att de inte kan hålla ut en månad till. Laurel försöker undvika det men Marlon går med på vadet där de kan vinna en fin middag ute på restaurang.
Väl hemma försöker Laurel övertala Marlon till att de kan ta ett glas vin hemma i lugn och ro utan att Paddy får reda på det. Marlon svarar att han inte kan ljuga för sin vän. När Marlon gått bjuder Doug Laurel på vin han har hemma för provsmakning från den vinklubb han precis gått med i.
 
David har kallat till möte på kaféet för de killar som ska spela med i publaget. Det blir bara Adam som kommer och han här besviken över att de inte börjar spela på en gång. Lachlan dyker upp och Alicia tycker att han kan få vara med och spela. David skyller på att grabben är för ung men Alicia ger sig inte så Lachlan får en plats i laget. När Alicia och David kommer hem så upptäcker hon att hon glömt sin halsduk på kaféet. Utanför deras hus står Lachlan och tittar in med halsduken i handen. Han tar upp mobilen och tittar på en bild på Alicia.
 
Emma vill bjuda sönerna på middag, även Pete. När de ses på puben på dagen så berättar hon att hon fått nytt jobb... i Miami. Givetvis blir Finn och Ross besvikna men Pete bara reser sig och går därifrån. Hon söker upp honom hemma och talar om att hon inte bryr sig om jobbet om han vill att hon stannar. Det slutar med att han säger att hon kan stanna om hon vill. Emma blir glad och på middagen berättar hon för de andra att hon blir kvar. Pete kommer dit och har några öl med sig. Kvällen är räddad och de sitter alla och pratar gamla minnen.
 
Robert söker upp Aaron för att be om ursäkt för gårdagen. Aaron är irriterad och vill inte prata med honom. Han säger till Robert att gå därifrån. Robert vill inte lyssna på Aaron men då blir han förbannad och hotar med att slå till Robert. Aaron träffar sedan Paddy som vill få Aaron att prata ut om sina problem. Först vill Aaron inte säga något men Paddy lyckas få honom till att berätta om killen han träffar och vad som hände på hotellet. Paddy inser att Aaron är förälskad. Sedan erkänner Aaron att killen har en fru. Han vet inte hur han ska göra, om han ska lämna killen eller gå med på att vara den som kommer i andra hand.
 
Val lovar Tracy att hjälpa henne behålla Sam så inte Rachel kan komma emellan dem.
 
David har lyckats få Lachlan att ställa upp som barnvakt medan han och Alicia ska ut och äta. Lachlan kommer hem till dem men Jacob är inte speciellt glad över att behöva en barnvakt. När David och Alicia gått iväg så spelar killarna tv-spel men Lachlan är inte intresserad av det så han går iväg. I köket ser han ett foto på David och Alicia. Han tar fram en kniv...
 
Jacob kommer inspringande på puben och talar om för David och Alicia att Lachlan skurit sig och det har stänkt blod i hela köket. De går hem och upptäcker att Lachlan har ett litet skärsår i handen. Alicia hjälper honom att plåstra om såret.
 
Robert söker upp Katie hemma och talar om för henne att han såg dem vid hotellet. Sedan hotar han henne om hon fortsätter jaga honom så kommer det att sluta illa för henne.
Katie är skärrad så hon berättar allt för Andy när han kommer hem. Han blir förbannad på henne för hon är så besatt av  Robert. De tjafsar ett tag men sedan när det är dags för dem att flytta ut till husvagnen de har ställt upp på nya gården så är de sams igen. Robert kommer dit för att hjälpa dem med flytten. Han ber sedan Andy om att bli bestman på bröllopet. Andy tror han skojar men tackar ja. Både Victoria och Diane som är där blir glada över gesten.
 
Efter flytten är gänget på puben. Katie möter Robert utanför toaletterna och hon är glad. När han undrar varför så talar hon om att de nu kommer att umgås så mycket mer och det ger henne tillfälle att hålla ögonen på honom. Robert går iväg och åker till husvagnen. Han bryter sig in och slår sönder massa saker, sedan sätter han på gasen och tänder eld. När han åker därifrån så börjar elden ta fart.
 
Andy får ett samtal om branden så han och Katie skyndar sig dit. De kan inte göra något för hela vagnen exploderar och allt förstörs.
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Varför flytta Andy och Katie till en husvagn?

2016-01-25 @ 17:23:37
Postat av: Ylva

Alltså jag har fattat att Robert absolut inte vill att hans och Aarons relation ska komma fram. Men varför sätta eld på husvagnen? Skulle det skrämma Katie till tystnad ang ngt som hon ännu inte vet? Lachlan verkar labil minst sagt.

2016-01-25 @ 21:18:55
Postat av: ELIZA

Nu börjar byn bli en sjukstuga... Emma, Lachlan,(som blivit kär i Alicia)..Och Robert, sjukast av alla, vad f*n håller han på med??? Och samma fråga från mej, varför flytta till husvagn? Hennes hus är ju inte sålt än....Och förresten, är det inte Andy, som hyr huset där Barton pojkarna nu bor? Dom har två hus att bo i, Andy och Katie...

2016-01-26 @ 11:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0