Olämplig barnvakt?

Inskrivet fredagen 22/1 kl 00:16
 
Jimmy följer med Nicola till läkaren på ett återbesök efter missfallet. Där får hon veta att hon kommit in i klimakteriet något tidigt för att vara 36 år men fullt möjligt. Läkaren säger att hon kan fortfarande bli gravid även om det är svårare. Nicola muttrar och kallar sina ägg för ruttna och att hon har en skrumpnande kropp.
 
Chrisse tar ifrån Lachlan hans mobil när han ska gå till skolan. Hon vill att han försöker skaffa sig riktiga vänner. När han ändå beter sig lite nonchalant och inte vill förstå att han gjort fel så säger hon att tänk om hon gjorde sådana saker som han sett tjejerna göra på internet. Sedan påpekar hon att det faktiskt är någons dotter/syster/mamma som är med på bilderna. Lachlan gillar inte samtalsämnet utan får bråttom till skolan. Robert lovar att prata med grabben.
 
Emma ber Chas om ursäkt när de ses på gatan men när Moira kommer hem tilll Emma för att sluta fred är Emma inte intresserad. Moira vill bjuda på en öl på puben men Emma vill inte, fast hon ändrar sig senare och de sätter sig vid ett bord och börjar prata. Emma kan inte låta bli att säga att Moira förstört hennes liv och hur synd det var om John som blev sviken. Moira inser att de två aldrig kommer att bli vänner.
 
Jai söker upp Rachel för att få träffa Archie men barnet är ute med Ali.
 
Megan kommer hem och träffar Jai som blir förvånad över att hon inte ringt. Hon är trött och orolig för Archiekopian. När hon får höra att Jai inte gjort något för att höra hur det barnet mår utan bara brytt sig om sin son blir hon ledsen. Hon kan inte förstå hur Jai helt plötsligt kan släppa alla känslor han haft för "Archie" (Jag kan ju inte kalla barnet för Archiekopian hela tiden och han har ju inget annat namn så han får bli "Archie" medan riktiga sonen är Archie, enkelt va? ;)  ) De börjar bråka om det och precis då kommer Rachel in med Archie och hör deras bråk om att de ska föreställa en kärleksfull familj. Rachel blir besviken och går därifrån. Rishi följer efter henne och försöker förklara men hon känner att hon inte vill ha Jai i sitt liv.
 
Robert pratar med Lachlan och säger att han förstår nyfikenheten på sex men man måste sopa igen spåren bättre. Sedan säger Robert att Lachlan kommer att träffa en tjej någon gång och han har tur som är både snygg och rik (eller så sa han ung och rik, minns inte tyvärr) Lachlan får tillbaka sin mobil.
 
Jimmy kommer hem på lunchen och upptäcker att Bernice jobbar hemifrån, med att göra en ansiktsmask på Rodney. De inser att Jimmy har problem med Nicola men inte vill säga något. Det tar inte lång tid innan Rodney fått Jimmy till att berätta att Nicola kommit i klimakteriet. Rodney berättar för Georgia så när Nicola kommer till puben så får hon goda råd om hur man mår bättre när man får vallningar. Nicola inser direkt att Jimmy skvallrat så hon skyndar sig hem och skäller ut honom. Sedan vill hon att han följer med upp till sovrummet för hon vill ha ett barn nu! Jimmy ser inte allt för lycklig ut när han dras upp för trappan.
 
Megan kommer in på Jais kontor och frågar honom om han inte alls bryr sig om "Archie". De börjar diskutera det igen och när Jai råkar säga att han till och med gifte sig med henne för "Archies" skull så blir hon besviken. Hon tar av sig ringarna och går därifrån.
 
Rachel träffar Sam på kaféet och han börjar prata med henne om Archie. Tracy som väntat på Sam där kommer fram till dem och säger åt Rachel att låta Sam vara ifred för han är faktiskt hennes nu.
 
Belle får hjälp av Chas att ordna ett litet firande på puben för Zak och Lisa på deras bröllopsdag. Sam lyckas sedan få dem att komma till puben efter jobbet. När Zak och Lisa kommer dit blir de glatt överraskade men Belle ser inte så glad ut så hon smiter ut. Lisa följer efter henne och får veta att Belle inte känner så mycket längre, medicinen gör att hon är varken glad eller ledsen.
 
Rishi säger åt Jai att skärpa sig för han håller på att förlora både Megan och Archie. Han säger att om Jai vill ha en chans att få Rachel att låta dem träffa Archie så måste de ha en fungerande familj som inte bråkar med varann. Jai söker då upp Megan för att be om ursäkt. Hon tvekar men han övertalar henne att han älskar henne. Megan går med på att de försöker få äktenskapet att fungera men hon behöver tid utan att träffa Archie för att läka såren efter "Archie", hon är rädd att förlora ännu ett barn. Jai lovar henne att hon ska få all den tid hon behöver.
 
Debbie har massor att ordna så Finn erbjuder sig att vara barnvakt till Jack. Han bjuder sedan över Emma som gladeligen leker med barnet. Finn får ett samtal från Val som behöver hjälp med en dammsugare på värdshuset. Emma blir kvar med Jack medan Finn går iväg en snabb sväng. Jack råkar få tag på en vas som han tappar och den går sönder och han får ett litet skärsår (eller vad han nu får för någon skada, jag såg inte det)
 
Pete och Debbie möts utanför på gatan. Precis då kommer även Finn ut från värdshuset. Pete blir rasande när han får veta vem som är hemma med Jack. Han skyndar sig in och kastar ut Emma. Debbie förstår inte hans ilska och tillslut så berättar han hela historien för henne. Han säger att Ross och Finn inte vet om något.
 
Lite senare ser Pete Emma ute på gatan och han säger åt henne att sticka från byn för annars tänker han tala om för Ross och Finn om vad hon gjort när de var små.
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Idag är det kramens dag så kram på er alla goa läsare och till dej Marie!

2016-01-21 @ 21:48:05
Postat av: Adm

>>Nyfiken kvinna, tack så mycket =)

2016-01-22 @ 10:04:03
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: ELIZA

Och Kram från mej! Säger jag med nedböjd nacke...(skäms, inte ont...)

2016-01-22 @ 14:07:23
Postat av: Adm

>>Eliza
<3

2016-01-23 @ 15:07:28
URL: http://emmerdale.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0