Inte supersnygg och lukar illa men ändå saknad

Inskrivet kl 22:39
 
Katie ber Davd om ursäkt och lovar att inte lägga sig i deras liv.
 
Tracy och Sam städar efter det lilla kalaset. De kommer nära varann så det blir en kyss. Precis då dyker Rachel upp. Sam blir rasande på henne. Rachel försöker förklara men Tracy lägger sig i och talar om att Rachel inte är välkommen där. När Rachel inte vill gå förrän Sam säger något så ber han henne gå.
 
Megan har svårt att släppa Archiekopian. Hon vill inte att de ringer polisen än för hon vill vara med barnet ett tag till. Plötsligt ringer det på dörren och polisen är där och söker Jai. De har fått reda på att det finns ett barn där somi inte är deras. Jai släpper in dem och får veta att de ska hämta barnet och göra en utredning om vem det är. Megan vill inte släppa iväg pojken så när hon får tillfälle så sticker hon med honom.
 
Andy och Katie är på Home Farm för att prata om gårdskontraktet. Medan Chrissie och Andy går iväg för att prata med en besiktningsman via telefon så sitter Katie och Robert kvar i vardagsrummet. Hon talar om för honom att hon fortfarande håller ögonen på honom. Chrissie och Andy kommer in i rummet och när han och Katie ska gå vill Chrissie prata enskilt med Katie. Hon tycker Katie är lite överlägsen och det är synd för de hade kunnat bli vänner. Katie ber om ursäkt för det är inte meningen och bara för att hon hade fel om Alicia så betyder det inte att hon har fel angående Robert.
 
Jimmy köper ett minnesträd som han vill plantera utanför huset. Bernice tror inte det är så bra att trädet påminner Nicola om barnet som dött. Jimmy förstår inte vad hon menar men Bernice ber honom att prata med Nicola istälet. Han pratar med henne och hon erkänner att hon inte har någon sexlust. Jimmy svarar att det gör inget eftersom de älskar varann. Nicola ser inte speciellt glad ut.
 
Eric är på dåligt humör för de är fullbokade på värdshuset och Val vill inte att Tracy flyttar så de får ett extra rum att hyra ut. Adam kommer och vill ge honom pengar för att få ha kvar deras företag där Eric tycker att det stör utsiken men Eric vill inte ta emot några pengar. (Eller är det en annan orsak till att han vill ha bort dem som jag missat?) Han säger även åt Tracy att flytta direkt när hon påpekar att han är dum som inte tar emot gratispengar.
 
Lachlan träffar Belle och han erkänner att det var han som sparkade sönder Gemmas minnesplats. Belle blir överlycklig för hon trodde att hon själv hade gjort det och sedan glömt. Lachlan får en stor kram av henne.
 
Ali försöker få Rachel till att kämpa om Sam men när Rachel vill prata med honom så vill han bli lämnad ifred.
 
Megan tar in på ett hotell och ringer Leyla för att få hjälp. Alicia som hör delar av samtalet följer efter sin syster till hotellet så när Leyla lämnar Archiekopians favoritnalle så dyker Alicia upp. De försöker förklara för Megan att det inte är så smart att sticka iväg och leva på rymmen Megan frågar Leyla hur det var när hon lämnade ifrån sig sin son. Leyla svarar att det var svårt även om det var det bästa för barnet.
 
Chrissie går igenom Roberts dator och hittar att han varit inne på porrsidor. När hon visar Lawrence det så upptäcker de att Roberts bankkort har använts och att han bokat en träff med en kvinna. Chrissie blir rasande och när Robert kommer hem ger hon honom en örfil och ber honom att packa sina saker. Vanessa som precis varit där på ett arbete skyndar sig ut därifrån, åker direkt till puben för att berätta för dem som är där. Robert förnekar att han gjort något och att han inte porrsurfat. Precis då kommer Lachlan hem och Robert inser att det är Lachlan som är skyldig. Grabben erkänner och Chrissie ber Robert om ursäkt. Robert lovar henne att han aldrig kommer att bedra henne med en annan kvinna, varken någon på nätet eller en riktig.
 
Val pratar med Tracy som precis är på väg att lämna värdshuset. Hon frågar varför Tracy kommit tillbaka till byn och får till svar att även om Sam inte är supersnygg och luktar illa så har hon saknat honom. Val som precis fått brev från Amy blir sentimental och ber Tracy att stanna.
 
Adam och Aaron är på puben när Eric kommer in. Adam går fram till Eric och erbjuder 5% av deras företag som kompensation för att han försökt muta honom. Eric vill ha 2000£ men får nöja sig med 1000. (Jag hängde inte med om han får 5% också eller bara pengarna för att inte anmäla dem till kommunen) Eric säger att de får inte säga något till Val om pengarna.
 
Eric kommer till värdshuset och blir väldigt irriterad över att Tracy är kvar. Han säger att hon kommer att kosta dem en förmögenhet. Val svarar att det sa han om Amy också...
 
Megan återvänder hem med barnet. Polisen är där så hon får lämna ifrån sig Archiekopian sedan blir hon arresterad för barnarov.
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Åh så moderligt av Megan, hon saknar väl Robbie och vill nu ta hand om lillpojken, så rart av henne.
Val var snäll och hjälpsam som lät Tracy bo på B&B tillsvidare, hon kan visa sin kärleksfulla sida ibland också. Eric den snåljåpen blev inte glad, haha.
Aaron såg osyldig ut på puben när vanessa berätta om vad hon hört på Home Farm idag.
Vanessa var en riktig skvallerkärring idag minsann.

2016-01-20 @ 13:15:42
Postat av: Ylva

Jag förstår inte varför Val ska "ta hand om" Tracy. Hon är väl ändå en vuxen människa? Tycker inte det går att jämföra med Amy som var väldigt ung. Sen gillar jag fortfarande inte Lachlan. Robbie nr 2 liksom...

2016-01-20 @ 15:08:43
Postat av: Peter H

Eric fick vad jag förstår 5 % av företaget.

2016-01-21 @ 09:01:10
Postat av: Jackson

Lömska tjejer, Tracy och Emma. Hur skall det gå i framtiden? I mina ögon är det högst osannolikt att Leyla och Megan kan vara så såta vänner som de framställs som.

2016-01-21 @ 16:38:36
Postat av: Adm

>>Peter H, men vad var det då som de köpslog om där Eric först ville ha 2000£? Jag fattade det som att han fick både och eller bara mutan.

2016-01-22 @ 10:08:18
URL: http://emmerdale.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0