Skillnaden på fotboll och ett fint rödvin

Inskrivet kl 20:39
 
Chrisse är glad över att Lachlan engagerar sig i fotbollslaget. Hon talar om för Robert att det är Alicias förtjänst så han erbjuder sig att bjuda Alicia på en drink. När han ser Alicia på puben så tackar han henne. Katie som ser dem tillsammans blir misstänksam och tror att han och Alicia har ett förhållande. Hon talar om det för Chas som inte alls håller med.
 
Adam och Aaron får avslag på sin registrering av en taxifirma för att Adam suttit i fängelse.
 
Charity gör allt för att få Cain till att berätta vad som händer. Tillslut tar hon hans mobil och låser in sig med den i en bil på verkstan. Han erkänner då att han har aneurysm i hjärnan som kan brista när som helst och att han vägrar att operera sig. Charity försöker övertala honom att berätta för Moira och Debbie men även det vägrar han.
 
Chas hjälper Moira att boka en semesterresa till Spanien men när Cain får höra det blir han irriterad eftersom han inte kan åka, han skyller på att han har massor att göra på jobbet. Moira blir övertygad om att något inte står rätt till.
 
Dan får ett kuvert med 200£ i med posten. Kerry och han tror genast att det är Cain som försöker ersätta dem för Dans förlorade jobb. När Kerry ser Cain på puben så konfronterar hon honom Cain blir förbannad och ber Dan att hålla koll på sin slampa. Dan blir förbannad och det blir nästan slagsmål men Charity lyckas dra undan Cain. Hon drar med sig honom ut och pratar med honom om att han måste berätta allt för Moira. Chas som följt efter hör vad de pratar om. Cain lovar att han ska prata med sin fru.
 
Victoria är besviken på Adam som inte ger henne någon uppmärksamhet. Han pratar mer om taxifirman han inte får starta och att han har andra planer. Andy får höra vad Victoria tycker så han säger till Adam att ägna lite tid med henne annars kanske hon tröttnar på honom. Adam köper då en hundvalp som han ger till henne i köket på puben (Inte så hygieniskt kanske...) Victoria blir glad men inser på en gång att hon inte har möjlighet att ta hand om valpen så han måste lämna tillbaka den.
 
Pearl får följa med Paddy på en återträff med gamla studiekamrater. Rhona hade självmant valt att inte följa med. När de kommer tillbaka på kvällen är Pearl något onykter. Hon pratar om att alla veterinärer borde vara vegetarianer och att hon är en varulv. April som hör det blir lite orolig och inte blir det bättre när Gabby säger att Pearl förvandlas varje gång det blir fullmåne och att det alltid försvinner någon då, speciellt barn ska vara försiktiga för det är Pearls favoriter.
 
Aaron får höra om ryktet om Robert och Alicia. Han talar om det för honom men Robert är inte orolig utan tycker det är bra för de kan utnyttja situationen då.
Så när Lachlan ska till fotbollsträningen så följer Robert gladeligen med. Lachlan hjälper David och han har gjort ett hårt träningsprogram för spelarna. Robert ställer sig och pratar med Alicia och när han hör om en välgörenhetstillställning så lovar han att donera 500£ till laget. Sedan hör han att David vill starta ett publag så Robert får med sig Alicia till puben för att diskutera mer om saken. Givetvis så ser Katie dem. Katie är än mer övertygad om att det är något på gång även om Chas säger att Alicia fått jobba litet tag och att hon och Robert bara diskuterat fotboll.
 
Kerry är förbannad på Cain och vill att de ska stämma honom. Hon och Dan går till Debbie för att berätta att 200£ inte får dem att hålla tyst om orättvisan. Debbie ger Dan jobbet tillbaka och lovar att prata med sin far.
 
Moira är orolig för Cain och hon undrar vad som händer mellan honom och Charity. När Charity försöker prata med Moira så orkar hon inte lyssna på henne för tillfället så Charity får ingett sagt.
 
Cain bokar en semester till honom och Moira. Han ber om ursäkt för att han blivit irriterad men att han nu insett att det bästa är att ta ledigt ett tag. När Moira är och duschar kommer Charity hem. Hon får veta om Cains semesterplaner och det gör henne vansinnig. Charity skäller ut Cain och talar om att det är direkt livsfarligt för honom att flyga just nu och att hon tänker inte låta honom göra det. Hon säger att hon behöver honom som stöd i hennes rättegång så hon tänker tala om sanningen för Moira. Cain blir förbannad och hotar med att kasta ut både henne och Noah på en gång men Charity säger att den risken är hon beredd att ta...
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Var det inte nån tidigare som hade åsikter om hygienen i köket på puben? Nu kommer Adam med skitig kartong och valp! Var det förresten en riktig valp? Såg väldigt konstig ut när Victoria stod och höll den.

Varför skulle Paddy vilja ta med sig Pearl på nån återträff?

Kul att vi är igång igen!

2016-01-11 @ 22:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0