Den nakna kocken

Inskrivet onsdag 13/1 kl 00:11
 
Dan kommer tillbaka till jobbet på verkstan. Både Ross och Aaron blir förvånade.
 
Chas ser när Robert hämtar upp Alicia utanför butiken för att åka iväg någonstans. Hon blir övertygad om att Katie har rätt. Chas berättar för Katie och Andy om vad hon sett. Andy söker sedan upp Alicia för att prata med henne men när hon får veta vad de tror blir hon rasande och rusar iväg till puben. Hon skäller ut dem för att de tror något sådant om henne. David som är där förstår ingenting. Robert är också där med Chrissie. Han skrattar åt dem och tar fram en fotbollströja för att visa vad han och Alicia ordnat tidigare på dagen. Katie skäms men är ändå inte helt övertygad. Hon frågar Robert vem A, som han vill bli sams med igen, är i hans mobil. Robert ringer upp Aaron som står en bit ifrån vid bardisken och sedan förklarar han att det var bara angående deras affäsuppgörelse de haft kontakt.
 
Lachlan stjäl pengar från kontoret på Home Farm. För pengarna fixar han en tatuering bak på axeln. Chrissie blir rasande när hon ser den och skyller på att det är Davids fel för Lachlan ser upp till honom.
 
Adam hjälper Victoria att bli av med en trasig värmepanna. Han och Aaron kör den till soptippen. Det visar sig att de får pengar för vissa koppardelar och då kommer Adam på att det är ett bra sätt att tjäna pengar på så han vill att de blir skrothandlare.
 
Charity berättar tillslut för Moira om Cains problem. Moira blir både förbannad på Charity som inget sagt och orolig.
 
Cain är ute och går vid ån. Han får ett mobilsamtal men tappar mobilen när han ska svara. När han böjer sig fram för att plocka upp den så svimmar han och ramlar omkull ner i vattnet.
Kirin och Vanessa som är ute och går hittar honom och ringer efter en ambulans och till Moira.
 
Moira, Charity och Debbie kommer till ån precis när ambulanspersonalen tar hand om Cain. De får reda på vad som hänt och alla åker till sjukhuset. Cain vaknar till men vägrar att skriva på för att godkänna en operation. Moira är förbannad på Charity och hon kommer aldrig att förlåta henne om Cain dör.
 
Samson fyller år så ingen i Dinglesklanen vill säga något om vad som hänt med Cain. Belle är skärrad och beter sig konstigt. När Sam kommer hem för att förbereda för ett kalas så skyndar sig Belle tillbaka till skolan.
 
Adam försöker flirta in sig hos Victoria men hon vill ta det lite lugnt och så har hon mycket att göra på jobbet. När hon kommer in i köket på puben så står Adam där utan kläder med bara kalsonger och ett förkläde på sig. Hon ser hans muskulösa överkropp och kan inte hålla händerna i styr. Det slutar med att de har sex på golvet i köket. Alicia kommer in och ser dem men skyndar sig ut.
 
Alicia försöker stoppa Aaron och Robert från att gå in bakom puben men lyckas inte. De två går till lägenheten så de ser inte Adam och Victoria. Robert vill fortsätta träffa Aaron men Aaron kan inte tänka på det nu för han är orolig för Cain och därmed även Chas. Robert kramar Aaron för att visa sitt stöd.
 
Debbie försöker övertala Cain till att skriva på för operation men han vägrar. Moira vill inte ens gå in till honom förrän han ändrar sig. Tillslut skriver Cain på pappret. Han pratar med Moira om sin oro för att det kan gå snett i operationen. Efter förra gången när han hade svårt att röra sig så hade Cameron sagt "att du är inte mycket till man nu, morfar" och de orden hade etsat sig fast i Cains minne. Han är orolig för att bli förlamad eller hamna i rullstol.
 
Alla blir glada när de får veta att Cain ändrat sig och kommer att opereras i morgon.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Jag är inte Charitys största beundrare, men det är knappast hennes fel att Cain är sjuk. Moira är sjukt jobbig.

2016-01-12 @ 15:30:22
Postat av: MariaF

OBS! Ytlig kommentar:)

Ser han inte för rolig ut i sitt skägg Adam? Frisyrerna är inte de bästa på varken Adam eller Moira heller för den delen:) Lego-Moira som någon skrev tidigare när hon blev kortklippt. Flera karaktärer(förutom Ross som är väldigt snygg i frillan) behöver en ny frisör typ:)

2016-01-12 @ 15:37:44
Postat av: Anette

Ja tur att man har nåt oviktigt att reta sig på igen... Vem i h-e skriver storylines? En karl definitivt. Man ligger inte på köksgolvet på sitt JOBB..bland alla människor. Skägget ja verkligen asfult. Katie..bort med henne så booooring. Charity :Jag behöver dig Cain..jaja kul att vara igång igen som sagt. Nu har jag o kollegan nåt att snacka om på fikat. :)

2016-01-12 @ 19:32:03
Postat av: Jackson

Adam, byt snarast frisyr och raka Dig!

2016-01-12 @ 23:31:07
Postat av: Gerd

Inget fel på Moiras frisyr enligt mig men Adam ser nog för kul ut i sitt skägg och frisyr !!

2016-01-13 @ 18:22:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0