Fika med en varulv

Inskrivet torsdag 14/1 kl 14:56
 
Samsons födelsedagskort med pengar är borta så Sam frågar Belle om hon tagit det. Hon blir förbannad och går iväg. På busshållplatsen möter hon Lachlan som visar henne sin tatuering. Belle är inte intresserad av att prata med honom så hon går därifrån. Hon skolkar från skolan och går till Katies stall istället.
 
Charity sitter på sjukhuset och väntar. Hon vill inte gå hem även om Moira säger att Cain bör få lugn och ro efter operationen. Precis då kommer resten av Dinglesklanen så Charity stannar.
 
Ross och Pete tar med sig Finn ut på lite kul för att han ska slippa tänka på deras mamma. De går till en gaybar där en kille börjar spana in Ross. Ross blir irriterad så när killen kommer fram till deras bord så blir stämningen inte den bästa. Killen sträcker sig bakom Ross men då tänder Ross till och skäller ut honom. Killen ger Ross en snyting och tar sedan sin halsduk som hängt på stolen Ross satt på. Det kommer fram en kvinna och hjälper Ross att torka bort näsblodet. Finn som varit på toaletten kommer tillbaka och upptäcker att deras mamma hjälper Ross. Pete blir rasande när han får reda på att det är Emma. De tror att Finn ordnat att Emma skulle komma dit men hon erkänner att hon väntat på att Finn ska dyka upp där någon gång eftersom han inte hört av sig De bestämmer sig för att åka hem till Ross. Pete är rasande och vill inte följa med om Emma kommer dit.
 
Aaron träffar Robert och försöker förklara att han inte vill att Robert investerar i deras skrothandel eftersom han då kan förlora massa pengar. Robert svarar att det är småpengar för honom. Aaron säger då att man inte ska göra affärer med någon man har känslor för. Robert antyder att det spelar ingen roll för att han har ändå fallit för honom.
 
Lachan som fått jobb i butiken hjälper David att inventera. David upptäcker sen att det fattas två vodkaflaskor. Eftersom Belle varit i affären så blir hon genast misstänkt. Han ringer till Lisa som försvarar Belle men det visar sig sen att hon inte är helt säker på att Belle inte gjort det.
 
Pearl sitter på kaféet och funderar på vilka hästar hon ska satsa på. Laurel kommer in med Gabby och April. Gabby är snabb med att säga att de ska sitta med Pearl. April ser livrädd ut och Gabby fortsätter att reta henne med att låtsas klösa i luften.
 
Emma erkänner att hon hållt lite koll på dem de första åren, att hon sett dem på fotbollsmatcher och skolpjäser. Hon säger att det blev tufft att inte kunna gå fram till dem vid dessa tillfällen. Ross berättar sanningen om James och Moira. Emma blir rasande och rusar till puben där James är. Han får en örfil av henne och hon kallar Moira för både det ena och andra. James och Emma går in i rummet bakom för att prata. Då råkar James avslöja att Adam är hans son med Moira. Emma visste inte ens om att Adam finns och att John är död. Det kommer även fram att Emma försökt att döda Ross när han var liten.
 
Megan planerar att överraska Jai med en vigsel utan något stort jippo, redan nästa dag. Hon lyckas övertala Leyla till att hjälpa till. Megan berättar även för Georgia eftersom Georgia börjat planera för den stora dagen som hon tror är om flera veckor.
 
Lachlan ser Belle vid Gemmas minnesplats. Han frågar henne om vodkan men Belle svarar inte, då börjar han kalla Dinglesfamiljen för fördömda. Belle reagerar på det han säger men hon säger inget utan hon går därifrån. Lachlan blir så förbannad att han sparkar sönder minnesplatsen.
 
Emma och James har pratat ut och han ska hämta in sönerna för att de ska få prata med henne men när de kommer in i rummet har Emma stuckit. Hon frågar Leyla var Moria bor.
 
Moira är hemma när Emma dyker upp. Hon försöker be om ursäkt men Emma är rasande.  Emma tittar på bildeerna på Moira med John och barnen och på bilden med Moira och Cain. Hon säger till Moira att vara rädd om det hon har för när något går fel så går det fort utför och inget blir sig likt längre. Sedan går hon därifrån.
 
 

Kommentarer
Postat av: Martina

Någon mer än jag som är orolig över att Emma ska göra något med Cain? Hon var ju trots allt sjuksköterska och det är ju ett gyllene tillfälle för henne när Moiras man ligger på sjukhus...

2016-01-13 @ 12:42:38
URL: http://martinasays.se
Postat av: AnnaS

Ånej Martina! Naturligtvis är det risk för det! Kvinnan verkar ju inte alldeles stabil!
Hur gammal är Adam? Borde inte Emma känt till honom, även om hon inte visste vem som är far?

2016-01-13 @ 14:47:34
Postat av: Jackson

Riktigt läskigt med Emma. Och med Belle och Lachlan. Helnerviga alla tre och man undrar vad de kan vara kapabla till.

2016-01-13 @ 17:15:28
Postat av: Ylva

Ja vad obehagligt det lät att Emma skulle varit på väg att döda Ross när Bartonbröderna var barn. Och håller med om att Belle och Lachlan inte heller verkar helt stabila :(

2016-01-13 @ 17:31:08
Postat av: Gerd

Tycker nog att Emma ser väldigt ung ut för att vara mamma till sönerna, ser snarare ut som en lillasyster !!

2016-01-13 @ 18:19:20
Postat av: Jackson

Ja, Gerd, jag gjorde samma iakttagelse som Du. Stämmer inte alls åldersmässigt.

2016-01-13 @ 19:32:55
Postat av: Jonas

Emma ser ut att vara mellan 40 och 50, så det känns väl inte alls orimligt att hon skulle vara mor till gossarna. Pete är väl 30? Gissningsvis var Emma ung, i tonåren, när han poppade ut.

2016-01-13 @ 20:36:58
Postat av: Niitta

Tyckte att dagens behållning var den lilla satungen Gabby, det var en kort scen, men hennes gest, när hon klöste i luften, var vansinnigt rolig. Hon är suverän på att spela elak. Om hon blir kvar i serien kommer hon nog att vara nästa Charity.

2016-01-13 @ 21:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0