Psycho-Barbie

Inskrivet kl 23:00
 
Katie konfronterar återigen Robert hemma hos honom på Home Farm. Chrissie och Lawrence tror Katie håller på att bli galen som anklagar Robert för husvagnsbranden. Tillslut får hon ge sig och går därifrån. När hon kommer till Andy som är ute vid deras gård så orkar han inte med henne. Han är less på att hon hela tiden tänker på Robert och vad han gör.
 
Val ser till att Sam och Tracy blir bjudna till bröllopet. Sedan går hon och skryter om det så att Kerry hör det. Kerry skyndar sig till Rachel för att berätta det men Rachel säger att hon helst sköter sitt kärleksliv själv utan någon annans inblandning.
 
Georiga har fått rådet av Rodney att ta tag i sitt liv så hon lägger ett bud på Katies hus. Hon vill bo nära sin familj tillsammans med Rodney. Han tvekar men vågar inte säga något till henne så han får Leyla och Kerry till att försöka få Georgia till att ändra sig. Så helt plötsligt har Kerry (lånat från veterinärkliniken) två hundar som skäller, spelar musik på hög volym och i huset finns trasiga kranar med mera. Det biter inte på Georiga utan hon vill fortfarande köpa huset.
 
Lachlan fortsätter att spana in Alicia som denna dag provar en ny kort tajt klänning inför bröllopet.
 
Samson ser Rachel på kaféet och han vill till parken med henne och Archie. Sam säger först nej men efter lite tjat så går han med på att de kan ses nästa dag ett tag innan bröllopet. När Tracy vill ha med Sam för att köpa skor nästa dag så talar han om att han inte kan på eftermiddagen och varför. Tracy säger det är ok men när hon träffar Rachel säger hon åt henne att låta Sam vara för han vill inte ha med henne att göra och att Rachel ska låta bli andras killar. Det gör att Rachel avbokar lekträffen och Sam blir återigen besviken på henne och tycker att hon bara tänker på sig själv.
Rachel söker upp honom för att berätta varför men han tror henne inte utan blir förbannad och ber henne gå. Rachel blir ledsen och inser att hon inte orkar vara kvar i byn så hon börjar leta efter jobb i andra delar av landet.
 
Katie träffar Robert och Chrissie på puben och hon ber dem om ursäkt. Hon försöker även prata med Andy men han har ingen lust. Andy sover för tillfället på puben för att slippa vara nära sin fru.
 
Robert lyckas övertala Chrissie till att ändra sig angående Katies och Andys gård, de får inte hyra/köpa den utan kontraktet rivs. Han talar gladeligen om det för Katie när han får tillfälle.
 
Robert möter Aaron på kaféet och han säger att han vill ses igen, han talar om en tid han vill Aaron ska komma till den gamla gården. Robert åker dit och väntar men Aaron dyker inte upp.
 
Katie pratar med Chas som ber henne att sluta lägga sig i vad Robert gör. Katie som fortfarande är övertygad om att hon har rätt jämför det med situationen när Gennie försökte tala om för Chas vad Cameron höll på med men ingen trodde henne. Chas gillar inte alls den jämförelsen utan säger till Katie att sluta innan hon förlorar både familj och vänner.
 
Sam tar en gammal skål hemifrån för att ge Robert och Chrissie i bröllopspresent.
 
Andy är beredd att kämpa för äktenskapet om Katie slutar att bry sig om Robert.
 
Chrissie och Lawrence är på puben för att fira lite dagen innan bröllopet. De bjuder byborna på champagne. Robert ska komma dit men är sen. Aaron sitter vid ett av borden men säger inget. Robert kommer och han får höra massa beröm från  Lawrence och det blivande brudparet visar sin kärlek inför alla. Aaron möter Robert vid toaletterna. Robert talar om att han behållit gården för att ha ett ställe att träffas på men att han nu insett att Aaron hade rätt, att Robert ska hålla sig till sin kära Chrissie och att de inte ska ses något mer.
 
När Aaron går därifrån möter han Katie utanför puben. Han talar om att hon har haft rätt hela tiden och att han kan hjälpa henne att bevisa att Robert träffar en annan. Katie blir eld och lågor och Aaron lovar att höra av sig nästa dag. Aaron möter sedan Paddy som får veta att nu ska den gifta mannen avslöjas. Paddy tror inte det är rätt men Aaron säger att han måste bara göra det.
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Konstigt att man aldrig ser eller hör nåt om Moiras två döttrar nångång eller att hon pratar om dem. Kommer dom aldrig hem och hälsar på? Märkligt.
Och ibland undrar jag om endel människor i Emmerdale inte har några släktingar mer än deras partner och vänner.

2016-01-26 @ 16:08:08
Postat av: Jonas

Bristen på släktingar har jag tänkt på många gånger. Var är Marlons föräldrar, till exempel? Paddys? Rhonas. Etc, etc.

Undrar om Aaron kan hjälpa "Psycho Barbie", eller om Robert lyckats slingra sig?

2016-01-26 @ 18:31:13
Postat av: Maria

Håller med ang släktingar. Var är ex Katies familj? Hur kan Tracy vara hemlös pga en påstådd hemsk pojkvän? Har hon ingen annan att vända sig till förutom Sam? På tal om Tracy, vet inte om jag ens orkar engagera mig i Sam och att han ännu en gång blir lurad av henne. Tror inte att hon tycker om honom och om han efter att ha blivit så blåst av henne som han blev senast fortf tycker om henne tycker jag att de passar bra ihop.

Ang Katies, Robert osv: mst säga att jag inte finner det trovärdigt att Andy inte tror på vad Katie säger. Han har aldrig tyckt om Robert och efter vad han gjorde med deras ringarna förstår jag inte hur han kan peka ut Katie som paranoid. Samma sak gäller Chas. Förstår helt enkelt inte hur alla kan ha glömt vad Robert har gjort tidigare. Tycker även att Katies agerande har varit utöver det normala för vad en person i den situationen skulle ha gjort. Att hon och Andy inte skulle få gården låg hela tiden som ett "hot" om hon och Andy inte "skötte" sig så varför skulle hon köra på som en galning. Hon mst ju ha förstått att Robert bara väntade på en chans att vägra ge dem gården och nu gav hon honom och Chrissie den anledningen.

Vilken seriös veterinär lånar ut sina patienter (hundarna) till Amys mamma (glömt bort hennes namn) för att hon vill prova på hur det känns att ha hund?

2016-01-27 @ 00:18:40
Postat av: Anonym

Jag har skrivit om det tidigare. Det är mycket mystiskt med de som lämnar Emmerdale. I vanliga fall brukar det vara vanligt att man pratar om personer som har flyttat av diverse anledningar, men det är mycket ovanligt i Emmerdale. Det verkar liksom som att de aldrig har varit med i serien när rollfiguren inte finns med.

2016-01-27 @ 01:56:50
Postat av: Anonym

Maria: Katie levde ensam med sin pappa när hon växte upp och han gick senare bort, verkar inte som att hon har haft kontakt med resten av släkten.

2016-01-27 @ 01:59:15
Postat av: Maria

@Anonym Ok, tack för svar. Tittade även då men kommer inte ihåg hennes familjesituation. Men tycker det är underligt att hon aldrig har kontakt med ngn från släkten, far- och morföräldrar, kusiner, moster osv. Det verkar vara så många ensamma i byn och det är inte troligt. Hon har ju gift sig två gånger nu och inte på ett enda av dessa hade hon ngn släkting på besök. Tog egentligen Katie som exempel, flera i byn borde ha flera släktingar. Kom på att Amys mamma som jag nämnde ovan heter Kerry! Hon har faktiskt blivit lite av en favorit! Från att ha tyckt riktigt illa om henne när hon kom in i serien efter hur hon hade behandlat henne har hon vuxit i mina ögon. Hon har ett stort hjärta och är inte rädd för att säga vad hon tycker. Har däremot svårt för Georgia. Ser ner på folk, låter som en höna och ser allmänt uppstoppad ut.

2016-01-27 @ 02:22:58
Postat av: Hedda

Hahaha!!! Georgia - en uppstoppad höna. Underbart!

2016-01-27 @ 11:16:43
Postat av: Gerd

På tal om släktingar detta är ju en såpa. Att de lånade ut hundarna åt Kerry var ju för att förhindra att Georgia skulle flytta in !!

2016-01-27 @ 16:29:26
Postat av: Anonym

När ni pratar om uppstoppade hönor. Vad är det med Chrissie? Hon verkar alltid tillgjord, till och med när hon pratar brukar det bli tillgjort. Teatralisk, liksom.

2016-01-27 @ 17:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0