En väntande brud

Inskrivet kl 23:08
 
Jag blir bara så himla less...visst dör folk i verkliga livet men måste alla som skrivs ut dö? Hem till gården ska ju vara en mysserie.
Elände har jag tillräckligt med i verkligheten =/
 
 
Polisen hittar Ross fingeravtryck efter ett inbrott. De konfronterar honom så Emma hör. Det visar sig vara hennes hus så hon kan försvara honom men sedan frågar hon varför hans fingeravtryck fanns på övervåningen där han aldrig varit. Ross erkänner det fejkade inbrottet för att hon ska stanna. Samtidigt så blir Finn tvungen att erkänna samma sak för Pete. När Pete pratar med sina bröder och talar om att Emma inte är så oskyldig hon heller så pressar de honom till att tala om vad hon gjort när de var små.
 
Rachel pratar med Ali om att söka jobb på andra ställen i landet för hon orkar inte kämpa för att få Sam. Megan hör detta och frågar sedan Leyla om råd om hon ska berätta detta för Jai eller vänta tills Rachel säger något när det redan är försent.
 
Bob råkar försäga sig till Georgia om att Rodney inte vill flytta ihop med henne. Hon skäller ut Rodney som hellre bor inneboende hos sin vän med två 8 åriga tvillingar.
 
Chrissies syster Rebecca hinner inte komma till bröllopet för flyget är försenat. Alicia får rycka in som brudtärna istället. Lachlan ser nöjd ut.
 
Robert ber Aaron om ursäkt och vill att de ses igen. Aaron meddelar då Katie att han haft fel om Roberts affär. Katie blir förtvivlad.
 
Bröllopet närmar sig och Robert är försvunnen. Lawrence kommer till puben och får då veta av Katie att Robert nekat dem gården. Andy råkar också höra det och blir besviken på henne för han anser att det är helt hennes fel.
 
Aaron träffar Robert på Wylies farm och ber honom att inte gifta sig med Chrissie för att han älskar honom. Robert bara skrattar åt honom och säger Chrissie betyder allt. Robert går iväg så Aaron sms:ar Katie som kommer dit och hinner precis fotografera när Aaron förlåter Robert med en kyss.
 
Robert bönar och ber att Katie inte ska säga något till Chrissie. Han erbjuder henne gården igen men hon litar inte på honom. Aaron har gått iväg så de två är ensamma. De börjar bråka om hennes mobil så han knuffar till henne och hon ramlar baklänges och golvet ger vika så hon faller ned till källaren.
 
Katie är död så Robert ringer Aaron för att få hjälp. Han hinner precis radera sms från Aaron och fotot i hennes mobil. Robert vill att de lämnar henne för att det ska se ut som en olycka utan deras inblandning.
(Katie hade windows8 i mobilen så den raderade bilden kan fortfarande ligga i ett sk lagringsmoln)
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Katie är (var?) verkligen stendum. Vad trodde hon att Robert skulle göra när de var på tu man hand? Klappa henne på huvudet? Vilken idiot som helst hade ju tagit mobilen och gått när Aaron gick. Dessutom hade hon ett superpuckat lösenord. Antar att Aaron kommer täcka upp för Robert och att den sistnämnde kommer undan igen.

2016-01-27 @ 13:55:19
Postat av: Nyfiken Kvinna

Katie borde tagit kortet snabbt och flytt därifrån med hästen, och vad tänkt Aaron på när han gick därifrån och lämnar Katie ensam med Robert? Jag vet inte vem jag ska tycka synd om mest, men Katie är för ung för att dö tycker jag.

2016-01-27 @ 15:16:33
Postat av: Niitta

Ännu ett dödsfall. Kunde de inte skilt sig och Katie flyttat ut ur byn, måste alla avlivas. Det blir löjligt till slut. Alla dör av en olycklig knuff.
Något annat som är löjligt för tillfället är att två tjejer skulle vara rivaler om Sam. Den rollfiguren ( inte skådespelaren James Hooton ) är så oattraktiv, så det är inte ett dugg trovärdigt. Snäll skulle nog inte räcka. Samsons mamma Alice var trovärdig som Sams partner, men varken Rachel eller "vad hon nu heter" är det.

2016-01-27 @ 15:21:31
Postat av: Ylva

Ja mkt osmart av Katie att stanna kvar ensam med Robert och dessutom provocera honom. Och vilket tråkigt slut för henne! Om hon nu verkligen dog. Jag irriterar mej på Emma och hennes, i mitt tycke, överdrivna reaktion på det fejkade inbrottet. Hon är väl inte guds bästa barn själv.

2016-01-27 @ 16:21:43
Postat av: Gerd

Niitta är av precis samma åsikt, är Sam så där oemotståndig !Säkert kommer skitstöveln Robert undan det här också !!

2016-01-27 @ 16:22:26
Postat av: ELIZA

Så klart han gör!!!

2016-01-27 @ 20:16:51
Postat av: Anna

Håller med er... vrf måste alla gå å dö? Jag va jävligt irriterad på Katie bra länge för hon va ju så överdriven även om man visste att hon hade rätt hela tiden... tycker jättejättesynd om Aaron som fallit för skitstöveln Robert.. hur många ggr ska han klara sig undan? Aaron är värd en riktigt bra o fin man!

2016-01-27 @ 20:56:50
Postat av: Anonym

Jag har aldrig haft problem med rollfiguren Katie och jag har sett henne sedan start. Det har liksom funnits andra personer i Emmerdale under olika tider av serien som jag har känt har kunnat försvinna ur byn utan att jag skulle sakna dem, men Katie hade kunnat vara kvar. Det känns inte särskilt realistiskt att hon stannar kvar ensam med Robert trots att han har hotat henne tidigare och det känns inte alls genomtänkt av de som skapar avsnitten. Om det handlade om att hon skulle bort ur byn hade de verkligen kunnat gjort det med annan avslutning och jag är övertygad om att den avslutningen skulle vara att föredra framför den här. Jag hoppades hela tiden att Robert inte skulle bli kvar i byn och det tycker jag fortfarande, men jag hoppas att han inte kommer att klara sig undan det här utan att sanningen kommer fram och att han blir riktigt straffad. Jag har skrivit om Chrissie i tidigare inlägg som vissa har sett kanske. Hon verkar alltid vara tillgjord och det spelar ingen roll om hon gör saker eller om hon pratar. Hon blir alltid teatralisk och om hon skulle försvinna ur Emmerdale skulle hon inte vara saknad av mig i alla fall. Vad tycker ni om henne? Aaron verkar vara en fin ung man och jag hoppas att han ska kunna känna riktig lycka i livet tillsammans med en riktigt bra partner som inte enbart ser till sina egna behov och känslor :)

2016-01-27 @ 22:54:05
Postat av: Anonym

Jag är inte vidare bekant med Windows 8, men jag hoppas verkligen att bilder finns lagrade.

2016-01-27 @ 23:32:03
Postat av: Anonym

Jag tror belle kommer ta katies död väldigt hårt. Då hon ändå har funnits där för belle

2016-01-27 @ 23:47:58
Postat av: Maria

Håller med er andra. Har tittat på serien från det att Katie var ung och gifte sig med Andy. Nu plötsligt är hon död (jag är chockad) efter att ha betett sig helt otypiskt för hennes karaktär. Tror att Sam som såg henne rida förbi kommer att vara den som "löser" mordet. Tycker även som er andra det är konstigt att hon skulle vara kvar där ensam med Robert efter att hon hade avslöjat honom när hon tidigare hade misstänkt att han eldat upp husvagnen och hotat henne. Nej, bedrövligt att hon ska dö, att hon beter sig som en galning den sista tiden i serien, att hon skiljs från Andy som ovän, att hon utpekas som en galning av de andra och att hon råkar ut för ännu ett fall (tänker på när hon föll när hon var ute och körde fyrhjuling med declan. Är besviken och tycker att det är så onödigt att hon ska dö då hon inte komma tillbaka. Bara väntade på att hon skulle röra på sig när hon låg på golvet.

Är besviken på Aarons återkomst och hans karaktär. Han lever nog mest på gamla meriter och hur han var innan han lämnade byn. Nu är han tvär, patetiskt och sorglig med Robert och om han täcker upp för robert ang katies död har jag inget överseende. Tycker bara hans relation med Robert är destruktiv och aaron låter sig behandlas som ett billigt tidsfördriv.

Håller med ngn annans kommentar ang Chrissie. Tycker också hon spelar över och allt känns så teatraliskt. Tycker dock attkillen som spelar hennes son lachlan är väldigt skicklig. Han känns trovärdig och han får verkligen fram känslan av att allt inte står rätt till med honom.

2016-01-28 @ 04:25:20
Postat av: Niitta

Katie, Donna, Gemma, Gennie, John Barton, Jackson, Ben och Butch Dingle, Wiv och Vic Windsor, Trishia, Alice, Terry, Dawn, Dave och Linda Glover, Cameron, Alex Moss, Tom och Max King, Matthew och Carl King, Mia Masey, Liam Hammond, Christopher Tate, Marc och Rachel Hughes, Pete Collins, Luke McAliister, Jackie Merrick, Marc Wylde, Joe och Sarah Sugden, Nick Henshall. Alla som dött i förtid. Lägg till om du kommer på fler eller om jag har fel.

2016-01-29 @ 12:55:11
Postat av: Niitta

.........och listan på vilka som varit en hårsmån från döden skulle bli minst lika lång. Farligt ställe, Emmerdale!

2016-01-29 @ 13:00:51
Postat av: Sixton

Bildfilen ligger kvar i telefonen oavsett operativ. Går inte att radera bara genom att knappa på rutan, ett program behövs.
Polisen kommer att kolla detta, alla gånger.

2016-01-30 @ 02:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0