Skadad stortå ställer till blodbad

Inskrivet kl 23:45
 
Jai tackar nej till lunch med Georgia. Han säger att Priya kan följa med istället. Megan blir orolig för att de inte ska kunna lura iväg Jai under dagen men Georiga säger att hon ska fixa det på något sätt. När hon får tillfälle så försöker hon återigen att övertala honom. Det fungerar inte så då erkänner hon att det är en annan anledning, att hon är sjuk och behöver stöd i besöket på sjukhuset.
 
Lisa hittar två (tomma?) vodkaflaskor utanför deras hus. När hon frågar Belle om dem så blir Belle förvivlad för hon minns inte om hon kanske tagit dem. När Lisa gått börjar Belle att prata för sig själv igen. Zak hör det men Belle går däifrån när han säger något. En stund senare ser han när Sam tittar på övervakningsfilmen från gården. De ser hur Belle skriker åt någon men inte vem. Zak söker upp Lisa på fabriken för att berätta om misstanken att Belle hör röster inom sig. Lisa tror inte alls på honom utan tror att det är något annat. Precis då ringer de från skolan och talar om att Belle inte varit där sedan igår på förmiddagen.
 
Lachlan möter Belle vid busshållplatsen. Amelia kommer dit och talar om att Sean blivit skadat i det militära. Hon pratar om att det kommit massa blod i skadan. Lachlan kan inte låta bli att pika Belle om att hon är fördömd. Belle rusar därifrån. Hon går hem och packar en väska och tar farväl av hunden.
 
Leyla är på kaféet och pratar om att hon har problem med att hitta en fotograf till vigseln idag. Rodney är där och erbjuder sig att ställa upp.
 
Jimmy är orolig för Nicola som inte tar det lugnt. Hon gör fel på jobbet när hon ringer upp en kund som Chrissie skrivit på listan att hon inte ska ringa upp. Chrissie säger åt Nicola att gå hem för att vila men Nicola vägrar men får ge med sig efter lite tjat. Väl hemma så byter hon om och försöker förföra Jimmy som sitter och arbetar. Han går upp till det väntade badet och Nicola sätter sig framför datorn för att arbeta. Jimmy kommer ner och inser att hon inte är redo trots att hon säger det. Nicola talar om att hon verkligen vill ha ett barn till.
 
Pete råkar nämna för James att Emma inte ens hade modet att se någon viss person i ögonen. Det gör att när James får tillfälle så frågar han Pete om detta. Pete erkänner att han sett när Emma försökte kväva Ross när de var små och att James kommit in och räddat sonen. Han erkänner också att det är han som är orsaken till att hon aldrig kom tillbaka.
 
Leyla kommer in på kontoret på fabriken för att prata med Jai. Hon säger till honom att hon vill ha honom och att hon måste säga något innan det är försent. Leyla blir tvungen att berätta om vigseln som är planerad till senare denna dag, hon vill att Jai vet det så han kan välja henne istället. Hon bönar och ber och vill att han tänker på dem tillsammans. Leyla och Jai kysser varann men sedan släpper han henne och säger att han ska gifta sig med Megan, att han inte är intresserad av Leyla längre.
 
Sam letar efter Belle för att Zak och Lisa har bett honom om det. Han upptäcker att någon ligger och sover i ladan. Sam tror att det är Belle men det visar sig vara Tracy. Hon får följa med honom in för att värma sig. Sam får veta att hon hållt sig varm med vodka så han inser att det är hon som är tjuven och att hon tagit Samsons pengar. Tracy försöker flirta in sig hos Sam men han blir förbannad och kastar ut henne.
 
Katie upptäcker att Belle står i en spilta och klappar en häst. Hon hör att Belle bråkar med någon som inte syns och att det är Gemma. Plötsligt ser Belle Katie och hon tystnar. När Katie försöker prata med Belle så går inte det för hon är rädd att någon kommer att skadas igen. Belle rusar iväg och sätter sig i en bil ute på stallplan. Katie ringer till Zak och Lisa för att tala om vad som hänt.
 
Ali har hört om bröllopet så hon stormar in på skönhetssalongen för att prata med Megan. Hon tror att de gifter sig bara för att hålla Rachel borta från Archie men att det kommer inte att hjälpa för Rachel kommer att komma tillbaka. Megan svarar att Rachel inte bryr sig om sin son men Ali tror henne inte.  När Megan säger att Rachel inte är någon bra mamma så svarar Ali att det är precis som Megan. Det gör Megan rasande så hon berättar om paketen hon köpt och skrivit att de var från Rachel, för att göra Archie glad. Hon säger att det är bättre att Ali är vän med dem så hon kan träffa Archie än att strula till det och förlora kontakten med systersonen. Megan bjuder Ali och Ruby till bröllopsfesten på puben.
 
Belle sitter inlåst i bilen och hon bråkar med Gemma som vill att de ska åka iväg därifrån. Zak ställer sig ivägen och Belle börjar gasa. Hon hör Gemmas röst hela tiden som försöker övertala Belle att köra över Zak. Belle gråter och ber Gemma låta bli. Plötsligt stänger hon av tomgången och öppnar så Zak kan hjälpa henne ut. De inser att Belle behöver hjälp men Lisa vill vänta till nästa dag. De åker hem och Belle ber sin far om ursäkt.
 
Jai träffar Georgia och Priya som försökt få tag på honom utan att han svarat. Han låtsas vara förbannad på sin mamma som lurat honom att hon är svårt sjuk, sedan skyndar de sig till vigselförrättaren. När hela bröllopssällskapet kommer tillbaka till byn vill Rodney ta en bild på dem utanför puben. Han tar några bilder och när Ali och Ruby dyker upp får de också vara med. Leyla står en bit ifrån och ser dem.
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Idag hände det verkligen grejor!!!

2016-01-14 @ 12:42:53
Postat av: Anonym

Vad hännde.

2016-01-14 @ 13:17:58
Postat av: Jonas

Den alltid lika hysteriska Lisa är en märklig besserwisser, detta eftersom hon nästan alltid har fel.

Nu får vi hoppas att lilla Tinkerbelle får hjälp. Hennes livsöde är rätt tragiskt. Från underbarn till dömd mördare, allt pga en knuff.

Undrar om Jai kan låta bli Leyla i fortsättningen. Jag gissar på att han inte kan.

2016-01-14 @ 15:47:12
Postat av: Jackson

Olycksbådande tyckte jag att det lät när Lisa sade att läkaren kan vänta tills i morgon. Fruktar att något hemskt kan hända under natten.

Jai fortsätter att vara en stor sk-t. Trodde verkligen INTE att Leyla skulle göra som hon gjorde.

2016-01-14 @ 16:33:33
Postat av: Stina

Vissa personer gillar man andra inte, men det är ju så det skall vara i en serie. Leyla är en verklig dålig vän till Megan. Ali gillar jag inte heller.bara bitter och sur. En av mina favoriter Victoria hon är verkligen för bra för tönten Adam. Hoppas att det tar slut snart. Katie är bra mot Belle, Belle behöver verkligen allt stöd hon kan få..

2016-01-14 @ 16:35:06
Postat av: Ylva

Ja idag var Lisa verkligen urjobbig! Tur för Belle att Zak finns. Det var bra att man fick veta att det var knasiga Tracy som stått för de senaste stölderna. Och bra att Sam slängde ut henne.

2016-01-14 @ 16:38:13
Postat av: Gerd

Hur tänkte dom där, Belle borde ju genast få läkarvård !!

2016-01-14 @ 17:49:17
Postat av: Jackson

Ja, härligt att se att Sam inte föll till föga för Trccys finter.

2016-01-14 @ 22:16:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0